עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by diaz,

אני מחובר דרך HOT ובזק בינלאומי הוא הספק. המודם של thompson הנתב של לינקסיס. קצב ההורדה שלי הוא המקסימום (מגה וחצי) ואילו ה upload שלי הוא אפסי (6 kbps) ביט ולא בתים !!! כאשר אני מחבר את המחשב ישירות למודם הקצב ה upload הוא פי 10 שזה פחות הוא יותר מה שאני צריך לקבל. איך זה יכול להיות? בדקתי את כבלי הרשת וזו לא הבעיה. למישהו יש רעיון? תודה.

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  2. Started by XMB,

שלום לכם נגיד ויש לי ראוטר אלחוטי בבית , שאליו מתחבר מודם רשת אשר מתחבר כמו כן גם למחשב.. בהנחה שהמחשב שאליו מחוברים כל הדברים(המחשב הראשי) יהיה כבוי, המחשב קצה שעליו מותקן הכרטיס רשת האלחוטי יוכל לגלוש באינטרנט? תודה לעונים.

• 9 תגובות
    • 919 צפיות
  3. מידי פעם שאני נכנס לאתר מסוים הוא אומר לי למעלה להתקין איזה פקד.מה זה הפקד הזה?

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  4. יש לי בעיה באינטרנט..מין "דרופים" כאלה בגלישה\משחקי רשת וכד'.. (דרופים זה מין נפילות קצרות פיתאומיות כאלה של חיבור האינטרנט) אז ככה התקשרתי לנציג שירות וגילינו שיש מין תקשורת שפועלת באינטרנט ואין לי מושג מאיפה היא..בהתחלה חשבנו אולי זו אחת התוכנות אז סגרתי את כולן אבל עדיין התקשורת הזו ממשיכה לעבוד..עשיתי סריקה לרוגלות ולוירוסים (ad-aware וקפסרקסי ) גם לא עזר לפתור הבעיה..אין לי מושג איפה הזבל הקטן הזה שיושב לי על החיבור וגוזל ממנו! הנה רשימת הprocesse אולי תבחינו באיזה הליך שנראה לכם מוזר אין לי מושג כבר מה לעשות... אולי משהו אחר..מה אתם אומרים? החיבור הוא 1.5mb נ"ב-גם כיבוי הפיירוול לא עזר

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by ori-silver,

אני כרגע אצל בזק ב-1.5 מגה,המודם שלי כרגע או בחיבור usb ויש איתו קצת בעיות של ניתוקים,אני מחר עובר ל2.5 מגה בadsl,האם אפשר לדרוש ללא תשלום מודם אחר בהשאלה או משהו כזה?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by redead,

אני עובר לדירה חדשה ואני רוצה לעשות שם אינטרנט ADSL במהירות של לפחות 2.5/250 אבל האמת בא לי יותר על 5/500 בכל אופן רציתי לדעת באיזה חברה הכי מומלץ להתחבר ומשהו שיותר חשוב זה שאני צריך ראוטר כי חוץ מהמחשב השולחני יהיה לי גם לפטופ שאני צריך שיהיה לו אינטרנט אז רציתי לדעת אם כדאי לקנות את הראוטר אצל בזק או פשוט ללכת לחנות מחשבים ולקנות דגם מומלץ? תודה..

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by the king2006,

יש לי מחשב נייד ואני צריך שתמליצו לי על כרטיס רשת USB אלחוטי כדי שאני אוכל להתחבר לראוטר האלחוטי שלי .. תודהה

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  8. Started by Senator Stupidity,

