רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
אהלן, יש לי 750 בכבלים. מודם רשת terayon. כאשר אני מוריד באי מיול במהירות של 90-100קבש אחרי כמה שעות או פחות התקשורת נעלמת אבל האינטרנט עדיין מחובר. האי סי קיו נופלת המסנג'ר נופל והמיול מתנתק. התקשרתי לספק ושם אמרו לי שהבעיה שאני "חונק" את הקו. מה איכפת לי מה אני חונק, אני רוצה להוריד בפול קצב! בדיוק על מה שאני משלם להם! איזה חוצפנים. בקיצר ניסיתי ללא המיול ובאמת האיטרנט לא מתנתק. מה עושים?
-
- 10 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות ראוטר חדש. קודם כל, אפשר לקנות ראוטר בארה"ב? הוא יעבוד פה בארץ מבחינת חיבורים וכו'? איזה ראוטרים טובים ואמינים במחיר סביר? (עדיפות לראוטרים שיתאימו למשחקי אונליין כמו COD וBattlefield) אני בתשתית HOT ומודם Terayon. כרגע יש לי EDIMAX BR-6204Wg שכבר זקן... תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני אפרט את הציוד שיש לי, ואשמח לקבל מכם המלצה לנתב מתאים: 1. יש לי שרת שעובד 24/7, שמחובר חוטית לנתב, ומשמש בעיקר להזרמת מדיה לשאר המכשירים בבית. 2. יש לי עוד 2 סטרימרים ומחשב שמחוברים לנתב. 3. יש לי עוד כ-6-7 מכשירים שמחוברים כל העת לרשת האלחוטית, כולל כאלה עם דרישות כבדות (כמו Streaming). 4. לאחרונה שדרגתי בהוט ל-100 מגה ולכן יש לי HotBox. אני מעוניין לשדרג את הרשת הביתית שלי ל-Gigabit (אני מתכנן להחליף את הכבלים ל-Cat6), האם Hotbox יספיק לי או שכדאי לקנות ראוטר ייעודי? אם כדאי לקנות ראוטר, יש המלצה לאחד עד 400 ש"ח שיעבוד טוב? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום אני מתכוון לעזוב את הספקית ולעבור לאחרת באותה מהירות או מעט יותר השאלה כמה זמן לוקח המעבר מספק אחד לאחר והאם דרוש החלפת ציוד אני מתכוון לעבור מ 012 לבזב"ל יש בבית כאלה שצריכים את האינטרנט באופן שוטף
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום לכולם, התחברתי ל 100 מגה של הוט עם הוט נט כרגע אני עם ההוטבוקס כמודם ונתב. אני גולש אלחוטית ממחשב נייד בתקן N. המהירות שאני מקבל היא בסביבות 15 מגה. אני ידע שאלחוטית לא ניתן לקבל את כל ה100 מגה אך מה ניתן לעשות על מנת להגיע למהירות מקסימלית ? (ברמת ההגדרות, קניית ראוטר, מתאם רשת וכו') בקיצור מה ניתן לקנות/להגדיר על מנת לקבל מהירות גבוהה ככל האפשר בצורה אלחוטית? אשמח להסבר פשוט כי שפת מחשבים גבוהה מידי אני כנראה לא אבין =) תדה למי שמוכן לעזור
-
- 4 תגובות
- 820 צפיות
-
-
חשבתי לקנות מתאם WIFI כדי שיהיה לי כרטיס רשת נוסף בשביל כל מני התעסקויות (לנסות כל מני man in the middle וכ') השאלה אם אני כבר חושב לקנות משהוכ זה האם לא עדיף לקנות נתב קטן משהו בסגנון זה ושאר נתבים דומים האם הוא יכול לשמש אותי גם בתור כרטיס רשת נוסף לכל דבר? והאם הוא יכול לסייע לי לקלוט יותר טוב רשתות אל חוטיות? (או האם מתאם יעשה את זה?) מעבר לכך בתור נתב למחשב נייד (ולא של רשת ביתית ) כמה זה משנע האם אני פותח רשת דברך נתב או AD HOC ? (או בעצם איזה פנק' נותן לי נתב על פני סתם כרטיס רשת) מקווה שלא עשיתי סלט מכל הדברים תודה מראש אריה
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום לכם חברים יקרים,אשמח אם תוכלו לעזור. אני שוקל לקנות אייפד 2,יש לי מחשב נייח שמחובר דרך מודם שמתחבר לקו טלפון,הבנתי שאני צריך ראוטר על מנת שהאייפד יעבוד גם בבית. השאלה שלי היא איך אני משיג ראוטר,האם כדאי דרך החברה בה אני קיבלתי את המודם?האם הם יתנו לי ראוטר?איזה ראוטר עדיף לי? אשמח לשמוע פרטים מדוייקים מכיוון שבנושא הספציפי הזה אני חדש. תודה. אהוד.
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
לא דרך הראוטר, אלא רק במחשב מסויים. מצידי שיהיה דרך הדפדפן. תודה.
