עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by itay_izra,

החלטתי לעבור ל100 של הוטנט.. ואז הבנתי שאני צריך להשכיר את המודם של HOTBOX בכדי שזה יתמוך ב100מגה. השאלה אם אני יכול לרכוש מודם חיצוני שתומך ב100מגה להוטנט? או שאני חייב להשתמש בHOTBOX? ואגב מישהו יכול להגיד לי כמה עולה תשתית הוט ל100 מגה? תודה.

2. Started by SEangel,

הבנתי שבמודם כבלים ניתן ליצור שיתוף באינטרנט בין 2 מחשבי ע"י חיבור של אחד מהם בUSB והשני דרך כרטיס הרשת. קיבלתי את המודם הבא http://www.thomson.net/EN/Home/MiniSites/BAP/Cable/ModelDetail.html?category=cab%20modems%20DOCSIS&model=TCM%20425 לפי המנואל, אפשר לחבר 2 מחשבים,רק לא מוסבר איך (מוצלב או רגיל, ובאיזה מחשב יהיה החייגן)

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  3. Started by alergic,

האם יש הבדל משמעותי איזה מודם יש לך חדש\ישן כבל HOT\קו טלפון? או שהכל תלוי במהירות האינטרנט שניתנה לך? האם אפשר להמהיר את המודם, אם כן ,איך?

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  4. Started by abr328,

שלום רב, לאחרונה רכשתי מודם-פקס עבור ווינדו 7:[TABLE=width: 580] [TR] [TD]56K USB V9.0 V.92 External Dial Up Voice Fax Data Modem for Windows XP/7/Vista[/TD] [/TR] [/TABLE] ואני עומד לחבר אותו. יש לי גם מכשיר פקס משולב. האם אני יכול לחבר את המודם-פקס ובמקביל להמשיך להשתמש במכשיר המשולב, או, מרגע שאעבור לשימוש במודם-פקס יש לנתק את המכשיר המשולב ?(במכשיר המשולב שלי אינני יכול להעביר את תוכן הפקס למחשב , אלא, אני יכול רק להדפיס את הפקסים, לכן רכשתי גם מודם-פקס). בתודה מראש אברהם.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. שלום למתמצאים, מחובר לתשתית בזק,ומחכה באופטימיות מבוקרת ל200 מגה. כרגע 100. מתלבט בין d link 245gr לבין tp link vr600 גירסא 3 שתומכת ב35b, (שבנדה מבטיחה שכבר מגיעה). דעתכם בבקשה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Dimazaur,

קיבלתי ממישהו ראוטר siemens sl2-141 הראוטר הוא גם מודם ADSL השאלה שלי היא האם אפשר להשתמש בו כנתב לאינטרנט כבלים? ואיך לעשות את זה תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by card,

שלום אני צריך המלצה למודם-ראוטר אלחוטי, עבור ADSL. אני מחפש משהו נחמד שעושה את העבודה, ולא צריך משהו High End. רק חשוב שבנוסף ל-Wi-Fi יהיו גם 4 Ethernet Ports עבור חיבור חוטי של כמה מחשבים. תודה

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by erezb84,

שלום, לאחרונה שדרגתי את מהירות הגלישה מ 15MB ל 100MB. כיום ברשותי מודם-ראוטר מבזק של חברת NETGEAR DGN2200 האם מודם זה מתאים לגלישה במהירות 100MB? במידה ולא, האם ניתן לקנות מודם-ראוטר שתומך במהירות כזו באופן פרטי או שאני חייב לקנות דרך בזק? תודה.

