עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by kdani,

2 שאלות - התקנתי עכשיו את המודם, העבודה עם הממשק משתמש שלו היא סיוט, המסך כל הזמן נתקע, מתאפס, הקומבואים מגיעים ריקים. לקחת לי כמעט שעה לקנפג אותו. האם זו תופעה ידועה ? שאלה שניה (משום מה ה-ENTER לא עובד לי) - האם הם פותחים אוטומטית את רשת האינטרנט של בזק FREE WIFI והאם אין לי אפשרות לחסום את זה ? תודה.

2. התשתית שלי בת 15M. האם המודם הבא מתאים? (משום מה הוא לא מופיע בטבלת "המומלצים") http://shirion-computers.com/product.asp?aff_a=1&Pid=EDIMAX-AR-7286WNA&Cat2Cat1ID=13&Cat2ID=68&aff=Zap〈=he

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. פעם הפכתי אותו לראוטר ואני רוצה אותו עכשיו כמודם רגיל. איך אני מחזיר?

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  4. Started by PayneBack3251,

שלום... יש לי מודם eci 270pr שהפכתי אותו לראוטר כבר שנתיים הוא פועל ככה...ובימים האחרונים הוא עושה לי בעיות כמו ריסטרט לעצמו ככה שהוא מנתק אותי מהכל... ולפעמים המנורה האדומה של המודם נדלקת ואני צריך לכבות אותו ולהדליק אותו מחדש... השינויים שעשיתי בזמן האחרון הם שהעברתי את המודם למקום אחר...(אבל כבר במקום הישן התחילו הבעיות) ושהוספתי עוד מחשב לרשת ככה שכבר יש לי 5 מחשבים מחוברים ברשת...אחד (שלי) עובד בדרך כלל הם הורדות והמחשבים האחרים אם הם בכלל עובדים אז הם רק לגלישה... המהירות חיבור שלי היא של 2 מגה מהירות העלאה עלובה כמו של כולם... מישהו מכיר את הבעיה ? ואני לא רוצה לשדרג את המודם לדגם החדש יותר למה הממשק שלו שונה ממה שאני רגיל... תודה מראש לעוזרים.

5. Started by wollmann,

קיבלתי אתמול את המודם של ECI מבזק (מה לעשות Alcatel חסר במלאי). שיניתי את ההגדרות במודם והפכתי אותו לראוטר, עכשיו הבעיה שנוצרת לי היא שהמחשב לא מתחבר לאנטרנט... יכול להיות בגלל הכבל המעפן שבזק מביאה? המודם מתחבר לבד לאנטרנט - משמע הוא כן עובד כראוטר. ושאלה שנייה... מה כבר כל כך הרבה יותר טוב במודם של Alcatel לעומת המודם של ECI?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. יש לחבר שלי מודם כזה. יש לו LOW ID ואני רוצה לפתוח לו פורטים במודם. המודם גם משמש כראוטר. האם יש למישהו מושג איך אני אמור לפתוח לו את הפורטים. לגלות איזה פורטים אני צריך אני יודע(רואים באימיול) אבל איך לפתוח אותם בצודם אני לא יודע. תודה לכל העוזרים.

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  7. שלום לכולם מאז עשיתי רשת האינטרנט פועל אחלה רק הבעיה היא בmirc אני לא מצליח להתחבר שמעתי משהו על פתיחת פורט. מישהו יכול לציין בבקשה את התהליך ולהגיד לי כיצד עושים זאת? תודה, אדם

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  8. Started by elkaifa,

שלום יש לי מודם ECI312+ שהפכתי אותו לנתב,ולצערי הרב כשאני מעמיס UPLOAD גבוה של בערך 10KBPS ,הוא מתחיל להתנתק ולפעמים אפילו אינו מגיב, בכלל עד שמכבים ומפעילים מחדש,ולפעמים מפסיק להסתנכרן לבזק. הענין הוא שהחלפתי עוד אחד כזה ויש את אותם בעית פחות או יותר. חזרתי לאלקטל PRO ונראה שכאן הכל בסדר אין בעיות,אבל יש קצת חסרונות איןUPNP ואין DMZ,והממשק על הפנים ,ואני לא יכול לעבוד. האם נראה שהבעיה ברשת של בזק בציוד קצה?

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  9. Started by רומן גרוס,

התקשרתי ל HOT והיא הסבירה לי שאני לא אמצא ראוטר עם מודם / מודם של HOT בחנויות זה נכון ? אני יודע שאם לוקחים מודם של HOT ולא עושים סיכרון דרך HOT זה לא יעבוד. יש סיריאל ודרך המכשיר טלפון או דרך השירות הם מכניסים את הפרטים ומרעננים .

