רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
שלום מבקש המלצה למגביר אות wi-fi חברה - דגם. המחשב הביתי נמצא בממ"ד מחובר חוטי לשקע בזק ולראוטר. מעוניין להגביר את אות ה wi-fi מחוץ לממ"ד, אם ישנם מגברים שמסוגלים להתמודד עם קירות ממ"ד... תודה
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי 2 מחשבים שאותם חיברתי למודם אחד של מוטורולה בכבלים (הראשון בחיבור usb והשני ב LAN) לגלישה באינטרנט,בשניהם אני משתמש באותו USER בחיבור לאינטרנט. מכיוון שזו דרך מאד פשוטה לחבר שני מחשבים לאינטרנט בבית יעצתי לחבר שלי שיעשה בדיוק את אותו הדבר. למרבה ההפתעה (שלי) כאשר חבר שלי ביצע את החיבור של שני המחשבים הוא הצליח לשתף אותם גם ברשת פנימית בלי קשר לאינטרנט (חוץ מסימום האופציה של שיתוף HD הוא לא נגע בשום הגדרה). הבעיה שלי היא שאני לא מצליח לשתף אותם! אלא רק את המדפסת. עשיתי כל מה שאני מכיר אבל את הכוננים הקשיחים אני לא מצליח לראות באף מחשב. בבקשה עזרה, תודה אלעד.
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-
-
לאחר מעבר דירה לא מזמן, החלטתי לפרוס רשת בבית כמו שצריך. אני עדיין מתלבט עם לפרוס cat7 או cat6 אבל את זה אני החליט כבר בהמשך. אני מחפש בנרות חנויות שמוכרות כבלים (בערך 100מטר), מחברי rg45 זכר (4 יחידות), מחברי נקבה שאפשר להתקין על קיר (5 יחידות), כמה מטרים של תעלות פלסטיק של בערך 2 ס"מ רוחב (באזור ה10 מטר), ואולי איזה ארון לבן מפלסטיק לקיר בשביל שני ראוטרים כדי שיהיה קצת סדר. מה שאני מוצא בחיפושים באינטרנט זה מקסימום חנויות שמוכרות כבלים 100 מטר ומחברי rg45 זכר.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לשאול כמה שאלות בקשר להאב קודם כל האם צריך הגדרה מיוחדת בשבילו? איך אפשר לחבר אותו? יש לי מודם של הכבלים וראוטר חוטי של level one שעובד מצויין אז רציתי לשאול האם אני צריך להוציא את הראוטר ולשים את ההאב במקום להוציא חוט מהראוטר להאב? האם ההאב יכול לעבוד לבד? וגם האם באמת הוא נותן רוחב פס אחיד לכל מי שמחובר? הכוונה האם זה רק תיאוריה או שבאמת כולם יקבלו את אותו רוחב פס? ועוד שאלה מה מומלץ היום בקשר להאבים? אני לא כל כך מעודכן.. תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 846 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם. אני לקראת מעבר דירה ואני צריך חיבור אינטרנט חדש לרשת קטנה(2 מחשבים). ואני מתלבט האם לקחת מודם רשת מחברת האינטרנט או לקנות ראוטר בעצמי. מה מומלץ? וחוץ מזה אשמח גם לקבל המלצה על ספקית(עד עכשיו הייתי בבזק בינלאומי)
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי אנחנו שלושה אנשים בדירה והגענו למסקנה שעדיף לנו חיבור אינטרנט חוטי ;D אשמח להמלצה לראוטר הכי משתלם לדעתכם, בטווח מחירים של 100-200 ש"ח, עדיף כמה שיותר נמוך כמובן, ושיהיה כמה שיותר עמיד (בעל אורך חיים גבוה!). תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום לפני כמה זמן חסמו אותי מאתר מסויים ואני לא יכול להיכנס אליו בכלל, אלא עם פרוקסי.. ניסיתי לכבות את הראוטר ולהדליק, למחוק את כל הקבצים הזמניים של הפיירפוקס אבל שום דבר לא עובד? איך בכלל אפשר לחסום בצורה כזאת שגם אחרי שינוי IP וגם מחיקת קבצים זמניים החסימה נשארת (לא חסימה של חשבון, חסימה של גלישה בכלל). לא נראה לי הגיוני שחסמו טווח שלם כי זה אתר ישראלי..
