רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם התקנתי רשת ביתית ע"י ראוטר אלחוטי, שאליו מתחברים המחשב הנייח והנייד. על הנייח יש את קבצי המוזיקה והוא זה שמחובר למערכת, אז אני רוצה לשלוט עליו עם הנייד וככה להשמיע מוזיקה. ניסיתי להשתמש בREMOTE DESKTOP של ווינדוס. הבעיה - כשאני משתלט על הנייח באמצעות הנייד- אני בוחר בקובץ שיר, הנגן של הנייח עולה, אבל האודיו עצמו מוזרם לנייד שלי ומושמע ממנו ולא מהנייח לכיוון המערכת. לא ברור לי למה, הרי אני עובד על המחשב מרחוק. וברגע שהנגן מוזיקה של הנייח עולה, למה הוא עושה לי streaming למחשב השולט? ושאלה נוספת, איך אני מגן על עצמי משליטה מרחוק מבחוץ? הגדרתי את הראוטר לקבל רק את הMACS של 2 המחשבים שלי, וכמובן שיש גם סיסמה, אבל מישהו אמר לי שזה עדיין לא מוגן. יש עוד מה לעשות? האם …
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
ניסיתי להפעיל internet connection sharing ב-XP דרך ה-NETWORK CONNECTION->PROPERTIES->ADVANCED אני מקבל שגיאה cannot enabled shared access error 1058: the service cannot be started, either because it is disabled or because it has no enabled devices associated with it הערה: ביטלתי את ה-FIREWALL ואנטיוירוס לצורך הבדיקה הצילוני אנשים טובים!!
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום, אני לא מצליח להתחבר לתוכנות P2P , כאשר אני מנסה להתחבר , הרשת נופלת , ואח"כ צריך לחבר אותה שוב. במחשבים בבית מותקנים Kaspersky Internet Security , הפיירוואלים של קספרסקי במשני המחשבים מכובים ושל הווינדוס פועלים (ניסיתי גם להפך אך ללא הועיל. במחשב של אחי , הכל עובד כמו שצריך , הבעיה רק במחשב שלי. אשמח אם מישהו ייתן לי פתרון. אסף.
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
יש לי בעיה באינטרנט... התקנתי מודם חדש של בזק (הוט כבלים) ואני רואה ש ה'local area connection' לא מצליח לקבל כתובת איפי חדשה... זה רושם 'קישורית מוגבל או חסרה'... אם למישהו יש מושג מה אני עושה פה שיעזוורררר לי
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחובר לאינטרנט דרך ראוטר קווי של אדימקס שמחובר למודם מוטורולה SB4200 הלבן. רק ביום האחרון כאשר התעבורה ברשת עמוסה (מוריד קובץ כבד וכו'...), הוא רושם כאילו ניתקתי את הכבל רשת מיוזמתי וחיברתי אותו שניה אחת אחרי. כמובן שאינני עושה זאת אלא לבד הוא רושם כאילו ניתקתי וחיברתי, מה יכולה להיות הבעיה ? ממש בעיה מוזרה... תודה מראש !
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קניתי מחברה 1000 אימיילים ועכשיו אני רוצה לפרסם את החברה שלי איך אני יכול לשלוח את מה שאני רוצה במכה? כאילו לכול ה1000 אימיילים את התוכן שאני רוצה מישהו מכיר? תודה על העזרה. נ.ב: מנהלים אם זה לא מתאים לפה אנא תעבירו ולא תמחקו תודה.
-
- 8 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בקליטה ברשת האלחוטית המרחק הוא בערך 20 מטר ויש שתי קומות הבעיה היא שהקליטה היא 20 אחוז אבל גיליתי שאם אני מוזיז את הראוטר 2 מטר ומוציא אותו מהחדר שהוא נמצא האחוזי קליטה קופצים ל70 בערך אז רציתי לדעת אם יש למישהו פיתרון להגביר את הקליטה או להאריך את האנטנה שבאה עם הראוטר אני צריך פתרון של 50 שקל בערך 50 60 שקל
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית, העניין הוא שאחרי שחיברתי אותה גיליתי שעוצמת הקליטה במחשב הזה קטנה מדי (נע בין פס אחד לשניים מתוך חמישה). ניסיתי בעזרת כבל USB מאריך להגיע לנקודה טוב יותר אבל זה לא היה מספיק ארוך . העניין הוא שכשניסיתי לבדוק את הקליטה עם המחשב הנייד (שמחובר לאותה רשת) הקליטה מאותו מקום הייתה טובה יותר וקצת מחוץ לחדר הייתה כמעט 100% , אז חשבתי אולי על העברת הDONGLE החוצה ע"H כבל USB מאריך (למרות שאני ממש לא אוהב את הרעיון הזה) ופתרון אחר הוא קניית כרטיס רשת שיקלוט טוב יותר עם אנטנה עם חוט מאריך(כאשר אפשר להוציא אותה דרך חור בקיר). הרשת מחוברת דרך נתב של LINKSYS בתקן 802.11B הDONGLE של MSI. איזה כרטיס רשת יכול להתאים? האם יש כבל שיכול להתאים לכל אנטנה של כרטיס כזה? (שאפשר…
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום קראתי (וביצעתי) את המדריך הזה [url = http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm]קישור אך ללא הועיל - ביצעתי בדיוק את ההנחיות הכתובות. למישהו יש תיקונים או הצעות? משהו מרגיז נוסף, ברגע שאני מבטל את האופציית הDHCP בנתב שברצוני להגדיר כAP, אני לא יכול להתחבר אליו יותר (הגיוני...) מה אתם ממליצים לעשות? תודה :9
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני מנסה לנתחבר עם כ. רשת usb D-Link AirPlus G DWL-G122 שמחובר לנתב אלחוטי dlink di-624 שמחובר לכמה מחשבים נוספים רק איתו יש בעיה שבהתחלה יש תקשורת טובה לדקה ואז זה פשוט נכבה והוא לא מוצא את הרשת מה לעשות??
