עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Nirer,

1.תקציב: 200 (אפשר לחרוג) 2.דגם הראוטר הספציפי: Linksys CISCO WRT54G2 3.מה המחרחק מהראוטר: 15 מטר 4.האם המחשב או הראוטר יהיו בממ"ד: הראוטר בממ"ד 5.לאיזה מחשב יחובר הכרטיס: נייח 6.מה הדרך שתרצה לחבר את הכרטיס: USB 7.מה הציפיות שלך מהכרטיס: בלי לאגים, טוב מאוד מהיר, לא עושה בעיות 8.הערות נוספות-אם יש: אני מרבה מאוד להוריד מהUTORRENT וזה, אני גם בונה שרתים וזה אז אני HOST הרבה.

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  2. תודה רבה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  3. Started by Yair Shamir,

יש לי בבית את המגבר TL-WA850RE אבל אין לי מספיק קליטה במקום שבו אני רוצה להגדיר את הWI FI. ניסיתי לחבר כבל מהנתב למגבר אבל הבנתי שהוא רק מגביר את האות ולא מייצר רשת חדשה. חיפשתי מגברים דומים ברשת אך התבלבלתי מכל הנתונים, אני מחפש משהו קומפקטי שרק מתחבר לשקע חשמל ולכבל רשת ויש לי WI FI, משהו בסגנון הזה: http://www.7inova.com/ProductShow.asp?ID=279 אבל לא מצאתי את החברה הזאת כמעט בארץ. יש המלצות למישהו ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by dj shay 30010,

שלום לכולם אני מחפש Cable Modem של חברת: 3Com דגם: HomeConnect מי שיודע איפה ניתן לקנות אותו בארץ שיגיד לי ???

5. לאתר שאני רוצה לארח. יש הצעות?? שרת אירוח כבר יש לי.

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  6. Started by Zadu,

שלום לכולם, אני מחפש Dedicated Host בשביל המשחק רשת שלי, אז ככה, זה יהיה שרת לכל העולם, הרבה אנשים משחקים, המטרה כמה שפחות לאגים. באיזה מדינה הכי כדאי לקנות את השרת ? מצאתי את השרת הזה : http://www.singlehop.com/servers/S-PLNX.php האם לדעתכם הוא יהיה מספיק טוב ? איזה קריטריונים צריך בשביל לבחור שרת יעודי טוב ? תודה , אבי

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  7. הרבה נושאים יש כאן על כל מיני DVD DIVX אבל הרוב מתלוננים נתקע לא עובד לא עובד בצורה טובה יש DVD שלא עושה בעיות ??? מחפש תשובה במהירות חשוב לקניה בארץ

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  8. האם קיים כזה דבר? אני מחפש משהו זול ותומך OSX. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  9. Started by lol_minbet,

אין בשום מקום, מחפש את הגרסה הכי עדכנית תודה

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by arik100,

אני מחפש שרות VPN חינמי תצורות PPTP וכו' תודה מראש

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. Started by N N C,

אז זו הבעיה, יש אצלי במעונות באוניברסיטה רשת אינטרנט הבעיה היא שבחדר שלי יש רק חיבור אחד והרבה פעמים באים אלי אנשים ללמוד וצריך יותר מחיבור אינטרנט אחד, אז אני מחפש האב, או שזה סוויץ' או אולי אפילו ראוטר, למען האמת אין לי מושג מה אני מחפש... אבל יש לי הרגשה שתדעו להפנות אותי למקום הנכון.. אין צורך במכשיר שתומך בחיוג לרשת וחלוקת אייפי... הרשת של האוניברסיטה עושה את זה...

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  12. Started by yotam360,

מחפש IP של שרת PROXY מלונדון

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by gshhar,

אני מחפש תוכנת network analyzer שתותקן על המחשב ותחשב לי כמה פקטות נכנסות ועוד סטטיסטיקות כמו קצב, ממוצעים וכד' מישהו מכיר משהו טוב ?

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  14. Started by eransa,

אשמח לדעת היכן ניתן להוריד ערן

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  15. Started by J0n1,

חיפשתי קצת אתרי פרוקסי מארה"ב אבל לא הצלחתי לצפות בתוכניות. מכירים משהו בחינם שיעשה את העבודה? http://abc.go.com/watch/jimmy-kimmel-live/93521/262014/aloha-to-lost?cid=fullepisodeaccess

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Kzer-Za,

שלום, לפני שנתיים עברתי לרשת בזק ולחיבור ה-DSL שלהם (משיקולי תשתית קיימת בדירה) כיום אני עובד עם המודם ראוטר שלהם (VTECH) מחובר ב-Bridge עם נתב Dlink DIR-655. היות והמיקום של הראוטר הוא בקצה אחד של הבית יש לי נתב Dlink זהה נוסף שמחובר חוטית ומשמש כ-Access Point בחצי השני של הבית ומפיץ את אותה רשת WIFI לקבלת כיסוי מלא. כל הצרכנים המשמעותיים מחוברים חוטית (6 צרכנים חוטיים) וכ-5 צרכנים קלילים יותר מחוברים בWIFI שברחבי הבית. אני רוצה לעדכן את ה-setup הזה מ-2 סיבות: 1. המודם של בזק מידי פעם מתנתק לי ורק ניתוק מהחשמל משחזק את החיבור (לפעמים הוא גם מאבד את ההגדרות שלו אך זה פחות תדיר), כמו כן בקרוב עליי להתחיל לשלם עליו דמי חכירה. 2. הרא…

