רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
שמעתי שYES מציעים כרגע חיבור לאינטרנט דרך WOW בתשלום מקיף של 270/280 ש"ח כולל הכל כרגע אני משלם לYES 230/240 ש"ח לחודש בלי אינטרנט ולא כל הערוצים או בעקרון לא מעניינים הערוצים ( אני צופה בשתי ערוצים בלבד - שאחד מהם זה ערוץ 2), האם משתלם לי להוסיף 40-50 שקל ולהתחבר דרכם ? האם מישהו מחובר דרכם ונתקל בבעיות ? או דווקא לא נתקבל בבעיות. יש לי התחייבות בבזק לשנה, בגלל שקיבלתי מהם מודם חדש לפני שבועיים כרגע אני משלם על האינטרנט 135 ש"ח גם לבזק וגם לספק האינטרנט ... כל המחירים וכל החבילות הן עבור 1.5 MB .
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
יש לי תשתית של בזק ואני מחוייב עד אפריל 2010. אני לא מחוייב לספקית , כיום אני לקוח של 012. אין לי תלונות אבל מצד שני לא ניצלתי את האינטרנט בטירוף עד היום כך שאני לא מדד. היום אני משתמש במחשב פנטיום4, GHz2.4 . אני קונה מחשב חדש וארצה לחבר אותם ברשת ביתית. במחשב החדש האימיול הולכת לעבוד חזק וגם תוכנה לשימוש בטורנטים (איזו שלא תהייה). הבנתי שיש ספקיות שידועות ב "חסימת פורטים" שלהן. דבר שיגביל אותי בהורדות מסיביות של קבצים (זה בתכנון). בנוסף חשוב לי גם שלא אהייה מוגבל בהורדות משרתי FTP. ברשותי נתב לרשת אלחוטית מסוג "tnn - siemens sl2 141" שאמור לשמש אותי לרשת הביתית. על איזו ספקית תמליצו לי?... תודה רבה מראש!
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות רשת בין שני מחשבים. אחד בקומה א', שני בקומה ב'. לכן זה צריך להיות מן הסתם רשת-אלחוטית. אני צריך רשת רק בשביל אינטרנט בשני המחשבים..שיהיה איכותי - שהאינטרנט לא יתקע או לא יודע מה עוד יכול להיות... העברת קבצים וכו' לא מעניין אותי...אני צריך רק אינטרנט. מה אני צריך לקנות? ועל מה אתם ממליצים? חשבתי על אלו (תסתכלו בקטגוריה של הרשת) מה אתם אומרים? על מה אתם ממליצים? ואני גם צריך שיהיה משהו שאפשר להתקין לבד בלי טכנאי. תודה
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
יש לי ראוטר אלחוטי של 3COM שקניתי ב KSP ורשת אלחוטית בין 3 מחשבים אני צריך בבקשה איזה מדריך או משהו שיגיד לי בדיוק את ההגדרות שאני צריך לשים ב192.168.1.1 אני מחובר דרך נטויז'ן כבלים אני לא יכול להביא תמונה כי זה לא המחשב הזה, אבל לפי מה שהבנתי מתחברים דרך L2TP וההגדרות שיש לי שם זה : l2tp server address l2tp username l2tp password primary dns address secondary dns address mtu maximum idle time וגם initial ip parameters : get ip by DHCP intial ip address initial subnet mask initial gateway תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אני מתגורר כבר כשנה בשכירות במושב בצפון. עד לפני כחודש לא היה מצב בכלל לדבר על אינטרנט "פרטי" ז'א שלא הייתה תשתית לבזק ונאלצתי להסתפק באינטרנט שמשותף לכל המושב דרך הכבלים