רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,520 דיונים בפורום זה
-
היי חברים מצרף לכם סרטון על ההבדל בין ספק לבין תשתית סרטון שלי מקווה שאהבתם ושהוא יעזור לכם
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
קניתי ראווטר, וכרגע הוא מחובר רק למחשב אחד כי במחשב השני יש כרטיס רשת מובנה ואני צריך כבל ויש איתו בעיות. בכל מקרה, חבר שלי בא עם מחשב נייד והוא ביקש להתחבר לראווטר.. אז בגלל שבהגדרות של הראווטר ביטלתי את האפשרות של ה"Wireless" הוא לא יכל להתחבר. אז פתחתי את האפשרות של ה-"Wireless" ואז הוא התחבר ישר בלי סיסמא בלי כלום. וכבר בחרתי סיסמא ושם משתמש לראווטר, כשאני נגיד רושם את הכתובת של ה-Default Gateway בשורת כתובת אז זה מבקש ממני סיסמא ושם משתמש.. ובחרתי כבר את הפרטים האלה.. אז איך אני עושה שכשמישהו רוצה להתחבר לראווטר הוא צריך להזין את הפרטים האלה? תודה.
-
- 10 תגובות
- 927 צפיות
-
-
במשרד של אבי מותקן מחשב שהמחובר לאינטרנט. בשבל חוסר תקציב, אנו מחפשים פתרון אלטרנטיבי לשדר באמצעות המיקרופון שמחובר למחשב אל המחשב הבייתי כדי לתעד כל שיחה שמתרחשת במשרד. רצוי שתהיה האפשרות במחשב הבייתי להקליט במידת הצורך. השאלות הם: 1. באמצעות אלו תוכנות אני עושה זאת? 2. אני חושב המחשב שבמשרד צריך מן כתובות DNS קבועה. טעו אותי אם אני טועה. Show me the way תודה אנשים
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
-
-
טוב ,אז ככה : יש לי קרובת משפחה מבוגרת מאוד שמתגוררת בחו"ל . היא לא שולטת באנגלית וממש לא מבינה במחשבים או באינטרנט , אין לה e-mail וגם לא מעונינת בשום דבר שמצריך רישום ,שמות משתמשים וקודים. אני מעוניין לשלוח לה קובץ גדול (שהוא בעצם אוסף תמונות משפחתיות) בפורמט zip שניפתח מעצמו בדבל קליק . לכן אני מחפש אתר שאליו אני אוכל להעלות את הקובץ ולהגיד לה בטלפון את כתובת הלינק , כך שכל מה שהיא תצטרך לעשות זה להקליד את כתובת הלינק על מנת שתהליך ההורדה יתחיל אצלה באופן אוטומטי מבלי להיכנס לתפריטים וסיבוכים. רצוי אתר חינמי שמדיניותו היא לשמור את הקובץ זמין להורדה ,זמן רב יותר ,ככול האפשר. תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 927 צפיות
-
-
היי אנשים, אני מחובר לאינטרנט דרך ADSL באמצעות מודם AZtech dsl 600E. יש לי בבית 2 מחשבים ולכן רכשתי ראוטר של EDIMAX דגם BR-6204wg כאשר הראוטר מחובר האימיול מתקשה למצוא מקורות ומוריד לאט למרות שפתחתי את הפורטים כמו שמצויין במדריכים השונים. כאשר אני מחבר את האינטרנט ישירות דרך המודם אז האימיול פועל מצויין. מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה הזו ??? תודה לכל העוזרים.
-
- 13 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום וחג שמח אני עם הוט במהירות 100מב הורדת קבצים עובד מצויין אבל גלישה באתרים איטית להחריד(לפני שבועיים הוחלף מחשב הבעייה לא נפתרה) יש למישהו רעיון? ??? תודה
-
- 4 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אני הולך לפתוח אתר חומרה ישראלי. את הנסיונות עשיתי בלייקוס. הם עברו בהצלחה עכשיו אני מחפש הוסט ישראלי\חוצוני במחיר של 40\30 שקל לחודש, אני יודע שיש כאלה.
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
היי חברים, אשמח לתשובה על הקושיה :) הגדלתי בבית את המהירות ל 40 מגה. נכנסתי לאתר של בזק לבצע בדיקת מהירות, והמחוג מגיע עד 13 מגה (במקרה הטוב). כשהתקשרתי לבזק, טענה הנציגה שצריך להחליף ראווטר כי הוא מאוד ישן, וזה יפתור את הבעיה. אני תוהה האם זה נכון? מצ"ב תמונה של הראווטר שלנו בבית. אשמח לעזרה ומאוד אעריך את תשובתכם.
