רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
היי יש לי 2 מודמים אלקטל home. אחד מחובר לראוטר והשני סתם זרוק. 2 יוזרים אחד בברק(0.75 מגה) ואחד בבזק בנלאומי(1.5 מגה). 2 כרטיסי רשת במחשב. תשתית של 1.5 מגה בבזק. יש אפשרות לשלב בין כל זה? נניח לחבר לכרטיס רשת אחד מודם ולשני ראוטר ולהשתמש בשניהם בישביל להתחבר לאינטרנט ביחד בפס רחב יותר? זה בכלל יעבוד, 2 ספקים על אותה תשתית? :s05:
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
הבעיה היא כזו יש לי ראוטר שאליו מחובר עוד 2 מחשבים אחד נייד הבעיה היא בנייד ...שום קובץ לא מצליח לעבור במסנג'ר ....אי סי קיו ....וגם אי מיילים בדר"כ לא מצליח לשלוח (GMAIL) אבל אצלי במחשב הכל בסדר (המחשב שמחובר לאינטרנט ואליו הראוטר) איך אני מתקן את זה ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
-
שלום וערב טוב לכולם... אני ככל הנראה קונה נתב WRT54GLוLinkSys כי ראיתי שהרבה ממליצים עליו פה... השאלה שלי היא אני צריך רק כרטיס רשת אחד נכון?....משום שהנתב יהיה מחובר ישירות למחשב ואחד והוא צריך לשלוח אות רק לעוד מחשב כלומר 2 מחשבים ברשת...אז רק כרטיס רשת אלחוטי אחד לקנות כן?.. ואם אפשר דגם של כרטיס רשת אלחוטי שיתאים לנתב... ועוד שאלה ...אני נמצא במסלול עם חצי מגה העלאה ...ואני משתמש כבד באימיול....אני יצטרך לתת הגדרות מיוחדות בשביל האימיול בנתב?.... והאם הוא יוכל לעמוד בקצב העלאה של חצי מגה.... ואם יש כמובן מקום שאפשר להתקשר לשירות שלהם כדי להקבל עזרה בהתקנת הנתב כי זאתהפעם הראשונה שלי ...זה יהיה סיפור?..יש להם אתר עם טלפון של תמיכה כמו לאדימקס? מצטער על החפירה מקווה שת…
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-
-
בזמן האחרון האינטרנט ממש זוועה החיבור הוא 2.5 בבזקבינלאומי (ממתי העלו לכלום את האפלואד?) עכשיו סתם השתעממתי לי והנה התוצאה : Tracing route to [url]www.bezeqint.net[/url] [212.179.95.92] over a maximum of 30 hops: 1 <1 ms <1 ms <1 ms SpeedTouch.lan [10.0.0.138] 2 54 ms 132 ms 42 ms bzq-88-154-4-1.red.bezeqint.net 88.154.4.1] 3 * * * Request timed out. 4 * * * Request timed out. 5 16 ms 60 ms 21 ms bzq-219-189-2.cablep.bezeqint.net [62.219.189.2] 6 102 ms 15 ms 12 ms bzq-114-147-222.static.bezeqint.net [192.114.147 .222] 7 13 ms 13 ms 18 ms bzq-179-95-92.static.bezeqint.net [212.179.95.92 ] Trace complete. Tracing ro…
-
- 8 תגובות
- 789 צפיות
-
-
יש לי ראוטר חוטי של sweex עכשיו העניין בו זה בפתיחת הפורטים כאלו אני פתחתי את הפורט של האימיול במחשב אחד..אני בא לרשום את אותו פורט על המחשב השני הוא רושם לי שהפורט פתוח כבר אז איך אני פותח את הפורט בשביל כל המחשבים! בבקשה תעזרו ותודה מראש
-
- 4 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני שבועיים קניתי ראוטר של linksys דגם WRT54GS הכל באמת מעולה אחלה קליטה איכותי והכל אבל יש לי בעיה שהוא מתנתק לפעמים עכשיו בכל המחשבים הוא לא מראה שהוא מתנתק גם בראוטר לא הכל נראה מחובר ושהכל עובד טוב כשנכנסתי לכתובת של הראוטר בStatus ראיתי שLogin Status הוא על דיסקונקט עכשיו שלוחצים קונקט זה לא מתחבר קיצר צריך להוציא ולחבר מחדש את הכבל חשמל של הלינקסיס ואז זה על קונקטד השאלה שלי היא למה הוא מתנתק מתי שבא לו ולא מודיע על כך? וגם איפה הבעיה תכלס בראוטר או במודם? ומה אפשר לעשות? כי באמת אני נורא מרוצה ממנו... תודה לכולם
-
- 6 תגובות
- 775 צפיות
-
-
דבר ראשון, אני מצהיר בזאת ומפציר בכולכם- תתרחקו מציוד Wi-Fi של Edimax. זה זבל גולמי, לכו על level one או די לינק או משהו אחר ועכשיו לבעיה: אני משתמש ב BitComet, פתחתי פורטים בכל דרך אפשרית בראוטר (נכנסתי להגדרות NAT, פתחתי TCP ו UDP גם ב Port fowarding וגם ב Virtual server, ואפילו ב Special applications) בחרתי לי את פורט 16384, פתחתי אותו בכל צורה אפשרית, הזנתי לביטקומט- ועדיין הוא משום מה מראה לי שהפורט חסום. מישהו יכול להסביר לי למה לעזאזל? |: אני מנסה שוב ושוב ושוב, אבל הפורט נשאר חסום. למישהו יש פתרון לבעיה? זה פשוט מחרפן אותי להוריד קובץ עם 200,000 סידרים ב.... 4 ק"ב לשניה או מ TL ב 9.
-
- 9 תגובות
- 959 צפיות
-
-
אני מחובר בחיבור קבוע לכבלים(ללא נתב). משתמש בפיירול - ZA Pro. בימים האחרונים התחילה בעייה ב- utorrent בהורדה מ-TL(תכנים חוקיים בלבד),הופיעה הודעה unable to map Upnp port, לא שיניתי שום הגדרות בפירוול או בUTORRENT מאז שזה עבד באופן תקין. יש לציין שמאתרי טורנט חופשיים אין בעיה להוריד. ב-UTORRENT ניתן לבדוק אם פורטים מנותבים(באשף המהירות), להפתעתי גילית שרק פורטים באזור ה-6881 מנותבים והפורט שהשתמשתי עד עכשיו ואלה בסביבת ה-20 אלף אינם מנותבים. כאשר עברתי להשתמש בפורט מנותב הבעיה השתפרה מעט אך עדיין מדי פעם מופיעה הודעת השגיאה, והמהירות די נמוכה (אבל הוא מתחבר למקורות בטורנט בניגוד לקודם). יש לציין שאם מכבים את ה-ZA אין שום שינוי והפיירוול של הXP כבוי. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 538 צפיות
-
-
מעוניין בטוב ביותר לתקציב ראוטר חוטי. לאינטרנט בכבלים.
-
- 10 תגובות
- 771 צפיות
-
-
יש את הפאטצ' שמשנה את המספר של ה half-open connections... lvllord.de עכשיו השאלה שלי היא על כמה חיבורים כדי להשים את הפאטצ' עם יש לי אינטרנט 2.5 מגה?
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי נתב לינקסיס wrt54GL אליו מחוברים מחשב אחד באופן חוטי והשני (נייד) אלחוטי. אני מחובר לאינטרנט דרך כבלים ויש לי חיוג ללא חייגן. עדיין לא אבטחתי את הרשת מהסיבה הפשוטה - אני לא יודע איך. אני חושש ששכנים נכנסים לרשת שלי, "מתעלקים" על רוחב הפס שלי וגונבים לי קבצים... איך אני מאבטח את הרשת האלחוטית? תודה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם ובוקר טוב עם 3:56 זה נחשב כבר לבוקר חחח LOL אז ככה יש לי שאלה אני צריך לעשות למישהו רשת בכבילה בין חדר ממ"ד לחדר שינה הבית הוא כמדמוני עם זכרוני לא מטעה אותי הוא נגיד 4 חברים המודם הוא מודם בכבלים HOT ... המודם נמצא בחדר רגיל .... ויש מחשב שני שהוא נמצא בחדר ממ"ד אני לא רוצה לעשות להם אינטרנט אלחוטי כי פשוט לא תהיה קליטה נוראמלית שוב זה מ"מד בטון מזויין ויהיו המון רעשים והפרעות לאינטרנט אלחוטי ! וציוד לאינטרנט חודר חדרי מ"מד סתם יקר .... טוב חפרתי כבר השאלה היא כזואתי העם בבית רגיל אמור להספיק לי חבילה של 100 מטר כבל רשת 5 CAT וסטאלנד בארוך של 30 מטר ?... מהחדר לתיבית ההסתעפות ומשם למ"מד ?..... מה אתם חושבים ? : ???
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אשמח מאוד לעזרה...
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
יש לי לפטופ עם כרטיס רשת RealTek RTL8100CL אבל אני חושב שבעתיד אני אוסיף לו כרטיס רשת שיתמוך ב DRAFT N כדי לקבל מהירות יותר גבוהה. אני גם רוצה שיהיה לראוטר mac filtering והצפנה חזקה בתודה מראש על העזרה
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום, לקביעת IP סטטי בכרטיס רשת אלחוטי בויסטה ראיתי שיש שני פטרוטוקולי TCP/IP , נדמה לי שצריך לקבוע את הכתובת בV4, לא ? שאלה שניה, האם ביטול block anonymous internet requests בפיירוול של הWRT54GL באמת הכרחי לפתיחת פורטים? כי היות ואין לי עדיין פיירוול תוכנתי על הנייד, אני מעדיף שזה של הנתב יהיה כמה שיותר יעיל. תודה...
-
- 5 תגובות
- 658 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של חברת AIR LIVE דגם הראוטאר WT-2000R לא נכנס לאתר שלו שזה האייפי: 192.168.1.254 בשביל להיכנס צריך לכתוב: admin וססמא: airlive פשוט לא נכנס.. =| מה אני צריך לעשות?
