עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום, היה לי ראוטר DLINK 624+ שהלוותי מחבר ושימש אותי מצויין אך ולצערי הוא היה צריך אותו חזרה, בעקבות המלצה של אחי שיש לו את LEVEL ONE WBR-3406TX רציתי לקנות אותו גם אך קיבלתי את התשובה שהוא כבר לא נמכר ויש דגם מתקדם, הדגם שקניתי = 3408. חיברתי אותו בלי בעיה אך נתקלתי בבעיה: כשאני מחובר דרכו המהירות הורדה מאתרים (אתר בדיקה של בזק בינלואמי שהוא הספק) היא איטית 180 ומטה. לעומת זאת כשאני מתחבר עם החייגן המהירות היא כמו שצריך 350 ומעלה (יש לציין שהאינטרנט הוא כבלים 3MB) כך שהבעיה היא בטוח הראוטר...... מישהו מכיר? עזרה? מה אני צריך להגדיר שעושה לי את הבעיה הזאת?? המון תודה! עריכה: אני מוסיף נתונים שאולי גם יעזרו : מודם הכבלים הוא THOMSON TCM 425, מערכת הפעלה ויסטה, חיבור של מח…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. הייתי על: 1.5/150 הוט: 55 בזק: 59 עכשיו אני על: 3/150 הוט: 55 בזק: 64 קיבלתי בנוסף ספא 1+1 (ואואואואואואוא איזה כיף לי) ומייל 1G איך?

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  3. שלום אנשים ברשותי מחשב עם לוח אם MSI K8N Neo4-F . אני מחובר לאינטרנט (ADSL) דרך מודם USB (alc 150)a בחדר אחר יש עוד מחשב שהייתי רוצה שהוא גם יחובר לאינטרנט (על אותו קו) ושהמחשבים יחוברו בינהם ברשת על מנת להעביר קבצים וכו'. 1. איזה ציוד אני צריך לקנות? (אם אפשר הפניה לדגמים מומלצים) 2. איך אני מחבר אותם באופן פיזי? 3. אילו הגדרות אני צריך לבצע כדי ששניהם יחוברו לאינטרנט ובין שניהם? תודה

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  4. Started by snaidis,

רציתי לשאול האם ה SIGNAL הזה מספיק טוב לעבודה שוטפת? לפעמים הוא קופץ לי ל 3 קווים ולפעמים ל 2 אבל זה נדיר, הרוב הוא על 4. יכול להיות שהקפיצות והסיגנל הנמוך שלעיתים מתרחש זה בגלל שהמחשב נמצא ממש על הרצפה וכרטיס הרשת האלחוטי+האנטנה ממש קרובים לרצפה כלומר הם במקום נמוך? האם הגבההת מיקום המחשב יעזור לשיפור הסיגנל? הנה כמה תמונות: http://img78.imageshack.us/img78/3170/routersignalssx6.jpg איך בכל זאת ניתן לשפר את ה SIGNAL? שמעתי שיש מגברים, אבל היכן ניתן להשיג אותם, כמה הם עולים ועד כמה הם באמת יעילים?

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  5. אהלן וסאהלן! אני מעוניין להתקין בבית נתב אלחוטי בכדי שאוכל לנוע עם המחשבים הניידים בחופשיות בבית. כרגע יש לי רשת חוטית על 3 מחשבים המחוברים בETHERNET אני מעוניין להשאיר את האופציה של החיבורים החוטיים ולהוסיף אופציה של חיבורים אל חוטיים. כרגע יש לי איזה נתב מעפן ואני לא מעוניין רק להוסיף לו AcssesPoint אלה לקנות משהו משולב. הבית 3 קומות. ואני מבין קצת בקונפיגורציה ככה שלא חובה לקנות משהו פשוט. שמתי עין על הנתב הזה: http://www.dlink.com/products/?pid=6 מחיר:360 ש"ח מה אתם חושבים? מתאים?, יש הצעות אחרות? תודה רבה, אלון.

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  6. יש לי נתב של לינקסיס דגם WRT54G ומאז שיש לי אותו יש לי בעיות כניסה למסנג'ר ולו איידי ואני מצליח להכנס למסנג'ר רק אחרי מספר נסיונות...בבקשה אם מישהו יכול לעזור אז תודה מראש

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  7. Started by din707b,

שלום אנשים ברשותי מערכת הפעלה XP PRO ומדפסת משולבת BROTHER ברצוני לחבר את המדפסת באמצעות כרטיס רשת. האם זה אפשרי כך שאוכל לשלוח הדפסות בלי כבל או לסרוק ולהעביר את המידע למחשב. כמו כן שאלה נוספת, האם אפשר לחבר את המחשב לטלויזיה באמצעות כרטיס רשת ולצפות ברמת סרטי DVD? אין לי כרגע כרטיס רשת אשמח לקבל תגובות כולל המלצות לכרטיס רשת+ כל מה שצריך כדי לחבר מדפסת באופן אלחוטי - אם אפשר כמובן במידה ואפשר גם לחבר את הטלויזיה באמצעות כרטיסס רשת באיכות DVD... האם דרוש לי כרטיס רשת 1 או יותר תודה על העזרה!

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  8. היי, המחשב מחובר לראוטר אלוחטי עם כרטיס אלחוטי שמותקן בו. כשאני עושה bridge בין החיבור הקווי לאלחוטי במחשב הזה, האלחוט מתנתק. אם אני מוחק את הגשר האלחוט חוזר. מה קורה פה? אופיר

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  9. הזמנתי מכשיר כלשהו שמתחבר לאינטרנט דרך ראוטר אלחוטי הבעיה שאין לי ראוטר אלחוטי ואני מחפש פיתרון זול ופשוט איזה בחור אחד בפורום המליץ לי על המכשיר הזה: http://www.3com.com/products/en_US/detail.jsp?tab=features&pathtype=purchase&sku=3CRUSB10075 שאתה אמור כביכול לחבר אותו למחשב שמחובר לאינטרנט, דרך USB, והוא משדר WiFi לסביבה הקרובה והמכשיר שלי יקלוט את זה לפי מידע שחיפשתי עליו באינטרנט וביקורות, הבנתי שהוא עושה דווקא הפוך - מתחבר לרשת אינטרנט אלחוטית קיימת [כמו כרטיס רשת אלחוטי חיצוני] אני מחפש את הבחור הזה עכשיו בפורום והוא לא עונה לי O_ם אז רציתי לשאול אתכם, כי אני כבר מבולבל ואין לי מושג הוא טוען שזה עובד לו עם ה-PSP אבל כל מה שקראתי עליו באינטרנט סותר את זה אז מ…

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  10. Started by Raz20,

כשאני פותח אתרים אז לפעמים יש לי מין X במקום תמונות מה הבעיה יכולה להיות ?

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  11. Started by EroSenin,

טוב פירמטתי את המחשב ועכשיו אני צריך לעשות רשת אלחוטית. יש לציין שיש בידי את כל הציוד הנדרש וראוטר מסוג edimax 6204wg וכרטיס רשת אלחוטי. יש לי עוד שתי משחבים שאני רוצה שיתחברו לראוטר ויעבדו דרכו.לפני שפירמטתי תמיד טכנאי עשה לי את העבודה ועכשיו אני רוצה לעשות את זה לבד. השאלה אך??? מה עושים??

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  12. אני משתמש בראוטר WRT54G עם הקשוחה של dd-wrt וביומיים שלושה האחרונים קורה שזה מתנתק לי מהאינטרנט לאיזה 10-20 שניות. אני יכול לראות את זה בא כי אם אני מוריד משהו באותו זמן אני רואה שהמהירות יורדת לאט לאט ל0 ואז אם אני נכנס לעמוד הגדרות 192.168.1.1 אני רואה שהראוטר איבד את הכתובת אי פי שלו ואחרי איזה 10-20 שיות הוא שוב מחובר וזה תמיד לאותה כתובת אי פי שהיתה קודם. למישהו יש מושג למה זה קורה ואיך אפשר לסדר את זה? זה משגע אותי זה לפעמים קורה 4 פעמים בשעה ולפעמים פעם ביומיים רק אבל זה ממש מעצבן. ה TCP\UDP Timeout על 650. אני יודע שלפעמים זה משנה אבל אני לא יודע אם צריך להוריד עוד יותר כי אז כבר יש בעיות עם האי סי קיו. וזה קורה לי גם כשאני לא משתמש בתוכנות p2p ככה שאני לא חושב שז…

• 5 תגובות
    • 875 צפיות
  13. Started by mazam,

אבא שלי קיבל עם המשרד רשת חוטית ככה יש בכניסה כזה ריסוע ענק כמו בבתי ספר כזה של הרשת לא יודע מה זה וליד כול עמדת מחשב במשרד יש חיבור כזה לכבל רשת עכשיו השאלה שלי איפה צריך לחבר תמודם קנינו ראוטר וחיברנו לסתם נקודה לא לקפוסא הרגילה וחיברנו מחשב לנקודה אחרת וזה לא עבד הרשת 1}אולי צריך לחבר תראוטר לקופסא הגדולה? 2} אולי צריך רק מודם בלי ראוטר? זה מודם משולב ראוטר כזה נ.ב יש כזה דבר מדפסת שמחוברת רק לרשת בלי מחשב יענו ישירות לרשת?? תודה רבה מאור

• 13 תגובות
    • 699 צפיות
  14. Started by אלימלך אגוז,

היי, מישהו יכול להסביר לי מה זה ואיך להשתמש בזה? עד כמה שהבנתי זה בעצם מנתב את את התעבורה שלי דרך שרת ונותן לי IP אנונימי, הבנתי נכון? איך אני משתמש בזה? תודה.

15. Started by bodedon,

שלום רב! לא ידעתי באיזה פורום לרשום את הבעייה הזו אז נראה לי הכי הגיוני שכאן. בקיצור כאשר אני מנסה להדפיס משהו מהאינטרנט לדוגמא מאתר הבנק את החשבון שלי, האינטרנט אקספלורר נתקע וזו הבעייה היחידה שלו וכמובן הוא לא מדפיס!!! השאלה שלי היא האם מישהו נתקל בזה ואם לא האם מישהו יודע איך אני uninstall לאקספלורר על מנת שאני אוריד ממיקרוסופט ואתקין מחדש...

• 3 תגובות
    • 954 צפיות
  16. Started by yuliaa,

היי, יש לי נטויז'ן כבר 5-6 שנים, התמיכה והכל מעולה! אבל הבעיה היחידה היא החיבור לחול תמיד יש פינגים במשחקי רשת ... רציתי לדעת איזה ספקית יש לכם ומה אתם ממליצים ....

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by eins,

שלום אני מתכוון לעשות רשת אלחוטית, אז אני צריך המלצה על ראוטר וכרטיס רשת, אין הגבלה של תקציב כמובן שלא צריך להשתגע פשוט אני רוצה ראוטר שיעבוד טוב יציב בלי ניתוקים ובעיות . קו אווירי בין שני המחשבים הוא כ 10 מטר. אם אפשר המלצת הרכיבים מ KSP. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  18. הבעיה היא כזאת, העובד של אבא שלי סגר את המחשב לאינטרנט בצורה כלשהי, אני לא יודע איך, אני יכול להגיד לכם ממה שניסיתי, כל הנראה, הוא ביטל בדרך שהיא את הכרטיס רשת, מפני שגם בקבל ישיר לראוטר זה לא עובד :-X אני כמעט בטוח שהוא ביטל כי זה לא נמצא במנהל ההתקנים, אין כרטיס אינטרנט במנהל ההתקנים. אתם בטח תגידו ללכת לביוס, והלכתי לשם וגם שם wireless נמצא דלוק, אני לא יודע מה עוד לחשוב, אולי הוא מחק קובץ מסוים, אולי הוא השתיל קובץ מסוים ואולי הוא פשוט תיחמן עם כמה שטויות כאלו מקווה שתצליחו לעזור לי

• 4 תגובות
    • 833 צפיות
  19. Started by aizik,

שלום אנשים, אני צריך נתב חוטי , לא צריך יותר מ-2 חיבורים זהו בעקרון ושלא יחלק תפס בעיקר.. משו פשוט להתקנה תפעול העיקר שיעבוד בלי ניתוקים זה הכי חשוב שלא יהיה מצב שיתנתק מעצמו. אם למישו יש ניסיון עם נתב כלשהו תמליצו בבקשה אמממ מחיר לא כל כך משנה אבל לא נראה לי שווה לשים יותר מ200-300 שקל על משו כזה . אה אממ וזה לADSL אם זה משנה. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  20. מישהו יודע אולי איך אני פותח פורטים לאימיול בראוטר הזה מאז שחיברתי אותו אני יכול להוריד גג 50k/s וזה כשהמחשב השני כבוי ולפני שחיברתי אותו הייתי מוריד על 250k/s תודה מראש לכל מי שיוכל לעזור

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  21. ספק: NETVISON חבילה: 1.5/512 יש לי בעיה, משהו שחזר כמה פעמים בזמן האחרון המודם שלי עובד עובד ואז מחליט לעצור. הנורה של הCABLE מתחילה להבהב ואחרי כמה דקות זה מסתדר האם אני לבד במקרה הזה?

• 8 תגובות
    • 745 צפיות
  22. Started by Krooc,

יש אפשרות להתקין איזה כרטיס במחשב נייח על מנת שהוא יוכל להתחבר לרשתות אלחוטיות? יתרונות\ חסרונות?

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  23. השם המלא שכתוב על המודם הוא: Aztech Adsl2+ethernet Bridge Router Dsl-600e קופסא שחורה קטנה כזאת אני רוצה להגיע להגדרות ושאני כותב http://10.0.0.138 בדפדפן זה מביא אותי לעמוד שצריך להכניס יוזר וסיסמא אין לי מושג מה היוזר או הסיסמא ושהטכנאי היה פה לא היה צריך אני חושב...

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. יש לי את הנתב הנ"ל ועכשיו רציתי להיכנס אליו ל-setup כדי להגדיר מחדש פורטים עכשיו נכנסתי לכתובת 192.168.1.1 כמו שרשום בחוברת ואז הופיעה לי תיבת ה-username and password עכשיו רשמתי admin ב-password והשארתי את השם משתמש ריק אבל זה לא נכנס!! אני לא זוכר שמעולם שיניתי את השם משתמש והסיסמה ואין מצב שמישהו אחר נגע בזה עכשיו אני צריך להיכנס ל-setup. מה עושים??

• 12 תגובות
    • 921 צפיות
  25. יש לי מודם של תומסון tcm425 שקיבלתי מהוט, והספק זה בזק בין לאומי (אחרי שעברתי מברק בגלל הסיבוכים של הפינגים הגבוהים שם) שאני מחובר בלי חייגן. למודם יש שני יציאות: אחד USB והשני Ethernet עכשיו, השאלה שלי אם אני יכול לחבר שני מחשבים למודם (אחד דרך חיבור USB ואחד דרך חיבור עם כבל אתרנט) וכך לכל אחד יהיה גישה לאינטרנט בלי התערבות של המחשב השני? תודה, ושבת שלום

• 1 תגובה
    • 663 צפיות

דיונים חדשים בפורומים