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
-
-
יש לי בעיה מעצבנת שנמשכת כבר איזה חודש, אני לא מצליח לעשות לוגין לHotmail ( דרך אגב יש לי IE ) ברגע שאני מנסה להתחבר הוא הופך למסף לבן, עושה כאילו הוא מעלה, את האתר אבל אז הוא נתקע במסך הלבן ולא ממשיך. ניסיתי כמה חשבונות ועדיין זה קורה בכולם , עכשיו הקטע הוא שזה קורה רק במחשב שלי ודרך מחשבים אחרים אני מצליח להתחבר . לפעמים הוא מצליח להתחבר חלקית ומראה לי את הרשימה של המכתבים אבל אז כשאני מנסה להכנס לאחד מהם עוד הפעם הוא מגיע למסך לבן כאילו הוא חושב ונתקע ככה שעה.. חשבתי שזה איזה תולעת או ספייוור אבל הורדתי כל תוכנה אפשרית כמעט ושום דבר לא עוזר. למישהו יש מושג איך לפתור את הבעיה ? ובבקשה אל תגידו לי להחליף בראוסר כי טוב לי עם IE ( עד עכשיו כמובן ) ואחרים כמו FIRE FOX וכ…
-
- 6 תגובות
- 927 צפיות
-
-
קניתי את ה-eee של ASUS עם לינוקס, ויש לי בעיה להתחבר לרשתות אלחוטיות. בהתחלה הוא לא התחבר לשום רשת, גם לא לזו שיש לי בבית, ורשם pending כל הזמן. אחרי שחיברתי אותו עם כבל והרצתי עדכון של ה-wifi הצלחתי להתחבר לרשת הביתית שלי (שהיא מוצפנת WPA) בלי בעיות. הבעיה היא שלא הצלחתי להתעלק על רשתות לא מוצפנות באיזור העבודה שלי (וגם בבית) ואני לא יודע אם זה בגלל תקלה במכשיר או שזה משהו יכול לקרות. השאלה שלי: האם ניתן להתעלק על כל רשת שאינה מוצפנת? יש כאן איזה 3-4 רשתות לא מוצפנות, לכמה אפילו יש לי קליטה של 96%, אבל הוא לא מתחבר אליהן וממשיך לרשום pending לא משנה איזה רשת אני בוחר. אני יודע שאייפוד מתחבר בקלות כמעט לכל רשת שהוא מוצא... אז למה לעזאזל ה-eee לא? האם זה קשור למערכת ההפעל…
-
- 4 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום לכלום , יש לי בעייה קטנה... יש לי 2 מחשבים שמחוברים לראוטר חוטי . 2 המחשבים בשיתוף אחד עם השני , כלומר אין לי בעייה של גישה בינהם לתיקיות (דרך שכנים ברשת) . הבעייה היא שיש לי מדפסת שמחוברת למחשב 1 עם כבל LPT (משם אני מדפיס) אך כשאני רוצה לגשת אליה להדפסה ממחשב 2 , אני לא יודע איך... עשיתי קליק ימני על המדפסת (במחשב 1 אליה היא מחוברת) -> שיתוף עם הרשאות והכל אבל עדיין לא מצליח לראות את המדפסת במחשב 2 . מישהו יודע מה הבעייה ? אולי הוספת פרוטוקול ..? ממה שראיתי יש לי לי רק פרוטוקול של TCP בשני המחשבים . תודה לעוזרים .
-
- 3 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אפשר להשיג כאלה כרטיסי רשת הארץ? יש מתאמים בין כרטיסי רשת רגילים לאלה? אפשר להשיג הארץ את המודם של אלכטל? מה זול יותר עשיית רשת דרך החשמל או דרך הקווי טלפון?
-
- 1 תגובה
- 927 צפיות
-
-
יש לי תקלה במחשב השני שלי אני מחובר באמצעות חייגן הכול עבד עשיתי תיקון וינדוס ונעלם החייגן התקשרתי לעשות חייגן חדש ואמרו לי שאי אפשר כי חסר קובץ ptp משהו כזה תעזרו לי לא בראש שלי לפרמט עכשיו בגלל חוסר של קובץ מסויין עם מישהו מכיר תבעיה ויכול להסביר לי איך לפתור אני ישמח מאד הספק - אינטנט זהב תשתית- בזק תודה רבה להב.
