עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. באתר NetCHEIF פרסמתי היום מדריך חדש שכותרתו -- "תקני אלחוט, תדרים, איפנונים וערוצים (וגם Channel Bonding,‏ MIMO ו-Spatial Stream בתקן N)". קצב השידור האלחוטי התיאורטי המוגדר בתקן N הוא 300Mbps. על מנת לאפשר תקשורת במהירויות אלה, נעשה שימוש במגוון טכנולוגיות כמו ריבוי אנטנות (MIMO), שידור מרחבי (Spatial Stream), הקטנת ה-Guard Time, איחוד ערוצים (Channel Bonding) וכד'. במדריך נסקרים תקני האלחוט השונים שפותחו במהלך השנים האחרונות, וחלק מהטכנולוגיות המאפשרות לציוד אלחוטי בתקן N לתקשר במהירויות אלה. דגש מיוחד ניתן למנגנוני "איחוד הערוצים" (Channel Bonding) ו-"שידור מרחבי" (Spatial Stream), שיש להם השפעה קריטית על נפח המידע שניתן להעביר בכל רגע נתון. ה-LINK למדריך הוא -- http:/…

• 0 תגובות
    • 915 צפיות
  2. Started by DTS,

יש לי ראוטר אדימקס BR6216MG MIMO , ובנוסף מחשב שהמרחק ביניהם הוא קיר. המחשב הוא בן כ4 שנים. שלי א. האם באמצעות התקנת כרטיס רשת אלחוטי ניתן להפעיל במחשב אינטרט? ב.אם כן מה התהליכים ומה אני צריך לדעת ולוודא ולעשות לפני ? ג. על איזה כרטיס רשת אלחוטי זול אתם ממליצים? תודה מראש!!

• 4 תגובות
    • 915 צפיות
  3. היי חברים מצרף לכם סרטון על ההבדל בין ספק לבין תשתית סרטון שלי מקווה שאהבתם ושהוא יעזור לכם

• 0 תגובות
    • 915 צפיות
  4. שלום לכולם קיבלתי את הראוטר של לינקסיס היום הגדרתי אותו מול הכבלים (קיבלתי מהתשתית איי פי קבוע ,מה שפתר את הבעיה) עכשיו הראוטר הזה מפוצץ הגדרות... אני רק רוצה לדעת על איזה סוג של אבטחה אלחוטית לשים אותו מה הכי כדאי? ומה ההבדל בינייהם למי שיכול להסביר בבקשה.. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 915 צפיות
  5. היי חברה אשמח אם תעזרו לי אני רוצה להכנס לראוטר שלי בבית edimax ואני לא נמצא בבית ואני יודע שאפשר גם להכנס ממקום אחר בבקשה שמישהו ישביר לי איך אני יודע שזה משהו ב remote management או משהו כזה אשמח אם מישהו יסביר לי או יעזור תודה

• 3 תגובות
    • 915 צפיות
  6. Started by mironm,

אניעכשיובחבילה של 750 וכאשר אני משחק במשחקים ברשת יש לי פינג 90-120 עכשיו שאלתי היא אם אני יעברו ל5.1 מה יהיה הפינג שלי אני מדבר על שרתים באירופה. האם יש סיכוי שהפינג ירד מה80???

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  7. עקב קניית מחשב חדש עם מערכת הפעלה XP-64bit גיליתי שלכרטיס הרשת האלחוטי שלי קשה להשיג דרייבר שתומך במערכת הפעלה זו - מישהו כבר נתקל בבעיה זו ? הצליח לפתור אותה ? (באתר של EDIMAX כתוב במפרט שהכרטיס אמור לתמוך במערכת הפעלה זו, אולם משום מה הם מספקים דרייבר רק לגרסת ה-32bit)

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  8. Started by omrij,

(אני מקווה שאני בפורום הנכון) התקנתי פקס במחשב והגדרתי את winfax שידפיס פקסים נכנסים רציתי לדעת אם יש אפשרות שהמודם יענה רק לפקסים ויתעלם משיחות קוליות (האם הוא בכלל יכול להבדיל בין סוגי השיחות?)

• 6 תגובות
    • 915 צפיות
  9. tp link tl-wn822n - לינק בזאפ - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=791343 edimax ew7711usn - לינק בזאפ - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=747285 למישהו יצא להתעסק עם אחד מהם? יש העדפה או דגמים אחרים שאתם ממליצים? בעיקרון הכרטיס מיועד למחשב נייח שנמצא בקומה מתחת לראוטר. הראוטר של tp-link דגם wr541g

