רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,520 דיונים בפורום זה
-
במידה ויש לי דומיין (לצורך העניין, ללא אחסון, רק דומיין), ואני מעוניין ליצור מספר תיבות דואר לקבלת אימיילים. אפשרות אחת היא לרכוש חבילת אחסון (נניח ואני צריך גם אחסון לאתר) הכוללת מספר תיבות דואר, בצורה כזו האמיילים נשמרים בשרת המאחסן שלי, ואני ניגש ב POP 3 ומושך אותם אלי. במידה ויש לי מחשב המחובר כל הזמן לאינטרנט, האם לא עדיף לי להתקין עליו שרת דואר, במקום בחברת האחסון ? בצורה כזו אין לי מגבלה על מספר התיבות, גודל התיבות, כל הדואר נמצא אצלי (אוכל לגבות אותו), אין חשש שאחרים יקראו לי את דואר (למשל טכנאים של חברת האחסון) וכו' 1. האם אכן עדיף ששרת הדואר יהיה אצלי ? 2. בהנחה וכן, מה בדיוק אני צריך לעשות (מה להתקין ? מה לקנפג ?) תודה !!
-
- 3 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי במחשב שני חיבורי אינטרנט: 1. חיבור רגיל לאינטרנט דרך המודם על כבל רשת 2. וגם כרטיס רשת אלחוטי שיכול להתחבר לאינטרנט WIFI בסביבה. עכשיו שמתי לב שאני יכול להתחבר רק לאחד מהם כל פעם ואי אפשר להתחבר אל שניהם בו זמנית. שאלתי היא אם אפשר להתחבר לשניהם בו זמנית ולקבל לאותו מחשב 2 כתובות IP ואז שיהיה אפשר להוריד מכתובת אחת ולגלוש בכתובת השנייה וכו'. הדבר אפשרי ? ואם כן, איך אפשר לעשות זאת ? תודה רבה לעוזרים!!!
-
- 3 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי 2 מחשבים שמחוברים לראוטר של אדימקס. לאחד מהם (שלי..) התקנתי כרטיס רשת אלחוטי (USB של NETGEAR),הצלחתי ליצור רשת אלחוטית אבל הבעיה שכל פעם שאני פותח את האזוראוס או אפילו סתם גולש מהמחשב שלי (הנייח) מופיע האייקון-"כבל רשת מנותק" והחיבור מיד רוכש כתובת רשת ומחדש את עצמו. האם למישהו יש מושג למה זה קורה ומה הפיתרון?
-
- 4 תגובות
- 889 צפיות
-
-
קניתי את הראוטר של לינקסיס WRT54G עכשיו אני במחשב הראשי, והגלישה נהפכה לאיטית הרבה יותר וגם אני מתנתק כל כמה זמן, סתם בלי סיבה איך אפשר להאיץ את הגלישה ואני חייב לגלות מה מפריע לגלישה ומה גורם להתנתקויות? יש איזשהי תוכנה שיכולה לעזור לי? אתם יכולים בבקשה לעזור לי בזה, תודה אין לי שום פאייר וואל מותקן במחשב (היה מותקן אבל הסרתי אותו בגלל זה) טל
-
- 4 תגובות
- 889 צפיות
-
-
הייתי משתמש ב WIFI ביטלתי את כל ה WIFI בבית ועברתי לקווי פחות אסתטי אבל לא נורא , אני עושה פינג ( דרך סוויצ ) ויוצא לי רוב הזמן 1MS אבל הייתי קפיצה גם ל 16MS לפי דעתי זה עדיין יותר טוב מה WIFI זה בתחום הקו הירוק לפי התוכנה PingPlotter pro , השאלה אם זה תקין שיש סטיה מדי פעם מה 1MS ל 16 למשל הממוצע זה 1.2 MS .
