רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
עד עכשיו שנים הייתי עם TPLINK W9980 , בשני בתים שונים ובשניהם היו בעיות של התנתקויות רק של ה WIFI לפעמים.. אני מחפש מודם ראוטר חזק שיחזיק שנים ויתאים לכל החברות פה (בזק\אנלימיטד\כל הפייבר וכו..), שיהיה בו וקטורינג וכל מה שצריך.. לא מבין בזה הרבה.. אבל מעדיף לא TPLINK תודה
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום חברים לאחרונה הראוטר מתחיל לעשות לי יותר מידי בעיות אז אני חושב להחליף אותו, הבעיה היא שאני לא רוצה לבקש מחברת התשתית שלי (הוט) ראוטר כי בדרך כלל המוצרים שלהם לא אמינים (משופצים וכו'), אז רציתי לדעת מה האופציות שלי לראוטר טוב ואמין בתקציב של עד 300 ש"ח (אם אפשר פחות אז עדיף) העדפה מאייבורי בבקשה תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה לראוטר איכותי שיחזיק מחשב מרוחק שמחובר לרשת. המחשב אמור לשדר נתונים לאינטרנט בצורה רציפה 24 שעות ביממה. חשוב שהראוטר יהיה יציב ללא ניתוקים מהרשת כי כל ניתוק מחייב הגעה של בן אדם למקום. מה יכול הכי להתאים ?
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות ראוטר באלי אקספרס עם תמיכה בvectoring וכל שאר הטכנולוגיות החדשות. מה כרגע הכי מומלץ? אני בבזק תשתית ובזק בינלאומי ספק על 100 מגה.
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, ככה בבעלותי ראוטר ישן מאוד של edimax, ואני מחפש ראוטר חדש בתקציב שהוא כרגע לא מוגבל יותר מידי אך כמובן שיהיה סביר. כעיקרון אחרי שיטוט קל באתרי האינטרנט הגעתי למסקנה שאני הולך על TL-WR1043ND של TP-LINK. אבל לאחרונה אני קורא עליו גם דעות פחות חיוביות.. אז בואו שניה נניח את מה שאני יודע ולא יודע בצד, על איזה ראוטר אתם הייתם ממליצים? ולמה? כעיקרון הבית מרושת ע"י 3 מחשבים נייחים, 3 מחשבים ניידים (דרך WIFI) ומדפסת שמחוברת לרשת.
-
- 7 תגובות
- 986 צפיות
-
-
כרגע יש לי ראוטר DLINK משולב מודם למעלה ש"קיבלתי" מבזק, והוא משמש כראוטר ראשי, ולמטה במרתף יש עוד ראוטר 3COM שכבר מאוד ישן (למעלה מ6 שנים אני חושב) והוא כבר עושה בעיות והגיע הזמן להחליף אותו, הוא מחובר מהראוטר הראשי אליו לשם הגברת האות האלחוטי למטה, כמו כן הוא גם מחובר לעוד 2 מחשבים. בכל מקרה ברצוני להחליף אותו לראוטר חדש, חשבתי להשקיע בסביבות ה200 שקל, האם זה יספיק? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
אהלן, אני גר כרגע באירופא ומתכוון לחזור לארץ בקרוב. רציתי לנצל את הזמן שנותר לי פה בשביל לקנות ראוטר חדש שאביא איתי לארץ. יתחברו אליו כנראה 2 מחשבים חוטית ועוד מחשב נייד\טבלט באזור של ממ"ד אלחוטית. דירה של כ-100מ"ר. כבר עבר הרבה זמן מאז התעסקתי עם חיבור לאינטרנט בישראל ורציתי לדעת אם לבחירה של הראוטר לא תיהיה השפעה על התשתית\טכנולוגיות שקימות בארץ? אני מאמין שכל עוד אקח ראוטר בנפרד ומודם בנפרד לא תיהיה בעיה, נכון? בכל אופן, חשבתי על הדגם הנ"ל: TP-Link AC1900 Archer C9 אני יכול לקנות אותו בערך ב 600 ש"ח. האם הוא משתלם? יש המלצה אחרת שכדאי לי לבדוק? תודה.
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום . אני רוצה לקנות ראוטר למחשב הנייד הזה . http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnatania יש לי מודם של טומפסון עם מהירות 12 מגה . צריך ראטור מהחנויות הבאות ,אייבורי,KSP ,TMS . תודה.
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מודם Tplink מדגם TL-wr1043ndשעושה לי בעיות כבר כמה זמן ׁ(כגון קריסת אינטרנט, לא נותן להתחבר לווי פיי, גלישה שנתקעת או מאד איטית ובכל פעם Reboot למכשיר פותר את הבעיה). אני מחובר להוט עם מהירות של 40 מגה. החלטתי לרכוש ראוטר חדש אבל אני מעוניין שהוא יעבוד גם בבזק אם אני אחליף תשתית, כרגע אני שוקל לעבור לתשתית/טריפל של פרטנר. בלוג'יק פיסי המליצו לי על Tplink WD9980 אבל לפי ביקורות בזאפ והאתר של Netchief אני מבין שבבזק ברוב הארץ הוא לא יעבוד בגלל ווקטורינג. בהסתמך על נתונים ש-Netchief סיפק באתר שלו וגם כאן בפורום ראיתי המלצה על שני ראוטרים אפשריים: 1. Tplink w9970 2. Tplink vr600 אבל לפני שאוכל להחליט סופ…
-
- 11 תגובות
- 5.6k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברה, אני מחפש לקנות נתב dual band שתומך את התקן AC החדש (שרץ בתדר 5G) אבל גם שיהיה לו תאימות לאחור זאת אומרת תקן N (בתדר 2.4G) עליו אני רוצה להתקין את הקשוחה dd-wrt שזה הבעיה, אני מתקשה למצוא נתב כזה... לא פוסל אפשות לקנות מאייבי אבל אני חושש שהוא לא יעבור במכס לכן, אני מאוד אשמח אם תמליצו לי מאיפה כדי לי לקנות נתב כזה (מומלץ ועדיף מהארץ) ושלא יהיה איזה link sys שעולה 2 מיליון דולר תודה מראש
-
- 21 תגובות
- 9.3k צפיות
-
-
-
אז ככה...אני מטייל דיי הרבה,ברוב בתי המלון יש אפשרות לאינטרנט בחדר הבעיה היא שהחיבור שם תמיד LAN.... מה שאני מחפש זה בעצם ראוטר כמה שיותר קטן וקומפקטי שמצד אחד ניתן יהיה לחבר אליו את השקי LAN של הבית מלון ומצד שני הוא יספק אינטרנט אלחוטי לכול החדר....זה מאוד שימושי אם יש כמה מחשבים או אם יש פלאפון שיש לו רקWIFI ואין אפשרות לחבר אותו פיזית לLAN. יש דבר כזה?
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מחפש לרכוש ראוטר במקום לשלם 20 ש"ח שכירות. מחובר דרך גילת טלקום עם תשתית בזק ב 1GB. שוכר את הראוטר שלהם ב 20 ש"ח לחודש. תומך WIFI6. הם מציעים לרכוש אותו גם ב 350 ש"ח. זה הקישור למפרט של הראוטר שלהם. https://gilat-telecom.co.il/wp-content/uploads/2025/01/CDATA-XPON-ONU-FD614GS3-R8504GE-2WIFI6AX3000-1POTSdatasheet-v4.0-2.pdf האם יש ראוטר אחר מומלץ? בטווח מחירים דומה? אני עובד מהבית ולראוטר מחוברים 3 מחשבים נייחים כך שצריך ראוטר עם לפחות 4 כניסת LAN . שיתמוך גם במעבר לחברות אינטרנט סיבים אחרות בעתיד? כגון פרטנר, סלקום וכו'? תודה מראש לכל העוזרים?
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
- 1 follower
-
-
למדתי CCNA לפני 4-5 שנים אני רוצה לרענן את הזכרון שלי בחינם ללא קורסים או משהו כזה.. הצעות לרענון?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה התקשרו אלי אתמול מבזק אמרו לי שאני יקבל 5 מגה באותו מחיר שאני משלם אם אני יתחייב לשנתיים אמרתי תחזרו אלי ואני יענה לכם לא חזרו אלי ובנוסף גיליתי שנגמר לי המבצע באינטרנט שילמתי 115 לבזק+בזק בילאומי ועכשיו אני משלם 180 !!!!!! בגלל זה זה אותו מחיר 100 שקל לבזק על תשתית אבל כולל ספק זה 200 ואני לא משלם 200 שקל אפילו לא על 10 מגה !! התקשרתי לשני החברות והציאו לי 100 לבזק(מחיר רגיל) ו 55 לבזק בילאומי עם התחייבות לשנה שזה עדיין יותר ממה שהייתי משלם לאותו מהיוות 2.5 מגה .. גיליתי שדפקו אותי מכל הכיוונים ואין לי מה לעשות אבל אני ידוע שבזק ובזק בינלאומי הכי טובות ואני לא ממש רוצה לעזוב אבל אם אין ברירה אין ברירה עכשיו למישהו הציעו מבצע טוב יותר באותן חברות והוא לא חדש שם…
-
- 6 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש עם מקבוק פרו, והאות של הראוטר שנמצא בסלון לא מגיע עד לחדרי... אני מחפש אנטנה עוצמתית יותר מזו שיש במחשב, שמתחברת למחשב בUSB ונותנת לי אפשרות לקלות אותו WIFI יותר רחוק. האם קיים מוצר כזה? (לא צריך בארץ, אני קונה בארהב או באיביי או דרך דיל אקסטרים). תודה רבה.
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי מכשיר NETGEAR ואני משתמש בו בתקן N, אני מחפש מגבר / ריפיטר שיעבוד איתי בשביל להגדיל את המרחק, ושיתמוך כמובן בהצפנה כמה שיותר גבוהה.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני לומד במקום מסויים באוניברסיטה שבו יש קליטה מאוד חלשה של הרשת האוניברסיטאית. הראוטר הקרוב נמצא כ-40-50 מטרים ממני. אני מחפש מגבר קליטה. גם אם הוא מגביל בניידות ומגושם זה לא מפריע לי בכלל. ראיתי מספר דברים באיביי אבל לא ידעתי מה באמת יתאים לי מבחינת סוג מוצר וטווח קליטה. מישהו מכיר מוצר שיכול להתאים לדרישות שלי? עדיף שלא יהיה יקר מדי. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים יקרים התחדשתי בראוטר DLINK DIR-655 העוצמה ממש חלשה אחרי 3 קירות במרחק של ~ 10 מטר מהקיר האחרון ראיתי במלא חנויות אנטנות מוצהרות של 3DB ומעלה - אני מניח שאנטנת 5-9 DB תספיק. לשאלתי - האם האנטנות אקטיביות ? או שצריך להוסיף מגבר ? אם צריך להוסיף מגבר - איפה לחפש ואם אשמח קצת מידע בנושא. * הנתב מכיל 3 אנטנות - 2 העלאה ו-1 הורדה (???) - צריך 3 אנטנות/2/1 ? תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מחפש מגדיל טווח לבית שלי (בית קרקע עם 2 קומות). כמה שאלות: 1. האם אפשר להשתמש ב2 מגדילי טווח ומעלה או מומלץ רק 1 בבית? 2. האם מומלץ בכלל להשתמש במגדיל טווח או עדיף מוצר אחר לשיפור הקליטה האלחוטית בבית? 3. איזה מגדיל טווח מומלץ והאם הוא צריך תמיכה מיוחדת כלשהי? (יש לי ראוטר TD-W9980)
-
- 9 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מגדיל טווח עם תקן ax, ac ועוד שמחוברת לראוטר שייך אופטים סיבים מבזק בלי שינוי שם רשת וסיסמא , יהיה רשת אחת בדירה. אשמח לשמוע על הצעה שלכם. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום מחפש wifi extender אשר ייתן לי חיבור קווי למחשב במהירות גבוהה המחשב שלי נמצא בחדר , כאשר אין לי חיבור אפשרי לרשת קווית מלבד המרה של הרשת האלחוטית לקווית. איזור התשתית בחדר רחוק מהמחשב ואני לא רוצה להעביר חוטים בחדר אני רוצה להתחבר בצורה מהירה ככל הניתן לרשת האלחוטית (יש לי dual band router) וסיבים של סלקום . אני מחפש מכשיר דומה למכשיר שנתנו לי (מה שהם מכנים סופר WIFI) שקולט את הרשת האלחוטית וממיר לקווית כדי להגיע לביצועים הגבוהים ביותר אני מחפש dual band ו רשת קווית של 1Gb האם יש פתרון כזה באיזור 200 שח? עוד אילוץ זה שאני לא רוצה משהו שיתחבר ישירות לשקע.. אין לי שקע נח באיזור הזה ואני רוצה למקם את המכשיר קרוב לכניסת החדר על השולחן כדי למקסם …
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
-
-
זוכר שניתקלתי בעבר במדריך כזה >> לשיפור הגדרות המחשב >>> לגלישה מהירה יותר כנ"ל לגבי תוכנה/תוכנות שעושות את זה מישהו מכיר שיטה / מדריך / תוכנה שעובדים טוב >> ומשפרים את תוצאות הגלישה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום לכם אני רוצה להריץ קבצי ASP בלינוקס אבל לא יודע איך להתקין שרת WEB ואיך לאבטח אותו ואיך לסדר שיעבוד לי שם ASP השמח לעזרתכם...
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
תאמת עד היום עוד אף פעם לא עבדתי עם VISTA זה קצת שונה ממה שהתרגלתי לעבוד איתו עד היום אבל אני לומד מהר. מבחינת תקשורת כבר הגדרתי הכול, כל המחשבים גולשים באינטרנט ויש לי גישה מכולם לכולם. כולם נמצאים באותה קבוצת עבודה וכו... אבל בניגוד לרשת משרדית ברשת הביתית שלי כמו לכולנו אין לי שרת הזדהות מרכזי, כך שכל מחשב אדון לעצמו מבחינת הרשאות. וזה בדיוק הדבר שאני מנסה לפתור איך אני מסדר כך שאני אוכל להכנס לכל מחשב ללא הקשה מוקדמת של שם משתמש וסיסמה. יש מצב שמסדרים את זה ב MANGE NETWORK PASSWORDS ? וכן מישהו יודע אם יש צורך לעשות משהו מיוחד כדי לשתף מדפסת ב VISTA? שיתפתי אני רואה אותה במחשבים אחרים נכנס לשיתופים באותו מחשב שבה היא מותקנת אבל כשאני מנסה ללהתחבר עליה מופיעה לי שיש …
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-