• 3 תגובות
    • 915 צפיות
  10. Started by Green,

שלום יצאתי עם המחשב הנייד שלי לרחוב ויתחברתי לרשת אלחוטית של מישהו ויכולתי לגלוש באינטרנט עכשיו כמו שאני עשיתי את זה יכול להיות שעושים לי את זה גם ואני בכלל לא יודע אז רציתי לדעת איך אני מגן על הרשת האלחוטית שלי שלא יוכלו להישתמש בה על חשבוני ובמיוחד שלא יכלו לפרוץ לי למחשב ועוד שאלה בלי שום קשר מישהו מכיר אתר לאימיול כמו שהיה פעם ShareReactor אבל לא ישראלי (ליון או להלה)

• 3 תגובות
    • 915 צפיות
  11. Started by Imtheman,

אני מנסה לשתף פקס כדי שאני אוכל לשלוח פקס מכל מחשב ברשת , אחרי הרבה נסיונות גיליתי שווינדווז אקס פי לא תומך בשיתוף פקסים. מישהוא מכיר איזה תוכנה טובה שיודעת לשתף את הפקס? גם לינוקס יתקבל בברכה ,וכמובן ישנה עדיפות לתוכנות חינמיות . דרך אגב לאן נעלמה ווינפקס ? היא זכורה לי(אולי שלא בצדק ) בתור תוכנת פקסים אגדית, סימנטק כבר לא מוכרים אותה יותר ?

• 4 תגובות
    • 915 צפיות
  12. Started by zik125,

שלום לכולם אני מעוניין לשתף שני מחשבים בבית ולהעביר קבצים אחד לשני - הגדרתי במחשב הראשי את הכונן אותו אני רוצה לשתף (מערכת הפעלה XP) אבל משום מה אני לא מצליח למצוא את הכונן הזה במחשב המשני (VISTA). שני המחשבים מחוברים בכבל רשת אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי איך אני מזהה את הכונן הזה תודה

• 3 תגובות
    • 915 צפיות
  13. Started by Shadowolf,

כרגע הנתב שלי נחנק כאשר מפעילים תוכנת p2p במשך 12 שעות או יותר. יש עדיפות לנתב קווי וגם מחיר שנמוך מ-400 ש"ח. תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 915 צפיות
  14. אני עובד דרך אינטרנט זהב ושמתי לב למשהו מדהים UTORRENT... בלי חייגן אני בקושי מחוברים לאנשים בחו"ל ומוריד רק מישראלים אבל עם חייגן VPN תוך כדקה אני מתחיל להוריד ממש מהר (מהירות מקסימלית שלי) מהמון אנשים שכולם מחו"ל האם אינטרנט זהב מגבילה את זה בכוונה... ובכלל מה היתרונות/חסרונות של החייגן....

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  15. Started by kibub,

היי יש לי כרטיס רשת אלחוטי הוא בה בצורת USB של DLINK ורציתי לדעת ההתקנה שלו זה פשוט לחבר למחשב ולהתקין את הדרייבר ואז הוא עושה סריקה עד שהו מוצא רשת? שמעתי שאפשר לפעמים לתפוס רשת חיצונית ולגלוש דרכה זה נכון?

• 9 תגובות
    • 915 צפיות
  16. כמו בכותרת אשמח לעזרה בהגדרת LA או PT תחת WINDOWS. הכוונה היא להתחבר דרך שני כרטיסי רשת לאותה רשת אלחוטית או לשתי רשתות אלחוטיות שונות.

• 5 תגובות
    • 915 צפיות
  17. שלומלום יש לי בבית שני מחשבים (אובונטו) שהקליטה האלחוטית שלהם חלשה (בגלל שהם רחוקים מהנתב). מסיבות במוימות אני לא יכול לחבר אותם ישירות לנתב אם כבל רשת אבל די קרוב לנתב יש מחשב (נייד עם ויסטה) שמחובר לנתב האלחוטי בצורה אלחוטית. חשבתי לחבר כבל רשת (twisted) לנייד עם ויסטה ולהגדיר בו ICS ואת הצד השני של הכבל לחבר למתג (Switch) שממנו יצא כבל רשת רגיל לכל אובונטו. רציתי להתיעץ אם נראה לכם הפתרון אפשרי (כדאי) לפני שאני מתחיל לקנות דברים ולהריץ כבלים בבית עכשיו שאני חושב על זה אולי כדי בכלל לקנות נתב אלחוטי שישב ליד הנייד וישמש כנקודת גישה (Access Point) במקום להחלוק את האינרנט מהנייד. כלומר הכבל רשת יהיה מחובר לנתב. ... מקווה שהשאלה ברורה... תמונה מצורפת. [attachment …

• 6 תגובות
    • 915 צפיות
  18. לפני כמה זמן בלקין הוציאו ראוטר בטכנולוגית MiMo [ר"ת Multiple Input Multiple Output], שתהיה בראוטרים N שיצאו ב 2007. הטכנולוגיה כמו השם שלה - "רב קולט" ו "רב משדר".. ולביצוע המשימה היא משתמשת ב 3 אנטנות לפחות. קישור: http://www.maximus.co.il/Product.asp?Pid=BELKIN2&Cat2Cat1ID=13&Cat2ID=33 ד"א המהירות תקשורת היא 108MBPS, יותר גבוה מרשת חוטית ממוצעת. מה שאני רוצה בעצם לשאול פה.. זה האם תוספת טווח הקליטה והאות והמהירות מצדיקים את המחיר הכפול? והם זה באמת טוב אפילו לבית של 5 קומות? תודה מראש (:

• 4 תגובות
    • 915 צפיות
  19. Started by tortit,

יש לי בעיה בהצגת עמוד ההורדה כלשהי מהשרת Fileflyer זה עושה לי שגיאה מוזרה... דרך מחשבים אחרים זה עובד ומציג את הדף ... בכל לינק של הורדה של זה בדף הבית של האתר לעומת זאת עובד לי ... תמונה: http://www.Bong.co.il/images/621868565237.jpg

• 5 תגובות
    • 915 צפיות
  20. היום החליפו לי את האינטרנט,לכבלים(013 עם זה אומר משהו),וכשאני משחק WC3,שאני מארח משחק,אנשים לא יכולים להיכנס... הבעיה היותר מוזרה שהוא שיטטתית חוסם יוזרים באימיול,כל חיבור מKAD הוא סוגר אוטומתית,בלי שום סיבה,ואני מקבל עלק "HIGH-ID" ,ואני מוריד על 5. בביטוטרנט הוא אומר שהפורט בסדר בבדיקה,אבל ההורדות הם LOW ID,מישהו יכול להסביר את הבעיה,במיוחד את זאתי עם האימיול?? ד"א יש לי רק פיירוול של XP וכל הפורטים שמה מאושרים,כמו כן גם האפליקציות עצמן.

• 6 תגובות
    • 915 צפיות
  21. שלום לכולם. למדתי עצמאית למבחן CCNA, ואני מעוניין להרשם לבחינה. כאשר ניסיתי לעשות זאת כשגרתי בארה"ב, מחיר ההרשמה היה בערך $150. (אך בסופו של דבר לא נרשמתי). כשאני מנסה להרשם עכשיו דרך pearsonvue, המחיר הוא $295. האם יש דרך לקבל וואוצ'ר להנחה בבחינה ?

• 0 תגובות
    • 915 צפיות
  22. Started by zeevkat,

היי, מנסה לעשות רשת ביתית בין שני מחשבים שמותקנים בו WIN 7 אך משום מה לאחר שהגדרתי את הרשת באותו שם במחשב לי ובמחשב השני אני מנסה להתחבר בינהים יש לי הודעה כזו.. http://ufu.co.il/files/rn8zxqe7eg78em0eaci2.jpg מבקש עזרה מה עושים? תודה...

• 4 תגובות
    • 915 צפיות
  23. Started by edi,

קראתי באינטרנט שאפשר לחבר לפחות שני מחשבים לראוטר אחד, ע"י קיצור החוטים באופן פירטי ובכך לחסוך קניה של HUB ניסיתי לחבר שני מחשבים ככה למודם סמסונג משודרג אבל אני מצליח לחבר רק אחד כל פעם, יש מישהו שניסה טריק כזה וזה כן עבד לו?

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  24. Started by shimon956,

יש לי מודם adsl פנימי ושאני מחובר לאינטרנט אז לפעמים קורה שהמודם אבל רק המודם מיתנתק מישהו יודע מה או מה לעשות אם זה ???

• 0 תגובות
    • 915 צפיות
  25. בזמן האחרון מהירות ההורדה שלי ירדה משמעותית. האינטרנט שלי גם ככה ממש איטי ככה שזה כבר ממש מעצבן אותי. המהירות ההורדה הרגילה שלי היא 100KB/S בזמן האחרון היא לא עוברת את ה10KB וזה גם פעם החצי שעה. חיפשתי רוגלות בעזרת AD-AWARE אבל לא מצאתי שום דבר מיוחד. בסוף שבוע חשבתי שזה בגלל העומס אבל שזה המשיך גם היום וגם אתמול הבנתי שזה יותר מזה. [לפעמים בשעות מאוחרות של 1:00 עד 7:00 זה חוזר ל100KB אבל לא כל יום. היום לדוגמא כבר 0:00 והמהירות הורדה שלי גרועה גם בUTORRENT וגם בהורדה הישירה.] בדקתי את הPING שלי ואת המהירות העלאה והכל תקין אפילו יותר טוב מבדר"כ, אבל ההורדה פשוט איטית. יש לי רווטר אבל אף אחד מהמחשבים שמחוברים אליו כרגע לא דלוקים. נסיתי להוריד אצל סבתא שלי אבל גם שם הייתה א…

• 1 תגובה
    • 915 צפיות

דיונים חדשים בפורומים