שלום לחברי פורום רשתות - שוב הכתה אותי הבעיה המעצבנת מכולן - A Network Cable is Unplugged. המחשב שלי מסרב להכיר בקיומו של כבל רשת תקני לחלוטין (=פועל עם מחשב אחר) המחובר אליו באופן יציב למדי. משום מה כתובת הMAC של הכרטיס היא FF:FF:FF:FF:FF:FF, הוא מצליח לעשות פינג לעצמו (127.0.0.1) אבל כאמור הוא לא מקבל IP מהנתב (בניגוד ללפטופ שבו אני משתמש עכשיו) כי חושב שהכבל אינו לרמתו (שוב, בניגוד ללפטופ בו אני משתמש עכשיו). ניסיתי את הדברים הבאים: אתחול של המחשב. כיבוי והפעלת הכרטיס. מחיקת הכרטיס מ-Device Manager והתקנתו מחדש. netsh int ip reset netsh winsock reset התקנת דרייבר עדכני. שינוי סלוט PCI דרכה מחובר הכרטיס. שינוי הכרטיס. System Restore ההישג היחיד שהגעתי אליו אחרי רשימת …

9. יש לי שני מחשבים מחוברים אחד לשיני ברשת,זה הראשי והשיני של אחותי. עכשיו הרשת אצלה מתנתקת כל כמה זמן ולפעמים כמה פעמים ב5 דקות. מישהו חושב שהוא יודע מה הבעייה?

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  10. שלום רב, אני שמח לבשר לכם על פורטל חדש המציע תמיכה טכנית , מדריכים וסיוע בכל הקשור למחשבים ורשתות. יש לציין כי הכל חינם אין כסף! אתר שווה ממש! www.myhelp.co.il

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  11. Started by snir2651,

שלום לכולם, אבא שלי החליט להפתיע אותי וקנה לי ראוטר אלחוטי/חוטי (D-LINK TLWR641G) לרשת החוטית שהיתה לי. רק קיבלתי אותו ואני מעוניין בחוות דעת עליו, לטוב או לרע. אגב, בינתיים הכל קליל וסביר.

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  12. Started by ramimos,

היי אני מחובר לכבלים עם ראוטר 3 COM 3crwer10075 . עד כאן אין שום בעיה. הבעיה מתחילה בזה שהראוטר נמצא בקומה העליונה של הבית ואילו אני צריך להתחבר מידי ]עם עם הלפטופ בקומה התחתונה שם הקליטה היא דיי חלשה. אתמול קניתי AP של אדימקס EW-7206APG שתומך ב |WDS ( גם 3COM תומך ב WDS אני לא מצליח לקנפג אותם כך ש AP יגביר לי אות הרשת האלחוטית בבית , ללא צורך בחיבור קווי אליו אודה לכל תשובה תודה רמי

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  13. השאלה שלי היא כזאת: אם יש לי חיבור פשוט יחיד לאינטרנט בבית דרך מודם, האם אני יכול לקנות ראוטר/נתב אלחוטי, לחבר אותו לאותו קו ADSL או למודם ובעצם עכשיו לשדר אותו בכל הבית לכל לפטופ עם כרטיס אלחוטי בטווח? השאלה היא האם צריך לרכוש קו חדש מהספקית על מנת לחבר אליו ראוטר אלחוטי? אני מאמין שלא, אך בכל זאת אינני מבין כיצד הראוטר יבצע את החיוג וההתחברות לקו האינטרנט שלי. ושאלה נוספת, אם ואני בעל עסק של בית קפה/ מסעדה וכו', וברצוני להתקין שם רשת אלחוטית ציבורית בעזרת ראוטר שאקנה, האם לתת לספקית האינטרנט לחבר אותי לחבילה "עסקית" גראנדיוזית שתעלה הון, או פשוט לבקש קו ADSL פשוט וליישם את אותה התקנה של נתב ששאלתי עליה בשאלה הקודמת. אשמח לקבל עצות ותגובות- תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  14. Started by tkuiruz,

טוב לפני כמה ימים קיבלתי ראוטר ומתאם מבזק התקנתי אותו והכל בסדר פתחתי איתו פורטים והיה מזהה גבוה אבל הKAD לא עבד אחרי זה עשיתי עידכון לוינדוס שלי ואכשיו יש לי SP2 ומאז יש לי מזהה נמוך והKAD עדין לא עובד חשבתי שזה בגלל חומת האש ולא מה זה יכול להיות הייתי שמח מאוד עם תסבירו לי למה הKAD לא עובד ולמה יש מזהה נמוך תודה

