רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
מאתמול בערב 9 ככה המודם מתחיל לצאת מסינכרון כל כמה שעות אם אני מוציא מהחשמל לכמה דקות זה מסתדר לפעמים זה גם חוזר לבד אזור צפון למישהו זה קרה גם ? מודם Thomson tcm425
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
אני שם לב שכל חצי שעה-שעה יש לי ניתוק קבוע מהאינטרנט, הראוטר מראה לי שיש עדין חיבור אבל בעצם האינטרנט לא מגיב. ורק אחרי דקה חוזר האינטרנט לסורו. שמתי לב לזה רק שהתחלתי לשחק משחקי רשת בתקופה האחרונה. לפני שהתקשרתי ל-014 ניסיתי כבלים שונים, גם כרטיס רשת אחר עד שניסיתי לחבר ישירות למודם. (אני מתחבר ללא חיגן - אי פי קבוע). ואז להפתעתי האינטרנט אינו מתנתק ונשאר יציב (השארתי להרצה בלילה ולא היו התנתקויות). ניסיתי לבדוק אם יש בעיה בהגדרות בראוטר, ודווקא הכל נראה כשורה. אחרי שדיברתי עם 014 ווידאתי שהכל בסדר בהגדרות הם הציעו לי פשוט להחליף ראוטר מה שלא נראה לי סביר, הראוטר עבד מצויין לפני שעברתי ל-014. יכול להיות שהחיבור באי פי קבוע גורם לניתוקים או משהו דרך הראוטר ? האם כדאי לנסו…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם ושבוע טוב !: ) אני משתמש בראוטר של אדימקס (BR-6204wg) ואני מנסה להפעיל שרת web על אחד המחשבים ברשת... כאשר אני מנסה להתחבר למחשב ממקור חיצוני עולה לי הcontrol panel של הראוטר... אז השאלה הראשונה היא איך אני משנה את הפורט של הממשק של הראוטר? מפורט 80 למשהו אחר... ואני מאמין שגם זה לא יפתור לגמרי את הבעיה, כי בטח צריך להגדיר בראוטר לאיזה מחשב לפנות כאשר מנסים להתחבר לפורט 80... שזאת בעצם השאלה השניה שלי.. מקווה שלמישהו יש מושג איך עושים את זה.. תודה מראש עידן (החוצפן, יא גמד )
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים וראוטר ואני רוצה להגיע למחשב השני שלי דרך הראוטר . איך אני עושה את זה ? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 685 צפיות
-
-
ברשת דומיין כמובן לבחור להתחבר ל GC אחר?
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אני חייב כרטיס רשת אלחוטי במחשב הראשי אליו מתחבר הנתב? כי קניתי מן מתאם USB כזה למחשב המשני, אבל במחשב הראשי אני פשוט מחבר את הנתב לכרטיס רשת הרגיל שלי שאליו האינטרנט ADSL שיש לי עכשיו מתחבר.. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
יש לי 2 חיבורים שונים לאינטרנט בבית....(2 ספקים +קו לכל אחד, כאשר אחד מהם בחיבור ישיר והשני דרך ראוטר) אני רוצה לחבר לאחד המחשבים בבית את 2 הרשתות (לא במקביל אלא שתהיה אופציה לבחור כל פעם רשת מסויימת...) האם קיים מתג שבעזרתו אני אוכל לקבוע איזה רשת מחוברת בכל רגע? לעניות דעתי, אם קיים דבר כזה הוא אמור להיות זול... השאלה אם קיים... כל מה שאני רוצה זה לא להתכופף כל פעם ולהחליף את החוט המחובר לכרטיס הרשת....
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
האם פעם נבדק הנושא קרינה מראוטר אלחותי . האם יש בעייה לישון בחדר אם ראוטר אלחותי ולהזהר מקרינה?
-
- 18 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
היי. קניתי ביום שישי כרטיס רשת אלחוטי מסוג EW-7128g של EDIMAX בבאג וכמו כן ראוטר אלחוטי. יש לי בבית שני מחשבים נייחים - אחד מהם חדש בן יומיים, שבשבילו קניתי את הכרטיס רשת, ועוד אחד נייד עם אלחוטי מובנה כבר. חיברתי את הראוטר, והמחשב נייד התחבר תוך שניה אל הראוטר. לעומת זאת, במחשב החדש התקנתי את הדרייבר של הכרטיס רשת אלחוטי, ואני לא מוצא את הראוטר ו\או רשת אחרת בכלל, גם כשאני שם את הראוטר צמוד למחשב. האנטנטה מחוברת לכרטיס רשת והכרטיס רשת נמצא טוב בתוך ה SLOT במחשב. אמרו לי בבאג שזה כנראה הגדרות במחשב. מישהו יכול לעזור לי להגדיר? יש לי פשוט 0 ידע בדברים כאלה. בתודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן! אז ככה, עברתי עכשיו חדר והעברתי את הכבל רשת. לצורך כך חתכתי אותו ולחצתי בחזרה באותו אופן(זהו כבל רשת ישר). אבל איזה באסה, המחשב אפילו לא מזהה את הכבל. אני חייב לציין שבדקתי טוב טוב שהכנסתי את החוטים למקום טוב ועל פי הסדר הנכון, אבל עדיין לא עובד. יש משהו שאני מפספס? חייב עזרה!!! תודה!
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מה ההבדל בין מתאם קווי לבין מתאם קווי על רשת חשמל? (חסרונות ויתרונות גם) תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מהיום בעיה במחשב ויש לי רשת אלחוטית בבית. רק במחשב הראשי (עם המודם והראוטר) אין אינטרנט (למרות שהכל רגיל בראוטר ובמודם) ובשאר המחשבים בבית יש.. דיברתי עם הספקית שלי והיא הפנה אותי להוט בגלל שאני בכבלים..והם אמרו לי שהמודם שלי לא מוכן לקבל IP.. ניסינו את כל מה שהם אמרו ובסוף הוא אמר לי שהלך לי הכרטיס רשת במחשב.. באמת הכרטיס הלך או שאפשר לתקן את זה? חשוב לציין שבדקתי בדוס ולא מופיע לי deufult getway.. למישהו זה קרה? אשמח לתשובות מהירות כי זה ממש דחוף.. תודה, דניאל.
-
- 23 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום מקצוענים. אני הולך לקנות מחשב חדש לבית. המחשב ימוקם בקומה השנייה, מחובר לאינטרנט בצורה פיזית. המחשב הישן יהיה בקומה הראשונה ללא כבל לאינטרנט. (בערך 15 מטר אוירי בין המחשבים, יש קירות ביטון באמצע). אני רוצה חיבור אלחוטי (נתב ?) בינהם כך ששני המחשבים יוכלו לגלוש באינטרנט באותו הזמן. מעדיך חיבור לא יקר מידי ושיהיה טוב מה כדאי לקנות ? תודה מראש על התגובות, אלון הרמתי.
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
מי שהוא יכול להסביר לי מה זה webos בהסבר פשוט יותר, קראתי באינטרנט עליו ולא הבנתי כל כך בבקשה אם משהו יכול להסביר לי אני ישמח
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
חבר שיגיע מחו"ל עם המחשב הנייד שלו והוא רוצה עכשיו להיתחבר לאינטרנט בארץ ולגלוש בכל מקום האם זה אפשרי? האם יש כרטיס מיוחד לזה? כמה זה עולה? למי שלא אבין הוא רוצה פשוט לחבר כרטיס למחשב ולגלוש בכל מקום בלי בעיה האם זה קיים איך עושים וכמה עולה?
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אני מרגיש שזאת שאלה דיי טיפשית אבל אני חייב להבין. אני מתכנן לקנות כבל רשת כדיי לחבר בתוך הקיר בין 2 חדרים (מחשב לראוטר) ורציתי לדעת מה ההבדל בין כבל רשת רגיל וכבל רשת מסוכך ומה מהשניים אני צריך ? מעבר לזה מה השם המקצועי של כבל רשת הרלוונטי שאני אדע מה לבקש. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 13.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לעבור לווינדוס ויסטה ויש אנשים שאומרים לי שאני צריך להחליף את המודם שלי כי ויסטה לא תומך בו ויש כאלה אומרים שלא חייבים להחליף. המודם הוא ALE 150 של בזק. מה אתם אומרים? תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני גר בממד ובממד אין חיבור של טלפון אז הראוטר הייה בחדר אחר והכרטיס הרשת הייה עצלי בחדר התקציב שלי הוא 400 שקל רצוי שהמחיר יצא פחות אבל...
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
היי, מישהו מכיר דרך כלשהי לבצע מיסוך לפורט? כלומר אני רוצה להעביר את פורט X דרך פורט שאני בוחר - לדוגמא 80 (HTTP), ושבצד השני הוא יוחזר מפורט 80 ל X
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
^^^ תודה.
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות נתב לצורך חיבור מספר מחשבים (חלק קווי וחלק אלחוטי). אני מחובר לנטוויז'ן דרך הכבלים על קו של 3MB. המודם שלי הוא thomson tcm425 מאחר ואני מחובר לנטוויז'ן אני זקוק לנתב שיכול להשתמש גם בחייגן. כרטיס הרשת שיש לי במחשב הנייד הוא IEEE802.11 (יש לי מחשב נייד חדש יותר שגם בו יש כרטיס אלוחטי - אבל הוא לא אצלי עכשיו ולכן אני לא יכול לספק מידע לגבי הכרטיס שלו). מאוד חשוב לי הנושא של אבטחה - אני רוצה אופציה לא לפרסם את הרשת ולהגן על הרשת וכו'. אשמח לקבל המלצות לנתבים טובים - אם אפשר לקבל הסבר למה נתב מסויים נחשב טוב ולא רק את השם שלו. תודה! רם
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת איך מתקינים ראוטר של חברת 3com האינטרנט שלי הוא אינטרנט כבלים. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 927 צפיות
-
-
הלוח במפרט. יש לי שני כרטיסי רשת ויש לי שתי שאלות: 1.למה יש שני כרטיסי רשת? 2.האם אוכל לחבר מחשב נוסף לשם ולוותר על סוויט'צ? המודם מקונפג אצלי לראוטר והוא של ECI ה-320+.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים מחוברים ברשת שמשתפים חיבור אינטרנט. איך אני יכול להשמיע מוזיקה ממחשב אחד על המחשב השני, אני לא רוצה להעביר את הקבצים לספריה משותפת. אני פשוט רוצה שהנתב שלי יהי כמו מעין STREAM של מוזיקה תודה
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
האם אפשר לשתף קבצים דרך ראוטר? אני יודע שמדפסת אפשר. יש לי שני מחשבים שמחוברים עם כבל רשת לראוטר. עד שקניתי ראוטר מחשב אחד היה מחובר לאינטרנט ומחשב שני היה מחובר דרך הראשון, והיה לי כונן רשת משותף. תודה!
-
- 16 תגובות
- 3.6k צפיות
-