ומהירותו היא 4\4 לכל המושב! מה גם שהיה פיירוול מרכזי שחסם את כל הפורטים,לא היה בכלל מה לדבר על תוכנות שיתוף. בחיבור ההוא הייתה לי בעיה שקרתה בעיקר במסנג'ר ובהעלאת קבצים. המסנג'ר היה מתנתק כל רגע, גם המירנדה,ולהעלות קובץ למישהו - גם בשליחת אימייל לפעמים הכי קטן שיהיה , היה סיפור מהפטרה. הייתי בטוח שהתשתית חרא ואין מה לעשות. תישאר עם זה או שלא יהיה כלום. היום סופסוף התחברתי לבזק וברק כספקית על חבילת 1.5 רגילה. אכן בעיית ההורדה נפתרה והאימיול טס ונותן עבודה מעבר למה שציפיתי. אך התאכזבתי לגלות שהבעיות במסנג'…
-
- 6 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום רב כרגע יש לי בבית שלושה מחשבים שולחניים - כל מחשב במפלס אחר בבית. המחשב בקומה האמצעית מקושר ישירות לאינטרנט באמצאות מודם ADSL רגיל ומחובר בחיבור אלחוטי (כ.רשת PCI ew7128G) למחשב בקומה העליונה עובד בצורה בינונית מטה (יש הרבה ניתוקים וצריך לכוון את האנטנות והמחשבים זמן רב עד לקליטה סבירה ...) חשבתי גם על הארכת אנטנה/הוספת מגבר אנטנה למצב הקיים -האם כדאי/ יעיל ? בכל מקרה, אני מעוניין להוסיף גם את המחשב בקומה הראשונה לרשת ופה אני מאמין שאצטרך לרכוש ראוטר אלחוטי ועוד כרטיס רשת אחד אם לא שלושה .. אשמח לקבל עצות + המלצות לקניה של כרטיס/ראוטר שייתמכו בעבודה בריבוי מפלסים (קומות) ורשת פנימית לצורכי העברת קבצים וכו' נ.ב - מערכת הפעלה XP בכל המחשבים :-) בתודה מראש עו…
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום, כ3 שנים אני באינטרנט של הוט (כרגע 5 מגה) עם ספק של נטוויז'ן עם ראוטר אדימקס 6524N (עם השלוש אנטנות) יש לנו בבית המון ניתוקים גם בקווי וגם באלחוטי. הקטע המוזר הוא שתמיד הייתי בטוח שהבעייה בהוט, לפעמים אני מתקשר והם מזהים תקלה לפעמים אני מתקשר ואומרים שהכל תקין. החשד הוא כרגע הראוטר שגם מחיפוש קל על הדגם הזה ראיתי די הרבה פוסטים של ניתוקים. איך אפשר להיות בטוח מה מקור הבעיה ? הדרך שהוט הציעו לי זה להתחבר בחיבור ישיר למודם, מבחינתי זה לא בא בחשבון (קומה למעלה וזה בעיה...)
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר חדש יחסית של בזק 6740U-H1 מחובר לספק בזק בי"ל. המחשב הוא מחשב XP ישן. ה Emule מקונפג נכון. יש Port Forwarding ה Firewall במחשב מבוטל ויש לו IP קבוע. עד אתמול ה Emule עבד ללא דופי. אתמול הייתה לי הפסקת חשמל קלה. אחרי זה, ה Emule מראה Low ID ה Kad מראה Firewalled. בדיקת הפורטים מתוך תוכנת ה Emule נכשלת. בדקתי שהכל כנ"ל בסדר ולא השתנה כלום. אחר כך אפילו ניסיתי לשנות פורטים ב Emule (עם PW מתאים בראוטר) ולא מצליח לי. למישהו יש רעיון מה קורה?
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אז ככה יש לי רשת, עם שרת וADSL 750 אז ככה עכשיו הכל עובד מצוין אבל ההיתי רוצה לשאול אם אני אמור לכתוב במחשבים שברשת את שרתי הDNS של הספק או לא? זה יתן לי שיפור?