-
- 2 תגובות
- 889 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם אני צריך לחבר למחשב חיבור של 56K איך אני עושה את זה? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה שאני לא מצליח לפתור אותה הגדלתי את האינטרנט מ-10 מגה ל-30 מגה והמחשב לא קורה לי את ה-30 מגה החלפתי רווטר ובדקתי עם מחשב נייד ובמחשב נייד כן נותן לי 30 מגה מה עושים אני ישמח אם תעזרו לי תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אהלן כפי שנאמר בכותרת, יש לי 3 שאלות בנוגע לרשת אינטרנט ביתית. 1. יש לי כרגע נתב שמספק רשת למחשב שלי באופן קווי, וללפטופ של אבא שלי באופן אלחוטי. אנחנו רוצים שגם למחשב של אימא (נייח) תהיה רשת... מה עדיף לקנות? כרטיס רשת אלחוטי פנימי? או התקן USB כזה עם אנטנה, חיצוני? 2. האם כמות המשתמשים ברשת משפיעה על המהירות? נגיד אני רוצה לשחק משחק רשת... אם אני מקבל את הרשת מהנתב באופן קווי, אבל אבא שלי כרגע מחובר, זה אמור להשפיע על המהירות שלי? 3. איך אני יכול לשנות סיסמה לאינטרנט בבית? שכחתי את הסיסמה...
-
- 5 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אני מעוניין ב-HUB קטן וחמוד מחברה ידועה ומוכרת (D-Link, Edimax) שכולל 4 יציאות רשת ופיירוול מובנה שמאפשר ניתוב פורטים למחשבים המחוברים אליו באמצעות ממשק HTML ידידותי ופשוט להפעלה (כולל הגנה עם סיסמה). ה-HUB אמור להתחבר לאחד מ-4 יציאות הרשת בראוטר, ולא לאפשר למחשבים אחרים המחוברים לראוטר לגשת למחשבים המחוברים ל-HUB. יש הצעות?
-
- 5 תגובות
- 889 צפיות
-
-
Linksys 802.11g Router WRT54G2 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_510_1993_2252&products_id=22681 אני מתעניין בראוטר הנ"ל ורציתי לשאול כמה שאלות 1. האם יש בו מודם מובנה (כמו זה שבזק מוכרת)? 2. האם הוא טוב מבחינת אבטחת מידע? 3. האם יש לו מתחרים טובים יותר באותו סביבת מחיר?
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
אני עובד בבית ספר פרטי בעיר בה אני גר ואנחנו עוברים לבניין חדש. יש לנו כ-10 מחשבים ואנחנו מתכוונים לרכוש עוד בהמשך. אין במקום החדש חדר עם תשתית אינטרנט לחדר מחשבים וחשבנו במקום להכין תשתית לחבר את כל עמדות המחשבים לרשת אלחוטית. שימושי המחשבים: אינטרנט, הדפסת מסמכים, צפייה בסרטוני הדרכה הנמצאים בכונן רשת שלעתים צריכים להיות משודרים במקביל במספר מחשבים. כמו שציינתי אנחנו צופים במחשבים בסרטונים שונים לעתים במקביל ולכן רציתי לדעת האם רשת אלחוטית תיצור קטיעה של הסרטים, ואם לא איזו רשת אני צריך, איזה ראוטר מומלץ, איזה מהירות אינטרנט כדאית לכמות כזאת של מחשבים, איזה כרטיס רשת לקנות לכל מחשב וכמו כן יש לי צורך בכונן רשת לאכסן את כל הקבצים של הבית ספר שיהיו משותפים לכל המחשבים כול…
-
- 2 תגובות
- 889 צפיות
-
-
למי שמכיר או לא מכיר אני מנסה לעבוד עם התוכנה darkcomet. העיניין הוא שהיא דורשת שאני אכניס פורט "להאזנה" כדי שהיא תעבוד דרכו. עכשיו אני לא יכול לבחור בפורט שאני כבר משתמש בו למשהו אחר כי התוכנה רושמת לי "only one usage of each socket adress" - זה קורה נגיד בפורטים 80 ו443. היגיון אומר: "שים פורט אחר" וככה אני עושה אבל לפי האתר http://www.canyouseeme.org כמעט בכל הפורטים (חוץ מ80 ו443,445 שאני לא יכול להשתמש) האתר אומר לי could not see your service on 79.182.128.50 on port (21). הבנתי שאני צריך לפתוח פורטים וחיפשתי בגוגל כל מיני שיטות ושום דבר לא עובד לי אין לי רשת אלחוטית, רק מודם שאת הדגם רשמתי למעלה. עזרה מישהו? תודה, exeaction
-
- 4 תגובות
- 889 צפיות
-
-
מחשב נייד WINDOWS 7 מחובר בwirelss מחשב נייח WINDOWS XP מחובר קווי לראוטר EDIMAX BR-6424n רשת אלחוטית - פועלת (יש אינטרנט) איך אני עושה בין 2 המחשבים שיתוף קבצים ומדפסות/רשת ביתית/רשת ביתית אלחוטית . .לא יודע איך זה נקרא (הכוונה שאני אוכל להכנס ממחשב אחד לתוכן של המחשב השני ולהעתיק קבצים וכו..) תודה!
