רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
הכותרת ממצה את נושא ההודעה, אני מחפש מה ההגדרות לחיבור הראוטר הנ"ל של לינקסיס לאינטרנט דרך ה ADSL לחברת 012. עשיתי חיפוש והוא לא עזר לי במיוחד. בתודה מראש! בן .ב.
-
- 8 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום. לפני כמה ימים התקנת רשת אלחוטית ונתקלתי בכמה בעיות (הנה הדיון הקודם שלי על המוצרים וכל השטויות). הרשת בעיקרון אמורה לשתף אינרטנט וקבצים בין שני מחשבים נייחים ומחשב נייד אחד. אבל נתקלתי ב-2 בעיות. התקנתי את הראטור (של אמדיקס), חיברתי אליו את המודם, חיברתי למחשב והגדרתי אותו. אחרי זה חיברתי לשני המחשבים הנייחים כרטיסי רשת אלחוטיים במקום הרשת הקווית שהייתה להם קודם (הוצאתי את הכרטיסי רשת הרגילים). הבעיה היא שאני לא מצליח להתחבר לאינטרנט. שאני מנסה להתחבר הוא נותן לי איזו שגיאה שהוא לא הצליח להתקשר או משהו.. דיברתי כבר עם אינרטנט זהב אבל הם כמובן לא תומכים ברשתות אלחוטיות. הבעיה השניה היא שלא הצלחתי להוסיף את המחשב הנייד לרשת. מה שמוזר זה שאני מחפש רשתות אלחוטיות פתוחות…
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל... תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 884 צפיות
-
-
יש לי רשת בבית של שני מחשבים, מבוססת נתב b-focus 312. התעוררה בעיה באחד המחשבים כאשר ללא התרעה מוקדמת הוא לא הצליח לפתוח דפי אינטרנט. האייסי והמסנג'ר עבדו כרגיל אבל דפים לא פתח. לאחר שהתחברתי למסנג'ר מהמחשב השני (שם הכל עובד כמו שצריך) אני לא מצליח להתחבר למסנג'ר מהמחשב הראשון. כלומר ה-ICQ עובד כמו שצריך, מסנג'ר ודפי אינטרנט לא נפתחים. אגב, שמתי לב שכאשר ניסיתי לבצע שיתוף מאותו מחשב בעייתי עם המחשב השני לא הצלחתי, הוא לא נכנס לספריית השיתוף במחשב השני, אלא שלאחר כמה איתחולים זה הסתדר. מה יכולה להיות הסיבה? איך זה שאפליקציות מסוימות עובדות ואחרות לא? אציין שהרשת עצמה עובדת שוטף חודשים אחדים.
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום לכולם, מה שמסכם את מצבי הכי טוב זה שאני כבר יודע את המספר הבא 85.17.52.92:5000 בעל-פה... לא משנה מה עשיתי (למשל, עברתי מ012 ל014) אני לא מצליח להתחבר לשרת הזה - תמיד מקבל הודעה שהוא APPEARS TO BE DEAD. כנ"ל לגבי כל שרתי RB. קצת נתונים: יש לי HIGH ID ב SAUGSTUBE. תקשורת הKAD מופיעה כלא חסומה/מוגבלת. GRC\SHIELDSUP אומר שהפורט TCP שלי פרוץ לכל עבר... (אבל שהUDP בלתי נראה). מאז שעברתי ל014 אני גם לא עובר בדיקת פורטים של אימיול שקודם יצאו טוב (אבל הבנתי שהבדיקה הזו לא אומרת הרבה) גם כשחיברתי את המחשב ישירות למודם (בלי הפיירוול/ראוטר) קיבלתי את אותה הודעה. יש לי PING לIP הנ"ל ה UPLOAD-SPEED-SENSE באימיול לא עובד אצלי - אחרי כמה דקות של תנודות בין מינימום למקסימ…
-
- 4 תגובות
- 884 צפיות
-
-
יש לי בעיה בהצגת עמוד ההורדה כלשהי מהשרת Fileflyer זה עושה לי שגיאה מוזרה... דרך מחשבים אחרים זה עובד ומציג את הדף ... בכל לינק של הורדה של זה בדף הבית של האתר לעומת זאת עובד לי ... תמונה: http://www.Bong.co.il/images/621868565237.jpg
-
- 5 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אני מחובר לנטויז'ן בכבלים ואני תמיד צריך להכניס שם משתמש וססמא ואז אני מסמן התחבר אוטומטית, מתחבר ושוב הוא לא זוכר את שם המשתמש שלי והססמא... מה לעשות? כל פעם אני צריך להאזין את שם המשתמש והססמא מחדש?
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס רשת אלחוטי לנייד ראיתי של EDIMAX בזול שתומך בתקן N (גם) ויש גם של D-LINK יקר יותר שלא תומך השאלה מה יקלוט יותר מרחוק בתקן G שניהם PCIMA מה עדיף? תודה אם תוכלו לעזור
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
טוב אז המחשב מחובר ישירות למודם , לא אל-חוטי. פרמטתי את המחשב כבר 3 פעמים וזה לא עזר.. בשבועות האחרונים זה רק ככה יש לי 5 מגה והוא מוריד לי דברים על מקסימום 40 KB/S בכל שאר המחשבים אפילו האלחוטיים הוא מוריד על המקסימום.. אני משתגע כבר ולא יודע מה לעשות בבקשה תעזרו לי . * המהירות שאני מעלה קבצים יותר גבוהה מההורדה , אני מעלה 50 פחות או יותר
-
- 4 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום מחר אני מקבל שהכינו לי בפורום "מפרמט מחשב"- ואני שמח מאוד עכשיו יש לי 2 מחשבים בבית זה הולך ככה המחשב שלי יש בוא אינטרנט- והוא מחובר ברשת למחשב שלי ובגלל זה הוא גם מחובר לאינטרט. עכשיו , בגלל שמחר אני מקבל את המחשב אני רוצה לדעת איך אני עושה שככה זה יהיה המחשב החדש יהיה מחובר באינטרנט (כיאלו המודם יהיה אצלו) והוא יהיה מחובר למחשב הישן שלי והמחשב השלישי לא קשור לכלום. איך אני עושה שמה שפעם היה לו את המודם עכשיו יהיה מחובר לרשת ומהרשת הוא יקבל את האינטרנט ובשני המחשבים יש כרטיס רשת. תודה רבה , חולה על הפורומים שלכם
-
- 6 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום יש לי רשת בבית ואח שלי מחובר למודם ואני מחובר לאחי למחשב שלו דרך כבל כמובן עכשיו יש לי בעיה כל איזה 20 30 דקות מתנתק לי האינטרנט ואני צריך לעשות ריסט ובTray האייקון של האינטרנט מופיע כיאלו מחובר בבקשה תעזרו לי זה דחוףףף תודה לעוזריםםם
-
- 7 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מחפש גליל \ טוף של כבל רשת מסוג CAT6 NYY\NYBY באורך של 300 מטר עם עדיפות שיהיה לו גם מתח (כמו כבל BNC של מצלמות) אם מישהוא יודע מאיפה אני יכול לקנות כזה אשמח אם תגידו לי...
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של Edimax BR-6204Wg שעושה בעיות וכנראה שבק חיים. הוא בן שנתיים וחצי וכרגע הוא לא נדלק, הגיוני? יש אפשרות להחיות אותו? ואשמח להמלצה לראוטר חדש, לשרת 3-4 מחשבים, ראשי מחובר בכבל וה-3 האחרונים מידי פעם מחוברים ב- Wireless. מומלץ תקן N? או שעדיף להישאר עם G? או שיש בכלל משהו אמין וחדש יותר מתקן N? אשמח להמלצה לנתב ספציפי. איזה חברה כדאי? Edimax\TPlink\Linksys אולי חברה שאני לא מכיר? סביב ה- 250 ש"ח. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
לאנשי התשתיות שביננו בהתיחסות לכבלים מסוג cat6 ו cat7 וללא שימוש ברפיטר, מהו האורך המקסימלי שניתן למשוך ללא ירידה בסיגנל? ובמידה ומדובר ב100 מטר (זה מה שאני זוכר...) ואני רוצה למתוח לקילומטר האם אני חייב רפיטר כל 100 מטר או שישנו פתרון אחר?