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות ראוטר אלחוטי תחת המגבלות הבאות: אני גולש בכבלים, ללא חייגן, אני גר בבית עם 2 קומות והכי חשוב, הבית כולו מבטון יצוק. לאחר סקר שעשיתי הוצעו האפשרויות הבאות ואני צריך את עזרתכם: נעה מחשבים: * level one wbr-5400 - מחיר 400 ש"ח http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=472975 * edimax br6216mg - מחיר 440 ש"ח http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=469945 * 3com 3crwer100-75- מחיר 290 ש"ח (באייבורי יש ב235 ש"ח) http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=473088 פנדה מחשבים: * linksys wrt54gl - מחיר 395 ש"ח http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=472971 קרביץ: * netgear wgr614+ כרטיסי רשת - מחיר 350 http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=150552 הייתי …
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום, יש לי מודם נתב לרשת אלחוטית מסוג R-ADSL-C4W-EG DYNAMODE. קיבלתי מבזק מודם נתב לרשת אלחוטית מסוג TNN SIEMENS SL2-141. שווה להחליף ביניהם? יש הבדל כלשהו בין שניהם? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את המוצר וחיברתי אותו למחשב הביתי, אני צריך עזרה כיצד להגדיר אותו כך שאוכל לגלוש בנייד דרכו.
-
- 12 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום לכולם! אמול הרכבתי רשת ביתית בעזרת נתב מסוג siemens sl2-141 אין לי מושג ברשתות ועשיתי את זה לפי מדריכים הבעיות מתחילות כשהאימיול לא עובד בגלל LOWID מדריכים לזה לא עזרו לי,ניסיתי לקדם פורטים אבל אני לא בטוח מה ואיך אז אם מישהו מכיר את הנתב הזה ויכול להבהיר לי קצת את עולם הרשתות אני אשמח כי זה ממש ממש מסובך בשביל בנאדם שרק רוצה לגלוש בשקט דרך אגב יש לי אימיול extreme v.048a תודה רבה וצום קל!
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
עד לפני חודש לא היה לי בעיות באינטרנט .. אבל לפני חודש עברנו דירה על הדרך העלנו את המהירות של האינטרנט מ2.5 ל 5 מגה.. בזק לא יוכלים לספק לי את המהירות הנ"ל כי כניראה אני רחוק מהמרכזיה או מה.. אז האינטרנט לא יציב והם רוצים להוריד לי את החבילה ל 2 מגה מ5 בגלל חוסר יציבות, והם טוענים שתוך כמה זמן שזה ישתפר אני יוכל להעלות את החבילה.. יש לנו רשת של שלוש מחשבים ואנחנו מורידים וגולשים הרבה לכן רציתי לנסות את הוט אולי הם יכולים לספק לי את רוחב הפס.. הבעיה היא שיש לי ראוטר של eci 352 + ולפי מה שידוע לי הוא מתאים רק לבזק.. אז אני צריך לקנות ראוטר אלחוטי שיתאים גם לכבלים.. איזה ראוטר אתם ממליצים ככה בין 200-300 ש"ח +- שיהיה טוב ויתאים גם לבזק וגם לכבלים ..?