• 2 תגובות
    • 4.5k צפיות
  9. Started by Gamma,

הי. אני עובד די הרבה זמן עם מודם-ראוטר לבן של בזק (DGN2200), ואני לא מרוצה. אני לא מומחה תקשורת, אבל מתסכל אותי שאני לא יכול לשדרג פירמוור, מדי פעם יש לי ניתוקים (אני לא בטוח שזה המודם, אבל אני חושד...), ישנם פיצ'רים שלא עובדים ואני לא יכול לגשת לקונפיגורציה המתקדמת שלו (אין לי גישה לBusyBox או SNMP והUI ממש מעצבן). התחלתי להסתכל על סקירות של ראוטרים בפורום ושמתי לב שהם לא עם מודם מובנה. תהיתי אם זה לא יתרון כמו שחשבתי שהראוטר יהיה משולב עם המודם. אם אני משקיע בראוטר אבל לוקח מודם מעפן של בזק זה לא אומר שהמודם יהפוך להיות צוואר בקבוק בכל מה שקשור לmax connections וכד'? כיוון שראיתי כמה קבועי הפורום hardcore בקשר למהירויות שלהם אני בטוח שמה שמספיק טוב להם יספיק לי. אתם משת…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  10. Started by Omri643,

חבר שלי מתכנן לקנות X360 ELITE . שאלה ראשונה שלא ממש קשורה אבל אשמח אם תעזרו- זה נכון שהדגם של ה ELITE כולל תמיכה מובנית ב WIFI? עכשיו יש לו מודם USB ממש ישן של בזק, אז כמובן שהוא צריך להשתדרג. הצעתי לו לקחת מודם של בזק- ולחבר לו ראוטר חיצוני. הוא התקשר אליהם, והציעו לו מן "מודם-ראוטר" זה מן ראוטר שמחברים לקו, והוא אלחוטי. זה שווה משהו? ז"א איך הקליטה שלו? וכמה חיבורים רגילים(עם כבל) אמורים להיות לו? אם אני רוצה, אפשר להחליף אנטנה? ז"א זה חיבור סטנדרטי? אין לי כרגע פרטים על הדגם, אבל עם זיכוי על המודם הישן שלו, הם הציעו לו אחד כזה ב 10ש"ח למשך 24 חודשים. כדאי לו לקחת?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Mr.Anderson,

היי אני עובר דירה ומצטרף לתשתית של בזק במהירות של 15 מגה. בגלל שהם מוכנים לתת מודם ראוטר במנגנון חיוב זיכוי בלבד. אני העדפתי לקנות באופן עצמאי. אין לי דרישות מיוחדות, חוץ מאמינות ועמידות. ראיתי שני מכשירים : אחד של EDIMAX דגם AR7286WNA והשני של TP-LINK דגם TD-W8961ND יש סיבה להעדיף אחד על פני השני חוץ מהעלות? או שבכלל עדיף דגם אחר? אשמח להצעות

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by עוד מישהו,

היי, כן ראיתי שיש המון שירשורים לגבי המלצות של מודם לבזק וכו'. וראיתי אכן ש NETGEAR לא מומלץ. ודגמים של TP LINK מומלצים. איזה דגמים בדיוק? אני כנראה עובר לבזק מכיוון שאם הוט יש לי בעיות תשתית ואף אחד לא מוכן שם להקשיב לי! עכשיו יש לי ראוטר 1043 אז אני צריך מבחינתי מודם אבל הבנתי שהם לא מספקים מודמים אחרי 20 מגה. אז מה מומלץ ל 30 מגה אינטרנט עם הראוטר הנ"ל? ואם יש אופציה להפוך את הראוטר שהם יספקו לי נטו מודם? תודה מראש

13. Started by Judas Iscariot,

אני רואה שבכל המצבעים החדשים והמרגשים(כן בטח) של בזק למהירויות גבוהות, נלוות גם התחייבות לרכישת/שכירת נתב VDSL, למשל: אני לא מעוניין להיכבל לבזק או חברה אחרת בדרך כזו או אחרת ואני גם מעדיף לרכוש "ציוד קצה" כזה או אחר לבד. הצרה היא, שאני לא מצליח למצוא נתבים "בעלי יכולת VDSL" - אז השאלה שלי היא פשוטה, מה האינדיקציה לכך שנתב כלשהו הוא "VDSL"? תודה מראש לעוזרים

• 14 תגובות
    • 3.5k צפיות
  14. שלום, יש לי עכשיו מודם/נתב אלחוטי חדש, D LINK 2650U, אליו מחוברים באמצעות כבלי רשת 3 מחשבים כל המחשבים מקבלים אינטרנט אבל אני לא מצליח לעשות שיתוף קבצים ביניהם. בNETWORK SETUP WIZARD של ה XP, הוא שואל תחילה: The wizard found a shared Internet connection on the computer "Unknown Internet Connection Sharing device." Do you want to use the existing shared connection for this computer's Internet access? והאפשרויות הן: Yes, use the existing shared connection for this computer's Internet access (recommended) No, let me choose another way to connect to the Internet אם אני בוחר לא, אז יש אפשרויות נוספו כמו: This co mputer connects to the Internet through a residential gateway …

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. למיטב ידיעותי מודם אלקטל שחור 510 הוא מודם, ולא נתב. (ולא נדבר על השינוי הלא חוקי). אבל אני מחזיק ביד אלקטל שחור 510 עם 4 כניסות LAN מאחור, לפי המדריך הזה (זהירות, PDF ) : http://www.netguru.co.il/files/manuals/routers/ST510v4.pdf השימוש בו כראוטר הוא חוקי למהדרין. 1. האם אני צודק ? 2. במידה וכן, מה אני עושה אם אין לי את הדיסק, שאיתו ניתן להגדירו כנתב ? (לא מצאתי את הדיסק ברשת...) 3. האם אפשר להשתמש במדריך (לא PDF :-)) כחלופה לדיסק ? http://www.netguru.co.il/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=77&mode=mode=thread&order=0&thold=0 ובעזרת הקובץ ST510v4.ini להגדיר אותו כנתב, במקום השימוש בדיסק ? תודה !

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  16. בזק התחילה אתמול לספק ללקוחות ה-ADSL שלה מודם/נתב חדש -- הפעם מדובר בדגם DSL-2650 של חברת DLINK. הנתב החדש כולל מודם ADSL, רשת אלחוטית בתקן G וחידוש מרענן בדמות שתי יציאות USB. יציאות אלה מאפשרות לחבר לנתב מדפסת וכונן דיסקים חיצוני שיהפכן להתקני רשת לכל דבר ועניין. בניגוד לנתבי ASUS, סימנס ודומיהם שסופקו בתקופה האחרונה, נראה שהפעם מדובר במוצר רציני ויציב שאינו סתם מוצר "מדבקה". הנתב יסופק ללקוחות בזק באותו מודל כמו שאר הנתבים שסופקו עד היום -- כלומר לקוח במהירות 2.5MB יקבל את הנתב החדש בחינם. בזק גם נכנסת לתחום האכסון ומאפשרת ללקוחות שלה לרכוש דיסקים חיצוניים בממשק USB שניתן לחבר אותם לנתב החדש. דיסק חיצוני בנפח 160GB יעלה 240 שקל. מידע מאתר בזק -- http://www02.bezeq.co.i…

• 7 תגובות
    • 7.8k צפיות
  17. Started by matan007,

שלום, אני מחפש נתב שהוא גם מודם שיעבוד עם בזק בינלאומי (ללא צורך במודם נוסף). קונה מארה"ב מהחנויות אמזון או B$H, אשמח להמלצה של אחד טוב שעונה על הדרישה הנ"ל. חשוב לי גם שיהיו לו לפחות 5 כניסות רשת קוויות עם רשת 1G.

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by core_i7,

מחובר כרגע לבזק במהירות 5MB עם מודל Alcatel. מתכנן לשדרג ל 10MB בעקבות זמינות NGN באיזור. מאחר והמודם הנוכחי אינו תומך ב 10MB, ורק מחשב אחד מחובר לרשת ואין שיתוף תקשורת 1. האם אפשר להחליף מודם במודם חדש או שיש להחליף לנתב? 2. האם כדאי לרכוש מודם/נתב עצמאית או להסתפק במה שיש לבזק להציע? 3. אילו מודמים/נתבים מומלצים לצורך הנ"ל (לרכישה עצמאית או מבזק)? תודה

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by Lirans,

שלום עריכה: גיליתי שהיה צורך להגדיר בכרטיסי רשת את שרתי הdns של ספקית האינטרנט והבעיה הסתדרה. אבל יש לי שאלה נוספת - פתחתי פורטים במודם לצורך שימוש בתוכנה. התוכנה עובדת במחשב אחד בלי בעיות ובשני התוכנה מתנהגת כאילו לא פתחתי את הפורטים (מדובר באותם קבצי תוכנה - ביצעתי העתקה מהמחשב שבו לא עובד לזה שכן עובד) - ללא שימוש בראוטר אין לי את הבעיה הזאת. עריכה2: התברר שפתיחת הפורטים הינה יחודית לכל מחשב והפורטים שפתחתי היו רק למחשב הראשון. תודה בכל מקרה. ברשותי מודם/ראוטר Aztech 600E אשר מוגדר בתור ראוטר ויש לי switch של חברת Edimax. רציתי לחבר שני מחשבים למודם בעזרת הswitch. חיברתי את המודם לswitch בעזרת כבל רשת מוצלב וכן את שני המחשבים שברשותי בעזרת כבלי רשת מוצלבים לswitch. כאש…

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  20. אני מחובר עם שני מחשבים וכרגע אני יכול לגלוש ושני המחשבים רואים אחד את השני באמצעות תיקיית שיתוף. הבעיה היא שאתר Home Portal Monitor הפך ללא זמין. כיוון שכך אני לא יכול לנהל פורטים לתוכנות שיתוף. בנוסף, אחת לכמה שעות אני צריך לנתק אותו מהחשמל על מנת לאפס אותו. בזק כבר לא תומכת בדגם הזה. האם לזרוק ולקנות חדש (אם כן אז על מה אתה ממליץ?), או שאפשר להציל אותו? תודה ושנה טובה פיני

• 3 תגובות
    • 873 צפיות
  21. Started by Master Boo,

שלום, אני צריך לקנות מודם-ראוטר חדש לחיבור הADSL שלי (10MB) וראיתי שבזק מוכרים את D-Link 2760U. רציתי לדעת האם אפשר להזמין בעצמי את ה2740U וזה יעבוד, או שיש משהו מיוחד בראוטר שלהם? מבחינת חיבורים אני צריך 2 עם כבל, ועוד 5-6 אלחוטיים, בלי שהראוטר יפול. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by uriy,

שלום, עד היום גלשתי בבזק-נטוויזן במהירות 15MB, דרך מודם/ראוטר שסופק ע"י בזק netgear DGN2200 v2 שדרגתי ל 40MB בבזק אמרו לי שחייב להחליף את ה netgear שתומך רק ב ADSL יש לי (כרגע לא בשימוש) TP-LINK TD-W8961ND האם הוא מתאים ל vDSL ויכול לשמש אותי במהירות החדשה?

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות
  23. Started by sashakrik,

שלום לכולם ! ברשותי מודם/ראוטר מתוצרת TNN Networks דגם DSL-600E, קיבלתי אותו בהשאלה מבזק. הבעיה היא שאני מנסה להכנס להגדרות שלו שאמורות להיות בכתובת 192.168.1.1 (לפי הוראות השימוש) אך אני לא מצליח, מישהו יודע אולי מה הסיבה ? תודה, אלכס.

• 4 תגובות
    • 3.5k צפיות
  24. Started by orior123,

מבקש חוות דעת לגבי המוצר שנותנת בזק בינלאומי מתוצרת LEVEL1 .(האם מישהו יודע מהו הדגם המדויק?) איך הוא בהשוואה ל 2760N של D-LINK שנותנת בזק. מה היתרונות/חסרונות ואיזה מהם עדיף ? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. יש לי פה ראוטר מודם של בזק ROTAL RTA1025W אבל אנחנו פה HOT עדיין אוכל לשתף איתו אינטרנט אל חוטי ? כי מאחורה יש לי כניסת DSL (של טלפון רגיל) ובנוסף עוד 4 כניסות רגילות של ETHERNET כבל רשת החיבור שלי פה הוא קבוע איי פי קבוע מ בזק בין לאומי (ללא חייגן) .... ניתן ? כרגע המודם הוט מחובר לקיר ולמחשב עם כבל רשת אני צריך להוציא את הכבל מהמחשב לחבר לפורט מספר 1 ולמתוח עוד כבל רשת מפורט 2 למחשב וזהו ? או שזה לא יעבוד .... ? תודה .

דיונים חדשים בפורומים