עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. ספויילר

• 1 תגובה
    • 938 צפיות
  2. ניסיתי להעלות אותו למייל של ואללה שמכיל 1 GB אבל לא מצליח להעלות קובץ כזה גדול, ואין יל כח לפצל אותו בWINRAR כי הנמען לא יודע לתפעל WINRAR. איך אפשר בכל זאת לשלוח? (לא אי סי ולא מסנג'ר). האם יש איזה אתר שניתן להעלות לשם קבצים ואז החבר יוכל להכנס לאתר ולהוריד משם את הקובץ?

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  3. Started by blackbimer,

יש לי 2מחשבים בבית החלטתי לעשות שת בניהם עכשיו אני רואה ברשת מחירים מ 100 עד 3000..........מה ההבדל בינהם? ני כולה רוצה לחבר 2 מחשבים שיפעלו על ומדם של 750 תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 938 צפיות
  4. Started by Natan_Rozen,

היי שלום התקשרתי לספק שלי (ברק) בקשר להתקנת רשת חוטית, הם טוענים שצריך נתב חוטי שיקשר בין המחשבים ועל זה הם רוצים 350 שקלים. האם זה נחוץ? קראתי כאן את המדריך באתר בנושא, הבנתי שנחוץ רק כבל רשת מוצלב. למה הם מתקינים את הנתב החוטי הזה אם כך? תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 938 צפיות
  5. Started by alechik,

ערב טוב לכולם. יש לי 2 מחשבים בבית המחוברים ברשת אלחוטית , רציתי לדעת האם יש אפשרות לראות על צג של מחשב אחד את מה שמתרחש במחשב השני ? תודה מראש לעונים.

• 5 תגובות
    • 938 צפיות
  6. שלום, לאחרונה אני מחפש ב"נרות" לקנות ראוטר חדש לבית, כרגע קיים אצלי בבית ראוטר של בזק שכולל בתוכו מודם. הסתכלתי על כמה ראוטר שמגיעים ללא מודם, מה המשמעויות מבחינת ביצועים בין ראוטר שכולל מודם לאחד שלא?

7. Started by tratz,

יש לי שרת DELL עם סלוט הרחבה אחד של PCI-X 64bit 133Mhz. רציתי לדעת האם אני יכול לחבר אליו כרטיס רשת realtek 8139D רגיל בתצורת PCI?

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  8. Started by Tamir007,

יש הרבה משחקי רשת שאני לא יכול לשחק בגלל שאני מחובר לראוטר(חיבור בכבלים).... לי נראה שהבעיה נובעת מכך שהמחשב מזהה את האייפי שלו כהאייפי הפנימי שלו בתוך הראוטר משהו כמו 192.168.0.123... והמחשבים באינטרנט לא מזהים את המיקום שלו.... האם זאת הבעיה? ואם זאת לא הבעיה... אז איך אני פותח פורטים? יש לי D-link Defult getaway 192.168.0.1 ועוד שאלה... אם אני אעבור לHUB ... ואני אהיה המחשב הראשי, אז זה יפתור לי את הבילבול בין האייפי? והאם אני אצטרך להשאיר את המחשב שלי דלוק כל הזמן למרות שאני מחובר לאינטרנט כבלים? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 938 צפיות
  9. Started by 666,

יש לי אינטרנט בכבלים היתי רותה לדעת בבקהש איך מגדירים פרוקסי על הכבלים <?

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  10. היי, אני צריך נתב אלחוטי כדי שהלפטופ יוכל לגלוש ממנו. הקאץ' הוא שהוא ימוקם בממד. חיברתי את הנתב wrt54gl לבינתים והסינגל בסלון עומד באזור ה 60% עם מהירות הורדה אופטמאלית מהאינטרנט (1.5 מגהביט) כמו שכבר אמרתי, הנתב ישמש לגלישה באינטרנט נטו. הביצועים של wrt54gl מספקים - רק שהוא מבוזבז לשימוש הזה. השאלה היא אם נתב זול יותר יוכל לספק סינגלים כמו הלינקסיס דבר נוסף, היציבות של הנתב היא דבר חשוב. כך שנתב שקורס על יומיים לא בא בחשבון. תקציב- כמה שיותר זול העיקר שיענה על הצרכים. תודה.

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  11. שלום רב. אני חייל בצבא אז אין לי יותר מדיי זמן. אני חייב לקנות מחר ראוטר אלחוטי + כרטיס רשת אלחוטי על מנת לחבר מחשב שאין מרושת לרשת הביתית. כרגע יש לי ראוטר קוי, ואני מעוניין להחליפו. אין לי אינטרנט סופר מהיר, אלא כבלים רגילים. אני מעוניין בראוטר אלחוטי עם 4 קוים חוטיים. המלצות? האם ללכת על תקן G או N? ומה זה draft N? כמו כן, איזו חברה? Dlink, 3Com, Edimax? אשמח להמלצה כלשהי לזוג מוצלח של ראוטר+כרטיס רשת תומך. אני לא מעוניין להוציא המון כסף על העיניין, אבל אם אתם ממליצים כן להשקיע עוד, אז אני זורם. מצטער על דחיפות הנושא, ותודה על העזרה! ;D[br]פורסם בתאריך: 1.10.2009 בשעה 18:38:41 נכון לעכשיו אני מתלבט בין שני הזוגות הבאים:D-LINK: D-Link דגם DIR-615 http://www.ivory.co.i…

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  12. אהלן. יש לי מספר מסוים של מחשבים, כל אחד רואה את השני ברשת מקומית. איך אני יכול לגרום לכך שמחשב X, לא יראו שאר המחשבים? כלומר, שמחשב X יהיה חסום לגמרי הן מבחינת גישה ישירה לקבצים, שיתופם בhomegroup וגם שלא יהיה אפשר להתחבר דרך mstsc בremote. האם מספיק יהיה לחבר למחשב המסוים הזה router ולהגדיר שם firewall? או שישנן דרכים קלות יותר?

• 0 תגובות
    • 938 צפיות
  13. אהלן. אני רוצה להעביר כבל בין שני קצוות הבית, הלכתי והשקעתי 400 שקל בכבל של 40 מטר, ועכשו מסתבר שחסרים לי 4 מטרים.. אז חשבתי על פתרון אפשרי והגעתי לכמה, הראשון יהיה לחבר את הכבל להאב ומשם לחבר עוד כבל, אבל זה מסורבל מאד, מה גם שבמקרה כזה ההאב חייב להיות בחוץ, משמע לא במקום סגור, וגשם וכאלו זה בעיה.. הרעיון השני שלי היה משהו שאני לא בטוח אם קיים, פשוט מעיין תחנת מעבר קטנה שבכל קצה שלה יש כניסה לכבל רשת (נקבה) וככה אפשר לחבר ליחידה שני כבלים, אחד מכל צד. קיים כזה דבר? אם כן איפה אפשר להשיג ובכמה כסף?

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  14. שלום, קבלתי היום הצעה מנטוויז'ן ל100 מגה ספק פלוס תשתית בזק ב99 ש"ח. השאלה היא האם כדאי לעבור מבחינת איכות השירות והמוצר שאני מקבל. ממה שאני שמעתי מחברים אין הרבה תמונות עלייהם אך בכל זאת אני קצת חושש. תודה

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  15. Started by Bah_gots_pIII_450,

למישהוא יש מושג אם spacenet עדין עובדים? או איך אני יכול לקבל אינטרנט לוויני? כי את האמת, לא נראה לי שלערוצי זהב או לבזק בכלל איכפת שלמושב מסריח באמצא המרכז אין תשתית לחיבור לאינטרנט המהיר שלהם וכך אני נדפקתי לתמיד (או עד שהחוק שיחייב אותם בפריסה ארצית יכנס לתוקף).

• 1 תגובה
    • 937 צפיות
  16. Started by וורן,

שלום לכולם!! יש לי בבית מחשב נייח עם win7 ultimate. כמו כן יש לי בבית מחשב נייד עם win7 ultimate. יצרתי קבוצה ביתית ביניהם והצלחתי לעשות שיתוף של ספריות אך לא הצלחתי לעשות שיתוף של כוננים. אשמח אם תעזרו לי בעניין הזה.

• 1 תגובה
    • 937 צפיות
  17. Started by dog,

צריך לקבל בהקדם החלטה בין 2.5/256 ל- 3/300. ההפרש הכספי לספק ולתשתית כ-12 שח. מוכן להוסיף אם אכן אראה הבדל. שימושים אופייניים: גלישה בין אתרים, פתיחת סרטוני יו טיוב, פתחת קבצי מוסיקה באתרים,הורדות מוסיקה וכו'.

• 9 תגובות
    • 937 צפיות
  18. Started by elior021,

שלום לכולם, חיברתי שתי נתבי cisco בsite2site ואני רוצה למנוע NAT בין הרשתות מישהו מכיר פקודה שיודעת לבטל NAT על destination ? למשל יש לי שתי סניפים אחד בתל אביב ואחד באילת כתובת בתל אביב 212.76.33.1 כתובת באילת 212.30.60.1 מהראוטר באילת אני רוצה שמי שיפנה לכתובת 212.76.33.1 בתל אביב לא יחול עליו NAT תודה מראש אליאור

• 2 תגובות
    • 937 צפיות
  19. שלום! השאלה שלי היא האים ניתן לחבר שני כרטיסי רשת אלחוטיים זהים (מאותה חברה ודגם), וע"י כך להתחבר לשתי רשתות אלחוטיות שונות? השאלה היא יותר לכיוון תקלות חומרה.

• 4 תגובות
    • 937 צפיות
  20. יש לי רשת ביתית,מודם USB והמחשבים מחוברים דרך כבל מוצלב. בשתי המחשבים מותקן WINDOWS XP PRO כיצד אפשר להגביל מהירות הורדה של המחשב שני ברשת? כלומר להגביל את משפק הKBPS של ההעלאה וההורדה שלו, תודה. (כדרך אגב,אי אני יכול לקבל על המחשב שני שליטה אבסולוטית וגישה לכל התיקיות והאפליקציות?)

21. שלום רב, עקב אכזבות חוזרות ושנינות מרשת האלחוטית שלי בבית, רציתי לדעת האם רכישת מתאמי איט'רנט לחשמל יסיעו להגביר את המהירות. המחשב ממוקם בממד ואילו הנתב המרכז בחדר הסמוך. האם התצורה הזו תאפשר הגברת המהירות ? האם יש איזושהי דרישה מרשת החשמל הביתית כדי להשתמש במכשירים אלו ולסיום, על איזה ציוד אתם ממליצים . תודה מראש. יניב

• 2 תגובות
    • 937 צפיות
  22. שלום לגולשים, ברצוני לקנות שרת מדפסת מהסוג שמצורף כאן: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=73195... השאלה שלי היא כזאת, אני כרגע גולש ברשת ביתית האם השרת הזה יודע להתחבר לרשת הביתית שלי או שמה אני אצתרך בכל פעם שאני רוצה להדפיס להתחבר לרשת אחרת (הרשת של המדפסת) ואז להדפיס או שהמדפסת פשוט תופיע כמחשב נוסף ברשת הביתית הקיימת אצלי בבית? מקווה שהסברתי את עצמי כראוי. מחכה לתשובה, דודי.

• 2 תגובות
    • 937 צפיות
  23. Started by aviv70,

יש לי sip trunk של 012, הם דרשו לפתוח פורטים מסוימים לip שלהם, כך שא"א להתחבר מip אחר. האם יש ראוטר שתומך באפשרות כזו, לפתוח פורטים רק לIp מסוים או לmac מסוים. או קושחה של ddwrt שתומכת בזה. אם לא איך עושים את זה בלינוקס/אסטריסק. שאלה נוספת tp link 841 עם קושחת ddwrt שהחיבור לאינטרנט קורס. ממה זה נובע?

• 0 תגובות
    • 937 צפיות
  24. שלום לכולם. אני יודע שאתם מקבלים המון שאלות כאלה, אז אני אנסה לתמצת את המידע החשוב. אני מחפש המלצה לנתב אלחוטי. להלן מה שחשוב לי בו/פרטים חשובים: (אם שכחתי משהו חשוב, אנא תגידו לי) - יש לי כרגע חיבור ADSL של 014 עם מודם B-focus router 270pk, במהירות 1.5Mb - הנתב אמור לחבר מחשב אחד (בקשר חוטי), ומחשב נייד (בקשר אלחוטי) מדגם Inspiron 1525, עם כרטיס רשת מדגם Intel 3945 WLAN (802.11a/g) Mini Card. המחשב הנייד יריץ XP, בתקווה. (אפשר שהראוטר יהיה מחובר באופן תמידי, נכון? ללא תלות במחשב הנייח). - טווח החיבור הוא לא יותר מ10 מטר, אבל דרך 3-4 קירות בלוקים - אנחנו משתמשים הרבה בשיתוף קבצים, אז רצוי שזה יהיה ראוטר שנוח לפתוח בו פורטים וכדומה. - אם יש אפשרות לראוטר עם פיירוול מובנה, …

• 5 תגובות
    • 937 צפיות
  25. Started by itaysk,

מחר אני צריך לעשות רשת בין 2 מחשבים אחד עם WINXPRO והשני WIN98 אני מחבר אותם ישירות כ.רשת לכ.רשת עם כבל מוצלב אז עשיתי בזה עם ה XPPRO סתם לראות איך זה את הויזרד של רשת ביתית בחרתי את כל ההגדרות אבל איך אני עושה את זה במחשב השני? הוא שאל אותי בסוף אם אני רוצה לעשות דיסקט של הויזרד להעביר למחשב השני. את זה? ואחרי שאני עושה את הרשת איך אני עושה שמהמחשב עם ה WIN98 יוכלו לקרוא\לכתוב על ההארדיסק של המחשב עם ה XPPRO? תודה רבה למי שיענה תשתדלו מהר בקשה כי זה למחר בצהריים

• 1 תגובה
    • 937 צפיות

דיונים חדשים בפורומים