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
לילה טוב. נמאס לי מאינטל החלטתי קצת לגוון ומעכשיו אני אשתמש בלפטופ לאינטרנט. אני רוצה לדעת כמה עולה כרטיס מודם טוב שאני אוכל להשתמש באינטרנט מחוץ לבית? מישהו מוכן להסביר לי איף דבר כה עובד? האם יש לו מרכזייה כלשהי? כמה דבר כזה עולה ובאיזה חנויות אני יכול לקנות? ואני מדבר על דבר כזה (בלינק) http://www.pelephone.co.il/itemDetails.asp?pgid=1010&catID=164&tmpltId=27&fId=128
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
פעם דיברתי בפורום הזה על נושא של הרשת אבל יש לי עכשיו מצב שונה... אני רוצה לחבר שני מחשבים לאינטרנט... עד עכשיו הכל ורוד... אבל הבעיה בבית שלי שכל אחד מהמחשבים נמצא בקומה שונה ומעבר לזה אחד מהם נמצא בממד... אז התייעצתי עם בזק וראוטר רגיל יכול להווה בעיה בקליטה וכל זה... ולכן הם הציעו לי לעשות רשת קווית בבית שתומכת עד ל-4 מחשבים... בנוגע לתשלום: מודם נתב אלחוטי HOME PNA 3 ב- 717.60 ש"ח. מתאם רשת HOME PNA 3 ב- 309.60 ש"ח. האם זה משתלם? האם אתם מכירים מקום זול יותר לקנות? תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 889 צפיות
-
-
טוב אז החליפו לי את הAmbit השחור במודם של מוטורולה זה הדגם: SB4200 הוא יותר טוב מהאמביט? שמתי לב לזה שהוא מסתנכרן יותר מהר
-
- 0 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לפני מעבר לדירה חדשה ואני רוצה להתקין שקעי lan בכל החדרים ובסלון כאשר כל הכבלים ייתחברו לראוטר שימוקם בארון תקשורת. עד לפה הכל מובן, השאלה שלי היא כזאת, האם יש לעשות מאין Mesh קווי, כלומר לחבר מכשיר קצה בחלק מהחדרים באופן קווי לצורך אינטרנט אלחוטי בחדרים אבל שעדיין יישב על אותה רשת שיושב הראוטר בארון התקשורת. אדגיש שאני לא מעוניין ב- mesh אלחוטי מלא. תודה.
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
- 1 follower
-
-
אני לקוח אינטרנט בזק בן לאומי ולאחרונה נראה לי שמהירות הגלישה לאתרים בכל איטית במקצת. האם עוד לקוחות מרגישים בהבדל או שזה רק נדמה לי ?
