רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב נייד שמתחבר בחיבור אלחוטי ומקבל כתובת מdhsp מחשב השולחני מוגדר עם ip קבוע כי משום מה לא מצליח לקבל ip מהראוטר שני המחשבים באותו workgroup ויש פינגים ממחשב 1 לשני וההפך עוד דבר מוזר בכרטיס רשת של השולחני כשאני משנה ip או מגדיר כאוטומטי הוא מבקש הפעלה מחדש של הווינדוס מהיכול להיות הסיבה שאני לא מצליחלשתף קבצים תודה
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
איך אני בדיוק יכול להזיז עכבר וכד' במחשב נייד שמחובר למחשב הנייח שלי ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אז ככה אני מחובר דרך התשתית של HOT,וכבר החלפתי ספק מנטוויזון ל012 (בעקבות איטיות בהורדות מftp ומירק..),עכשיו כשעברתי ל012 ההורדות כבר יותר מהירות והכול,אבל בעייה מוזרה שהתחילה לי לפני חודש עדיין נשארה,כשאני מנסה להכנס לאתרים לפעמים אני מקבל דף error opening page,והוא כותב בפנים שאולי לא כתבתי את השם של האתר נכון ובלה בלה בלה,(מכירים את זה בטח),עכשיו רק אחרי כמה רפרשים אני כן מצליח להכנס לאתר.. זה קורה לעוד מישהו פה??,זה התחיל לי רק בחודש האחרון! מה זה כול להיות? עשיתי repair לכרטיס רשת איזה אלף פעם,כיביתי הדלקתי את המודם כלום לא עוזר... אגב הכול בסדר חוץ מזה אין ניתוקים וכל השאר...
-
- 9 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אז, לפני שאתם ממהרים לשלוח הודעת "חפש בפורום" או "portforward.com" וכו' - אני יודע איך לקדם פורטים ואכן עשיתי זאת, הבדיקה של אימיול מראה שפורט הTCP שלי בסדר גמור (למרות שבאופן מיסתורי פורט הUDP לא מקבל אישור גם אחרי הפעלת DMZ בנתב וכיבוי כל הפיירוולים - אז אני פשוט מתעלם ממנו). מה שקורה הוא כך - אני מתחבר בערב, מקבל High ID והולך לישון שמח ומאושר, אבל כשאני קם בבוקר אני רואה שהחמור הארור קיבל איכשהו Low ID במהלך הלילה. אני משתמש בגרסה החדשה של הפרד (0.48a), ואני לא מצליח למצוא אופציה שתמנע מהתוכנה לקבל כך Low ID, או שלפחות תגרום לה להתנתק ולהתחבר חזרה כשזה קורה. יש מוד כלשהו שמאפשר פונקציונליות כזו? או שהבעיה נגרמת ע"י גורם שאני לא מודע אליו?
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אם אתם רוצים להכנס ולתמוך: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=99&msgid=99093222
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
הסתכלתי במדריך ופתחתי פורטים והכל טוב ויפה אך כשאני עושה RESET למודם אז שוב הפורטים סגורים. ניסיתי לעשות STATIC IP לפי הספר של בזק למודם זה אך שוב אותה בעיה. יש למישהו עצה. תודה.
-
- 8 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום יש לי בבית 2 מחשים שמחוברים בראוטר,אחד מתחבר ישירות אליו והמחשב השני מתחבר עם כרטיס רשת אלחוטית. הבעיה היא כזאת...המחשב שמחובר אלחוטי מראה שהור מחובר לראוטר אבל שום דף אינטרנט לא עולה ושום תוכנה כמו מסנג'ר ואיסיקיו,כאילו הוא מנותק למרות שהוא מראה שיש חיבור הבעיה התחילה מהיום בצהריים,בדקתי תקינות של הכרטיס נתתי ליו פינג כתובות IP הכל תקין... אבל כשאני נותן פינג לאתר...הוא לא מחזיר תגובה מה אני עושה ??? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
יש לי בבית 3 מחשבים, אחד חדש (שעובד נהדר עם הרשת), אחד אחר שמתופקד כרגע כמדייה סנטר בסלון עם VISTA ULTIMATE, ואחד בחדר המשפחה. הרדיוס של כל האזור הוא בערך 20 מטר רבוע, לא יותר. עד אמש, היה לי ראוטר 6104 (קוי רגיל) של אדימקס, הנ"ל חיבר בשני כבלי רשת (אחד מוצלב, אחד רגיל) את המחשב החדש (בכבל רשת רגיל) ואת המחשב בחדר משפחה (בכבל רשת מוצלב). כיון שאיני מעוניין בהעברת עוד כבל לסלון, קניתי אמש ראוטר אלחוטי, גם הוא של אדימקס (6204), בידיעה שהוא תומך WDS במטרה לחבר את המדייה סנטר בסלון בצורה אלחוטית. את כבל הרשת המוצלב שהיה מחובר למחשב בחדר משפחה חיברתי ליציאת ה LAN של האלחוטי, שמשם בנוסף (ביציאת LAN אחרת) יוצא כבל רשת רגיל שאמור לחבר את המחשב בחדר משפחה. הצרה היא שלא הרשת האלחוט…
-
- 5 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אני זוכר פעם שהייתי כותב משהו בrun כאילו הייתי כותב משהו במקום הזה שאתה מגיע אליו ע"י לחציה על Start ואז run, קיצור אני מקווה שהבנתם על מה שאני מדבר כי ההסבר לא היה הכי מובן, קיצור קיצור אחרי שהייתי מקליד היה נפתח חלון ואז הייתי רושם את השם של המחשב השני או את הכתובת האייפי שלו אתם יכולים להגיד לי מה לרשום ב run כדאי לעשות את כל מה שתיארתי עכשיו?
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
טוב אחרי כמה שעות נסיונות שום דבר לא עובד.. אז ככה יש לי ראוטר של smart com עם 4 יציאות ויש לי מודם נתב של בזק שפועל על כבל רשת למחשב וחיבור רגיל לחשמל. עכשיו יש לי 2 מחשבים בבית ואני מצליח לחבר ביניהם והמחשב השני רשום מקושר מחובר אבל אין אינטרנט כלום. אולי אני לא מחובר טוב? החיבורים שלי הולכים ככה: מודם של בזק למחשב הראשי לכרטיס רשת מובנה המחשב השני מחובר בכבל רשת על הראוטר. ניסיתי גם לחבר את הראוטר למודם של בזק ואת הכבל רשת אל הכרטיס רשת אצלי במחשב גם כלום. מישהו יכול לעזור אני יושב פה איזה 5 שעות כבר התיאשתי. תודה לכם.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים, אחד שלא מחובר לאינטרנט, אני רוצה לשחק משחק ב LAN, עם איזה כבל אני צריך לחבר אותם, ואיך מגדירים את זה?
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
שלום.. יש לי בעיה באתר של "קשת" (אני מניח שלא רק אבל לא שמתי לב לאתרים אחרים) למשל: לחלק האתר של ארץ נהדרת אני בכלל לא יכול להכנס. ובחלק של כוכב ונלד... כשאני רוצה לצפות בקטעים הוא רק רושם לי למטה בצד שמאל "error on page" ולא מראה את הקטעים. ממה זה יכול לנבוע?
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
עשיתי היום רשת אלחוטית בבית וניהיה לי LOD ID באימיול בשני המחשבים מה שלא היה לי לפני הרשת. עכשיו אין לי מושג על כל הפורטים וכל אלה אז בבקשה מי שיכול לתת לי הסבר ולהדריך אותי זה יהיה מצויין. יש לי ראוטר מבזק-סטור : ROTAL RTA 1025W
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים עם רשת אלחוטית ביניהם ורק האינטרנט עובד בשניהם. אני לא מצליח לשתף ביניהם קבצים. במחשב שאין בו את הראוטר מופיע לי למטה בשורת המשימות כל הזמן אייקון שכבל הרשת לא מחובר יכול להיות זה הבעיה אני לא יודע ממש.. ניסיתי גם אם איזה מדריך לעשות קבוצה או משהוא כזה אבל אני לא מצליח עדיין לשץ ביניהם.. בבקשה עזרה אנשים זה דחוף לי תודה רבה רבה למי שעוזר
-
- 5 תגובות
- 649 צפיות
-
-
איך ניתן לגשת להגדרות מודם speedtouch5100 של Alcatel? האם דרך IP מסויים? אם כן מהו? האם המודם צריך תוכנת ניהול/ ממשק אחר?
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בנתב אלחוטי אחד מאלה שמומלצים כאן בפורום. אני רוצה לשאול מי מבינהם יותר טוב מבחינת טווח קליטה וגם כמות ניתוקים. linksys wrt54gl / compex np27g מה עדיף תודה
-
- 9 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום, כאשר אני מחבר את המדפסת בחיבור usb לראוטר אני נדרש להגדיר את המדפסת כמדפסת רשת בכל אחד מהמחשבים. במערכת הפעלה ויסטה אין בעיות, אבל באקס פי המדפסת לא מופיעה ברשימה במסך שאחרי הכנסת כתובת url ואני נדרש לספק דרייבר עם סיומת inf. חיפשתי באתר של hp ויש שם רק קבצים עם סיומת exe. ולכן אני תקוע כרגע, אני יכול להדפיס רק ממחשב אחד. יש לי hp officejet 4255 all-in-one. מישהו יודע איך פותרים את הבעיה תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. הראוטר הנוכחי (Linksys BEFSR41) שהוא בן 5 שנים כבר, מתחיל לעבוד בצורה מזעזעת. כל דף לוקח שנים להטעין, ורוב הפעמים זה בכלל מסתיים ב- problem loading page ו- connection timed out. מכל בחינה אפשרית המהירויות מזעזעות. לפעמים הוא מהיר, אבל זה רק %1 מהזמן. לעומת זאת, אם אני מחבר את המחשב שלי ישר למודם, הכל טס ואין שום בעיות (Alcatel SpeedTouch Home ואותו אני רוצה להשאיר - כך גם אמרו לי בפורום). אז כמו בכותרת, אני מחפש ראוטר ל- 4 מחשבים (עדיף עם אפשרות לעוד), שיהיה מהיר מאוד, ובעיקר אמין מאוד (בלי ניתונים, שנפילת מתח אחת או קצר אחד לא יהרגו אותו), ושיעבוד טוב מול המודם שלי ויאפשר לי לפתוח פורטים. אני מחובר בחבילה של 5 מגה. אין לי מה להגיד על המחיר כיוון שאני לא יודע כמה…
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
המחשבים נמצאים באותה קומה והמרחק בינהם בקו ישר הוא 10 מטר בינהם חוצצים שתי קירות(לא ממד) מה יתאים לצרכים שלי ?
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
Hey Despite my more then decent internet connection I have been lagging rather badly lately, so I have decided to get to the root of the problem, after a few hours of foolishly messing with my connection I have finally came upon the idea that the problem may be one of Reaction and not transfer, so I have ran Tracert (Windows version of Traceroute) and to my horror I have found out that my connection passes through no fewer then 16 addresses! Does anyone knows of any Israeli provider that both offers a decent connection speed and only pass through 10 or fewer addresses between here and USA? Thanks ahead .
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
קודם כל שאני פותח את הפורטים של האימיול אז הוא אף פעם לא שומר אותם למרות שאני לוחץ שישמור. ואני רוצה לפתוח את טווח הפורטים 2000-3000 ואני לא יודע איך לעשות את זה (אני לא יודע מה לכתוב ב- port map) יש גם תמונה ויש לי גם בזמן האחרון בעיה - הוא כותב את זה: ERROR: cannot change a rule in use למרות שהוא לא בשימוש. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
הביטורנט שלי איטי מאוד(הורדה ממוצעת של 20kb בערך), ואני חושב שזה קשור לפורטים חסומים, הורדתי utorrent ובבדיקה זה אומר לי שפורט 54301 חסום, יש לי ננורטון אינטרנט סקיוריטי, ואמרתי לו לאפשר לתוכנה גישה לכל הפורטים,אבל עדיין הכל איטי, אפשר עזרה בפתיחה שלו?
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו יודע מה ההבדל בין כבלי רשת של 1GB לבין כאלו של 100MB??? תודה!
-
- 4 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד, יש בו כרטיס רשת שתומך בETHERNET, וגם במחשב שלי, הבנתי שכדי להקים רשת אלחוטית אני צריך לחבר למחשב "הראשי" נתב, ולנייד כרטיס רשת, ולחבר בינהם בתכנה. ישלי כמה שאלות: 1)האם זה נכון? 2)אם ישלכם טיפים בנוגע מה לעשות\לא לעשות או איזה חברות לקנות אני אשמח 3)אני יכול לשתף את החיבור שלי לאינטרנט בין 2 המחשבים? כך ששתיהם יוכלו להיות מחוברים באותו הזמן?
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-