עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. כשהUtorrent שלי עובד רק על העלאה אז הוא מעלה על המקסימום 18, שזה מקסימום לקו שלי של מגה וחצי, הבעיה נוצרת כשאני מתחיל להוריד משהו במקביל ומהירות ההעלאה שלי יורדת ככל שמהירות ההורדה שלי עולה... זה פוגע בשיחזור של הרטיאו שלי... וזה חבל... הוספתי תמונה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  2. Started by OFIRLEVY66,

האם נטויזיון מגבילה פורטים? וכל מיני דברים שיפריעו לי בהורדות?

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  3. רגע רגע מה נועלים פה מצחיקים\ לא נפתר העניין טוב הקטע של פיקארד היה מצחיק אני חייב להודות יש לכל מנהל -מנהל מעליו אני פשוט רוצה לגלוש דרך פרוקסי אז אייך עושים זאת-גם לרשימות שרתים של פרוקסי הוא לא נותן לי להכנס

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  4. Started by Hydra,

מחשב חדש חדש רק הותקן, שרתים ישראלים, אינטרנט 750 ויש לי רשת אלחוטית בבית אבל זה קורה גם שכל שאר המחשבים סגורים בכלל !! אין סיכוי לווירוס מכיוון שהמחשב חדש חדש. יש הצעות רעיונות האשמות ?

• 6 תגובות
    • 860 צפיות
  5. השכן בבניין המשרדים בו אנו עובדים ניגש אלי בבקשה לעזור לו להתקין תוכנה לפתיחת PDF. ניתקלנו בהודעה של הראוטר - צ'ק פוינט, שמציין שההורדה נחסמה בשל הגנה. שאלתי את האדון אם הוא הזמין את השירות הזה. כמובן שהתשובה הייתה שלא - ואין לו בכלל מושג במה מדובר. מדובר במשרד בעל עמדה אחת שגולש בעיקר לאתרי רשם החברות (עורך דין במקצועו). לאחר חצי שעה (!) עם בזק, וטרטורים ממקום למקום, ולאחר צרור של יריות של מלל בלתי מובן לאדם מן השורה (maleware, virus, הגנה מנוזקות, מחדירה, מהאקינג), התברר שבמשרד מותקן ראוטר של צ'ק פוינט שעליו העורך דין משלם סכום של 350 ש"ח לחודש! בנוסף, מופעל שירות להגנה שמייקר את הקו ב 50 שקלים נוספים. אני חייב לציין - הייתי המום! זהו פשוט…

6. Started by Gil28,

איך אני מגביל את האימיול? ברגע שהוא מופעל הגלישה איטית לחלוטין ומגבלת ההורדה בתוכנה לא עוזרת

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  7. שלום לכולם. יש לי במחשב שני חיבורי אינטרנט: 1. חיבור רגיל לאינטרנט דרך המודם על כבל רשת 2. וגם כרטיס רשת אלחוטי שיכול להתחבר לאינטרנט WIFI בסביבה. עכשיו שמתי לב שאני יכול להתחבר רק לאחד מהם כל פעם ואי אפשר להתחבר אל שניהם בו זמנית. שאלתי היא אם אפשר להתחבר לשניהם בו זמנית ולקבל לאותו מחשב 2 כתובות IP ואז שיהיה אפשר להוריד מכתובת אחת ולגלוש בכתובת השנייה וכו'. הדבר אפשרי ? ואם כן, איך אפשר לעשות זאת ? תודה רבה לעוזרים!!!

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  8. פעם העולם היו מקום פשוט לחיות בו, לכל אחד היה מודם 56K ולכל היותר היה מקבל איזה ניוק או שניים כאשר היה משתמש בחלונות 95. אבל, האינטרנט והחיבור לרשת החליטו להתפתח כרטיס רשת עם שמוק עגול(BNC) וRJ45 נכחדו עט עט מהעולם, לאחר שכוחות העופל הטווינים והסינים חכו בין לבין עצם = כיאה לכל עובדי עלילים - מדוע לא נעשה לנו משהו רווחי יותר כך אנשים יצטרכו לקנות לעצמם גם HUBים, כי BNC זה דבר לא רווחי - אין לו הגבלת מרחק ואפשר לחבר בוכטה של מחשבים בלי HUB וכך אנחנו רק מוורחים על כרטיס גנרים. והחלו לצוץ להם כרטיס הRJ45 בלבד שעבדו גם 100 מגה ביט. אבל החליטו להרוויח עוד יותר HGUB של 100/10 עלה יותר מאחד של 100, ופתאום כרטיס PCI 1.1 לא עבדו טוב עם לוחות של PCI2.2 שהחלו הופכים קבריים יותר מיום…

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  9. Started by hosham,

שלום לכולם. יש לי 2 מחשבים שמחוברים לראוטר של אדימקס. לאחד מהם (שלי..) התקנתי כרטיס רשת אלחוטי (USB של NETGEAR),הצלחתי ליצור רשת אלחוטית אבל הבעיה שכל פעם שאני פותח את האזוראוס או אפילו סתם גולש מהמחשב שלי (הנייח) מופיע האייקון-"כבל רשת מנותק" והחיבור מיד רוכש כתובת רשת ומחדש את עצמו. האם למישהו יש מושג למה זה קורה ומה הפיתרון?

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  10. tp link tl-wr841n או Edimax nMax BR-6424n 802.11n ?

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  11. אני אסביר ... יש לי כמה כתובות מייל .... בכל מיני מקומות .. ואני רוצה לרכז את כולם למייל אחד ( gmail ) כתובת אחת ב YAHOO , ואחת ב WALLA יש איזה דרך לעשות את זה ? דרך forward או משהו בסגנון .. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 860 צפיות
  12. מישהו פעם אמר לי שלאותו החשבון אפשר להתחבר ממספר מחשבים וזה עדיין ישמור על אותה מהירות הורדה.. האם זה הגיוני ? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 860 צפיות
  13. Started by TheReaper,

נכון לעכשיו השעה 1:42 ואני רואה פה מהירות חסרת תקדים של 012 (כבלים) הסטים התחיל להוריד על לא פחות מ200KB (בדקתי גם בNETLIMITER וגם בNETWORK MONITOR) הטורנטים התחילו לטוס אתרים עולים במהירות מפחידה אני יודע ש012 לרוב הרבה יותר מהירים בלילה מאשר בצהריים אבל זו באמת מהירות חסרת תקדים

• 5 תגובות
    • 860 צפיות
  14. שלום ידידי יש לי שתי עמדות בערך 1200מטר אחת מהשניה. בצד אחד יש ראוטר של אדימקס תקן G עם אנטנה כיוונית 14DBI שמכוונת מול העמדה השניה. בצד שני יש מחשב עם כרטיס רשת של אדימקס ואותה אנטנה שמכוונת לעבר אחותה. הבעיה שלי הייתה כזאת: בצד של הראוטר, המרחק בין הראוטר לאנטנה (שמותקנת על עמוד כדי שיהיה קשר עין בין האנטנות) הוא בערך 6 מטר. בצד של המחשב יש בערך 12 מטר בין האנטנה לכרטיס הרשת (מחשב בתוך המבנה ואנטנה על הגג שוב כדי שיהיה קשר עין בין האנטנות). הבעיה שכבלים כאלו מאד יקרים (מעל 1000 שקל במקרה שלי) אז לקחתי כבל RG59 רגיל של אנטנות RF ו"השלמתי את החסר" ע"י חיתוך של הכבלים שהגיעו עם האנטנות. דאגתי גם לסוכך את החיבורים המאותרים כדי שלא יהיו "זליגות". אך למרבה הצער אין בין העמדות…

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  15. Started by SomeoneUknow,

עד לפני כשבוע האינטרנט שלי טד , שדרגתי ל4MB והכל עבד חלק . לפני יומיים פתאום הוא החליט להיות איטי וכל דבר לוקח זמן , במיוחד סרטונים Online . אם אני מוריד אז מוריד על MAX אבל סרטונים וטעינת אתרים זה יחסית איטי לעומת מה שהיה , מה לעשות ?

• 8 תגובות
    • 860 צפיות
  16. Started by R.L,

שלום,ברשותי נתב DI-604 ונתב זה מחובר לשלושה מחשבים שהיים מהשלוש מחוברים לאינטרנט והשלישי לא מצליח להתחבר כאשר אני ניכנס לדפדפן ואני רושם כתובת של אתר ומנסה להיכנס לאחר שניה הוא מעלה שגייה שאומרת "לא ניתן להקים קשר עם השרת" מה עליי לעשות בכדי לגלוש גם במחשב זה באינטרנט נ.ב יש בו חלונות 98

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  17. החברה הזאת מיצרת תמיד את כל הכבלים של המחשב (מדפסת,USB,מיקרופונים,ועוד...) ניסיתי לחפש בגוגל אך ללא תוצאות תודה.

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  18. Started by jepe,

שלום. במהלך גלישה בפורומים נתקלתי במכשיר הזה. הבנתי שזהו בעצם שרת בעל מהירות אפשרית של 100\100 MBS . איך ומאיפה בדיוק אפשר לרכוש כזה דבר? כמה זה עולה בערך? וכיצד בדיוק מחברים אותו? צריך תשתית חדשה? כרגע אני מחובר ב1.5 מגה בבזק ובזק בינלאומי שזה על הפנים. הבנתי שאפשר להגיע למהירויות מטורפות עם זה.

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  19. Started by Buffer,

שלום, התקנתי את ה- firmware של DD-WRT על הראוטר שלי WRT54GL לפני זה היה לי hyperwrt, והגלישה באינטרנט עובדת יותר לאט עכשיו :'( ביטלתי את הפיירוואל בראוטר, אני חושב שזה עזר טיפה אבל עדיין האינטרנט דיי צולע. מישהו יכול לעזור?

