רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,498 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ! ברצוני לבנות רשת אלחוטית ויש אפשרות לקנות את הנתב אלחוטי משולב מודם מבזק בתשלומים ... יש שם כמה אופציות : האם כדי לקחת אחת מהם או לקנות מודם ונתב אלחוטי עצמאית ? הנתבים הם : נתב ECI B-Focus 352+ AZTECH 600EW או DLIink DSL -604 תודה לכל העוזרים .
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
הצלחתי לגרום למחשבים להיות באותה קבוצת עבודה אבל כשאני מנסה להתחבר למחשב אחד מהשני זה אומר שהגישה נדחתה.. קודם זה עבד ועשיתי ריסט לאחד המחשבים ואז זה אומר שאין גישה.. איך אני מסדר את זה כבר אין לי כח.. אני מנסה כל הזמן ולא מצליח אחרי הריסט מחשב אחד מראה את המחשב השני ואומר שאין גישה להתחבר והמחשב השני מראה רק את עצמו..
-
- 8 תגובות
- 884 צפיות
-
-
היי צריך עזרה דיי התייאשתי מברק ככה עובדות קודם אני מחובר דרך ברק והוט חיבור דרך הכבלים ללא חייגן עכשיו בניסיון ראשון לגלוש ללא חייגן אבל רק בראשון אם אתם זוכרים זה אוטומטית מביא אותך לעמוד שבו אתה מקיש שם משתמש וסיסמא רק בפעם הראשונה עכשיו אני צריך להגיע לעמוד הזה שוב להחליף שם משתמש וסיסמא איך עושים את זה??
-
- 6 תגובות
- 884 צפיות
-
-
הלן, יש לי מספר שאלות לגבי נתב חדש, מחברה ZTE מדגם ZXHN H198A א. האם זה נחשב נתב טוב? ב. הממשק שלו שונה ממה שאני רגיל אליו, איפה אני רואה בממשק שהוא מחובר? ואת קצב החיבור שאני מקבל מהתשתית?
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
התקנתי על השרת שלי את BulletProof FTP Server, הגדרתי את כל ההגדרות הדרושות, שמנסים להתחבר אליי משץמשים מבחוץ, הם מצליחם להיכנס ואני גם רואה אותם בתוכנה נכנסים, אבל לאחר שמתחיל תהליך ה List הם מקבלים הודעת שגיאה: Data Connection Error: connection has timed out למישהו יש מושג איפה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבת שלום, האינטרנט שלי עושה בעיות מוזרות ומסרב לפתוח דפים מסויימים, לדוג': www.maxthon.com www.sony.com www.misticriver.net מישהו יודע כיצד פותרים את הבעיה? תודה רבה, רועי
-
- 5 תגובות
- 884 צפיות
-
-
חבר שלי סיפר לי על כך, אך לא היה לו מקור ספציפי שעליו הוא התבסס ויכל להפנות אותי אליו.
-
- 5 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אצל אחי זה המחשב הראשי שהכל מחובר השקע ADSL המודם (B-FOCuS 270) והראווטר (Level One FBR-1418TX) אצלו כלום לא השתנה לא נגענו או שינינו משהו בהגדרות. אצלי נמצא המחשב המשני שמחובר דרך כבל מוצלב עשיתי לו פירמוט מה אני צריך להגדיר עכשיו בשביל להתחבר לאינטרנט ?
-
- 10 תגובות
- 884 צפיות
-
-
-
אהלן, אני מחובר עם הוט ו-014 לאינטרנט. כבר שבוע שהאינרנט זוחל ברמות של מודם 28.8K. היום התקשרתי לשאול מה נסגר, והתשובה שקיבלתי היא שיש בעיות בתשתית ושהטכנאים עובדים על זה. שאלתי כמה זמן זה אמור לקחת, והנציגה אמרה לי שאין צפי. כלמור זה יכול גם לקחת חצי שנה... מה עושים?
-
- 5 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אנחנו מנסים להקים רשת משני האבים של 8 פורטים וראוטר עם 4 פורטים האם זה אפשרי לחבר ביניהם ושכל המחשבים יוכלו לתקשר אחד עם השני ? * זה בשביל סוג של מסיבת רשת
-
- 8 תגובות
- 884 צפיות
-
-
היי הזמנתי רשת אלחוטית מבזק וגם מתאם למחשב השני מאחר ואני רוצה לחבר את שנייהם לאינטרנט עד פה הכול בדר.. עכשיו אני מחובר על אחד וחצי מגה וזה רק עם מחשב אחד שרציתי לשדרג ל4 היא אמרה שאין אפשרות כי התשתיות לא מספיקות או משהו כזה.. ומה שהיא הציעה לי זה שאני יקח את המודם האלחוטי והמתאם במהירות אחד וחצי ואחרי שיהיו תשתיות אני ישדרג ל4 עכשיו השאלה לי היא כזאת 1 וחצי מגה על שני מחשבים זה יהיה איטי ? יעבוד מהר? שני המחשבים שפועלים עובדים בישביל אינטרנט ובישביל גלישה ממוצעת בילבד יהיה משהו מורגש? זה יפריע? אם כן איך זה בא לידי ביטוי במחשב ..? כמה כול מחשב צורך בשימוש סביר של גלישה באינטרנט..? תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום לכולם! שאלה שלי מכוונת לאלו שנתקלו בבעיות דומות.בקצרה:הנני מחובר לטריפל סי והוט תשתית,חבילה של 5 מגה,דפדפן אופרה,שני מחשבים אחד נייח שני לפטופ שניהם מחוברים דרך ראוטר TP-Link 1043nd,עד לפני שבעויים הכל היה תקין,דפים נפתחים מהר מאוד,אונליין וידאו רץ כמו משוגע ללא תקיעות. לפני שבועים נתקלתי לבעיה שאנני מסוגל לראות אונליין וידאו,כל הזמן יש לאגים,וידאו רץ לא חלק,פניתי לתמיכה שלהם,שיניתי הגדרות במחשב,ניסיתי בכמה דפדפנים,לא עזר,מישהו יכול לתת הצעות מה יכולה להיות בעיה ויתכן מישהו מכיר תוכנה שבודקת אונליין וידאו? תודה מראש לכולם!
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
היי, הציעו לי היום מבצע באורנג' של חיבור חינם לאינטרנט מהיר ל3 חודשים, שזה כולל גם ראוטר והתקנה ושיחות חינם. בדקתי והם הדגישו במיוחד שאין שום התחייבות מעבר לזה. זה נשמע טוב, אבל האם זה באמת כזה טוב? ובאמת חינם לגמרי? אשמח לדעתכם, תודה.
-
- 7 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום לכולם לחברה שלי שי אינטרנט בכבלים והיא משתמשת בלינוקס יש לנו הרבה בעיות ניתוקים כנראה כתוצאה מהחייגן של נטויז'ן בכל אופן רציתי לדעת אם לכבלים יש איזשהו מודם שהוא גם נתב או שאפשר להפוך אותו לכזה.. תודה לעוזרים.:]
-
- 8 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אני מניח שרובכם יודעים שהיום הוכרזה באופן רישמי מערכת ההפעלה Windows 7. אני משתמש במערכת ההפעלה הזו כבר כמה שבועות על המחשב הראשי שלי והאמת היא שיש לי רק מילים טובות להגיד עליה. כפי שכתבתי כבר לפני כמה שבועות בשרשור אחר בנושא, WIndows 7 היא מחליפה ראויה ל-XP ולדעתי כל אחד מאיתנו צריך לשקול בחיוב את המעבר למערכת הזו. ב-Windows 7 יש הרבה חידושים ושיפורים, וגם בתחום העיסוק של הפורום יש חדשות. אתם מוזמים לקרוא עליהן במדריך הזה -- http://www.netcheif.com/Articles/W7-XP-NET/W7-XP-NET.htm
-
- 4 תגובות
- 884 צפיות
-
-
היי... אני עומדת לרכוש מחשב לחדר שלי וברצוני לאפשר אינטרנט למחשב שבתוך החדר שלי... יש מחשב עם אינטרנט מחוץ לחדר שלי וברצוני לקנות ראוטר אלחוטי ובעזרת כרטיס רשת אלחוטי שיתחבר למחשב שאני אקנה לגלוש באינטרנט. הבעיה היא שהחדר שלי הוא ממד (מעין מקלט) ואני חוששת שאם אני ארכוש ראוטר אלחוטי וכרטיס אלחוטי התדרים לא יהיו מספיק חזקים בגלל שהקירות מבטון ואני לא אוכל לגלוש באינטרנט בכלל או שהאינטרנט יהיה איטי ממש. המרחק בין החדר שלי לבין המחשב עם עמדת האינטרנט הוא בערך 10 מטרים. אשמח לקבל חוות דעת מכם... תודה...
-
- 7 תגובות
- 884 צפיות
-
-
הנ"ל מוגבל עד 300 מגה (הבנתי שכל כרטיס הרשת האלחוטי הם כך, האמנם?), היתכן שבשל כך יש קשיים בגלישת ה Wi Fi בבית דרך ה HOTBOX? מהמחשב הנייח שמחובר בכבל, הכל עובד מצויין ומהר, ובדיקת מהירות אפילו מגיעה כמעט ל 100 מגה, מהלפטופ דרך האלחוטי, האינטרנט בקושי זז, בדיקת מהירות מראה 1 מגה, ואתרים בסיסיים עולים לאט מאוד. התמיכה הטכנית טוענת שחייבים כרטיס רשת שתומך ה 1G, גם אם מנצלים הרבה פחות, מבחינת הטכנולוגיה הנדרשת לתמיכה ב 100 מגה, כרטיס הרשת חייב להיות תואם, אחרת הביצועים יהיו ירודים מאוד. היתכן או שמדובר בסתם תירוץ?
