רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
אני בתשתית של הוט וספקית הוטנט, גולש ב-100 מגה. בהתחלה ראיתי ראוטר TP-Link Archer VR-400 ואחר כך ראוטר Xiaomi Mi 4A מישהו יודע איזה יותר טוב? יש למישהו Xiaomi? אודה אם תשתפו חוויה שלכם.
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אני עכשיו אצל לקוח ותנחשו אני לא יכול לדבר איתו למה ??? כי הוא עילם הוא רוצה איקון של 015 אינטרנט זהב ואני אין לי ז*** של מושג מאיפה אני מוריד אותו :screwy: אז חברס אני משתגע תעזרו לי בבקשה אני רוצה ללכת כבר לבית אין לי מושג איפה לחפש אותו ......???? לעזזל בשביל מה הוא צריך אותו לא יודע שיגעון אבל מה לעשות אני צריך לעשות אותו או שלא ??
-
- 4 תגובות
- 865 צפיות
-
-
חג שמח.. קניתי מחשב חדש ועכשיו יש בבית 3 מחשבים (כולל לפטופ) עד עכשיו הסתדרנו רק עם מחשב אחד מחובר לרשת אבל החלטתי שאין שום סיבה לא לבנות רשת אלחוטית בבית. יש לי 2 שאלות.. 1. האם ראוטר וכרטיס רשת מספיקים כדי לחבר את שני המחשבים הנייחים ביחד לרשת? (ראוטר מחובר לאחד המחשבים והכרטיס על השני) http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=754 2. האם יש עדיפות לשני כרטיסי רשת כאשר המחשב הראשי מוגדר כהוסט ושאר המחשבים כאילו מתחברים אליו? שניים כאלה.. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=404 תודה על העזרה!
-
- 7 תגובות
- 865 צפיות
-
-
נתב אלחוטי שישמש בתור כרטיס רשת אלחוטי??? האם זה אפשרי דגמה בנתב של לינקסיס RT54G???
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן להעביר כבל רשת דרך צינור שעובר בקיר (בערך 10 מטר של צינור) בצינור כרגע יש כבל של חשמל של הבית. השאלה שלי האם כבל החשמל יפגע בתקשורת של הכבל רשת? תודה מראש..
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אני עובר לבזק עם NGN במהירות 10MB ולבזק יש אפשרות לנתב 2650U. קראתי את הסיקור עליו והבנתי שהוא נתב נחמד בתור נתב בסיסי. רציתי לדעת מה מקבלים בנתבים ביתיים לא בסיסיים אם אשתמש בחיבור ללא נתב של בזק ואקנה נתב אחר בעצמי (לדוגמא, ראיתי ש WRT54GL מאוד נפוץ). אציין שדברים שדברים שחשובים לי שאני יודע מהם הם (והבנתי שיש ב 2650U): 1. אפשרות להדליק/לכבות WIRELESS בעזרת מפסק. (אני מבין שאפשר בעזרת המפסק בלבד) 2. חיבור מדפסת 3. חיבור דיסק חיצוני דרך הנתב 4. מספר חיבורים קוויים (4 זה מספק) חשוב לי שבנתב שאבחר יהיו דברים אלו אבל גם מעניין אותי לדעת אילו עוד יכולות קיימות בנתבים אחרים שאין ב 2650U.
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
-
-
איזה בדיקת מהירות נותנת את התוצאה הכי מדויקת? המהירות שלי הוא 30 על 3 ב speedtest אני מקבל בכל שרת נתונים אחרים, למשל השרת של spd hosting פתח תקוה תמיד נותן את התוצאה הכי מהירה, לייטנסי של 7 והורדה של 30 נקודה משהו, ובשרת של תל אביב לעומתו אני מקבל רק 8 מגה הורדה ופינג בסביבות 25, כל שאר השרתים בארץ נותנים הורדה של 29 אך בפינג גבוה מזו של spdhost, מ12 עד 35 זה כבר שבוע שאני בודק את זה, והתוצאות נשארו זהים
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-
-
שלום ידידיי, ברשותי 3 מחשבים מחוברים ברשת רגילה (חוטית) על-ידי נתב D-Link DI 604. המטרה: להוסיף מחשב רביעי ללא העברת כבל רשת. האם ניתן להוסיף כרטיס רשת אלחוטי למחשב 4 + אנטנה כלשהי שתתחבר לחריץ הפנוי בנתב כדי לחבר אותו לרשת?
