עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by yach,

יש לי ראוטר של בזק d-link n2760u החלפתי אותו אחרי שהקודם הפסיק לעבוד ומהרגע שחיברתי את החדש המחשבים (גם לא פלאפונים) מזהים אותו באלחוטי. הנורה של ה wlan דולקת האינטרנט בחיבור קווי עובד

• 6 תגובות
    • 876 צפיות
  2. שלום, חיפשתי פתרון לבעיה שלי ולא מצאתי: אני מנסה ללא הצלחה לפתוח פורטים לאימיול בראוטר ECI 312. הגדרתי את שני הפורטים (TCP ו- UDP) בהגדרות הראוטר, פתחתי את הפורטים בפיירוול של ווינדוס, אבל עדיין מתקבל מזהה נמוך. יש עוד משהו שצריך לעשות? האם אפשר לפתוח איזה פורטים שרוצים, או שיש פורטים מיוחדים שאפשר לפתוח בראוטר הזה? המון תודה לעוזרים ... 8)

• 5 תגובות
    • 876 צפיות
  3. שלום לכולם, מה שמסכם את מצבי הכי טוב זה שאני כבר יודע את המספר הבא 85.17.52.92:5000 בעל-פה... לא משנה מה עשיתי (למשל, עברתי מ012 ל014) אני לא מצליח להתחבר לשרת הזה - תמיד מקבל הודעה שהוא APPEARS TO BE DEAD. כנ"ל לגבי כל שרתי RB. קצת נתונים: יש לי HIGH ID ב SAUGSTUBE. תקשורת הKAD מופיעה כלא חסומה/מוגבלת. GRC\SHIELDSUP אומר שהפורט TCP שלי פרוץ לכל עבר... (אבל שהUDP בלתי נראה). מאז שעברתי ל014 אני גם לא עובר בדיקת פורטים של אימיול שקודם יצאו טוב (אבל הבנתי שהבדיקה הזו לא אומרת הרבה) גם כשחיברתי את המחשב ישירות למודם (בלי הפיירוול/ראוטר) קיבלתי את אותה הודעה. יש לי PING לIP הנ"ל ה UPLOAD-SPEED-SENSE באימיול לא עובד אצלי - אחרי כמה דקות של תנודות בין מינימום למקסימ…

• 4 תגובות
    • 876 צפיות
  4. יש לי מודם נתב מיסוג rotal rta1320a אני חייב שיהיה לי חיבור ללא חייגן אך לזה אני חייב ליפרוץ אותו לראוטר ובזק לא מוכנים ליתמוך בזה מישהו יודע אולי איך אני יכול?! בבקשה!

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  5. Started by jetman,

יש לי DSL-2500U שאני כבר לא צריך.

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  6. אסביר את שאלתי. יש לי מודם ראוטר בקומה העליונה. מחשבים מחוברים אליו בחיבור קווי. הוא לא מצליח לשדר את הרשת האלחוטית לקומה תחתונה, וגם מגדיל טווח נותן מתוך 40 מ"ב - 4 מ"ב... יש לי ראוטר, שאותו חשבתי לשים בקומה התחתונה, שישדר אות והמחשבים בקומה התחתונה יגלשו בווייפיי. השאלה שלי היא - איך אני יוצר חיבור [קווי, יש לי כבל שמגיע מהראוטר שלמטה עד למודם-ראוטר שלמעלה] בין הראוטר שבקומה התחתונה למודם-ראוטר שבקומה העליונה? יש בכלל אפשרות כזו? תודה!

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  7. Started by Buffer,

היי, חיברתי למחשב הנייד אינטרנט דרך BT בפלאפון. רציתי לשאול, מה המהירות של זה בדור 3? מה המהירות בדור 3.5? והאם עדיף לי USB על BT? או שמגבלת המהירות גם ככה הרבה יותר נמוכה מהמהירות של ה-BT? תודה =]

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  8. Started by habarbash,

שלום . יש לי שתי שאלות : 1: אני רוצה להתחבר ישירות למחשב אחר דרך הכרטיס של הרשת האלחוטית , מה הם התנאים והמגבלות ואיך אני עושה את זה ? 2: אני בד"כ גולש מספריה ציבורית ( בארה"ב) איך אני יכול לדעת אם אני מאחורי FIREWALL שלהם ? כי הפעלתי את EMULE ואני מקבל LOWID ( שזה מצביע על פורטים חסומים ) למרות שפתחיתי את הפוריטם הנ"ל בתוכנת הפיירוול שלי (MCAFFE) . תודה רבה .

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  9. Started by שמיר11,

טוב היה לי בעיה רצינית באינטרנט http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=482762.0 עכשיו דיברתי עם בזק וגם בזק בין לאומי. אני רוצה לקנות כרטיס רשת אבל לא באלי לשלוח לתיקון וכו.. ראיתי את זה. http://www.pc2.co.il/products/172011 אני יקנה את זה ויחבר את הכבל לשם במקום לזה שיש לי במחשב האם זה יעבוד על הUSB או על הכרטיס הרשת שכבר קיים במחשב? ואם יש לכם המלצות לכרטיס רשת חוטי וUSB אני מאוד אשמח תודה לכל האנשים שעזרו לי עד עכשיו . D LINK 2650u, זה הראוטר שקיבלתי ואם אתם עדיין ממליצים על כרטיס רשת פנימית אז אנא תציינו פה כמה בטווח מחירים 60-140 ככה שלא יהיה יקר מידי ושיתאים לראוטר הזה תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  10. Started by dor0x,

שלום יש לי רשת בבית ואח שלי מחובר למודם ואני מחובר לאחי למחשב שלו דרך כבל כמובן עכשיו יש לי בעיה כל איזה 20 30 דקות מתנתק לי האינטרנט ואני צריך לעשות ריסט ובTray האייקון של האינטרנט מופיע כיאלו מחובר בבקשה תעזרו לי זה דחוףףף תודה לעוזריםםם

• 7 תגובות
    • 876 צפיות
  11. Started by tembo,

שלום, יש לי 2 מחשבים XP PRO שמחוברים ישירות אחד מהם מחובר לאינטרנט. ההגדרות עד כמה שבדקתי פעם אחרונה הם כמו במדריך. כשאני מנסה לשתף יישום או עזרה מרחוק ב MSN הוא כותב לי שלא ניתן להתחבר לא משנה מי מאיתנו יוזם את השיתוף. כמו כן יש לי FIREWALL של ZONEALARM אבל כשהוא מודיע לי האם לאשר את השיתוף אישרתי לו ולא נראה לי שזו הבעיה. מישהו יכול לעזור?

• 5 תגובות
    • 876 צפיות
  12. שלום לכולם אבקש את המלצתכם החמה על נתב אלחוטי בתקיב של עד 400 ש"ח שיתאים לכבלים ו ADSL עם קליטה טובה וללא ניתוקיםץ קראתי המלצות של Netchife בקיצור על מה ללכת לי יש בבית TP LINK שקניתי מאייבורי והוא זוועתי מלא ניתוקים תודה על עזרתכם חג שמח ושבת שלום לכולכם

• 8 תגובות
    • 876 צפיות
  13. שלום שוב! תודה על העצות המועילות בדיון הקודם שפתחתי, זה עזר לי המון אבל עכשיו יש לי בעיה אחרת-היום בא אלינו הטכנאי והתקין לנו את הראוטר. עד עכשיו, הכל טוב-יש אינטרנט לשני המחשבים. מפה זה מתחיל להסתבך... עבדתי כשאני קורא את מדריך שיתוף הקבצים שנמצא באתר "נטגורו". עשיתי כל מה שכתוב שם, ומשום מה, אני לא מצליח לשתף קבצים... המחשב הנייח הסתדר לא רע, ואני יכול לראות את הקבצים שאני משתף ממנו ב"מיקומי הרשת שלי". הנייד לעומת זאת... לא מזהה את ה-workgroup שהגדרתי בכלל... ואין לי מושג מה הבעיה. אני אשמח לעזרה ^^

• 6 תגובות
    • 876 צפיות
  14. Started by Domovoi,

היי,כאשר אני עושה Ping IP כתוב בצד TTL=50 מה זה אומר?

• 5 תגובות
    • 876 צפיות
  15. לבעיה שהועלתה כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=454621.0 אחרי חיפושים רבים ברחבי הרשת נמצא פתרון אמנם קצת מסובך אבל בהחלט משמעותי, תזכורת לגבי הבעיה: לא ניתן להריץ מכונות וירטואליות על ווינדוס 7 של Microsoft Learning ולא ניתן להתקין virtual server 2005 R2 sp1 ועכשיו לתהליך הפתרון שמחולק ל2 חלקים: חלק ראשון- First you should block PCA. I did that by the following way: In the Group Policy go to the Computer Configuration\Administrative Templates\Windows Components\Application Compatibility\ and enable all of the Turn off xxx entries. I think if you enable only the "Turn off Application Compatibility Engine" it would be enough but I wanted …

• 0 תגובות
    • 876 צפיות
  16. היי, אני לא מצליחה להבין או ליישם בהצלחה את פתיחת הפורטים בנתב TP LINK 1043 אשמח לעזרתכם. אממ לא משנה הסתדרתי, פשוט חשבתי שהמחשב לי סיומת 100 והוא בעצם 102... הכל בסדר

