עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום, יש לי רשת WIFI פתוחה ללא קוד (משיקולים של נוחות כאשר חברים שונים באים ומתחברים). ראיתי שיש תוכנות שאפשר באמצעותן לעשות SNIFF ולגלות ססמאות וכו'. אני מעוניין להגן על 2 המחשבים שיש לי. אשמח לקבל המלצה לתוכנה שמגנה בפני ניתוק (NETCUT למשל טובה לי), והגנה מפני גניבת ססמאות. תודה.

• 4 תגובות
    • 891 צפיות
  2. Started by mosheva,

שלום, יש לי את הראוטר WRT54G2 V1 עם גירסא של לינקסיס 1.0.04. ראיתי שיש סוג של מוד בשם DD_WRT ו TOMATO רציתי לדעת האם כדאי לבצע עדכון למוד שלהם, איזה מוד יותר טוב (יש לי HOT + NETVISION) למה בכלל כדאי לשנות לגירסא לא מקורית? ואם יש מדריך מפורט המסביר כיצד לבצע את העדכון... תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 891 צפיות
  3. שלום חברה יש לי את הראטוטר של אסוס שבזק מחלקת בהצטרפות למבצע מאז שחיברתי את הנתב האינטרנט פועל קצט איטי מהמודם שהיה מחובר רציתי לדעת אם זה קשור בהתחממות או למה זה קשור?

• 0 תגובות
    • 891 צפיות
  4. tp link tl-wn822n - לינק בזאפ - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=791343 edimax ew7711usn - לינק בזאפ - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=747285 למישהו יצא להתעסק עם אחד מהם? יש העדפה או דגמים אחרים שאתם ממליצים? בעיקרון הכרטיס מיועד למחשב נייח שנמצא בקומה מתחת לראוטר. הראוטר של tp-link דגם wr541g

• 3 תגובות
    • 891 צפיות
  5. Started by Green,

שלום יצאתי עם המחשב הנייד שלי לרחוב ויתחברתי לרשת אלחוטית של מישהו ויכולתי לגלוש באינטרנט עכשיו כמו שאני עשיתי את זה יכול להיות שעושים לי את זה גם ואני בכלל לא יודע אז רציתי לדעת איך אני מגן על הרשת האלחוטית שלי שלא יוכלו להישתמש בה על חשבוני ובמיוחד שלא יכלו לפרוץ לי למחשב ועוד שאלה בלי שום קשר מישהו מכיר אתר לאימיול כמו שהיה פעם ShareReactor אבל לא ישראלי (ליון או להלה)

• 3 תגובות
    • 891 צפיות
  6. הי אנשים הפכתי את המודם סמסונג ADSL E300 שלי לראוטר, וחיברתי לו סוויצ'. הכל טוב ויפה, אבל אשמח לקבל הסבר על כמה דברים מכיוון שהתקשתי למצוא מידע על הדברים שרציתי 1) איך אני מכוון כך שלא יהיה לי ?NAT\FIRWALL האופציה DMZ = ENABLED וDMZ HOST IP = 10.0.0.2 שזה הIP שאיתו אני נכנס למודם 2) אם אני עושה לDMZ = DISABLE אחרי זה הולך ל configuration>virtual server מכניס פורטים שאני רוצה, עושה את ההפניה(HOST IP ADDRESS) ל10.0.0.2 וזה אמור לעבוד , הפורטים יהיו פתוחים? 3) למה הוא נותן לי להכניס רק 20 פורטים ולא יותר?

• 3 תגובות
    • 891 צפיות
  7. Started by yach,

יש לי ראוטר של בזק d-link n2760u החלפתי אותו אחרי שהקודם הפסיק לעבוד ומהרגע שחיברתי את החדש המחשבים (גם לא פלאפונים) מזהים אותו באלחוטי. הנורה של ה wlan דולקת האינטרנט בחיבור קווי עובד

• 6 תגובות
    • 891 צפיות
  8. שלום, יש ברשותי נתב של בזק שמחובר בחיבור כבל למחשב ובחיבור WIFI אל מזרים מדיה בשם Xtreamer Pro. אני מנסה לאפשר לאנשים מחוץ לרשת הפנימית שלי שהנתב יוצר, אלא מרחבי האינטרנט, לגשת אל אותו XTREAMER. כלומר תחת הIP שאני מקבל ישנם לכל אחד מהמכשירים (XTREAMER והמחשב) אי פי פנימי שאפשר לפנות אליו רק מתוך הרשת הפנימית שהנתב מספק. יש למישהו רעיון איך אפשר לעשות זאת ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  9. שמעתי שישנה מערכת שמתחברת בקצה אחד לטלויזיה ובקצה שני למחשב דרך רשת אלחוטית ומאפשרת צפייה בסרטים מהמחשב ישירות בטלויזיה. מישהו שמע אם יש כזו מערכת בארץ ואם אין אז אם יש תחליף כלשהו שינמע הרצת כבל מהמחשב לטלויזיה? תודה,

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  10. Started by crovei,

שלום. לפני כמה ימים התקנת רשת אלחוטית ונתקלתי בכמה בעיות (הנה הדיון הקודם שלי על המוצרים וכל השטויות). הרשת בעיקרון אמורה לשתף אינרטנט וקבצים בין שני מחשבים נייחים ומחשב נייד אחד. אבל נתקלתי ב-2 בעיות. התקנתי את הראטור (של אמדיקס), חיברתי אליו את המודם, חיברתי למחשב והגדרתי אותו. אחרי זה חיברתי לשני המחשבים הנייחים כרטיסי רשת אלחוטיים במקום הרשת הקווית שהייתה להם קודם (הוצאתי את הכרטיסי רשת הרגילים). הבעיה היא שאני לא מצליח להתחבר לאינטרנט. שאני מנסה להתחבר הוא נותן לי איזו שגיאה שהוא לא הצליח להתקשר או משהו.. דיברתי כבר עם אינרטנט זהב אבל הם כמובן לא תומכים ברשתות אלחוטיות. הבעיה השניה היא שלא הצלחתי להוסיף את המחשב הנייד לרשת. מה שמוזר זה שאני מחפש רשתות אלחוטיות פתוחות…

• 3 תגובות
    • 891 צפיות
  11. הכותרת אומרת הכל... תודה רבה

• 9 תגובות
    • 891 צפיות
  12. אני מצליח לגשת לתפריט הניהול של פיברבוקס מה-AP אבל הפוך לא. ניסיתי להגדיר ידנית IP, ניסיתי להגדיר גם דינמי, ניסיתי לעבוד על IP זהה וגם שונה בשני המכשירים. ניסיתי לפתוח DMZ, ניסיתי לפתוח ווירטול פורטס, ניסיתי לבטל חומת אש - נאדה. עם ראוטר אחר שיש לי הAP עובד מעולה לשני הכיוונים, כשהפיברבוקס לא, כשההוטבוקס הישן שהיה גם לא. אולי יש איזו הגדרה שאני מפספס בקקי ציוד הזה?

13. היי . חיברתי את המחשבים שלי לרשת עים ראוטר קווי של EDIMAX , העניין הוא שאני לא מצליח לפתוח אתרים מסויימים באינטרנט (כמו: וואלה, נענע, ...) כאשר אני מחובר ישירות מהמודם למחשב אני מצליח לגלוש כמו שצריך. אני מחובר דרך בזק בינלאומי עם מודם B-FOCuS Router 270 . הדגם של הראוטר של EDIMAX הוא: BR-6104K . אשמח אם תוכלו לעזור לי , כמו תמיד תודה מראש.

14. Started by overload,

אני לא יודע למה אבל האתר angelfire לא מקבל אותי כשאני נכנס לWEBSHELL, מופיעה הודעה : בעיה באתר תנסה לעשותBACK ולנסות שוב... זה כבר שלושה ימים שזה כך מישהו יודע למה? זה קורה גם לכם? נב: יש לכם אתר חלופי בשבילי?

• 5 תגובות
    • 891 צפיות
  15. אם אני משנה את ה mode בהגרה של הראוטר הטווח יהיה יותר ארוך ? (תמונה בפנים) http://img98.imageshack.us/img98/9518/59793605.png

• 5 תגובות
    • 891 צפיות
  16. Started by shachar583,

טוב אז המחשב מחובר ישירות למודם , לא אל-חוטי. פרמטתי את המחשב כבר 3 פעמים וזה לא עזר.. בשבועות האחרונים זה רק ככה יש לי 5 מגה והוא מוריד לי דברים על מקסימום 40 KB/S בכל שאר המחשבים אפילו האלחוטיים הוא מוריד על המקסימום.. אני משתגע כבר ולא יודע מה לעשות בבקשה תעזרו לי . * המהירות שאני מעלה קבצים יותר גבוהה מההורדה , אני מעלה 50 פחות או יותר

• 4 תגובות
    • 891 צפיות
  17. Started by MadErez,

היי אנשים יש לי בעיה מציקה מאד. אם מישהי מכיר תוכנה בשם USDOWNLOADER ויודע על מה אני מדבר, זו תוכנה שמסוגלת להוריד מראפיד שר ללא הפסקה. החכמה בה היא, שהיא מורידה את הקובץ(כולל מזהה את האותיות ובוחרת שרת בעצמה), לאחר מכן מתנתקת מהאינטרנט, מתחברת חזרה וממשיכה להוריד. ככה שבבסיס אני מוריד מראפיד ללא הפסקה, כל זה טוב ויפה עד שכשהיא מנסה להתחבר מופיעה לי השגיאה הבאה "L2TP authentication fail". לצערי הרב מאד זה עוצר את הפעולה של התוכנה.. אני משתמש בנתב WRT54GL של LINKSYS אני מחובר דרך הכבלים והספקים שלי הם ברק ונטויז'ן שכידוע התחברו.. הנתב מוגדר בL2TP. הבעיה קוראת גם לי לפעמים כשאני ניגש להתנתק ולהתחבר ישירות מהנתב. (ואין לי מושג איך לפתור אותה!). הדברים שניסיתי: לכתוב מחדש את…

• 4 תגובות
    • 891 צפיות
  18. Started by composite,

שלום לכולם. אני מחובר ל- ADSL דרך אינטרנט זהב ובזק בחבילה של 5 מגה. המודם שלי הוא Alcatel Speed Touch Home והראוטר הוא Linksys BEFSR41 ב- firmware הישן ביותר. הם כבר בני 5-7 שנים, והראוטר מתחיל להחליד - האינרטנט איטי באופן בלתי נסבל, וכל הזמן אני מקבל (בפיירפוקס החדש וגם באקספלורר): Problem loading page - the connection has timed out - the server is taking too long to respond... לעיתים רחוקות הוא מהיר, אבל רב הזמן הוא מאוד איטי והרבה פעמים בסופו של דבר הדף לא עולה, שלא לדבר על איטיות בהורדה והעלאה, ופינגים\לאגים. אם אני מחבר את המחשב שלי למודם הכל טס, וכל הזמן (הבעיה שיש אנשים ומחשבים אחרים בבית...). אם אני הולך להחליף את הראוטר אני כבר אחליף את המודם - כי גם ככה …

• 6 תגובות
    • 891 צפיות
  19. Started by dor0x,

שלום יש לי רשת בבית ואח שלי מחובר למודם ואני מחובר לאחי למחשב שלו דרך כבל כמובן עכשיו יש לי בעיה כל איזה 20 30 דקות מתנתק לי האינטרנט ואני צריך לעשות ריסט ובTray האייקון של האינטרנט מופיע כיאלו מחובר בבקשה תעזרו לי זה דחוףףף תודה לעוזריםםם

• 7 תגובות
    • 891 צפיות
  20. Started by ybdltd,

אז ככה א. האם מישהו יודע או נתקל בדרך להפוך את המודם MOTOROLA דגם : SB5100 של חברת הכבלים לראוטר אם כן איך עושים את זה (יש לי נסיון קלוש בלבד לגבי ראוטרים ואודה לכל מי שיסייע בנידון ) ב. ברשותי שני מחשבים אחד נמצא ליד נקודת חיבור לאינטרנט ( עתידית, אחרי התשובה ל(א) אדע אם בזק או כבלים...) והשני בקומה התחתונה מהי הדרך הזולה והיעילה ביותר לחבר ביניהם לשיתוף אינטרנט ללא חוטים האם אני צריך שהמודם יתפקד כראוטר (כנראה) והאם אני צריך SWITCH ואיך מחברים יציאה אלחוטית לSWITCH רגיל ואם אפשר המלצות ממי שכבר התנסה בזה - מה טוב... ג.חשבתי אגב על רשת אלחוטית אבל אני רוצה שתהיה התפצלות מSWITCH שמחובר לראוטר לשני המחשבים אחד באמצעות כבל רשת רגיל ואחד באמצעות אינטרנט אלחוטי האם זה אפשרי …

• 0 תגובות
    • 891 צפיות
  21. Started by bona fide,

עפ"י המלצות פה רכשתי את הנתב של TPlink1043nd השימוש הוא אינטרנט וסטרימינג לסרטים לסלון,חבילת הגלישה היא 50 מגה תשתית בזק ספק אינטרנט- בזק בינלאומי הייתי מעוניין בהמלצה על מודם. בביתי הקודם במהירות 20 מגה היה לי נתב נטגיר שהוחלף עקב ריבוי התנתקויות לדילינק 6740 ,עכשיו סירבתי להצעה של בזק לקבל את הנתב שלהם למרות שהמתקין אמר לי שאני חייב מודם ואין מודם רגיל שתומך במהירות 50 מגה אלא אחד מ2 הנתבים דילינק או נטגיר,האם אפשרי להשתמש בהם רק כמודם או יש מודם אחר מומלץ לרכישה בחנויות ?

• 3 תגובות
    • 891 צפיות
  22. היי, הציעו לי היום מבצע באורנג' של חיבור חינם לאינטרנט מהיר ל3 חודשים, שזה כולל גם ראוטר והתקנה ושיחות חינם. בדקתי והם הדגישו במיוחד שאין שום התחייבות מעבר לזה. זה נשמע טוב, אבל האם זה באמת כזה טוב? ובאמת חינם לגמרי? אשמח לדעתכם, תודה.

• 7 תגובות
    • 891 צפיות
  23. Started by jungle-man,

לאנשי התשתיות שביננו בהתיחסות לכבלים מסוג cat6 ו cat7 וללא שימוש ברפיטר, מהו האורך המקסימלי שניתן למשוך ללא ירידה בסיגנל? ובמידה ומדובר ב100 מטר (זה מה שאני זוכר...) ואני רוצה למתוח לקילומטר האם אני חייב רפיטר כל 100 מטר או שישנו פתרון אחר?

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  24. מישהו מכיר? יש לי איזה 400 תמונות ואין לי כוח להעלות אחת אחת

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  25. Started by Cynicoren,

שלום, פרסמתי בTOMSHARDWARE ת'רד שנזנח בשל שהות בחו"ל. אשמח לקבל תשובה לגבי חומרה שעשויה לפתור לי את הבעיה, כיוון שאשתי באילת במידה וצריך לקנות משהו: http://www.tomshardware.com/answers/id-3510005/improving-wifi-speed-inside-house.html#20167190 תודה!

• 0 תגובות
    • 891 צפיות

דיונים חדשים בפורומים