-
- 5 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום. לפני כמה ימים התקנת רשת אלחוטית ונתקלתי בכמה בעיות (הנה הדיון הקודם שלי על המוצרים וכל השטויות). הרשת בעיקרון אמורה לשתף אינרטנט וקבצים בין שני מחשבים נייחים ומחשב נייד אחד. אבל נתקלתי ב-2 בעיות. התקנתי את הראטור (של אמדיקס), חיברתי אליו את המודם, חיברתי למחשב והגדרתי אותו. אחרי זה חיברתי לשני המחשבים הנייחים כרטיסי רשת אלחוטיים במקום הרשת הקווית שהייתה להם קודם (הוצאתי את הכרטיסי רשת הרגילים). הבעיה היא שאני לא מצליח להתחבר לאינטרנט. שאני מנסה להתחבר הוא נותן לי איזו שגיאה שהוא לא הצליח להתקשר או משהו.. דיברתי כבר עם אינרטנט זהב אבל הם כמובן לא תומכים ברשתות אלחוטיות. הבעיה השניה היא שלא הצלחתי להוסיף את המחשב הנייד לרשת. מה שמוזר זה שאני מחפש רשתות אלחוטיות פתוחות…
-
- 3 תגובות
- 927 צפיות
-
-
איזה ספק ותשתית אתם ממליצים לי לעבור וכמה אתם משלמים לחודש? כמה לספק או כמה לתשתית או כמה לשתיהם? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי ADSL 0.5 ורשת של 3 מחשבים באמצעות HUB. יש לי קצב הורדה נורמלי (ממוצע 65 קיי) אבל הבעייה שלי היא שבמשחקי רשת יש לי 60 פינגים מעל הממוצע. (בשרתים ישראלים) גם אם אני מנסה לכבות את שאר המחשבים אז הפינ לא עולה. אני יודע שזה בגלל ההאב ולא בכלל סיבות אחרות כי כשניסיתי לחבר את המחשב ישירות דרך ה-ADSL ולא דרך ההאב, הפינג שלי היה בסדר. עכשיו, יש לי כמה שאלות: 1. אם אפשר בדרך כלשהי לעשות שה-HUB לא יאט את הפינגים במחשב? 2. אם אני ישדרג את ה-ADSL שלי ל 1.5 אז זה ישפר את הפינגים? 3. אם יש דרך לקנות עוד מודם של ADSL, שהוא ישתמש באותו שם משתמש ובאותה סיסמה כדיי להתחבר לאינטרנט, אבל בלי לשלם חשבון חודשי כפול?
-
- 4 תגובות
- 927 צפיות
-
-
קודם כל תתחדשו על הכתבה !!! היא הייתה די טובה ... אבל יש לי שאלה האים יש מכשיר רשת העובד גם בשכבות 4-7???
-
- 6 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום לכולם בתמונה אתם רואים האלחוטי זה UZIMXP זה אבא שלי משתמש באלחוטי למה הוא לוקח -79 DBM? וQUAILTY 20 זה בסדר?..... [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 927 צפיות
-
-
יש לי כרגע מחשב אחד נייח בבית כשהוא מחובר עם מודם של בזק. בקרוב יהיו לי שתי מחשבים נייחים ואני רוצה לחבר את שניהם לאינטרנט. אני יודע שאני יכול להפוך את המודם של בזק לנתב אלה שאז אמרו לי שאם אני הופך את המודם לנתב אני עדיין אצטרך מודם נוסף ושיהיה עלי לחברו לנתב. או לחילופין לקנות מודם נתב ואז אני לא צריך שני מודמים. האם זה נכון או שמספיק לי רק להפוך את המודם של בזק לנתב בשביל לחבר את שתי המחשבים לרשת? סוג המודם שיש ברשותי הוא TNN-AZTECH 600E
-
- 5 תגובות
- 927 צפיות
-
-
-
שלום, הבעיה שלי קצת מורכבת אבל ננסה לעשות את זה צעד צעד: בינתיים הבעיה שהמחשב שלי אני יכול לגשת למחשב אחד ולשני לא. אבל, כשאני מנסה לגשת אליו דרך הכתובת הישירה \\10.0.03 אז אני כן יכול לגשת אליו! אבל כשאני לוחץ בשכנים ברשת פעמיים על השם של המחשב הזה אז הוא לא נכנס אליו ואמור שאין לי רשות. מישהו יכול לעזור? תודה
-
- 8 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחובר ל- ADSL דרך אינטרנט זהב ובזק בחבילה של 5 מגה. המודם שלי הוא Alcatel Speed Touch Home והראוטר הוא Linksys BEFSR41 ב- firmware הישן ביותר. הם כבר בני 5-7 שנים, והראוטר מתחיל להחליד - האינרטנט איטי באופן בלתי נסבל, וכל הזמן אני מקבל (בפיירפוקס החדש וגם באקספלורר): Problem loading page - the connection has timed out - the server is taking too long to respond... לעיתים רחוקות הוא מהיר, אבל רב הזמן הוא מאוד איטי והרבה פעמים בסופו של דבר הדף לא עולה, שלא לדבר על איטיות בהורדה והעלאה, ופינגים\לאגים. אם אני מחבר את המחשב שלי למודם הכל טס, וכל הזמן (הבעיה שיש אנשים ומחשבים אחרים בבית...). אם אני הולך להחליף את הראוטר אני כבר אחליף את המודם - כי גם ככה …
-
- 6 תגובות
- 927 צפיות
-
-
פתחתי נושא ממש דומה לא מזמן רק שהוא היה בנושא מהירות הורדה......http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=398915.0 פה זה בעצם בדיוק אותו הדבר רק בהעלאה מהירות הורדה 4mb מעלה על 30 ובמחשב השני שמחובר אלחוטי מעלה על 50-58
-
- 1 תגובה
- 927 צפיות
-
-
לפי המפרט הבא: * תקן שידור - 802.11N * תמיכה בחיבורים הן לכבלים (L2TP) והן ל- ADSL. * יציאה קווית אחת לפחות (RJ-45), רצוי יותר * מודם פנימי * הצפנה בשיטת WPA2 * יציאת USB (מומלץ - לצורך חיבור מדפסת) יש חיה כזו בתקציב של עד 400 ש"ח? אה, וב'זאפ' כבר ביקרתי.. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-