עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Holy,

איזה נתב עדיף ECI 352+ או Asus AM604?

• 4 תגובות
    • 838 צפיות
  2. אורח אוהד
    Started by אורח אוהד,

אהלן, אני גולש בכרום, WINDOWS 10, בדיקת מהירות תקינה, 20 לפעמים גם 30 MBIT, אבל הגלישה איטית, אתרים עולים לאט, לפעמים צריכים ריפרש, וידאו בפייסבוק מתחיל לעלות בקטנה ונשאר קפוא... גם וידאו ביוטיוב לא עולה מהר. אין לי מושג מה עושים, למישהו יש כיוון ? המחשב INTEL NUC חדש וחזק, אין עליו SPYWARE ושטויות. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  3. Started by barel,

אז ככה אחים שלי תראו המחשב הראשי עובד אבל המחשב השני בסימן קריאה ואין לי דרייביר לכרטיס רשת מה אני עושה.

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  4. אני רוצה לחבר את שני המחשבים שלי בבית ברשת אלחוטית כדי שבשניהם תהיה גישה לאינטרנט.... אז אני צריך לדעת מה אני צריך לקנות כדי לעשות את זה... והאם העובדה ששני המחשבים בקומה אחרת בבית יכולה לגרום לבעיה במהירות....(זה מרחק של 10 מטר בערך)

• 6 תגובות
    • 837 צפיות
  5. אבקש את עזרתכם בקשר לחיבור מדפסת HP 1400 All in One Series דרך נתב/מודם של בזק מדגם D-Link 2650U . הנתב מצויד בכניסת USB שמוגדרת למדפסות. ויש אפילו הוראות כיצד לעשות זאת. רק שהעסק לא עובד, בתמיכה של HP טוענים שהם לא יודעים איך העסק עובד ובתמיכה של בזק אמרו לי שהם תומכים רק בתקשורת של אינטרנט ולא בחיבור המדפסת. אם מישהו כבר נתקל בבעיה או יש לו רעיונות אשמח לשמוע ולקבל תמיכה. בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  6. Started by t123123,

התקנתי win 7 אולטימייט , עכשיו אנילאיודע איזה דרייברים צריך להתקין ואיזה לא.. התקנתי איזה דרייביר לאינטרנט , ואחר כך זה עבד כמה זמן (האינטרנט) אבל עכשיו זה לא עובד ... יש לי מחשב studio xps 16 הינה תמונה : מה עושים ? [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 837 צפיות
  7. כידוע, קבצים זה דבר חשוב. קבצים דורשים לא מעט משאבים, דוגמת כוננים קשיחים, בקרים, קירור טוב וכו'. כיום, המערכת הראשית שלי מריצה מספר לא מועט של קשיחים (וישנם גדולים ונכבדים ממני), חלקם על בקר חיצוני. הכל טוב ויפה, אבל אני צריך עוד. עוד מקום עוד מהירות עוד בטוחות אני שוקל לשדרג את המערכת ואת הרכיבים הבאים. 1. המערכת עצמה: יש ברשותי 2 אפשריות. הראשונה היא להתבסס על שילוש 775 שזרוק לי בצד. השניה היא להתבסס על הSR-2 ולבנות שרת די מפלצתי, בלאו הכי אני מתכנן על מערכת חזקה חדשה והSR-2, מתיישן. החיסרון הוא צריכת חשמל יחסית גבוהה ביחס לפתרונות אחרים, בעיקר בגלל צמד המעבדים (שגם ככה לא הכי חסכוניים שיש). 2. שדרוג הקשיחים והבקר: נכון להיום, למעט מערך RAID0 עבור המשחקים,…

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  8. Started by Gil28,

איך אני מגביל את האימיול? ברגע שהוא מופעל הגלישה איטית לחלוטין ומגבלת ההורדה בתוכנה לא עוזרת

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  9. שלום לכולם. יש לי במחשב שני חיבורי אינטרנט: 1. חיבור רגיל לאינטרנט דרך המודם על כבל רשת 2. וגם כרטיס רשת אלחוטי שיכול להתחבר לאינטרנט WIFI בסביבה. עכשיו שמתי לב שאני יכול להתחבר רק לאחד מהם כל פעם ואי אפשר להתחבר אל שניהם בו זמנית. שאלתי היא אם אפשר להתחבר לשניהם בו זמנית ולקבל לאותו מחשב 2 כתובות IP ואז שיהיה אפשר להוריד מכתובת אחת ולגלוש בכתובת השנייה וכו'. הדבר אפשרי ? ואם כן, איך אפשר לעשות זאת ? תודה רבה לעוזרים!!!

