עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by B0necrack3R,

תודה

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  2. Started by pro,

היום התחברתי לאינטרנט אם ה-ADSL והיה כתוב שהוא מתחבר ב-10 mbps יש למשהו מושג מה זה

• 3 תגובות
    • 8.2k צפיות
  3. Started by itaysp,

נהיה לי בלאגן במחשב. זה מה שאני יכול לומר. היום במגרה נכנסתי לחיבורי רשת ולהפתעתי מצאתי 2 חיבורי רשת. ושניהם פעילים (!!) יש לציין שיש לי רק כרטיס רשת אחד והוא על הלוח אם. אין לי כרטיס טלויזיה (לפחות לא מחובר עכשיו) דרך הפיירוול גם ראיתי שאני מחובר דרך החיבור של ה TV הזה והוא פועל ב 30MBPS (לא שזה ממה משנה) וגם האי פי הפנימי שלי שונה. הנה כמה תמונות: [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  4. Started by idanpc,

מה זה MIME?

• 10 תגובות
    • 3.8k צפיות
  5. Started by dvd21,

שלום הבנתי שMTU קשור למודם או לכ. רשת רציתי לדעת מה זה ? ומה ההגדרות האופטימליות שאני צריך לשים לו מישום מה אני לא יכול לשים יותר מ1400 שם איך אני עושה את זה והאים זה בכלל מומלץ תודה

• 10 תגובות
    • 12.6k צפיות
  6. Started by benor,

מה עושה הפקודה ?Netstat ולמה כשאני מקיש אותה אז החלון מייד נסגר לי אין דרך שהחלון ישאר פתוח בלי שזה יסגור אותו?

• 2 תגובות
    • 4k צפיות
  7. Started by KoM,

שמתי לב שמאז השדרוג לגרסא החדשה אני רואה את נתון ה-OVERHEAD, יש לציין שהוא מאד גבוה ובמהירות הורדה של 1000KBS עומד על כ-100+. הדבר קורה גם ב-UP ביחס דומה פחות או יותר... הייתי שמח לדעת מה זה, והאם מדובר בתקלה ?

• 8 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. בחלון שרואים בתמונה, תמיד אמרו לי להגדיר PAP ו-SPAP ו-Optional encryption. אבל אף פעם לא הבנתי, מה אלו הדברים האלה?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  9. Started by nehmia,

טוב לא ידעתי בדיוק איפה לשים את זה אבל חשבתי פינג זה במשחקים ופה משחקים אז יצא שפה זה מתאים לא משנה...אז מה זה פינג בדיוק אני יודע שטוב שהוא נמוך אבל מה זה עושה?

• 6 תגובות
    • 9.8k צפיות
  10. Started by asafm,

ןמה בדיוק הקשר שלו לפיירוול? ומההקשר בין פייר וול לראוטניג? הסבירו לי על הנושא טיפה אבל אני לא הבנתי אותו כמו שצריך אני מאוד אשמח אם למשהו יש אתר שמלמד על הנושא

• 8 תגובות
    • 913 צפיות
  11. Started by WhiteLen,

היי, אתמול היתה לי בעיה באינטרנט והתקשרתי לתמיכה. הטכנאי הסביר לי להכנס למודם שלי ולשנות כמה שורות מ RELAY_PPP1 ל PPPOE אחרי זה הוא הסביר לי איך ליצור חיגן חדש שמתחבר ישירות לאינטרנט ולא דרך VPN. מישהו יכול להסביר לי מה הוא שינה והאם יש הבדל בין שתי השיטות? ( יתרונות / חסרונות ) תודה

• 3 תגובות
    • 11.4k צפיות
  12. Started by .AloN,

תגידו מה זה שרת Proxy ? וזה נכון שזה יכול להסתיר את האיפי או משהו כזה ? אני לא בטוח שזה הפורום הנכון אבל לא מצאתי פורום יותר מתאים.

• 2 תגובות
    • 3.8k צפיות
  13. Started by waizman,

יש לי ראוטר אלחוטי/קווי של 3COM ויש שם אופציית ProxyARP, ולא הבנתי כ"כ בעזרה מה זה עושה... הנה מה שכתוב: Proxy ARP is the technique in which one machine, usually a router, answers ARP requests intended for another machine. By "faking" its identity, the router accepts responsibility for routing packets to the "real" destination. Proxy ARP allows a site to use a single IP address with two physical networks. Following is the setting procedures on ProxyARP function 1.Set the GW wan ip in static ip mode,such as ip: 10.0.0.2,submask: 255.255.0.0,route:10.0.0.1 2.Enable ProxyARP on WEB UI and set the Public IP range you want to set on PC in your LAN network such as from 10.0.0…

• 4 תגובות
    • 4.4k צפיות
  14. Started by DiSc@MaN,

מצאתי גרסת firmware חדשה לאלקטל 510 שברשותי. ראיתי שברשימת הדברים החדשים IPQoS אבל לא הבנתי בדיוק מהו (אני חושב שזה משו שמאפשר לי להגביל רוחב פס לכל מחשב. אני צודק?) הבעיה היא שלא מצאתי שום חומר באנגלית על הפירמוור הזה אלא רק בהולנדית. העידכון הוא רישימי והוא יושב על אתר החברה בהולנד. קישור לעידכון למי שרוצה : http://www.speedtouch.nl/downloads/510_Upgrade_427.exe

• 3 תגובות
    • 4.3k צפיות
  15. Started by simplest,

מה זה רייט אדפטיב? תודה מראש

16. Started by Ewingum,

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by Night,

ואיך מחברים את זה ויוצרים רשת?

• 1 תגובה
    • 3.1k צפיות
  18. Started by ras81,

שלום כאשר אני נכנס לחלק מדפי האינטרנט הדפדפן מודיע לי שיש RSS ושואל אם לאשר לו או לא - מה זה בדיוק? תודה

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  19. Started by Dante_9,

לאחרונה אני רואה הרבה איזכורים של המונח הזה במיוחד בהקשר של FIREFOX

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  20. Started by amirxbox,

שלום לכולם!!! מישהו יכול להסביר בבקשה מה זה RWIN פשוט ב TCPOPTIMIZER הוא ממליץ לי על ערך גבוהה ולפי אתר בדיקה ממומל על ערך נמוך בהרבה.. ב TCPOPTIMIZER ערך של 256960 באתר:http://www.dslreports.com/tweaks ערך של 8000 אז אם מיהו יודע שיסביר כי בהסבר באנגלית לא הבנתי מישהו אמר לי לא להתייחס לבדיקה באתר כי השרת לא בארץ, אבל לרוב אני מוריד וגולש לאתרים מחול אז כן להתייחס??

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by dids22,

מה זה TIME_WAIT\SYN_SENT תודה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Lapua23,

שלום לאחרונה הצטרפתי לHOT NET 500 מגה. HOTBOX 4 - מקבל את המהירות במלואה לפי בדיקה. שמתי לב לאחר מעבר להוט נט שהפינגים טיפה גבוהים , אם פעם היה 65 עכשיו 90 . יש לי בפורטים משהו שנקרא TEREDO , וTunnel adapter Teredo Tunneling Pseudo-Interface. הבנתי שיש משהו שנקרא NAT או Double Nat - לפי whatismyip: IPV4 מתחיל ב77 IPV6 מתחיל ב2a00:a040: רציתי לדעת אם זה משנה - אני בעיקר מוריד טורנטים ומשחק משחקי רשת. המהירות בטורנטים יורדת ועולה סביב 12 MB , כך שלא כל כך התרשמתי . עוד שאלה - אני כרגע עם הHOTBOX 4 , האם יש צורך בקניית נתב פרטי? קראתי פה הרבה התכתבויות של אנשים שעשו זאת. האם יש משהו לעשות עם זה ? תודה…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by shelley duncan,

מופיע כזה ערך בנתב בהפניית פורטים

• 1 תגובה
    • 4.8k צפיות
  24. Started by tiptipon,

יש לי נתב LINKSYS WRT300N והבנתי שאפשר להחליף את מערכת הפעלה לTOMATO מה זה בדיוק ובמה זה יותר טוב ?

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  25. הדבר היחיד שמצאתי פה זה שיופינפי מוריד את רמת האבטחה. אם זה כך אז אני צריך גם לבטל אותו בנתב?

• 7 תגובות
    • 23.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים