עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. לשני המחשבים יש כרטיס רשת, חיברתי כבל R45 ביניהם ונתתי להם כתובות IP עוקבים אבל זה עדיין נשאר כל הזמן על "Network cable unplugged", חשבתי אולי הכרטיס בעייתי אבל אתמול החלפתי לוח וגם בכרטיס שם אותה בעייה. (ניסיתי גם 3 חוטים שונים) מה יכולה להיות הבעייה לדעתם? תודה מראש לעונים נ.

• 5 תגובות
    • 928 צפיות
  2. כלומר, יש רשת אלחוטית במקום מסויים. אני רוצה להתחבר אליה(חוקית כמובן) דרך כרטיס רשת אלחוטי שלי. והמחשב השני שלי לא קולט את הרשת הרחוקה כי הוא רחוק מידי. האם אני יכול דרך הכרטיס שלי, גם לקלוט רשת אלחוטית רחוקה וגם לשתף את החיבור שלי עם המחשב השני הרחוק שלי? תודה לעונים. ראו תמונה מצורפת: [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  3. Started by hag911,

אני חדש בתחום.. לכן אני שואל בפורום ואני אשמח אם תעזרו לי.. בקרוב יהיה לי 2 מחשבים ואני צריך נתב אלחוטי שיעבור דרך שתי קירות איטונג כול קיר זה 15 ס"מ המרחק בין שתי המחשבים בערך 5 מטר... עכשיו איזה נתב כדאי לי! ואיזה כרטיס רשת אלחוטי אני צריך! ועוד שאלה האם החומרה של המחשב עצמו קובעת את המהירות של הנתב או הכרטיס רשת!?? המחיר בערך 250-350 עם כרטיס רשת..

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. שלום הרשת שלי מורכבת מראוטר TrendNet TEW-431BRP ומודם ADSL של בזק (ECI אם אני לא טועה). הבעיה היא שהקשר לא מחזיק מעמד וכל כמה זמן (לפעמים דקות לפעמים יותר) מתנתק ומתחבר שוב. הראוטר נמצא על Connection Keep Alive מה יכולה להיות הסיבה? מה יכול לפתור את זה? תודה גלעד

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  5. Started by A.Iniesta,

אני מבצע את ההוראות ע"פ המדריך שבנעוץ, וזה פשוט לא פועל. מה יכולה להיות הבעייה?

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  6. Started by Andrey22,

http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=1001240&Cat2Cat1ID=30&Cat2ID=49&aff=Zap〈=he http://www.netvox.co.il/products/85782 http://www.officecenter.co.il/Product.asp?Pid=wbr-3408&Cat2Cat1ID=51&Cat2ID=131&aff=Zap〈=he http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=383 איזה נתב עדיף? וכרטיס רשת אלחוטי כמובן,יש לי כבלים.

• 7 תגובות
    • 682 צפיות
  7. Started by sharon515,

מבקש המלצה לראוטר תומך כבלים + חייגן l2tp + תמיכה בריבוי חיבורים של תוכנות p2p האם האדימקס 6204wg יתמוך במה שביקשתי תודה

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  8. Started by dids22,

שני המחשבים שמחוברים לנתב שצורה חוטית מקבלים פתאום IP שמתחיל ב 169 חוץ מאיפוס הנתב - יש אפשרות אחרת לנסות לסדר את זה? תודה.

• 7 תגובות
    • 821 צפיות
  9. Started by f16qwe,

התחלת הבעיה: תקשיבו אסיתי מין חצי פרמוט(ביגלל בעיה במחשב) זה אומר מחקתי הכול ידנית . (יש מחשב אם XP) וביגלל זה כנירעה מחקתי משהו שקשור לאינטרנט אז התקנתי את הכול מחדש (את הדריברים של האינטרנט) והכול תקין המשדר של המחשב בסדר גמור. אני מחפס רשת על חותית הוא מוצה לי אני מיתחבר וכאן הבעיה בעמצה ההיתחברות הוא אומר לי שגיעה של ציטוט: קישור מוגבל או חסר. יתכן ולא תוכל לקבל גישה לאינטרנט או למשאבים מסוימים . בעיה זו ארעה מאחר ולא הוקצב רשת למחשב. תודה לעוזרים זה מאוד מאוד חשוב . אם אתם צריכים לדעת משהו שלא אמרתי כאן אז תגידו

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  10. Started by Zadu,

שלום, יש לי בעיה שחוזרת על עצמה כמה פעמים ביום. הבעיה היא שהראוטר מתנתק לי פתאום, הנורה של הPPP נכבאת ואחריה הנורה של הDSL נכבאת, זה קורה כמה פעמים ביום . הראוטר שלי הוא SIEMENS SL2-141 ויש לי 5מגה בייט מהירות אינטרנט. כמה דברים שעשיתי ולא עזרו: 1.החלפתי את כל הפילטרים בבית לפילטרים חדשים מהחנות 2. טכנאי של בזק התקין לנו פילטר ראשי 3.טכנאי של בזק החליף לנו לראוטר SIEMNES SL2-141 שום דבר לא עזר ועדיין יש התנתקויות כמה פעמים ביום וזה פשוט בלתי נסבל. אני לא יודע מה גורם לזה, וזה לא קורה לשכנים שלי.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום רב, אני מתעניין לגביי פתיחת פורום ואני מחפש אתרים וחברות שנותנות אפשרות לפתוח פורום בחינם. ( אתרים שבהם צריך להרשם והם נותנים לך פורום מוכן משלך ) מקווה שכתבתי במקום הנכון, זהו הפורום היחיד שהוא גם בנושא אינטרנט... בתודה, ירון

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  12. Started by amirn,

חיבור כבלים ללא חייגן חוטי (אבל גם אלחוטי שניתן לחסום\לבטל את אופציית האלחוט) שהקינפוג (בייחוד פתיחת פורטים) לא יהיה מסובך מדי חשוב: שיתמוך בהרבה חיבורים לעבודה מסיבית עם P2P וכשרת קבצים (יש לי היום את הנתב EDIMAX 6104K שהוא קטסטרופה בתמיכה בריבוי חיבורים) תמיכה ב DYNDNS לא תזיק... תקציב - עד 400 ש"ח תודה

• 5 תגובות
    • 879 צפיות
  13. תודה למשתתפים.

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  14. Started by alex15,

יש לי ראוטר DLINK DI-524 ואני לא יודע לפתוח פורטים בססבהבהדס אפשר לעזור לי ?

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  15. Started by XMB,

אני לא מצליח אני הולך ל Gaming & Applications אני רושם את הפורט ועושה לזה ENABLE עושה SAVE וזה לא מראה לי אחרי ה SAVE את מה שרשמתי וגם הפורטים עצמם לא נפתחים , מה לעשות? מדובר בפתיחת פורטים לאימיול TCP : 4404 UDP : 49695 ד"א יש איזה עידכון קושחה מומלץ לראוטר הנ"ל? , אני יודע שיש 2 סוגים השאלה מה יותר טוב ומה ההבדלים בינהם , אשמח גם לקישור להורדה תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  16. Started by tzahif,

האמת שכבר נשבר לי מהראוטר הזה... נראה לי אחד הגרועים. בכל מקרה - כמה פעמים לאחרונה, האדון החליט שלא צריך אינטרנט בבית, ופשוט לא נתן לצאת לאינטרנט. היתה רשת (DHCP) ורק לא היה ניתן לצאת לאינטרנט. מה שעזר היה רק RESET ל-DEFAULT SETTINGS, ואז אחרי הגדרת נתוני החיבור לאינטרנט בראוטר היה ניתן לצאת. למישהו יש רעיון מה קורה כאן ? (ה-FIRMWARE מעודכן לגירסה האחרונה שיש).

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  17. אז ככה, שאלה שלא הצלחתי לענות כבר הרבה זמן. כידוע הראוטרים שנמכרים סובלים מבעית איטיות האינטרנט בזמן שתוכנות ה P2P פתוחות. לדוגמא ה Linksys WRT54GL שלמרות הגדלתי לו החיבורים (עם קושחה של TOMATO) עדיין הוא סובל מבעיות, לדוגמא כשאני נותן אפלוד מקסימלי שאר האינטרנט מנוטרל .(ללא התערבות QOS) כל הבעיות שיש בראוטרים האלה לא קיימות עם האלקטל 510 בתצורת נתב. אני נותן אפלוד מקסימלי ואני יכול לגלוש באינטרנט ואני לא מרגיש שום איטיות. רציתי לקבל הסבר למה האלקטל 510 יותר טוב ל P2P? תודה

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  18. Started by ghadad,

אין לי מושג אם אני שואל נכון ? ברשותי מחשב שולחני המחובר ישירות עם מודם לשקע הADSL . וברשותי גם מחשב נייד עם WIFI תקשורת מובנה . האם אני חייב לרכוש ראוטר אלחוטי כדי לגלוש בנייד באלחוט ? או שישנם כיום כרטיסים / נתבים שמחוברים לסלוט על הלוח אם שמשמשים כנתב אלחוטי ? תודה .

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  19. שלום לפני כמה ימים רכשתי נתב אלחוטי של 3com כדי לעשות רשת אלחוטית בבית שבו ישנם 3 מחשבים. כרגע מה שנשאר לי בפועל לקנות הוא 3 כרטיסי רשת אלחוטיים או לפחות 2(הסבר בהמשך). במחשב שלי מצוי לוח אם Asus K8V-SE Deluxe שבו יש כרטיס Wi-Fi שאין לי מושג איך להשתמש בו עם הנתב שלי או לקיים איתו רשת 1)לפיכך אני שואל האם עדיף לי לקנות 3 כרטיסי רשת אלחוטיים או שניים יספיקו לי ושיעבודו עם כרטיס הWi-Fi המצוי במחשב שלי? 2) על איזה כרטיסי רשת אחוטיים אתם ממליצים נשלפים או PCI? ואיזה בידיוק? תודה רבה, וגמר חתימה טובה

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  20. Started by israelolcha,

שלום לכולם, אני צריך לרכוש לאישתי למשרד נתב אלחוטי על מנת לתמוך ב-2 מחשבים (נייח ונייד). בבית יש לי DLINK דגם 614+ אבל הוא נדפק :-[.... אבל עדיין יש לנו את הכרטיס PCMCIA שהיינו מחברים לנייד על מנת להתחבר לרשת בבית. הבעיה עם ה-DLINK היא שלא הצלחתי לחבר מחשבים עם כרטיס רשת אלחוטי שאיננו של DLINK. הייתי מעוניין לקבל המלצות על נתב אלחוטי וכרטיס רשת אלחוטי. האם כרטיס רשת בחיבור USB יהיה מספק? המחשב משמש לגלישה בלבד. תודה

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  21. Started by vid170,

מה הם האופציות שלי לשיתוף אינטרנט בין שני מחשבים בחדרים נפרדים (מרוחקים) ?

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  22. מעוניין באינטרנט אלחוטי בחינם, של אנשים פרטיים ולא של מקדונלדס וכו'. האם יש מקום שבו אנשים נרשמים או מציינים את מיקומם במפה? חבר שלי אמר לי שיש מפה, שבה רשומים (בהתנדבות) כל אלה שיש להם רשת אלחוטית. בבקשה תנו רק לינקים ועיצות חוקיים. תודה.

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  23. Started by Money_Man,

יש לי פיירוול של SYGATE מותקן בשני מחשבים, ושני המחשבים הללו מחוברים ברשת ביניהם ע"י ראוטר של EDIMAX. כל הזמן התוכנה מתריעה על כך שיש MAC SPOOFING. מה יש לעשות כדי שזה יפסיק לקרות?

24. Started by esaly,

יש למישהו רעיון?

• 32 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים