עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. ??? קודם כל שמתי לב שיש בפורומים אחרים (לא פה) שאנשים מפרסמים קישורים לאתר מסויים שיש בו את המילים OUTWAR ואז אחרי זה אני רואה שאנשים אחרים רושמים לא להיכנס לשם ומקללים את מי ששם את זה... השאלה שלי מה זה בדיוק? ואם נכנסתי לשם מה התוצאות של זה במחשב שלי ומה עליי לעשות? ??? שאלה שנייה שמטרידה אותי זה התוספת מילים END-USER שנמצאת בDIRECTX כשנכנסים לאתר ההורדות שלו (לדוגמא 9A)... מקווה שתעזרו לי...

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  2. גם השנה אני מבקר בתערכות CES. למי שלא זוכר או לא יודע, זוהי תערוכת האלקטרוניקה והמחשבים הגדולה ביותר בעולם וכל החברות נוהגות להכריז בה על המוצרים החדשים. דיווחים בנושאי אינטרנט, תקשורת, נתבים וכיוב' אפשר יהיה לקרוא בעיקר בדף ה-FACEBOOK של NetCHEIF בכתובת הזו - https://www.facebook.com/NetCHEIF. כל הפרטים על התערוכה ואיך הגעתי ללאס ווגאס כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=2850

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  3. Started by A.M,

יש לי בעיה באינטרנט כל הזמן שאני מפעיל את המחשב אני מתחבר לאינטרנט מפעיל את האימיול ואז פשוט בלי שום סיבה אינטרנט מתנתק וזה כבר כמה פעמים ככה ניסיתי לכבות את המחשב ולהדליק שוב אך יש אותה בעיה עדיין ועכשיו אני פשוט לא יודע מה לעשותת תעזרו לי

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  4. שלום לכולם יש לי מחשב שמחובר לרשת שלי ועליו אני מאחסן המון סרטים יש לו 3 כוננים קשיחים אחד לסיסטם ו2 נוספים לדאטא הראשון עשיתי לו שיתוף בחלונות 7 ULTIMATE והכל בסדר אני מצליח לגשת אליו מכל מקום אין בעיה הכונן השני הוא 500 GB של WD אמין שעובד ואף פעם לא עשה בעיות ומאוחסנים עליו נתונים ועשיתי לו שיתוף בדיוק כמו לכונן של הטרה ואני לא מצליח לגשת אל הנתונים למישהוא יש מושג? למה בכונן אחד זה עובד ובשני לא? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 854 צפיות
  5. השכן בבניין המשרדים בו אנו עובדים ניגש אלי בבקשה לעזור לו להתקין תוכנה לפתיחת PDF. ניתקלנו בהודעה של הראוטר - צ'ק פוינט, שמציין שההורדה נחסמה בשל הגנה. שאלתי את האדון אם הוא הזמין את השירות הזה. כמובן שהתשובה הייתה שלא - ואין לו בכלל מושג במה מדובר. מדובר במשרד בעל עמדה אחת שגולש בעיקר לאתרי רשם החברות (עורך דין במקצועו). לאחר חצי שעה (!) עם בזק, וטרטורים ממקום למקום, ולאחר צרור של יריות של מלל בלתי מובן לאדם מן השורה (maleware, virus, הגנה מנוזקות, מחדירה, מהאקינג), התברר שבמשרד מותקן ראוטר של צ'ק פוינט שעליו העורך דין משלם סכום של 350 ש"ח לחודש! בנוסף, מופעל שירות להגנה שמייקר את הקו ב 50 שקלים נוספים. אני חייב לציין - הייתי המום! זהו פשוט…

6. שלום לכולם. יש לי במחשב שני חיבורי אינטרנט: 1. חיבור רגיל לאינטרנט דרך המודם על כבל רשת 2. וגם כרטיס רשת אלחוטי שיכול להתחבר לאינטרנט WIFI בסביבה. עכשיו שמתי לב שאני יכול להתחבר רק לאחד מהם כל פעם ואי אפשר להתחבר אל שניהם בו זמנית. שאלתי היא אם אפשר להתחבר לשניהם בו זמנית ולקבל לאותו מחשב 2 כתובות IP ואז שיהיה אפשר להוריד מכתובת אחת ולגלוש בכתובת השנייה וכו'. הדבר אפשרי ? ואם כן, איך אפשר לעשות זאת ? תודה רבה לעוזרים!!!

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  7. Started by liortaib,

צריך המלצה לכרטיס רשת אלחוטי ב 100 שקל לראוטר 3com דגם 3crwer100-75 תגידו מה עדיף usb או pcie?

• 9 תגובות
    • 853 צפיות
  8. Started by HellBoY,

שלום לכולם אני צריך לחבר למחשב חיבור של 56K איך אני עושה את זה? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  9. Started by prince amir,

בקרוב אני אמור לקבל ראוטר אלחוטי של חברת D_LINK מדגם 614+ שהוא הדגם יחסית חדש למחיר בגלל התקן של X4 שבו הוא משדר וכן 22 MBPS שטוענת החברה. עקרונית זה לא משנה כלכך אבל רק הייתי רוצה להגיד לדוגמא על הגניבה שהולכת פה בארץ. מחיר הראוטר כולל כרטיס לנייד נמכר בדיוטי פריי ב 200 ש"ח, בסאקל בארץ 999 ש"ח. בארה"ב - 130 דולר עם החזר של 30 דולר חזרה שיוצא בערך כל העסקה 430 ש"ח כיצד הגיעו היבואנים למחיר כלכך גבוהה ונסיון לגניבה. בדרך כלל שאר המוצרים שווים פחות או יותר למחירם בחו"ל כולל מעבדים ולוחות אך כיצד הגיע מצב זה? טוב לעניין! אני רוצה לשתף את האינטרנט לשכן ליד, עקרונית הראוטר יכול להיות ליד שני מקומות, אחד חדר הממ"ד מה שהבנתי שלא רצוי בגלל בעיות הקליטה ושנית ליד החלון בחדר הכבי…

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  10. טוב אז ככה, לפני מספר ימים התקינו לי כבלים (אינטרנט + טלוויזיה) בבית. הטכנאי התקין את המודם, הוריד בעזרתו את תכנת ההתחברות לאינטרנט (החייגן של אינטרנט זהב, ערוצי זהב). אז התקשרתי ל- IZ, הביאו לי שם משתמש וססמא ואמרו שבעוד שעתיים זה יופעל. טוב וזה לא ממש עבד. כאשר ניסיתי לחייג זה הראה לי את הודעת השגיאה הבאה: Connecting to Ins.inter.net.il... Error 769: The specific destination is not reachable. כאשר אני מריץ ipconfig זה מראה לי: something: IP Address: 0.0.0.0 Subset Mask: 0.0.0.0 another something: וזה לא נראה כאילו יש בעיה בחיבור, בדקתי הכל מספר פעמים, ניסיתי לשנות כבלים וכו' בנוסף לכך, זה נכשל בבדיקה של התקשורת בין המחשב למודם ב Installation assistant…

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  11. Started by Burkey,

כבר זמן רב שיש לי בעיות עם SKYPE, כשאני מדבר עם מישהו שגר בארץ זה עובד חלק, אבל עם חו"ל אז אף פעם לא עובד טוב. בעבר היתה בעיה ששמעו אותי ואני לא הצלחתי לשמוע כלום ( זה היה מקוטע ) ועכשיו זה הפוך, אני מדבר עם מישהו בבריטניה, אני שומע אותו יחסית בסדר ( לא באיכות של טלפון ) אבל הוא מתקשה לשמוע אותי, זה מקוטע ואני צריך לדבר מאוד מאוד לאט, משהו כמו מילה מילה, כדי שהוא יבין מה אני אומר. מה יכולה להיות הבעיה ? האם זה האינטרנט שלי איטי מדי ? אולי שלו ? אולי קצב ה - Upload שלי לא מספיק טוב ? אני גולש עם ADSL ועם 012, במהירות של 1.5 מגה. באופן כללי, מה יותר טוב, ADSL או כבלים ?

12. Started by jepe,

שלום. במהלך גלישה בפורומים נתקלתי במכשיר הזה. הבנתי שזהו בעצם שרת בעל מהירות אפשרית של 100\100 MBS . איך ומאיפה בדיוק אפשר לרכוש כזה דבר? כמה זה עולה בערך? וכיצד בדיוק מחברים אותו? צריך תשתית חדשה? כרגע אני מחובר ב1.5 מגה בבזק ובזק בינלאומי שזה על הפנים. הבנתי שאפשר להגיע למהירויות מטורפות עם זה.

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  13. יש לי ת EDIMAX עבדתי לפי המדריך של פיקוק וזה לא עזר לי קראתי כאן תגובות של אנשים עם אותה בעיה וזה גם לא עזר לי כי לא הבנתי מה צריך להגדיר....... האם יש קשר עם ההגדרות בראוטר ב L2TP או משו אחר שצריך להכניס שם משתמש סיסמה HOST וכו..... כי יש לי ראוטור והוא לא בשימוש וזה מעצבן אותי

• 6 תגובות
    • 853 צפיות
  14. שלום, מהירות ההורדה שלי ב-Utorrent איטית להחריד. פתחתי את הפורט לפי ההוראות שמצוינות במדריך שבאתר הבא http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Linksys/WRT54GL/Utorrent.htm ובכל זאת המהירות איטית. מה שמוזר זה שקבצים מאתרי הרשמה (TL וכד') לא יורדים בכלל... עזרה בבקשה.......

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  15. בעיה: שמתי ראוטר של EDIMAX מדגם BR622n התקשורת האלחוטית מתחברת סבבה לאינטרנט עם המחשבים הניידים אבל ההתחברות הקווית בין המחשב הנייח לראוטר לא מאפשרת לי חיבור לאינטרנט, למה זה ואיך אני מסדר את זה? בטח אני מפספס משהו... הכל מוגדר אצלי על קבלת IP בצורה אוטומטית תודה מראש

16. Started by ^DaGoN^,

אז ככה, יש לי כמעט שנה את האינטנרנט הזה-ADSL, אני מחובר דרך 012 קווי זהב, וכמובן דרך בזק, שהתחברתי אל 012, שזו החברה הראשונה שהתחברתי אלייה אי פעם,לפני זה לא היה לי אינטרנט, התחברתי אליהם בחבילה של 256Kpbs. הורדתי על קצב מצויין, גלישה מהירה, אני משחק במשחקי רשת, והפינגים שלי היו מצויינים, אבל אחרי כמה זמן, התחילו בעיות: ששיחקתי במשחקי רשת שלי, בבוקר ובצהריים היו לי פינגים טובים, אבל בערב, הפינגים שלי היו גרועים וזה היה מלווה ב-PacketLoss, ככה זה היה כל ערב, התקשרתי ל-012 קווי זהב-הספק שירות שלי, ואמרתי להם את הבעיה, הם ניסו לעזור לי-אבל לא הצליחו, הם אמרו לי שהפיתרון היחיד הוא לעשות חבילת אינטרנט גדולה יותר, לעשות 756Kpbs, אז הקשבתי להם, עשיתי 756Kpbs, הבעיות לא נפתרו, וי…

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  17. Started by root3:16,

איזה כבל צריך בשביל לחבר שני מחשבים על מנת לקבל שיתוף אינטרנט?? אני מחבר את המחשבים דרך כרטיסי הרשת שלהם..

• 7 תגובות
    • 853 צפיות
  18. Started by tomerbd,

אני מתלבט בין נתבים: Linksys Wireless-G WRT54GS D-Link AirPlus Xtreme G DI-624 Linksys Wireless-G WRT54G Netgear WGR614 מה כדאי לי יותר? יש לי במחשב נייד כרטיס PCMCI אלחוטי D-Link AirPlus G+ DWL-G650+ 802.11g 54Mbps http://dlink-me.com/Products/Wireless/dwlg650_aplus.htm אם יש לכם משהו יותר טוב להציע לי

• 9 תגובות
    • 853 צפיות
  19. Started by gilm,

שלום רב לי יש אינטרנט של 12 מגה כבלים בבית לחברה שלי יש אינטרנט 2.5 אני עובר אליה לתקופה של חודש האם אני יכול להעביר את המודם מהדירה שלי לדירה שלה ואז לגלוש עליו ויהיה לו מהירות של 12 מגה? אנחנו גרים באותה עיר

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  20. לא משנה לי חוטית או אלחוטית....אבל זה שני מחשבים לחבר ברשת.... מ-KSP....עד בערך 550 ש"ח סה"כ גג.....(אם אלחוטית אז זאת אומרת כולל כרטיס ונתב) אני אשמח לתשובות...

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  21. Started by subarel,

שלום לכולם ושבוע טוב !: ) אני משתמש בראוטר של אדימקס (BR-6204wg) ואני מנסה להפעיל שרת web על אחד המחשבים ברשת... כאשר אני מנסה להתחבר למחשב ממקור חיצוני עולה לי הcontrol panel של הראוטר... אז השאלה הראשונה היא איך אני משנה את הפורט של הממשק של הראוטר? מפורט 80 למשהו אחר... ואני מאמין שגם זה לא יפתור לגמרי את הבעיה, כי בטח צריך להגדיר בראוטר לאיזה מחשב לפנות כאשר מנסים להתחבר לפורט 80... שזאת בעצם השאלה השניה שלי.. מקווה שלמישהו יש מושג איך עושים את זה.. תודה מראש עידן (החוצפן, יא גמד )

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  22. השם זה GWS GOOGLE WEB SERVER.... זה נכון?

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  23. Started by sir f,

צריך המלצה לכלי חינמי יעיל ככל הניתן כדי ליצור VPN (במערכות מוגדרות מראש). אין לי יותר מדי ניסיון בנושא, אז כל המלצה תתקבל בברכה. תודה

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  24. אני לא משתמש בפייסבוק, לא אוהב את פייסבוק ומתנגד לפייסבוק. עכשיו איך אני מעיף מהמסך שלי את כפתורי ה"Like" שמתחילים לצוץ בכל אתר שני כמו פטריות אחרי הגשם? אולי יש אפשרות לחסום את זה עם Ad-Block? עצות, הארות והערות יתקבלו בברכה, תודה. עריכה: לא חשוב, מצאתי דרך ;D

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  25. Started by SliDeRShai,

שלום, כבר זמן מה שברשותי dlink 2650U דרך בזק. הבעיה היא שטווח הקליטה הוא פשוט אפסי. מה שמפריד ביני לבין הנתק היא דלת והקליטה שלי היא ממש גרועה( קווים2-3) ככה כמעט בכל הבית יש מקומות שזה לא נקלט. הדבר המוזר הוא שאינ קולט של שכנים שגירם בית לידי וכאלה שגרים בבית ממולי ואת שלי בבי. אני בקושי קולט. אגב הבית הוא במפלס אחד. האם יש משוה לעשות?

• 2 תגובות
    • 853 צפיות

דיונים חדשים בפורומים