רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,498 דיונים בפורום זה
-
יש לי שני מחשבים וראוטר אלחוטי של 3com. על מחשב אחד כרטיס אלחוטי של gigabyte על השני usb2wifi של 3com, המחשבים והראוטר מאד קרובים אחד לשני (למעשה כרגע לא באמת צריך את החיבור האלחוטי, זה הכנה למתי שאני אצטרך להרחיק בין המחשבים.) איכות האות בשני המחשבים עמדה תמיד על 70%. היו לי לאחרונה כל מיני ניתוקים של הראוטר, איבוד אות וכו' , אתמול ניתקתי את הכרטיס האלחוטי של gb וחיברת את המחשב עם כבל, ופתאום איכות האות במחשב השני עלתה ל100% והראוטר הפסיק לשחק משחקי ניתוק וחיבור. בלי קשר לכל זה היו לי גם בעיות של ניתוקים תכופים מהאינטרנט (כבלים, actcom), עוד לא יצא לי לראות אם הניתוק של הכרטיס סידר אותם. עכשיו שאלה - יש מרחק מינימום שצריך לשמור בין מחשבים עם חיבור אלחוטי? או אולי מרחק מי…
-
- 7 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום אני צריך לקנות ראוטר אלחוטי שישכון בקומה התחתונה מבין 2. פיצ'רים רצויים אך לא הכרחיים הם פיירוול, תמיכה בטיוטה של פרוטוקול N ושרת מדפסות/קבצים. קליטה טובה בכל הבית ובגינה - חובה. יש נתב טוב במחיר סביר (נניח עד 400 ש"ח) שיש לו את כל המאפיינים האלו? חשבתי על EDIMAX BR6215SRG (יש לו את הפיצ'ר האחרון מהשלושה) שעולה 245 ש"ח. מה דעתכם? תודה, עמוס
-
- 4 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שותף שלי עובר דירה ולוקח איתו את ה zonealarm z100g שלנו. אני צריך נתב חדש שיכסה את הדירה. טווח של עד 15 מטר בערך, בלי ממ"ד או משהו. הייתי רוצה להיות מסוגל לנגן בנייד סרטים ב HD ששמורים על המחשב השני. יש מצב לעשות את זה או שזה דורש קצבים גבוהים מידי?
-
- 5 תגובות
- 864 צפיות
-
-
מצורף צילום של הלוג. מה קורה פה ? המחשב אמור להיות נקי מוירוסים... [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום לכם שאני עושה פינג ל192.168.1.1 אני מקבל MAX 65 הרוב 1 1 1 1 אבל באמצע יש קפיצות ל65 ו20 ... זה תקין? אני מחובר באלחוטי קליטה מקסמילית... זה יכול לגרום לקיטוע בסקייפ או לאג? תודה
-
- 4 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום יש להורים שלי את המודם של eci b-focus 312+ ופעלתי על פי מדריך הזה http://www.netcheif.com/Reviews/ECI352/ECI352.htm המדריך ביקש שנעשה חיבור pppoe - ניסיתי ולא הצלחתי אז ניסיתי pppoa והצלחתי ראיתי בסטטוס שהחיבור עובד בהצלחה ואפילו מתחילה ספירת זמן של החיבור . שמרתי הכל . עד כאן הכל טוב ויפה , משום מה אני לא מצליח להיתחבר לאינטרט . מישהו יודע למה? ד"א בשביל לגלוש ל hwzone איפסתי את ההגדרות אז לא אוכל לעבוד על החיבור בזמן אמת אז אם אפשר תריצו את כל ההסבר ואני אנסה תודה.
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
מישהו יודע איך לעשות את זה ?
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
-
-
יש לי נתב חדש של LEVEL ONE, איך אני פותח בו פורטים בשביל האימיול? (מופיע לי LOW ID)
-
- 6 תגובות
- 864 צפיות
-
-
לפני מספר שבועות פירסמה ועדה משותפת של משרד החינוך, משרד הבריאות ומשרד הגנת הסביבה דו"ח הממליץ לאסור על שימוש באינטרנט אלחוטי (WiFi) בבתי הספר. לדעתי, זו החלטה מטופשת. כל הפרטים בפוסט. http://www.netcheif.com/blog/?p=2526
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום לכולם, כמה מקסימום אני יכול לשלוח או לקבל דרך האימייל הרגיל שלי (זה שמקבלים בחיבור לאינטרנט) תודה מראש.... ניר
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
לפני כחודש-חודשיים שידרגנו לטריפל של הוט, 12MB עם 014. בהתחלה למשך כמה ימים הייתי מחובר ללא חייגן כמו שהייתי מחובר תמיד (גם להוט ו014 ב- 5 מגה) והכל עבד נהדר לכל המחשבים בבית, רוחב פס מלא. הבעיה התחילה שפתאום שינו לי לחיבור בחייגן ואפילו לא הודיעו לי עד שבבזק בטובם טרחו לידע אותי אחרי שטורטרתי ביניהם לבין הוט. מאז אני חווה ניתוקים באינטרנט (שחוזר כ-5 דקות לאחר הניתוק) ברגעים של "עומס" (2-3 הורדות במקביל) בעיקר ולפעמים גם סתם ככה. מלבד זאת גם נוכחתי לגלות שאני לא עובר את ה-5-6 מגה בכלל... ניסיתי לעדכן את ה- EDIMAX BR-6204WG ל-1.61 והאינטרנט בכלל לא זז מלבד ב- WIRELESS. כמו כן בדקתי גםאת החיבור למודם ישירות והכל בסדר גמור. בכל מקרה, חזרתי בינתיים לקשוחה 1.51. בקיצור, אינני …
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
שלום חברים, שם הדגם המלא הוא 3COM 3CRWER10075. האם מישהו יודע אם יש לראוטר פיירוול? לא מצאתי דבר על כך כשחיפשתי את המפרט. אבל שראיתי סקרינשוט של הממשק שלו, הופיע שם פיירוול. מישהו יודע אולי? תודה לעונים,
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
טוב בוא נאמר שהקליטה בבית שלנו פה לא ממש טובה (קירות עבים לאללה) עכשיו רק מחשב אחד הוא על אלחוטי עכשיו רואים שחוזק הקו הוא 5/5 אבל אחרי כמה זמן הוא מתנתק ולא מוצא יותר את הרשת... אתם חושבים שזה בעיה באנטנה/כרטיס רשת או רק בעיה של קליטה?
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
היי! לאחי יש מחשב נייד של העבודה והוא ביקש שאעביר ממנו תמונות ושירים למחשב השולחני שלו. במחשב הנייד יש XP Proffisional עם מסך הזדהות (שם משתמש וסיסמה). מאחר ומדובר בכמה ג'יגות החלטתי להעביר באמצעות כבל מוצלב. מאחר ושם ה-workgroup של שני המחשבים צריך להיות זהה הייתי צריך לשנות אותו במחשב הנייד. מה שעשיתי בטעות זה - בלוח הבקרה, במערכת, לחצתי על משהו שנקרא בערך "network id". כל מה שעשיתי זה לשנות ממחשב שמתחבר לרשת עסקית למחשב שמתחבר לרשת פרטית ואישרתי. זה שינה את ה-domain של המחשב וביקש לעשות restart. כשהמחשב עלה שוב עלה כרגיל מסך ההזדהות, הכנסתי שם משתמש ואת הסיסמה הנכונה, אבל לא בוצע log in ועלתה הודעה שהסיסמה, שם המשתמש או הדומיין שגויים. איך אני מחזיר את המצב לקדמותו - ה…
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום, בדירה הישנה שלי היו לי שני מחשבים מחוברים דרך ראוטר D-Link 524, אחד ישירות בכבל והשני דרך USB אלחוטי. המרחק ביניהם באופן ישיר היה בערך מטר והפריד ביניהם קיר אחד. כעת עברתי דירה והמרחק בין הראוטר לבין כרטיס הרשת האלחוטי כבר עומד על מספר מטרים עם 3 קירות מפרידים. בהתחלה לא הצלחתי להתחבר דרך האלחוטי לאינטרנט וכעת משום מה אני אפילו לא מוצא את הרשת עצמה. אני מניח שזה בגלל שהראוטר לא מספיק חזק. האם D-Link 524 הוא בעל יכולת שידור כ"כ גרועה? האם הפיתרון היחידי הוא לקנות ראוטר חדש? ואם כן איזה ראוטר מומלץ שיש לו יכולת שידור חזקה (שלא יעלה יותר מדי)? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 864 צפיות
-
-
יש לי למחר לחבר אצל קליינט רשת אלחוטית, פעם ראשונה שאנ ימתעסק עם זה. בכל מקרה ככל הנראה אני לוקח בשבילו את הראוטר הבא: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2725 מחיר לא רע, יש תקן 802.11G , הצפנת WPA, יש לו MAC FILTER, ובכללי הוא נראה לי בסדר. השאלה האם ללכת עליו זה 1. שאלה שנייה, בבית שאני מתקין יש מחשב נייח ונחשב נייד. כמובן שמטרת הרשת האלחוטית היא המחשב הנייד שמשמש את בני הבית לעבודה. האם לחבר גם את המחשב הנייח לכרטיס רשת אלחוטי על מנת להרוויח מיקום אסטרטגי יותר של הראוטר או שלחבר פיזית ולחסוך ללקוח 100+ ש"ח?
-
- 6 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום לכולם. למדתי עצמאית למבחן CCNA, ואני מעוניין להרשם לבחינה. כאשר ניסיתי לעשות זאת כשגרתי בארה"ב, מחיר ההרשמה היה בערך $150. (אך בסופו של דבר לא נרשמתי). כשאני מנסה להרשם עכשיו דרך pearsonvue, המחיר הוא $295. האם יש דרך לקבל וואוצ'ר להנחה בבחינה ?
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום, אני מתחבר ל 014 באמצעות חייגן PPPOE שמוגדר מהמודם בעוד הנתב נמצא במצב DHCP. הכל עובד אך יש בעיה של ניתוק ואי חיבור מחדש. מה אני עושה לא נכון ? האם ההגדרות שלי נכונות ?
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום, התחברתי לאינטרנט ADSL ואני מחובר דרך החייגן הרגיל של WINDOWS XP. אני רק רוצה לדעת איך אני מסדר ככה שהוא יתחבר ב STARTUP, פשוט שכחתי איך עושים את זה. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
רכשתי את הכרטיס, התקנתי פיזית, התקנתי דרייברים. בdevice manager מופיע סימן קריאה ליד שם הכרטיס. מופיעה שגיאה תחת properties : This device cannot start. (Code 10) troubleshooting לא עולה לשגיאה, ונשאר מסך כללי בלי עזרה ספציפית. מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 864 צפיות
-
-
איך הכי כדאי לי לעשות את זה ? יש לי גם ראוטר אל חוטי
-
- 8 תגובות
- 864 צפיות
-
-
-
מצאתי 2 אתרים שמציעים עזרה לאנשים להתנתק מהתחייבויות לספקי האינטרנט לאור המצב שקיים היום אני מקווה שזה באמת יעזור למישהו כי אנחנו צריכים את כל העזרה שאפשר לקבל בשביל להתמודד עם החברות האלה אתר ראשון: http://sekershuk.co.il/?N,W,211 אתר שני: http://tluna.nrg.co.il/companies/category.asp?catID=15
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום, שייך לדיון קודם שלי אך שאלה מסוג אחר... האם יש ציוד ישכול להרחיב את רדיוס הקליטה של ה WIFI שלי (למשל הנייד) או שזה תלוי ביכול תשדורת של הראוטר שמשדר את אותות ה WIFI? אמרו לי שאנטנה היא פאסיבית ומחכה לאותות המגיעים אליה כך שאם אותות הראוטר לא מגיעים עד אליה, זה לא משנה מה היכולת שלה, היא לא תוכל לעזור. האם זה נכון ? האם יש פתרונות אלטרנטיביים? תודה.
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
-
-
יש לי שאלה: יש לי אינטרנט במהירות 2.5 ואני כן מצליח להוריד במהירות המקסימאלית אבל משום מה, כשאני מוריד מאתרי FTP, ההורדה איטית כל כך שאני מגיע לtimeout וההורדה נפסקת.... מה יכולה להיות הבעיה? אני מחובר עם router. צריך עוד פרטים?
-
- 5 תגובות
- 864 צפיות
-