עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. ניסיתי כבר את כל האחרות.. שרזה יוטורנט וכו והגיע הזמן לבדוק גם את המיול.. אשמח גם אם תתנו לי טיפים לגביי הגדרות מועדפות אני משתמש ב xp עם ראוטר במהירות גלישה של 2.5 דרך בב"ל. טוב אני מוריד את גירסא 0.49b האם ההגדרות של בררת המחדל שם הם מומלצות או שיש צורך בשינוי ? הפורטים שניתנים שם הם 22198 ו60482 טי סי פי /יודיפי אני מקווה שתענו לי בהקדם...

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  2. מדובר בכונן ברשת בייתית שאני רוצה לשתף דרך האינטרנט, מן הסתם עם שם משתמש וססמא.

3. אני צריך לשתף תיקייה מסויימת בין 2 משרדים המרוחקים זה מזה (ערים אחרות). מה הדרך הטובה ביותר לעשות זאת? ומהי הדרך הזולה?

• 5 תגובות
    • 993 צפיות
  4. אני מתכנן לבנות לי NAS עכשיו חוץ מהרעיון הברור שהוא היה ברשת חשבתי לעצמי למה שלא אני אקנה לי SSD למחשב הראשי ושם תהיה עליו מערכת הפעלה והתוכנות וכל שאר הדברים כולל משחקים היו על ה NAS והתשובה הברורה היא מהירות גם חיבור GIGABIT LAN תומך בפועל ב 70MB שאומנם זה פחות או יותר קצב כתיבה של כונן ממצוע אבל על ה NAS היה מערך RAID 5 של 4 כוננים כך שהצפי שלי הוא בערך 200MB לכתיבה ו 270MB לקריאה ואת זה חבל להפסיד בגלל הצוואר בקבוק של ה LAN עכשיו אני יודע שיש אזשהי אופצייה לעשות USB בין שתי מחשבים הבעיה שUSB יותר איטי מLAN ולכן אני רוצה לדעת אם יש דרך יותר מהירה אולי באמצעות ESATA או אפילו אם קיים כבר USB3 בין מחשבים (כן אני יודע שזה ידרוש ממני לקנות כרטיסי PCI-E ל USB3)

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. חיבור קווי בלבד, באופן שאין צורך שמחשב אחד יהיה דלוק כל הזמן. האם חובה במודם רשת, או שאפשר מודם USB? תודה.

• 5 תגובות
    • 948 צפיות
  6. יש לי מחשב נייח ונייד ואני מעוניין ליצור מין כונן רשת בינהם. האם זה אפשרי? יש לי ראוטר ושניהם מחוברים לרשת. אם זה משנה משהו לנייח יש XP ולנייד 7 אני מצטער אם מידי פעם אשאל פה שאלות דביליות לחלוטין אני פשוט ממש חדש בתחום הזה של הרשת האלחוטית ושימושיה השונ ים. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by rotem_o,

שלום לכולם, אני צריך את הכתובת הזאת שאפשר להיכנס אליה כדי להוריד חייגן, (כאשר מחוברים עם מודם ועדיין אין חייגן ואי אפשר להיכנס עדיין לאינטרנט) שחכתי אותה.. דיי דחוף! תודה מראש..

• 6 תגובות
    • 4.8k צפיות
  8. Started by Rinus,

היי, כמה שאלות לגבי הלומדה של סיסקו על ההסמכה CCNA: 1. הלומדה זה אתר למי שרשום בסיסקו נכון? אפשר בבקשה קישור ישיר לאתר של הלומדה של CCNA? 2. האם בלומדה של הCCNA מלמדים שם את כול החומר של הCCNA מהתחלה ועד הסוף? ממש הכול הכול? תודה.

• 1 תגובה
    • 878 צפיות
  9. אני זקוק לכרטיס רשת לנייד שישמש אותי במקום העבודה -מדובר על רב קומות כאשר בחדר שלידי ניתן לקלוט מרשתות פתוחות שאינו מוצפנות -אולם אצלי בחדר כבר אין קליטה.הנייד שלי הוא MSI WIND וכאמור מחדר לידי כבר יש קליטה בנייד שלי ואני צריך כרטיס חזק שיגביר לי את הקליטה ויאפשר לי לגלוש . הדרישות שלי: א-שהכרטיס יהיה איכותי וחזק ב-אם אין לי אפשרות לדעת את סוג הרשתות שמסביבי יש טעם לרכוש כרטיס תומך MIMO ? מהי הצעתכם? תודה,ערן

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  10. Started by eran69,

נקודות נוספות: 1-תקציב-עד 500 ש"ח מתוך כוונה שהמודם יהיה גם נתב ויחליף את האלקטל הישן שלי 2-שיהיה איכותי וחזק דירת גן בת 110 מ"ר +50 מ"ר גינה (מלבן 30*6) תודה,ערן

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. אני לא מצליח לקבל שום ווידאו אלא רק לשלוח האם מישהו זוכר מה הפקודה לבטל את ההגנה? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by neil4,

מהי חבילת האינטרנט הכי משתלמת לדעתכם?- גם לגבי כבלים וגם לגבי ADSL?

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by benor,

2.5MB כבלים 013נטוויז'ן

• 89 תגובות
    • 5.8k צפיות
  14. כל אחד אומר משהו שונה... אחד אומר בקילובייטים אחר אומר בביטים.... מה היא היחידה האמיתית של האינטרנט??????

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by arik100,

לפי מה שאני הבנתי כתובת MAC היא הכתובת של הכרטיס רשת נכון הדבר?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. שלום לכם אנשי פורום יקרים! אני מחובר לאינטרנט דרך הכבלים(ערוצי זהב). המודם, שברשותי(Motorola SB5100) מתחבר לכרטיס הרשת. אני רוצה לטעון את עמוד הבקרה של המודם דרך הדפדפן ואני לא יודע(ידעתי בעבר :-\) את כתובת הIP, שאליה ממופה המודם. אני אשמח מאד אם מישהו יוכל להגיד לי כיצד אני יכול לבדוק את הכתובת, שדרכה אוכל להתחבר למודם. או שאולי זוהי כתובת סטנדרטית ואז אשמח אם תספרו לי דרך איזו כתובת IP אתם מתחברים למודם עצמו. תודה מראש על ההתייחסות והניסיון לעזור! 8)

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by omri09,

*כותרת* תודה מראש והאם זה אותו דבר אם אני רושם את ה- GATEWAY של ה- SMARTBOX?

• 3 תגובות
    • 10k צפיות
  18. וכמה זה עולה..?

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. יש לי את החבילה של ה-5MB אבל אני צריך UPLOAD יותר גבוה מ-32. יש מצב או שזה המקסימום? תודה

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by ruff stuff,

אני רוצה לשדרג את המהירות ל 1.5 מגה האם יש הבדלים מהותיים בין המהירויות? תודה.

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. יש לי מחשב נייד חדש HP עם מעבד INTEL CORE- I3-2330M 2.2GHZ , זיכרון 6GB DDR3 . ואני עומד לרכוש חבילת גלישה בנדל. לא משחק במשחקי רשת. מעוניין לצפות אונליין בסרטים באורך מלא בצפייה ישירה. להוריד סרטים ומוזיקה. האם מהירות של 15MB מספיקה? או אני זקוק ל30MB ? מחכה לתשובתכם בכדי לחנוך את המחשב תודה!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. אני נמצא בחו"ל וברשותי מערכת קולנוע בייתי + מחשב HTPC. אני עומד להתחבר לספק מקומי וישנן מספר אפשרויות (חבילות גלישה) במהירויות שונות (נפחים) ובמחירים שונים (כמו בארץ). שאלתי היא - מה דרוש לי כדי שאוכל לראות שידורי טלביזיה ולשמוע רדיו מהארץ באיכות סבירה ? תודה לעונים

23. מהי מהירות העברת קבצים של תקן Bluetooth בגירסה 2.1? תודה

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  24. שלום לכולם רציתי לשאול, מהי מהירות העלאה הכי גבוה בארץ ללקוח עיסקי (עסק קטן - עוסק פטור) ? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 4.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים