עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by KOBRA CHOPER,

למה HWZONE קורס? או שזה רק קורה לי? :-X

• 6 תגובות
    • 825 צפיות
  2. Started by Shasoosh,

בדף הראשי של Ynet הגלילה נהייתה איטית להחריד, ניסיתי עם OPERA אקספלורר ו FF סיבוב אחד של הגלגלת בעכבר מוריד בקושי כמה שורות למטה, עוד מישהו נתקל בתופעה?

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  3. Started by Ashand,

אז ככה: יש לי ראוטר שאני מחבר אליו LAPTOP ן-DESKTOP הלפטופ עובד יופי (הכל חוטי) אבל הדסקטופ לא, ניסיתי להחליף כבלים לעדכן דרייורים וכלום לא עוזר מה שמוזר הוא שעכשיו אני לא יכול להיכנס ל-IP של ה-RAOUTER! גם RESET עשיתי לראוטר 192.168.1.1 ויש לי מן IP מוזר שאף פעם לא היה לי.... מה יכולה להיות הבעייה??

• 10 תגובות
    • 825 צפיות
  4. שלום אחרי שקראתי כמה מדריכים ניסיתי לפתוח פורטים בראוטר שלי מדגם rta1320 של rotal והכל הלך חלק ופתחתי את כל הפורטים והם הופיעו ברשימה בהגדרות הראוטר רק שבפועל הם בכלל לא נפתחו ותוכנות פופולריות שלהן פתחתי את הפורטים כמו אימיול ממשיכות לתת לי low id וקאזה וdc++ לא מתחברות... אין לי מושג מה עושים ואיזה אופציה שם חוסמת את פתיחת הפורטים אשמח עם מישהו יוכל לעזור לי

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  5. Started by jepe,

שלום. במהלך גלישה בפורומים נתקלתי במכשיר הזה. הבנתי שזהו בעצם שרת בעל מהירות אפשרית של 100\100 MBS . איך ומאיפה בדיוק אפשר לרכוש כזה דבר? כמה זה עולה בערך? וכיצד בדיוק מחברים אותו? צריך תשתית חדשה? כרגע אני מחובר ב1.5 מגה בבזק ובזק בינלאומי שזה על הפנים. הבנתי שאפשר להגיע למהירויות מטורפות עם זה.

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  6. אני מתכנן לקנות כרטיס רשת אלחוטי PCI מ-ksp יש משהו יותר טוב מזה אצלם? הוא תומך WPA2... ומה המשמעות של MIMO?

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  7. Started by u_o,

אין אני משתגע כל שניה בעיה חדשה השבוע התקנתי מחדש את XP שאני בא להתקין כרטיס רשת הוא מזהה לי רק משהו של ג'יגה בייט נראה לי זה מובנה ושאני מנסה להתקין תכרטיס רשת שהוא לא מובנה הוא לא מתקין לי אותו גם אחרי שהוא מזהה אותו הוא עושה התקנה ואז לא קורה כלום המנהל התקנים נשאר אותו דבר מה שמוזר זה שבויסטה התקנתי את הכרטיס רשת הזה תוך שניה .. חיפשתי מלא דרייברים כל היום של הכרטיס הזה כלום לא עזר השם של הכרטיס הוא edimax turbo mode sw71280

• 7 תגובות
    • 825 צפיות
  8. Started by Revolver,

אני עובר לבזק עם NGN במהירות 10MB ולבזק יש אפשרות לנתב 2650U. קראתי את הסיקור עליו והבנתי שהוא נתב נחמד בתור נתב בסיסי. רציתי לדעת מה מקבלים בנתבים ביתיים לא בסיסיים אם אשתמש בחיבור ללא נתב של בזק ואקנה נתב אחר בעצמי (לדוגמא, ראיתי ש WRT54GL מאוד נפוץ). אציין שדברים שדברים שחשובים לי שאני יודע מהם הם (והבנתי שיש ב 2650U): 1. אפשרות להדליק/לכבות WIRELESS בעזרת מפסק. (אני מבין שאפשר בעזרת המפסק בלבד) 2. חיבור מדפסת 3. חיבור דיסק חיצוני דרך הנתב 4. מספר חיבורים קוויים (4 זה מספק) חשוב לי שבנתב שאבחר יהיו דברים אלו אבל גם מעניין אותי לדעת אילו עוד יכולות קיימות בנתבים אחרים שאין ב 2650U.

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  9. Started by assaf990,

נתונים: חדר א: טלפון של 013, שהוא בעצם סוג של ראוטר, אליו מוחבר מודם הוט ומחשב שלוחני. פה אני רוצה לשים את הראוטר האלוחטי כדי שישדר לחדר שני שיש בו עוד מחשב. בין הראוטר למחשב המרוחק יש 4-5 מטר ובניהם חדר ריק (כלומר 2 קירות) בתכלס יש קליטה גרועה, וניתוקים מה לא תקין? הגדרות? היכן לשים ראוטר? הטלפון של 013 מפריע בתדר?