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
היי חברים. האם מישהו כאן משתמש בציוד רשת של UBIQUITI? אם כן, אשמח לדעת איזה ציוד בדיוק יש לכם. לי יש כמה וכמה מכשירים שלהם, אני באופן אישי חושב שהאיכות שלהם היא משהו חסר תקדים בתעשייה, בטח שכשמדובר על מכשירים ברמת אנטרפרייז ללא עלויות של רישונות וכו. יחד עם זאת, עושה רושם שהם כמעט לא מוכרים בארץ בעוד שבארצות הברית הם סופר מפורסמים.
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום לכולם אני כרגע מחובר דרך רשת חוטית של 3 מחשבים שולחניים דרך ראוטר של אדימקס עם חיבור ללא חייגן (L2TP) של 012 וכבלים. בעקבות קניה של נייד החלטתי להחליף את הרשת בבית לאלחוטית ואני מתלבט איזה ראוטר לקנות . קראתי קצת פה בפורום והרבה ממליצים על Linksys WRT54G , השאלה שלי היא האם הוא תומך בחיבור ללא חייגן , ואיזה עוד ראוטרים טובים יש שאתם ממליצים. כמו כן אני צריך עזרה בקנית 3 כרטיסי רשת אלחוטיים (אני צריך בכלל 3?) בחיבור PCI רגיל. ושאלה אחרונה היא האם כאשר אני אקנה עוד מחשב נייח (HTPC) אני אוכל לחבר אותו לרשת הקיימת? ( 5 מחשבים בבית כבר). התקציב שלי להכל הוא 700 ש"ח בערך. תודה לעונים
-
- 6 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אני כבר שנים שומע על שרתי פרוקסי או משהו כזה, אבל אף פעם לא בדקתי מה זה הדבר הזה. אז בבקשה תגידו לי: 1)מה זה פרוקסי? 2) במה זה יכול להועיל לי? 3) אני עם אינטרנט זהב בכבלים, אני יכול לעשות פרוקסי? XP PRO. תודה.
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
יש לי כרטיס רשת אלחוטי שמתחבר ב USB של חברת LVL1 רציתי לדעת על איזה כרטיס אתם ממליצים במחיר של עד 200 ש"ח עדיף שיהיה זמי לקנייה באייבורי ומוצרך שיהיה חיבור של PCI ותומך תקן N תודה
-
- 5 תגובות
- 851 צפיות
-
-
יש לי פיירוול של SYGATE מותקן בשני מחשבים, ושני המחשבים הללו מחוברים ברשת ביניהם ע"י ראוטר של EDIMAX. כל הזמן התוכנה מתריעה על כך שיש MAC SPOOFING. מה יש לעשות כדי שזה יפסיק לקרות?
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
יש לי ראוטר: powernet - par - 720G תמונה: http://www.netcheif.com/Reviews/PAR-720G/PAR-720G.jpg ואני שמעתי שבויסטה יש בעיות עם הרשת, עכשיו אין לי ויסטה אבל אני מתכנן להתקין, יהיו לי בעיות עם הרשת? כאן כתוב עליו עוד: http://www.netcheif.com/Reviews/PAR-720G/PAR-720G.htm
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אהלן חברים, אז בקיצור אני משתמש בתוכנה HAMACHI כבר הרבה שנים לצורך משחקים בעיקר ועד עכשיו הכל עבד מעולה. היום ניסיתי להפעיל את התוכנה וקפצה הודעת שגיאה : A generic error [5,7,7] has accured. Sorry about that. Would you like to reconnerct? כמובן שאם אני לוחץ על כן לא קורה כלום. אני רק אציין שאתמול עשו לנו אתחול לNETBOX של NETVISION - אין לנו אינטרנט של NETVISION רק קוו טלפון, אבל האינטרנט עובר דרכו. הNETBOX הוא מודם ראוטר ויש לי בבית גם ראוטר אלחוטי של TP-LINK אז הTP-LINK שלי מחובר לNETBOX ומוגדר עם DYNAMIC IP. אני לא יודע אם כל זה קשור אבל משום מה מיד אחרי שעשו לנו אתחול לNETBOX הכל התחיל, יכול להיות שזה רק צירוף מקרים אבל רשמתי כדי שתדעו. אשמח אם תוכלו לעזור לי, דניאל.