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  15. שלום , עשיתי לפי המדריך: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=44963.0 והכל סבבה , יש לי רשת ביתית שיתןף קבצים. מה שאין לי זה אינטנרט במחשב השני. מה שמצחיק שכן מופיע לי בחיבורי רשת - INTERNET GATEWAY של הספק שלי (נטוויזן), אפילו עשיתי PING ל-IP שנתתי לו והכלך בסדר. עשיתי גם פינג ל- IP של המחשב המחובר לאינטנרט והכל בסדר. מה שמופיע לי בעת פתיחת חלון של אקספלורר :" לא ניתן להציג דף זה".... שני המחשבים עובדים על וינדוס XP SP2. מה עלי לעשות???

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  16. תגידו מהו האינטרנט המהיר ביותר שניתן להשיג כיום?

17. בוקר טוב, לאחרונה נתקלתי בבעייה בשיתוף קבצים בין 2 מחשבים ברשת. לפני שאספר על התקלה אציין מספר פרטים: יש 2 מחשבים ברשת על שניהם מותקנת מערכת ההפעלה Windows Vista Ultimate. הראוטר הוא 3Com 3crwer100-75. מחשב אחד (לצורך ההסבר נקרא לו X) מתחבר באמצעות כרטיס רשת אלחוטי לנתב מחשב שני (לצורך ההסבר נקרא לו Y) מתחבר באמצעות כרטיס רשת לנתב (חביבור RJ45 רגיל..). שני המחשבים עובדים תחת אותה קבוצת משתמשים, בשני המחשבים שיתוף קבצים מאופשר. עכשיו הבעייה היא כשאני מנסה להתחבר ולשתף קבצים ממחשב X למחשב Y. אני בעצם מקבל שגיאה שאומרת "לWindows אין אפשרות לגשת אל Y" הקטע המוזר הוא שממחשב Y אפשר להתחבר ולשתף קבצים ממחשב X ללא בעיות. כששני המחשבים היו מחוברים בעזרת רשת קווית הכל עב…

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  18. Started by אפיק,

שלום בימים האחרונים יש לי בעיה עם משלוח מיילים גדולים (5 ג'יגה ומעלה) באקספרס. התוכנה שולחת אותם שוב ושוב ללא הפסקה. עם או בלי קשר - לפני הבעיה הזאת כל המיילים לא היו נשלחים - הייתה מופיעה הודעת שגיאה ללא סיבה. מחקתי המון מיילים, כיווצתי את התיקיות ועכשיו רוב המיילים נשלחים והגדולים עושים בעיה. פתרון מישהו (חוץ מלעבור למוזילה...)?

• 4 תגובות
    • 522 צפיות
  19. Started by zZOROo,

שלום!! אני קניתי מחשב חדש ואני רוצה לעשות עם החדש והישן רשת אז קניתי גם קבל רשת וחיברתי לחדש ואז באתי לחבר לישין וגיליתי שאין לו חיבור כזה אבל יש לו כרטיס (שאני לא יודעה איזה כרטיס זה ) שיש חיבור של שקע של טלפון לפי מה שנראה לי אני צריך לקנות כרטיס רשת לחבר לישן ואז לחבר את שתי המחשבים אז מה אני צריך לעשות בבקשההה אני חייב עזרה תודה מראש

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  20. יש לי ראוטר של 3COM, דגם 100-75. מחובר אליו מחשב נייח בצורה קווית, ובו הכל עובד תקין. הגדרתי הצפנת WPA, שמתי סיסמה של 20 תווים בדיוק ואישרתי הכל. הפעלתי את המחשב הנייד, וברשימת הרשתות, הוא זיהה את הרשת שלי. רשמתי סיסמה של הרשת כשנכנסתי אליה, והנייד מראה שהוא מחובר לרשת שהקמתי, אבל עם הודעה של "קישורית מוגבלת או חסרה", ואין גלישה! ממה זה נובע? עריכה: במחשב הנייד, הפעלתי את האשף של "הקם רשת אלחוטית עבור משרד או בית פרטי" ומילאתי שם את כל מה שהאשף ביקש. זה יכול לעשות בעיות בחיבור לרשת שלי או בחיבור הנייד לררשתות אחרות? [br]פורסם בתאריך: 13.08.2007 בשעה 14:03:44 מצטער שאני מקפיץ, אבל הודעה עברה לעמוד שני.אף אחד לא יודע איך פותרים את הבעיה הזאת? דרך אגב, המחשב הנייד כן מצליח ל…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by tgen,

יש לי כרגע נתב חוטי של edimax. מבחינת גלישה באינטרנט הכל טוב ויפה... אבל בהורדות אימיול וטורנטים במקרה הטוב האינטנט נהיה ממש ממש איטי ובמקרה הרע האינטרנט נופל עד שאני מאפס את הראוטר. ניסיתי לשנות את ההגדרות בתוכנות אבל זה לא ממש עזר. בקיצור, אני רוצה לקנות נתב אלחוטי חזק שיכול לעמוד בעומס של ההורדות... על מה אתם ממליצים?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by PayneBack3251,

שלום רב יש מחשב של העבודה של אבא שלי לקחתי אותו והוא היה מכוון ברשת שלו שיהיה עם domain אז איפסתי את זה שיהיה מחובר לרשת רגילה ב mshome אז הוא הפעיל את המחשב מחדש ומשם הוא מבקש שם משתמש וסיסמא שאין לי מה אני עושה ?! אני זוכר משהו שצריך להקיש administrator או משהו כזה אבל זה לא הולך לא הגיונס שאני פשוט ננעלתי בחוץ חייב להיות משתמש אוניברסלי שהוא הברירת מחדל הוא משהו כזה... תודה מראש

23. Started by Enigma1992,

שלום תראו אני משתמש ביוטורנט - Utorrent, אבל זה בקושי זז, ואז גיליתי שזה אמור להיות V ירוק : אבל אני לא יודע איך להפוך את זה לV ירוק, אני לא יודע לפתוח פורטים, ויש לי ראוטר של אדימקס. בבקשה תעזרו לי.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. יש לי מדפסת לקסמרק משולבת מדגם x1270 שמחוברת בכבל usb למחשב וכמו כן יש לי נתב אלחוטי 3com שכרגע מחובר אליו רק מחשב אחד דרך כבל רשת האם ניתן להפוך את המדפסת שמחוברת בכבל usb למדפסת אלחוטית ואם כן אז איך תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by HitmanW,

אהלן אנשים, שמעו שמתי לב כבר כמה זמן שיש לי בעיה באימיול שהוא סתם ככה "מאבד קשר" עם איזשהו שרת שאליו אני מחובר מספר שעות לפעמים אפילו פחות. וברור שעדיף להיות מחובר לDonkeyServer No2 מאשר להיות מחובר לBigBang5 (או כל אחד מהבנגים למיניהם..). אני חושש שבעיה משפיעה דרסתית על קצב הורדה קבוע ואני נאלץ לחכות הרבה יותר זמן בכדי שהורדה כלשהי תסתיים. אגב נראה לי הבעיה הייתה לי מאז שיש לי אינטרנט (אני בנטוויז'ן מאז ומתמיד) ופשוט עכשיו חשבתי שאולי הגיע הזמן לשאול אם מישהו יודע איך ומה לתקן ;D אז קיצר כל הפורטים פתוחים, יש לי HIGH ID, כשמתחבר לרשת KAD הפיירוול עומד על OPEN. מה אתם חושבים הבעיה?

• 5 תגובות
    • 832 צפיות

דיונים חדשים בפורומים