עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יום אחד עברתי על פוסט שאומר שאנשים רוצים לעשות עצומה בשביל שיעלו לנו את המהירות העלאה למשתמש פרטי. אני לא נהנה מהמהירות העלאה שיש למשתמש פרטי, אז החלטתי לנסות משהו. גיששתי באתר של בזק והגעתי לכאן: http://www.bezeq.co.il/Pages/contactmanager.aspx באתר הנ"ל ניתן לרשום מכתב להנהלת בזק. שלחתי מכתב לדובר בזק, מנכל בזק, שיווק, מחלקת הנדסה-רשת וללקוחות פרטיים, שבו רשמתי (תמצית) שאני מאוד לא מרוצה ממהירות השליחה שהם מציעים למרות שבלי שום בעיה הם יכולים לספק מהירות העלאה גבוהה יותר בתשתית VDSL. (במיוחד אחרי שראיתי שאני בוודאות מקבל גם 5 מגה העלאה- בסוף רשום) למחרת בבוקר קיבלתי טלפון מבזק שרצתה לברר שאולי אני לא מקבל את המהירות העלאה שאני אמור לקבל, הסברתי לה שאני מקבל את מה …

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. שמעו אני רב כל הזמן עם אחי על המודם אצל מי הוא יהיה במחשב כדי לגלוש האם רשת ביתית קווית לא אלחוטית כי לאחי יש חדר בממ"ד ולי זה רגיל האם אנחנו יכולים עם רשת ביתית +נתב וכל העניין לגלוש בו זמנית ? אם כן האם המהירות מתחלקת לשתיים ? וגם איזה דברים נוספים רשת ביתית יכולה לעזור לי תענו לי דחוף כי אני צריך להחליט היום?

• 11 תגובות
    • 991 צפיות
  3. Started by tazok,

יש לי רשת אלחוטית עם שני מחשבים עם ראוטר Edimax ושני כרטיסי רשת PCI אלחוטיים. הבעיה היא שאני נכנס לתוך הממשק של הראוטר ופותח את הפורטים של הביטורנט ועדיין הבדיקת פורטים של אזרוס מראה כאילו הפורטים חסומים. אני לא מבין למה למרות שפתחתי אותם הם לא נפתחים! עוד בעיה שיש לי זה שאני עושה פינג נגיד לאיזה שרת של BF2 כל כמה דקות הפינג קופץ ל1000+ וחוזר ל80-90 הקבוע, זה מעולם לא היה לפני הרשת.. הראוטר יושב מאוד קרוב למחשב כרגע יכול להיות שזה הבעיה? אם אני יחבר בניהם בכבל זה יפתור את זה? תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 912 צפיות
  4. הייתי עם ממיר רגיל, HD, והייתי מקבל כתובת שמתחילה ב-5.29 החליפו לי לממיר mini Fiber ואז הייתי מקבל כתובת שמתחילה ב-77.138 ועכשיו החזירו לי ממיר ישן (כי הפייבר עשה בעיות), ממיר Magic HD ואני מקבל כתובת שמתחילה ב- 213.57 ממש מוזר שממירים משפיעים על ה-IP. ומה שיותר מפגר זה שהכתובת של הממיר mini Fiber גרמה (99% זו הייתה הסיבה, כי לא הצלחתי להבין מה עוד יכל לגרום לזה) לזה שה-Bridge Mode ננעל לי ב-HOT Box.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שלום, רכשתי דומיין מהאתר של בזק (הבנתי שזה בסופו של דבר מנוהל ע"י domainthenet לפי ה whois) אני רוצה לעשות הפנייה לאתר אחר שלי (WiX), אבל אני לא מוצא שום דרך לעשות את זה דרך הקונסולת הגדרות הפשוטה שהם מספקים זה נראה כאילו יש אפשרות לעשות רק ניהול רשומות ולא לעשות העברה מישהו יודע איך אפשר לעשות את זה במקרה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. Started by ras81,

שלום, יש לי FIBERBOX של הוט ונתב TP LINK AC1600 מכיוון ולHOT FIBERBOX יש בעיית חיבורי בWIFI, ראיתי בעבר המלצה לחבר את הנתב הנל והצלחתי. היום, לאחר התעסקות עם החיבורים וניקוי האיזור, הנתב לא מצליח לדבר יותר עם הFIBERBOX וביצעתי RESET אולם אני לא זוכר כיצד ממשקים את השניים כך שTP LINK ידע לעבוד כראוטר וגם להתחבר עם הFIBER BOX - בעבר היה מדריך אולם איני מוצא אותו, האם מישהו מכיר או יכול לעזור? תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. בא לי לעשות סקר קטן לראות את המצב בין החברות. ממני כרגע גונבים 69 מבזק ו57 מ012 (אחרי טלפונים כועסים זה ירד ל42) בכל מקרה, ביקשתי לשדרג ל2.5 ויצא לי בזק 79 ו012 40 לחצי שנה ואז 59 איך זה? סביר? איך אתם משלמים?

