רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
האם ספקיות האינטרנט צריכות להתחיל לדאוג? יותר ויותר בתי-עסק, מקומות ציבוריים ובעיקר עיריות מצטרפים למהלך החדש של הענקת אינטרנט אלחוטי חינם או בתשלום נמוך. בשבוע הבא מצטרף לחגיגה, לראשונה, גם מרכז קניות גדול: דיזנגוף-סנטר בת"א. החל מסוף השבוע אפשר יהיה לגלוש באינטרנט אלחוטי בתחומי הקניון בעזרת מחשב נייד, מחשב כף יד או טלפון סלולרי. הגלישה תתאפשר כמעט מכל נקודה במתחם: בבתי-הקפה, במסעדות, ברחבות המרכזיות ואפילו על מדרגות הסנטר. המהלך התאפשר לאחר שהנהלת המקום חתמה על הסכם שיתוף פעולה עם חברת 012 וחנות "הנדי", המתמחה במחשבי כף יד וגאדג'טים. 012 הקימה לצורך העניין תשתית Wi-Fi אלחוטית, המאפשרת בשלב הראשון גלישה במהירות של 5.2 מגה בייט. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-…
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
-
-
מאסתי בנתתב פח של בזק, והחלטתי לרכוש ראוטר בייתי חדש ולהגדיר אותו בעצמי - התחלתי לעשות מחקר והלכתי לאיבוד ממש. התקציב שלי הוא סביבות ה500 ש״ח (קצת יותר, קצת פחות) - אם התקציב לא ריאלי אז בבקשה אשמח לדעת. רוב השימוש בבית הוא סטרימינג בטלויזיה (נטפליקס ושרת מדיה Plex בייתי), גלישה באינטרנט youtube, וכד׳. אני וזוגתי משתמשים כבדים של אינטרנט ועובדים מרחוק עם אינטרנט. לא גיימרים. מבחינת הדרישות (מההכי חשוב להכי פחות חשוב): טווח קליטה חזק ויכולת להחזיק כמה חיבורים במקביל (אורות טלויזיה ומזגן חכמים - נכון לכרגע, כנראה שיתוספו עוד). עדיין אין לי סיב אופטי אבל בקרוב יהיה - אז ראוטר שיתמוך במהירות של סיב אופטי (1-2G ?) אבטחה טובה ועדכוני חומ…
-
- 0 תגובות
- 850 צפיות
-
-
כעיקרון הספקית שלי היא בזק בינלאומי ומאז שעברתי אליה מנטוויזן הכל היה בסדר בEMULE אך משום מה מזה שבועיים האמיול מוריד באיטויות מרגיזה וגם הוא מזהה אותי כLOW ID למרות שבראוטר הפורטים פתוחים וגם בFIREWALL ניסיתי להחליף פורטים לא עזר ניסיתי גירסה נוספת של אמיול גם לא עזר בדקתי דרך הבדיקה של האמיול לבדוק אם הפורטים פתוחים והוא מראה שהם אכן פתוחים אני לא מבין מה יכול לגרום לבעיה איך ממהירות הורדה של כ100 אני עכשיו על כ0???
-
- 71 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
http://download.cnet.com/Need-for-Speed-Underground-2/3000-7518_4-10331372.html?tag=contentMain;contentBody תורידו את הקובץ ותרשמו מהירות. 15-25kbs 2.5m
-
- 26 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני מאוד אוהב את תוכנת soulseek כי היא מוצאת דברים שתוכנות הורדה אחרות לא היא עובדת מאוד לאט ולא מצליחה להוריד מחצית מהשירים (מופיעים כאדום faild ) התוכנה גוססת ??? יש בעעית חיבור ??
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
דרישות: - שיתפקד טוב עם ה- ADSL של בזק בינלאומי. - שיתמוך ב-8 כתובות IP לפחות. - לפחות 4 חיבורי רשת. אלחוטי או קווי: קווי. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני כבר כמה זמן מנסה להצפין את התקשורת האלחוטית אבל לשווא כבר נואשתי מכל המדריכים שקראתי באינטרנט.. הנה הקישור למדריך הרשמי של בזק לראוטר סימנס שמהם קניתי http://www02.bezeq.co.il/Lists/DocumentLibraryInDocumentGalleryList/SIEMENS.pdf אני מצליח להצפין את הראוטר אבל את המתאם האלחוטי של המחשב (Dell 1555 עם כרטיס רשת אלחוטי בשם Dell Wireless 1397 WLAN Mini-Card) עם כל מיני וריאציות כמו WPA ועוד אבל לא מצליח אני בכלל לא מוצא את הכלים לשנות את ההגדרות של האבטחה, וקראתי במאניואל שהכרטיס רשת תומך בכל סוגי ההצפנה שניסיתי... אם הייתי רוצה הייתי מתקשר לבזק אבל אני רוצה לקחת את העניין הזה כאתגר ולראות אם אני אצליח בעזרתכם לפתור את הבעיה. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המודם של הוט (MOTO SB4200) יכול לגלוש בX אם יש לי חיבור ללא חייגן? צריך ראוטר? תודה (ולכל החכמים,זה כמו שבקשר לחיבורים של ווינדאוס אתם שואלים פה ולא בפורום ווינ,גם אני אשאל פה,ולא ענו לי במק ד.א)
-
- 5 תגובות
- 776 צפיות
-
-
ברשותי מודם של HOTbox עם ספק אינטרנט HOTnet המודם הוא מודם בלבד ולא משמש כראוטר. כאשר אני מחר את המודם ישירות למחשב יש אינטרנט אבל כאשר חיברתי את הכבל לכניסת WAN בראוטר אז אין אינטרנט (לא קווי ולא אלחוטי) הגדרתי ב WAN Connection Type: Dynamic IP אבל מופיע: IP Adress: 0.0.0.0 Subnet Mask: 0.0.0.0 Default GetWay: 0.0.0.0 איך פותרים את הבעיה הזו?