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה גיליתי שאני משלם השכרה על הנתב של פרטנר וכיוון שאני לא מתכוון לעזוב בקרוב החלטתי שעדיף לקנות נתב מאשר להשכיר בפרטנר הציעו לי לקנות את הנתב שלהם ב720 שקל רציתי לשאול אולי כדי לקנות בתקציב הזה נתב אחר יותר טוב? אני מחובר לסיבים של פרטנר ל1000 מגה האמת שאף פעם לא היה לי איתו שום בעיה חוץ מיזה שיש לו חרא של ויפי
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
- 2 followers
-
-
הי, הראוטר הנוכחי (VR900) לא עומד בעומס של הרשת הביתית ואני מחפש תחליף ראוי. נראה לי שאלך על RT-AX82U או RT-AX-58U ורציתי לדעת באופן כללי האם יש איתם בעיה מיוחדת. אני זוכר שבעבר היה לדגם מסוים שלהם בעיות חמורות של ניתוקים מרשת 2.4 ורציתי לדעת האם הם נפתרו בדגמים האלו. כל המלצה על ראוטר אחר שיכול לתמוך ב כ 40 התקנים מחוברים (רובם בית חכם עם מינימום צריכת נתונים ומחוברים לרשת 2.4), עם רשימה של ניתוב סטטי תתקבל בברכה. כיום אני בבזק VDSL ואולי בעתיד אשדרג לסיב. תודה מראש, זיו
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות אינטרנט מהיר, אבל בכל חברה יש קטש אחר. הבנתי שצריך לשלם פעמיים בכל מקרה: כסף לספק, וכסף לבזק. בכבלים : כסף לספק, כסף לחברת כבלים. עכשיו חשבתי לעצמי מה יותר משתלם מבחינת שני הגורמים הנ"ל, גלשתי באתרים שונים אבל עדיין לא הצלחתי לגבש דעה אחת..... אז חשבתי שאני אשאל כאן, הרי המשתמשים יודעים הכי טוב..... תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את הראוטר הנ"ל בערך שנה וחצי והטכנאי שלי הוא זה שהביא והתקין אותו. על הראוטר לא כתוב כלום חוץ מWiselink, ולאחר שחיפשתי את השם בגוגל גיליתי שהחברה הזאת (אם בכלל) קיימת רק בישראל, ואין לה שום אתר, חוברת הסברים או בכלל כל דבר שקשור אליה. הראוטר עצמו פועל בסדר - יש אינטרנט בשני המחשבים, שיתוף קבצים וכל מה שנחוץ. הבעיה שלי הגיע שניסיתי לגשת להגדרות הראוטר (אתם יכולים לנחש למה). כתבתי את ה deafult gateway שהוא 10.0.0.2 וכשזה דורש סיסמא כלום לא פועל. ניסתי את השם משתמש/סיסמא כמו שצריך (תאמינו לי, זאת לא הבעיה), admin בכל צורותיו ועדיין כלום לא פעל. אני יודע שזה אבוד. אבל יש איזושהי דרך לעבור את זה? או שאולי למישהו יש מידע על המותג Wiselink הזה? תודה עריכה: שכחתי לציין, עשי…
-
- 4 תגובות
- 916 צפיות
-
-
פעלתי לפי המדריך שפו{http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=44963.0} והבעיה שיש לי עכשיו היא: ישלי מחשב אחד שיש בו 2 כרטיסי רשת והוא השרת. ויש לי עוד מחשב אחד שהוא הלקוח {אורח} שיש בו כרטיס רשת אחד עכשיו ..... שתי המחשבים מחוברים ככה: מהמחשב שיש 2 כרטסי רשת מאחד יוצא למודם {ADSL] ומהכרטיס השני יוצא למחשב השני בכבל רשת !!!!!מוצלב!!!! CROSS עכשיו הבעיה היא עשיתי הכול לפי המדריך שלמעלה בנעוץ {ICS}... ועכשיו שאני מתחבר מהשרת הכול עובד טוב מתחבר יפה אבל שאני הולך למחשב של האורח {לקוח} שזה המחשב של אחותי אז אני ניכנס לדפדפן והוא ניכנס לגוגל ולנענע יםה אבל ישלי כל הזמן רשום למעלה לא מקוון ועם רוצים לעבור בין אתרים אז הוא רושם 2 אפשרויות או עבוד במצב לא מכוון או התחבר כא…
-
- 5 תגובות
- 697 צפיות
-
-
היי, יש למישהו ניסיון ב-VPN בין שתי רשתות? בגדול הבעיה היא שיש לי PING רק מכיוון אחד. לכיוון שני יש לי PING רק לנתב. אין FIREWALL. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי 20 מגה וחבילת גיימר ב-נטוויזן. באמת אין מה לומר, גלישה טסה גם בארץ גם בחו"ל מ-Megaupload אפילו מוריד לי על 2 מגה + לשנייה מפיר אחד. הבעיה היא בהורדת טורנטים... יש לי משתמש ב-Torrentleech אני בטוח שאתם מכירים. גם עם גיימר אני מוריד לרוב על 1-1.5 מגה לשנייה (לפעמים על 2.4) הקטע הוא שכאשר הייתי בבזק בינלאומי (התנתקתי אחרי שבוע שהייתי אצלהם עקב בעיות איטיות מחרידה) למרות שהגלישה היית איטית ביותר והיו בעיות מהירות אין מה לומר, ביוטורנט תמיד הורדתי אבל תמיד על כל רוחב הפס. 2.4 מגה וזה תוך שנייה עלה ל-2.4 עם נטוויזן אני מחכה איזה 10 דקות עד שזה עולה ל-1.5 (מתחבר לאנשים אחרים שאני מוריד מהם) יש לזה פיתרון?<> יש לי מחיר של עובד בנטוויזן וגיימר חינם אז חבל לי לעבור ספקי…
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
ברשותי רכזת hub swich . רצוני לדעת איזה סוג נתב (ראוטר) עלי להשתמש לכבלים ? ובאיזה אופן יש לחבר את הנתב מהמודם אל ה מרכזת (ה-hub) אשמח לקבל שירטוט והסבר מפורט !!! ניסיונותיי "עלו בתוהו" תודה.
-
- 0 תגובות
- 970 צפיות
-
-
כן אני יודע זה נדוש ומספיק שאלו פה אבל בכל פעם יש משהו שונה בכולם יש כרטיסי רשת והכל. אני מבקש לדעת את הדברים הבאים: איזה כבלים צריך בין כל רכיב לרכיב (מודם סוויצ' מחשבים) האם להפוך את המודם לPRO? אם כן מה זה יתן ואיך עושים את זה? איזה הגדרות צריך לעשות? ואיך משתפים אינטרנט. מקווה שתעזרו
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה נשמע חברים? קניתי ראוטר נוסף של TP-LINK מדגם 1043ND בשביל להתשמש בו בתור רפיטר, ז"א המצב הוא שיש לי 2 ראוטרים מאותו דגם בדיוק! החלטתי שהנתב החדש יהיה המקור והישן יהפוך לרפיטר. לשמחתי מצאתי הרבה מאוד מידע בנושא (גם כאן בפורום וגם אצל NETCHIEF) והתקנתי לפי המדריך. אחרי שסיימתי להתקין הכל דרך WDS, כשבאתי להיכנס לראוטר הישן גיליתי שאי אפשר להיכנס אליו בכלל! כמה שלא ניסיתי (כולל ריסט לנתב עצמו) פשוט לא ניתן להיכנס להגדרות שלו! מישהו נתקל בבעיה הזו? אני אשמח לפיתרון למי שיש כי כרגע הנתב הישן פשוט לא ממלא את התפקיד שלו כרפיטר או כנתב בכלל. תודה. נ.ב. אם יש כאן אנשים שהצליחו להגדיר רפיטר מהדגם הנ"ל דרך WDS אני אשמח לכל עזרה שהיא מניסיון
-
- 16 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
מישהו יודע איך אני מאתחל דרך הכרטיס רשת ? ניסיתי להגדיר לו בביוס דבר ראשון לאתחל דרך הכרטיס רשת אבל זה לא עבד
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה התחדשתי לי באייפון ומכיון שכרגע אני מחובר לאינטרנט עם מודם כבלים פשוט של טריון ובלי חייגן אז אני לא יכול לנצל את יכולות ה WIFI של המכשיר ולכן החלטתי שצריך ראוטר אלחוטי. אין לי ממש מושג בנושא הזה אז כל המלצה כאן תבוא בברכה.
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם עוד משהו נתקל בניתוקים חוזרים ונשנים מאתמול 29/12 והיום בבוקר 30/12 בחיבור ADSL, הספק שלי ברק. תודה.
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
כל עשרת אלפים הנרשמים שכבר התקבלו לשירות החדש, לא ייצטרכו לשלם עליו בעתיד? הבנתי שכן וזה קצת מעיק לי, לא הקטע שהם קיבלו את זה בחינם, אלא העניין שהבנתי שהשירות הולך לעלות לא מעט. אני צודק? (אני שואל זאת כי תכננתי לעבור לבזק בגלל זה,חבר שלי התקבל לשירות הזה וזה ממש סוס)
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
משהו יודע איך אפשר לחבר לכבל של הכבלים את הראש שלו? תודה.
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
יש לי מחשב שמחובר לאינטרנט דרך מודם אלחוטי איך אני מגן עליו מפריצות?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חושב להשתדרג מה 2.5MB לחבילה של 5MB בבזק(תשתית) אמרו לי שעלות היא 89 ש"ח בהתחייבות לשנה. בבזק בינלאומי - 99.90 ש"ח בהתחייבות לשנה. בחבילת באנדל הציעו לי ב 169 ש"ח - התחייבות לשנה. האם מישהו מכיר מחירים זולים יותר? אני בכלל צריך יותר מ2.5MB? הרוב זה אינטרנט, אימיליים, והורדת קבצים ( ביטורנט)???? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-