רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
ברשת כבר קיים router , האם ניתן לחבר router נוסף (linksys wrt54g לצורך העניין) שישמש רק כ switch (חוטי+אל חוטי) ? אם כן איזה הגדרות צריך לבצע ב wrt54g ואיך לחבר אותו ל router הקיים (בחיבור ה wan או לאחד ה lan-ים ?)
-
- 1 תגובה
- 880 צפיות
-
-
מחפש ספק אינטרנט טוב... הייתי שמח לשמוע קצת תגובות של אנשים... מחיר פחות קריטי כי כולם +- אותו הדבר... מישהו יודע משהו על האינטרנט של TRIPEL C - CCC או על 018...
-
- 0 תגובות
- 880 צפיות
-
-
מישהו יודע איך לעשות את זה ?
-
- 0 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום יש לי כמה שאלות לגבי רשת במצעות החשמל! קראתי שחברת MSI מיצרת ממיר שמאפשר תיקשורת בין שני מחשבים במצעות כבל חשמל רציתי לדעת עד כמה זה משלם? לעומת חיבור שני מחשבים ברשת אלחוטית שאלה שניה באיזה אתר רשום שיש מגבלה שהמחשבים צריכים להיות על אותה פאזה האם הכוונה לפקק בארון חשמל אוו לחיבור שמגיע לבית מחברת החשמל? שאלה נוספת בנושא אחר יש לי מודם קבלים של מוטרלה SB4200 אם אני מחבר מחשב אחד לרשת ומחשב שני לUSB אני יכול לגלוש בו זמנית? אם כן מה קורה למהירות? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 880 צפיות
-
-
האם ניתן לקבל יותר מכתובת IP אחת? מה קורה למהירות במקרה כזה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בנתב אלחוטי אחד מאלה שמומלצים כאן בפורום. אני רוצה לשאול מי מבינהם יותר טוב מבחינת טווח קליטה וגם כמות ניתוקים. linksys wrt54gl / compex np27g מה עדיף תודה
-
- 9 תגובות
- 880 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית שמחוברת דרך כבל רשת מוצלב המחשב שלי הוא השרת של האינטרנט בשתי המחשבים יש כרטיס רשת עכשיו יש לי אינטרנט בשתי המחשבים אבל אני לא יודע למה אין שיתוף קבצים! מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 880 צפיות
-
-
[glow=red, 2, 8]יש לי רשת בעלת עשרות מחשבים, אני מעוניין עזרה ביצירת סקריפט אשר יחליף לי את כל הסיסמאות של הADMIN LOCAL של כל המחשבים בדומיין איך עושים זאת?[/glow]
-
- 0 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום אני חובר דרך בזק,עם מודם ומתחבר עם חייגן יש אפשרות שהווינדוס עולה ישר (7) האינטרנט יתחבר לבד ?
-
- 1 תגובה
- 880 צפיות
-
-
מדובר שרוב הגולשים באתר שלי הם מישראל.
-
- 3 תגובות
- 880 צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש נתב אלחוטי תקן N בטווח מחירים של עד 400 ש"ח האופציות שחשבתי עליהן: D-Link DIR-615 LinkSys WRT160N NetGear WNR2000 הנתב מיועד עבור דירת מגורים בגודל של כ- 70 מ"ר. הוא יהיה ממוקם בחדר העבודה (שהוא ממ"ד), ובמרחק של כ- 15 מטר (עם שלושה קירות ומסדרון) מהסלון. חשובה לי אבטחה אלחוטית טובה, למרות שרוב השימוש יהיה קווי. המלצות?
-
- 0 תגובות
- 880 צפיות
-
-
-
שלום מאתמול אני בא להכנס למשחק מסויים והוא לא מצליח להתחבר לי אני בדקתי באתר שבודק את הפורטים וראיתי שהם סגורים.. אין לי ראוטר ולא פיירוול המשחק עד עכשיו עבד לי.. יש לכם מושג מה יכול לחסום לי את הפורטים?
-
- 7 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להגן על הרשת הביתית עם ססמא איך אוכל לעשות את זה? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום למחשב של חבר שלי יש מודם של אלקטל, והוא מתקשה לארח משחקי רשת . ביטלנו פיירוול וביטלנו הכל והגענו למסקנה שכנראה הבעיה היא במודם מסוג אלקטל, כי יש בו ראוטר לפי מה שרשום עליו. מישהו יכול להביא לי בבקשה מדריך לפתיחת פורט מסויים במודם/ראוטר ? תודה !
-
- 4 תגובות
- 880 צפיות
-
-
עוד ב 2006: http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000134151
-
- 3 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום. אני צריך לדעת מהם הפורטים שאני צריך לפתוח בשביל לפתוח סרבר על המשחב שלי במשחק counter strike. תודה.
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
-
-
מצאתי 2 אתרים שמציעים עזרה לאנשים להתנתק מהתחייבויות לספקי האינטרנט לאור המצב שקיים היום אני מקווה שזה באמת יעזור למישהו כי אנחנו צריכים את כל העזרה שאפשר לקבל בשביל להתמודד עם החברות האלה אתר ראשון: http://sekershuk.co.il/?N,W,211 אתר שני: http://tluna.nrg.co.il/companies/category.asp?catID=15
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
-
-
מישהוא יודע מה הוא הבדל בין כבל רשת RJ45 (ישר) וכבל רשת RJ45 (מוצלב) ?? תודה.
-
- 6 תגובות
- 880 צפיות
-
-
יש לי מודם אלחוטי מבזל של DLINK הרשת האלחוטית שלי היא ללא הגנה אבל יש לי מאק אדרס פילטר מאחורי המודם יש כפתור לביטול האלחוטי ולהפעלתו שוב שאני מבטל ומדליק את האלחוטי המחשבים לא מצליחים להתחבר אלחוטית למודם רק עד שאני מוציא ומכניס את כתובת המאק שלהם מהפילטר הם מתחברים מישהו יודע למה זה קורה?
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
-
-
הגדרתי ECI 312 כנתב, עשיתי PORT FOWARDING והכל ...שמרתי הגדרת..הפעלתי מחדש, ובכל זאת הוא פשוט לא עושה את זה. הלכתי שלב קדימה והגדרתי אותו כDMZ ושוב, הוא פשוט לא עושה את זה, כמובן שגם הוגדר IP סטטי במחשב.. אז לפני שאני זורק אותו לפח וקונה ראוטר מודם של אדימקס.. יש פתרון לסוגיה ?
-
- 4 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום לכולם, בחודשים האחרונים האקספלורר פשוט לא פותח חלק מהאתרים או העמודים, או לאחר זמן רב. תחילה חשבתי כי יש בעיה עם חיבור האינטרנט, אולם המוזילה מתפקד בסדר גמור (אני מעדיף אקספלורר תקין..). האתר speedtest מאשר כי החיבור תקין. נתונים שאולי יעזרו לאיבחון: 1. יש לי נתב לעוד כמה מחשבים בבית (הוא תקין ולא עושה בעיות) 2. יש לי bittorrent 3. תוכנת netlimiter מותקנת אצלי (ניסיתי לכבות אותה כדי לשלול שהיא איכשהו הגורם לתופעה. גם כשהיא אינה עובדת יש בעיה). כאשר יש איטיות התוכנה לא מדווחת על פעילות מצד סרביסים כלשהם. 4. לעיתים נראה כי ריסטרט עוזר (כמו לכל הצרות). 5. הבעיה הייתה לי באקספלורר 7 וגם לאחר התקנת 8 אין כל שינוי. 6. מדובר במחשב חזק יחסית, ככה שאין מצב שיש פה העמסת יתר …
-
- 8 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום קודם כול רציתי להגיד שהרגע נרשמתי לפורום וזה נראה אחלה אתר בכללי...... (אוקיי אחרי ליקוק הישבנים למנהלים נעבור לבעיה). אני בערוצי זהב והספק שלי זה בזק בינלאומי. לפני שבוע הIP שלי היתחלף למספר שמתחיל ב80 במקום ב62. אני עושה ריליס וריניו אבל זה לא עוזר האיי פי נשאר אותו דבר.... מה שעוד מוזר שהאיי פי החיצוני והפנימי זהים... היתקשרתי לערוצי זהב... אצלם בכלל רשום שאני בספק קווי זהב (אל תשאלו אותי איך... ) אחרי שאמרתי להם שאני 100 אחוז בזק בינלאומי הם שלחו אותי להיתקשר לבזק ולהגיד להם שישלחו את הקבצים של ההיתחברות שלי שוב.... אמרו לי שזה לוקח 72 שעות... אז רציתי לדעת אם אחרי זה האיי פי שלי ישתנה סוף סוף..????? כי מה שמפריע לי שמאז שהאיי פי הישתנה יש לי פינגים של 500…
-
- 3 תגובות
- 879 צפיות
-
-
ראיתי המלצות על הנ"ל בכמה מקומות, אבל ממה שהבנתי משתמשים בו בדרך כלל כמודם ומחברים לראוטר אחר. יש סיבה לכך? הוא מספיק טוב לשמש גם כראוטר?
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
יש לי ADSL, הIPשלי אמור להשתנות כל הזמן?, איך? אני שואל כי ראיתי באתר whatismyip את הIPשלי ואז כיביתי את המחשב ואת המודם והדלקתי מחדש ועדיין הIP שלי היה אותו דבר, זה בסדר?
-
- 5 תגובות
- 879 צפיות
-