רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,505 דיונים בפורום זה
-
היי סיימתי עם ההתחייבות עם בזק ואני מחפש לשדרג... (הת'רד עבר עריכה אבקש להתייחס לפוסט הראשון.תודה.) לכל שחקני מולטי ברשת שגולשים דרך הכבלים בחבילה רגילה(לא גיימר) 1.5/256 אתם מרוצים מהפינגים? gunz bf2 tm farcry וכו'
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה אתם ממליצים לי לעשות?להיכנס לחנות של בזק ולקנות שם?איזה ראוטר לבחור?מה חשוב לבדוק לפני בחירת הראוטר?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחובר עם 12M ל 014 עם חייגן שהכנסתי אותו לראוטר (שם וססמא) לפעמים מוריד מאתרים כמו רפיד SHARE ואז אחרי כל קובץ מחוייבים לחכות שעה וזה מעצבן כולנו יודעים לכן בכדי להחליף את ה IP מנתק כל פעם מחדש את הראוטר ל4 דקות ורק אז משתנה לי המספר ויכול להוריד שוב מתחת ל3 דקות עדיין לא נותן לי (כנראה לא משתנה האי פי לגמרי) רק מעל 4 דקות זה מתאפס וזה נורה מעצבן יש שיטה מהירה יותר להחלפת האי פי מאשר כיבוי הראוטר ל4 דקות כל פעם והדלקתו ? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי רשת ואני מחובר דרך ראוטר. לפני שהיה לי רשת הייתי מתחבר רגיל דרך חייגן. משעברתי לרשת, אני מקבל הרבה את ההודעה שהתנתקתי ודרך איזה חייגן אני רוצה להתחבר. אני עושה כמובן ביטול. אח"כ שאני מנסה לפתוח חלון בדפדפן, אני מקבל הודעה שאני אופליין ואם אני רוצה להתחבר או להישאר מנותק. שאני בוחר להתחבר, הוא מתחבר אוטומטית בלי בעיה. למה זה קורה ואיך אני מבטל את זה?
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
שלום לכם. הוריי מחוברים לחברת סלקום. עד לפני כ- 10 ימים, הם יכלו לגלוש על הרשת הביתית בקומה התחתונה של ביתם (יש 2 קומות והמודם ממוקם בקומה השניה). כעת כשהם מנסים לגלוש בקומה התחתונה, מופיעה בטלפונים הניידים ההודעה: מחובר ללא אינטרנט. בקומה זו ישנם 3 מגדילי טווח. כשאני בודק את עוצמת האות ביישומון Wifi Analyzer מתקבל אות די חזק. מלבד הנ"ל, שמתי לב לכך שליד הרשת של השכנים, מופיעה בקטן הסיפרה 6 (מצרף לינק לצילום: https://jumbomail.me/j/i-y1039A402-ZK2). האם זה קשור איכשהו לבעיות הקליטה בבית הוריי? התנתקתי מהרשת בטלפון הנייד וגם ניתקתי את כל הכבלים מהמודם (הפלתי אותו), שום דבר מאלה לא עזר. ממתין לעצותיכם, תודה
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
- 1 follower
-
-
היי לכולם נתקלתי בבעיה חמורה לאחר פירמוט המחשב: אני מתחבר לרשת:מוריד מיילים דרך הOUTLOOK אבל לא מצליח לגלוש באינטרנט!! מישהו יכול לעזור? תודה מראש שחר
-
- 3 תגובות
- 985 צפיות
-
-
אתמול התדלקתי את הלפטופ ושניסיתי לגלוש, קיבלתי מכל אתר שניסיתי שהוא לא זמין. ניסיתי גם בפיירפוקס וגם באקספלורר. המחשב מראה לי שהוא מחובר לרשת שלי בלי תקלות. עשיתי בדיקת פינג לYNET ווואלה וזה היה בערך 10. הצלחתי לעדכן תוכנה (spyboot). במחשב שלי ובלפטופ השני אין בעיה של גלישה.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחובר כבר 4 שנים לסמייל (אינטרנט זהב) דרך בזק, עד לפני 10 ימים במהירות 2.5 מגה. לפני 10 ימים השתדרגתי ל-4 מגה ועברתי לבזק בינלאומי(באנדל עם בזק),שבד"כ מומלצת כאן בפורום.אה-מה, עדיין לא ניתקתי את המנוי שלי בסמייל כך שאני יכול לגלוש בשתי הרשתות במקביל ולהשוות....(המנוי בסמייל הוא ללא הגבלת מהירות כנראה). המסלול בבזב"ל הוא עם התחייבות כך שנשארו לי עוד כשלושה ימים להתנתק (זה עד שבועיים אם אני לא טועה-כך אמרו לי בסמייל). בכל אופן, יש לי בעיות גלישה מוזרות: דרך סמייל אני מקבל מהירויות מאד נמוכות באתר speedtest (חוץ מהשרתים בחיפה ופתח-תיקוה),ודרך בזב"ל ,המהירויות גבוהות בהרבה -בסביבות 1800 Kbit לניו-יורק ,וכ 3500 ללונדון. מצד שני ,באתר התפעולי של בזב"ל ,דווקא דרך סמייל א…
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי ראוטר רגיל של EDIMAX ולאחרונה קניתי מחשב נייד האם יש אפשרות או שקיים מכשיר שאוכל לחברו לראוטר כך שישדר אות ואוכל לתחבר במחשב הנייד לאינטרנט בצורה אלחואית?
-
- 6 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים אני מחובר בתשתית הוט לבזק בינלאומי יש לי רשת בבית המורכבת מPS3 בסלון ומחשב נייח בחדר + לפטופ של אחי שמגיע בסופ"ש, שחוברה עד עכשיו בראוטר של 3com 3CRWER100-75/ המרחק בין הסלום לנתב הוא פוחות מ10 מטרים ויש רק קיר אחד שמפריד ביניהם. לפני כחודש קניתי בבאג את הראוטר לאחר שראיתי בזאפ המון ביקורות טובות עליו. לצערי הראוטר לא תקין וסבלתי ממנו במשך כמה שבועות טובים :'(. כרגע קיבלתי אישור לקבל זיכוי על הראוטר ברשת באג, ואני לא רוצה לעשות טעות בלקחת סתאם ראוטר אחר שאני לא יהיה מרוצה ממנו. ה 3com עלה 250 ויש ראוטרים זולים ממנו של אדימקס ושל Dlink אבל לא איכפת לי להוסיף כסף ולקנות אחד יותר טוב אם הוא שווה את זה. אלה הנתבים שיש שם http://www.bug.co.il/resu…
-
- 3 תגובות
- 818 צפיות
-
-
http://www.ebay.com/itm/Wireless-N-Wifi-Repeater-802-11N-Router-Range-Expander-New-/170833678601?pt=US_Networking_Boosters_Extenders_Antennas&hash=item27c67b1109#ht_2753wt_1344 זה הדגם הוא באמת מחזק אות בצורה טובה? או שעדיף להביא AP איכותי של EDIMAX?
-
- 0 תגובות
- 991 צפיות
-
-
איך ניתן למחוק wireless network connection ב WINXP , כאשר המחק כבוי (בתפריט עכבר ימני על ICON )?
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
שלום חברים. יש לי לקוח עם server 2008r2 ודומיין אחד. אני מעוניין לדעת כמה מחשבים פעילים יש באירגון ולמוק מקבוצת ה- computers את אלה שכבר לא קיימים . אני יכול כמובן לעבור מחשב מחשב ולראות מתי בוצע login אחרון ואז למחוק. או אולי למחוק את כולם ואז רק הקיימים ייבנו חשבון חדש. מחפש דרך יעילה יותר. תודה
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
שלום חברים. יש לי לקוח עם server 2008r2 ודומיין אחד. אני מעוניין לדעת כמה מחשבים פעילים יש באירגון ולמוק מקבוצת ה- computers את אלה שכבר לא קיימים . אני יכול כמובן לעבור מחשב מחשב ולראות מתי בוצע login אחרון ואז למחוק. או אולי למחוק את כולם ואז רק הקיימים ייבנו חשבון חדש. מחפש דרך יעילה יותר. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יצרתי בבית רשת עם שם מסויים. פירמטתי מחשב אחד ובטעות אחרי ההתקנה מחדש רשמתי את שם הרשת לא נכון אז הוא לא מצא מחשבים ברשת, אחרי זה יצרתי עוד רשת עם השם הנכון אבל עכשיו עדיין יש לו את הישנה שם ברקע וזה עושה בעיות עם השיתוף מדפסות וכאלה... מישהו יודע איך אפשר למחוק רשת שהוגדרה? תודה מראש, אור.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום מישהו יכול להעריך שווי AP שך סיסקו דגם 350? רון.
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום, מעונין לשדרג ל 4M מ 2.5, הוצעה לי בבזק חבילה מצחיקה של 87שח לששת החודשים הראשונים ן 95 נדמה לי לששת הנותרים, יוצא משהו כמו 93 ש"ח לחודש בממוצע שנתי. יקר, לא ? בבזק בינלאומי עדיין לא בדקתי... כמה אתם משלמים למהירות כזאת, אם אפשר לשאול ? רב תודות על התשובות...
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. פגה לי ההתחייבות בקרוב לכבלים (כרגע על 3 מגה). התקשרתי לברר מה הם מציעים, וקיבלתי בתחילה 90 שקלים(!) בהתחייבות ל 14 חודשים, עם חודשיים חינם. ואח"כ 70 שקלים לחודש בהתחייבות לשנה. עם סמייל יש לי התחייבות עד סוף השנה ב 45 שקל לחודש. השאלה שלי היא האם ידוע לכם על איזשהו מבצע(אולי בבזק-למרות שאין לי קו) לוקרטיבי יותר?
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש בנטויזן חבילה משולבת מישהו יוכל לאמר לי מה המחיר שלה של 10 מגה ושל 5 מגה והאם יש שם מבצעים ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום אני משלם 100 שקלים לבזק ובזק בינלאומי על 2.5 מגה ונאמר לי ע"י הנציגים שלהם שאין מחירים נמוכים יותר (אחרי שאני כבר שנה באותה החבילה במחיר הזה) ונשמע לי קצת תמוה שאחרי שנה אין שינוי במחירים. מצאתי את האתר הזה- http://www.kamaze.co.il/Site/Internet/Default.aspx לפי זה אפשר להשיג 4 מגה ב100 שקלים באותו ספק ותשתית. האם זה נכון? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
1 מגה UPLOAD ו2 מגה DOWNLOAD בברק אומרים שאני משלם להם 290 שקל בחודש והם מעבירים את הכסף לHOT ככה שאני צריך לשלם רק להם זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
-
שאלה לא ממש קשורה לפורום... אבל אודה לכם אם תוכלו לענות לי. כחלק מעבודה בסמינר במימון אני צריך לדעת כמה עולה רוחב פס באינטרנט? הכוונה לדוגמא: כמה גוגל, מיקרוסופט וכו' משלמות על רוחב פס שלהם? כמה עולה לעלות משרת של עצמך GB 1???? אם תוכלו גם לכתוב כתובות אינטרנט של חברות שמתמחות בתחום זה ממש יעזור! בתודה מראש, :yelclap:
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
שלום לכולם איזה מחיר אני יכול לקבל מבזק בינלאומי עבור ספק 30MB תודה רבה לכולם
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-