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש המלצה - נתב קווי אשר אמינותו גבוהה. אחד שלא מתקלקל . יעלה כמה שיעלה - תקציב 400 לכל היותר . http://www.officedepot.co.il/catalog/vkgCatalog.do;jsessionid=0000iUORUZYHnMGxqUpIFirKnNA:12bbi68k5?sgID=7&N=2+541&pr=* http://www.bug.co.il/subc.asp?t=10 תודה וערב נעים
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי ראוטר עם 4 כניסות + אלחוטי מחובר אליו המחשב שולחני + הלפטופ (דרך דק) + כבל 5 מטר המחובר למחשב נוסף בחדר אחר + VOIP (מתאם טלפוני) של בזק בינלאומי יש לי כל הזמן תופעה מוזרה שבא רואים את איקון הרשת למטה ויש עליו נקודה צהובה שכל הזמן מסתובבת סביבו/כאילו מקיפה אותו כשהקשתי על האיקון זה כתב לי כביכול הוא מחפש עוד מחשב ברשת...ו(לא מצליח למצוא כי אין) עוד דבר - אהל לא בטוח - איך שהוא ניראה לי שזה התחיל אחרי שפעם אחת ניסיתי להתחבר עם הנייד לרשת > אלחוטית ( באמצעות מודם USB) המחשב הוא חדש לא ברור לי למה זה קורה ? THX
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום וערב טוב,אני חדש בביטורנט השאלה שלי היא האם יש אופציה בביטורנט לצפייה מקדימה כמו באימיול. אני מוריד עכשיו כ3.3 גיגה מעונה אחת של תוכנית טלווזיה. איך והאם יש אפשרות כזו? פשוט חיפשתי ולא מצאתי שם תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
כשאני מחובר קוית וגם אלחוטית (2 מחשבים שונים) לראוטר DLINK DI524 אני מקבל מהירות (נבדק ב 2 המשבים בנפרד) הורדה הנמוכה בכ פי 8 מאשר כשאני מתחבר ישירות למודם. הראוטר מעודכן לגרסת ה FIRMWARE האחרונה. רעיונות מישהו ? אני גם שוקל להחליף את הראוטר למשהו אחר חדש, המלצות לראוטר אלחוטי בעל עצמה טובה ויחסית איכותי יתקבלו בברכה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
קראתי כמה כתבות ואמרו שעדיף נתב חוטי להמנע מקרינה,אין פריצות,פחות בעיות (אם יש) ויותר מהיר?? זה נכון שיש קרינה?!
-
- 7 תגובות
- 643 צפיות
-
-
יש לנו בכיתת מחשבים הרבה מחשבים מחוברים לרשת, לכל אחד יש שם (userxxx) רציתי לדעת אילו דברים נחמדים אפשר לעשות אחד לשני (לכבות אולי, להתחיל מחדש וכדומה.......) תודה
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
היי יש לי את הראוטר BR 6104K כארבעה ימים, וכבר פעמיים הוא "הפיל" את החיבור לאינטרנט של המחשבים שמחוברים דרכו. רק ניתוק הראוטר מהחשמל והחזרתו פתרו את הבעייה. שיש את הבעייה אני לא מצליח להתחבר ל ADMIN CONSOLE של הראוטר! מה שכן, נראה שהבעייה רק ביצירת חיבורים חדשים, כי SESSION של MIRC שהיה פתוח, חדר ה-CHAT המשיך לעבוד, וגם UTORRENT המשיך לשלוח DATA אבל לא הצליח לעדכן את ה TRACKER. לא הצלחתי לגלוש בכלל. ד"א - הניתוקים קרו בלילה ולא שעבדתי/עשיתי משהו למחשב. עד כמה שאני מבין, כל האורות בראוטר דלקו ונראו תקינים. יש לי חיבור כבלים לבזק בינ"ל ללא חייגן (המודם כבלים עבד ולא דרש ניתוק לפתרון הבעייה). מישהו נתקל בבעייה, או יש רעיונות לפתרון? כי חוץ מזה הראוטר עובד טוב.
-
- 6 תגובות
- 944 צפיות
-
-
האם ניתן לחבר שנימחשבים מרוחקים ברשת אלחוטית ללא נתב, כלונמר רק עם זוג כרטיסי רשת ? ולשתף בינהם את האינטרנט (כאשר מחשב אחר מחובר תמידית לאינטרנט)? מה ההגדרות המומלצות ? ואילו כרטיסים עדיפים ? ברשתות אלחוטיות אני דיי בור, תודה על העזרה המהירה רוצה להרים את הרשת לחבר במהירות.
-
- 6 תגובות
- 963 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב נייח ומחשב נייד. הנייח מחובר במודם כבלים והייתי רוצה גישה לאינטרנט גם בנייד (אלחוטית) עכשיו, השאלה היא אם אני מחבר כרטיס רשת אלחוטי PCI ובנייד כרטיס רשת אלחוטי PCMCIA, האם זה יעבוד? ז"א האם אוכל לגלוש באינטרנט בנייד או שצריך נתב בצד של הנייח. תודה.
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
רק לשם הידעיה השתמשתי במדריך הוא עזר לי בקצת אז כך, יש לי בבית שני מחשבים שניהם מחוברים בכבל מוצלב ישירות בעבר הייתי משתמש בXP ולא היו לי בעיות - החלטתי לעבור לוויסטה, וכבר כאוב לי הראש מהבעיות הרשת עובדת(אני משתף קבצים בין המחשבים) ותודות למדריך גם האינטרנט מזוהה במחשב האורח -אבל לא עובד! השתמשתי במדריך כאשר כרטיס הרשת במחשב שלי(המארח) מצויין עליו "רשת לא מזוהה" נראה לי שזו הבעיה. מי יכול לעזור לניוב כמוני?|:
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-