עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by LaHaV1,

יש לי תקלה במחשב השני שלי אני מחובר באמצעות חייגן הכול עבד עשיתי תיקון וינדוס ונעלם החייגן התקשרתי לעשות חייגן חדש ואמרו לי שאי אפשר כי חסר קובץ ptp משהו כזה תעזרו לי לא בראש שלי לפרמט עכשיו בגלל חוסר של קובץ מסויין עם מישהו מכיר תבעיה ויכול להסביר לי איך לפתור אני ישמח מאד הספק - אינטנט זהב תשתית- בזק תודה רבה להב.

• 5 תגובות
    • 867 צפיות
  2. הדבר החשוב לי זה תווך הקליטה!!!!!!!!!! : -EDIMAX 7727In -TRENDNET TEW-644UB USB -tplink tpl-tlwn821n -DYNAMIC DV-WL-700N-M -LEVEL 1 L1-WUAO600 -TPLINK TL-WN851N -TPLINK WN821N USB -D-LINK DWA-140 USB תודה רבה רבה מראש TANGUSH

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  3. Started by A-L-o-n,

החייגן פשוט מסרב להתחבר עם L2TP אני מנסה להתחבר והוא מביא לי שגיאת 692... שזה בעצם מודיע על כך שהמודם לא בתקן הרגיל, אבל הבעיה היא שהוא כן בתקן הרגיל, וכשאני מתחבר דרך pptp הוא מתחבר בלי בעיות.

• 4 תגובות
    • 867 צפיות
  4. Started by XMB,

אהלן, אני גר בארה"ב ויש לי VERIZON FIOS (קישור סימטרי של 25MB), בכל מקרה יש לי מחשב HTPC קומה למטה ומחשב שמתרוצץ לעיתים גם לידו, לשניהם הקישור הוא בין 30 ל - 35% לפי DD-WRT, מבחינת ה SIGNAL הוא בערך 64 אבל ה SNR במצב נורא גרוע בין 20 ל30 (25 לערך לרוב). קצב ההורדה הוא 300K לכל היותר, נבדק מחשבון פרמיום בראפידשר כאשר במחשב נייח/לפטופ בקומה העליונה איפה שהראוטר נמצא מוריד על 3-3.5MB לשנייה. קצב העברה בוינדוס עומד על "160MBPS" אבל ב DD-WRT על 5.5MBPS לא יודע למה להאמין, הקישורית בוינדוס מוגדרת כ FAIR ורק 2 קווים כאשר יש לי לפעמים קישורית אינה זמינה... אני כרגע נמצא על קושחת ה MINI, האם זה משנה אם אשדרג לסטנדרט או MEGA? שיחקתי עם הערוצים כולל UPPER ו LOWER ב 40HZ וכל הערוצים …

• 4 תגובות
    • 867 צפיות
  5. Started by vitali02,

עשיתי סיסמא לראוטר הבעיה היא שכשאני נכנס למחשב השני אני צריך להקיש כל פעם את הסיסמא.. איך לשנות את זה שהסיסמא תישמר?

• 3 תגובות
    • 867 צפיות
  6. Started by aviram20,

היי הזמנתי רשת אלחוטית מבזק וגם מתאם למחשב השני מאחר ואני רוצה לחבר את שנייהם לאינטרנט עד פה הכול בדר.. עכשיו אני מחובר על אחד וחצי מגה וזה רק עם מחשב אחד שרציתי לשדרג ל4 היא אמרה שאין אפשרות כי התשתיות לא מספיקות או משהו כזה.. ומה שהיא הציעה לי זה שאני יקח את המודם האלחוטי והמתאם במהירות אחד וחצי ואחרי שיהיו תשתיות אני ישדרג ל4 עכשיו השאלה לי היא כזאת 1 וחצי מגה על שני מחשבים זה יהיה איטי ? יעבוד מהר? שני המחשבים שפועלים עובדים בישביל אינטרנט ובישביל גלישה ממוצעת בילבד יהיה משהו מורגש? זה יפריע? אם כן איך זה בא לידי ביטוי במחשב ..? כמה כול מחשב צורך בשימוש סביר של גלישה באינטרנט..? תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 867 צפיות
  7. שלום אני משתמש בראוטר Edimax BR-6104K תחת חלונות XP SP2...מחובר לHOT ספק 012. יש לי בעיה מוזרה, בזמן האחרון יש לי בעית גלישה בזמן שתוכנת הuTorrent עובדת במקביל. שהתוכנה כבויה הכל בסדר, אך כאשר אני מפעיל את התוכנה אחרי כמה דקות לא ניתן לגלוש בדפדפנים, לא במחשב שלי ולא בשאר המחשבים שמחוברים לראוטר. לעומת זאת הuTorrent עובדת ומחוברת וגם המסנג'ר מצליח להתחבר. לאחר מכן לא מספיק לעשות איתחול למחשב בכדי לחזור ולגלוש בדפדפן אלא צריך לעשות ריסט לראוטר ורק אז הכל חוזר לתקינות. למישהו יש מושג מה הבעיה ואיך מתגברים עליה? תודה!

• 7 תגובות
    • 867 צפיות
  8. שלום אני מנסה לשמוע רדיו דרך האינטרנט תחנות ישראלות והם נשמעות מקוטע או חלק לא ניתן לתפוס אותם האם צריך לפתוח פורט כדי לשמוע רדיו באטרים לא מצויין שום מיידע זה קורא עם אקסלורר 7 או 8 וגם מוזילה

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  9. אם אני מבצע בדיקת מהירות אינרנט מהאתר התפעולי של בזק אני מקבל תוצאה נורמלית של מהירת האינרנט שלי, אבל האינרנט שלי זז לאט ! יש לי 2 מחשבים בבית, באחד מותקן IE6 ובשני FF3 (המחשב שממנו נכתבת ההודעה), הבעיה נמצאת רק במחשב השני. חשבתי לפתוח פורטים של הפיירפוקס אבל לא מצאתי ברשת את הפורטים, מישהו יודע אותם ? או אולי פיתרון אחר שיעזור ? מיותר לציין שהמחשב נקי מרוגולות ווירוסים ומאובטח בNOD 32 מעודכן.

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  10. Started by omrij,

(אני מקווה שאני בפורום הנכון) התקנתי פקס במחשב והגדרתי את winfax שידפיס פקסים נכנסים רציתי לדעת אם יש אפשרות שהמודם יענה רק לפקסים ויתעלם משיחות קוליות (האם הוא בכלל יכול להבדיל בין סוגי השיחות?)

• 6 תגובות
    • 867 צפיות
  11. Started by LRa,

זאת ההודעה שפירסמתי בפורום WINDOWS שם לא ממש עזרו לי והפנו אותי לכאן(שזה גם משהו) ניסיתי לשתף ספריה ב WINXP, אז הלכתי ל WINDOWS EXPLORER, לחצתי כפתור ימני ואז על SHARING AND SECURITY, סימנתי V על " SHARE THIS FOLDER ON THE NETWORK" עשיתי OK ואז קיבלתי ERROR : "an error occurred while trying to share 'folder' : The server service is not started. The shared resource was not created at this time. " טוב אז מה שניסיתי זה ללכת ל FOLDER OPTIONS ואז ל VIEW ולהוריד את ה V מ USE SIMPLE FILE SHARING. עכשיו כשאני הולך ולוחץ קליק ימני על הסיפריה, אין לי SHARING AND SECURITY, ורק כשאני הולך ל PROPERTIES אז יש לי שם SECURITY אבל אין SHARING( מה שכן אמור להיות, אתם יכולים לנסות בבית ). ל…

• 4 תגובות
    • 867 צפיות
  12. Started by 1,

מדובר על WINXP PRO SP1 עם פירוול פנימי מובנה וZONE ALARM PRO מעודכן. אם אני לא טועה אני צריך לפתוח פורטים, אז איך עושים את זה?

• 4 תגובות
    • 867 צפיות
  13. Started by VooDoo3,

היי לכולם , לפני חודש בערך , נשלחה בפורום "רשתות ואינטרנט" תגובה ובה לינק לדף שמרכז את כל ההגדרות של ספקיות האינטרנט השונות . בדף היתה טבלה גדולה וכל ספקית עם הכתובות השונות ל: DNS , Gateway , Proxy , SMTP , POP3 וכו' .. השתמשתי בחיפוש ולא מצאתי , אני אודה לכל מי שיוכל להאיר את עיני , או למצוא לי דף אחר עם אותם נתונים .

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  14. Started by esaly,

שלום לכולם! יש לי בעיה של איטיות במשחק רשת כאשר לאחר כמה דקות של משחק חלה גם התנתקות. אני עובד עם ראוטר אלחוטי של 3COM מדגם 3CRWE53172 ניסיתי לחבר את הראוטר עם כבל במקום האלחוט והתופעה עדיין חלה....הבנתי שיש לי בעיה בראוטר אז ניסיתי לבודד אותו ולחבר את מודם כבלים ישירות למחשב שלי.....התופעה נעלמה. לא ברור מה בעייתי בראוטר שלי... אם מישהו יוכל לעזור אני אשמח!!! תודה רבה מראש! ערן.

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  15. מה אני יכול לעשות? יש לי שיתוף קבצים בין שניהם.. אבל אין אינטרנט.. יש לי חיבור קבוע לכבלים ועשיתי שיתוף אינטרנט דרך החיבור של האינטרנט אבל זה לא עוזר מה אפשר לעשות?

• 8 תגובות
    • 867 צפיות
  16. שמעתי שישנה מערכת שמתחברת בקצה אחד לטלויזיה ובקצה שני למחשב דרך רשת אלחוטית ומאפשרת צפייה בסרטים מהמחשב ישירות בטלויזיה. מישהו שמע אם יש כזו מערכת בארץ ואם אין אז אם יש תחליף כלשהו שינמע הרצת כבל מהמחשב לטלויזיה? תודה,

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  17. חבר שלי סיפר לי על כך, אך לא היה לו מקור ספציפי שעליו הוא התבסס ויכל להפנות אותי אליו.

• 5 תגובות
    • 867 צפיות
  18. Started by אמיר מיאיר,

שלום רב ! רכשתי מערכת אנדרואיד לרכב 5.1 חיברתי מודם ( נט סטיק ) ואני לא מצליח לגלוש . נאמר לי ע"י הספק מחול כי עליי להשתמש במודם של חברת Huawei e1750 וזה יפתור את בעיית ההתחברות . כיצד אני יודע איזה מודם לרכוש .יש כל מיני דגמים בדגם הספיציפי הזה . איך אני מוודא שהוא יתאים לרכב ? אשמח לקבל עזרה בבקשה על מנת לבדוק אילו נתונים נדרשים על מנת שיעבוד בפועל ולא ארכוש סתם מודם ( כבר רכשתי אחד והוא לא נותן מענה - לא מתחבר ) . תודה אמיר.

19. Started by iveco,

אני רוצה לקנות ראוטר סלולארי (שהוא גם תומך קווי בזק) רציתי לדעת אם יש הבדל בין ראוטר 4G עם יציאה USB שאליו מחברים דונגל סלולארי או SIM שמחברים ישירות לראוטר מה עדיף ? ישנה עוד אפשרות לקנות ראוטר סלולארי שהוא מיועד נטו לסלולאר הוא נראה כמו מכשיר סלולארי והוא גם זול מתחיל ב 219 שקל BOON 4G ? חייב עזרה מתלבט ! נ.ב. חיפשתי ראוטר תומך 5G אבל הוא נורא יקר יכול להגיע ל 2000 שקל אין משהו זול כרגע אז אני אסתפק ב 4G .

20. היי! אז נתחיל מנתונים יבשים: 1. יש לי חיבור של בזק 100 מגה ADSL, לא מתכנן לעשות סיבים כי בעל הדירה כרגע לא בקטע של לשדרג. 2. יש לי מחשב נייד, נייח, מכשיר פלאפון וטלוויזיה מחוברים לנתב, מתוכם רק הפלאון בWIFI. (פלאפון חדש של סוני) כרגע יש לי ASUS AC 68U מעודכן עם קושחת MERLIN. הכל בינתיים עובד בסדר, אבל ראיתי נתבי ASUS חדשים של גיימינג בעלויות של 800-2000 ש"ח עם WIFI6 ורציתי לשאול לדעתכם האם יהיה לי שיפור מורגש ביציבות החיבור/אבטחת החיבור משדרוג שכזה? אם לא, מי כן יועיל מראוטרים כאלה כדוגמת AX88U או הROG החדשים שעולים 1500 ש"ח?

21. Started by Leon Spec,

היי חברים, מקווה שכולם בריאים שומרים על עצמם! אשמח לקבל עזרה בהעברת הראוטר שלי למצב מודם וחיבור של הראוטר שלי אליו (Linksys WRT1900) לצערי אני עושה את כל הפעולות הרגילות 192.168.1.1 ל PPPoE WAN - סימנתי ומחקתי - ניגשתי ל OTHER WAN והוספת חדש 2 אופציות מוסיף את שתיהם ואת שתיהם במצב של מודם - Next - בחירת BRIDGING - שמרתי - הלכתי ל WIRELESS וכיביתי WIRELESS - Reboot לראוטר דרך התפריט וזהו, אז עברתי לראוטר שלי. הבעיה מתחילה שכאשר הנורה של האינטרנט נכבת היא יותר לא חוזרת ואין אינטרנט גם לאחר חיבור הראוטר למודם והגדרת כל הנתונים. אשמח אם מישהו יעזור כי לא כיף לשבת בבית בתקופה הזאת בלי אינטרנט טוב

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  22. Started by kdani,

אני רוצה להגדיל את טווח ה-WIRELESS של מודם בזק, מדובר בבית די גדול בצורת ר' - בו הרשת לא מגיע לחדרים הרחוקים מהמודם. האם לשם רפיטר ? יש מוצר מומלץ ? יש פתרון אחר יותר טוב ? (המטרה לקבל רשת אלחוטית גם בצד השני של הבית, HOME PLUG נותן מענה לנקודה קווית, אולי אפשר כל בסיס זה + עוד נתב אלחוטי ליצר רשת נוספת, אבל נראה לי פתרון יקר)

23. לאחרונה כל יום כשאני פותח דפדפן כרומיום במינט אני צריך להכניס את כל הסיסימאות של כל האתר שוב על מנת להתחבר. נראה לי שבמחשב הנייח אין בעיה רק בנייד. יש לכם מושג איך פותרים את זה? תודה מראש עריכה: תיקון: גם בנייח זה קורה.

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  24. Started by יואב שניר,

ראו את תוצאות בחינת רוחב הפס : התמונה היא בחינה של רוחב הפס תחת VPN חבילת הגלישה שלי היא 200/5 . רוחב הפס בבחינה הוא 10.88 . הצלחתי "לגנוב" קצת פס ב UPLOAD.

25. Started by XMB,

שלום, יש לי קצת בעיות באינטרנט לאחרונה, רציתי לשאול אם לאחר HR למודם (מודם מסוג RTA 1320A אינו ראוטר) נדרשים להגדיר לאחר מכן משהו במודם? תודה.

• 1 תגובה
    • 866 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.