-
- 5 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אהלן לכולם אני צריך עזרה בקניית ראוטר אלחוטי, מה כדאי לקנות?!!? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום חברים, לאחרונה שידרגתי ל-30 מגה, תשתית הוט וספק בזב"ל. אני משתמש ב-HOTBOX כמודם ובראוטר לינקסיס WRT54GL. הבעיה היא שאני מקבל מהירות נמוכה דרך הראוטר גם בגלישה אלחוטית וגם אם אני מחבר את המחשב ישירות לראוטר, אני מקבל גג 17-20 מגה בבדיקות מהירות שונות ובהורדות. אם אני אני מחבר את המחשב למודם ישירות אז אני מקבל את המהירות המלאה, 30 מגה, בבדיקות מהירות וגם מהירות גבוהה יותר בהורדות שונות. לפני כן היה לי מהירות של 20 מגה, והייתי מקבל בבדיקות מהירות את מלוא המהירות. רציתי לדעת האם צריך לקנפג את הראוטר בצורה שונה בשביל להתאים אותו למהירות של 30 מגה? מה ניתן לעשות בשביל לקבל מהירות גבוהה יותר. אני מסיק שהראוטר הוא החלק הבעייתי מפני שרק דרכו אני מקבל מהירות נמוכה. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 889 צפיות
-
-
בהשוואה למשל לחוט USB ארוך או בהשוואה לכריטיסים אלחוטיים ללא אנטנה ? יש למישהו מידע/מאמר על זה ?
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט 2 מגה .. בגלל שבזק לא מסוגלים לספק לי את המהירות 5 מגה (כניראה רחוק מהתשתית). לכן אני רוצה לעבור לכבלים במהירות 5 מגה.. הספק שלי הוא בזק בינלאומי.. הבעיה שיש לי רשת אלחוטית, ולפי מה שהבנתי מבזק הנתב שלי (eci 352+) הוא מתאים אך ורק לתשתית של בזק.. לכן אני צריך לרכוש נתב נוסף.. איזה נתב הכי מומלץ בטווח המחירים 200-300 +-? זה מספיק? הוא יהיה טוב בשבילי לרשת אלחוטית?או שצריך משהו בתקציב יותר יקר? לא מבין פשוט בנתבים.. ועוד שאלה .. יש לי מחשב אחד שהוא יהיה מחובר פיזית מהנתב.. עוד אחד נייד שיש לו כרטיס רשת אלחוטית אז זה לא יהיה בעיה.. ועוד מחשב שאני מחבר אותו דרך מתאם אלחוטי.. המתאם האלחוטי שיש לי שמחובר אלוטית לנתב שיש לי של בזק יתאים לנתב החדש? או שאני צריך לקנ…
-
- 2 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום, התקנתי ראוטר בבית והכל עבד כמו שצריך, אני רואה את המחשב כשאני מנסה להעביר קצבים ממנו לנייד אבל הוא נותן לי הוראת שגיאה שכביכול הגישה נדחית בלפטופ רץ על XP והמחשב על וינ' 7 מי יוכל לעזור בזה?
-
- 8 תגובות
- 889 צפיות
-
-
נהיה לי בלאגן במחשב. זה מה שאני יכול לומר. היום במגרה נכנסתי לחיבורי רשת ולהפתעתי מצאתי 2 חיבורי רשת. ושניהם פעילים (!!) יש לציין שיש לי רק כרטיס רשת אחד והוא על הלוח אם. אין לי כרטיס טלויזיה (לפחות לא מחובר עכשיו) דרך הפיירוול גם ראיתי שאני מחובר דרך החיבור של ה TV הזה והוא פועל ב 30MBPS (לא שזה ממה משנה) וגם האי פי הפנימי שלי שונה. הנה כמה תמונות: [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות ראוטר אלחוטי, אשר ישמש מרבית הזמן כראוטר חוטי בלבד, ורק מדי פעם אני אשתמש ביכולות האלחוט שלו בד"כ בטווחים קצרים (10-20 מטר). מה הם היתרונות של הראוטרים היקרים יותר נניח מעבר לראוטר Edimax BR6204WG שעולה 170 ש"ח בלבד? האם תקן N נותן לי משהו כיום או בעתיד הנראה לעין? או בקיצור איזה ראוטר מומלץ בתקציב הנ"ל ולמה? (אם אין יתרונות מהותיים לראוטרים יקרים יותר, אני מעדיף ראוטר זול יותר כמו ה-Edimax המצוין לעיל).
-
- 2 תגובות
- 889 צפיות
-