עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. ברשותי לינקסיס 4200 עם tomato קיימת אפשרות לאתחול אוטומטי של הנתב אני מחובר ב 100 מגה הוט ברור לי שאחת לכמה זמן צריך לאתחל את הנתב בדומה למחשב מה אתם ממליצים ? לאיזה תדירות לתכנת את האתחול ?

2. Started by KF,

נכנס מחשב נייד הביתה ואני זקוק להמלצה לראוטר. יש לי הוט 100 מגה. הוט מבקשים דרכם 230 שקל + 10 שקלים נוספים בכל חודש. אפשר לקבל המלצה לראוטר זול ונורמלי שיספק רשת אלחוטית ביתית? תודה.

3. Started by bona fide,

עפ"י המלצות פה רכשתי את הנתב של TPlink1043nd השימוש הוא אינטרנט וסטרימינג לסרטים לסלון,חבילת הגלישה היא 50 מגה תשתית בזק ספק אינטרנט- בזק בינלאומי הייתי מעוניין בהמלצה על מודם. בביתי הקודם במהירות 20 מגה היה לי נתב נטגיר שהוחלף עקב ריבוי התנתקויות לדילינק 6740 ,עכשיו סירבתי להצעה של בזק לקבל את הנתב שלהם למרות שהמתקין אמר לי שאני חייב מודם ואין מודם רגיל שתומך במהירות 50 מגה אלא אחד מ2 הנתבים דילינק או נטגיר,האם אפשרי להשתמש בהם רק כמודם או יש מודם אחר מומלץ לרכישה בחנויות ?

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  4. שלום אני אוהב לראות טלוויזיה דרך האינטרנט יש עצירות רבות שנראה לי קשור למנות תקשורת באינטרנט וצפייה בשידורים חיים השאלה איך לכוון את הראוטר ? QOS איך לכוון ? לדוגמא ? יש ירידה לפעמים ב- FPS וגם כאן איך מכוונים בתקשורת ?

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  5. Started by omerpaz,

עם 3 כבלים כאלה: http://www.ebay.com/itm/Q742-9M-WiFi-WAN-Router-Antenna-Extension-Cable-RP-SMA-/160548437942?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item25616ebfb6 סה"כ 27 מטר , יכול ליצור בעיה עם תמסורת האות ? בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 858 צפיות
  6. היי, אני לא מצליחה להבין או ליישם בהצלחה את פתיחת הפורטים בנתב TP LINK 1043 אשמח לעזרתכם. אממ לא משנה הסתדרתי, פשוט חשבתי שהמחשב לי סיומת 100 והוא בעצם 102... הכל בסדר

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  7. Started by KerA,

שלום כאשר אני מוריד מהאינטרנט בהורדה ישירה (רק ככה אנני מוריד לא דרך טורנטים) הראוטר מתנתק מהמודם ומתחבר חזרה לאחר כמה שניות יש לי ראוטר Tp link 641G ואני מוריד עם IDM עדכנתי אותו וזה לא עזר לא שיניתי בהגדרות כלום אני בשתית הוט עם ספק 012 סמייל עם מהירות של 12 מגה הראוטר מחובר למודם בחיבור PPTP הבעיה בוודאות בראוטר כי ניסיתי להוריד כשהמחשב מחובר ישירות למודם וזה לא מתנתק אני חושב לקנות ראוטר חדש אם אני לא אמצא פתרון השאלה אם הבעיה בראוטר ספציפית זו בעיה שהחלה לאחרונה

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  8. Started by מר מקלדת,

1. במידה ויש רשתות פתוחות אבל החיבור לא חזק מספיק, האם זה נכון שאם אנטנה במחשב נייד לא תקלוט, גם אנטנה אחרת לא תקלוט? [נראה לי שטות מוחלטת] כמה dBi ו-dBm היא לרוב? 2. יש אנטנה של 4dBi עם 18dBm והיא לא קולטת (יש רשתות פתוחות אבל החיבור לא חזק מספיק). מה כדאי לקנות כדי לשפר את הקליטה מרשתות פתוחות? אני יכול לקבל ראוטר בחינם, ומוכן להוציא קצת כסף. האם הראוטר יכול לשמש גם כנקודת גישה לרשתות פתוחות אחרי שמוספים לו אנטנה?

9. שלום מאתמול אני בא להכנס למשחק מסויים והוא לא מצליח להתחבר לי אני בדקתי באתר שבודק את הפורטים וראיתי שהם סגורים.. אין לי ראוטר ולא פיירוול המשחק עד עכשיו עבד לי.. יש לכם מושג מה יכול לחסום לי את הפורטים?

• 7 תגובות
    • 858 צפיות
  10. הבעיה פשוטה וידועה. אני נמצא על הלפטופ ופותח קבצי MPEG שנמצאים על הדסקטופ שלי בעזרת VLC\Winamp\MPC דרך רשת אלחוטית. הרשת אומנם מסוג G והאות חזק אבל עדיין יש קפיצות ותקיעות בסרט. הבעיה, לדעתי, נובעת מזה שמערכת הפעלה גורמת לכך שתוכנות לא מודעות לכך שהקובץ מרוחק (ממפה אותו כמו קובץ לוקאלי). עקב כך, התוכנה המנגנת קוראת אותו חלק חלק (חלקים קטנים). כל פעם קוראת קצת ומנגנת. בגלל שהרשת איטית ובעייתית יש פעמים שהקריאה נכשלת והסרט קופץ. הדבר הנכון לעשות פה זה להבין שאני עושה מעין סטרימינג לקובץ ושמערכת ההפעלה למעשה תעשה pre-fetch להרבה מהקובץ - אולי אפילו בשנייה שאני מתחיל לנגן תתחיל להעתיק את כולו למקום זמני בלפטופ ולנגן אותו במקביל. יש המון פתרונות פה - חלקם יכולים להיות ממומשים …

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  11. Started by snaidis,

ברשותי הראוטר BEFW11S4(אלחוטי) ומודם חדש של THOMSON. לרשת מחוברים 3 מחשבים. מהירות הגלישה וההורדה ברוב המחשבים פשוט איטית להחריד חוץ מזה שמחובר ישירות לראוטר.(יש לי חבילת 3 MB של NETVISION) ניסיתי לאפס את הראוטר, סרקתי גם וירוסים וכל שאר המזיקים אך כלום לא עזר... יכול להיות שזו בעיה בראוטר וצריך להחליפו? תודה לעונים.

• 12 תגובות
    • 858 צפיות
  12. Started by QuietRiot,

ניסית לפתוח את הפורטים בפיירוול והוא לא ממש מרוצה מהעניין:

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  13. Started by leumi betach,

מישהו יכול להסביר בפשטו הוראות התקנה ל Xiaomi AX1800. הראוטר מגיע עם הוראות בסינית ולא מצליח להסתדר. תודה NAT

14. אסביר את שאלתי. יש לי מודם ראוטר בקומה העליונה. מחשבים מחוברים אליו בחיבור קווי. הוא לא מצליח לשדר את הרשת האלחוטית לקומה תחתונה, וגם מגדיל טווח נותן מתוך 40 מ"ב - 4 מ"ב... יש לי ראוטר, שאותו חשבתי לשים בקומה התחתונה, שישדר אות והמחשבים בקומה התחתונה יגלשו בווייפיי. השאלה שלי היא - איך אני יוצר חיבור [קווי, יש לי כבל שמגיע מהראוטר שלמטה עד למודם-ראוטר שלמעלה] בין הראוטר שבקומה התחתונה למודם-ראוטר שבקומה העליונה? יש בכלל אפשרות כזו? תודה!

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  15. Started by DOR GREEN,

סליחה מראש על הבורות אני לא איש IT והידע שלי נורא מצומצם לתחומי עניין בודדים שלי. אני מעוניין לקחת התקן כמו ראוטר או מתג ולגרום לאותו התקן לחסום פורט /איי פי לזמן מוגבל. לדוגמא קופסא שחורה. בתוכה יש יחידה ששולחת ומקבלת מידע דרך ETHERNET וכמובן התקשורת היא TCP IP BASED. ובמקום למשוך את הEthernet ישירות לפלאג של הקופסא השחורה אני שם בדרך ראוטר ומשתמש בו כמו שמשתמשים ב מתג. כלומר היחידה מתחברת לראוטר ומהראוטר אני מוציא את הגישה הלאה החוצה ללקוח. כל הסיבוך הוא אך ורק כדי לתת לי את האופציה לחסום את הגישה למוצר שלי לאחר איקס זמן(נניח מוסר לטובת התנסות). האם זה אפשרי?

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  16. Started by mosheva,

שלום, יש ברשותי ראוטר tplink 1043nd v1 עם גרסת dd-wrt. פתאום משום מקום הראוטר התחיל לעשות בעיות עם חיבור לאינטרנט בעיקר כשהייתי מנסה לעשות cast ל Google chromecast... הבנתי שיש מצב שיש מכשירים אשר משדרים בתדרים דומים ויכול להיות שהם גורמים להפרעות. מצאתי שגם ה chromecast וגם המדפסת האלחוטית משדרות סוג של hot-spot. ביצעתי ביטול ל hot-spot בתקווה שזה יפתור את הבעיה אך לא קרה כלום. פתאום אני שם לב שה tplink לא מזהה כתובת wan ושאני מקבל 0.0.0.0. קראתי קצת ופתרון אחד שעבד הוא לבצע clone Mac למחשב שמחובר lan. זה אכן פתר את הבעיה אבל זה גרם לבעיות אחרות שאף צרכן אחר לא יכל להשתמש בחיבור ולקבל אינטרנט. ניסיתי לבדוק האם מדובר במודם (הוט מדגם מוטורולה) ע''י חיבור ר…

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  17. שלום לכם, יש לי בעיה ליצור רשת חוטית בין שתי המחשבים בבית. המודם מחברת TERYON TJ 715T מחובר בעזרת USB למחשב, למחשב הנ"ל יש כרטיס רשת אשר אני מחבר אותו לכרטיס רשת במחשב השני. לשם הגדרת רשת פעלתי לפי מדריך של YNET בקישור: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3245670,00.html המחשבים לא מזההים אחד את השני למרות שיש העברת מידע בינהם. כמו כן הוא לא נותן לסמן את האפשרות של שיטוף אינטרנט למחשב השני. שאלתי היא, למה זה קרה ומה לא עשיתי בסדר בהגדרה? האם יש אפשרות במודם הזה כמו אצל מוטורולה לחבר אותו לשתי מחשבים בשנתי חיבורים שונים של USB רשת?

• 9 תגובות
    • 858 צפיות
  18. שלום, החלטתי לקנות ראוטר אלחוטי, ואין לי שמץ של מושג בראוטרים, אני רוצה לקנות ראוטר שיוכל להתמודד עם הרבה חיבורים בו זמנית, כי ראיתי פה בפורום שהרבה אנשים מתלוננים על ניתוקים כשהם משתמשים בתוכנות שיתוף למיניהן, ובכן אז גם אני אחד שמוריד הרבה דברים עם המון מקורות, אז אני זקוק למשהו שיוכל לעבוד בלחץ של ההורדות ולא ינתק אותי כל פעם מהאינטרנט, על מה אתם ממליצים? אני מתחבר דרך הכבלים, וכמובן אני רוצה שיהיה במחיר סביר

• 5 תגובות
    • 858 צפיות
  19. יש לי שני מחשבי XP PRO שמקושרים בניהם ולרשת dsl עם מודם-ראוטר 600e ישן, המתפקד גם כנתב. כעת אני מעוניין להכניס נתב אלחוטי edimax 6524n לחיבור בין שני המחשבים ואל מחשב נייד נוסף. מודם-הראוטר 600e יהפוך למודם בלבד ויתחבר בין רשת ה dsl ובין הנתב האלחוטי. כיום מוגדר חייגן במודם-ראוטר 600e ואני מאמין שעלי לבטל אותו לרשום את החייגן (לספק האינטרנט) בנתב האלחוטי. כעת כיצד עלי להגדיר את ה 600e כך שישמש כמודם בלבד ? (כיום מוגדר ב 600e לעבוד בחיבור bridge1 = PPPoE, עם ה default gateway של ספק האינטרנט). תודה

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  20. Started by tamirt1,

שלום אני מחפש SERVER GUIDE לשרת IBM 220 מישהו יכול לעזור לי בבקשה

21. Started by dan79,

אני משתמש חדש בתוכנה הזאת וסובל מאיטיות בשימוש עם FIREWALL COMODO . השתמשתי בעבר עם הגרסא החינמית של ZONE ALARM וגם סבלתי מאיטיות זהה. ביטלתי את ה-FIREWALL המובנה ב-XP . להלן נוסח ההודעה שאני מקבל מהתוכנה : Welcome to the µTorrent Port Checker. A test will be performed on your computer to check if the specified port is opened. Checking port XXXXXX on XXXXXXXXXXX Error! Port XXXXXX does not appear to be open. Please see www.portforward.com for more information about how to map a port. Please make absolutely sure that PeerGuardian2 or Protowall is allowing utorrent.com (72.20.34.145) in either of those programs. Those of you using ipfilter.dat should make sure the list d…

• 4 תגובות
    • 858 צפיות
  22. Started by zik125,

שלום לכולם אני מעוניין לשתף שני מחשבים בבית ולהעביר קבצים אחד לשני - הגדרתי במחשב הראשי את הכונן אותו אני רוצה לשתף (מערכת הפעלה XP) אבל משום מה אני לא מצליח למצוא את הכונן הזה במחשב המשני (VISTA). שני המחשבים מחוברים בכבל רשת אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי איך אני מזהה את הכונן הזה תודה

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  23. Started by shumaher,

מישהוא יודע מה הוא הבדל בין כבל רשת RJ45 (ישר)‎ וכבל רשת RJ45 (מוצלב) ‎?? תודה.

• 6 תגובות
    • 858 צפיות
  24. Started by jackhammer,

יש לי מודם אלחוטי מבזל של DLINK הרשת האלחוטית שלי היא ללא הגנה אבל יש לי מאק אדרס פילטר מאחורי המודם יש כפתור לביטול האלחוטי ולהפעלתו שוב שאני מבטל ומדליק את האלחוטי המחשבים לא מצליחים להתחבר אלחוטית למודם רק עד שאני מוציא ומכניס את כתובת המאק שלהם מהפילטר הם מתחברים מישהו יודע למה זה קורה?

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  25. Started by mordidot,

יש לי 3 קומות בבית ואני נמצא במרתף ואני מתחבר לראוטר שנמצא בקומה מעליי ויש לי כרטיס בתקן G וגם הראוטר בתקןG הכרטיס שלי ממש על הסף של להתחבר אל הרשת לפעמים הוא מחבר ל3 דקות ומתנתק כי האות לא חזק מספיק,בשאר הבית יש קליטה פחות או יותר. איזה כרטיס או פתרון טוב הייתם ממליצים לי? תודה

• 5 תגובות
    • 857 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.