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  10. Started by hosham,

שלום לכולם. יש לי 2 מחשבים שמחוברים לראוטר של אדימקס. לאחד מהם (שלי..) התקנתי כרטיס רשת אלחוטי (USB של NETGEAR),הצלחתי ליצור רשת אלחוטית אבל הבעיה שכל פעם שאני פותח את האזוראוס או אפילו סתם גולש מהמחשב שלי (הנייח) מופיע האייקון-"כבל רשת מנותק" והחיבור מיד רוכש כתובת רשת ומחדש את עצמו. האם למישהו יש מושג למה זה קורה ומה הפיתרון?

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  11. Started by kisin,

יש לי שני ראוטרים של linksys מסוג WRT54GL. ראוטר אחד מחובר למודם כבלים והשני מחובר לאיקס בוקס בחדר השני ומוגדר כ Access point. אני רוצה שהרשת האלחוטית שלי תהיה מאובטחת. איך אני מגדיר רשת אלחוטית מאובטחת בראוטר שמחובר למודם כבלים? אם אני מגדיר אבטחה בראוטר שמחובר למודם כבלים מה אני צריך לעשות בראוטר השני כדי שהוא יתחבר לראוטר שמחובר לראוטר כבלים?

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  12. Started by HellBoY,

שלום לכולם אני צריך לחבר למחשב חיבור של 56K איך אני עושה את זה? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  13. Started by jepe,

שלום. במהלך גלישה בפורומים נתקלתי במכשיר הזה. הבנתי שזהו בעצם שרת בעל מהירות אפשרית של 100\100 MBS . איך ומאיפה בדיוק אפשר לרכוש כזה דבר? כמה זה עולה בערך? וכיצד בדיוק מחברים אותו? צריך תשתית חדשה? כרגע אני מחובר ב1.5 מגה בבזק ובזק בינלאומי שזה על הפנים. הבנתי שאפשר להגיע למהירויות מטורפות עם זה.

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  14. באיזה ספק אינטרנט יש הכי פחות לאגים למשחקי רשת שהשרת שלהם בחו''ל ? יש לי עכשיו בזק בינ''ל 5 מגה ביט . אין לי חבילת גיימרים או משהו . ויש לי לאגים למשחקי רשת שהשרת שלהם בחו''ל . זה 100% מהספק אינטרנט .

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  15. שלום רב, ברשותי מחשב חדש המותקן עליו :ויסטה אולטמט 32. אני גולש עם מודם TNN (ללא נתב) דרך ספקית 012/ כאשר אני מפעיל את המחשב בערב הגלישה באינטרנט מהיריה מאוד ותוכנת שיתוף הקבצים (אין תלונות). אממה, לאחר לילה שהמחשב דולק ועובד עם התוכנה,למחרת בבקור אני לא יכול לגלוש לאתרים (לא עם FIREFOX ולא עם IE7) האימיול גם הפסיק לעבוד. והמוזר ביותר שאני מנסה להתנתק מהחייגן ,המחשב רושם שלא ניתן לבצע את הפעולה. למישהו יש רעיון? האם הנושא קשור לhalf connection שך המחשב ש"נסתם"? עמיר

• 6 תגובות
    • 837 צפיות
  16. בנוסף מה אתם אומרים - אם מחשב ה"שרת" יהיה P166MMX עם 64 מ"ב האינטרנט יהיה יותר איטי? יש לי חיבור ADSL דרך USB. מערכות ההפעלה הם Win98SE על ה P166MMX ועל המחשב שלי WinXP תודה!

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  17. Started by subarel,

שלום לכולם ושבוע טוב !: ) אני משתמש בראוטר של אדימקס (BR-6204wg) ואני מנסה להפעיל שרת web על אחד המחשבים ברשת... כאשר אני מנסה להתחבר למחשב ממקור חיצוני עולה לי הcontrol panel של הראוטר... אז השאלה הראשונה היא איך אני משנה את הפורט של הממשק של הראוטר? מפורט 80 למשהו אחר... ואני מאמין שגם זה לא יפתור לגמרי את הבעיה, כי בטח צריך להגדיר בראוטר לאיזה מחשב לפנות כאשר מנסים להתחבר לפורט 80... שזאת בעצם השאלה השניה שלי.. מקווה שלמישהו יש מושג איך עושים את זה.. תודה מראש עידן (החוצפן, יא גמד )

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  18. שלום לכולם ברשותי נתב D-LINK 524 ומודם ADSL 600E , שני מחשבים אחד בחיבור פיזי לנתב והשני בחיבור אלחוטי. כשאני מחבר את המודם לנתב נורית ה - ETH במודם נשארת כבוייה , גם בראוטר נורית WAN כבוייה, יציאה מספר 1 בנתב לא מגיבה , יציאות 2,3,4 - תקינות. חיבור הרשת בין שני המחשבים תקין. עשיתי RESET לנתב פעמיים. אני גולש לממשק ה - WEB של הנתב ללא בעייה , כל ההגדרות נכונות (בדקתי פעמיים) כשאני מחבר את המודם ללא הנתב הכל תקין - כך שהבעייה לא במודם. אין אינטרנט ?

• 6 תגובות
    • 837 צפיות
  19. Started by MiOB,

שלום! רציתי לדעת, כמו שלבזק יש את ה-HomePNA, אז היכן ניתן לרכוש נתב ומתאם התומכים בתקן MoCA? (אני חושב שזה התקן המקביל, אם הבנתי נכון.) בכלל, יש כזה ציוד בשוק הישראלי? כלומר, נתב חוטי שיעבוד על רשת הכבלים במקום לרשת את הבית מחדש. תודה ונוסף לכך: עדכנתי (יותר נכון, ניסיתי לעדכן...) את הנתב שלי (WRT54G V.5) לקושחה החדשה של ה-9.2.07, אך אין לי מושג מדוע התהליך נכשל. (עדכנתי קושחות עשרות פעמים, תמיד יש פעם ראשונה. :-/) עכשיו הנתב לא מתפקד, לא נגיש ונורת ה-Power מהבהבת ללא הפסקה. האם יש דרך להצילו, או שאבד הוא לנצח? עוד לא טרחתי לקרוא את כתב האחריות, אך אני משער שהיא פגה עקב כך. במקרה שהוא אכן מת, על מה אתם ממליצים? (אני לא יכול שלא להיות קצת שמח להיפטר מגירסה 5 המזווי…

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  20. Started by full_clip,

אם אני קונה ראוטר אלחוטי בארה"ב יהיה לי בעיה לחבר אותו בארץ ?

• 7 תגובות
    • 837 צפיות
  21. טוב חברה, קודם כל, אני צריך המלצה לכרטיס רשת אלחוטי, רצוי אחד שמתחבר דרך הUSB, כי זה כנראה יהיה רק זמני.. מאותה סיבה אני גם צריך משהו יחסית זול.. (הייתי נותן תקציב אבל ממש אין לי קנה מידה למחירים...) עוד עניין הוא שיש לי רשת קווית עם ראוטר שמפצל לי ל4 מחשבים, הבעיה שיא שקיבלתי עוד מחשב, איך אני מוסיף אותו לרשת? (אני צריך כאילו עוד חיבור אחד בראוטר...) איזה דרך יש לי לחבר עוד מחשב? ועוד שאלה, אולי קצת טיפשית, אם יש לי גם רשת אלחוטית וגם קווית (בלי שום קשר ביניהם, 2 ספקים שונים והכל שונה), יש לי איזושהי דרך לחבר את שתיהם במקביל ולקבל מהירות יור גבוהה? תודה ויום טוב!!!

• 7 תגובות
    • 837 צפיות
  22. Started by ravid,

שלום, אני כרגע פועל עם רשת חוטית ועומד לעבור לרשת אלחוטית(וואו המהפך!) אני רק רוצה לחבר בין מחשב למחשב, ושהעמדה תהייה פתוחה גם לקבל חיבור רשת של אקס בוקס ואייפון! אשמח לדעת איזה ראוטר אני צריך לקנות ואילו כרטיסי PCIE של אנטנות! (תקציב של 300-400~) בנוסף אשמח אם הראוטר יהיה עם מודם בחיבור כבלים לאינטרנט (אני מחובר להוט) תודה רבה

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  23. Started by sleep_walker,

רציתי לדעת אם יש מדריכים חינמים או לא חינמים ללימוד עצמי של MCITP ו-QA

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  24. Started by OR007,

שלום... יש ברשותי מודם USB של רוטל, בצע כחול כזה. יש למטה (בשורת המשימות של הוידנואס) את 2 החיצים האלו. לי רשום : TRANSMIT : 96 RECEIVE : 2528 מה שמפתיע שהרסיב די גדול ביחס לחבליה של 0.5 MB (בד"כ הטרנסמיט הוא 128, לא יודע מה קרה בזמן האחרון) אבל בכל זאת אני מוריד ב-40KB-70KB בעבר הייתי מוריד ב-200 ומשהו קבוע אבל לאחר פירמוט המחשב אני מוריד נורא לאט. יום אחד זה חזר לי משום מה אבל שוב פעם במקרה נאלצתי לפרמט עקב בעיה כלשהיא ושוב פעם המהירות ירדה. גם המהירות גלישה שלי נורא איטית. כל הצעה או פיתרון כיצד לנצל או לתקן זאת יעזרו ! תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 837 צפיות
  25. שלום, אני רוצה לדעת אם אפשר להגביל לפי שעות חיבור של משתמש בראוטר. יש לי ראוטר של 3 COM בבית ואני רוצה שמחשב אחד שמתחבר אליו WIRELESS שיוגבל אך ורק מהשעות 11 ומעלה בלילה האם זה אפשרי? או שאני צריך להגביל במודם ? ועל פי מה אני מגביל ? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 837 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.