עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. השאלה היא גם המלצה והפוך בסוף המדריך וגם מתחילתו לא מצויין הדרך בה המחשב השני (הלקוח) מתחבר לאינטרנט. האם ע"י הקלקה על החייגן וזהו? ואני מתחבר ? את הפעולה, שורת המחץ, לא הצגתם במצגת. איך זה נראה ואיך זה מתחבר בסופו של דבר. כמי שאין לו מושג ברשתות ובחיבורי מחשבים לרשת לא הצלחתי להבין וליישם את סוף הדרך. מה דעתכם? יש מקום להתחשב ולהתייחס לכמוני שזקוקוים לפעמים "שיאכילו אותם עם כפית"? אגב, המדריך מעולה מוסבר באופן ברור ופשוט.

• 7 תגובות
    • 847 צפיות
  2. Started by lover323,

האם באינטרנט של ערוצי זהב צריך גם לשלם על ספק? או בכל אינטרנט בכבלים ?

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  3. צריך עזרה דחוף! קניתי 2 שקעים שברצוני לחבר אותם בצורת CAT 5 STP אליהם את הכבל רשת הרגיל. אבל יש בהם שורה של 4 חיבורי חוטים ועוד שורה של 5 חוטים , ואינני מצליח לקיים קשר בין הכרטיס רשת ל-HUB! מה עלי לעשות? מישהו יודע מה אני צריך או איך צריך לחבר את החוטים כך שיהיה לי STP???

• 9 תגובות
    • 847 צפיות
  4. Started by Shortboarder,

אני מחובר דרך ADSL מודם חיצוני. עכשיו יש לי איפהשהו מודם 33.6 . ידוע לי שאני צריך מודם בחיוג כזה כדי לשלוח פקס דרך המחשב. עכשיו אני צריך לחבר אותו,ואז לנתק את הכבל של הטלפון מה ADSL לחבר לרגיל כדי לשלוח פקס???? ועם איזה תוכנה אני עושה את זה?

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  5. Started by Sygnus,

יש לי 2 מחשבים שמחוברים יחד כרשת ביתית, והאחד גולש דרך השני. מערכת ההפעלה בשניהם היא xp. הגדרתי את כל ההגדרות עוד מלני חודש לערך דרך set up home or office network ומאז האינטרנט עבד בשניהם. היום ניתקתי את המחשב השני ובמקמו חיברתי את הנייד ע"מ לצרוב ממנו, לאחר שהחזרתי למחשב הרגיל והגדרתי מחדש את הרשת, המחשב כבר אינו גולש דרך הראשי למרות שהרשת פועלת כראוי ולמרות שהגדרתי הכל נכון. השאלה מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה ? ועוד שאלה האם כל פעם שאני אחבר את הנייד במקום המחשב הפרטי השני, אני צריך להגדיר ביניהם רשת ? האם אין מן חשבון רשת כמו חשבון משתמשים ? תודה.

6. Started by Yoel26,

עד היום אני עושה שימוש ברשת ביתית עם מודם USB שקיבלתי מספק האינטרנט-בזק, ו-HUB. כעת אני רוצה לשדרג. בזק דורשים 130 ש"ח כדי להחליך לי את המודם למודם רשת, וחשבתי לרכוש ראוטר Edimax BR-6104K שמחירו 269 ש"ח. אך כעת אני מתלבט, האם כדאי להצמד לתוכנית זו, שעלותה 399 ש"ח, או אולי עדיף לרכוש ראוטר הכולל מודם. למשל AR6024 Edimax שמחירו 350 ש"ח. אשמח לקבל התייחסויות - האם יש הבדל באיכות שאני מקבל? קישור למאפייני הראוטר: http://www.zap.co.il/compModels.asp?model_id=40222&sog=C-Router תודה יואל

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  7. Started by behagai,

שלום לכולם, אני מקווה שאני בקבוצה הנכונה, הייתי שמח לקבל המלצה לרכישת NVR POE 8 פורטים רצינית למצלמות IP. אודה לעזרתכם בנושא.

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  8. שלום לכולם. למדתי עצמאית למבחן CCNA, ואני מעוניין להרשם לבחינה. כאשר ניסיתי לעשות זאת כשגרתי בארה"ב, מחיר ההרשמה היה בערך $150. (אך בסופו של דבר לא נרשמתי). כשאני מנסה להרשם עכשיו דרך pearsonvue, המחיר הוא $295. האם יש דרך לקבל וואוצ'ר להנחה בבחינה ?