• 6 תגובות
    • 5.5k צפיות
  17. Started by WaRez.,

אוקיי היום אני בבעיה. יש לי 4 מחשבים בבית, שמחוברים לROUTER של LEVEL ONE.. עכשיו הROUTER חוסם המון המון דברים, כמו פורטים של אימיול, משחקים והמון תוכנות. עכשיו אפשר לפתוח את הדרך הROUTER, אבל זה פשוט לא משפיע, ואני עדיין לא יכול לשחק. חשבתי שאני יעשה עוד מודם, אבל כל ספקי האינטרנט + הוט רוצים עוד המון כסף מעבר למה שיש לנו עכשיו אז חשבתי פשוט לקנות ROUTER אחר, עם FIREWALL, אבל ניתן לביטול, שלא יחסום פורטים ודברים כאלו ושיהיה פשוט לשימוש. העלויות של מודמים לפי הוט - 29 שקל ל750 מגה ו39 ל1.5 מגה. זה לא כולל את ה50 שקל של אינטרנט זהב לכל מודם... זה יוצא יקרר ולא ממש בא לי לשלם. אז תמליצו לי על פתרונות או פשוט ROUTERS .. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  18. Started by עגבניה,

מחפש ראוטר חזק שיתמוך בתקן N תמיכה ב QOS ב VPN ובכל דבר אפשרי במסגרת התקציב תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by maitay,

מישהו יכול לעזור לי אני צריך SELF TEST מעודכן מישהו יודע מאיפה להוריד

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  20. Started by Moty_p,

שלום לכולם, אני מחפש סוויץ כדי לשטף כמה מחשבים ברשת שלי יש לי שאלה, אני צריך להגדיר את הסוויץ עם אני עובד עם שרת DHCP? כמה עולה בערך אחד פשוט?

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  21. Started by ElvisC,

מחפש Switch, רצוי שלא יעבור את ה-100 ש"ח... זה מה שמצאתי בינתיים: ב-KSP: 79 ש"ח - Edimax http://www.edimax.com/en/produce_detail ... ;pl2_id=23 60 ש"ח -דיינמוד http://www.dynamode.net/details.asp?id=10 אייבורי: 60 ש"ח -TP Link http://www.tplink.com/products/product_spe.asp?id=80# יש למישהו דעה, המלצה אחרת? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  22. שלום יש ברשותי SWITCH ישן למידי של 8 פורטים של 10/100 חשבתי להחליף אותו ל10/100/1000 לרוב אומרים לי שעדיף ללכת על 8 פורטים, גם אם יש לך רק 3-4 (כמו שיש לי) מה אתם ממליצים? אני מחפש את האיכותי ביותר שיש. כלומר שלא יסבול מבעיות של מהירות, ניתוקים, עומס יתר (הורדות וכו'), שינתב מהיר, שיכיל פאקטות גדולות (להאצה) AUTO SENSTING וכו' וכו'. פחות משנה לי מחיר (מ200 עד 800 אין לי בעיה, לא נראה לי שיש יותר גבוהה מזה) יש לכם סוגים שאתם מאוד ממליצים עליהים בחום?

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  23. Started by Classify,

בזמן האחרון הכרטיס רשת הנייד במחשב הנייד שלי עושה בעיות אז רציתי לבקש תחליף טוב. רצוי שיספק טווח טוב, ובלי התנתקויות.. עד 200 שקל.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. במלון בו שהיתי עוצמת סיגנל ה- wifi היתה חלשה. ברשותי ipad והגלישה היתה איטית ומעצבנת. האם יש אביזר עצמאי הקולט ומגביר את ה - wifi כך שאוכל לגלוש דרכו. תודה אריה

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  25. שלום במזל טוב אני קונה מחשב לחדר ויותר לא צריך להרביץ לאחים הקטנים כדי לקבל את המחשב. יש בעיה קטנה: החדר שלי מאוד רחוק מהמחשב הישן שלי, אין אפשרות להעביר חוט ואני די בטוח שרשת אלחוטית לא תעבוד.... אז אני מחפש איזה דרך ליצור רשת, שמעתי וראיתי מחבר של MSI שמתאים לחשמל אבל הוא עולה 300 שקל ליחידה, אם מישהו מכיר משהו אחר (שמעתי על אביזרים שמתחברים לטלפון..) בבקשה פרסמו. נ.ב מחירים סבירים, אני לפני קניית מחשב ;D

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.