• 29 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by kobi10,

מישהו יודע האם הראוטר הזה תומך בשמות משתמשים שיש להם סיומות כגון סולמית?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by lior1243,

היי, אני רוצה להוסיף מערכת Tenda MW6 לבית. הבנתי שתחנה אחת אמורה להתחבר לראוטר הקיים והשאר לשקעי חשמל. יש לי כמה שאלות: 1)האם אוכל לחבר את המערכת ל-TP-Link W9970 שיש ברשותי? אני רוצה לוודא לפני שאני קונה שהראוטר תומך בדבר כזה. 2) אם הראוטר תומך, האם אני צריך לשנות משהו בהגדרות שלו לפני החיבור? אם כן, האם יש מדריך שתוכלו להפנות אותי אליו? 3) האם הראוטר שלי עלול להוות צוואר בקבוק ולפגוע בביצועי ה-Mesh? אם כן, לאיזה מכשיר כדאי לשדרג? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  10. Started by crik,

שלום, ברשת שלי יש כ6 מחשבים, חלקם מחוברים ברשת קווית וחלקם ברשת אלחוטית. ברצוני לדעת האם יש כלי שאני אוכל לנהל עידכונים נניח אנטי וירוס, ווינדוס וכו'.... שאני אוכל להגיד להם מתי לעדכן ומה לעדכן וכמו כן, מעקב לאחר המחשבים ותפעולם. בברכה, משה

11. Started by y_i_c,

יש לי את המודם של אלקטל....שידרגתי אותו ל PRO וחיברתי אותו ל HUB SWITH שלי. יש לי בעיה מוזרה במופיע ונעלמת........חשאני מוריד קבצים עם פלאשגייט הקבצים מורדים...אבל בהפסקות.....או שהתעבורה מקסימלית או שלא עובר כלום!.. זה קורה רק בתקשורת PPP אם אני מחייג ב PPTP זה עובד כמו שצריך... מישהו נתקל בזה פעם??? היתה לי פעם בעיה כזאת כשהמודם עןד היה בגירסת HOME וזה היה בגלל הסרבר..(התנגשות IRQ)...עבל הבעיה חזרה והיא לא מובנת.. מישהו נתקל בבעיה הזאת??? והמליח לפתור אותה?!!?!?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אם אני מנסה לפתוח קישור לא מתוך הדפדפן(לא משנה מה) במקוםלהכנס לדף זה מוריד לי קובץ שלו מישהו יכול לעזור???????

13. Started by bennyriz,

שידרגתי את המודם ADSL שלי לראוטר ועכשיו ההתחברות לרשת אצלי היא ישרות דרך התחברות לרשת (PPP). אני עובד עם מערכת XP ואיפשרתי את האיקון של הרשת להיות זמין ב-Notification area. עכשיו האיקון הזה קצת שונה מאשר חיבור VPN, הוא מציג את כמות המידע המועברת ב- Packets (KByte) ולא ביחידות Bytes. הבעיה היא שהכמות של השליחה לא נכונה. היא די קרובה לכמות של ההורדה וזה לא הגיוני. אני תוהה אם מישהו יודע אם אפשר לסדר את זה שהנתונים יוצגו בצורה תקינה ..

• 25 תגובות
    • 3.2k צפיות
  14. ברשותי מספר מחשבים ניידים שמחוברים בצורה אלחוטית לנתב NETGEAR. יש לי גם מדפסת של HP. לפעמים, כל פעם בהדלקת המחשב אני לא יכול להדפיס מהמחשבים המשותפים ברשת הביתית בגלל איי פי משתנה. המדפסת שיש לי היא לא אלחוטית לכן אי אפשר לחבר אותה לנתב ישירות ולהדפיס מהמחשבים המשותפים. אני יודע שאפשר לחבר במקרה כזה את המחשב הנייד דרך כבל לנתב, עם חיבור איי פי קבוע ולפתור את הבעיה שהמדפסת תוכל להיות משותפת עם כל המחשבים, מבלי שהאייפי ישתנה, מה שעושה את המחשב חסום לרשתות אחרות, כי מוגדר בו איי פי קבוע. אני יודע שזאת אפשרות, אבל יש דרך גם לחבר את המדפסת, למרות שהיא לא אלחוטית לנתב, דרך חיבור USB, שזה במקום מדפסת רשת, שאני מניח שאני לא תלוי בפעולת המחשב הבסיסי שמחובר לרשת, וגם לא צריך לרכוש …

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by ohadbx,

יש לי רשת ביתית פשוטה בין 2 מחשבי XP, כאשר האחד מארח חיבור אינטרנט לשני. משום מה הרשת הפסיקה לעבוד (שיתוף קבצים ואינטרנט)- ובמחשב הלקוח מופיע הערה על כרטיס הרשת "קישוריות מוגבלת או חסרה" ובפירוט נרשם שזה בגלל שלא הוקצתה למחשב כתובת רשת, וזה עלול לבטל אפשרויות רשת מסוימות. יש כפתור שמאפשר לי לנסות לתקן אוטו' את החיבור- אבל אחרי כמה דקות ניסיון התיקון נכשל. ההודעה הופיעה גם במחשב המארח אבל עכשיו היא נעלמה- ובכל מקרה בדקתי את ההגדרות ב 2 המחשבים והן נראות תקינות. באף אחד מהמחשביםאין פיירוואל או משהו דומה (וגם הפיירוואל של ווינדוס מבוטל) הרשת עבדה טוב לפני כן. במחשב המארח התקנתי קצת לפני שהבעיה הופיעה SP2, אבל כבר הסרתי אותו והבעיה עדיין נשארה. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Ashand,

שלום, "הקמתי" רשת ביתיית אלחוטית משמע, מחשב אחד שבו יש את הנתב האלחוטי משדר למחשב שני בו יש AP ...אינטרנט עובד יפה מאוד איך אני יכול ליצור שיתוף בין שני המחשבים? איך אני יכול לשלוט על המחשב השני, לראות את C AND D לדוגמא? יש תוכנות מומלצות? תודה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Acejin,

קניתי מחשב חדש וחיברתי אותו בכבל רשת לראוטר שמחוברים אליו עוד שני מחשבים. כשאני מוריד קובץ כלשהו בהורדה ישירה המהירות די איטית, המהירות של האינטרנט היא 1.5 וההורדה עומדת כמעט באופן קבוע בלי קשר לסוג השרת שאני מוריד ממנו על 50KB, אבל.. כשאני מוריד מהתוכנה אזוראוס אני מקבל קצב הורדה כמעט קבוע של 185KB. מה אני צריך לעשות כדי לקבל הורדה ישירה בקצב מקסימלי? עשיתי חיפוש בגוגל ומצאתי את זה: (כדאי להתקין את זה, יש מצב שזה יעזור לי?) http://www.start64.com/index.php?option=com_content&task=view&id=942&Itemid=104 אני חייב לציין שאני בדר"כ מוריד מאתרים כמו FileFlyer, Rapidshare.. ובראפיד אני משתמש פרמיום. חוץ מזה, אל תתיחסו לזה שיש עוד שני מחשבים מחוברים, כי כשאני מוריד …

• 8 תגובות
    • 768 צפיות
  18. שלום לכל מאן דבעי נתבקשתי לעזור ברכישת מערכת קונפרנס באיכות גבוהה לארגון ויש לי פשוט המון שאלות קיטבג מקווה שמישהו מכם יכול לעזור המערכת מסופקת דרך POLYCOM חברת בת של ORANGE והמחיר שלה פשוט בשחקים לדעתי. http://www.polycom.com/products/telepresence_video/video_conference_systems/room_systems/index.html מדובר בדגם HDX 7000 אשר אמור לספק איכות 1080P\30f שחשובה להצגת קבצי תרשימים במסך אחד ובמסך שני אנשי הועידה. שירות השיחה ל-5 שעות עולה 1500שח ועוד 2.5 לכל דקה נוספת וזאת נטו לשלוחה אחת מחיר יחידת דגם 7000 רק למכשיר עצמו הוא 30.000 שח לא כולל מסך לא כולל רמקולים לא כולל מצלמות -נטו המכשיר עצמו לכל שאר הרכיבים מחירים לא שפוייים לגמרי 1)באיזה אמצעי וידעו קונפרנס אתם משתמשים באר…

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  19. שלום לכולם. יש לי תשתית בזק במהירות 40MB והיום שדרגו לי את הספק ל 100MB (בבי"ל) האם זה מתכון לבעיות בגלישה ? תודה.

20. Started by someone,

מישהו יודע מה קורה איתם? כבר הרבה זמן אין שום חדשות מהם וכבר נמאס לי להיות תקוע עם 56k...

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by BenK,

לאחרונה קיבלתי ADSL 0.5 ( ) ויש לי בעיה קשה לאחר זמן מסוים של גלישה באינטרנט האינטרנט מתנתק כשהאיקון של הגלישה עדיין פועל כרגיל.. בנוסף יש לי חשד שזה בגלל הMOBO שהוא ASUS CUVX4 ושמתי לב שזה קורה בעיקר כשיש עומס על המערכת.... (לדוגמא פתחתי הרבה חלונות וכשהפעלתי בטעות אנריל זה קרה) רציתי לשאול אם למישהו היתה הבעיה הזאת ויודע פיתרון? או יכול לתת לי איזה שהוא Long shot או עצה.. תודה רבה... נ.ב. יש לי WINME ו256 זיכרון

• 18 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. אני מחובר במודם Siemens SL2-141 דרך בזק / בזק בינלאומי במהירות 8 מגה (שידרגתי לפני חודשיים) ויש לי בעית קליטה בבית - רוב היום אני עובד על לפטופ בחדר אחד ובערב מדי פעם אני יושב עם הלפטופ מול הטלויזיה בסלון או משחק ב-PS3 (אישתי כנ"ל עם הלפטופ שלה). הסימנס בעייתי כי האות שלו לא מצליח לעבור את הקיר וחצי שיש בין הסלון לחדר עבודה (מרחק של 10+ מטר) בצורה טובה ואני צריך לפעמים להתחבר עם כבל רשת ארוך מאוד או להעביר את המודם משקע אחד לאחר באמצע הבית, כאשר גם ה-PS3 מתנתק לפעמים כשהמודם רחוק. מבאס. דיברתי היום עם נציג בזק בקשר למודמים חדשים והוא אמר לי שיש את ה-Dlink 2760U עם תקן N. כמובן בשביל לקבל אותו ב-1.90 ש"ח לחודש אני צריך להוסיף חבילת אנטי-וירוס ותמיכה בעוד 12+ ש"ח בחודש ול…

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  23. Started by hck,

היי השאלה היא פשוטה: אם אני שם כרטיסי רשת של 1G במחשבים מחוברים ביחד, זה יהיה יותר מהיר מאשר הם יהיו מחוברים בכרטיסי רשת 10/100? מישהו העלה בפני נקודה מעניינת, שהרי גם ככה קצב העברה של דיסק קשיח הוא מאוד איטי יחסית להעברת נתונים בין מחשבים ברשת, כך שגם אם אני אצור רשת יותר מהירה, צוואר הבקבוק יהיו הכוננים הקשיחים שיאיטו את העבודה! האם זה נכון, ולכן לא שווה לעבור לכרטיסי רשת 10/100/1000 ?

• 4 תגובות
    • 5.6k צפיות
  24. Started by PuG3o6,

שלום . אז כך יש לי ראוטר אלחוטי D-LINK2650U וקניתי ACCESS POINT מסוג TP-LINK WA500G מישהו יכול לעזור לי איך אני יכול להגדיר את הACCESS POINT כך שאני אוכל להשתמש בו לגלישה ( אני מחבר אליו רסיבר שצורך גלישה ) חשבתי שרק לחבר את הACCCESS POINT ולהיכנס לכתובת 192.1681.254 ואז להגדיר מבפנים, אני לא יכול להיכנס לכלום וזה מה שאני מקבל כשאני כותב IPCONFIG [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. שלום כולם, יש לי מחשב שמשמש בתור NAS. כדי לא לבזבז חשמל הוא רוב הזמן במצב "שינה" ואני מעיר אותו ממחשב אחר כדי לגשת לנתונים כשצריך. הבעיה שלוקח לו זמן רב יחסית להופיע ברשת (בין 10 שניות לחצי דקה) למרות שהוא כבר פעיל והתעורר, הייתי רוצה לזרז את הזמן הזה. אני חושב שהראוטר מחבר אותו לרשת לאט מדי, איך אפשר לבצע זאת? **כל המחשבים מחוברים עם כבל LAN לראוטר 1043nd, שמריץ DD-WRT.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.