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בעקבות האשכול הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=307722.0 החלטתי להשקיע עוד קצת על ראוטר נורמלי אני גולש עם 5 מחשבים 1 מהם משמש גיבוי אז כל הזמן אני מעביר אליו קבצים חשוב מאד שיעמוד בעומס מטורף ולא יתנתק לי וחשוב מאד שיתמוך גם בתשתית ADSL וגם כבלים בלי בעיות כשארצה לעבור לא אצטרך להחליף שוב ראוטר בתודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום, הדלקתי את המחשב במוצ"ש והצלחתי להתחבר איתו לאינטרנט לכמה דק' לאחר מכן כבר לא. למטה מופיע לי המשולש הצהוב על סמל החיבור ואין לי אינטרנט וניסיתי לנתק את הראוטר ולחבר ולהפעיל מחדש את המחשב כלום לא עזר. בבית יש 3 מחשבים שמחוברים לראוטר ברשת הביתית ב2 האחרים הכל עובד בסדר (משם אני רושם את ההודעה הזאת) רק אצלי פתאום זה לא עובד אז חשבתי שאולי הכבל לא טוב, אז לקחתי מחשב אחר ,וחיברתי אותו לכבל ושם דווקא כן היה אינטרנט. יש לי windows 7 אז תגידו לי איזה מידע נחוץ לכם ע"מ לזהות את הבעיה..... תצלומי מסך או דברים אחרים תודה!!! *עריכה - הוספת תמונה* Uploaded with ImageShack.us
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
למחשב שמריץ XP חובר כרטיס רשת חיצוני שמתחבר לUSB בתור כרטיס נוסף. ההתקנה של הדריבר עברה בשלום וראו שני כרטיסי רשת בחיבורי הרשת. לאחר שהוגדרה כתובת IP על הכרטיס רשת וחובר אליו מודם ADSL הוא נעלם וכרגע ניתן לראות אותו רק אם עושים סריקה בהוספה והסרה של תוכניות. הוא לא מופיע בdevise manager, ניסיון לחבר לUSB אחר לא הניב כל תוצאה.
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום חברים! כרגע הצלחתי להוריד את מחיר החבילה שלי וקיבלתי גיימר סך הכל ב 52 ש"ח עבור 12 מגה. (הייתי בהתחייבות של 10 חודשים ושילמתי 60 ש"ח). אבל מה שמעניין אותי, זה האם יש איזושהי שיטה לבדוק שאני באמת בגיימר. כי לא בא לי לשלם סתם על משהו שאני לא מקבל. בתמיכה טכנית הנציג שדיברתי איתו אמר לי שאני צריך פשוט לעשות אתחול ופעם הבא שאני מתחבר לאינטרנט אני כבר בגיימר. אני עושה עכשיו בדיקות ולא נראה לי שאני בגיימר עשיתי PING לכמה שרתי BC 2 באנגליה. Pinging 81.19.208.31 with 32 bytes of data: Reply from 81.19.208.31: bytes=32 time=125ms TTL=120 Reply from 81.19.208.31: bytes=32 time=167ms TTL=120 Reply from 81.19.208.31: bytes=32 time=137ms TTL=120 Reply from 81.19.208.…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך אפשר לברר אם קישור שנשלח אלי מכיל ווירוס או Torjan למען פריצה למחשב? ( חוץ מאנטי ווירוס ) , לבדוק את הקישור מבחוץ מבלי להיכנס
-
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
אחרי שספק האינטרנט שלי הרע לי את התנאים אני מחפש ספק אחר האם יש למישהו נסיון טוב עם נטויזיון ?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חיברתי רשת אלחוטית על מחשב אחד, זה שקרוב לנתב עוצמת האות מצויינת, במחשב השני - מרחק של כמעט 15 מטר מהנתב עוצמת האות חלשה מאוד ולפעמים גם יש ניתוקים אין אפשרות פיזית לקרב את המחשב לנתב או להיפך..... יש איזשהוא פתרון שאפשר לנסות? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, כבר הרבה זמן שלא התעדכנתי בתחום והתבקשתי להקים רשת אלחוטית בבית של ההורים שלי. מאחר והוריי לא מבינים הרבה במחשבים אני צריך ראוטר שהוא סוס עבודה שלא יצטרך הרבה תחזוקה וטיפול. בזמנו קניתי לעצמי linksys 54gl שעד היום נותן עבודה בלי הפרעות ותקלות (טפו טפו) ואני מחפש משהו דומה שיהיה אמין ומספיק חזק (אני מניח שה-linksys 54gl כבר נחשב ישן היום ובטח יש משהו יותר חדש וטוב). על מה אתם ממליצים? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
האם זה אפשרי לשמור על הרשת קובץ (מידי נגיד) ולהוריד לנייד מרשת פלאפון (lg 820) או תמונות/אנימציות ?
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
ההצעה של סלקום מציעה לחבר את הכרטיס רשת הזה למחשב נייד ןלגלוש בכל מקום.זה טוב?
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-
-
כיום ברשותי מודם ADSL של אזטק 600E שמופעל בראוטר ומחשב אחד ומדפסת. ומחובר לבזק במהירות של 1.5M אני מעוניין להקים רשת ביתית בכדי להכניס יותר מחשבים ולשתף ביניהם גם את המדפסת שהיא מדפסת רשת קוווית ואלחוטית. מקריאה של הפורום הכנתי תרשים שמראה איך אני חשבתי להקים את הרשת. מצורף הקובץ. השאלות שלי הן: 1. איך אמור להיות מחובר הראוטר האלחוטי? כ ראוטר? כ AP? 2. האם להשאיר את המודם DSL כראוטר או כמודם? 3. ראיתי שממליצים כאן על הנתב Edimax BR-6524N האם כדאי להשקיע עוד 200 ש"ח ולקנות את הנתב Edimax BR6574N (כי יש לו חיבורי GIGA LAN?) 4. האם הנתב של בזק דגם N טוב כמו הנתב הנ"ל? 5. איזה דגם של SWITCH כדאי לקנות? האם גם כאן כדאי להשקיע עוד ולקנות SWITCH שתומך ב GIGA LAN? 6. איזה כרטיס ר…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אם אני מעביר ראוטר שהוגדר בחשב שלי לבית אחר עם מחשבים אחרים,אוטומטי הוא יעבוד? יש לי ראוטר בבית שעובד וסתם רציתי לדעת אם אני לוקח את הראוטר הזה מחבר אותו בבית אחר עם מחשבים אחרים זה אוטמי יגלוש? או שאני יצטרך להכנס להגדרות באתר של הראוטר ולשנות שם משהו?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום הרשת שלי מורכבת מראוטר TrendNet TEW-431BRP ומודם ADSL של בזק (ECI אם אני לא טועה). הבעיה היא שהקשר לא מחזיק מעמד וכל כמה זמן (לפעמים דקות לפעמים יותר) מתנתק ומתחבר שוב. הראוטר נמצא על Connection Keep Alive מה יכולה להיות הסיבה? מה יכול לפתור את זה? תודה גלעד
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
למה לעזאזל כל הרשתות שהן מעבר לכרטיס רשת וכבל צריכות להיות יקרות בארץ שלא נדבר על קיימות. חיפשתי חנות שתמכור רשתות דרך הטלפון או דרך רשת החשמל, והמצב קשה, אני פשוט מחפש פיתרון פשוט ולא יקר שיחסוך ממני להעביר כבלים בכל הבית ממחשב למחשב! ??? ??? ???
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב נייח עם מערכת חלונות XP ומחשב נייד עם וויסטה הידועה לשמצה, אני חיברתי רשת ביתית בין מחשב המחשבים, כשאני מנסה לגשת מהאקס פי לוויסטה אין לי בעיה אני משתמש בפקודה- \\laptop\c$ אני מקבל חלון, מכניס את היוזר והסיסמא של המחשב הנייד ומקבל גישה מלא לכונן. אולם אם אני מנסה הפוך מהוויסטה לאקס פי, \\comp\c$ אני מקבל חלון עם יוזר כבר רשום בתוכו, ובלי אפשרות לשנות, כלומר היוזר ניים הרשום בו הוא של הנייד והוא במצב "גרי" כלומר אפור בלי אפשרות לשינוי. רק סיסמא אפשר לשנות אבל זה לא עובד כי כמובן שהיוזר במחשב הנייח שונה מהיוזר בנייד. זאת הבעיה, מה עושים בבקשה? אשמח לעזרה. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-