רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,520 דיונים בפורום זה
-
אני צריך אתר אמין, ותגידו לי איזו תוצאה צריכה לצאת לי אם יש לי מהירות 2 מגה.
-
- 7 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום, עברתי לפני כמה ימים לדירה חדשה ומשום מה האינטרנט נורא איטי למרות שבתוצאות של בדיקות מהירות יוצא תקין טעינת דפים אומנם רגילה אבל צפיית סירטונים ביוטיוב לדוגמא היא ממש איטית ברמה כזאת שסירטון באיכות 360P נתקע בשביל לטעון במשחקים המצב בכלל קטסטרופה ויש לי לאגים שלא לדבר על העיות הפינגים המטורפות אין לי מושג מה לעשות עם המצב הזה בהתחשב בזה שבדיקת המהירות יוצאת תקינה תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אז ככה אני צריך המלצות לגנה יותק טובה, חזקה וחשבתי על ראוטר אבל אני לא יודע אם אני ממש צריך ראוטר ואולי יש משהו אחר בשוק. אז יש לי רק מחשב אחד אין לי רשת ביתית או כלום ואני גם לא משתמש בremote control פשוט מחשב משפחתי שמחובר לאינטרנט וזהו. כרגע אני משתמש בפייוואל אבל אני רוצה משהו יותר מאובטח, יציב.. כרגע לא נראה לי שאני יוסיף עוד מחשב לרשת אבל אולי בעתיד הרחוק. אז אם יש לכם המלצות יותר מתאימות לדרישות שלי בבקשה תציעו.
-
- 12 תגובות
- 895 צפיות
-
-
הי כיצד מחברים מחשב נייד למחשב שולחני בעזרת חוט ? תודה, מראש
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
-
-
שלום, השגתי סוף סוף מחשב שיהיה אצל סבא וסבתא שלי, אז עכשיו אני רוצה רק לסדר שיהיה אינטרנט. אז חשבתי לקחת את הזול מבין בזק או הוט, ובספק את אקספון כי הם זולים והם ללא התחייבות. אז רציתי לשאול אם אני אתחבר ל 1.5 מגה, זה יהיה מספיק למשחקים? זאת אומרת המהירות תהיה מספיק טובה? והUPLOAD שיהיה מספיק מהיר כדי שהפינג שלי חוץ ממה שיש לא יגדל בגלל מהירות נמוכה. אז אני חושב ש1.5 מספיק, אני רוצה להתחבר לכמה שיותר זול וכל מה שאני רוצה זה לגלוש ולשחק, הורדות זה במחשב הראשי בבית שלי. תודה למגיבים.
-
- 3 תגובות
- 895 צפיות
-
-
דרוש ראוטר אלחוטי לא תקין לצורך תצוגה בפרוייקט סטודנטים . אשמח לתרומה אני מאזור השרון נייד גם לאזור ראשון חולון בת ים . בתודה עמית 0548111143 amitoha23@gmail.com
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
-
-
שלום.. אני עושה אינטרנט בכבלים, והייתי רוצה שתהיה לי יציבות במשך היום במשחקי הרשת. על מה הייתם ממליצים לי כיוון שכמעט בכל החברות המבצע של 99 שח. חשבתי על נטוויזן.. אני גר בקריות אם זה משנה. תודה רבה 8)
-
- 7 תגובות
- 895 צפיות
-
-
http://www.globes.co.il/news/article.aspx?QUID=1057,U1319286184645&did=1000684986 עכשיו אם משהו שואל איך הם מרשים את זה לעצמם אז.... http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000511223
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
-
-
שלום לכם, הלך לי המודם אלקטל בכל מקרה, בזק כבר הולכים להחליף לי, אבל אני צריך להתקשר ל199 כדי לראות אם אני צריך לגשת לבזקסטור או שהם ישלחו לי טכנאי (אני אדאג שהם יביאו טכנאי), עכשיו שמעתי שאם אני מבקש מודם סמסונג הוא יותר קל ופשוט להפיכה לראוטר ובלי הבאגים שדורשים עדכון, רציתי לדעת אם זה נכון, ואם כן האם כדאי לי לקחת אותו במקום אלקטל??? תודה מראש, Amearlis Zaiir אגב אני עכשיו כותב מהביצפר.
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום לכם. שחיפשתי לקנות ראוטר קראתי כאן פה שהמליצו, כמעט כולם, פה אחד, על הנתב הזה. הלכתי עם הרוב וקניתי אותו. ההתקנה היא באמת פשוטה למדי אך בעיית הניתוקים היא די מעצבנת. לנתב מחוברים שני מחשבים נייחים דרך כבלים וכן גם מחשב נייד אחד. שני המחשבים הנייחין עובדים מצויין בלי בעיות ובלי נפילות אבל האינטרנט בנייד נופל כל 5 דקות ובאמת שאי אפשר לעבוד כך. כל פעם אני מתחיל הורדה או עדכון של windows ההורדה פשוט נתקעת באמצע כי האינטרנט. בנוסף לזה, השידור שלו ממש נמוך למרות שהמחשב הנייד נמצא כמה חדרים לידו ואין הרבה מכשולים בדרך. יש איזה דרך לשפר את מידת השידור של הראוטר וגם את תכיפות הנפילות שלו? אם כן אשמח מאוד לעצה מכם...
-
- 5 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אהלן אז יש לי כבר זמן ממושך תקלה באינטרנט, בגדול פינגים גרועים, נפילות מוזרות, אי יציבות ועוד. עשיתי *כל* פתרון אפשרי מהצד שלי, ונזק עשו גם כל "פתרון" מהצד שלהם, וכרגע אני די בטוח שהבעיה נמצאת בכבל שמגיע מהארון תקשורת של בזק עד לראוטר שלי. בגדול זה הולך ככה. יש את הראוטר שממוקמם באחד החדרים בבית, ומסיבות היסטוריות אין אפשרות כרגע להזיז אותו משם. הכבל אינטרנט מגיע מהארון חשמל אליו. משם אני לא בטוח איך זה הולך, אבל אם אני לא טועה יש ארון תקשורת של בזק מחוץ לבית, ומהארון שם זה מגיע לארון חשמל שלי, ואז משם זה הולך לארון מרכזי שנמצא 50 מטרים ממני. ואם זה לא הולך ככה, אז זה מהארון שלי מגיע לארון המרכזי. בגדול הבעיה לפי דעתי נמצאת …
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום רב, אני רוצה לשתף בין המחשב הראשי שלי VISTA UL לבין המחשב נייד שלי שיש עליו XP HOME. מישהו יכול להפנות אותי למדריך כלשהו ? או לפחות לומר לי מה אני אמור לרשום בשורת הRUN כדי להיכנס למחשב המרוחק? תודה
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
יש לי מודם נתב SIEMENS SL2-141 ומחשב שני מחובר אליו עם כבל רשת ללא בעיות אני רוצה שהSIEMENS יתחבר למחשב השני ללא כבל האם האנטנה הזאת: TP-Link TL-ANT2408C יכולה לפתור את הבעיה למרחק קליטה של 20 עד 30 מטר? תודה
-
- 4 תגובות
- 895 צפיות
-
-
יש לי ראוטר D-LINK 524 , שני מחשבים אחד קוי ואחד אלחוטי. התקנתי WINFTP , לא ניתן להתחבר אלי עם אקספולרר 7 ומעלה ועם פייר פוקס, רק עם אקספלורר 6. פתחתי פורט 21 בראוטר. אודה על כל עזרה.
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
היי האם אלו יעשו את העבודה כמו שצריך ? http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-networkcard&DB125729=171762 ולמה יש כאלה הבדלים משמעותיים במחיר בין אחד לשני, בסה"כ כולם 10/100 ? תודה
-
- 5 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום .. יש לי 2 מחשבים מחוברים על מודם ADSL אחד של ALCATEL פרוץ דרך HUB של EDIMAX שני המחשבים הם עם WINDOWS 2000 יש לי בעיה ...אני לא יכול לקבל קבצים דרך ICQ למה? אין לי רואטר....
-
- 5 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אחרי שידרוג ל4 בבזק בינלאומי הגיע הזמן לשדרג ל4 בבזק.. אז שודרגתי מבחינת בזק לחבילה. הבעיה שרק ביום ראשון הקרוב טכנאי שלהם יבוא לסדר את התשתית שהייתה עד עכשיו 2 מגה. נאמר לי שזה לא קשור לבית שלי וזה יותר בכיוון השכונתי.. זה נורמלי הדבר הזה? כל אחד שמשדרג עובר כזה דבר? ואחרי שהטכנאי יעשה את עבודתו ..פתאום יהיה לי 4 ? אני אצטרך לעשות משהו מיוחד או שזה אוטומטית ? תודה רבה מראש
-
- 3 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אז ככה - יש לי בערך 5 -6 מדפסות בבית + 5 מחשבים + כונן ניד (HD של מחשב ניד במגירה) ורשת אלחוטית. אני רוצה לחבר את כולם ככה שכל המחשבים בבית יוכלו לשתף קבצים עם כל המחשב וגם לגשת אל הנ"ל - הפתרון הראשון והמהיר זה לקחת מחשב לחבר לו את הכל ולשתף את זה אבל ראיתי מין רכזת USB אלחוטית, מחברים את כל הUSBים לרכזת והיא משתפת ואז אני לא תלוי בכך שהמחשב יעבוד. את הרכזת USB ראיתי אתמול בעיתון אבל זרקתי אותו לפח ועכשיו אני לא מוצא שום זכר לרכזת הזאת למישהו יש שיטה עדיפה \ מקום שממנו אוכל לקנות את הרכזת (או שם שלה)
-
- 8 תגובות
- 895 צפיות
-
-
יש לי את הנתב הזה שקיבלתי מבזק וראיתי שלמי שיש חבילת 8 מגה בייט כדאי לו לעשות עדכון קושחה , עכשיו רציתי לדעת מאיפה אני משיג את העדכון הזה ? להתקשר לבזק ? מה להגיד להם ? תודה
-
- 3 תגובות
- 895 צפיות
-
-
לפני כשבועיים הודיעה חברת סיסקו שהיא נוטשת את תחום ה-WiMax. בעוד שהתקשורת האלחוטית המוכרת לכולנו בשם WiFi מכסה טווחים הנמדדים במטרים, WiMax היא תקשורת אלחוטית לטווחים של קילומטרים. סקירה זו -- http://www.netcheif.com/Articles/WiMax-LTE/WiMax.htm -- היא מבוא בסיסי שנועד לספק הצצה על טכנולוגית ה-WiMax. בקרוב אני אפרסם סקירה על הטכנולוגיה המתחרה – LTE. בהזדמנות זו אני מזכיר לכולכם שניתן להירשם לקבלת עדכונים מאתר NetCHEIF ומהבלוג שלי במגוון דרכים המפורטות כאן -- http://www.netcheif.com/moreinfo.htm
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
איך הוא עובר? בכבל תת מימי? בלווין? תודה
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
לך תחפש את החברים שלך ! זה בערך מה שאמרו לי ששאלתי למה אני משלם על חמש מגה ומוריד ב18K ? התגובה המדוייקת שלהם הייתה "העלנו קו תת-ימי שעלה לנו 2 מיליון שקל " וכמובן שעוד פעם שאלתי אז למה יש לי 600 פינג במשחקים???!? הוא אמר" לא יכול ליהיות שיש לך 600 , אוליי בערך 400" . אז אמרתי לו שגם 400 זה המון ולמי שיש HOT יש 130! הוא הציע לי ללכת להזד**ן ואמר שאין מה לעשות ושאם אני יכול להתנתק ...........הבעיה שיש לי התחייבות לחצי שנה! אז אם אתם רוצים להתחבר לנטוויז'ן תחשבו שנית
-
- 3 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום, אני אשמח להמלצה לראוטר שמתאים לצרכים שלי, כרגע אני משתמש בנתב בי של בזק, ואני מאוד נהנה. אני ישמח לקנות באופן חד פעמי ראוטר, ולא לשלם כל חודש.(אני די בור בעניין)
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
-
-
שלום לכולם !!! יש לי שאלה שאני מקווה מאוד שתוכלו לפתור לי אותה כי אני די אובד עצות יש לי HOT בבית וקופסא של מוטורולה שממירה בין הכבלים לאינטרנט ושדרכה אני מתחבר לאינטרנט (הקופסא היא הקופסא השחורה של מוטורולה שHOT מביאים להמיר מכבל של כבלים למשהו שניתן לחבר למחשב דרך USB או כבל LAN ולגלוש בעזרת המחשב באינטרנט), כאשר הקופסא מחוברת ישירות למחשב האינטרנט עובד חלק וללא שום בעיות. אני רכשתי לא מזמן ראוטר של חברת TP-LINK וחיברתי אותו ע"י כבל רשת לאותה קופסא של מוטורולה ואת המחשב חיברתי לראוטר (במקום שהיה מחובר ישירות לקופסא של מוטורולה קודם ע"י כבל USB). מכאן החלו הבעיות -> גלישה ברשת האינטרנט יש אבל כאשר נכנסים לדואר של WALLA ורוצים לרשום משהו אז גם זה מסתדר ועובד א ב ל אם ר…
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
מה עושים? הורדתי את ה-NETLIMITER והגבלתי את מהירות ההעלאה כדי שהדברים באימיול ירדו מהר יותר אבל זה לא עוזר
-
- 13 תגובות
- 894 צפיות
-