עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לכולם פירוט הביעה עם קצת רקע : בבית שלי יש שלוש קומות.. בקומה העליונה ישנם שני מחשבים שבאחד מהם יש ראוטר אלחוטי כזה משולב והשני מחובר אליו ע"י כבל [ולא באופן אלחוטי במטרה לשפר יכולת הורדות וכ"ו ] הבעיה היא .. רכשתי לפני כמה ימים מחשב חדש לחדר שלי שנמצא בקומה השנייה [שוב המחשב עם הראוטר קומה שלישית ] אני לא יודע איך לחבר אותו לרשת הביתית מכיוון שהוא נמצא קומה מתחת ועוד זה חדר ביטחון T_T אם זה יהיה משהו אלחוטי זה אמור להוריד לי את יכולת ההורדות וכ"ו ככה הבנתי ... ולא יודע איך אפשר לחבר את הממחשב ע"י כבל מכיוון שסגירת הדלת סוגרת הרמטית את הפתח ואין מקום להעביר כבל על הרצפה כי הדלת ל תסגר .. האם יש דרך לפתור את הבעיה ?

• 8 תגובות
    • 907 צפיות
  2. Started by adlanm,

אני יודע שיש את נטמיטינג אבל היא מאחרת בשעות אני מחפש תוכנה פשוטה שפשוט מעבירה את הקול במהירות הקול

• 5 תגובות
    • 907 צפיות
  3. Started by 8-Ball,

לחבר שלי יש אייסיקיו ואני לא מצליח לשלוח לו קבצים...אחרי שאני שולח..הוא מאשר את השליחה הסטטוס נשאר ב-Listening עד שמופיעה הודעה "cant Establish connection" אין לו רשת... מה אפשר לעשות בשביל לסדר את זה? עשיתי חיפוש אבל כל הבעיות עוסקות במקרים שיש רשת..ואין לו..

• 7 תגובות
    • 907 צפיות
  4. Started by tomerezri,

שלום, חבר שלי עדכן מפה את החומרה לראוטר מפה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=445638.0 ולא מתחבר לו לאינטרנט עכשיו אשמח אם תוכלו לעזור בתודה, תומר

5. הסתדרתי פעם עם אלקטל משודרג, אבל איך עושים זאת עם מודם הכבלים ?

• 9 תגובות
    • 907 צפיות
  6. איזה ספק ותשתית אתם ממליצים לי לעבור וכמה אתם משלמים לחודש? כמה לספק או כמה לתשתית או כמה לשתיהם? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 907 צפיות
  7. כל אלה שרוצים לתבוע את משתמשי תוכנות השיתוף אז איך הם יעשו\עושים את זה? כאלו הדבר היחיד שמזהה את המשתמש הוא האי פי אז מאיפה הם יקבלו את האי פי של מיי שמשתמש בתוכנות שיתוף הקבצים? כאלו בתוכנות שיתוץ הקבצים מראים את האי פי של מי שאתה מוריד או מעלה ממנו?

• 7 תגובות
    • 907 צפיות
  8. Started by xpepx,

האם קיים מדריך פשוט לשיתוף כונן במערכת 7. כניסה ממחשב אורח ע"י IP או שם מחשב. איך נכנסים לפי שם מחשב? לאחר הגדרת IP ידני והגדרת כונן כמשותף הוא לא נותן לגשת מהמחשב האורח. מה עוד צריך לעשות??תודה

• 3 תגובות
    • 907 צפיות
  9. Started by TaMiRn2,

לא הבנתי מה זה בידיוק זה אירגון או תקן ??? ומה ההבדל בין זה ל 802.11G?

• 6 תגובות
    • 907 צפיות
  10. Started by ag43,

שיפצתי את הבית והעברתי כבל רשת (לא מוצלב) בקירות בתור הכנה לרשת עתידית שתנוהל ע"י נתב. אני מחכה עד שתקן N יהיה סופי לפני קניית הנתב ובינתיים מעוניין לחבר 2 מחשבים ישירות באמצעות הכבל הנ"ל. אני לא רוצה להתחיל לפרק את הקיים ולהחזיר שוב כשאקנה את הנתב. האם יש גאדג'ט כלשהו שמשמש רק כדי להפוך את אחת היציאות מחיווט "ישר" לחיווט "מוצלב"?

