עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. לאחרונה אני מרגיש שמשהו דפוק עם החיבור שלי אני משחק בדרך כלל בworld of warcraft, ולפעמים יש לי לאגים מתי שלאחרים אין אז אני מנסה לנתק את החיבור ואז להתחבר מחדש ואז מה החיוג של ווינדוס עושה לי? נשאר שעה על הקטע של מוודא סיסמה ושם משתמש אני מחובר בתשתית כבלים ל012 קווי זהב יש לי מודם בחיבור רשת של תומפסון והוא מחובר לרשת אונבורד קודם כל מישהו יכול להסביר לי למה החיוג של הווינדוס עושה לי קונצים בהתחברות מחדש?

• 5 תגובות
    • 866 צפיות
  2. ברוך השם ההתחייבות שלי ל012 מסתיימת עוד מעט . ב 3.9.2010 אני כרגע על באנדל 1.5 ב79 . זה בסדר בשבילי כי יש לי סידבוקס ואני מושך בפול ספיד בFTP את הקבצים . כך שזה מספיק אפקטיבי . והמחיר הנמוך גם מתאים לי חחח הבעיה שאני ממש לא סובל להתמקח ... אבל כנראה שאין הרבה מה לעשות ? אני חושב שאני צריך לדעת על הצעות טובות שונות כדי להתמקח עם שימור לקוחות ? 018 עדיפה ? או .. דבר נוסף זה שהIP לא חסום באתרי טורנטים . חשוב . כרגע אני לא משחק ברשת כך שפינגים לא ממש עקרוני . העיקר - האם יש פרק זמן שבו ניתן לבטל את התקשרות עם החברה ? תודה

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  3. שלום לכולם. תכננתי רשת ביתית בצורה הבאה: 1. נקודה טלפון רשת, וחשמל על קיר גבוהה במסדרון במרכז הדירה. 2. נקודת רשת צמוד לכל טלווזיה בכל חדר, 5 חדרים. 3. מרכזייה של כל הכבלים במטבח בארון קיר. התכנון הוא לקבל מהספקית את המודם, לרכוש ראוטר אלחוטי מקצועי כמו הasus RT, ולקנות סוויץ לארון במבטבח שיתחבר לראוטר בכבל אחד ויפצל את המידע לכל הטלווזיות. כמובן שיהיו גם כונני רשת מחוברים לסוויץ. האם זה תכנון טוב? ואם כן, תוכלו בבקשה להמליץ על סוויץ וראוטר? תודה

• 11 תגובות
    • 4.3k צפיות
  4. שלום לכולם . יש לי פייברבוקס של הוט ושני מיני פייברבוקסים שלהם . האינטרנט אל חוטי זוועה - אין צורך להדגיש אתם בטח יודעים . גלישה על תדר 2.4 ומוגבל ל60 מגה לשנייה. אני מחפש לשפר את הביצועי WIFI באופן משמעותי באחד החדרים (יש לי 200 מגה גולש על 30 ) חשבתי על : 1.האם אפשרי לחבר למיני-פייברבוקס באחד החדרים DECO MESH M4 או כל נתב ולהגדיר אותו רק כנקודת גישה ? נאמר לי שלא ואני פה כדי לוודא . אם לא - אשמח לשמוע הצעות מכם . כרגע הפתרון הזול והנוח בשבילי הוא לקנות יחידה אחת של דקו ולחבר את זה למיניפייבר מאחר ואני רוצה שירותי טלוויזיה בחדר גם כן . תודה רבה

5. Started by Or ei,

העברתי את המחשב החדש שלי לחדר בקיבוץ ואי אפשר לעשות שם אינטרנט (לא חיוג ולא ADSL ) אז אני צריף פיתרון איך אני אוכל לשתמש באינטרנט הבית שלי (של ההורים) נמצא בערך כ100+- מטר אז חשבתי על כבל רשת ארוך או אלחוטי אבל שניהם עולים הרבה וזה לא מבטיח לי פינגים טובים שמעתי על איזה תקשורת מין משהו כזה שאתה רק מחבר למחשב וזה הולך ישרות לאיזה לווין או משהו כזה מישהו מכיר ? יש למישהו רעיונות ?

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. עד עכשיו הייתה לי רשת של שלושה מחשבים, מחוברים בכבלים לHUB. מחשב אחד עבר לסלון, ועקב המיקום די לא פרקטי להעביר כבלים, אז כרגע בתכנון רשת אלחוטית. אבל מה, החלק האלחוטי צריך להיות רק בין המחשב המרוחק לHUB, או אולי רק במחשב המרוחק + להחליף את הHUB באחד חדש (אפשר גם סוויצ' ;D ) שיש בו מקום לחיבור כבלים (ETHERNET) וכמו כן הוא מתאים לרשת אלחוטית - קיימת מוטציה כזו, של HUB/SWITCH גם אלחוטי וגם בעל חיבורי ETHERNET? מחפש מוצר כזה או אם אתם מכירים פיתרון אחר, רצוי של LINKSYS (אולי אנחנו יכולים להשיג משם בהנחה).

• 5 תגובות
    • 897 צפיות
  7. יש לי ראוטר בבית , אני צריך לאותה קומה למחשב נייח נוסף לעשות אינטרנט וצריך המלצה לרכיב שיכול לקלוט לי אינטרנט אלחוטי בנייח !!?? לגביי תקציב אני מאמין עד 200 ש"ח יספיק לא ? תודה מראש לעוזרים ..

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  8. שלום אב. יש לי בבית חצי קומה למעלה שלא קולטת תשדירים של WIFI רגיל MIMO (מקווה שפגעתי בשם הנכון) אני לא מעוניין לנסות. מה הפיתרון ע"ג רשת החשמל בבית הכי זול שקיים. איזה מתאם.... אני צריך 2 מתאמים + נתב. תודה.[br]פורסם בתאריך: 8.06.2008 בשעה 18:15:08 אפשר התייחסות ממישהו?

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  9. אני גר בבית קרקע עם 2 קומות שבקומה הראשונה הראוטר נמצא בחדר שלי. קיר אחד של החדר שלי זה קיר ממד. קניתי מגדיל טווח לפני שנה ושמתי אותו בסלון שזה 7-10 מטר מהחדר שלי ועדיין הwifi לא מגיע לקומה העליונה בעוצמה טובה ובחלק מהחדרים בקומה למעלה אין בכלל קליטה של הwifi. הראוטר שנמצא ברשותי הוא: TP Link W9980 והמגדיל טווח שיש ברשותי הוא TLWA850RE של TP Link אני מחפש פיתרון שיגרום לwifi להגיע לכל הבית בעוצמה גבוהה. פיתרון זול אם יש. תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by TheReaper,

טוב ניסיתי גוגל אבל כל הפרוקסים שאני מוצא לא עובדים או איטיים מדי אני מחפש אחד בארה"ב ועדיף אחד במהירות נורמלית

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  11. Started by dorh21,

מחפש פרוקסי מברזיל עובד להוריד מהשרת הזה תודה

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  12. מישהו יכול לעזור? בפורום תפוז לא קיבלתי תגובה. אני רוצה לעקוף חסימה כדי להתחבר לICQ מרשת מרוחקת עם miranda-im בהגדרת פרוקסי ידני.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. כותורת.. אתר שמאפשר להכניס כתובת של אתר שחסם את ישראל תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 960 צפיות
  14. שלום חברים בעקבות צורך באינטרנט יציב במיקום בו התשתית של בזק והוט היא רעועה, הפתרון כרגע לעסק להמשיך לעבוד הוא לחבר ראוטר 4g שכהתשתית הרגילה נופלת. האם יש פתרון ראוטר/hub חכם שידע לנהל חיבור מ2 מקורות (הוט/בזק+ראוטר 4g/סים) דרך dual wan, וידע לספק רשת יציבה כאשר אחת מהתנתקת או מאבדת יציבות? כשחיפשתי פתרונות מסוג אלו הגעתי למוצר שנראה יתאים Peplink Balance One Core באמזון. הוא עולה 400 דולר בלי משלוח. האם למישהו יצא לעבוד עם קופסה כזאת? מישהו מכיר פתרונות אחרים במחיר נח יותר? תודה על כל תבונה בתחום:]

15. Started by furyanaor,

השבוע בביתנו הקט הלך לו לעולמו דיסק קשיח נוסף המתנתי בסובלנות שדבר כזה יקרה על מנת שאוכל לתרץ לעצמי השקעה רצינית בציוד אלטרנטיבי יש לי הרבה מחשבים ולא מעט מידע שלא הייתי רוצה לאבד. כרגע מה ששמן מידי, נשאר על הקשיח של המחשב + מגובה באמצעות כונן חיצוני אחת ל- דרך USB. מה שלא גוזל נפח רב אני פשוט מציב על גבי ענן גוגל דרייב או בדרופבוקס ככה אני רגוע שזה מגובה היטב אף על פי שאני לא מת על היעדר הפרטיות. אך בענן אני נהנה מהיכולת להתנהל מול מספר מכשירים במקביל וגם מגישה למידע דרך הרשת מרחוק. זה עובד נהדר! אז אני שואף לענן פרטי משלי כך שאוכל לאחסן עליו הכל בלי לעשות חשבון לאף אחד ותתאפשר לי היכולת לגשת לכל הקבצים שלי מרחוק. י…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by e10hs,

שלום לכולם, יש לי שרת בחברה בעלת DATA-CENTER גדול בארץ וברצוני להעביר אותו לעסק שלי מטעמי בטיחות, נגישות פיזית ובגלל שבזמן האחרון יש להם שם תקלות טכניות שהם לא מצליחים לפתור מספיק מהר (אין לי כסף ל-SLA עם הזמינות שאני צריך). קצת פרטים על השרת: האפליקציה שרצה בו סומכת על מתן Upload גבוהה והרבה חיבורים בו זמנית (כ-5000 חיבורים, Upload של יותר מ-10Mbps). לכן אני מנחש ש-Firewall בסיסי לא מספיק חזק (ככה לפחות אמרו לי בבזק). השאלה היא איזה Firewall מספיק חזק לסחוב כ"כ הרבה חיבורים ובקצב כזה (אני מניח שהקצב הוא בעיה זניחה?) ומה המחיר המינימאלי שאפשר לשלם על מוצר כזה שיהיה מספיק חזק ככה שלא יוכלו להפיל או לחדור לי לשרת? תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום כולם לא מזמן רכשתי מחשב נייד חדש, ואני רוצה לחבר אותו אלחוטית בבית. אני כמה שפחות מעוניין בראוטר, כי אני לא רוצה לחבר את הנייח שלי לראוטר מסיבות שקשורות בשיתוף קבצים ובאופן כללי בלהיות "פתוח" יותר לרשת, בלי להתעסק בהגבלות שונות מצד הנתב. אני מחפש את הפתרןו הכי נוח והכי זול לחיבור הנייד אלחוטית (מיותר לציין שבנייד כמובן יש כ.רשת אלחוטי) בבית יש לי מחשב (נייח) אחד, ואני המשתמש היחיד בו, וגם בנייד. הנייח מחובר בכבלים , בחיבור MPLS (ללא חייגן) דרך 013 (נראה לי שאפשר למשוך 2-3 כתובות IP בחיבור כזה) הנייד לא צריך טווח שידור גדול, הבית די קטן, המרחק הכי גדול שהוא יהיה מהנק' המשדרת יהיה כנראה 4 מטרים. מבחינתי המצב האידאלי הוא לקנות ACESS POINT שיחובר דרך סוויטצ' למוד…

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  18. אהלן חבר'ה, להלן הסיפור: שני אנשים. אחד מסתובב בבתי קפה אי שם בדרום הארץ. השני בביתו בצפון הקר. שניהם אמורים להתחבר בו זמנית לשרת שנמצא באנגליה. השרת דורש משניהם להתחבר דרך אי פי קבוע לצורך זיהוי ואבטחה. האם ניתן לבצע זאת בעלות של עד 100 ש"ח בחודש? (ואם אפשר בפחות, אז עדיף.) אם לא, מה המחיר המינימאלי לצורך הדרישה הזו?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אני כרגע מחפש פתרון אפשרי לאחסון קבצים ברשת. השימושים שלי הם הורדה וצפייה בסטרימר וגישה לקבצים ממחשבים\מכשירים אחרים ברשת.ראיתי שאפשר לקחת מחשב ישן ולהתקין FREENAS אבל העניין שמחשב ישן צורך המון חשמל. אני מחפש פתרון שיתן מענה לצריכת חשמל נמוכה ביותר ועם היעילות הגבוהה ביותר (ביצועים,נוחות). ראיתי NAS ים למינהם וגם ארד דיסקים עם חיבור LAN כמו זה: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1DJEF2971F אבל בארד דיסק אין לו ממשק שאפשר להוריד דרכו בלי להפעיל את המחשב דלוק,ולגבי הNAS אני לא יודע מה לבחור איזה טוב ויתן גם ביצועים מקסימאלים עם אופציה למספר ארד דיסקים במחיר של עד 1000 ש''ח אבקש את עצות החברים פה שיש להם NAS או פתרונות אחרים שעונים לדירישותיי

20. שלום, אני סטודנט בטכניון, אני אשתדל להסביר את עצמי מהחינה טכנית עד כמה שאפשר( אני לא לומד מדעי המחשב ) בכול מגורי המעונות בטכניון מתחברים לרשת האינטרנט דרך LAN יש בכול חדר\מיטה(חדרים עם שותפים) כניסה לכבל רשת. וככה בעצם גולשים באינטרנט הרגיל וניגשים לכול שירותי הקמפוס כמו הרשת הפנימית. העניין הוא כזה אני הולך לעבור ממש בקרוב למעונות לזוגות עם בת הזוג שלי, ולשנינו יש מחשבים בנוסף הולך לעמוד מחשב\אקסבוקס שיהיה מחובר לטלויזיה והייתי רוצה לחבר את כול המחשבים בבית לאינטרנט. הבעיה היא שאסור להשתמש בROUTR לא בחוטי ולא באלחוטי, אסור לחבר אותם ישירות ליציאת LAN, לצערי מחשב אחד שמחובר לאינטרנט פשוט לא מספיק לנו ואני מחפש פיתרון יצירתי איך בכול זאת ליצור רשת אלחוטית בעזרת אותו ש…

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. היי, אני צריך שתמליצו לי על שיטה טובה שיהיה אינטרנט בממד ללא צורך בפתיחת חשבון נוסף אצל הספקית ודברים כאלו. עד היום העברנו כבל רשת ארוך (20 מטר) שהיה מחובר מהראוטר שמחובר למחשב שלי עד למחשב בממד. אשמח אם תמליצו לי על שיטה אחרת (מתאם רשת לא קולט משם את האות של הראוטר). תודה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. מישהו יכול להדריך אותי בנושא הזה? מצאתי מכשיר שהוא ממש ממש לצרכים שלי אבל החברה לא מוכרת.. השאלה אם הוא מספק את הסחורה http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7526 יש לי מחשב למטה בממ"ד וזה ממש לא אופציה להעביר כבלים.. הרעיון הזה עובד? מישהו יוכל להדריך אותי?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום לכולם, יש לי ראוטר dlink 2760u , שנמצא בבית 2 קומות. המחשב הנייח נמצא בקומה למעלה ואליו מחובר מתאם רשת של בזק (POZ). החיבור בין הראוטר למתאם חסום בקיר בטון.כרגע אני קולט בין 3-4 קווים מתוך 5..אם אני משחק עם המיקום של המתאם קצת אני יכול לייצב את זה על 4 מכיוון שאני משתמש במאריך USB,ומוציא את ה POZ מחוץ לחדר. סה"כ כמו שהבנתי,זה מתאם רשת אלחוטי ממש זול,ויש איכותיים יותר שיביאו יותר ביצועים. עכשיו השאלה היא איזה מתאם רשת לקנות והאם שיהיה פנימי\חיצוני כמו ה POZ ?..טווח מחירים בין 100-200,חריגות לפה ולשם בהתאם ליחס עלות\ביצועים.תודה מראש.שיהיה תקן N כמובן.. תודה מראש

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  24. שלום כולם, הראוטר והמודם שלי בבית נמצאים בקומה העליונה וכאשר אני יושב למטה ,קומה אחת מתחת- רמת הקליטה האלחוטית מאוד נמוכה. לאחר חיפוש ארוך הגעתי למספר פתרונות. 1. Accses Point 2. מגבר/אקסטנדר 3. מתאם רשת על גבי חשמל 4. לקנות כבל ארוך שבסופו הוא אנטנה ובכך להאריך את האנטנה למקום בולט יותר ובזווית טובה יותר. אני לא יודע מה הכי יעיל מבין ארבעתם ומה ההבדלים, אם אתם משתמשים באחת מהשיטות הנ"ל שתפו אותי.

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. Started by Motix,

שלום לכולם. יש לי הוט 100 מגה. יש לי כמה מכשירים שמחוברים לאינטרנט: בWIFI: טלוויזיה smart tv es8000 (בסלון), מחשב נייד, 4 סמארטפונים (גלקסי) בכבל רשת: מחשב נייח, טלוויזיה של פיליפס, בלורי ורסיבר (בסלון) . כרגע אני מחובר כשHotBox עובד כמודם ואליו מחובר edimax BR-6524n ואליו אני מחבר את הנייח והטלוויזיה פיליפס בחדר. בסלון ובבית נמצאים שאר הדברים. אני לא יכול לחבר ככה את הרסיבר והבלוריי כי אין לי ראוטר/מודם בסלון. שאלות: 1. דיברתי עם הוט לשאול אם אפשר לחבר עוד מודם ואמרו שאי אפשר, הציע לי לקנות איזה pci משהו כזה כמו usb ב25 שקל לחודש שאוכל לחבר אותו בסלון. האם זה טוב? 2. אם אני אעביר מהחדר שלי 15-20 מטר של כבל רשת דרך הקיר, אחבר את המודם והראוטר בסלון ודרך הכבל אני אחבר את ה…

• 0 תגובות
    • 869 צפיות

דיונים חדשים בפורומים