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  9. Started by Cynicoren,

שלום, פרסמתי בTOMSHARDWARE ת'רד שנזנח בשל שהות בחו"ל. אשמח לקבל תשובה לגבי חומרה שעשויה לפתור לי את הבעיה, כיוון שאשתי באילת במידה וצריך לקנות משהו: http://www.tomshardware.com/answers/id-3510005/improving-wifi-speed-inside-house.html#20167190 תודה!

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  10. הי יש לי תשתית הוט וספק הוט נט שניהם 200 מגה. נתב הוט בוקס שקיבלתי מהם. ספיד טסט מראה מהירות די מלאה ובגדול האינטרנט עובד סבבה. אבל בטורנטים הסיפור אחר לגמרי - המהירות עולה לכמה מאות ק"ב, ואז יורדת עד לאפס, נשארת באפס עשר שניות, מטפסת שוב, ויורדת שוב ככה כל הזמן. בפועל ההורדות ממש איטיות. ניסיתי לרסט את הנתב כמה פעמים אבל זה לא עזר. זה קורה גם כשיושבים צמוד לנתב עם הלפטופ ולא נראה לי עניין של קליטה. כשהתייאשתי והורדתי דרך האינטרנט מהטלפון קיבלתי 4 מגה יציב, אז לא נראה שהבעיה היא במחשב. האמת שאני גם לא בטוח לגבי מהירות ההורדה. הורדתי עכשיו PyCharm ב3 מגה. נראה לי קצת איטי בשביל 200 מגה, לא? למישהו יש מושג מה הסיפור?…

11. העברתי כבלי תקשורת מארון החשמל אל כל אחד מהחדרים בבית. בארון החשמל נמצא מודם של סלקום-פייבר האם יש אפשרות לקנות כמה access-points ולקשר בין כולם באצמעות הכבלים שהעברתי כך שיפעלו כרשת אלחוטית אחת עם אותו SSID? זה נקרא MESH? יש שיטות/טכנולוגיות אחרות? אני רוצה להימנע ממצב שבו במעבר מחדר אחד לחדר אחר תהיה דעיכה בסיגנל... יש אפשרות כזו? תודה

12. Started by roi777,

היי, 1) אני צריך המלצה למודם סלולרי (סטיק) סביר ולא יקר. 2) האם אני צריך חבילה יעודית או שאפשר לרכוש חבילה סלולרית רגילה (למשל 100GB של 012מובייל כולל שיחות וכו'...) וזה יעבוד? תודה

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  13. Started by יואב שניר,

מנוי הוט/נטויז'ן 200Mbps . מבחן הורדה 200. תוך שימוש ב VPN צונח ל 105. איך תגדירו את רמת הביצועים ?

14. אורח איתן
    Started by אורח איתן,

שלום יש לי בעייה בגלישה במחשב, שהמחשב לא מעלה אף אתר אך מראה כאילו יש גישה לאינטרנט (יש רשת וכתוב internet access). אם הכבל רשת מחובר למחשב אחר אז הכל בסדר, כלומר הבעייה היא במחשב עצמו. רציתי לשאול מה יכולה להיות הבעייה המתוארת והאם ניתן לפתור אותה ללא החלפה של חומרה? אני חושש שהבעייה היא בכרטיס רשת עצמו.

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  15. Started by RX7,

שלום וברכה יש לי מחשב נייח וראוטר של HOTBOX SAGEMCOM .. אני מעוניין להתחבר אליו בצורה אל-חוטית ונראה לי שאני צריך כרטיס רשת אל חוטי..אני צריך לדעת על אילו נתונים עליי להסתכל בעת קניית כרטיס הרשת אשמח מאוד לעזרה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  16. יש לי ראוטר SIEMENS שמחובר עם כבל למחשב שאני כותב ממנו כרגע, ועם עוד כבל למחשב בחדר סמוך. החיבור הזה חי ונושם כבר קרוב לשנתיים. לאחרונה, פתאום התחילה להופיע במחשב השני הודעה "כבל רשת לא מחובר", בזמן שהוא מחובר פיזית. בשבוע האחרון האינטרנט פשוט לא עובד שם. פשוט הפסיק לגלוש. יש להדגיש שבכל הזמן הזה, הFILE SHARING מהמחשב הנוכחי למחשב הבעייתי עובד מצוין- אני מצליח לקרוא\להעתיק קבצים מהמחשב הבעייתי- כל ה SHARING עובד מצוין, רק שאין אפשרות לגלוש במחשב השני. האם למישהו יש הצעה מה הבעיה? האם הבעיה בכרטיס הרשת במחשב ההוא?

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  17. בינתיים אני לא רואה שינויים חוץ מעיצובי תפריט שונים. אולי בגלל שאני משתמש בו כמודם ולא ראוטר. בכל מקרה זאת הגירסה: ‎HOT_2.1.11 הוסיפו Bridge Mode הנה תמונות:

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  18. Started by isragal,

אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט ממחשב חדש רשום לי Local area connection. רשום שזה מחובר, יש סימן של שני מחשבים בצד וגם שמסתכלים מאחורה אני רואה שתי נורות של הרשת דולקות אחת צהובה ואחת ירוקה. אבל שמנסים להיכנס לאסקפלורר הוא רושם שהוא לא מזהה שום חיבור לרשת מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה על התמיכה :] עריכה: מאצית את הבעיה זה בעיה עם הרשת צריך להגדיר לתת הרשאות. תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  19. Started by itaysp,

שלום, ברשותי גירסה של ZONE ALARM. יש לי בעיות עם ה WLM ואמרו לי שהן נובעות מZA. אז ניסיתי למחוק.. אבל אחרי שמחקתי אין לי אינטרנט.. אין רשת. אני לא מצליח לחדש את הIP שלי בתוך הרשת (יש לי ראוטר של LYNKSYS).. ברגע שאני מתקין מחדש את ZA הכל עובד.. מה הוא משנה בהגדרות שפתאום הכל עובד/נהרס ? תודה

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  20. Started by carman6,

פעם דיברתי בפורום הזה על נושא של הרשת אבל יש לי עכשיו מצב שונה... אני רוצה לחבר שני מחשבים לאינטרנט... עד עכשיו הכל ורוד... אבל הבעיה בבית שלי שכל אחד מהמחשבים נמצא בקומה שונה ומעבר לזה אחד מהם נמצא בממד... אז התייעצתי עם בזק וראוטר רגיל יכול להווה בעיה בקליטה וכל זה... ולכן הם הציעו לי לעשות רשת קווית בבית שתומכת עד ל-4 מחשבים... בנוגע לתשלום: מודם נתב אלחוטי HOME PNA 3 ב- 717.60 ש"ח. מתאם רשת HOME PNA 3 ב- 309.60 ש"ח. האם זה משתלם? האם אתם מכירים מקום זול יותר לקנות? תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  21. Started by shahar07,

איך הכי כדאי לי לעשות את זה ? יש לי גם ראוטר אל חוטי

• 8 תגובות
    • 846 צפיות
  22. הי חבר'ה, לפי מה שבדקתי כאן בחיפוש על מנת לחבר את ה Iphone לאינטרנט אני צריך כרטיס רשת אלחוטי שתומך ב AP שזה Acsess point (? תקנו אותי אם אני טועה) ואז לחבר אותו באמצעות WiFi , העניין הוא שאני לא יודע איזה כרטיס יעבוד בדיוק ? העדיפות היא לאחד שמתחבר דרך USB . מישהו יכול להביא לי לינק לדגם מדוייק ? עדיפות לחנות כמו KSP או מאזור ראשון-רחובות נ.ב , יש לי כרגע אינטנט בכבלים ללא חייגן עם מודם רגיל דרך כרטיס רשת וסוויצ' תודה מראש

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  23. Started by idoleff,

שלום, ברשותי רשת אלחוטית בבית (מודם ECI B-Focus 312 ונתב 3Com 3CRWE554G72T) כאשר בשניהם הפיירוול מופעל (לא הצלחתי לכבותו בלי לגרום לבעיות באינטרנט). מאז התקנת הרשת המסנג'ר שלי מופיע לאנשים באופן תמידי כ"לא מחובר" ללא שום קשר למצב האמיתי שבו אני נמצא. לשונית החיבור במסנג'ר מודיעה לי כי אני מחובר לאינטרנט באמצעות "חיבור NAT סימטרי שאינו מסוג UPnP". יכול להיות שזה מה שגורם לבעיה? אם כן, מה אפשר לעשות (ניסיתי לפתוח פורטים בשני הפיירוולים ללא שינוי במצב... יכול להיות שהפורטים שהכנסתי לא נכונים?) תודה מראש, עידו.

• 9 תגובות
    • 846 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.