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיית פינגים במשחקי רשת, בעיקר AMERICA'S ARMY . אני מחובר עם תשתית של הכבלים ובזק בין לאומי כספק במהירות 1.5 ו - 128. כשאני עושה פינג לשרת דרך ה CMD אני מקבל גם בשעות העומס פינגים תקינים של עד 150 MS . לעומת זאת כשאני נכנס למשחק אני מקבל לא פחות מ 650 ! MS. כשאני מסביר זאת לתומך הטכני של בזק הוא טוען שאם הפינג דרך ה CMD תקין אז אין שום בעייה. איך אני מסביר לו שהבדיקה הקובעת היא דרך המשחק ? נקודה נוספת, כשאני מתחבר למשחק עם רשת אלחוטית ( NETVISION ו - ADSL באותה מהירות) אני מקבל פינגים תקינים לחלוטין כך שברור לי שהבעיה היא של בזק בין לאומי. הציעו לי לרכוש את חבילת הגיימר אך סירבתי, נראה לי מגוחך לשלם תוספת כספית על משהו טריוויאלי כמו ניתוב שרתים, מה עוד שב…
-
- 4 תגובות
- 820 צפיות
-
-
יש לי אפשרות להשיג את שניהם ב200ש"ח איזה מהם עדיף יותר? NetGear RANGEMAX WNR834B WIRELESS-N ROUTER http://www.netgear.com/Home/Products/RoutersandGateways/RangeMaxWirelessNRoutersandGateways/WNR834B.aspx NetGear RANGEMAX WIRELESS ROUTER WPN824 http://www.netgear.com/products/details/WPN824.php
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום, יש לי שני מחשבים בבית אחד עם XP והשני עם ה VISTA 64BIT ובשניהם יש כונן משותף אחד. אני מנסה להעביר בינהם קבצים אך יש לי בעיה... . מהמחשב של VISTA אני יכול להעביר קבצים חופשי אך מהמחשב שXP אני לא יכול.... כל פעם שאני מנסה להכנס לכונן המשותף שעל VISTA בעמצעות הבמחשב של XP הוא רושם שאין לי הרשאה להכנס אליו. פעלתי לפי המדריך http://www.netcheif.com/Articles/HomeNet/HomeNet.htm (בשלב השלישי ההיתי חייב להגדיר IP לכל מחשב כי אחרת המחשבים לא זהו אחד את השני) הרשת מבוססת על מודם 270RP שהפכתי לראוטר והספתי HUB חשוב לצייין שבשני המחשבים האינטרנט עובד....
-
- 6 תגובות
- 820 צפיות
-
-
-
היי אנשים. אני צריך המלצה לנתב אלחוטי שיתמוך באינטרנט במהירות של 5 מגה שתדרו יהיה מספיק חזק בשביל לשדר אות בכל הבית ששטחו הוא פחות או יותר 140 מ"ר. אין הגבלת תקציב כלשהי, פשוט לא להתפרע. עדיף נתב שנמצא במלאי מיידי בחנות כלשהי שנותנת גב לאחריות. תודה רבה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום חברים! אני צריך ראורטר הכי בסיסי לבית יש לי 2 מחשבים (לא ניידים) ותשתית של הוט,עד 300 שקל מה הראוטר הכי אופטימלי בשבילי?
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
כרגע אני בזבל בין לאומי ההורדות בטורנטים משעות אחר הצהריים עד השעות הקטנות של הבוקר לא עובדות ככה שיזדיינו הם והאינטרנט שלהם (בלי קשר שהם מחייבים גם על דמי"קו טלפון" לאיזו חברה כדאי לעבור מבחינת הורדות ומשחקי רשת ? תשתית+ספק תודה
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
לפני יומיים עשיתי מנוי פרימיום לחודש. עובד ממש טוב על המקסימום היום הורדתי והורדתי ופתאום זה נגמר בדקתי וראיתי שיתרת מכסת ההורדה שלי קרובה לאפס מישהו יודע איך בנוייה השיטה של מכסת ההורדות ?
-
- 4 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אז ככה, בזמן האחרון, יש לי בעיה שאני לא יכול לראות וידאו בסטרים, זאת אומרת, זה לא טוען את הסרט חלקית, אם אני מחכה מספיק זמן פס הטעינה מתמלא עד הסוף במכה, ואז הסרט פועל. אבל זה מבטל את כל העניין של סטרימיניג ואפשרי לצפות רק בDRAMATIC CHIPMUNK (כי לוקח לסרטון איזה 20 שניות להטען). למשהו יש רעיון מה הבעיה? אינטרנט 2.5 של 012 כבלים. הראוטר הוא BR-6204WG EDIMAX המודם הוא SB5051 של מוטורולה. נ.ב. בקשר לשרשור הקודם, בדקתי גם בלי QoS, זה לא משנה הרבה.
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום כבר מזה חודש +- אני סובל מבעיות איטיות , בעיקר מהצהריים עד הלילה. זה מתבטא בכך שאתרים עולים לאט, ההורדות ממש איטיות גם מאתרים ישראלים (30-50) ויש לי חבילה של 1.5mb. חשוב לציין שכל אתר לא תמיד עולה, לפעמים אני צריך ללחוץ refresh כמה וכמה פעמים עד שהוא עולה. אין לי בעייה של פינגים, זה רק בעייה בגלישה. - אין לי וירוסים , אני אחרי פורמט - בדקתי עם 012 וכל מה שהם ידעו לעשות זה להאשים את המחשב שלי לעוד מישהו זה קורה?
-
- 5 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום, היום עברתי לWIN2000 האינטרנט שלי זה כבלים +נטוויז'ן 0.750 מגיעים פינגים נורא גבוההים לספק 10-20 לפני זה בXP אז היו לי פינגים טובים 7-10 אפשר לעשות משהו בעניין?
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום יש לי מודם "משודרג" ואחרי שחיברתי אותו לסוויץ יש לי בעיה בלהתחבר לאימיול... הבנתי שאני צריך לפתוח פורטים בהגדרות של הנתב דרך האתר באינטרנט...(אני יודע איך נכנסים) האם זה נקרא Port Forwarding אם כן תעזרו לי בהכנסת ההגדרות כי אני לא מצליח... או שזה נקרא FIREWALL או שניהם... (כשאני מתחבר לאימיול אז בסיבת אי התחברות הוא רושם שהפורט 5662 לא נגיש) תודה
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
מה קורה אם את ה USB אני מחשב למחשב אחד ואת הרשת למחשב שני? שניהם יוכלו לגלוש? ככה עושים רשת? תודה
-
- 8 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אחרי צעקות רבות על תבל דיגיטל ועל 012 לא ניפטרה בעייתי!! (בגלל זה אני כאן) אז ככה : החבילה שלי : 750KB 012 TEVEL מהחודש האחרון כל הזמן הפינגים שלי במשחקי רשת 250 ומעלה !! בשרתים בארץ..(תמיד היה 40-70) מה זה יכול להיות לעזזל!? אני כבר שנים משחק סופי שבוע בשרתיי אנריל בארץ והפינג תמיד היה 50 וגם ביררתי עם לרוחות שונים שגם ב012 תבל מה שהראה לי שהבעיה ספציפית אצלי 012...תבל...לא יודעים מה הבעיה ואין לי שום פייר וואל שום תוכנה ברקע שום כלום! (מחשב חדש הרדיסק חדש) אשמח לתשובה במהרה
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אני יודע שכבל רגיל מתאים ל100 מטר, מה עושים במצב שאני רוצה לחבר 2 מחשבים במרחק של 300 מטר זה מזה? שמעתי על ממירי מתח לאטרנט אבל השאלה היא כמה הם אמינים, לאיזה מרחק הם טובים ומה הם התנאים שהם צריכים.
-
- 5 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום לכולם אני ראיתי בפורום שלכם על נושא ICS ולא מצאתי על חלונות 2000. זה לא בדיוק נכון. אז אני אספר לכם מה בדיוק עשיתי שיתוף אינטרנט ולא היצלחתי לראות אינטרנט בפנטיום 3 יש לי חלונות 2000 + XP, ויש 2 מחשבים הם פנטיום 4 ופנטיום 3. בפנטיום 4 יש בו 2 תוכנות נפרדות הם חלונות 2000 + XP. ויש אינטרנט מהיר ADSL. וגם כרטיס רשת 2. ופנטיום 3 יש רק חלונות XP. ויש כרטיס רשת אני היתחלתי לעשות 2 מחשבים באותו תוכנה חלונות XP. ועשיתי הגדרות רשת שיראו אחד את השני. ואח"כ עשיתי שיתוף אינטרנט, והמחשב פנטיום 3 רואים אינטרנט. וזה עבד טוב. ואח"כ עברתי לחלונות 2000 פרו, בפנטיום 4. עשיתי שיתוף אינטרנט והפנטיום 3 חלונות XP לא מצליח לראות כלום אינטרנט. בפנטיום 4 חלונות 2000. למה לא היצלחתי לראות אי…
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום, הזמנתי לאחרונה Router של Edimax בדגם 6104WB. ה- Router הוא אלחוטי ותומך גם בכניסה ל-4 מחשבים(כ- Switch). אני מנסה לחבר אותו לרשת דרך מודם ה- ADSL שלי, Alcatel Home(לא משודרג לראוטר), וכך להתחבר לרשת מכל מחשב אחר בבית על ידי חיבור אלחוטי. אך אני לא מצליח לחבר אותו לאינטרנט. אני מכניס את כל הפרטים, אומר לו שספקית האינטרנט שלי תתן לי IP, מכניס ב- PPTP Gateway את האייפי 10.0.0.138, אך זה לא עובד. מישהו נתקל בבעייה הזו בעבר או יודע כיצד לפתור אותה? תודה, יובל
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-