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
סליחה מראש על הבורות אני לא איש IT והידע שלי נורא מצומצם לתחומי עניין בודדים שלי. אני מעוניין לקחת התקן כמו ראוטר או מתג ולגרום לאותו התקן לחסום פורט /איי פי לזמן מוגבל. לדוגמא קופסא שחורה. בתוכה יש יחידה ששולחת ומקבלת מידע דרך ETHERNET וכמובן התקשורת היא TCP IP BASED. ובמקום למשוך את הEthernet ישירות לפלאג של הקופסא השחורה אני שם בדרך ראוטר ומשתמש בו כמו שמשתמשים ב מתג. כלומר היחידה מתחברת לראוטר ומהראוטר אני מוציא את הגישה הלאה החוצה ללקוח. כל הסיבוך הוא אך ורק כדי לתת לי את האופציה לחסום את הגישה למוצר שלי לאחר איקס זמן(נניח מוסר לטובת התנסות). האם זה אפשרי?
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אהלן, אני גר בארה"ב ויש לי VERIZON FIOS (קישור סימטרי של 25MB), בכל מקרה יש לי מחשב HTPC קומה למטה ומחשב שמתרוצץ לעיתים גם לידו, לשניהם הקישור הוא בין 30 ל - 35% לפי DD-WRT, מבחינת ה SIGNAL הוא בערך 64 אבל ה SNR במצב נורא גרוע בין 20 ל30 (25 לערך לרוב). קצב ההורדה הוא 300K לכל היותר, נבדק מחשבון פרמיום בראפידשר כאשר במחשב נייח/לפטופ בקומה העליונה איפה שהראוטר נמצא מוריד על 3-3.5MB לשנייה. קצב העברה בוינדוס עומד על "160MBPS" אבל ב DD-WRT על 5.5MBPS לא יודע למה להאמין, הקישורית בוינדוס מוגדרת כ FAIR ורק 2 קווים כאשר יש לי לפעמים קישורית אינה זמינה... אני כרגע נמצא על קושחת ה MINI, האם זה משנה אם אשדרג לסטנדרט או MEGA? שיחקתי עם הערוצים כולל UPPER ו LOWER ב 40HZ וכל הערוצים …
-
- 4 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום, אני לא מבין בכלל בכל התחום של ראוטרים, לכן אני זקוק לעצתכם. יש לי אינטרנט במחשב הנייח, ואני רוצה "להפיץ" אותו למחשב נייד בודד ברחבי הבית, ולכן אני מחפש ראוטר אלחוטי. מדובר בבית חד קומתי, בעל 5 חדרים. משיטוטים וקריאה ברשת, חשבתי לקחת את Edimax BR-6204Wg 54Mbps שעלותו 172 שח אשמח לקבל חוות דעת, וכמובן אלטרנטיבות אם יש. תודה, לירן!
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
הרצתי בדיקה לחיבור האינטרנט שלי (ADSL 750 של נזק בין-לאומי), של אתר http://www.dslreports.com/tweaks בתוצאות הבדיקה הופיע לי הודעה שהערך של ה - RWIN גבוה מידי (היה בסביבות ה - 200000). באתר היה כתוב שהערוך המומלץ ל - Receive Window הוא 18980. מישהו מוכן להגיד לי מה מומלץ להגדיר לערך הזה? באתר הם נתנו חשיבות רבה למדד הזה, בכל הקשור למהירות החיבור - האם כך?
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
האם כרטיס DUAL PORT מספק לכל פורט 2000Mbps בFULL DUPLEX ולשניהם ביחד 4000Mbps ? או שזה סה"כ 2000Mbps בFULL DUPLEX שמחולק בין 2 הפורטים? אני מנייח שPCI מן הסתם לא יכול לספק דבר כזה בגלל הרוחב פס המוגבל שלו. ורק PCI -E X4 יוכל לספק את זה, האם זה אומר שכל כרטיס DUAL PORT עם PCI -E X4 יוכל לספק 4Gbps?
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
הממשק של הריפיטר dlink dap-1360 בדפדפן הוא מוצא לי את הרשת WIFI שאני רוצה להגדיל במרחק של יותר מ30 אחוז לפי הדרישה שלו. הבעיה היא מתיי שאני רושם את הסיסמא שהיא רק מספרים הוא מסמן לי את הסיסמא באדום עם פס עליו באדום לא מבין למה.. קטע מוזר תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני שבוע וחצי הזמנתי את ה Linksys WRT54GL מ Digital Support והיום נמסר לי שהוא לא יהיה זמין בזמן הקרוב, אולי בעוד שבועיים. הם מציעים לי את ה Linksys WRT54G v7 ב 395. האם זה כדאי? או שאולי עדיף לי לקחת ראוטר אחר (כמו האדימקס)? ברשת יהיו מחשב אחד שמחובר בכבל ועוד מחשב נייד שיתחבר בצורה אלחוטית וימצא בדר"כ בממ"ד (שהדלת שלו פונה לדלת של החדר בו ימצא הראוטר). תודה
-
- 6 תגובות
- 883 צפיות
-
-
רציתי לשאול האם ישנה דרך לבחר את המחשבים שלי בבית לשני חיבורי אינטרנט במקביל? כיום הם מחוברים דרך ראוטר למודם כבלים שלי וההיתי רוצה לדעת האם קיימת אופציה לחברם בו זמנית גם לחיבור למשל ב ADSL בהנחה כמובן שיש לי (ויש לי) חשבון גלישה נוסף ומודם ADSL כמובן שעם נדרש ציוד נוסף אשמח לדעת מה בדיוק נדרש. אודה לעזרה בנידון.
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אני אגלה פה איזה טריק שהייתי עושה בעבר: משתמש חדש בבזק בינלאומי עדיין לא מתועדף אבל לאחר תקופה זה משתנה בהתאם לאופי המשתמש, אתה הופך להיות מתועדף וזה הופך לקיצוני עם הזמן (שוב זה תלוי במשתמש) בדרך כלל מי ששם לב לזה מנסה כל דבר כדי לשפר: שינוי אייפי ריסט של מודמים אפילו שינוי mac ולסוף שיחות עם תמיכה שאומרים ש P2P זה אסור (ביטורנט סקייפ FTP וקליינטים אחרים שעושים ריבוי חיבורים הם P2P) - כלום לא עוזר לצאת מהתיעדוף, עד שגיליתי משהו - היה לי חבר שעובד בתמיכה של בב"ל וביקשתי שישנה לי את השם משתמש (באתר שלהם אפשר לשנות רק ססמה) - וזה עזר מאוד, וככה מדי תקופה הייתי משנה את השם משתמש, עד שאותו חבר עזב את העבודה שם והתיעדוף התגבר שוב בצורה קיצונית ..... (להתחבר לשרת שונה של בב"ל ג…
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה לכתוב לי כאן את הגדרות האינטרנט של אורנג' שצריך להגדיר בטלפון Sony W902 לצורך הגדרה ידנית?
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
בעודי מעיין באתר החדש - http://www.dslreports.com/ ועוד אני קורא ב- FAQ אני בעצם מגלה את מה שרבים אוצים ומצפים מרשת ביתית - שיתוף ביתי מינימלי. B. Using a Proxy Server A proxy server is a software application that takes the one IP address that you get from your ISP and routes the data to and from the other computers on your LAN though it. Advantages No monthly cost. Can be expanded to handle many computers. Flexible control over who can access the Internet, when, and where from (access management). Disadvantages Requires that the computer running the proxy program be running for other computers to access the Internet. Need to set the internet applications in eac…
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-