עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by dududs,

חבר שלי טוען שנמחק לו החשבון מייל בyahoo מכיוון שהוא לא השתמש בו איזה חצי שנה. כמו כן,ניסיתי להיכנס לחשבון שלו (id) ונודע לי שהוא פנוי להרשמה ! כלומר נמחק... האם יתכן שyahoo מוחקת חשבונות מייל שאינם בשימוש מס' חודשים ? אשמח לאימות... תודה.

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  2. Started by avi2014,

בשבוע האחרון האינטרנט שלי איטי בטירוף שום הורדה לא מסוגלת לעבור את ה55-70 ק"ב ...נסיתי להוריד מ10 שרתים שונים, מטורנטלייץ 3 קבצים שהכי גדול היה עם 1200 סידרים(אמור לרדת בקצב מטורף..) דיברתי עם התמיכה של נטוויזן 4 פעמים עם תומך פעמיים. הם טוענים שהם לא מורידים מהירויות, שיתכן ויש וירוס אחד בכלל ניסה להעלות לי אפלואד בטענה שזה ישפר את המהירות.. אני גולש ב2.5 מגה.. תודה.

• 7 תגובות
    • 897 צפיות
  3. Started by elad_jacoby,

טוב אז ככה הזמנתי את הlinksys GL לא זוכר את הדגם המלא, בקיצור את זה שממליצים עליו פה. אבל פתאום אמא שלי החליטה שהיא רוצה חוטי, האם יש ראוטר חוטי שיש לו את רמת האפשרויות כמו הLINKSYS: QOS ודברים נוספים? יש לי כרגע את הbridge router DSL-600E Aztech, ולפי מה שאני יודע אין לו ממש אפשרויות גדולות לשימוש כנתב (אם אני אקנה switch), אז אני מעוניין לקנות ראוטר חוטי. חשבתי על : http://zap.co.il/model.asp?model_id=401348 מה דעתכם? איזה פונקציות יש לו לעומת הhttp://zap.co.il/model.asp?model_id=40223 ולעומת הlinksys: http://zap.co.il/model.asp?model_id=472971 מבחינת הפונקציות של השימוש. אמא שלי משוגעת זה הורג אותי אני רציתי חוטי בהתחלה, היא לא רצתה ויום לפני שהמחשב הגיעה היא מח…

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  4. כשהUtorrent שלי עובד רק על העלאה אז הוא מעלה על המקסימום 18, שזה מקסימום לקו שלי של מגה וחצי, הבעיה נוצרת כשאני מתחיל להוריד משהו במקביל ומהירות ההעלאה שלי יורדת ככל שמהירות ההורדה שלי עולה... זה פוגע בשיחזור של הרטיאו שלי... וזה חבל... הוספתי תמונה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  5. Started by elicbelic,

ראיתי שמפרסמים כבר ניידים שמגיעים עם WiFi 802.11 n. האם אתם ממליצים לקנות מודם אלחוטי כזה או שעדיין לחכות?? אני מעוניין לקנות נייד וחבל לי סתם לשדרג אח"כ.

• 6 תגובות
    • 995 צפיות
  6. Started by Psy,

כשאני מעלה קובץ לאתרים כמו רפידשייר, פיילפלייר, אפלואד-איי אל וכ'ו וגם לעיתים כשאני שולח קובץ במסנג'ר האינטנט כאילו מתנתק ומתחבר שוב... אין סימן לזה על הראוטר אבל אחרי שאני מבטל זה חוזר לעבוד רגיל מה יכולה להיות הבעיה ???

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. שלום. אני עובד בחברה שבא ישנם שני שרתים וכ-35 מחשבים המחוברים אליהם, אני מחפש המלצה לתוכנה אשר תוכל לתת לי בצורה גראפית את ניצול רוחב הפס ע"י המחשבים ברשת ובכך תאפשר לנו מעקב אחרי שימוש חורג ברוחב הפס, האם מישהו מכיר תוכנה כזו ? בברכה, אסף.

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  8. שלום לכולם, אני רוצה להתחבר למחשב שלי מרחוק (עם real vnc) ואני צריך לדעת את הכתובת שלי (לא רוצה כל פעם לרשום) אני מחפש תוכנה חינמית שאפשר לשלוח את כתובת ה-ip לאימייל לחלופין - אם יש למישהו פתרון אחר, אשמח לשמוע תודה

• 2 תגובות
    • 855 צפיות
  9. Started by Shane McMahon,

באתר מיניקליפ Miniclip.com יש משחק שנקרא Club penguin..והוא נכנס והכל אבל בקטע שבוחרים שרת הוא לא עולה ואז הוא כותב 'קרא עוד' ושלוחצים יש עמוד שכתוב לפתוח פורטים....את 3724, 6112 and 6113, 9339 and 9875 ויש לי ראוטר של Planet..ואני לא יודע איך לפתוח שם את הפורטים..ראיתי כמה מדריכים אבל זה שונה.... מה עושים?~!

