רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום, הצטרפתי היום להוט ולהוט נט. כשאני מחבר מחשב נייד ישירות לראוטר אני מקבל מהירות הורדה מקסמלית (100 מגה ביט) בבדיקת המהירות. כשאני מנסה עם כל מכשיר נייד (סמארטפונים, מחשבים ניידים, טאבלטים) או אפילו מחשב נייח שמחובר דרך רשת החשמל עם מתאמים של D-LINK מהירות ההורדה נעה בין 20 ל-30 מגה ביט. ברור לי שיש כרטיסים איטיים יותר וחלקם רחוקים יותר. מה שהכי מפריע לי זה המחשב הנייח עם המתאם על רשת החשמל. התאכזבתי מהמהירות. ואני לא יכול לבוא בטענות להוט כי הבעיה היא פנימית אצלי. יש לכם רעיונות? פתרונות? זה נראה כמו מגבלה של החומרה. קניתי היום במיוחד ראוטר D-LINK 651. אמנם לא הוצאתי עליו הרבה כי היה לי זיכוי וגם לא היו אלטרנטיבות יותר טובות. אבל האם הבעיה היא באמת בראוטר? אני מניח ש…
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היה לי קצת בעיות בהתחלה אינטרנט מתנתק ,מהירות גלישה בערך אפס ורוב הזמן לא גולש אבל היה מורידבקצב 250 - 350 KBPS יש לי מהירות גלישה של 2.5 Mb . אחרי שעדכנתי את ה firmware הוא עבד רגיל עם מהירות גלישה ממוצעת אבל מוריד בקושי עד 10Kbps (אני מוריד דרך bitcomit ) פתחתי את כל הפורטים אבל זה לא עזר. אשמח אם אקבל פתרונות לבעיה . תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
בהמשך למה ש magimag רשם פה על הורדות איטיות בראפיד שייר http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=448341.0 אני רוצה להצטרף ולהרחיב, כי התופעה הרבה יותר גדולה אני מחובר לרשת עם תשתית NGN של בזק במהירות של 15 מגה ביט לשניה, מהירות הורדה בפועל כ 1.9 מגה בייט לשניה. והספקית שלי היא 012 אני מוריד המון מכל האתרים של הורדות ישירות במיוחד מ unlimit megaupload fileflyer hot file ועוד כמה בכולם יש לי גישה מלאה (בתשלום), מה שאומר שאני אמור להוריד במהירות המקסימלית ללא שום הפרעות בפועל במקום להוריד במהירות של 1.8 מגה בייט לשניה (פלוס מינוס) אז המקסימום שאני מגיע אליו זה באזור ה 150 עד 300 ק"ב לשניה עכשיו אין לי ספק שהספקית שלי חוסמת את הגישה ומאיטה את התעבורה בגלל שמתי שאני עושה …
-
- 18 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
יש לי נתב ותיק יחסית של EDIMAX דגם 6424n. לאחרונה שמתי לב שהמהירות במחשבים הניידים ירדה. בזמן שבחיבור ישיר לכבל רשת אני גולש במהירות של 12 ללא בעיה, דרך WiFi אני מגיע למהירות של כ-7. בדקתי בשני מחשבים וזה המצב. בנוסף - בחדר שנמצא במרחק של 15 מטר מהנתב בקושי זוכים לקליטה מהנתב. מה יכולה להיות הבעיה? מה לבדוק?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי 5 מגה ואני מחובר בבזק בינ"ל
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הפעם הם הגזימו 013 נטוויז'ן כל היום לאאגים במשחקי רשת כמו AMERICAS ARMY , FIREWALL (חסימת פורטים כנראה ) מצד החבר'ה .. LOW ID באימיול ( פתחתי פורטים והייתי מרוצה מהאימיול עד שיום אחד קיבלתי LOW ID ) לדוגמא באימול אני מקבל 500\478 במקורות .. אבל מוריד על 12 ותוקע את האינטרנט ( המשחבים מחוברים כרשת וזה אף פעם לא היה ככה .. כשאני מפעיל את האימיול אני תוקע לאבא שלי את האינטרנט , כאילו הרוחב פס מלא אבל האימיול מוריד לאט .. ) התקשרתי לנטויז'ן .. דיברתי עם נציג מתחנגל ברמות ( סליחה על הדיבור ) מה שהיה לו להגיד זה להסכים איתי בקשר לחסימות פורטים ולא להוציא מילה ... אה.. הוא גם הציע לי ללכת לשירות לקוחות להתנתק אם אני רוצה ... אידיוט . הסברתי לו את העניין וזה שהם מרמים א…
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום לכולם הגדלתי את מהירות האינטרנט שלי 4 מגה בבזק עכשיו אני אמור להרוריד על 500KB או מ.. 470KB מעלה כי אני לא מגיע ל 500KB אלא רק ל 450-470 הטכני שלהם אמר לי שככה אמור להיות אז אמרתי לו למה שהיה לי 2.0 מגה הורדתי על 260KB הוא אמר לי שזה שונה מ 4 קיצר איך זה אצלכם או איך זה אמור להיות אני בדוק דרך מדיקת מהריות זאתר של בזק גם
-
- 10 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני מוריד קובץ בטורנט, הסתכלתי ברשימת ה peers וראיתי מישהו שאני מוריד ממנו במהירות 600kB/s אף פעם לא קרה לי שהורדתי ממשתמש יחיד במהירות כזו גבוהה. עשיתי עליו whois וגיליתי שזה אייפי ישראלי של 012! השאלה היא איך מישהו הצליח לקבל מהירות העלאה כזו גבוהה? זה יוצא כמעט 5 מגה ביט בהעלאה! וזה עוד בהנחה שאני היחיד שהוריד ממנו את הקובץ. יש אפשרות להתחבר לחבילת גלישה סימטרית בישראל ולא ידעתי עליה? אשמח למידע לגבי ה "תעלומה" הזו.
-
- 8 תגובות
- 946 צפיות
-
-
כבר כמה ימים (4+-) שהטורנטים אצלי מורידים נורא לאט. יש לי אינטרנט 30 מגה. הייתי רגיל להוריד מטראקרים ציבוריים במהירות 1.5-2.5 מגה לשנייה. ומטראקרים פרטיים ב-3 מגה+- כרגע אני מוריד ב-500Kbps-800Kbps במקרה הטוב. אתמול בקושי הייתי עובר את ה-100Kbps. ככה שיש שיפור מאמול. בהורדות ישירות, אני מוריד במקסימום מהירות (3.5 מגה לשנייה) מבחינת מהירויות העלאה, אין בעיה. מגיע למקסימום גם בטורנט וגם ב-speedtest. רק מהירויות ההורדה (בטורנט בלבד) הן הבעיה. קראתי דיון נוסף בפורום מתחרה, שיש כמה אנשים שגם כן נתקלו באותה הבעיה בדיוק. תשתית הוט, ספקית בזק. ומהירויות ההורדה בלבד של הטורנטים נמוכות מאוד. זאת לא בעיה של פורטים או הגדרות מסויימות במחשב. כי לא שיניתי שום דבר. והייתי רגיל להוריד במ…
-
- 2 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני משתמש בRS הייתי מנוי שם... ולאחרונה עם חיבור בתשתית בזק וספק 014 המהירות הורדה מ12 בצהוריים בערך עד 12 בלילה נהיית איטית מאוד. מחובר ל1.5M ומוריד ביום עד.. ואני מדגיש עד 30K... ובעצם ניסיתי עשרות אתרי הורדה והמהירות בה נורא איטית בשעות היום והערב. עכשיו בין פלא אחרי 12 בלילה או 1 בלילה לא עשיתי LOG בדיוק לזה קצב ההורדה עולה פתאום ל187 קבוע שזה בעצם המקסימום שלי. עכשיו ניסיתי עם ספק אחר שהספק עצמו נמצא קילומטר ממני וזה ספק טכניון על תשתית בזק... שההגבלה שלו זה 10M.. ואני מתפלא שהמהירות לא משתנה. בלילה הכל טס ובשעות היום תקוע. יש לי אנטי + פייר אין ספיוור ואין כלום על המחשב.. סתם בשביל הקטע פרמטתי והכל נשאר אותו דבר. על אותה תשתית בדקתי יכול להיות משהו דפוק עם המחשב (ל…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, צצה לי בעיה חדשה במחשב שלי, אתמול התחלתי להרגיש איטיות בגלישה באינטרנט, עשיתי בדיקת מהירות וראיתי שאני מקבל 15 מגה ו0.92 העלאה ופינג נורמלי 5... (RA). בדקתי בחיבור ישיר במחשב הנייד שלי ושם קיבלתי כמו שצריך, במחשב אחר שגם על WIFI קיבל 60 מגה (לפני הבעיה הייתי מקבל 76 מגה) ורק אצלי במחשב יש את הבעיה הזו.. מה לעשות ? הכרטיס רשת שלי tp-link tl-wn822n עריכה: הצלחתי לסדר את זה ! איך לא חשבתי על זה קודם.. מסתבר שהתכונה CFO SPEED גרמה לכל זה.. אפשר למחוק
-
- 0 תגובות
- 3k צפיות
-
-
עברתי ספק אינטרנט וקיבלתי את הנתב הזה. אני שם לב שמהירות ההעלאה בWIFI זהה לחיבור קווי, אך מהירות ההורדה (מכמה מחשבים שונים) נוראית. עד 20 מגה במקום 40 מגה גם אם המחשבים צמודים לנתב. האם זו מגבלה של הנתב ואין מה לעשות או שאפשר לעשות משהו?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, היום עברתי להוט (רק בתשתית) ל 200M עשיתי בדיקת מהירות וקיבלתי 190 + - לא קריטי אבל בהורדה אני לפעמים מגיע ל25 ולפעמים 20 ואפילו ל12 זה כאילו לא יציב וגם בבדיקת מהירות זה מראה שהקו כאילו לא יציב, למרות שהייתי בבזק בקו vDSL 40 מגה (כמה שאני לא אוהב אותם) הקו היה יציב לחלוטין אם זה בבדיקה את הגרף היה ישר ואם זה בהורדה לא היו תנודות כאלה זה אמור להיות בעיה בשתית או שאצל הספק (קראתי פה בפורום שבזק בנלאומי עושים קצת בעיות עם הוט) בבדיקת מהירות ה ping נתקע לאחר שיחה עם הוט, נאמר שיש בעיה עם העוצמות וישלח טכנאי. בגלל זה שאלתי בפוסט אחר האם אפשר לקנות ציוד עצמאית בשביל לשלול את האפשרות של ציוד לקוי, או שהבעיית עוצמה זה לא קשור ל hotbox שהם שמו לי
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שבת שלום שדרגתי לאחרונה ממהירות 12 מגה ל 30 מגה בהוט אבל אני לא מקבל את המהירות הדרושה. המהירות לא משתפרת בחיבור ישירות למודם. הממוצע שאני מקבל זה בערך 20 ואני אומר ממוצע כי המהירות לא יציבה מבדיקה לבדיקה. יש לי את המודם השחור מדגם אריס והוא מחובר לנתב לינקסיס 160N דיברתי עם הוט וקבעו לי טכנאי רק ליום חמישי וחשבתי לנסות לבדוק אם יש עוד מה לעשות בצד שלי. תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה שידרגתי מ-20 ל-30 בתשתית בזק (אני לקוח שלהם מאז שיצא בערך האינטרנט המהיר). לפני כשנה ששידרגתי למהירות של 20 מגה והייתי עם 012 היו לי מספר חשבונות פרימיום להורדה משרתים בחו"ל ולא הייתי מקבל את המקסימום לאורך היום- בעוד שלחבר שלי היתה תשתית של הוט (12 מגה) ויצא לנו בערך להוריד במהירויות דומות...בדקתי את הנושא מולם והתשובה שקיבלתי היא שהם מתחייבים למהירות הורדה מקסימלית רק בארץ וחבילת גיימרים אין במהירויות האלו. ממש לפני כמה חודשים הציעו לי בבזק לשדרג ל-30, הספקתי לעבור ל-2 ספקיות בגלל המחיר ולבדוק מאיפה התקלה נובעת (014 בעבר ו-013 כיום) ועדיין אני לא מקבל את המקסימום מהשרת שאני מוריד, יכול להגיע ל-1.8 בשעות השיא ו-2.7 בשעות השפל- זה קרה לי בכל הספקים (ו…
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. אני מחובן לבזק בינלאומי. אני מחובר דרך כבל רשת לנתב רשת אלחוטית. הנתב מתחבר ברשת אלחוטית לראוטר שנמצא בממ'ד בבית שהוא מחובר למודם. אנחנו 4 מחשבים שמוחברים. אני משתמש בUTORRENT והקצב הורדה נורא נמוך. אני מדבר על הורדה רק שכהמחשב שלי פועל. הפורט פתוח, מה יכול להיות הבעיה? זה רק בחודש האחרון ככה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מזה כחודשיים בארה"ב וסוף סוף התחברנו כאן לאינטרנט 6 מגה ביט הורדה , 348 קילוביט(?) העלאה... החיבור דרך חברת הכבלים Comcast ב $59 לחודש כולל הכל. ב 10 דולר יותר אפשר לעלות ל 8 מגה ביט הורדה (!) ו 748 קילוביט העלאה. אני מצרף תמונה יש לי Burst-ים של 2 מגה בשניה ... ה- Up Load מגיע למקסימום של 43 קילובייט בשניה בערך. סוף סוף באנריל 2004 היו לי פינגים של 25~30 ...! הנה תמונה: [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לדעת מה המהירות המקסימאלית שאני יכול להוריד עם האינטרנט שלי. יש לי אינטרנט במהירות 1.5 ואמרו לי שעושים 187.5= 1500:8 ואני באמת מוריד בסביבות 180K\S :xyxthumbs: אבל לפעמים זה קופץ ל250+ לאיזה שנייה ואז חוזר איך זה הגיוני???
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, התשתית שלי היא על 3 מגה כרגע. רציתי לדעת האם יש כאן מישהו עם NGN או פס רחב בחו"ל ששיש לו מנוי רפדישר ויכול להעיד האם הוא יכול למצות את מלוא רוחב הפס שלו.
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
רציתי לדעת, מה מהירות ההורדה המקסימלית של חיבור 1.5 MB? אני אשמח גם להסבר קצר. תודה
-
- 7 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אז ככה: המהירות הורדה שלי מתחילה ב-200 ולפעמים 200 וקצת ואז לקראת סוף ההורדה זה מתחיל לרדת עד לפעמים למהירות של כ-7 קילו בייט לשנייה.. מהירות האינטרנט שלי היא 1.5 מגה.. תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רכשתי לפני כמה שבועות ראוטר של חברת D-Link מדגם DIR-825AC חומרה G. אני חווה כל כמה שעות ניתוקים במכשירים שמחוברים אליו, ז"א יכול להיות שלא יהיה לי אינטרנט בלפטופ, במכשיר הסלולרי או ברסיבר שמחובר לראוטר עם כבל. - הקושחה על הנתב זו הקושחה שיש באתר שצירפתי. - הניתוקים קורים גם כשאין עומס של חיבורים (כמו למשל Bitorrent) - הרשת היא 2.4GHZ שמתי לב לשגיאות האלו בלוג (מחקתי MAC addresses): Jul 21 11:48:04 kernel: [RTL_NIC]: LAN1 is up! 100full Jul 21 11:48:04 kernel: [RTL_NIC]: LAN1 is down! Jul 21 11:48:04 kernel: [RTL_NIC]: LAN1 is up! 100full Jul 21 11:48:04 kernel: wlan1: (Adi2.4Ghz) Deauth received from ac:72:89:xx:xx:xx Reas…
-
- 9 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
בימים האחרונים הורדתי כמה דברים מ BT וראיתי שהמהירות לא עוברת את ה 60K, ניסיתי להוריד קובץ שיש לו 30 אנשים שמעלים ואני הייתי היחיד שמוריד ובכל זאת המהירות לא עברה את ה 60K ניסיתי מטראקר אחר ואותה בעיה, ניסיתי גם טורנט מ MININOVA עם יותר מ 300 סידרים ופחות מ 30 אנשים שמורידים ועדין המהירות לא הייתה מדהימה, 100K בשניה, עד היום לא קרה לי שהורדתי טורנט כזה והמהירות הייתה פחות מ 170K. זה בעיה אצלי או שזה לכולם ככה?
-
- 6 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה אז ככה יש לי תשתית וספק בזק במהירות 1.5M (לא מהיר אבל זה מה יש). יש לי ראוטר DLINK DIR 300 ונתב מעפן של בזק. בקיצור אני מנסה להוריד דברים ויש לי גם IDM וזה מוריד לי על מהירויות מגוחכות למשל 5 KB ומהירויות כאלה... מה אני עושה לא נכון? לא הגדרתי נכון את הרשת...מה הבעיה? אני רק מציין שהמחשב הוא שלוחני ומחובר חוטי.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מנוי בבזק+בזק-בינלאומי ושדרגתי לאחרונה ממהירות 5 מגה ל-15 מגה. אני עובד עם מודם+נתב Simens SL-141 שהוגדר כמודם בלבד, ונתב Linksys WRT160N. הנתב עובד בסיגנל Mixed ובתדר 6. ניסיון לשחק עם ההגדרות האלה הוביל להתנגדות מצד הראוטר/ירידה באיכות החיבור. כשאני בודק מהירות הורדה דרך אתרי בדיקה שונים, אני מקבל מהירות של 15 מגה. לעומת זאת, כשאני מנסה להוריד משרתים של Rapidshare אני מקבל מהירות שעומדת על 1MB/s (כלומר, מהירות שמתאימה ל-8 מגה אאל"ט). זה לא קרה במהירות 5 מגה. במהירות 5 מגה קיבלתי מהירות של 600kb/s דרך שרתי Rapidshare. למישהו יש רעיונות? תודה, הפסען.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-