רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,520 דיונים בפורום זה
-
באיזה דרך הכי פשוטה אני יכול לראות אם שכנים גולשים דרכי? אני לא רוצה לעשות סיסמה לא משנה למה אם אני יראה שגולשים דרכי אני יעשה
-
- 1 תגובה
- 917 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים בבית ולאחד יש אינטרנט ולשני אין אני שוקל אם לעשות רשת אלחוטית לפי דעתכם האם זה כדאי?כאילו זה לא מתנתק הרבה? אני יודע שזה גם תלוי באיזה מודם אבל אפילו בהכי טובים זה מתנתק הרבה?
-
- 9 תגובות
- 917 צפיות
-
-
יש לי מודם של אלקטל, הפכתי אותו ל-510. יש לי שני מחשבים בבית, בירצוני לשתף אותם בחיבור באינטרנט. קראתי את המדריך בפורום לשיתוף ICS (רק רציתי להגיד שבעבר הצלחתי, משום מה עכשיו זה לא פועל) אני מצליח להתחבר לאינטרנט בלי שום בעיה, אומנם כשאני מנסה לשים IP כלשהו כמו 192.168.0.1 או 10.0.0.180 וכו' לכרטיס רשת שמחבר עם המחשב השני, זה פשוט מנתק לי את הרשת. אינני מצליח אפילו להיכנס להגדרות של המודם ב 10.0.0.138 . מישהו יודע איך אפשר לפתור את זה? תודה! אממ, אני מוסיף אם במקרה אתם צריכים לדעת. ווינדוס אקס פי SP2
-
- 8 תגובות
- 917 צפיות
-
-
היי! יש לי מודם של "דיינמוד" ADSL השאלה שלי אם אוכל לשלוח דרכו פקסים מהפקס המובנה של ה-XP או שאצטרך להתקין מודם PCI? אם כן אשמח לדעת כיצד לזהות מודם ADSL שאוכל לשלוח עימו פקס! תודה!
-
- 2 תגובות
- 917 צפיות
-
-
ברשותי לינקסיס 4200 עם tomato קיימת אפשרות לאתחול אוטומטי של הנתב אני מחובר ב 100 מגה הוט ברור לי שאחת לכמה זמן צריך לאתחל את הנתב בדומה למחשב מה אתם ממליצים ? לאיזה תדירות לתכנת את האתחול ?
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
-
-
לצערי הרב מאוד, הגעתי למסקנה שהדרך היחידה להעביר בדרך חוטית את הכבלים CAT-5 של הSWITCH, היא בדרך חציבת קירות מה שלא מתאים לאמא שלי כרגע. בצער רב אני אצטרך לעבור לרשת אלחוטית: 1. שמעתי שברשת אלחוטית ניתן לקבל רק 50% מחוטית. האם זה אומר שאם יש לי 2MB אני אקבל רק 1MB (לא נשמע לי הגיוני בכלל) או שזה מדבר על מגבלה מסויימת שברשת אלחוטית אי אפשר לעבור. 2. WRT54GL LinkSys - המודם הזה מומלץ באתר "http://www.netcheif.com/Articles/L2TPRouters/L2TPRouters.htm", כפי שאתם רואים, אבל לצערי לא מצאתי ביקורת עליו שם, לעומת על הEDIMAX שכן מצאתי עליו ביקורת באותו אתר ועליו הם ממליצים: http://www.netcheif.com/Reviews/6216MG/6216MG.htm. אם כך, לאיזה דגם יש הכי פחות ניתוקים בסה"כ, מי יותר …
-
- 0 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אני מחפש ספר על רשתות ברמה בינונית. ספר המסביר על בסיס, הקמה של רשת, אבטחה, תפעול בעיות. מצד אחד שלא יהיה כבד ומעיק, מצד שני שלא יהיה רדוד כמו שלולית. אין לי שאיפה לגשת למבחנים של מיקרוסופט. יש ספר בשם Wireless Home Networking For Dummies. קראתי את הפרקים לדוגמא ונראה אחלה, אבל ביקורות גולשים באמאזון מתלוננים שהספר די רדוד. קיים ספר כזה?
