רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
המודם הוא של החברה NETGEAR מהסוג WGR614v9 עכשיו , הכל עובד תקין ומעולה אפילו רק שיש לי בעיה אחת , הגדרתי הכל כמו שצריך והכל עובד שהמחשב שלי והנייד מחוברים אבל יש לנו 3 מחשבים בבית , ורק למכשיר אחד הוא נותן להתחבר דרך הרשת האלחוטית , לומרות שאני מוסיף למחשב השני חיבור USB של אנטנה אלחוטית עכשיו גם אם אני מנסה להיכנס דרך הPSP או Iphone או ipod touch הוא לא נותן ליותר ממכשיר אחד להתחבר מה הבעיה? ואיך אפשר לסדר את זה???
-
- 7 תגובות
- 898 צפיות
-
-
אז ככה... כמה חברים בבניין מגורים שלי.. מחוברים ברשת, יש להם האב כרטיסי רשת וכו'. הם מתכו כבלים בכל הביניין ועכשיו הם מחוברים ברשת! השאלה שלי היא, עם יש אפשרות להיתחבר אלים בצורה אלחוטית, בלי למתוח כבלים, עם כרטיס רשת אלחוטי, כך שקירות הביניין וגם הבדל הקומה ביני לבין ההאב לא יפריעו!? אני מקווה שהסברתי את עצמי נכון. תודה לעונים!
-
- 5 תגובות
- 898 צפיות
-
-
ניסיתי לשלוח מודעה לאתר "יד2" ואחרי שמיליתי את כל הפרטים ורציתי לשלוח את המודעה, קיבלתי הודעה שכתובת ה IP התגלתה כחשודה, אז אי אפשר לשלוח את המודעה. למה זה?
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
כבר הרבה זמן שאני סובל מבעיית סטרימינג, אני בטוח שכולם מכירים את העניין. לוקח שנה לטעון קליפים/סרטונים....מפסיק וממשיך וכל השטויות האלו. השאלה שלי היא האם יש משהו במחשב עצמו שאפשר לעשות כדי לשפר את זה? אני יודע שהניתוב בארץ לחול הוא חרא ואין הרבה מה לעשות, אבל אפילו ב-2 בלילה בקושי מצליח לטעון סרטונים.
-
- 4 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום, בדירתי 2 קומות. בקומה התחתונה מודם סימנס SL2-141 מחובר לאינטרנט, והאות שמתקבל בקומה השנייה חלש מאוד. אני מעוניין לחבר באופן חוטי ראוטר נוסף בקומה העליונה, ע"מ שישמש כ AP בשימוש אלחוטי. האם יש המלצה לדגם ספציפי? האם ישנו AP שאינו ראוטר? זקוק לעזרה! תודה.
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
הסיפור הוא שיש לי מצלמת IP ואין לי כתובת IP קבועה (עולה 40 שח בחודש) . כל עוד שאני משתמש בקליינט של dyndns שרץ על המחשב אין בעיה והתקשורת נשארת שבועות ללא בעיות. ברגע שאני משתמש בפיצ'ר שיש ברוטאר או במצלמה כדי לעדכן את האתר של dyndns כל כמה שעות האינטרנט קורס כליל וצריך לכבות ולהדליק את המודם של HOT והרוטר גם. אפילו קניתי את הרוטאר של linksis שמומלץ באתר של dyndns ובכל זאת זה נתקע. למישהו יש פה רעיון מה לעשות ??????
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
יש לי לינקסיס שאפשר לפרק את האנטנה שלו, חשבתי על 8 או 10 DBI האם זה משנה משהו? האם אנטנה שמתחברת ישירות לראוטר או עם כבל ומעמד עצמאי? חברות מסויימות? והאם לכולם אותו חיבור? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
טוב, אז סוף סוף, אחרי דיונים והתלבטויות מיותרות, שידרגתי (שידרגנו) ל5 מגה, אבל כל הבעיות שהמודם/ראוטר הזה (הסימנס המקולל) גורמות עדיין קיימות. ולכן, ביום שישי, אלך לבקר בבזק סטור. השאלה היא כזאת: הפעם, אני בטוח קונה ראוטר בנפרד, ורק משתמש במודם שהם יתנו לי. האם בקונפיגורציה של מודם בלבד, הסימנס, במקרה והם יתנו לי אותו שוב, יעבוד כמו שצריך, או שגם בתור מודם הוא תקול? האם עדיין מחלקים את הaztech 600e? תודה.
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום חברה יש לי את הראטוטר של אסוס שבזק מחלקת בהצטרפות למבצע מאז שחיברתי את הנתב האינטרנט פועל קצט איטי מהמודם שהיה מחובר רציתי לדעת אם זה קשור בהתחממות או למה זה קשור?
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום לכולם, המצב טיפה מורכב, אך אודה לכם מאוד אם תנסו לעזור. יש לי בבית 4 מחשבים נייחים אשר 2 מתוכם נמצאים בממד+מחשב נייד נוסף, סה"כ 5 מחשבים. בקרוב יתווספו 2 מחשבים נוספים אל הבית (יום הולדת לתאומים), סה"כ 7 מחשבים. הראוטר הישן שלי (2WIRE משולב ומתחבר לנייחים באמצעות USB) תומך רק עד 5 מחשבים במקביל. אני מחפש ראוטר אשר יוכל לתמוך באופן מלא בכל 7 המחשבים, כולל אלה שנמצאים בממד. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 9 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לדעת על איזה שרתים רצים האתרים הרציניים בארץ כמו וואלה, YNET, יד 2, אפילו אתרים קצת פחות כמו האתר הזה למשל, או גרופון וכאלה. אני פשוט בונה אתר שאני מעריך שהוא יהיה בסדר גודל גדול למשל 2000 כניסות ביום.. ואני לא כל כך מבין בשרתים.. קניתי שרת למשל ב GODADDY והוא איטי מאוד.. אז אני מחפש המלצות, טיפים כל מה שיתרום לי.. תודה!
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבת שלום, ברשותי שני מחשבים המחוברים ביניהם ע"י כבל רשת. האחד נמצא בחדרי ומחובר למסך טלוויזיה 26' LCD והשני נמצא בסלון והוא מחובר למסך מחשב 17' CRT רגיל. לצורך העניין נקרא למחשב שבחדרי מחשב X ולמחשב בסלון מחשב Y. האם ישנה אפשרות להציג את מה שהמסך של מחשב X מציג, על המסך של מחשב Y? הסיבה שאני רוצה לעשות כן היא מכיוון שישנם משחקים שלא נוח לשחק על הטלוויזיה(דוגמת COMPANY OF HEROES) ועדיף לשחק אותם על מסך מחשב רגיל. תודה רבה לכולם ושבת שלום.
-
- 8 תגובות
- 898 צפיות
-
-
יש לי ראוטר מסוג Siemens SL2-141, וכאשר אני מנתק אותו מהרשת באמצעות תוכנה הוא לא מתחבר מחדש לבד, אלא אני צריך להיכנס אליו, וללחוץ "התחבר". לפני כמה זמן זה כן היה טוב, ואני לא מבין למה זה לא טוב עכשיו!!! תודה רבה על העזרה...
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
tp link tl-wn822n - לינק בזאפ - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=791343 edimax ew7711usn - לינק בזאפ - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=747285 למישהו יצא להתעסק עם אחד מהם? יש העדפה או דגמים אחרים שאתם ממליצים? בעיקרון הכרטיס מיועד למחשב נייח שנמצא בקומה מתחת לראוטר. הראוטר של tp-link דגם wr541g
-
- 3 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום רב, שמי איתמר, ומשפחתי משתמשת בספק אינטרנט בזק בינלאומי (014). במשך השנה האחרונה הביצועים שלהם החמירו יותר ויותר וההסלמה נהייתה ברורה במהלך השבועיים האחרונים לאחר שהגעתי למצב שאין ביכולתי לשחק במשחקי הרשת האהובים עליי - סטארקרפט 2 וליג אוף לג'נדס. עקב כך, החלטתי שעליי לחפש ספקית אינטרנט חדשה לעבור אליה. אני מעוניין באחת מהספקיות החדשות שמציעות אפשרות לקנות משתמש לתקופה קצרה של חודש, משום שברצוני לבדוק קודם אם השירות שלהם יפעל עבורי כמו שצריך. ההתלבטות שלי לפי מה שקראתי היא בין חברת טריפל C (הלא היא "הענן") ו"אקספון". מבחינת סדר עדיפויות יש לי העדפה חדה לכך שמשחקי רשת כמו LOL וSC2 יפעלו בצורה הטובה והחלקה ביותר בלי הפרעות וניתוקים. ורק לאחר מכן חשובה לי מהירות ההו…
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
אני מנסה לפתוח שרת ממחשב ישן בבית, התקנתי UBUNTU SERVER כולל DESKTOP ו LAMP.. אני יכול לגלוש באתר שיצרתי עליו דרך מחשבים אחרים ברשת שלי, אבל אני רוצה שיוכלו לגלוש גם מחשבים שמחוץ לרשת.. איך אני עושה את זה? אני רוצה להפוך אותו ל Web server לכל דבר, כדי שאני ועוד 2 חברים נוכל לפתח עליו ביחד. תודה.
-
- 3 תגובות
- 898 צפיות
-
-
הי אנשים הפכתי את המודם סמסונג ADSL E300 שלי לראוטר, וחיברתי לו סוויצ'. הכל טוב ויפה, אבל אשמח לקבל הסבר על כמה דברים מכיוון שהתקשתי למצוא מידע על הדברים שרציתי 1) איך אני מכוון כך שלא יהיה לי ?NAT\FIRWALL האופציה DMZ = ENABLED וDMZ HOST IP = 10.0.0.2 שזה הIP שאיתו אני נכנס למודם 2) אם אני עושה לDMZ = DISABLE אחרי זה הולך ל configuration>virtual server מכניס פורטים שאני רוצה, עושה את ההפניה(HOST IP ADDRESS) ל10.0.0.2 וזה אמור לעבוד , הפורטים יהיו פתוחים? 3) למה הוא נותן לי להכניס רק 20 פורטים ולא יותר?
-
- 3 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום, שאלה קצת טיפשית... כדי לדבר עם בזק אני צריך את השם של המודם ויש לי רק את כתובת IP... אשמח אם מישהו יוכל לעזור.
-
- 6 תגובות
- 898 צפיות
-
-
או שוויפיי של ספרייה לא מתאים לכם? או שתלוי? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל... תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 898 צפיות
-
-
התקנתי כבר את NO-IP ויצרתי לעצמי IP קבוע. אני רוצה להגיע למצב שבמחשב של אחר אני יכול להשתלט על שלי בעזרת ה- Remote Desktop Connection
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
2) ומה הדפדפן הטוב האחד הטוב ביותר שיש? 1) יש לי 012 ואימיול עכשיו איך אני מגדיר שהה הWEBCACHE היפעל ? יש לכם איזה מדריך?
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
יש לי בבית ראוטר של חברת NETGEAR WPNT834 ראוטר מאוד טוב אפילו זכה במקום הראשון בכל הציונים ב-TOM'S HARDWARE אני מחובר לאינטרנט בADSL 2.5M יש לי 6 מחשבים בבית כולם מחוברים לראוטר 3 מחשבים משתמשים בתוכנות שיתוף עכשיו תמיד בשעות הבוקר הראוטר שובק חיים ואחרי כמה זמן חוזר לעצמו... למה זה? ואיך אפשר לגרום לראוטר לחלק את רוחב הפס בין כל המחשבים כדי שלא יווצר מצב שמחשב שיש לו תכונת פרג יגנוב את רוב רוחב הפס... תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום מבקש המלצה למגביר אות wi-fi חברה - דגם. המחשב הביתי נמצא בממ"ד מחובר חוטי לשקע בזק ולראוטר. מעוניין להגביר את אות ה wi-fi מחוץ לממ"ד, אם ישנם מגברים שמסוגלים להתמודד עם קירות ממ"ד... תודה
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת כמה שיותר על T1 למשל כמה הוא עולה? הוא בכלל לאנשים פרטים או רק לעסקים? איפה אני יכול למצוא אותו, שטויות כאלה.. תודה לעוזרים SweeT EviL
-
- 4 תגובות
- 898 צפיות
-