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום לכולם, הכותרת המוזרה מתמצתת את הבעיה שיש לי. הרכבתי מחשב HTPC שמחובר לטלויזיה במרתף. את המחשב הזה אני רוצה לחבר לרשת הביתית. העובדות: 1) הרשת מורכבת מכבלי רשת שהעברנו יחד עם חוטי הטלפון בקירות. 2) כל הכבלים מגיעים לארון חשמל/טלפון שיושב בקומה הראשונה. שם הם מתחברים ל-Router רגיל (לא אלחוטי) בעל 4 כניסות. כמובן ששם גם יושב המודם. 3) כל כניסות הרשת של ה-Router תפוסות על ידי שאר המחשבים בבית ואין לאן לחבר את ה-HTPC. 4) במרתף אין שקעי טלפון אלא רק חשמל. כלומר, אין אפשרות להעביר כבל רשת לשם (אנחנו לא רוצים להעביר על הקירות). 5) יש לי Switch עם 10 כניסות (עוזר במשהו?). המטרה: לחבר את ה-HTPC במרתף לרשת בצורה הזולה ביותר ללא העברת כבלים על הקירות (באופן אלחוטי?).…
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום .. אני מחפש ראוטר טוב לא יקר וגם לא זול כי אז הוא יעשה בעיות מי יודע מה .. ראוטר קוי עם כבל מתחבר למחשב ושיהיה כמה שיותר טוב ! אני מניח שהחברות הטובות של הראוטרים הם 3COM D-LINK EDIMAX ?
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום יש לי בבית ADSL, מחובר לראוטר ושני מחשבים. שני המחשבים מחוברים לראוטר ע"י כבלי רשת. אחד מהמחשבים מסרב לקבל IP כאשר השגיאה היא "קישוריות מוגבלת או חסרה", אני מקבל IP בסגנון 169xxxxxxxxx. הכרטיס רשת הוא מובנה בלוח אם, צ'יפסט של VIA. הסרתי את הכרטיס מהמנהל התקנים (WIN XP) הורדתי את הדרייברים מהאתר של VIA וניסתי להתקין, כלום. בדקתי את הכבל ע"י חיבור מחשב נייד לכבל והוא מקבל IP בלי בעיות. יכול להיות שהWIN נדפק והבעיה לא בכרטיס רשת? או שצריך להתקין כרטיס רשת נוסף כי המובנה כנראה נדפק? תודה עוד משהו ששכחתי להוסיף, כשעשיתי PING למשל מהמחשב לעצמו, או לכתובת אחרות (שברור לי שהוא לא יכול שאני אמור לקבל REQUEST TIMED OUT), במקום הכתובת כתוב בשורת PINGING XXXX wit…
-
- 4 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום היום שלחתי לעצמי דואר אלקטרוני מהמחשב של חבר שלי מאתר נענע לדוא"ל שלי במחשב. שלחתי בשעות הצהריים 4 תמונות כל אחת בגודל מגה וחצי. מדוע ההודעה לא הגיעה אליי עד עכשיו? עבר הרבה זמן ובדר"כ זה מגיע תוך כמה דקות. בקשה תעזרו לי זה מאד דחוף לי ההודעה הזו.
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אני לא מצלךיח איך אפשר לייצא את הפנקס כתובות בדואר של וואלה אפילו שלחתי שאלה לתמיכה שלהם והם לא ענו.
-
- 1 תגובה
- 960 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משתמש בפייר אימיול של NFO, אך מהירות ההורדה שלי לא עוברת את ה 30... הוא על UPLOAD 10 ו . DOWNLOAD 100 יש לי HIGH ID ואני מחובר לדונקי סרבר 2, ולרשת ה KaD... למישהו יש רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחיפוש קצר ראיתי שהראוטר המומלץ היום הוא WRT54GL של לינקסיס. הבעיה היא שהוא חורג מהתקציב שלי. אני רוצה ראוטר לחיבור מחשב אחד חוטי ועוד נייד אלחוטי. שמחירו לא יעלה על 250 ש"ח. יש ראוטר אמין במחיר הזה ? תודה
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אתמול חיברתי את המחשב השני שלי לאינטרנט בעזרת הראוטר RTA1025W. האינטרנט עובד כרגיל בינתיים והכל טוב, רק שבתוכנת השיתוף SababaDC אין אפשרות לבצע חיפוש. עשיתי את המדריך של Port Forwarding כאן: http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/Dynalink/RTA1025W/SababaDC.htm וזה עדיין לא עובד. כשאני בודק את הפורטים זה רושם לי ERROR... מה כבר נשאר לעשות? עריכה: עכשיו רק המחשב שמחובר לראוטר על ידי כבל מצליח לחפש. כי רק בו ביצעתי את מה שרשום באתר. מה אני עושה עם המחשב השני? לעשות בו גם את אותו הדבר? לשנות פורטים במחשב השני? עריכה 2: מרוב השאלות ששאלתי (את עצמי כי אף אחד לא ענה), הצלחתי בסופו של דבר לפתור את זה, ככה שאפשר להגיד שהנושא באמת עזר במשהו. תודה ואפשר לנעול:]
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-