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
יש לי שאלה למבינים באבטחת מידע. היסתכלתי בלוג של האתר שלי , וראיתי כמה גישות לאתר דרך IP שונים בגרמניה ובקנדה שמנסים להגיע לאתר הזה: http://maalegilboa.org/hesite/index.php?view=http://calebsbirth.pisem.su/index.htm? האתר שלי זה החלק הראשון - אני מבין שהם שולחים לו בקשה להציג את האתר השני... האם זה סוג של מתקפת XSS ? אגב , מה שמקבלים זה דף של שגיאה 500 ... זה אומר שהאתר שלי חסם את זה אני משער...
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-
-
כמה פעמים ביום יש לי ניתוקים מוזרים ההתקשרות נשארת אבל אין receive אני לא מבין שליחה של נתונים יש אבל אין קבלה ואז צריך לעשות ריסט למודם (thomson 425) אגב וירוסים וסוסים אין לי וגם הסטארט אפ נקי משתמש ב avast 4.8+avg 80.169+symantec endpoint אולי בגלל הספק או בגלל המודם ?
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אני מתלבט אם להצטרף ל100 מגה או לא הבנתי שמקבלים את המהירות הנורמלית רק מתי שהתשתית טובה ומכאן נובעת השאלה - איך אני אמור לדעת שהתשתית טובה?
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
היי השאלה הזאת מופנת למי שיש את הכרטיס הנ"ל או עבד איתו. מה הטווח של הכרטיס? האם האות יציב? אני מעוניין לקנות כרטיס רשת אלחוטי וזה בנתיים מראה את כל הנתונים שאני צריך. חיפשתי ומצאתי ביקורת עליו והוא קיבל 4 כוכבים מתוך 5 אבל עדיין אני מעדיף לשאול לפני הקנייה תודה
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום אני מחובר בראוטר edimax ברשת אם שני מחשבים.מאתמול האינטרנט במחשב שלי לא עובד אבל במחשב השני הוא עובד בדקתי spyware ו virus ואין לי כלום מהה לעשות תודה
-
- 6 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אלטרנטיבה (תוכנה) שתנהל לי את החיבורים לרשתות האלחוטיות במחשב. כרגע יש את הממשק הרגיל של ווינדוז, רציתי לדעת אם יש תוכנה שיכולה לשפר את הביצועים? לזהות רשתות נוספות? עשיתי חיפוש ולא ממש מצאתי, אשמח להמלצה.
-
- 5 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום, אני צריך בבקשה המלצה על נתב חוטי שמקבל אייפי אחד מהכבלים ומחלק אותו למחשבים השונים ברשת (4) מה שאומר שצריכים להיות בנתב לפחות 5 חיבורים (עדף יותר) ואם אפשר אז גם חיבורי usb אחד לפחות כדי לחבר מדפסת ואולי גם כונן קשיח חיצוני תודה מראש על העזרה
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-
-
לא זכיתי לתגובות בשרשור המקורי. אני רוצה לקדם את הנושא הלאה. כרגע יש לי את המודם D-LINK DSL-2500U ואני מבסוט ממנו עד השמיים. יצא שאני צריך להחזיר אותו לבזק. איפה אני משיג אחד זהה או משהו דומה. כרגע אני על 15 מגה ולא מתכוון לשדרג עוד הרבה זמן. אני צריך משהו שקל להתקין ולהגדיר. מודם פשוט, לא נתב. לא רוצה משומש. אשמח לקישורים בחנויות ברשת (בארץ) שמשם אפשר להזמין. בחנויות מחשבים אצלי בעיר מסתכלים עליי כאילו אני דפוק כשאני מסביר להם שאני לא צריך אנטנות. תודה.
-
- 5 תגובות
- 851 צפיות
-
-
היי ברשותי 4 HOT Box ואני מעוניין לחבר לו ראוטר חיצוני איך אני עושה זאת ואיך מגדירים ובנוסף ל 4 HOT Box מחובר גם Moca תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
- 1 follower
-