עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by a-v-i,

היי, יש לי כבל רשת מוצלב ואני רוצה להפוך אותו לישר... מצאתי את המדריך הבא: http://homepage.ntlworld.com/pete.long007/patchlead.htm הכל מובן חוץ מ-2 דברים: 1. איך לעזעזל אני מוריד את החיבור RJ45 מהכבל 2. מה זה Crimper והאם זה חובה בשביל להכין כבל רשת? תודה!

• 6 תגובות
    • 887 צפיות
  2. Started by QuietRiot,

ניסית לפתוח את הפורטים בפיירוול והוא לא ממש מרוצה מהעניין:

• 3 תגובות
    • 887 צפיות
  3. אני וחבר שלי מנסים לשחק בDIRECT IP בפיפא 06 ולא מצליחים.. לי אין שום פיירווול או אנטי וירוס חוץ מהפיירוול של הוינדוס ..!

• 6 תגובות
    • 887 צפיות
  4. למעונינים לקרוא סקירה מפורטת של המודם/נתב האלחוטי המשולב ECI 352 שבזק מוכרת במסגרת מבצע הרשתות שלה -- http://www.netcheif.com/Reviews/ECI352/ECI352.htm

• 4 תגובות
    • 887 צפיות
  5. יש לי ראוטר אלחוטי מדגם Edimax BR-6114WG וכרטיס רשת אלחוטי Edimax EW-7128g. הסיבה שבגללה רציתי ראוטר אלחוטי זה להמנע מלהעביר כבל בכל הבית... כשהתקנתי את הראוטר, העלתי את המחשב עם הכרטיס האלחוטי למעלה, במצב הזה הקליטה של הכרטיס הייתה מאה אחוז, היה אינטרנט רשת והכל... כשהורדתי את המחשב למקוםם שלו הקליטה הייתה 18% והוא לא מצא את הרשת. כשקירבתי טיפה יותר והקליטה הייתה 70% הוא עדיין לא מצא את הרשת ולא התבר לאינטרנט. מה שאני רוצה לשאול זה: א. האם זה נורמלי, צריך להיות ככה? ב. יש דרך להאריך את האנטנה? החוט שלה הוא באורך 70 סנטימטר, היא מתחברת על ידי הברגה. תודה מראש לכל העוזרים, עומר

6. Started by chmmr,

ברשת כבר קיים router , האם ניתן לחבר router נוסף (linksys wrt54g לצורך העניין) שישמש רק כ switch (חוטי+אל חוטי) ? אם כן איזה הגדרות צריך לבצע ב wrt54g ואיך לחבר אותו ל router הקיים (בחיבור ה wan או לאחד ה lan-ים ?)

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  7. האם מישהו שמע עליהם האם הם ראוטרים איכותים? הראוטר הוא יד שניה ופרוץ עם תמיכה מלא בעברית לא ממש הבנתי מה הוא הסביר לי לגביו אבל הראוטר עצמו שמור כמו חדש. כמו כן אם מישהו יכול להגיד לי מה רמת האבטחה של הראוטריים של החברה האם יהיה צורך בהתקנת פיירוול בנוסף לראוטר. בתודה מראש ברדק :

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  8. בוקר טוב החלטתי להקים רשת בבית לארבע מחשבים . מחשב ראשי שיהיה בחדר שלי ואליו מחובר מודם ADSL של ECI (ודרכו תעבור התקשורת מהאיטרנט לשאר המחשבים ) ואליו מחוברים שני כרטיסי רשת (1 למודם ואחד חופשי ) מחשב 2 יהיה בסלון ויוחבר לטלויזיה ( יהיה אפשרות לשיתוף קבצים אבל לא אינטרנט ) מחשב 3 יהיה בחדר של הילדה ( שיתוף קבצים + אינטנט ) מחשב 4 לאפטופ ( שיתוף קבצים בלבד ) כל התשתית כבר מוכנה ! האם יש אפשרות לחבר את הראוטר למחשב הראשי ואת שאר במחשבים אליו ? ( ראוטר של EDIMAX יעשה את העבודה ? איזה מומלץ ) ? מה לגבי אבטחה ? כרגע אני משתמש בפיירוול תוכנה למחשב הראשי בלבד ! כל עזרה והמצלצה תתקבל בברכה אוקיי לאחר חיפוש בפורם מצאתי הודעה לגביי EDIMAX BR-6104K - Broadband Router …

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  9. שלום יש לי כמה שאלות לגבי רשת במצעות החשמל! קראתי שחברת MSI מיצרת ממיר שמאפשר תיקשורת בין שני מחשבים במצעות כבל חשמל רציתי לדעת עד כמה זה משלם? לעומת חיבור שני מחשבים ברשת אלחוטית שאלה שניה באיזה אתר רשום שיש מגבלה שהמחשבים צריכים להיות על אותה פאזה האם הכוונה לפקק בארון חשמל אוו לחיבור שמגיע לבית מחברת החשמל? שאלה נוספת בנושא אחר יש לי מודם קבלים של מוטרלה SB4200 אם אני מחבר מחשב אחד לרשת ומחשב שני לUSB אני יכול לגלוש בו זמנית? אם כן מה קורה למהירות? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  10. שלום לכם, יש לי בעיה ליצור רשת חוטית בין שתי המחשבים בבית. המודם מחברת TERYON TJ 715T מחובר בעזרת USB למחשב, למחשב הנ"ל יש כרטיס רשת אשר אני מחבר אותו לכרטיס רשת במחשב השני. לשם הגדרת רשת פעלתי לפי מדריך של YNET בקישור: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3245670,00.html המחשבים לא מזההים אחד את השני למרות שיש העברת מידע בינהם. כמו כן הוא לא נותן לסמן את האפשרות של שיטוף אינטרנט למחשב השני. שאלתי היא, למה זה קרה ומה לא עשיתי בסדר בהגדרה? האם יש אפשרות במודם הזה כמו אצל מוטורולה לחבר אותו לשתי מחשבים בשנתי חיבורים שונים של USB רשת?

• 9 תגובות
    • 887 צפיות
  11. Started by ROBE,

שלום ואנא גלו סובלנות לחוסר הידע שלי יש לי מחשב שמחובר לרשת דרך בזק וקניתי מחשב נוסף רציתי לדעת מה עליי לעשות בכדי לחבר את המחשב הנוסף לרשת ,צריך ראוטר \להתקשר לבזק אשמח לדעת מכם מה עליי לעשות ואים0 ניתן לדעת כמה אמור לעלות כל הסיפור של חיבור מחשב נוסף לרשת תודה רבה רובי

• 6 תגובות
    • 887 צפיות
  12. ככה מופיע לי 1. Gil Note בכלל לא נמצא בבית וזה טלפון איך הוא מחובר ועוד דרך כבל רשת 2. Yhudit Xiaomi הטלפון נמצא בבית אבל הוא מחובר בWifi ומוצג לי לי בכבל 3. ועוד 2 דברים שאין לי מושג מה הם. קראתי להם "אביזר לא ידוע בראוטר" 1 מהם מתחבר לפעמים דרך הWifi ומתנתק והשני מחובר קבוע בכבל רשת שלא קיים. בנתיים שמתי להם בקרת הורים שחוסמת את הגישה לאינטרנט. *לראוטר מחוברים פיזית בכבל רשת רק 2 מחשבים *הרשת מוגנת בסיסמה, סתם קראתי לה "רשת חופשית" בשביל לעצבן את השכנים *עם איפוס ושינוי הסיסמה בראוטר חיברתי דבר דבר וככה זיהיתי מה זה מה ונתתי לו שם ואייקון. אין לי מושג איך להיפטר מהדברים הלא ידועים שמחוברים ואיך שהדברים יוצגו נכון (כבל\Wif…

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  13. בת'ראד הקודם שפתחתי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=384324.0 לפני כמה שבועות ביקשתי את עזרתכם בנסיון להבין איך הבניין שלי מרושת. תקציר הפרקים הקודמים: אני גר בבניין לחיילים משוחררים במערב ראשון, ובנסיון לחסוך בעלויות אינטרנט נחתם חוזה בין הנהלת הבניין לחברה שלרוב נותנת פתרונות לבתי מלון. החברה התחייבה לתת 2.5 מגה לכל דייר באופן רציף וזמין. למעשה החברה רישתה את הבניין כולו ברשת אלחוטית, חילקה סיסמאות לדיירי הבניין שנרשמו לשירות (ומשלמים עליו כמובן) וחיברה את כולם דרך קו משותף של 4/1Mb מסוג ATM direct של בזק. כמובן שמה שהיה מספיק בבית מלון לא מספיק לבניין שבו כולם משוחררים טריים. בת'ראד הקודם מישהו צחק שהם יכולים להגביל את התעבורת P2P. מיקרו-קוסמוס הוא אמר. …

• 6 תגובות
    • 887 צפיות
  14. שלום רשת ביתית דרך נתב DIR-320 של D-link שני המחשבים שמחוברים אליו חוטית מצליחים לגלוש באינטרנט אבל כשאני מחבר מחשב נוסף בwireless הוא מסמן שהוא מחובר אבל לא מצליח לבצע גלישה. ומדי פעם מופיעה הודעה כזאת: "there is an IP address conflict with anouther system on the network" יש למישהו מושג מה אפשר לעשות? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 887 צפיות
  15. Started by KoDkOd,

שלום אני חובר דרך בזק,עם מודם ומתחבר עם חייגן יש אפשרות שהווינדוס עולה ישר (7) האינטרנט יתחבר לבד ?

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  16. Started by pening6,

שלום כבר כמה שנים שיש לי מודם/ראוטר של חבר סיימנס דגם sl2-141 המכשיר המתועב כבר לא עובד כמו פעם והוא מתרסק כ-6 פעמים ביום תלוי במצב הרוח שלו חשבתי על לקנות מודם/ראוטר חדש וראיתי את זה http://ksp.co.il/?store=talpiot&uin=14235 רציתי לדעת אם הוא מומלץ או שיש אחד יותר טוב הגבול הוא 300 שקל והוא חייב להיות עם מודם פנימי יש לי מנוי בטריפל סי 10 מגה ותשתית בזק ותודה מראש

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  17. Started by DannyBoy1904,

אז ככה.. יש לי ראוטר (D-link DSL-504G) ופעם בכמה ימים הוא מאפס חוק מסויים שאני מכתיב לו ומתנתק מהאינטרנט..עד שאני מכבה אותו ומדליק... החוק הוא כדיי לפתוח את כל הפורטים! אז מישהו יודע מה אני יכול לעשות כדיי למנוע את זה??...

• 4 תגובות
    • 887 צפיות
  18. שלום, יש לי מחשב נייד ואני גולש בו דרך ה-wifi וזה מציג לי בעיה מוזרה,אני מתחבר לרשת שהיא לא מאובטחת והמחשב מראה לי שהוא מיבא כתובת רשת כרגיל, ולאחר מכן מקושר אך שאני נכנס לאינטרנט זה לא מצליח והקטע שהוא בכלל לא מתנתק כמה דקות שלמות זה ממשיך להיות מקושר. יש עוד רשת באזור שהיא כול הזמן מתנתקת אבל עובדת(ככה שאני יודע שהמחשב יודע לקלוט ולהראות אינטרנט). אני יכול לפתור את הבעיה הזו? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 887 צפיות
  19. שלום מאתמול אני בא להכנס למשחק מסויים והוא לא מצליח להתחבר לי אני בדקתי באתר שבודק את הפורטים וראיתי שהם סגורים.. אין לי ראוטר ולא פיירוול המשחק עד עכשיו עבד לי.. יש לכם מושג מה יכול לחסום לי את הפורטים?

• 7 תגובות
    • 887 צפיות
  20. אני מעוניין לרכוש כרטיס רשת אלחוטי שיקלוט רחוק (יש לי לפטופ של lenovo 3000 c100 אם זה משנה (אני לא מבין במחשבים..) )ניסיתי של level one דגם wpc 0301 והוא על הפנים הכרטיס המובנה שלי קולט יותר טוב.. ניסיתי גם כרטיס usb של אדימקס דגם עם אנטנה אומנם קלטתי יותר טוב אך עדיין לא מספיק.. על איזה דגם הייתם ממליצים לי בתקציב של 200 שח בערך? תודה

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  21. Started by dominic16,

יש לי במחשב כרטיס רשת תקן N ספר שאני לא משתמש בו איך אני יכול לפוך אותו ל repeater כדי להגדיל את טווח הקליטה? יש איזה תוכנה או טוויק ב WINDOWS? יש לי אגב WINDOWS 7

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  22. שלום למחשב של חבר שלי יש מודם של אלקטל, והוא מתקשה לארח משחקי רשת . ביטלנו פיירוול וביטלנו הכל והגענו למסקנה שכנראה הבעיה היא במודם מסוג אלקטל, כי יש בו ראוטר לפי מה שרשום עליו. מישהו יכול להביא לי בבקשה מדריך לפתיחת פורט מסויים במודם/ראוטר ? תודה !

• 4 תגובות
    • 887 צפיות
  23. Started by ari,

1.כיצד ניתן להקים רשת רק של 2 מחשבים ושניהם יהיו מחוברים לאינטרנט adsl ברק ובכלל אם אני רוצה רק שיתוף אינטרנטי אני חייב כרטיס רשת אי אפשר לפצל את המודם? 2.המחשב שעליו המודם חייב לדלוק כל הזמן? ואם כן זה לא הורס? 3.אני רוצה לשלוט במחשב מרחוק ושמעתי על תוכנה בשם ראדמין אבל מישהו אמר לי שי "קו עולה וקו יורד" ואם אני רוצה לשלוט במחשב שלי בראדמין אני צריך קו יורד זה נכון? איך עושים את זה? אשמח אם תענו אני די חובבני אבל בכל זאת עם קצת רקע תודה

24. שלום לכולם, יש לי רשת אלחוטית בבית שהלפטופ תמיד היה מחובר אליה. לפני כשבוע משום מה הוא הפסיק לזהות אותה. העניין הוא שהמכשירים הסלולריים עדיין מזהים אותה, אז אני לא חושב שיש בעייה ברשת עצמה. כשניסיתי לחבר את המחשב לאותה רשת דרך מגדיל טווח, הרשת זוהתה על ידו, אבל כשהוא ניסה להתחבר אליה, כשהגיע ל100% החיבור נכשל- וככה בכל פעם מחדש. חיברתי את המחשב קווי לאותה רשת בשביל הבדיקה (אין לי אפשרות לחבר אותו אליה על בסיס קבוע) והוא עבד טוב. בנוסף, הוא מזהה רשתות אחרות של שכנים, אז אני לא חושב שהבעייה היא בזיהוי הרשת עצמה. שובר את הראש ולא מצליח. רעיונות?

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  25. שלום אני אוהב לראות טלוויזיה דרך האינטרנט יש עצירות רבות שנראה לי קשור למנות תקשורת באינטרנט וצפייה בשידורים חיים השאלה איך לכוון את הראוטר ? QOS איך לכוון ? לדוגמא ? יש ירידה לפעמים ב- FPS וגם כאן איך מכוונים בתקשורת ?

• 1 תגובה
    • 887 צפיות

דיונים חדשים בפורומים