-
- 5 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום מחפש מדריך לפריסת רשת טלפוניה בבית, (עתידה להתחבר לבזק / VOB). עם הסברים על חיבור לפסי קורונה, שקעים, ויציאה לשרותי בזק או VOB. תודה.
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני די חדש בכל העסק הזה של רשתות אלחוטיות. אני רוצה לעשות רשת אלחוטית בין 2 מחשבים בבית וPS3 . כרגע יש לי חוטית, אני פשוט רוצה להפטר מכל הכבלים. כמה העסק יעלה לי? אני מעונין בראוטר במקסימום 250 ש"ח. וכרטיסי רשת כמה שיותר זולים. נ.ב לPS3 צריך לקנות כרטיס רשת?
-
- 7 תגובות
- 865 צפיות
-
-
הטפולוגייה של הרשת שלי היא נורא פשוטה: אינטרנט>>נתב>> 2 מחשבים. אז אני מבין שאני צריך לקנות SWITCH שבעצם יתחבר אחרי הנתב ויחבר את שתי המחשבים והוא עצמו יתחבר לנתב. השימוש שלי לדבר כזה הוא מפני שמידי פעם יוצא לי להעביר קבצים של כמה גיגות טובות ועם 100MBIT זה לוקח דיי הרבה זמן. לגביי הכבלים שיש לי הארוך מבינהם הוא 20 מטר ככה שמבחינת הכבל אני יודע שזה יהיה תקין. שאלתי היא כזו איזה Switch אתם ממליצים לי? ברשותי נתב של Edimax BR6204WG וראיתי Switch של Edimax סביבות ה260 ככה שזה מחיר טוב בשבילי , אני מחפש משהו טוב סביבות ה250-300 יציב,טוב, ושאני יוכל לחבר אליו 3 מחשבים. האם בגלל תאימות כדאי לי לקחת את הSWITCH שלהם? האם הSwitch הנ"ל יספיק לי? אם לא יש עוד כמה ב…
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שני הכרטיסי רשת והכבלים והסוויצ' אצלי תומכים ב10/100Mbps. לפי החישובים שלי (100 לחלק ל-8), תאורטית, הם אמורים להעביר 5.25 מגה לשנייה. נכון, התאוריה אף פעם לא נכונה ב100%, ואני לא מצפה שזה יעביר בשיא המהירות, אולם מדוע הכי גבוה שאני מצליח להגיע אליו זה האמצע, 2 וחצי ככה, אב כמו שאמרתי, זה רק הכי גבוה, מה גם שהוא לא יציב בכלל, הוא מתנדנד ביןן ה2.5 האלה לאפס, ובממוצע יוצא משהו כמו 1.5-2, שזה כבר רחוק מדי מה5.25. בדקתי שאין יותר מדי תוכנות רצות, שלא ישתמשו לי בהארד-דיסק ובקישור לאינטרנט, וביטלתי את ה20% מהרוחב-פס שמייקרוסופט שומרת לעצמה, ונאדה. היש מושיע? הבעיה השנייה היא שאני לא מצליח לשתף קבצים מהכונן שהוא לא הכונן הראשי. כל קובץ שאני משתף ב:C נגיש באמצעות \\ComputerName…
-
- 4 תגובות
- 865 צפיות
-
-
ביצעתי היום טרנספר חזרה מ UFI לחבילת 15/800 בתשתית NGN ועלי יהיה לגשת לבזקסטור לאסוף מודם. ישנה אפשרות לאסוף גם ראוטר אלחוטי, אך מאחר וברשותי כרגע WRT54GL שמריץ קושחת עגבניה (1.27) אותו אני די מסמפט, תהיתי איזה מודם יהיה כדאי לבקש והאם יש בכלל בעיות תאימות מוכרות כלשהן אשר מצדיקות העדפה של מודם זה או אחר... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-
-
אהלן כפי שנאמר בכותרת, יש לי 3 שאלות בנוגע לרשת אינטרנט ביתית. 1. יש לי כרגע נתב שמספק רשת למחשב שלי באופן קווי, וללפטופ של אבא שלי באופן אלחוטי. אנחנו רוצים שגם למחשב של אימא (נייח) תהיה רשת... מה עדיף לקנות? כרטיס רשת אלחוטי פנימי? או התקן USB כזה עם אנטנה, חיצוני? 2. האם כמות המשתמשים ברשת משפיעה על המהירות? נגיד אני רוצה לשחק משחק רשת... אם אני מקבל את הרשת מהנתב באופן קווי, אבל אבא שלי כרגע מחובר, זה אמור להשפיע על המהירות שלי? 3. איך אני יכול לשנות סיסמה לאינטרנט בבית? שכחתי את הסיסמה...
-
- 5 תגובות
- 865 צפיות
-
-
המחשבים מחוברים בראוטר.. עברתי על המדריך הזה : http://www.netcheif.com/Articles/HomeNet/HomeNet.htm עכשיו הבעיה שאני נכנס למחשב שדרכו אני רוצה להגיע למחשב השני שמחובר באלחוט עם הראוטר אני רואה את המחשב שלי אבל כשאני לוחץ להכנס עליו הוא מבקש סיסמה למרות שאין לי משוג על איזה סיסמה הוא מדבר... מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-
-
ברשותי שני מודמים ADSL מסוג אלקטל האם זה אפשרי להתחבר בעזרת שניהם לאינטרנט בו זמנית על אותו הקו???
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום, מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה שמאפשרת לעשות PORT FORWARDING. אני יודע שיש כאלה תוכנות שחוסכות את העבודה של הגדרה ידנית תודה
-
- 5 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום יש לי שני מחשבים שמחוברים ברשת אלחוטית לרואטר של WOW ECI b-focus 352 אחד בכבל והשני באלחוט. הרשת בסבבה שלה ואני יכול להעביר קצבים ולשחק ברשת. הבעיה היא שהתקשורת איטית ביותר ! 3K\S בהעברת קבצים ואני מקבל פינגים של 1000+ במשחקים ברשת. מה לעשות ? מה הבעיה ברשת ? תודה רבה לעונים נב. התקשורת באלחוטית מוצפנת. יש מצב שזה יכול להאיט את התקשורת ?
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום, מישהו מכיר תוכנה כזאת? עם כן, אפשר לינק? בתודה מראש, Humpo
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי אם זה ישים ואיך ניתן להפעיל את זה ובמה הצד השני צריך לתמוך? הבנתי שזה מאחד שני חיבורים לאחד משותף ככה שבמקום 1GB יש 2GB אבל אין לי מושג איך זה עובד ואם צריך ראוטר מיוחד או מחשב מיוחד או מה קורה שם בכלל... תודה.
-
- 6 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום לכל המומחים! לאחרונה התקנתי את TOMATO על הלינקסיס שלי בגלל שעברתי לחיבור בכבלים. הכל עבד בסדר עד ששמתי לב שכל כמה זמן פתאום אין אפשרות להעלות שום אתר אינטרנט, או לחלופין, האתר עולה באופן איטי קיצוני מאוד. יש לציין שהחיבור לאינטרנט עדיין חי, וכשאני מנסה לדוגמא להוריד קובץ מהאינטרנט הוא יורד במהירות מקסימלית. רק כאשר באופן יזום אני מנתק ומחבר שוב את הקישור לאינטרנט הבעיה נפתרת עד ששוב היא מתרחשת. יש לציין שגם אחרי שאני סוגר ביטורנט/אימיול הבעיה עדיין ישנה. מישהו שמע / מכיר את התופעה הנ"ל ויכול להאיר את דרכי לפיתרון? תודה מראש! מתן.
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אהלן פתאום הפסיקו המחשבים לראות זה את זה. אני מקבל את ההודעה: workgroup is not accesible שניהם עם XP הכל מוגדר נכון. לקח לי המון זמן עד שעליתי על הבעיה: כאשר במחשב הראשי בבית מוגדר IP קבוע - אז אין כניסה לWORKGROUP אם אני משנה ל"קבל IP אוטומטי" הכל מסתדר. אבל אז יש לי LOWID באימיול אני מצרף תמונה של ההגדרות. מישהו יוכל לתת עצה? תודה רבה. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אני לא מצליח להכנס לדף ההגדרות באינטרנט 192.168.1.1 כנראה מישהו שינה את הסיסמא האים יש לי בכל זאת דרך להיכנס דרך אגב אני מנסה לפתוח פורטים זו הדרך נכון?
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום. השאלה בכותרת. אשמח לקבל לינק אם יש דריבר כזה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
המודם שלי מתנתק מהאינטרנט אחרי כמה דקות ? יש לי מודם חדש של netdragon, היא מודם טוב יחסית אבל יש לי איתו בעיה מול האינטרנט, כלומר אחריי 5 דקות הוא מתנתק ללא סיבה. הוא מוגדר ומותקן בסדר ללא הודעות שגיאה, מה ניתן לעשות על מנת למנוע את הניתוקים.??
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-