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  20. למי שמכיר או לא מכיר אני מנסה לעבוד עם התוכנה darkcomet. העיניין הוא שהיא דורשת שאני אכניס פורט "להאזנה" כדי שהיא תעבוד דרכו. עכשיו אני לא יכול לבחור בפורט שאני כבר משתמש בו למשהו אחר כי התוכנה רושמת לי "only one usage of each socket adress" - זה קורה נגיד בפורטים 80 ו443. היגיון אומר: "שים פורט אחר" וככה אני עושה אבל לפי האתר http://www.canyouseeme.org כמעט בכל הפורטים (חוץ מ80 ו443,445 שאני לא יכול להשתמש) האתר אומר לי could not see your service on 79.182.128.50 on port (21). הבנתי שאני צריך לפתוח פורטים וחיפשתי בגוגל כל מיני שיטות ושום דבר לא עובד לי אין לי רשת אלחוטית, רק מודם שאת הדגם רשמתי למעלה. עזרה מישהו? תודה, exeaction

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  21. Started by BenK,

שלום.. אני עושה אינטרנט בכבלים, והייתי רוצה שתהיה לי יציבות במשך היום במשחקי הרשת. על מה הייתם ממליצים לי כיוון שכמעט בכל החברות המבצע של 99 שח. חשבתי על נטוויזן.. אני גר בקריות אם זה משנה. תודה רבה 8)

• 7 תגובות
    • 860 צפיות
  22. Started by Kenny,

היי , המודם שלי היה עד היום במצב פרו , ראוטר או איך שלא קוראים לזה , אני לא ממש מבין בזה. בכל מקרה , ניסתי להחזירו למצבו הרגיל , וזה לא ממש הצליח לי , עשיתי כל מה שצריך , והחזרתי את ה relay_ppp1 מהתוכנה של המודם. אבל שניסתי ליצור חייגן , הוא לא נתן לי (תמונה למטה) האפשרויות היו דהויות כאלה.. אני חושב שזה בגלל ההגדרות של הכרטיס רשת , אני כבר שחכתי איך צריך להגדיר את הכרטיס רשת , אני יותר משנה עם המודם במצב הזה... סימנתי שם גם עוד משהו בתמונה עם סימן שאלה... לא היה לי מושג אם צריך אותו בכלל שם. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 860 צפיות
  23. שלום רב כרגע יש לי בבית שלושה מחשבים שולחניים - כל מחשב במפלס אחר בבית. המחשב בקומה האמצעית מקושר ישירות לאינטרנט באמצאות מודם ADSL רגיל ומחובר בחיבור אלחוטי (כ.רשת PCI ew7128G) למחשב בקומה העליונה עובד בצורה בינונית מטה (יש הרבה ניתוקים וצריך לכוון את האנטנות והמחשבים זמן רב עד לקליטה סבירה ...) חשבתי גם על הארכת אנטנה/הוספת מגבר אנטנה למצב הקיים -האם כדאי/ יעיל ? בכל מקרה, אני מעוניין להוסיף גם את המחשב בקומה הראשונה לרשת ופה אני מאמין שאצטרך לרכוש ראוטר אלחוטי ועוד כרטיס רשת אחד אם לא שלושה .. אשמח לקבל עצות + המלצות לקניה של כרטיס/ראוטר שייתמכו בעבודה בריבוי מפלסים (קומות) ורשת פנימית לצורכי העברת קבצים וכו' נ.ב - מערכת הפעלה XP בכל המחשבים :-) בתודה מראש עו…

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  24. שלום חברים המודם תמיד עבד עם הגדרה של 100MBPS ולאחרונה הוא הפסיק לזהות אותו.. ורק כשאני משנה את זה ל 10 MBPS הוא חוזר לעבוד מזה יכול להיות? איך נתן לתקן את הבעיה? תודה

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  25. שלום לכולם אני כרגע מחובר דרך רשת חוטית של 3 מחשבים שולחניים דרך ראוטר של אדימקס עם חיבור ללא חייגן (L2TP) של 012 וכבלים. בעקבות קניה של נייד החלטתי להחליף את הרשת בבית לאלחוטית ואני מתלבט איזה ראוטר לקנות . קראתי קצת פה בפורום והרבה ממליצים על Linksys WRT54G , השאלה שלי היא האם הוא תומך בחיבור ללא חייגן , ואיזה עוד ראוטרים טובים יש שאתם ממליצים. כמו כן אני צריך עזרה בקנית 3 כרטיסי רשת אלחוטיים (אני צריך בכלל 3?) בחיבור PCI רגיל. ושאלה אחרונה היא האם כאשר אני אקנה עוד מחשב נייח (HTPC) אני אוכל לחבר אותו לרשת הקיימת? ( 5 מחשבים בבית כבר). התקציב שלי להכל הוא 700 ש"ח בערך. תודה לעונים

• 6 תגובות
    • 860 צפיות

דיונים חדשים בפורומים