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אני כבר הרבה זמן לקוח של בזק בינלאומי, ומשנה שעברה גם בחבילת גיימר 3 מגה. אבל בזמן האחרון שמתי לב שפתאום הביטורנט שלי לא זז, ואתמול התחלתי לחקור קצת. קודם כל שהסתבר לי שבזק חונקת את המהירות של משתפי קבצים, אז הפעלתי הצפנה (העלה לי את המהירות מ15 במקסימום ל70), וגם גיליתי שהרבה התלוננו מאז אפריל על הקטע אצל בזק. בכתבה בYNET אמרו שבזק מעודדים אנשים לעבור לחבילת גיימר בשביל ניתוב יותר טוב בקטע הזה, אבל נשמע לי כמו בולשיט, כי המהירות שלי עדיין נדפקת ופעם בכמה זמן אני מתחבר מחדש ומשנה פורט אחרי שהמהירות שוב צונחת. אני הולך להתקשר ולשאול על הקטע הזה (מישהי אמרה שם שאחרי שהיא התקשרה היא שמה לב שהמהירות עלתה והניתוקים הפסיקו), אבל אני תוהה אם כדאי לעבור לספקית אחרת. אני לא חושב ש…
-
- 5 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מספר רשתות 1Gb/s.. על מנת להבין את אופן פיזור העומס בהן (כל אחת בנפרד), צירפתי תמונה של רשת "כללית".. 1. האם מחשב המחובר ל-ROUTER, יקבל גישה יותר "טובה" לאינטרנט מאשר מחשב המחובר ל-SW/AP#3 למשל? 2. עבור מחשבים הניגשים ל-"משאב" (מחשב עם מסד-נתונים / מדפסת רשת / כונן-רשת / ..), האם ישנה עדיפות לחברם יחד עם המשאב תחת אותו ROUTER/SWITCH/AP ? 3. האם התשובה לשאלה הקודמת תהיה שונה אם מדובר בתעבורת טקסט או תעבורת מולטימדיה? תודה רבה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
טוב זה העיניין כבר חרשתי כל אתר באינטרנט כל פינה כל חור אני כבר לא יודע מה לעשות... אז ככה זה הסיפור היה לי מחשב עם מודם של ALCATEL מדגם SPEED TOUCH HOME היה אינטרנט הכל עבד חלק... עכשיו הכנסנו עוד מחשב לבית... בעזרת מדריך הפכתי את המודם מדגם SPEED TOUCH HOME ל SPEED TOUCH PRO ... שעכשיו לפי מה שהבנתי הוא ראוטר לשתי המחשבים... מפה לשם לא אני התקנתי את הרשת אבל הוסיפו לי עוד מכשיר שמחובר בין המודם למחשבים מכשיר של EDIMAX שלפי מה שהבנתי הוא "סוויץ" שאני לא יודע מזה.... אני לא יודע איזה דגם הסוויץ אני רק יודע שכתוב עליו EDIMAX broadband router... האינטרנט עובד בשני המחשבים הכל חלק ויפה אין שום בעיה... חוץ מבעיה אחת... תוכנות הורדה ובמיוחד אימיול... יש לי ID נמוך ומזהה נמוך ו…
-
- 5 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום אב. יש לי בבית חצי קומה למעלה שלא קולטת תשדירים של WIFI רגיל MIMO (מקווה שפגעתי בשם הנכון) אני לא מעוניין לנסות. מה הפיתרון ע"ג רשת החשמל בבית הכי זול שקיים. איזה מתאם.... אני צריך 2 מתאמים + נתב. תודה.[br]פורסם בתאריך: 8.06.2008 בשעה 18:15:08 אפשר התייחסות ממישהו?
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
שלום , אני מתלבט האם להתקין את הגירסה החדשה שיצאה 1.33NA ,כרגע הROUTER עובד על גירסה 1.21. האם לאנשים כאן יש ניסיון עם הגירסה החדשה? אשמח לתגובות .
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3229518,00.html האם היא תתן פינגים יותר טובים מאשר החבילה של ה 5 מגה?
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
חושב לרכוש את הראוטר הזה? מישהו מכיר אותו? אמין? יוכל לשדר מעבר לקיר ממ"ד? תודה!!!
-
- 6 תגובות
- 883 צפיות
-