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  10. באיזה ספק אינטרנט יש הכי פחות לאגים למשחקי רשת שהשרת שלהם בחו''ל ? יש לי עכשיו בזק בינ''ל 5 מגה ביט . אין לי חבילת גיימרים או משהו . ויש לי לאגים למשחקי רשת שהשרת שלהם בחו''ל . זה 100% מהספק אינטרנט .

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  11. Started by golan.g,

שלום, יש לי בבית 3 מחשבים שמחוברים בצורה קווית לhub וממנו קיימת יציאה אחת ל מודם. הדבר גורם לכך שהמהירות החיבור לאינטרנט יורדת בכל מחשב מ 100MB ל - 10MB. האם יש דרך טובה יותר להתחבר ? האם switch מתנהג אחרת? תודה גולן

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  12. Started by Internal,

היי אנשים , התחברתי ל סלקום לפני כמה חודשים וקיבלתי את המודם הנל. אבל עכשיו קניתי נייד חדש עם וינדוס 64 ביט . והמודם הפסיק לעבוד , וסלקום לא רוצים לתמוך בבעיה . האם קימיים דרברים ל 64 או יש אפשרויות אחרות שאפשר לנסות תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  13. אבקש את עזרתכם בקשר לחיבור מדפסת HP 1400 All in One Series דרך נתב/מודם של בזק מדגם D-Link 2650U . הנתב מצויד בכניסת USB שמוגדרת למדפסות. ויש אפילו הוראות כיצד לעשות זאת. רק שהעסק לא עובד, בתמיכה של HP טוענים שהם לא יודעים איך העסק עובד ובתמיכה של בזק אמרו לי שהם תומכים רק בתקשורת של אינטרנט ולא בחיבור המדפסת. אם מישהו כבר נתקל בבעיה או יש לו רעיונות אשמח לשמוע ולקבל תמיכה. בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  14. Started by Holy,

איזה נתב עדיף ECI 352+ או Asus AM604?

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  15. Started by eli_kats,

גולשי הפורום שלום. אני מחפש לקנות ראוטר לא עולה על המחיר 400 ש"ח, שיהיה סוס עבודה עם מלא אפשרויות (כמו UPNP שתכלס באמת עובד). שיהיה לו טווח שידור ארוך ויתמוך בכל התשתיות הזמינות בארץ. וכמובן שלא יתקע את האינטרנט.(כמו ראוטרים של NETGEAR מניסיון) המליצו לי על ASUS האם הם טובים וסוסי עבודה?

• 5 תגובות
    • 825 צפיות
  16. שלום לכולם ברשותי נתב D-LINK 524 ומודם ADSL 600E , שני מחשבים אחד בחיבור פיזי לנתב והשני בחיבור אלחוטי. כשאני מחבר את המודם לנתב נורית ה - ETH במודם נשארת כבוייה , גם בראוטר נורית WAN כבוייה, יציאה מספר 1 בנתב לא מגיבה , יציאות 2,3,4 - תקינות. חיבור הרשת בין שני המחשבים תקין. עשיתי RESET לנתב פעמיים. אני גולש לממשק ה - WEB של הנתב ללא בעייה , כל ההגדרות נכונות (בדקתי פעמיים) כשאני מחבר את המודם ללא הנתב הכל תקין - כך שהבעייה לא במודם. אין אינטרנט ?

• 6 תגובות
    • 825 צפיות
  17. שלום רב, ברשותי מחשב חדש המותקן עליו :ויסטה אולטמט 32. אני גולש עם מודם TNN (ללא נתב) דרך ספקית 012/ כאשר אני מפעיל את המחשב בערב הגלישה באינטרנט מהיריה מאוד ותוכנת שיתוף הקבצים (אין תלונות). אממה, לאחר לילה שהמחשב דולק ועובד עם התוכנה,למחרת בבקור אני לא יכול לגלוש לאתרים (לא עם FIREFOX ולא עם IE7) האימיול גם הפסיק לעבוד. והמוזר ביותר שאני מנסה להתנתק מהחייגן ,המחשב רושם שלא ניתן לבצע את הפעולה. למישהו יש רעיון? האם הנושא קשור לhalf connection שך המחשב ש"נסתם"? עמיר

• 6 תגובות
    • 825 צפיות
  18. האם אפשרי באמצעות תוכנה כלשהי או דרך אחרת ליצור בעזרת כרטיס רשת של netbook סוג של WIFI - רשת שמכשירים אחרים יוכלו להתחבר אליה, לאו דווקא לגישה לאינטרנט אלא יותר דגש על רשת פנימית, בקיצור שהמחשב ישמש כמעין ראוטר לשני טלפונים סלולארים למשל שיוכלו להתחבר ככה אחד לשני. תודה

• 9 תגובות
    • 825 צפיות
  19. חג שמח.. קניתי מחשב חדש ועכשיו יש בבית 3 מחשבים (כולל לפטופ) עד עכשיו הסתדרנו רק עם מחשב אחד מחובר לרשת אבל החלטתי שאין שום סיבה לא לבנות רשת אלחוטית בבית. יש לי 2 שאלות.. 1. האם ראוטר וכרטיס רשת מספיקים כדי לחבר את שני המחשבים הנייחים ביחד לרשת? (ראוטר מחובר לאחד המחשבים והכרטיס על השני) http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=754 2. האם יש עדיפות לשני כרטיסי רשת כאשר המחשב הראשי מוגדר כהוסט ושאר המחשבים כאילו מתחברים אליו? שניים כאלה.. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=404 תודה על העזרה!

• 7 תגובות
    • 825 צפיות
  20. יש רשת...במחשב שפירמטתי יש את הנתב של 2WIRE. ניסתי להגדיר את הנתב במחשב לפי חוברת ההוראות עם דיסק ההתקנה, אבל שהוא מגיע לשלב שבו הוא צריך ליצור קשר בין המחשב לבין הנתב-אז אני מקבל הודעת שגיאה שבה כתוב : "setup was unable to prepare your computer for Home Portal connection" יש פיתרון? ד"א בשאר המחשבים שנמצאים ברשת הזאת יש אינטרנט.

• 8 תגובות
    • 825 צפיות
  21. מה דעתכם על רשת על קו חשמל או טלפון במקום אלחוטי

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  22. Started by Hydra,

מחשב חדש חדש רק הותקן, שרתים ישראלים, אינטרנט 750 ויש לי רשת אלחוטית בבית אבל זה קורה גם שכל שאר המחשבים סגורים בכלל !! אין סיכוי לווירוס מכיוון שהמחשב חדש חדש. יש הצעות רעיונות האשמות ?

• 6 תגובות
    • 825 צפיות
  23. Started by Kenny,

היי , המודם שלי היה עד היום במצב פרו , ראוטר או איך שלא קוראים לזה , אני לא ממש מבין בזה. בכל מקרה , ניסתי להחזירו למצבו הרגיל , וזה לא ממש הצליח לי , עשיתי כל מה שצריך , והחזרתי את ה relay_ppp1 מהתוכנה של המודם. אבל שניסתי ליצור חייגן , הוא לא נתן לי (תמונה למטה) האפשרויות היו דהויות כאלה.. אני חושב שזה בגלל ההגדרות של הכרטיס רשת , אני כבר שחכתי איך צריך להגדיר את הכרטיס רשת , אני יותר משנה עם המודם במצב הזה... סימנתי שם גם עוד משהו בתמונה עם סימן שאלה... לא היה לי מושג אם צריך אותו בכלל שם. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 825 צפיות
  24. Started by zobb,

איזה סוגים יש של רשת אלחוטית ? האם הרשת האלחוטית כבר אמינה או הכבלים עדיין עדיפים על פניהם ? והאם הם יכולים לקלוט ל7 מטר ? הבנתי שצריך נתב ... ומה התפקיד שלו ? אני לא יכול דרך שני כרטיסי רשת אלחוטים להתחבר אחד לשני ? כלומר חייבים נתב? אם כן אז בבקשה תמליצו לי על רשת טובה לבית גג עד 1000 ש"ח (הכוונה גם למחשב הראשי וגם למשני) תודה לעוזרים .... נ.ב קימים רק שני מחשבים בבית, כלומר אחד אדמין והשני קליינט

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  25. שלום לכם, אשמח אם תבצעו את הבדיקות הבאות: הורידו מהאתר של 012 את קובץ המחשת המהירות כאשר אתם מחוברים עם הנתב. הקישור הוא: http://speedftp.012.net.il/012Goldenlines.zip לאחר מכן התחבר לאינטרנט ללא הנתב, ישירות עם המודם וליחצו שוב על הקישור. מה התוצאה ? מתי זה היה יותר מהיר ? על איזו מהירות זה הוריד לכם ? ולאיזו חבילה הינכם מחוברים ? אני ביצעתי את הבדיקה הנ"ל והתוצאה הייתה ממש לא טובה. כאשר אני מחובר עם הנתב מהירות ההורדה מהאתר שלהם הייתה על 50-60 קילו אבל כאשר התחברתי רק עם המודם המהירות הייתה 250 קילו ( חבילה של 2 מגה ). יש לציין שבזמן שאני מחובר עם הנתב ביצעתי בדיקה של בזק באתר שלהם ( עם חשבון הבדיקה. @1 לאחר שם המשתמש בהתחברות ) והמהירות הייתה תקינה. כמו כן …

• 3 תגובות
    • 825 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.