• 8 תגובות
    • 907 צפיות
  11. Started by ras81,

שלום האם יש אפשרות כלשהי להסתיר או לשנות את הIP שלי ברשת. שמעתי איפה שהוא שיש שרתי IP שנותנים לך IP זמני או משהו כזה, ואז פחות יש נסיונות פריצה וכו'

• 7 תגובות
    • 907 צפיות
  12. היי!, קיבלתי את הWRT54GL החדש, התקנתי לו קושחה הכי חדשה (23SP2) הSTANDARD , אני לא מוצא איפה להגדיר לקוח DHCP סטטי בראוטר! יש סיכוי שאין אופציה כזו???

• 5 תגובות
    • 907 צפיות
  13. האינטרנט הוא של הוט במהירות 30M אני מעוניין לקנות ראוטר חדש כי אחד המחשבים הרחוקים לא קולט את האדימקס כמו שצריך ככה שיוצא שאם אחד המחשבים משתמש חזק הוא פשוט "שואב" את כל הרוחב פס.. איזה ראוטר אפשר לקנות שייפתור את הבעיה? עד ה400 ש"ח..

• 0 תגובות
    • 907 צפיות
  14. Started by TAMIRRR013,

שלום! 1)אני רוצה ליקנות ראוטר מבזק האם כדי להזמין טכנאי? שהוא יעשה לי את הסיסמא שאנשים אחרים לו יכולים להיתחבר על חשבוני? 2)עם אני מביא טכנאי מבזק הוא כבר יביא איתו את הראוטר? או שאני צריך להביא אותו? תודה!

• 1 תגובה
    • 907 צפיות
  15. Started by alechik,

ערב טוב לכולם. יש לי 2 מחשבים בבית המחוברים ברשת אלחוטית , רציתי לדעת האם יש אפשרות לראות על צג של מחשב אחד את מה שמתרחש במחשב השני ? תודה מראש לעונים.

• 5 תגובות
    • 907 צפיות
  16. יהיה נחמד גם אם תהיה לו עוצמה חזקה. האם לדעתכם הEdimax EW7128G יעשה את העבודה?

• 5 תגובות
    • 907 צפיות
  17. Started by reuven5,

שלום חברים אני רוצה לעשות את זה ואני אפילו לא מצליח לעשות את השלב הראשוני שהוא אומר ככה: "1.הגדרת כתובת IP בכרטיס רשת בטווח X.192.168.1" איפה אני עושה את זה?

• 10 תגובות
    • 907 צפיות
  18. Started by lital1,

היי... אני עומדת לרכוש מחשב לחדר שלי וברצוני לאפשר אינטרנט למחשב שבתוך החדר שלי... יש מחשב עם אינטרנט מחוץ לחדר שלי וברצוני לקנות ראוטר אלחוטי ובעזרת כרטיס רשת אלחוטי שיתחבר למחשב שאני אקנה לגלוש באינטרנט. הבעיה היא שהחדר שלי הוא ממד (מעין מקלט) ואני חוששת שאם אני ארכוש ראוטר אלחוטי וכרטיס אלחוטי התדרים לא יהיו מספיק חזקים בגלל שהקירות מבטון ואני לא אוכל לגלוש באינטרנט בכלל או שהאינטרנט יהיה איטי ממש. המרחק בין החדר שלי לבין המחשב עם עמדת האינטרנט הוא בערך 10 מטרים. אשמח לקבל חוות דעת מכם... תודה...

• 7 תגובות
    • 907 צפיות
  19. Started by aviv00,

גם אם עושים איפי קבוע אין תגובה ל ROUTER עשיתי איפוס ניסתי לסגור את ה DHCP ולהחזיר אין שום דבר ראוטר נדפק :X

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  20. האם כרטיס DUAL PORT מספק לכל פורט 2000Mbps בFULL DUPLEX ולשניהם ביחד 4000Mbps ? או שזה סה"כ 2000Mbps בFULL DUPLEX שמחולק בין 2 הפורטים? אני מנייח שPCI מן הסתם לא יכול לספק דבר כזה בגלל הרוחב פס המוגבל שלו. ורק PCI -E X4 יוכל לספק את זה, האם זה אומר שכל כרטיס DUAL PORT עם PCI -E X4 יוכל לספק 4Gbps?

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  21. שלום לכולם הבוקר התחיל מוזר. לא הצלחתי לגשת מה Raspberry Pi שלי לרשת, אבל לאינטרנט כן הצלחתי להתחבר.. היה ממש מוזר ושברתי על זה את הראש קצת עד שהתייאשתי ואמרתי שאני אחזור לזה אחר כך.. הכתובת IP שלו נשארה כמו הכתובת ששמרתי לו דרך הראטור אז לא חשבתי שכאן הבעיה (למרות שב arp\dhcp table לא ראיתי אותו באמת..) עברתי למחשב נייד שלי, אני מנסה לגלוש באינטרנט והוא לא עובד. אני מנסה להכנס לנתב.. 192.168.1.1 ואני רואה Login Screen של נתב אחר! אבל אני עדיין מחובר לנתב שלי (לפחות זה מה שאני חושב, לפי ה SSID). בכל מקרה אני מכניס admin admin ואני בפנים ומסתבר שברשת של השכנים שלי. ה SSID שלהם שונה, יש להם הצפנת WEP ובכל זאת אני מחובר אליהם בלי להכניס סיסמה או משהו כזה, וה SSID שכתוב …

22. Started by efraimy,

האם יש למישהו נסיון עם מגדיל טווח אינטרנט אלחוטי מסוג NETIS ? איפה תריך למקם אותו ? האם הוא באמת עושה את העבודה ומגדיל טווח ? מה היתרונות והחסרונות שלו ?

• 0 תגובות
    • 906 צפיות
  23. Started by ras81,

יש לי חלונות XP עם SP2, פתאום התחיל מצב כזה, שכל מספר דקות אני מתנתק מהרשת (אני מחובר באמצעות כבלים לנטויז'יון) וזה לא נותן לי להחבר מספר דקות אח"כ (לא מזהה אותי ברשת) מה פתאום הבעיה? תודה וחג שמח

• 0 תגובות
    • 906 צפיות
  24. Started by Motix,

שלום לכולם. יש לי הוט 100 מגה. יש לי כמה מכשירים שמחוברים לאינטרנט: בWIFI: טלוויזיה smart tv es8000 (בסלון), מחשב נייד, 4 סמארטפונים (גלקסי) בכבל רשת: מחשב נייח, טלוויזיה של פיליפס, בלורי ורסיבר (בסלון) . כרגע אני מחובר כשHotBox עובד כמודם ואליו מחובר edimax BR-6524n ואליו אני מחבר את הנייח והטלוויזיה פיליפס בחדר. בסלון ובבית נמצאים שאר הדברים. אני לא יכול לחבר ככה את הרסיבר והבלוריי כי אין לי ראוטר/מודם בסלון. שאלות: 1. דיברתי עם הוט לשאול אם אפשר לחבר עוד מודם ואמרו שאי אפשר, הציע לי לקנות איזה pci משהו כזה כמו usb ב25 שקל לחודש שאוכל לחבר אותו בסלון. האם זה טוב? 2. אם אני אעביר מהחדר שלי 15-20 מטר של כבל רשת דרך הקיר, אחבר את המודם והראוטר בסלון ודרך הכבל אני אחבר את ה…

• 0 תגובות
    • 906 צפיות
  25. Started by lartzi,

חיברתי 2 מחשבים עם מודם ADSL רגיל (בזק) לפי הפורטים בראשי 198.168.0.1 ובשני 198.168.0.1 עם גייטויי לראשון . האינטרנט עובד פיצוץ אין לי שום בעייה אבל משום מה במחשב המרכזי אנני רואה את המחשב הנוסף אינני מצליח לחבר את המדפסת כיון שהוא לא מזהה שיש לי רשת או משהו כזה, כמו כן אני לא מצליח לעשות שיתוף קבצים אם למישהו יש רעיון אשמח לשמוע.

• 5 תגובות
    • 906 צפיות

דיונים חדשים בפורומים