• 17 תגובות
    • 7.4k צפיות
  10. Started by quadra,

היי, כרגע הHOTBOX הוא מוגדר כמודם אצל הוט ולא כראוטר, יש לי נתב linksys e4200, אני מחבר אותו כ DHCP [דרך LAN בלבד] והוא פועל רק על מחשב אחד ולא יותר זה. [בחיבור פיזי / אלחוטי] הגיוני ? אני בסה"כ רוצה לחבר את המודם לראוטר ולהינות מעבודה על 3 מחשבים כרגע - מה אני מפספס?

• 7 תגובות
    • 7.2k צפיות
  11. Started by adi.n,

היי לכולם, האם המודם Motorola Netopia 2210 יעבוד טוב בתשתית בזק? האם מומלץ? האם תומך ב Vectoring של בזק? http://www.toptenreviews.com/computers/networking/best-dsl-modems/motorola-netopia-2210-review/ https://www.amazon.com/gp/product/B002KCNW2Y/?&tag=ttr_dsl_modems-20&ascsubtag=[site|ttr[cat|575[art|NA[pid|50140[tid|NA[bbc|NA תודה מראש לכל העונים

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. Started by electrokid,

שלום, 1) האם ניתן לחבר את מודם הכבלים SB5101 לנתב האלחוטי 2650U כדי ליצור רשת אלחוטית ביתית? 2) אם לא ניתן, איזה נתב מומלץ? 3) כמנוי HOT באינטרנט 2.5M, האם הם יסכימו לשדרג את הגלישה למהירות 38Mbit או לפחות ל-20M ללא החלפת המודם הקיים? תודה.

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by urich,

רק רוצה לוודא: מודם siemens c2-010 מתאים לNGN כי דיברתי עם הנציג והוא אמר שמודם שלי לא תואם המהירות שאני מקבל אפילו שמבחן באינטרנט הראה שאני כן מקבל את המהירות שאני צריך. חוץ מזה שיש מצב שאחי החליף את המודם של אבא שלי במשרד עם המודם הנוכחי (מסיבה כלשהי) אני בכל מקרה אשמח לא להגיע לבזק סטור

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by Pingi,

שלום לכולם, האם יש אפשרות להפוך את המודם ל-BRIDGE כלומר שיבצע את פעולת החיוג בעצמו ויקצה למחשב שלי ישר כתובת IP אמיתית (כלומר של ה-ISP שלי)? הכוונה היא לא לשימוש כראוטר אלא כחייגן אוטומאטי על מנת לחסוך את פעולת החיוג. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 3.5k צפיות
  15. הבנתי שאלקטל + ADSL ....יכול לשמש כראוטר ..... אני צריך שהמחשב השני יקבל אינטרנט ללא צורך שהמחשב שלי (בעל החיבור אינטרנט) יהיה דלוק כל הזמן ..... בזבוז חשמל....סתם מרעיש לי בחדר.. הבנתי דווקא שהמודם שלי בעל הרבה פיצ'רים (כגון גם פריצה של הקונפיג לשינוי הגדרות העלאה הורדה לפי מה שאני בוחר , זה עובד אני יודע אבל לא ניסיתי עדיין) בכל מקרה יש דרך ? ואם לא מה הדרך הפשוטה והזולה ביותר לעשות את זה ? נ.ב יש לי איי פי קבוע ללא חייגן

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  16. Started by system down,

שלום רב לכולם רציתי בבקשה לדעת הרם המודם הנ"ל יכול להיות גם ראוטר ניסיתי לחפש עליו מידע בגוגל ואני לא מצליח למצוא שום פרט על העניין המודם שלי מחובר בכרטיס רשת ולא ב-USB אני אשמח לקבל תשובה תודה וחג שמח

17. יפשתי בפורום את התשובה לשאלתי ולא מצאתי. יש למודם זה חיבור כבלים, עם רשת ו USB. אז חשבתי שאולי אפשר לחבר אותו למחשב אחד דרך הרשת ולשני דרך USB. השאלה אם זה אפשרי? ואיך אני עושה אתה זה - כלומר, האם אני מחייג בשניהם? חוץ מזה, אני עובר לדירה משלי, ושם אני רוצה לחבר את 2 המחשבים. העניין הוא שאין לי שם קומות(קומה אחת), ויש לי HUB. האם הוא יכול לעזור לי להקים רשת? תודה מראש לכולם!

18. מה קורה חבר'ה? היום עשיתי בדירה שאני משכיר בב"ש אינטרנט בכבלים דרך 014 אני מתכנן לעשות שם רשת אלחוטית דרך LinkSys WRT54GL קיצר, הטכנאי בא היום, הכין את הקו והכל וחיבר את המודם למחשב, הכניס אותי לIP מסויים של TOMPSON ואמר לי שעכשיו המודם צריך להסתנכרן ושזה לוקח בסביבות 30 דקות. (ואמר שלמודמים אחרים זה עלול לקחת 4 שעות), אני מדבר על חיבור רגיל, לא אלחוטי קיצר אני והשותף הלכנו לאכול ושחזרנו זה התחבר, היו 4 נורות וכו', התחלנו להגדיר את הראוטר, ואז נשארה רק הנורה הראשונה, ושחיברנו את המודם למחשב, ונכנסתי לIP הזה שוב פעם, הוא התחיל סנכרון מחדש מישהו מכיר את התופעה הזאת??? איך המודם הזה בכלל? לי בבית יש MOTOROLA - והוא לא מכיר את המושג סנכרון אפילו (וגם לא שום מודם אחר של הכבלי…

19. Started by guye,

שלום לכולם, אני מצטרף לאינטרנט המהיר בבית ועלתה השאלה איזה מודם עדיף, USB או סמסונג (עם כרטיס רשת). קצת פרטים: המחשב די ישן (פנטיום 2 350, בעתיד ישודרג למשהו חדש. כרגע, זה מה יש) יש כרטיס רשת על המחשב. לא יהיו מחשבים נוספים בחיבור לאינטרנט. הרצתי חיפוש כאן בפורום והדעות די נוטות לסמסונג, אך התשובות היו במצב שיש דרישה לחיבור יותר ממחשב אחד לאינטרנט... עזרתכם נדרשת. תודה, גיא

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  20. עד עכשיו היה לי מודם USB דגם ECI b-focus 150, הוא כצפוי ממודם של בזק הלך לעולמו. אני הולך להחליפו ורציתי לדעת איזה מודם כדאי לקחת USB או רשת ואיזה מה"מבחר" שבזק מציעה עדיף. אין לי כל כך ידע בנושא, אבל במודם שהתפגר יכלתי לקבל IP חדש עם כל התחברות. הייתי רוצה שזה יתאפשר גם במודם הבא (אם זה בכלל קשור ), אפשרי במודם רשת?.. תודה!

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. מודם usb או מודם חיצוני וכרטיס רשת(ושאלה בקשר למהירות חיבור) 1) ביום שישי קיבלתי את המודם usb מבזק. החבילה שאני הזמנתי היא 750Kbps, למה המודם מראה לי שאני מחובר על 320Kbps? 2) האם דרך כרטיס רשת ומודם חיצוני (לא usb) החיבור יהיה יותר מהיר? (יותר ממה שיש לי עכשיו) אם כן איזה כרטיס רשת ומודם חיצוני אתם ממליצים לי? 3) ולמה המהירות חיבור נמוכה? (אני על adsl)הספק שלי זה: בזק בינלאומי ושוב מהירות החיבור שהזמנתי 750Kbps

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by yiftahorad,

שלום, רציתי לדעת האם כשאני מחשב מודם USB אני צריך שיהיה כרטיס רשת מותקן על המחשב או שרק במודם ETHERNET צריך? תודה

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  23. בקרוב אני מתכן להתחבר לadsl דרך אקוונט הם מציעים לי שתי אפשרויות מודם pci או מודם usb את הPci הם נותנים חינם והusb דורש תוספת של 150 שקל רציתי לדעת האם יש הבדל בין שני המודמים חוץ מהבדל הנוחיות ומה לדעתכם יותר כדי לקחת ע"פ הצעה זו

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by le cat,

במזל טוב, הזמנתי בשבוע שעבר מחשב חדש בלמיר. יש לי ADSL 1.5, במפרט הזמנתי גם מודם (לפקס וכו`). הזמנתי מודם 56K US ROBOTICS Model USR263095-OEM, היום ראיתי להפתעתי שהוא תומך ב- V90 אך לא ב- V92. מה החשיבות של V92? האם לשנות את ההזמנה ולהזמין מודם אחר, לא של USR, שתומך ב- V92? אם כן, אודה אם תמליצו לי על אחד מהמודמים שלמיר מוכרת (במחיר עד 27$). תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. Started by moshe_al,

חברים זקוק לעזרתכם לאחרונה שודרגתי למהירות בזק של 40 NGN אך המודם\ראוטר שבזק סטור נותנים הוא על הפנים ולכן החלטתי להיות "חכם" ולרכוש את הפריט הבא מחו"ל. ZTE ZXHN H168N ADSL2+/VDSL2 Home Gateway, 300 Mbps הספק אומר שהרבה אנשים רכשו אותו רק הוא ציין שהוא מגיע עם annexA protocol אבל אפשר לשנותו לפרוטוקול PPPOE . אני מחבר לבזק והסק שלי הוא בזק בינלאומי המודם אמור להיות מחובר לראוטר קיים אצלי TP-LINK TL-WR1043ND הם מישהו או מישהי יכול לעזור לי להגדיר אתהמערכת כדי שהכל ינגן ונוותר על הציוד של בזק תודה מרש

• 9 תגובות
    • 5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים