רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
-
אז זו הבעיה, יש אצלי במעונות באוניברסיטה רשת אינטרנט הבעיה היא שבחדר שלי יש רק חיבור אחד והרבה פעמים באים אלי אנשים ללמוד וצריך יותר מחיבור אינטרנט אחד, אז אני מחפש האב, או שזה סוויץ' או אולי אפילו ראוטר, למען האמת אין לי מושג מה אני מחפש... אבל יש לי הרגשה שתדעו להפנות אותי למקום הנכון.. אין צורך במכשיר שתומך בחיוג לרשת וחלוקת אייפי... הרשת של האוניברסיטה עושה את זה...
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
-
אני מחפש תוכנת network analyzer שתותקן על המחשב ותחשב לי כמה פקטות נכנסות ועוד סטטיסטיקות כמו קצב, ממוצעים וכד' מישהו מכיר משהו טוב ?
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
-
חיפשתי קצת אתרי פרוקסי מארה"ב אבל לא הצלחתי לצפות בתוכניות. מכירים משהו בחינם שיעשה את העבודה? http://abc.go.com/watch/jimmy-kimmel-live/93521/262014/aloha-to-lost?cid=fullepisodeaccess
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לפני שנתיים עברתי לרשת בזק ולחיבור ה-DSL שלהם (משיקולי תשתית קיימת בדירה) כיום אני עובד עם המודם ראוטר שלהם (VTECH) מחובר ב-Bridge עם נתב Dlink DIR-655. היות והמיקום של הראוטר הוא בקצה אחד של הבית יש לי נתב Dlink זהה נוסף שמחובר חוטית ומשמש כ-Access Point בחצי השני של הבית ומפיץ את אותה רשת WIFI לקבלת כיסוי מלא. כל הצרכנים המשמעותיים מחוברים חוטית (6 צרכנים חוטיים) וכ-5 צרכנים קלילים יותר מחוברים בWIFI שברחבי הבית. אני רוצה לעדכן את ה-setup הזה מ-2 סיבות: 1. המודם של בזק מידי פעם מתנתק לי ורק ניתוק מהחשמל משחזק את החיבור (לפעמים הוא גם מאבד את ההגדרות שלו אך זה פחות תדיר), כמו כן בקרוב עליי להתחיל לשלם עליו דמי חכירה. 2. הרא…
-
- 6 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
אוקיי היום אני בבעיה. יש לי 4 מחשבים בבית, שמחוברים לROUTER של LEVEL ONE.. עכשיו הROUTER חוסם המון המון דברים, כמו פורטים של אימיול, משחקים והמון תוכנות. עכשיו אפשר לפתוח את הדרך הROUTER, אבל זה פשוט לא משפיע, ואני עדיין לא יכול לשחק. חשבתי שאני יעשה עוד מודם, אבל כל ספקי האינטרנט + הוט רוצים עוד המון כסף מעבר למה שיש לנו עכשיו אז חשבתי פשוט לקנות ROUTER אחר, עם FIREWALL, אבל ניתן לביטול, שלא יחסום פורטים ודברים כאלו ושיהיה פשוט לשימוש. העלויות של מודמים לפי הוט - 29 שקל ל750 מגה ו39 ל1.5 מגה. זה לא כולל את ה50 שקל של אינטרנט זהב לכל מודם... זה יוצא יקרר ולא ממש בא לי לשלם. אז תמליצו לי על פתרונות או פשוט ROUTERS .. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
מחפש ראוטר חזק שיתמוך בתקן N תמיכה ב QOS ב VPN ובכל דבר אפשרי במסגרת התקציב תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי אני צריך SELF TEST מעודכן מישהו יודע מאיפה להוריד
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש סוויץ כדי לשטף כמה מחשבים ברשת שלי יש לי שאלה, אני צריך להגדיר את הסוויץ עם אני עובד עם שרת DHCP? כמה עולה בערך אחד פשוט?
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
מחפש Switch, רצוי שלא יעבור את ה-100 ש"ח... זה מה שמצאתי בינתיים: ב-KSP: 79 ש"ח - Edimax http://www.edimax.com/en/produce_detail ... ;pl2_id=23 60 ש"ח -דיינמוד http://www.dynamode.net/details.asp?id=10 אייבורי: 60 ש"ח -TP Link http://www.tplink.com/products/product_spe.asp?id=80# יש למישהו דעה, המלצה אחרת? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי SWITCH ישן למידי של 8 פורטים של 10/100 חשבתי להחליף אותו ל10/100/1000 לרוב אומרים לי שעדיף ללכת על 8 פורטים, גם אם יש לך רק 3-4 (כמו שיש לי) מה אתם ממליצים? אני מחפש את האיכותי ביותר שיש. כלומר שלא יסבול מבעיות של מהירות, ניתוקים, עומס יתר (הורדות וכו'), שינתב מהיר, שיכיל פאקטות גדולות (להאצה) AUTO SENSTING וכו' וכו'. פחות משנה לי מחיר (מ200 עד 800 אין לי בעיה, לא נראה לי שיש יותר גבוהה מזה) יש לכם סוגים שאתם מאוד ממליצים עליהים בחום?
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
בזמן האחרון הכרטיס רשת הנייד במחשב הנייד שלי עושה בעיות אז רציתי לבקש תחליף טוב. רצוי שיספק טווח טוב, ובלי התנתקויות.. עד 200 שקל.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
במלון בו שהיתי עוצמת סיגנל ה- wifi היתה חלשה. ברשותי ipad והגלישה היתה איטית ומעצבנת. האם יש אביזר עצמאי הקולט ומגביר את ה - wifi כך שאוכל לגלוש דרכו. תודה אריה
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום במזל טוב אני קונה מחשב לחדר ויותר לא צריך להרביץ לאחים הקטנים כדי לקבל את המחשב. יש בעיה קטנה: החדר שלי מאוד רחוק מהמחשב הישן שלי, אין אפשרות להעביר חוט ואני די בטוח שרשת אלחוטית לא תעבוד.... אז אני מחפש איזה דרך ליצור רשת, שמעתי וראיתי מחבר של MSI שמתאים לחשמל אבל הוא עולה 300 שקל ליחידה, אם מישהו מכיר משהו אחר (שמעתי על אביזרים שמתחברים לטלפון..) בבקשה פרסמו. נ.ב מחירים סבירים, אני לפני קניית מחשב ;D
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מקום שמוכר את אחד המכרטיסים הבאים, אני חייב את הדגמים הספיצים האלו 3Com 905-TX 10/100 PCI Realtek RTL8139/810X PCI NIC יש לכם מושג במקרה? מצאתי באיביי את אחד הכרטיסים במצב משומש ששולח רק לUSA, אני רוצה להשאיר את זה לאופציה אחרונה
-
- 4 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום, יש לי כמה אתרים שבניתי, שכרגע נמצאים על מחשב ישן שהיה לי, שהפכתי לשרת. זה עובד מאוד לאט וחשבתי לעבור לשרת אחסון. אני מחפש: כמה שיותר זול PHP, עדיף גם PYTHON ואפשרות להתקנה מהירה של וורדפרס, דרופל וג'ומלה, אך לא חובה. כמות בלתי מוגבלת של סאב-דומיינים או לפחות 5. נפח אחסון של 1GB+. עדיף אפשרות לתשלום בPAYPAL. **אין צורך שהשרת יהיה בארץ האם אני חייב לרכוש גם דומיין? או שניתן להשתמש בסאב דומיין שלהם? בנוסף, רציתי לשאול האם קיים אחסון אתרים שאוכל להתקין עליו BLENDER(תוכנת תלת מימד)? כי אני מעוניין לבנות אתר שבו הגולש יכניס נתונים מסויימים והשרת ירנדר תמונה לפי הנתונים ויחזיר לגולש. היכן נ…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש אחסון Windows בחינם, ולא מוצא. אני רוצה אחסון ל-ASP.NET לפחות 3.5. מישהו מכיר מקום טוב?
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
-
-
חבר שלי מחפש אחסון לאתר שאמור לכלול כמה מאות תמונות של סיום אימוני כושר קרבי. אני צריך שרת מהיר, לא מוגבל בגישה(בגבול הנורמלי) שיאחסן את כל התמונות והקבצים הנלווים ותהיה גישה חופשית אליו(פשוט מאוד אתר). מחיר כמה שיותר נמוך, ומה שחשוב שיהיה אמין. למישהו יש הצעות?
-
- 2 תגובות
- 976 צפיות
-
-
כרגע אני בסמייל ו-HOT ומשלם כ-150 ש"ח ל-3 מגה. מפאת חוסר בתקציב ומריבה עם ההורים, אני מחפש חבילת אינטרנט משתלמת וזולה (בכבלים).
-
- 5 תגובות
- 923 צפיות
-
-
יש לי בבית 3 מחשבים שמחוברים לראוטר.. רוצה למצוא תוכנה שתוכל להגביל כל מחשב. מה מומלץ? ויאך זה מתבצע?
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
אני מחפש את זה בשביל העבודה שלי יש לנו רשת אם מודם אלקטל וטואטר ולפעמיים אני רוצה הרשת האינטנט עובד נוראה לאט ואני רוצה לדעת אם מישהוא בחברה מישתמש בחיבור לאינטנט בצורה כזו שתופסת את רוח הפס או שזו בעיה אחרת אבל אני מקיר רק דרך אחת שלא כול כך חביבה עלי היא להיכנס ל TELNET ולנסות שם לנתר את התעבורה לבד מה שאני מחפש זו תוכנה קטנה ופשוטה שתגיד לי מה תעוברת הרשת שלי יש לי מודרם אלקטל וראוטר ליציאה מהרשת האם משיהוא מקיר תוכנה כזו האם מישהוא יכול להצליץ על איזו תוכנה כזו
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 422 צפיות
-
-
אני מחפש אתר בו מוסבר איך לבנות HUB מישהו מכיר אתר כזה? נ.ב. אין לי בעיה עם השגת חומרים.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-