עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אני פונה שוב לפה לעזרה אחרי שעה עם תכנאי לנובו בטלפון והבעיה לא ניפתרה הבעיה היא : הכרטיס עצמו הוא 100 לא 10 ...זה מחשב חדיש אבל ההעברת קבצים פשוט לא זזה !!!!!!! עם המחשבים האחרים ברשת הכל טס...5 מגה עוברים ב 2 שניות אבל עם הנייד לוקח 12 דקות !!! ניסינו התקנת דרייבר אחר.....ניסינו התקנת דרייבר אחרון ...ניסינו לשחק עם ההגדרות להעביר מ 100MB ל 10 ...או מ 100 FULL DUPLEX ל 100 HALF DUPPLEX .....כלום לא עזר ...עדיין ההעברת קבצים או בכלל רק לראות את המחשב השני ברשת לוקח שנה (לגלוש בספריות הכוונה...) כמובן שניסיתי להעביר פורטים בראוטר ובכלל ניסיתי לחבר את הנייד לכבל רשת אחר , זה לא הבעיה בכבל הנייד פועל על XP HOME בניגוד לשאר המחשבים ברשת שפועלים על XP PRO ...אבל נאמר לי שזה…

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  2. Started by omri011,

אני כבר הרבה זמן לקוח של בזק בינלאומי, ומשנה שעברה גם בחבילת גיימר 3 מגה. אבל בזמן האחרון שמתי לב שפתאום הביטורנט שלי לא זז, ואתמול התחלתי לחקור קצת. קודם כל שהסתבר לי שבזק חונקת את המהירות של משתפי קבצים, אז הפעלתי הצפנה (העלה לי את המהירות מ15 במקסימום ל70), וגם גיליתי שהרבה התלוננו מאז אפריל על הקטע אצל בזק. בכתבה בYNET אמרו שבזק מעודדים אנשים לעבור לחבילת גיימר בשביל ניתוב יותר טוב בקטע הזה, אבל נשמע לי כמו בולשיט, כי המהירות שלי עדיין נדפקת ופעם בכמה זמן אני מתחבר מחדש ומשנה פורט אחרי שהמהירות שוב צונחת. אני הולך להתקשר ולשאול על הקטע הזה (מישהי אמרה שם שאחרי שהיא התקשרה היא שמה לב שהמהירות עלתה והניתוקים הפסיקו), אבל אני תוהה אם כדאי לעבור לספקית אחרת. אני לא חושב ש…

• 5 תגובות
    • 893 צפיות
  3. איך יותר כדאי לי לחבר את המחשב השני לאינטרנט? דרך ראוטר אלחוטי? או לחבר שני קווים לאינטרנט?

• 6 תגובות
    • 893 צפיות
  4. שלום לכולם, ברשותי מספר רשתות 1Gb/s.. על מנת להבין את אופן פיזור העומס בהן (כל אחת בנפרד), צירפתי תמונה של רשת "כללית".. 1. האם מחשב המחובר ל-ROUTER, יקבל גישה יותר "טובה" לאינטרנט מאשר מחשב המחובר ל-SW/AP#3 למשל? 2. עבור מחשבים הניגשים ל-"משאב" (מחשב עם מסד-נתונים / מדפסת רשת / כונן-רשת / ..), האם ישנה עדיפות לחברם יחד עם המשאב תחת אותו ROUTER/SWITCH/AP ? 3. האם התשובה לשאלה הקודמת תהיה שונה אם מדובר בתעבורת טקסט או תעבורת מולטימדיה? תודה רבה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  5. Started by AirBlad3,

סתכלו עכשיו יש לי מחשב אחד ( ראשי ) שהוא עם הכרטיס רשת של מת"ב והמודם , ומחשב שני אצלי בחדר מחובר אליו ( נו אתם יודעים רשת פשוטה , הכל עובד יש העברת קבצים אינטרנט הכל בסדר גמור ) עכשיו יש לי מחשב שלישי שאני רוצה להבעיר את הצורב ואת האינטרנט אליו . אז חבר שלי אמר לי למה אתה שובר את הראש תקנה HUB אבל עכשיו אומרים לי שזה עושה כל מיני בעיות אז מה שאני מבקש ממכם ועם אתם יכולים לענות תענו כמה שיותר מהר כי זה דחוף. אז מה כדי לי לקנות כדי לחבר 3 מחשבים ביחד ( יש לי 3 כרטיסי רשת כבר ) כאילו מה לקנות HUB או SWITCH ( תסבירו לי מה זה SWITCH) וכל זה ( עם אתם יכולים דברו יותר בספציפיות) בבקשה זה דחוף תודה מראש

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  6. Started by danielnd,

היי חברים! אני רוצה שתעזרו לי עם שאלה שעלתה לי לראש. אם אני מחבר את המחשב שלי ל-2 רשתות אינטרנט שונות בו-זמנית (למשל, אחד דרך מתאם רשת אלחוטי ואחד דרך מתאם הרשת החוטי ) מהירות האינטרנט שלי תגדל?

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  7. מכירים את האתר הזה שנתפח מלא חלונות you are idiot אני חייב את זה בבקשה אנשים

• 2 תגובות
    • 892 צפיות
  8. Started by realmagic,

אהלן, יש לי בבית רשת LAN עם ראוטר של EDIMAX המחברת בין שני מחשבים: הראשון, מחשב שולחני רגיל שמחובר עם כבל לראוטר. השני, לפטופ המחובר עם WIFI (הרשת האלחוטית מוגנת על ידי סינון MAC-ים). אני מנסה לגשת ממחשב אחד למחשב השני (וזה לא משנה מי האחד ומי השני במקרה הזה) ואני לא מצליח אפילו להעביר פינגים בינהם או להתחבר עם NET-BIOS. כשאני עושה פינג מהלפטופ למחשב השולחני, אני מקבל הודעות של SYN_SENT ב-netstat ובכלים של בקרת רשת שהורדתי מהאינטרנט, אני רואה שנכנסת תקשורת מהמחשב השני אבל לא נוצר קשר בפועל. ניסיתי לבדוק אם יש איזה פיירוול עליהם אבל חוץ מזה של מיקרוסופט (ויכול להיות סקיור-קליינט של Checkpoint), לא מצאתי כלום. כששני ה-FW מכובים, אני עדיין לא מצליח ליצור שום קשר בין המחשבים.…

• 5 תגובות
    • 892 צפיות
  9. היי חברה אשמח אם תעזרו לי אני רוצה להכנס לראוטר שלי בבית edimax ואני לא נמצא בבית ואני יודע שאפשר גם להכנס ממקום אחר בבקשה שמישהו ישביר לי איך אני יודע שזה משהו ב remote management או משהו כזה אשמח אם מישהו יסביר לי או יעזור תודה

• 3 תגובות
    • 892 צפיות
  10. כשאני רוצה להוריד סרטים או סדרות כמו כוכב נולד אז כאשר אני לוחץ על ההורדה זה לא מוריד לי למחשב אלה מפעיל את זה ישירות במדיה פלייר משמע ההורדות הישירות הופכות לצפיות ישירות האם יש מצב שזה משהו בהגדרות?

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  11. Started by leoleo,

אהלן, הדירה כ-100 מ"ר יש לי בסלון ראוטר של TPLINK ARCHER 600 החדרים הרחוקים (כ-10 טר מהראוטר) בדירה הם ללא קליטה :הממ"ד ומולו חדר נוסף שהקליטה שם היא ממש רק בכניסה. בממ"ד יש חיבור רשת. את ה-WIFI אני לא צריך בממ"ד אלא בחדר שמולו מה בעצם האפשרויות שלי? האם להתקין סוג של מפיץ WIFI דרך חיבור הרשת בממ"ד ובשאיפה זה גם יגיע לחדר ליד? האם יש המלצות לא להתקין מכשיר שמפיץ WIFI בממ"ד שהוא חדר ילדים?

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  12. Started by Cheif,

האם ההכרזה על ה-iPhone החדש מערערת את מעמדו של ה-iPad כ-"גאדג'ט הנחשק ביותר"? http://www.netcheif.com/blog/?p=708

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  13. המודם גורם להפרעות בסאונד שיוצא מהמחשב (זימזום קבוע) יש דרך להחליף מודם או לפתור את הבעיה באיזה שהיא דרך?

• 3 תגובות
    • 892 צפיות
  14. Started by Imtheman,

אני מנסה לשתף פקס כדי שאני אוכל לשלוח פקס מכל מחשב ברשת , אחרי הרבה נסיונות גיליתי שווינדווז אקס פי לא תומך בשיתוף פקסים. מישהוא מכיר איזה תוכנה טובה שיודעת לשתף את הפקס? גם לינוקס יתקבל בברכה ,וכמובן ישנה עדיפות לתוכנות חינמיות . דרך אגב לאן נעלמה ווינפקס ? היא זכורה לי(אולי שלא בצדק ) בתור תוכנת פקסים אגדית, סימנטק כבר לא מוכרים אותה יותר ?

• 4 תגובות
    • 892 צפיות
  15. Started by Tov_Tov,

יש לי בעיה מעצבנת שנמשכת כבר איזה חודש, אני לא מצליח לעשות לוגין לHotmail ( דרך אגב יש לי IE ) ברגע שאני מנסה להתחבר הוא הופך למסף לבן, עושה כאילו הוא מעלה, את האתר אבל אז הוא נתקע במסך הלבן ולא ממשיך. ניסיתי כמה חשבונות ועדיין זה קורה בכולם , עכשיו הקטע הוא שזה קורה רק במחשב שלי ודרך מחשבים אחרים אני מצליח להתחבר . לפעמים הוא מצליח להתחבר חלקית ומראה לי את הרשימה של המכתבים אבל אז כשאני מנסה להכנס לאחד מהם עוד הפעם הוא מגיע למסך לבן כאילו הוא חושב ונתקע ככה שעה.. חשבתי שזה איזה תולעת או ספייוור אבל הורדתי כל תוכנה אפשרית כמעט ושום דבר לא עוזר. למישהו יש מושג איך לפתור את הבעיה ? ובבקשה אל תגידו לי להחליף בראוסר כי טוב לי עם IE ( עד עכשיו כמובן ) ואחרים כמו FIRE FOX וכ…

• 6 תגובות
    • 892 צפיות
  16. חבר שלי סיפר לי על כך, אך לא היה לו מקור ספציפי שעליו הוא התבסס ויכל להפנות אותי אליו.

• 5 תגובות
    • 892 צפיות
  17. יש לי ראוטר של checkpoint safe@office ואני מוצא כלום על פתיחת פורטים לאימיול בבקשה מי שיש לו פורטים שיביא לי כי אני עובד עצות :'(

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  18. Started by jetman,

בהודעה הקודמת רשמתי כי אני מחפש להחליף דגם G2 בG1, על הדרך יצרתי קשר אם חברת "אוקטביוס" שהם עובדים אם חברת D-LINK בארץ, הם מוכרים DSL-6740U, מן הסתם לא הגרסה המותאמת לבזק, אבל גם הוא VDSL, השאלה אם יעבוד? או ניתן לצרוב עליו גרסה של בזק?

• 2 תגובות
    • 892 צפיות
  19. Started by ios,

שלום יש לי כרטיס רשת מסוך edimax 7722l רציתי לדעת האם יש אפשרות לשים אנטנה כזו http://www.dealextreme.com/p/2-4ghz-11dbi-sma-omnidirectional-wifi-antenna-47783 על הכרטיס רשת במקום להחליף לראוטר אטנות והאם אתם ושבים שזה יעזור?

• 3 תגובות
    • 892 צפיות
  20. Started by Artemis Entreri,

היי אני כיום לקוח של 018 ואני ממש מאוכזב מהמהירויות שאני מקבל, אני שוקל לחזור לבזק בינלאומי או לעבור לאורנג' רציתי לדעת איזה חבילות באילו מחירים אנשים פה הצליחו להוציא מבזק בינלאומי ומאורנג' בסדר גודל של 2.5 עד 5 מגה על תשתית ADSL אני מאוד אשמח גם לתגובות על המהירות של הספקיות הנ"ל. תודה !

• 3 תגובות
    • 892 צפיות
  21. Started by itaysk,

מחר אני צריך לעשות רשת בין 2 מחשבים אחד עם WINXPRO והשני WIN98 אני מחבר אותם ישירות כ.רשת לכ.רשת עם כבל מוצלב אז עשיתי בזה עם ה XPPRO סתם לראות איך זה את הויזרד של רשת ביתית בחרתי את כל ההגדרות אבל איך אני עושה את זה במחשב השני? הוא שאל אותי בסוף אם אני רוצה לעשות דיסקט של הויזרד להעביר למחשב השני. את זה? ואחרי שאני עושה את הרשת איך אני עושה שמהמחשב עם ה WIN98 יוכלו לקרוא\לכתוב על ההארדיסק של המחשב עם ה XPPRO? תודה רבה למי שיענה תשתדלו מהר בקשה כי זה למחר בצהריים

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  22. Started by Natan_Rozen,

היי שלום התקשרתי לספק שלי (ברק) בקשר להתקנת רשת חוטית, הם טוענים שצריך נתב חוטי שיקשר בין המחשבים ועל זה הם רוצים 350 שקלים. האם זה נחוץ? קראתי כאן את המדריך באתר בנושא, הבנתי שנחוץ רק כבל רשת מוצלב. למה הם מתקינים את הנתב החוטי הזה אם כך? תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 892 צפיות
  23. Started by Sherlock,

שלום לכולם! שאלה שלי מכוונת לאלו שנתקלו בבעיות דומות.בקצרה:הנני מחובר לטריפל סי והוט תשתית,חבילה של 5 מגה,דפדפן אופרה,שני מחשבים אחד נייח שני לפטופ שניהם מחוברים דרך ראוטר TP-Link 1043nd,עד לפני שבעויים הכל היה תקין,דפים נפתחים מהר מאוד,אונליין וידאו רץ כמו משוגע ללא תקיעות. לפני שבועים נתקלתי לבעיה שאנני מסוגל לראות אונליין וידאו,כל הזמן יש לאגים,וידאו רץ לא חלק,פניתי לתמיכה שלהם,שיניתי הגדרות במחשב,ניסיתי בכמה דפדפנים,לא עזר,מישהו יכול לתת הצעות מה יכולה להיות בעיה ויתכן מישהו מכיר תוכנה שבודקת אונליין וידאו? תודה מראש לכולם!

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  24. אני משתמש בתוכנה remote control ביטלתי את חומת האש ביטלתי גם את האנטי וירוס הפעלתי מחדש, גם המחשב השני ביטל את חומת האש. ואני עדין מקבל את השגיאה: can't connect to the server מה עוד אני יכול לעשות? (בהנחה שהבעיה אצלי)

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  25. Started by lital1,

היי... אני עומדת לרכוש מחשב לחדר שלי וברצוני לאפשר אינטרנט למחשב שבתוך החדר שלי... יש מחשב עם אינטרנט מחוץ לחדר שלי וברצוני לקנות ראוטר אלחוטי ובעזרת כרטיס רשת אלחוטי שיתחבר למחשב שאני אקנה לגלוש באינטרנט. הבעיה היא שהחדר שלי הוא ממד (מעין מקלט) ואני חוששת שאם אני ארכוש ראוטר אלחוטי וכרטיס אלחוטי התדרים לא יהיו מספיק חזקים בגלל שהקירות מבטון ואני לא אוכל לגלוש באינטרנט בכלל או שהאינטרנט יהיה איטי ממש. המרחק בין החדר שלי לבין המחשב עם עמדת האינטרנט הוא בערך 10 מטרים. אשמח לקבל חוות דעת מכם... תודה...

• 7 תגובות
    • 892 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.