עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. השם זה GWS GOOGLE WEB SERVER.... זה נכון?

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  2. מאוד מוזר. כפי שנראה כרגע יש לי בעיה רק עם שני האתרים האלה. בלפטופ שמחובר אלחוטית אין בעיה ואני מצליח להיכנס. מהמחשב הראשי שמחובר חוטית לא נכנס ואני מקבל: This program cannot display the webpage מה זה יכול להיות?

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  3. Started by The-Fox,

האלן חבר'ה, החלפתי את המודם ADSL המסריח שהיה לי, אני מדבר על ה ALE 130.... שעובד בכלל על USB. הצלחתי לשים את ידיי על הסמסונג (AHT-E300) האחרון בבזקסטור 8) 8) ;D בכל מקרה על הקופסא היה רשום משודרג (וגם בעוד כמה מקומות), יש למישהו מושג מה משודרג בו ? ???

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  4. Started by NeptuneMB,

שלום רב, אני רוצה לשתף בין המחשב הראשי שלי VISTA UL לבין המחשב נייד שלי שיש עליו XP HOME. מישהו יכול להפנות אותי למדריך כלשהו ? או לפחות לומר לי מה אני אמור לרשום בשורת הRUN כדי להיכנס למחשב המרוחק? תודה

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  5. Started by SliDeRShai,

שלום, כבר זמן מה שברשותי dlink 2650U דרך בזק. הבעיה היא שטווח הקליטה הוא פשוט אפסי. מה שמפריד ביני לבין הנתק היא דלת והקליטה שלי היא ממש גרועה( קווים2-3) ככה כמעט בכל הבית יש מקומות שזה לא נקלט. הדבר המוזר הוא שאינ קולט של שכנים שגירם בית לידי וכאלה שגרים בבית ממולי ואת שלי בבי. אני בקושי קולט. אגב הבית הוא במפלס אחד. האם יש משוה לעשות?

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  6. Started by hellfire03,

חשבתי לקנות מתאם WIFI כדי שיהיה לי כרטיס רשת נוסף בשביל כל מני התעסקויות (לנסות כל מני man in the middle וכ') השאלה אם אני כבר חושב לקנות משהוכ זה האם לא עדיף לקנות נתב קטן משהו בסגנון זה ושאר נתבים דומים האם הוא יכול לשמש אותי גם בתור כרטיס רשת נוסף לכל דבר? והאם הוא יכול לסייע לי לקלוט יותר טוב רשתות אל חוטיות? (או האם מתאם יעשה את זה?) מעבר לכך בתור נתב למחשב נייד (ולא של רשת ביתית ) כמה זה משנע האם אני פותח רשת דברך נתב או AD HOC ? (או בעצם איזה פנק' נותן לי נתב על פני סתם כרטיס רשת) מקווה שלא עשיתי סלט מכל הדברים תודה מראש אריה

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  7. Started by benor,

שלום, היום עברתי לWIN2000 האינטרנט שלי זה כבלים +נטוויז'ן 0.750 מגיעים פינגים נורא גבוההים לספק 10-20 לפני זה בXP אז היו לי פינגים טובים 7-10 אפשר לעשות משהו בעניין?

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  8. Started by assaf990,

נתונים: חדר א: טלפון של 013, שהוא בעצם סוג של ראוטר, אליו מוחבר מודם הוט ומחשב שלוחני. פה אני רוצה לשים את הראוטר האלוחטי כדי שישדר לחדר שני שיש בו עוד מחשב. בין הראוטר למחשב המרוחק יש 4-5 מטר ובניהם חדר ריק (כלומר 2 קירות) בתכלס יש קליטה גרועה, וניתוקים מה לא תקין? הגדרות? היכן לשים ראוטר? הטלפון של 013 מפריע בתדר?

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  9. Started by full_clip,

אם אני קונה ראוטר אלחוטי בארה"ב יהיה לי בעיה לחבר אותו בארץ ?

• 7 תגובות
    • 846 צפיות
  10. מידי פעם ככה אני מקבל קפיצה של התראה מהנורטון פייר וואל שלי, שמישהו ניסה לפרוץ אלי בעזרת תוכנה שהוא מציין והוא חסם אותו. כשאני מחובר ל IRC וכדומה אני לא ממש מתרגש כי הרבה אותות משם מפורשים כנסיון פריצה והם בעצם לא. אבל עכשיו זה קרה כשלא הייתי מחובר, וגם זה לא ריגש אבל הייתי סקרן והחלטתי לחקור את ה IP. והנה מה שגיליתי. http://www.checkdomain.com/cgi-bin/checkdomain.pl?domain=217.132.94.189&linkname=AntiFraud.com&linkurl=http%3A%2F%2Fantifraud.com%2Fcheckdomain.htm זה אמר משהו על RIPE... אז נכנסתי לאתר הזה ושם שוב הקשתי את האי פי והנה מה שגיליתי: http://www.ripe.net/whois?form_type=simple&full_query_string=&searchtext=217.132.94.189+ אני רוצה להפנות אותכם ל…

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  11. האם אפשרות של התחברות בטאג 4 עם חיבור ללא חייגן תהייה אפשרית בעתיד? הבנתי שבזק בינלאומי עובדים עם הוט להעביר לקוחות עיסקיים/גיימרים למעין מערכת MPLS מיוחדת שמתועדפת לשירותים הללו. שאלתי את נטויזן ולא אין מושג לגבי שירות שכזה אצלם, או לפחות תוכנית עתידית לשירות שכזה

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  12. שלום לכולם לפני מספר ימים עשיתי רשת אלחוטית כבלים (ערוצי זהב) ו- 012 ראוטר ו-2 כרטיסי רשת אלחוטיים והביאו לי משהו שאני מש לא מכיר ראוטר דגם DI-714P+ של D-LINK כרטיס רשת למחשב נייח DWL-520+ של D-LINK כרטיס רשת למחשב נייד DWL-650+ של D-LINK מישהו יודע איך הם? האם הם טובים? ושאלה שמאוד חשובה לי האם בראוטר יש FIREWALL?

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  13. שלום לכולם נימאס לי מינזק וגיליתי לא מיזמן שאני רחוק מהמרכזיה אז אני שוקל לעבור לHOT הבעיה הגדולה שלי שיש לי (3Com® OfficeConnect® Wireless 11g Cable/DSL Router )ואני מנוי לבזק בינלאומי(איתם אני מרוצה ורוצה לישאר)ואני לא יודע איך להגדיר תראוטר במיקרה שאני יחליט ללכת לHOT אז אני מבקש מדריך שאני יוכל להדפיס חוץ מיזה איזה בעיות ויתרונות יש לכבלים ודבר אחרון אין לי כבלים דיגיטלים ואני צריך לדעת צריך שקע נוסף לאינטרנט בכבלים במיקרה שאין לי שקע דיגיטלי? ואיזה מודם לבקש? במיקרה שיש אבדלים באיכות אני מזכיר שיש לי כבר ראוטר בקיצור אני צריך את כל הידע הרלוונטי במעבר מינזק לכבלים בתודה STONE COLD

• 5 תגובות
    • 846 צפיות
  14. Started by srolik,

זקוק לעזרתכם ... כרגע אני מחובר לאינטרנט ברק 99 ש"ח לחודש ללא התחייבות ( כבר 5חודש ) וקיבלתי אז מודם מתנה , עכשיו קניתי מחשב חדש עם כרטיס רשת ( במחשב הישן יש את המודם הפנימי ואת הכרטיס שברק הביאו לי ) , עכשיו אני רוצה ששני המחשבים יהיו מחוברים לאינטרנט המהיר ( לא אכפת לי שלא יהיה בו זמנית ) ונראה לי שאני צריך עוד כרטיס ADSL ( לא?) לכן חשבתי להתנתק מברק (בכל מקרה הם לוקחים יותר מידי ויש הצעות טובות יותר ) ולהתחבר לחברה אחרת במחיר יותר זול ולקבל מודם מתנה ואז יהיה לי בכל מחשב מודם ADSL בקיצור האם כל זה כדאי ?? והאם זה יעבוד . או שיש למישהו הצעה אחרת ? ושאלה נוספת בנוסף לכול זה כדי לחבר את שתי המחשבים האלו לרשת מה אני עוד צריך (רשום למעלה מה יש בכול מחשב )

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  15. רכשתי את הנתב BR 6524K וחיברתי אותו ל2 קווים כבלים + ADSL באתר של EDIMAX הם טוענים שהוא יוצר משנייהם קו אחד ושזה אפילו עדיף על קו אחד גדול הגדרתי אותו ברמה הבסיסית 2 הקווים מראים שהם פעילים כול הבדיקות שערכתי לא מראים כמעט שום שינוי מהותי אם יש למישהוא כוח ליקרוא את המדריך שלהם ולימצוא מה אני מפספס כי אני כבר די מיואש רכשתי עוד קו ורכשתי ראוטר לא זול 750 שח ובתחלס כרגע לא ממש מבין מה הולך פה תודה מראש

• 9 תגובות
    • 846 צפיות
  16. במחשב נייד לא בעיה יש לי ציור משהו כזה )))) בצד ימין למטה , אבל במחשב של הבית זה לא נמצא אז איך ניתן לראות ?

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  17. Started by alex15,

עשיתי ככה נכנסתי ללממשק המנהל בראוטר שמתי על ADVANCED ושמתי ENEBLE וכתבתי SBABDC ובPROTOCOL TYPE עשיתי BOTH והראשון שמתי את הפורט TCP ןהשני שמתי מספר הפורט של tcp ועוד פעעם עשיתי זה אבל בפעם הזאתי עשיתי שמתי בשתיהן את הםורט של UDP ושמתי ALWAYS עשיתי בסבהבה TEST PORTS ואפ אחד ממהם לא עובד

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  18. Started by Danix60,

אז ככה יש לי נתב (כרטיס) רשת אלחוטי Druc-U3 ושאני מתקין את התוכנה של זה זה לא נותן לי להכנס ... זה אומר לי משהו משהו..... PrismApi.dll וד"א יש לי ויסטה 64 ביט מה אני עושה ? ובבבבקשה זה מאוד מאוד דחוף לי

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  19. יש לי בעיה של איטיות בהורדה ישירה (HTTP) כשאני מחובר לרשת הביתית שלנו(ראוטר). ניסיתי לחבר את המחשב רק למודם והמהירות היא מקסימלית( 375 KB/s). אבל ברגע שאני מחבר את המחשב לראוטר אז המהירות יורדת ל 90-110... וככה זה בכל שלושת המחשבים שמחוברים לרשת, ניסיתי לנתק חלק מהמחשבים מהרשת אך זה לא עזר. איך ניתן לפתור את הבעיה הזו? *ברשותי Linksys BEFW11S4 ver 4 ומודם חדש של THOMSON.

• 7 תגובות
    • 846 צפיות
  20. Started by wooper,

שלום אני מתכוון לעזוב את הספקית ולעבור לאחרת באותה מהירות או מעט יותר השאלה כמה זמן לוקח המעבר מספק אחד לאחר והאם דרוש החלפת ציוד אני מתכוון לעבור מ 012 לבזב"ל יש בבית כאלה שצריכים את האינטרנט באופן שוטף

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  21. Started by Kenny,

היי אנשים , היום בערב אני מתקין את מערכת ההפעלה , רציתי לדעת לגבי היצירת חייגן , אם זה שונה מ XP (האמת שגם ב XP אני לא ממש זוכר איך עושים את זה :] ) ואני מפחד שבתמיכה יגידו לי שהם לא תומכים במערכת ההפעלה הזאת עדיין.. אז אם אפשר שתכתבו לי כאן את השלבים , ואני יעשה Print screen וישמור את הקובץ. תודה

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  22. Started by asaf-g,

שלום יש לי נתב האפשר UPNP וכרגע השירות מופעל. רציתי לדעת מה החסרונות של זה, והאם עדיף לי פשוט לפתוח ידנית את הפורטים שאני מעוניין בהם. כרגע יש לי רשת של 2 מחשבים שעובדת טוב.. אני צריך לפתוח פורטים מסויימים בשביל שהיא תעבוד, אם אני מבטל UPNP? תודה.. אסף.

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  23. אני מחובר לאינטרנט דרך אקספון 018 במסגרת שוק סיטונאי (חבילה של 100 מ"ב תשתית בזק). עובד בעיקר עם מחשב נייד וכמובן גם סלולריים שמחוברים מדי פעם לרשת. לאחרונה הבחנתי באיטיות מחרידה בגלישה והרצתי ספיד טסט (מחובר אלחוטי בד"כ אבל בדקתי גם עם גלישה חוטית) ולהפתעתי הרבה לא הצלחתי לעבור את ה10-11 מגה. ניסיתי לבדוק עם מחשבים אחרים\טלפונים ניידים (במידה ובדקתי עם טלפון דאגתי לכבות נתונים) ושם הצלחתי כבר לקבל 60-70 מגה בתוצאה. אני לא חושב שיש בעיה אצל הספק\תשתית לדעתי זה משהו במחשב אבל מה זה יכול להיות? גם בחיבור ישירות לראוטר עם כבל רשת אני מקבל את אותה מהירות נמוכה עברתי על פוסטים ישנים פה אבל לא הצלחתי למצוא פיתרון לצערי

24. Started by sharon182,

אני רוצה לחבר את הראוטר הנ"ל שיעבוד לי במקום הראוטר הנוכחי שיש לי (שקיבלתי מבזק). אני מחובר לADSL 10 MB. איזה כבלים אני צריך לחבר ולאיפה ? האם יש צורך להגדיר משהו בראוטר אחרי RESET ? ניסיתי להכניס את הכבל שמתחבר לשקע DSL לשקע INTERNET של הראוטר אבל הוא לא מצליח לקבל כלום. מה עושים ? תודה מראש,

• 4 תגובות
    • 846 צפיות
  25. Started by JonyPony,

ידוע לי כי קשה להוציא ולקבל אות אלחוטי בממ"דים למיניהם, האם ניתן "להוציא" אות אלחוטי ע"י חיבור הנתב למתאם חשמל-רשת ואת המתאם השני לריפיטר? משהו בסגנון? :s05: יש לי כרגע נתב ADSL של ASUS, דגם 604G של בזק.

• 0 תגובות
    • 846 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.