-
- 8 תגובות
- 916 צפיות
-
-
הנתב נתב חדש, עם FW של DD-WRT, הבעיה איתו שאחרי כמה זמן של חיבור, הנתב פשוט "נעלם" ואי אפשר לגשת אליו או לגלוש. מישהו נתקל בבעיה כזאת?
-
- 9 תגובות
- 916 צפיות
-
-
כרגע יש לי ראוטר DLINK משולב מודם למעלה ש"קיבלתי" מבזק, והוא משמש כראוטר ראשי, ולמטה במרתף יש עוד ראוטר 3COM שכבר מאוד ישן (למעלה מ6 שנים אני חושב) והוא כבר עושה בעיות והגיע הזמן להחליף אותו, הוא מחובר מהראוטר הראשי אליו לשם הגברת האות האלחוטי למטה, כמו כן הוא גם מחובר לעוד 2 מחשבים. בכל מקרה ברצוני להחליף אותו לראוטר חדש, חשבתי להשקיע בסביבות ה200 שקל, האם זה יספיק? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני די חדש בכל העסק הזה של רשתות אלחוטיות. אני רוצה לעשות רשת אלחוטית בין 2 מחשבים בבית וPS3 . כרגע יש לי חוטית, אני פשוט רוצה להפטר מכל הכבלים. כמה העסק יעלה לי? אני מעונין בראוטר במקסימום 250 ש"ח. וכרטיסי רשת כמה שיותר זולים. נ.ב לPS3 צריך לקנות כרטיס רשת?
-
- 7 תגובות
- 916 צפיות
-
-
האם מישהו שמע עליהם האם הם ראוטרים איכותים? הראוטר הוא יד שניה ופרוץ עם תמיכה מלא בעברית לא ממש הבנתי מה הוא הסביר לי לגביו אבל הראוטר עצמו שמור כמו חדש. כמו כן אם מישהו יכול להגיד לי מה רמת האבטחה של הראוטריים של החברה האם יהיה צורך בהתקנת פיירוול בנוסף לראוטר. בתודה מראש ברדק :
-
- 0 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבת שלום, ברשותי שני מחשבים המחוברים ביניהם ע"י כבל רשת. האחד נמצא בחדרי ומחובר למסך טלוויזיה 26' LCD והשני נמצא בסלון והוא מחובר למסך מחשב 17' CRT רגיל. לצורך העניין נקרא למחשב שבחדרי מחשב X ולמחשב בסלון מחשב Y. האם ישנה אפשרות להציג את מה שהמסך של מחשב X מציג, על המסך של מחשב Y? הסיבה שאני רוצה לעשות כן היא מכיוון שישנם משחקים שלא נוח לשחק על הטלוויזיה(דוגמת COMPANY OF HEROES) ועדיף לשחק אותם על מסך מחשב רגיל. תודה רבה לכולם ושבת שלום.
-
- 8 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום!!! שמעתי שאפר לבקש מספק שיתן למשתמש באינטרנט אי פי קבוע זה אפשרי????
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-
-
חיברתי שני מחשבים דרך ראוטר אדימקס BR-6104K. הבעיה שתוכנות שיתוף גורמות לו לקרוס אחרי כמה שעות. הורדתי את מספר החיבורים הגלובלי בutorrent ל-60 ועדיין טראקר כמו של TL יכול לגרום לו לקרוס... יש לי מודם thomson של HOT. אני רוצה שהמחשב שמפעיל את התוכנות שיתוף לא יעבור דרך הנתב כדי שלא יגרום לו לקרוס, ומצד שני לשמור על רשת ביתית כדי להעביר קבצים בין שני המחשבים. אפשרי לחבר גם מחשב וגם נתב ישירות למודם? יש למודם גם חיבור USB תודה
-
- 11 תגובות
- 916 צפיות
-
-
תוכלו להמליץ לי על מודם נתב שיוכל לשמש אותי בארץ על תשתית בזק? ראיתי בארץ את KASDA KW5212 ואת ה-D-LINK DSL 6740U, אבל לשניהם לא ראיתי ביקורות טובות מדי. יש בפורום המלצה למכשיר מוצלח? (חשיבות עליונה לאמינות, ובהינתן אמינות - עדיפות למחיר מינימלי כמובן)
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
-
-
רשמתי בשורת הכתובות http://192.168.1.1/ והוא מציג לי דף לבן EDIMAX BR6204WLG
-
- 4 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אני מחפש אתר עם ביקורות על כרטיסי רשת USB אלחוטיים והשוואות בינהם. הדבר החשוב ביותר מבחינתי הוא טווח הקליטה\שידור של הכרטיס.
-
- 0 תגובות
- 916 צפיות
-
-
ראיתי שישנם לוחות אם עם שני חיבורי רשת: 2 x RTL8111D chips (10/100/1000 Mbit) Support for Teaming Support Smart Dual LAN רציתי לשאול מה השימוש של זה? מה אפשר לעשות עם זה?
-
- 4 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום חברים. לא יודע כמה מכם מכירים את הDFS שמציע הסרבר 2008, אבל מאז שגיליתי אותו הגעתי למסקנה שהוא יותר יעיל מכל דרך אחרת לשיתוף תקיות ומידע אפילו ברשת ביתית. האמת שנתקלתי בזה רק ב MCITP (במכללת אומגה http://www.omegaisrael.com/content.php?id=25) אבל למרות הבורות מתברר שזה כלי חובה לא רק לאנשי סיסטם אלא גם למשתמש ביתי. נסו ותראו
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
-
-
מדובר שרוב הגולשים באתר שלי הם מישראל.
-
- 3 תגובות
- 916 צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש נתב אלחוטי תקן N בטווח מחירים של עד 400 ש"ח האופציות שחשבתי עליהן: D-Link DIR-615 LinkSys WRT160N NetGear WNR2000 הנתב מיועד עבור דירת מגורים בגודל של כ- 70 מ"ר. הוא יהיה ממוקם בחדר העבודה (שהוא ממ"ד), ובמרחק של כ- 15 מטר (עם שלושה קירות ומסדרון) מהסלון. חשובה לי אבטחה אלחוטית טובה, למרות שרוב השימוש יהיה קווי. המלצות?
-
- 0 תגובות
- 916 צפיות
-
-
היי, אני יודע שיש בפורום הזה כמה תומכים שעובדים בבזק ואצל ספקיות, אז אני אשמח לעזרה מהם, ומכולם בכלל. השתמשתי במודם הזה בתצורה של נתב כמה זמן, והוא פשוט הפסיק לעבוד (לא הגיב, גם לריסט, אבל האורות דלקו, בזק החליפו). בפעם השנייה, אותה בעיה בדיוק, רק שהפעם זה קרה מיד אחרי שפתחתי פורט מסויים... כרגע אני משתמש באיזה מודם ישן שהיה לי. אשמח אם מישהו יעזור לי, ויגיד לי שהוא לא מת סופית, כי אני די בטוח שבזק לא יחליפו לי עוד פעם. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום! כרגע ברשותי 2 מחשבים, מחוברים בכבל רשת רגיל, אחד מהם מחובר דרך מודם ALE130 USB של בזק בנ"ל. עומד להתווסף מחשב נוסף, וצריך לחבר אותו לרשת. עכשיו - יש לי את ה HUBים האלו - זה שווה משהו? מה ההשפעה שהם רק 10 ולא 10/100? האם זה אומר שניתן לחבר מחשב אחד למודם במהירות רגילה, ואת שתי האחרים לHUB במהירות מופחתת (לא לחבר את המודם עצמו לHUB אלא מחשב אחד שמתפקד כ GATEWAY)? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 916 צפיות
-
-
-
שלום, (מקווה שהגעתי למקום הנכון) אני צריכה המלצה לראוטר טוב ואמין, שתהיה בו קליטה טובה ובלי הרבה בעיות (שואלת עבור מכר) מדובר בשני מחשבים, אחד נייח ואחד לפטופ, ספק של הוט ותשתית בזק בינלאומי - חיבור בחייגן אישית, אני משתמשת בלינקסיס שעושה יופי את העבודה, אך הוא דגם יחסית ישן. האם למישהו יש המלצה למשהו טוב? תודה
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-