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  17. הבנתי שהמודם וגם התשתית(של כבלים לפחות) יכולים לתמוך במהירויות פי 100 יותר גבוהות מהמהירות הנוכחית. ומי שבעצם מאט את האינטרנט הוא הספקים. כלומר, הם יכולים לאפשר למנוי 750 או 1.5 או 5 או אפילו יותר...? האם ישנה דרך לעקוף את השליטה שלהם? האם אפשר לדבר רק עם הספק כך שיעלה לי מהירות ואז אני אוסיף כסף רק לספק ולא לתשתית. כלומר, החברה שמספקת תשתית תחשוב שאני ב750 ובעצם אני אעשה מנוי ל 1.5 עם הספק? יש לי מודם שך TERAYON, האם ההגדרות הנוספות שיש לו באתר היעודי שלו, יכולות להועיל לי? אם יש לי חבר שעובד נניח ב012 אז הוא יכול לשנות לי את המהירות? מבלי להגיד לכבלים למשל?

18. שלום, קבלתי היום הצעה מנטוויז'ן ל100 מגה ספק פלוס תשתית בזק ב99 ש"ח. השאלה היא האם כדאי לעבור מבחינת איכות השירות והמוצר שאני מקבל. ממה שאני שמעתי מחברים אין הרבה תמונות עלייהם אך בכל זאת אני קצת חושש. תודה

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  19. Started by Roeebaeloha,

שלום יש לי בלוח אם שני חיבורי רשת, אחד של אינטל והשני של קואלקום. האם יש אפשרות לייעד כל חיבור למטרה מסויימת? זאת אומרת לייעד את החיבור של אינטל לדוגמא רק להורדה ואת החיבור של קואלקום רק להעלאה? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  20. אני מחפש טכנאי רשתות עצמאי (אחד שלא מוכר ציוד ושאין לו אינטרס לציוד מסויים) ע"מ לייעץ לי בתחום בעסק (חברת המרכיבים חדרה בע"מ). החברה עוסקת בתחום אלומיניום לבניין. אפשרות גם לבצע הגדרות ברמה הטכנית. תודה אורן

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  21. Started by tomer_et,

הרצתי בדיקה לחיבור האינטרנט שלי (ADSL 750 של נזק בין-לאומי), של אתר http://www.dslreports.com/tweaks בתוצאות הבדיקה הופיע לי הודעה שהערך של ה - RWIN גבוה מידי (היה בסביבות ה - 200000). באתר היה כתוב שהערוך המומלץ ל - Receive Window הוא 18980. מישהו מוכן להגיד לי מה מומלץ להגדיר לערך הזה? באתר הם נתנו חשיבות רבה למדד הזה, בכל הקשור למהירות החיבור - האם כך?

• 0 תגובות
    • 876 צפיות
  22. ביקשו ממני לרכוש כרטיס COM1 עם 9 פינים. מה זה? ומאיפה אני קונה את זה?

• 7 תגובות
    • 876 צפיות
  23. Started by dan79,

אני משתמש חדש בתוכנה הזאת וסובל מאיטיות בשימוש עם FIREWALL COMODO . השתמשתי בעבר עם הגרסא החינמית של ZONE ALARM וגם סבלתי מאיטיות זהה. ביטלתי את ה-FIREWALL המובנה ב-XP . להלן נוסח ההודעה שאני מקבל מהתוכנה : Welcome to the µTorrent Port Checker. A test will be performed on your computer to check if the specified port is opened. Checking port XXXXXX on XXXXXXXXXXX Error! Port XXXXXX does not appear to be open. Please see www.portforward.com for more information about how to map a port. Please make absolutely sure that PeerGuardian2 or Protowall is allowing utorrent.com (72.20.34.145) in either of those programs. Those of you using ipfilter.dat should make sure the list d…

• 4 תגובות
    • 875 צפיות
  24. 4 מחשבים באלחוטי + 1 קווי כולם מחוברים למודם-נתב של בזק מסוג דילינק יש לי את ה אייפי וה מאק של כולם הייתי רוצה שהמחשב שמחובר באלחוטי שמשתמש ביוטורנט, ישתמש במעט מהקו, כדי שהאחרים יוכלו לגלוש כמו שצריך. איך עושים זאת ? תודה!

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  25. Started by pak82,

יש לי בבית שני מחשבים שנמצאים במרחק של כ10-15 מטר אחד מהשני (לא בחדר ביטחון). אחד מהם מחובר לראוטר של trendnet דגם tew-631brp , אני רוצה לקנות לשני כרטיס רשת אלחוטי כדי שהוא גם יתחבר לראוטר. השאלה שלי היא כזאת: 1) מה ההבדל בין כרטיס רשת שיושב על PCI לבין כרטיס שמתחבר בUSB ומה עדיף? 2) יש למישהו המלצה על כרטיס טוב ולא כלכך יקר?

• 3 תגובות
    • 875 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.