רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום, הכל התחיל במודם ADSL מיותר שמישהו הואיל בטובו לתת לי. תמיד התעניינתי מה יש בפנים ותמיד רציתי לראות את המעגל כי מי שלא יודע המודם הזה הוא כמו מחשב, יש כמה אתרים שטוענים שהוא עובד על KERNEL של לינוקס.. אבל בקיצור, הוא די כמו מחשב, יש לו מערכת הפעלה קטנה שאפשר להגיע אליה באמצעות TELNET יש לו זכרון, מעבד פשוט וקצת מקום לשמירת קבצים (מערכת ההפעלה וכדומה). בקיצור פירקתי את המודם ונשארתי עם המעגל.. אבל אז חשבתי.. למה להפסיק כאן? תליתי רק את המעגל על הלוח מודעות שלי בחדר (שממוקם ליד מסך המחשב) חיברתי את כל הכבלים הנחוצים ועכשיו המודם הזה עובד לגמרי ואני גולש דרכו מצוין.. המלצה שלי: אל תעשו את זה על המודם שלכם כי אם בזק תופסים אתכם לא יהיה טוב.. :-X התמונה קצת מטושטשת אבל…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אנשים אני מעונין לשתף שלושה מחשבים באינטרנט יש ברשותי מודם של eci מדגם B-FOCUS router 270pr וכמו כן יש לי HUB 8 כניסות אני משתמש במערכת הפעלה windows xp
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
דיברתי כרגע עם שירות הלקוחות של אינטרנט זהב... הם מציעים רכישת מודם חיצוני ADSL של ROTAL ב-150 ש"ח.. השאלה שלי היא אם מישהו פה התנסה פעם עם המודם שלהם, ואם כן מה המהירויות שהוא השיג ? (אם זה אפשרי אז ביחס לALCATAL שרוב המשתמשים היום משתמשים בו) (המודם מסופק ע"י תקשורת ישירה) אני מתלבט אם לקנות אותו ב-150, או להכפיל את סכום ההוצאה ולקנות ב-480 ש"ח את האלקטל השחור.
-
- 29 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
מאז ושהיה לי את האינטרנט ה"מהיר" יש לי מדי כמה שעות ניתוקים, לפעמים זה פחות ולפעמים זה יותר אך זה תמיד ממש קרוב, הפרשים מעוטים. ובקיצור, אני לא חושב שאלו נטויז'ן, שמתי לב שבכל פעם שמתנתק לי האינטרנט ואני מתחבר מחדש האינטרנט מתנתק לי לאחר זמן קצר מאוד, אבל אם אני מסנכרן מחדש את המודם יש לי יותר זמן מזה. משמע: זהו המודם שמתחמם יתרה וגורם לניתוקים. עכשיו, האם מישהו ניסה כבר לשים לו איזה משהו שיקרר אותו? כי חשבתי על זה ורציתי הצעות לHSFים שתציעו אתם. חשבתי על לשים את מגש הקרח עטוף בסמרטוט אך זה ינזל, מאוורר לא ממש יעזור כשכל החלקים הפנימיים של המודם עטופים בפלסטיק, מזגן אין לי בבית, ו.. זהו! לא היה לי מה עוד להציע לעצמי, אז עשו טובה והגיבו בהקדם האפשרי עם הצעות ופתרונות. בתוד…
-
- 22 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
מכוון שאני רואה הרבה שאלות וחוסר ידע בנושא המודם הנ"ל וחיבור ADSL חשוב לדעת שהחיבור הטוב ביותר ל- ADSL נעשה בעזרת המודם הזה כשהוא מחובר לכרטיס רשת או האב כדאי לכל אחד ולא חשוב אם יש לו רשת מחשבים או שהמודם מחובר למחשב בודד, לבצע את השינוי לגירסת PRO לאחר השינוי יש להעביר את שם המשתמש והסיסמה למודם ואז נפטרים מכל החייגנים ומקבלים חיבור רציף לאינטרנט. החיבור יציב ואינו מתנתק וגם מקבלים מהירות גבוהה יותר אומנם באחוזים בודדים אבל זה גם משהו. אלה שיש להם רשת מחשבים נהנים יותר מחברים את המודם ישירות להאב וכל מחשב מקבל חיבור ADSL רציף בלתי תלוי לא צריך להשאיר מחשב שרת דלוק 24 שעות ולא צריך מחשב עם 2 כרטיסי רשת ולא צריך שום תוכנת שיתוף מיוחדת הכל, כולל ההגדרות נעשה באופן אוטומטי…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום ראיתי באיזה אתר שהמודם החדש שבזק סטור מוכרים (הסמסונג) אז שהוא נקרא: Samsung ADSL AHT-E300 ADSL Router עכשיו שאלתי היא מה זה הראוטר בסוף זה אומר שהוא מתפקד גם כראוטר? ואם כן אז איך אני עושה שהוא יהיה ראוטר?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני שתגידו שהוא לא נתמך וזה, שתדעו שהוא נתמך וקיים בארץ ! עכשיו...... הנה הדף מידע שלו: http://www.sem.samsung.co.kr/product/eapphtmlview.jsp?gcode=I1&code=P20A וזאת השורה שמעניינת אותי: " - No Ethernet card is required " פירוש הדבר שלא צריך כרטיס רשת ?
