רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
-
-
-
לפני כחודשיים הייתה תקלה ברשת של חברים והם הזעיקו אותי לטפל. לחברה של חבר שלי יש מחשב נייד של IBM, אשר היו עליו המון ספייוורים שהאטו אותו - חבר שלי, בתגובה, הריץ עליו את כל תוכנות האנטי-ספייוור הקיימות (Ad-ware, spybot וכו') - כתוצאה מהכך המחשב לא הצליח יותר להתחבר לרשת הבייתית, אליה היה מחובר באמצעות כרטיס רשת אלחוטי (לא היה מובנה במעבד כמו בניידים החדשים, אלא PCMCIA) ע"פ התוכנת התקשרות של הכרטיס רשת הWiFi התחבר לרשת (בעוצמה 70% ואיכות אות 78%) אבל לא היה ניתן לגלוש, להתחבר למסנג'ר, להוריד עידכונים לאנטיוירוס. ניסינו להסיר את הדרייבר ולהתקין מחדש, אבל זה לא עזר. אני חייב לציין שהראוטר היה מסוג D-link (לא זוכר בדיוק את הדגם), אבל אליו בכלל לא הגעתי - היא סירבה שאני אתעסק…
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
אני מרגיש שזאת שאלה דיי טיפשית אבל אני חייב להבין. אני מתכנן לקנות כבל רשת כדיי לחבר בתוך הקיר בין 2 חדרים (מחשב לראוטר) ורציתי לדעת מה ההבדל בין כבל רשת רגיל וכבל רשת מסוכך ומה מהשניים אני צריך ? מעבר לזה מה השם המקצועי של כבל רשת הרלוונטי שאני אדע מה לבקש. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 13.1k צפיות
-
-
אז הוא נפתח ופתאום יוצא ואני לוחץ שוב וזה בסוף נכנס. מדוע זה קורה מה הסיבות לכך?
-
- 6 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מה זאת בדיוק סביבת העבודה החדשה Web 2.0 ומה השוני בינה לבין הישנה (איזו גירסה שלא תהיה)?
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
אני מבין שפעם זה שימש בתור מודם 56K, אבל יש גם פקס. אני כאילו יכול לשלוח פקס ע"י חיבור הכרטיס לשקע של הטלפון? מה אני צריך להגדיר? הכרטיס לא מזוהה (סימן שאלה צהוב במנהל התקנים) אז זה אומר שצריך דרייבר, לא? מאיפה אני משיג אחד כזה? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
סליחה על הערפול, פשוט ממש אין לי מושג. חבר שלי מגיע מאירופה לכאן לכמה חודשים והוא צריך את זה: http://www.logicsupply.com/products/ut_ng101b יש לו כבר כזה אצל שותף שלו בארה"ב אבל זה סיפור רציני לשלוח את זה לארץ, אז הוא רוצה לקנות כזה בארץ. קשה לו מאוד להסביר לי מה זה בדיוק עושה כי גם הוא לא כ"כ מבין ואיש מקצוע התקין לו את זה בזמנו. אם למישהו יש מושג (לכל אחת מהשאלות), אני אשמח מאוד. תודה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
לא הבנתי מה זה בידיוק זה אירגון או תקן ??? ומה ההבדל בין זה ל 802.11G?
-
- 6 תגובות
- 870 צפיות
-
-
מה זה דואר ספאם? ואיך הגיע לאנשים הכתובת מייל שלי?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://img176.imageshack.us/my.php?image=18dm.jpg תודה מראש!!
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
היי חברים! לפעמים כשאני נרשם לאתרים מסויימים או סתם נכנס לאפליקציות בפייסבוק אני מקבל הודעה קטנה או סתם כיתוב על המסך שבו מופיע הsecret key שלי. זה נראה אוסף של 32 אותיות ומספרים בצירוף שנראה חסר הגיון לחלוטין - בשורה אחת. דוגמה לאחד כזה: 827ccb0eea8a706c4c34a16891f84e7b חג משח!
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
עשיתי הקמה של רשת ביתית עלמנת לחבר שני מחשבים ( set up a home or small office network)עם כבל רשת בשביל להעביר קבצים מאחד לשני(רק באחד המחשבים יש אינטרנט) ונוצרו לי כמה דברים שלא היו לי קודם,מה זה בדיוק?
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
-
-
אהלן אשמח לקצת הבהרה למה מתכוונים שאומרים TIER 1 ' TIER 2 ' TIER 3 תודה
-
- 5 תגובות
- 79.2k צפיות
-
-
והוא עובד רק ברשתות... מה יש בו? איך הוא פועל? כבר ראיתי כמותו בהרבה מוסדות עם רשת...
-
- 8 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אני משחק בMP של MOHAA (עם קלן מאוד מכובד...) כשאני חזור הביצפר אני מחפש איזה קלן בריטי אז הפינגים של כל השרתים זה 80-120. כשאני צריך לעשות ריסטרט אז מתחבר שוב אז הפינגים פיתאום זה 400-200 וזה מעצבן אני צריך להתחבר שוב בשביל לקבל פינג טוב וזה קורה פעם ב... איך אני נפטר מהבעיה הזאת? כי בערב יש לי כמה משחקים חשובים
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
מה הוא עושה ? תודה רבה לעוזרים = ) !
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקי אז יש לי חבילת 750K בכבלים ונטויזיון ולפני כשלושה ימים מהירות ההורדה ירדה בצורה דרסטית ל 20-40K (מאקס) הבעיה היתה מהורדה משרתי FTP וקבלת קבצים דרך DCC ואם אני מנסה להוריד מאתרים (CNET למשל) אז זה המהירות רגילה והכל טוסב ויפה! עכשיו עברתי ל 012 (בחינם) קצת יותר מהיר אבל אותה בעיה אני אנסה להחליף את המודים ביום שלישי אבל מה לעזאזל זה יכול להיות??????????? אולי משהו במחשב???
-
- 6 תגובות
- 767 צפיות
-
-
רציתי להבין מה בדיוק עושה הכרטיס הזה ומה השימושים שלו? אם אני רוצה להתחבר לאינטרנט במחשב דרך WIFI, אני חייב שיהיה לי כרטיס רשת כזה? לא צריך גם ראוטר? מה ההבדל בין כרטיס רשת אלחוטי, לכרטיס הרשת המובנה בלוח האם?
-
- 5 תגובות
- 29.9k צפיות
-
-
היי. קניתי מבחור אחד מחשב מצוין במצב חדש לגמרי וזה. עכשיו התקנתי XP והכל ואני רוצה לשחק באיזה משחק רשת אחד - AA. התחלתי לשחק, ואחרי כמה זמן החלטתי שאני רוצה להצטרף לקלאן. אני בא לאיזה קלאן אירופאי ומבקש להצטרף. הם לוקחים את השם משתמש שלי במשחק ומריצים עליו בדיקות דרך האתר הזה http://www.hazardaaclan.com/history/index.php עכשיו פה מתגלה שמאותו מחשב שאני משחק כיום, הבחור שממנו קניתי שיחק בזה גם עם משתמש משלו וקיבל באן על זה שהוא היה צ'יטר (השתמש בהאקים). עכשיו הם חושבים שזה אני ושפשוט פתחתי משתמש חדש. איך אני יכול לשנות את הכתובת MAC Address הזאת? ומהי בדיוק? בתודה מראש!
-
- 17 תגובות
- 6k צפיות
-
-
למה הוא משמש? מה התפקיד שלו ? איך הוא נראה...עם הוא נראה לעין בכלל...
-
- 12 תגובות
- 12.8k צפיות
-