עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by comper8,

שלום. רציתי לדעת כמה זמן בערך נשארות שורות בטבלת NAT, בראוטר ביתי טיפוסי. נניח שאני גולש לאתר של גוגל, כשאני שולח את הבקשה הראוטר שלי רושם בטבלת הNAT שלו את ההפניה ושולח את הבקשה לאתר של גוגל. האם כשהתשובה חוזרת השורה המתאימה נמחקת מהטבלה? או שהיא נשארת לפרק זמן מסוים? תודה

• 1 תגובה
    • 904 צפיות
  2. אנשים, יש לי כרטיס רשת ויש לי רשת אבל היא לא פועלת זה איזה משהו בהגדרות בטח, ניסיתי לשחק איתן קצת אבל זה עדיין לא עובד, רשום לי כשאני לוחץ על הקיצור דרך למחשב השני : [glow=red,2,300]"אין אפשרות גישה אל Tomer02\\. יתכן שאין לך הרשאה לשימוש במשאב רשת זה. פנה אל מנהל השרת כדי לבדוק אם יש לך הרשאות גישה. נתיב הרשת לא נמצא."[/glow] ואני לא טמבל, כתוב בחיבורי רשת Local Area Connection זמין, יש לי כבר שמחובר בין שני המחשבים ולא ראווטר אהה וכמובן שגם האינטרנט במחשב השני לא פועל כי אין לי רשת עדיין. תעזרו לי בבקשה?

• 6 תגובות
    • 904 צפיות
  3. שלום חברים הראוטר שלי הוא LINKSYS WRT54GL אני רוצה להגביל את הOUTLOOK EXPRESS במחשב השני כשהוא שולח האינטרנט שלי איטי.... ויש לי FIRMWARE TOMATO איך עושים זאת?

• 8 תגובות
    • 904 צפיות
  4. Started by David_K,

אתמול כשעשיתי טרייס לדוג' לHWzone ההופ הראשון היה כזה : Uploaded with ImageShack.us היום ההופ הראשון כזה: By iamezio at 2012-04-03 מישהו יכול להסביר מה קרה פה ? *אל תתיחסו לפינגים בתמונה השנייה ,הטורנט עובד במחשב השני ..

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  5. Started by Gil28,

קניתי מחשב חדש (מבסוט רצח!!) ואת המחשב הישן העברתי לאחי... אני קצת noob בענייני רשתות ואני צריך המלצה. בשני המחשבים יש כרטיס רשת (רגיל). המרחק בין המחשבים הוא כ-20 מטר אווירי (בית ארוך, המחשבים נמצאים בקצוות..) הבעיה היא שאני לא יכול להעביר כבל כי הוא יעבור בכל הבית יש המלצות? אלחוטי? מה לקנות? תודה!!!

6. אם שתי המחשבים שלי מחוברים בראווטר.. כאילו שתי המחשבים מתחברים בכבל רשת לראווטר והאינטרנט פועל בשתיהם כאילו בלי בעיות וזה איך אני מעביר דברים ממחשב ולמחשב? תודה. :]

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  7. Started by XDude,

יש לי ADSL, הIPשלי אמור להשתנות כל הזמן?, איך? אני שואל כי ראיתי באתר whatismyip את הIPשלי ואז כיביתי את המחשב ואת המודם והדלקתי מחדש ועדיין הIP שלי היה אותו דבר, זה בסדר?

• 5 תגובות
    • 904 צפיות
  8. הבית שלי, מבחינת שטח, קטן ואפילו קטן מאוד. למרות זאת הקליטה בחלקים מסויימים בו גרועה מאוד עקב הקירות והעובדה שאחד החדרים הוא ממ״ד. כרגע יש ברשותי את הTL-WR1043ND והבעייה היחידה בו היא שהקליטה בחלק מהבית גרועה, בעיקר בממ״ד. אני מחפש נתב בעל טווח רב בהרבה במחיר סביר. לא חובה שימכר בארץ (אם כי אני לא יודע עד כמה מסובך לייבא נתב מחו״ל עקב משרד התקשורת וכו׳). תקציב לא מוגדר. אשמח להצעות. ע״מ לסבר את האוזן - repeater הוא לא פתרון (עקב מחסור בשקעי חשמל שמונעים מציאת מיקום במרחק סביר מהנתב המרכזי, בנוסף (להבנתי) ריפיטר אלחוטי עובד בחצי דופלקס ויחצה את מהירות הגלישה). כמו כן אני לא מעונין להעביר רשת חוטית בקירות - התשתית כאן בעייתית.

• 4 תגובות
    • 904 צפיות
  9. האם מישהו שמע עליהם האם הם ראוטרים איכותים? הראוטר הוא יד שניה ופרוץ עם תמיכה מלא בעברית לא ממש הבנתי מה הוא הסביר לי לגביו אבל הראוטר עצמו שמור כמו חדש. כמו כן אם מישהו יכול להגיד לי מה רמת האבטחה של הראוטריים של החברה האם יהיה צורך בהתקנת פיירוול בנוסף לראוטר. בתודה מראש ברדק :

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  10. בוקר טוב החלטתי להקים רשת בבית לארבע מחשבים . מחשב ראשי שיהיה בחדר שלי ואליו מחובר מודם ADSL של ECI (ודרכו תעבור התקשורת מהאיטרנט לשאר המחשבים ) ואליו מחוברים שני כרטיסי רשת (1 למודם ואחד חופשי ) מחשב 2 יהיה בסלון ויוחבר לטלויזיה ( יהיה אפשרות לשיתוף קבצים אבל לא אינטרנט ) מחשב 3 יהיה בחדר של הילדה ( שיתוף קבצים + אינטנט ) מחשב 4 לאפטופ ( שיתוף קבצים בלבד ) כל התשתית כבר מוכנה ! האם יש אפשרות לחבר את הראוטר למחשב הראשי ואת שאר במחשבים אליו ? ( ראוטר של EDIMAX יעשה את העבודה ? איזה מומלץ ) ? מה לגבי אבטחה ? כרגע אני משתמש בפיירוול תוכנה למחשב הראשי בלבד ! כל עזרה והמצלצה תתקבל בברכה אוקיי לאחר חיפוש בפורם מצאתי הודעה לגביי EDIMAX BR-6104K - Broadband Router …

• 1 תגובה
    • 904 צפיות
  11. Started by RomaDev,

שלום!!! שמעתי שאפר לבקש מספק שיתן למשתמש באינטרנט אי פי קבוע זה אפשרי????

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  12. אז ככה יש לנו רשת בבית וכאשר היום אחרי חיבוןר מחדש של הרשת ניסיתי לגשת לאינטרנט דרך מחשב הלקוח לא הצלחתי החיבור בין משחב הלקוח למארח עובד מצויין את זאת בדקתי ע"י פינגים וע"י שליטה מרחוק ניסיתי להתקין מחדש את החיבור גם בעזרת האשף של ווינדוס וגם בעזרת המדריך פה מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה לכך?

• 9 תגובות
    • 904 צפיות
  13. Started by I7210I,

שלום יש לי מחשב נייד עם windows 7 אני מנסה לעשות רשת ad hoc לפי כל המדריכים ואני עושה רשת אבל כצוב עליה שאין אות כשאני רואה אותה ברשימת רשתות וכן אני לא מזהה את הרשת בכלל בפלאפון נייד וכשיתי את הרשת עם סיסמה ובלי זיסמה וכלום הכל באותו המצב... המחשב הוא msi wind u100 windows 7 בקיצור...מה עושים? תודה

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  14. היי, יש לי בעיה במחשב מסוים של חבר שהאינרטנט מתנתק כל מספר דקות... אני זוכר שיש אפשרות בהגדרות ועוד כל מיני שבהם האינטרנט מתנתק כל כמה זמן באופן אוטומטית... מישהו יודע איך לבטל את זה מהן האפשרות? ואיך אני עושה שתהיה התחברות אוטומטית לאינטנט? תודה מראש, נ.ב לא מצאתי בחיפוש את התשבות גם לינקים יתקבלו בברכה.

• 10 תגובות
    • 904 צפיות
  15. מבקש המלצה לvpn חינמי ברמה בכדי לראות דוקו של שעה וחצי(עדיף ללא התקנת תוכנה) למי שמבקש לדעת- epix ="get a life" by shatner

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  16. Started by noambe99,

שלום לכולם, המפרט שלי הוא כזה: 1. מחשב נייח ישן ללא כניסת רשת 2. מודם של כבלים (מחובר ב USB לנייח) 3. ראוטר TP-LINK חדש 4. מחשב נייד חדש אני רוצה לחבר את הראוטר כדי שאוכל לגלוש בנייד. האם אני חייב לחבר את הנייח לראוטר? לראוטר אין יציאת USB ולנייח אין יציאת רשת... בקיצור מה צריך להיות מחובר למה תודה מראש נעם

• 5 תגובות
    • 904 צפיות
  17. שלום לכולם ברשותי ראוטר אלחוטי של EDIMAX br 6104wb במהירות של 11 מגה וכרטיס רשת תואם של EDIMAX ew 7126 . החיבור לאינטרנט עובד מצויין וה-SIGNAL STRENGTH שלי עומד על VERY GOOD. המחשב שלי הוא בעל כ.רשת אלחוטי והראוטר נמצא בחדר אחר שם הוא מחובר למחשב נוסף ולמודם כבלים - קו אוירי של 5 מ' - 2 קירות בדרך, וקו לא ישיר של כ-10 מ' - אותה קומה . כאשר אני מעביר קובץ ממחשב אחד לשני - המהירות העברה היא על 600 KB לשנייה, שזה כמחצית ממה שהכרטיס אמור להעביר וגם בגרף של NETWORK ב-TASK MANAGER אני רואה שהוא עומד על כ-50%. האם זה תקין והגיוני? במידה ולא, כיצד ניתן לשפר את זה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 904 צפיות
  18. [glow=red, 2, 8]יש לי רשת בעלת עשרות מחשבים, אני מעוניין עזרה ביצירת סקריפט אשר יחליף לי את כל הסיסמאות של הADMIN LOCAL של כל המחשבים בדומיין איך עושים זאת?[/glow]

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  19. שלום, כבר כמה זמן שיש לי בעיה באינטרנט שרק כאשר אני משתמש בתוכנה כלשהיא(לא משנה איזה) של ביטורנט אז האינטרנט מפסיק לפעול (אי אפשר לגלוש, ואפילו הבעיה פוגעת בקיילנט הביטורנט שלי -יוטורנט- שהוא עצמו לא מצליח אחרי כמה זמן להתחבר לטראקר).. ואז אני צריך להפעיל מחדש את המחשב, או להסיר לחלוטין את היוטורנט מהמחשב מישהו יודע למה האינטרנט מתנתק, או יותר נכון מפסיק לפעול, ואיך אני יכול לתקן את זה? תודה

• 5 תגובות
    • 904 צפיות
  20. Started by KoDkOd,

שלום אני חובר דרך בזק,עם מודם ומתחבר עם חייגן יש אפשרות שהווינדוס עולה ישר (7) האינטרנט יתחבר לבד ?

• 1 תגובה
    • 904 צפיות
  21. Started by yaloner,

הבנתי שיש בעיות בטיחות רבות עם רשתות אלחוטיות. האם יש דרך להגיע ברשת אלחוטית לרמת בטיחות מקסימלית כך שניתן יהיה לעבוד איתה גם במשרד שמחזיק חומר מאוד מאוד רגיש וסודי על המחשבים ?

• 12 תגובות
    • 904 צפיות
  22. Started by elada92,

אני רוצה לקנות ראוטר חדש וטוב שיתמוך לי בחיבור 12Mb. עדיפות לראוטרים עם איכות שידור אלחוטי ברמה גבוהה יותר. תקציב - 250 שקל

• 7 תגובות
    • 904 צפיות
  23. ספויילר

• 1 תגובה
    • 904 צפיות
  24. אני זוכר שפעם מישהו שאל פה איך לגרום ל-Windows 98 לחייג לאינטרנט מיד כשהווינדוס מופעל. וענו לו. היה צריך שהסיסמא תהיה שמורה (Save password) ושההתקשרות לאינטרנט תופעל ב-Startup אבל אני לא זוכר את השאר. מישהו יודע? יש לי Windows 98 SE. ניסיתי לחפש במנועי חיפוש או להשתמש באופציית החיפוש כאן אבל לא מצאתי תשובות.

• 5 תגובות
    • 904 צפיות

דיונים חדשים בפורומים