-
- 21 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
-
ראיתי 2 דגמים של מודם Alcatel SpeedTuch 510 (שחור, שוכב, חמוד :-)) אחד עם כניסת LAN אחת מאחורה, ואחת עם 4 כניסות. מה ההבדל בינהם ? האם השני פשוט כולל בתוכו גם SWITCH, ובעצם הוא מספיק לי כדי להקים רשת קווית של עד 4 מחשבים, ואילו הראשון מחייב אותי לחבר אליו HUB/SWITCH ? תודה !
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אני רוצה להתחבר לADSL ויש לי שתי אופציות למודם USB או PCI פנימי, אני לא רוצה להשקיעה במודם אלקלטל כי אני אחרי תקופת היתחיבות אני מקווה לעבור לכבלים (פשוט עכשיו אין באזור שלי). אז מה יותר טוב? אני חושב שPCI כי אני רוצה להתקין אותו במחשב שאין בו USB.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הפכתי את כל התפריטים של ה VEGN2610 הדפוק הזה והאופיצה היחידה שיש זה שלא ישדר את ה SSID, אבל לפי דעתי הרשת עדיין דולקת (חבל שאין לי מודד קרינה לבדוק), איך מכבים אותה ????
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, קיבלתי את הגירסה החדשה (4) של המודם, ונראה שהוא הגיע אלי כבר בגירסת PRO כי ראיתי שיש לו יכולות Routing. הבעיה היא שאני לא מצליח להגדיר כמו שצריך את החייגן PPPoE הפנימי שלו (לנטויז'ן) והכי קרוב שאני מצליח להגיע זה למצב שבו ה Link מראה connected אבל ה state מראה down. את כל הקונפיגורציה ביצעתי דרך ה CLI כי מכל המדריכים שמצאתי שום דבר לא התאים לממשק שלו, וגם לא כ"כ מצאתי מדריכים שמתייחסים לCLI ככה שבטוח פספסתי משהו כאן... אז מה שעשיתי זה דבר כזה: מחקתי את הכל ב Bridge, PPTP, ו Phonebook. יצרתי ערך חדש ב phonebook שמצביע על 8.48 - ppp - ונתתי שם. יצרתי חיבור חדש תחת ppp, שייכתי אותו למה שהגדרתי ב phonebook, והגדרתי אותו ל pppoe. username: [username]@INetvision הגדרתי DNS…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם אני עובר לספק אינטרנט אחר (Netvision) יש לי אפשרות להחליף למודם מסוג USB. היום יש לי מודם Alcatel ((שחור) מחובר לכרטיס הרשת. האם כדאי להחליף למודם ה-USB ? האם זה ישפר לי את השימוש ב-ADSL ? ניסיונכם... ???
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-
-
קניתי ראוטר של EDIMAX בתקן 802.11G. במדריך רשום שההגדרות תואמות לכל המודמים חוץ מהמודם שברשותי Alcatel speed touch home (השחור עם ה5 נוריות). אך גם רשום במדריך לפנות ל"אתר שלנו לקבלת תמיכה והורדת המדריך המתאים". לא הבנתי כל כך לאיזה אתר הם מתכוונים, אז אני שואל פה, איך אני בכל זאת יכול לגרום למודם הזה לעבוד עם הראוטר שקניתי, מאחר ולא בא לי לשלם 400 שקל על מודם חדש. (אגב, המודם החדש של בזק כולל נתב?) ועוד שאלה, למיטב הבנתי בPS3 שלי יש כרטיס אלחוטי מובנה. אך לא קיבלתי שום אנטנה שאוכל לחבר אליו. האם אפשר לרכוש אנטנה כזאת בנפרד? או שאצטרך לקנות כרטיס רשת אלחוטי רק בשביל האנטנה?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קראתי מזמן על אנשים שחוו בעיות רבות לאחר עדכון הקושחה של המודם הנ"ל. מישהו מסוגל לאשר או לבטל מתוך ניסיונו האישי? http://rotalcom.com/Products/productsin.htm
-
- 4 תגובות
- 978 צפיות
-
-
קיבלתי מבזק את המודם אני רוצה להשתמש בו כנתב מישהו מכיר ?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום מה המהירות המקסימלית של מודם aztech dsl 600e ? יכול להיות שהוא מוגבל עד 15mb? אם כן, באיזה מודם+ראוטר כדאי להחליף אותו? תודה
-
- 4 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
יש לי את המודם הנ"ל כרגע, ואחרי כמה בערך חצי יום, הוא כאילו מחובר, גם אפשר לעשות לו שיתנתק ויתחבר שוב, הוא כאילו מצליח, אבל האינטרנט במחשב לא פועל עד שמנתקים מהחשמל את המודם ומחברים מחדש (או עושים לו ריסט אולי). (זה מחובר דרך נתב חוטי, אבל המחשב מזהה את המודם רגיל עדיין, אז לא נראה לי שזה קשור) מישהו יודע למה ?
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, מישהו הצליח לחבר את המודם Bשל בזק לפייבר של פרטנר? צריך לשהות הגדרות? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
-
שלום רב ברשותי מודם אינטרנט דגם B-FOCUS ROUTER 270PR . לאחרונה חיברתי אותו ל-SWITCH HUB . אבקש את עזרתכם בשידרוג המודם לנתב (ROUTER), בצעתי חיפוש באתר ומצאתי 2 מדריכים ,אשר לצערי לא הצלחתי ליישם ובהצלחה. באחד המדריכים מוסבר שצריך להשתמש בקובץ בשם bezequpgrade.exe , האם למשהו מחברי הפורום יש את הקובץ הנ"ל. מצ"ב המדריך שמצאתי באתר ,ובמדריך זה מבקשים להפעיל את הקובץ EXE הנ"ל. האם יש למישהו מדריך מעודכן, פשוט ומוסבר היטב שיכול לעזור לי. אודה לעזרתכם. israeln
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני משתמש בתשתית בזק 10 מגה. הספקית היא 014. המודם הקודם (aztech 600e) התקלקל ולכן החלפתי למודם חדש. קיבלתי דגם שונה והוא d-link 2500u. בחיבור עם חייגן אני מקבל בבדיקת מהירות 10.5 מגה. כאשר אני מגדיר את המודם כראוטר אני מקבל 9.5. במודם הקודם לא היה שום איבוד מהירות בשימוש כראוטר. האם זה עניין של הגדרות או האם הראוטר פשוט לא מסוגל לסחוב? תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 7.8k צפיות
-
-
שלום לכולם :-) לפני חודש עברתי דירה והשאירה את המודם הישן של בזק בבית של ההורים. עשיתי בזק בדירה וקיבלתי מודם בשם D-Link 2500U. בנוסף, יש לי ראוטר שחבר נתן לי בשם Edimax בשם BR-6574N. את הראוטר קינפגטי בלי הרבה בעיות ופתחתי את הפורטים הרצוים. אומנם, בדיקה ב http://www.canyouseeme.org/ מראה שעדין אין תקשורת לפורטים. אני מניח שהייתי צריך גם לפתוח את אותם הפורטים במודם של בזק? התחברתי לממשק שלו ולא מצאתי בשום פינה אפשרות לפתוח פורטים. יכול להיות שאני עושה משהו לא נכון? תודה על העזרה :-)
-
- 2 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום. מן הסתם אני מבקש לקבל תשובה לשאלה בכותרת אבל יש פה עוד איזה קטע. אני מחובר לרשת דרך 013 נטוויז'ן כבר משהו כמו 10 שנים (ברק, לא נטוויז'ן). לא יכול להגיד שיש הרבה תלונות, אבל כל פעם שהם מעדכנים לי את החבילה – זה אותו סיפור. כרגע אני גולש על 4.5 מגה. ביום ראשון או שני בחורה נחמדה מתקשרת אליי ואומרת שהם רוצים לשדרג לי ל-10 מגה בתוספת של 10 שקלים לחודש. היא קצת לוחצת, נותנת לי להרגיש שכבר החליטו בשבילי והם רק זקוקים לאישור שלי. המחיר סבבה ולא צריך בכלל לחשוב, נכון? אם זאת אני מתמהמה מפני שאני יודע מה הולך להיות. תוך כדי אני שואל מה תהיה מהירות העלאה – היא לא יודעת מה זה... היא אומרת לי שהמהירות תהיה 10 מגה.. אני מסביר שזה לא יכול להיות, שזה תמיד פחות. היא אומרת שהיא לא מ…
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום! הלכתי היום לבזק סטור עם המודם הישן שלי (ECI, לא זוכר את הדגם). כי לפי מה שהבנתי הוא לא נתמך ע"י ווינדווס 7. אפילו לא טרחתי לנסות להתקין אותו. אמרתי לגברת הנחמדה שם שאני מבקש להחליף את המודם שלי במשהו שתומך ב- WINDOWS 7. היא בדקה את ה"סחורה" ובלי לשאול הרבה שאלות הלכה והביאה לי מודם חדש. המודם, כמו שציינתי, הוא D-LINK 2500U. הגעתי הביתה, חיברתי אותו למחשב החדש (שעד כה לא היה מחובר לאינטרנט בשום צורה), הכנסתי את התקליטור אך למרבה הפלא לא ראיתי שם שום קובץ שהצביע על זה שיש תמיכה ב-WIN7. ניסיתי להריץ התקנה של VISTA ושלXP אבל זה נתן לי הודעת שגיעה שזה לא מוצא את המודם. אני לא אוהב "לדפוק את הראש בקיר" אז בינתיים חיברתי את המודם למחשב הישן שלי (XP). התקנתי אותו ולפי מה שא…
-
- 13 תגובות
- 5.4k צפיות
-