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  10. נגיד סרט של 700MB רגיל DVDRIP.. לצפייה ישירה.. כמה זמן היה לוקח לטעון כזה דבר עד שאתה יכול לראות אותו..? ומה לגבי סרט HD של 4.5GB.. לצפייה ישירה.. כמה זמן המשתמש היה צריך לחכות שהאתר יטעון את זה..? זאת אומרת זה אפשרי בכלל..?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. המצב הוא כזה: שני מחשבים בבית - נייח ישן ונייד חדש, ראוטר DLINK ומודם ADSL שך בזק. יצרתי רשת אלחוטית וכך התחברתי לאינטרנט. עד אתמול הכל עבד מצויין. החל מאתמול בערב לא יכולתי לגלוש לאף אתר למעט גוגל :'( (גוגל עולה מצויין ועושה חיפושים והכל, שאר האינטרנט - אין). חשבתי שאולי יש בעיה לספקית - בזק בינלאומי אבל גם היום הסיפור חזר על עצמו. מחשב אחד עם XP עם FIREFOX ומע' של MCAFEE, המחשב השני עם VISTA עם EXPLORER ומע' הגנה NORTON . בשני המחשבים אותו דבר - רק גוגל עובד ושאר האתרים לא נגישים. כיביתי את חומות האש במחשבים ופתחתי ראוטר לגישה חופשית - לא עזר. כיביתי ראוטר אלחוטי וחיברתי אחד המחשבים ישירות למודם ADSL בחיבור קוי - כל האתרים עולים מצויין, שום בעיה. חזרתי לחיבור אלחוטי - …

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  12. Started by Senator Stupidity,

זה רק אני, או שגוגל נפל? אני מסוגל לגלוש לgoogle.co.il (ולכאן כמובן) אך לא לgoogle.com! בהתחלה חשדתי שהאינטרנט שלי לא פועל, אך הייתכן שהבעיה בענק החיפוש האהוב על כולנו??! האינטרנט לא יהיה אותו הדבר בלי גוגל! (בהנחה שהם לא חידשו כבר את הכתובת) :'(

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אני מנוי עם הוט, חיבור חייגני. יש לי מודם תומסון, שמחובר לראטור של 3COM, דגם 100-75. שני מחשבים ברשת, אחד קווי והשני נייד אלחוטי. כבר חצי שנה, שפעם ב... יש ניתוקים, כל המנורות נכבות במודם, חוץ מנורת ה-internet, שמתחילה להבהב. אני נתקל בזה בסביבות ה-6 פעמים בשבוע. 6 פעמים יכול להשמע כלא הרבה, ובעיית ניתוקים שאפשר להתעלם ממנה, אבל זה לפעמים קורה לי באמצע דברים די חשובים וזה ממש מעצבן. בהתחלה הוט האשימו את המחשב, אחרי זה את הספק, ואחרי כמה נידנודים אמרו שאולי התקלה מאצלם ושהם שולחים טכנאי. תיאמו איתי בערך 3 טכנאים, כשכל פעם המוקד טכנאים רואה שהנתונים טובים ומתקשר אליי לבטל אותו (המציאו גם כל מיני שטויות כדי שאני לא אפריע להם, שיקרו ואמרו שהייתה תקלה אזורית שתוקנה!). בקיצור ה…

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. יש לי נייד של MSI עם כרטיס רשת אלחוטי RALINK שמחובר לראוטר של 3com מהירות החיבור היא 54 MB אבל המהירות תעבורה היא לא גדולה מ 13-14 mbit אני לא מבין למה . . ? זה הכרטיס המחורבן או שיש בעיה בראוטר . או שבכלל רשת אלחוטית לא אמורה להגיע לקצבים מהירים מזה ?

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  15. יש לי ראוטר והבעיה היא שבמשחקי רשת כגון CS יש עליות פינג ענקיות כל כמה דקות. העניין הוא שזה קורה רק כשאחי באינטרנט במחשב השני (אליו מחובר הראוטר, והמחשב שלי מחובר אליו אלחוטית). אני רוצה להוריד תוכנה שתאפשר לי להגביל אותו כך שאני אוכל לשחק.

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. היי חברה, יש לי ראוטר לינקסיס WRT54GL מזה שנה, עבד לי מצויין כעשרה חודשים - פתאום לפני חודשיים הפסיק לעבוד - חשבתי שהבעייה בראוטר החפלתי ראוטר - אך אותו דבר עם ראוטר חדש, לפי מה שאני מבין הוא עכשיו לא מצליח להתחבר לבזק בינלאומי בכלל הוא נותן לי בראוטר החדש(כנראה גרסה יותר מעודכנת) - PPTP AUTHENTICATION FAILED. מה יכול להיות?? אני כבר אובד עצות . אשמח לעזרתכם המהירה, מצורף צילום מסך של הגדרות הראוטר. תודה. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 903 צפיות
  17. היי,אבא שלי התעניין בלהקים רשת אלחוטית בשביל הלפטופ שלו,הוא התקשר לבזק ונתנו לו הצעה ל10 שקלים בחודש למשך שנתיים. יש למישהו דעה על העיסקה איתם? המודמים הללו פועלים על WIFI או על משו אחר? יש אפשרות לחבר למוד כזה חיבור של כבל רשת למחשב אחד ואלחוטי לשני? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  18. Started by slimshady21,

שלום. יש לי שני מחשבים כרגע, והם מחוברים למודם כבלים (HOT) שנקרא Thomson. מחשב אחד מחובר דרך כבל רשת והשני דרך USB. ובמחשב שמחובר דרך USB יש כל מיני בעיות, שמקריאה פה בפורומים הבנתי שהם קשורות לזה שהוא מחובר דרך USB. אז אני רוצה לקנות ראוטר טוב שאני יוכל לחבר אליו את שני המחשבים. אז אני צריך המלצה למשהו טוב, שלא יהיו בו בעיות תקשרות ואבטחה (שיהיה פיירוול עם צריך). אין ממש תקציב קבוע, העיקר שיהיה משהו שמשתלם מבחינת מחיר / תועלת, אבל אם בכל זאת צריך אז בוא נגיד עד 400 שקל. דרך אגב ראוטר לא יקטין את המהירות של האינטרנט נכון?

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  19. האם שינוי ה IP על ידי לחיצה על הכפתור DISCONNECT ואז CONNECT בהגדרות הראוטר הורס או פוגע בדרך כזו או אחרת בראוטר?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Garbil,

שלום, יש לי בעיה כבר הרבה זמן. אחרי מספר שעות שאני מחובר לאינטרנט האינטרנט מתחיל בקושי לזוז והטורנטים ביוטרנט הופכים ל OFFLINE או ל host name not found. בכל מקרה הפתרון הוא ניתוק הראוטר מהחשמל. האם יש פיתרון לזה? הדגם של האוטר שלי הוא SWEEX LB000021.

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  21. Started by crousingil,

טיפה ארוך אבל אני יודע שאני לא הראשון שנתקל בבעיה הזו.... קניתי ראוטר אדימקס BR-6204WG לאחרונה שהוא חוטי ואלחוטי, הגדרתי הכל. הכל עובד. חוץ מהמחשב הנייח שלי שמחובר אליו ב LAN. ניסיתי את המחשב הנייד שלי ב LAN והוא עובד. תאור הבעיה: יש פינגים החוצה, האימיול עובד וניסיתי גם פינגים לוואלה. פורט 80 פתוח, אבל אין פינג לכתובת עצמה של וואלה. לכן גם האקספלורר לא מראה אתרים וזו הבעיה! באמת ניסיתי כל מה שאני יודע וכל ההצלבות ההגיוניות והמסקנה היא שהמחשב הנייח שלי לא מקבל טוב את הראוטר. מה עשיתי ואיפה אנחנו עומדים: יש לי מודם של בזק של רוטל. כשהוא מחובר רגיל למחשב הכל עובד. כשהראוטר מחובר למחשב אין לי אינטרנט במחשב. ניסיתי את כל יציאות הLAN של הראוטר עם הנייד שלי כולן עובדות. שמתי כר…

• 6 תגובות
    • 842 צפיות
  22. Started by Dr.Hoffman,

שלום לכולם יש לי בעיה בשיתוף ברשת שאני נכנס מהמחשב של אחי לשיתוף דרך ה My Network Place אין אפשרות להיכנס אליי אבל ממני יש אפשרות להתחבר אליו ... אז ככה פיירוואל של ווינדווס לא פועל וכמובן שום פיירוואל אחר... אחי מחובר לראוטר באופן אלחוטי אני מחובר לראוטר באופן קווי אמממ הראוטר הוא Edimax br-6204wg וזהו כעיקרון השבוע עבד האפשרות לשיתוף עד היום ושניהם כבר בדקתי על אותו Workgroup בתודה מראש[br]פורסם בתאריך: 5.06.2007 בשעה 00:42:35 וואלה עדיין אין תשובה ?מעניין בבקשה אנשים עזרה קטנה ..

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  23. אני מעוניין לעשות אינטרנט מהיר בעסק מתוך מטטרה לאכסן את השרת של החברה ולחבר את המחשבים של החברה לאינטרנט מהיר, רציתי לדעת כמה דברים - 1. אפשר להתקין סיב אופטי בעסק ? (בדומה לחוות שרתים) 2. על איזה עוד טכנולוגיות כדאי לחשוב? T3? 3. עם מי אני מדבר על דברים כאלה? ברק? בזק? הוט? 4. יש הערכת עלות?

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. צהריים טובים . קיימות תוכנות חינמיות שיכולות לספק פיתרון ברמה זו ? תודה .

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים