רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, מנסה להוסיף Guest Network בנוסף לרשת הביתית על מנת שכל הגאדג'טים שאני פחות סומך על האבטחה שלהם (שואב רובוטי, מצלמת אינטנרט וכו') לא יוכלו לשמש לפריצה לרשת הביתית. הקונפיגורציה היא כזו: ראוטר ראשי - TP Link VR600 ראוטר שני - TP Link AC1750 (ראוטר שני משמש כנקודת גישה בממ"ד בשל בעיות קליטה) הראוטרים מחוברים קווית דרך סוויטץ' על מנת שהראוטר השני יפעל, ביטלתי DHCP והעתקתי את הרשתות כמו במדריך של TP Link: https://www.tp-link.com/us/support/faq/417/ נתקעתי ב: 1. הGuest Network לא עובדת באזור הראוטר המשני (יש חיבור, מופיע "No internet connection), מניח שזה בגלל ביטול DHCP? 2. האם יש למישהו הצעה איך להשמיש את הראו…
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
היי... אני עומדת לרכוש מחשב לחדר שלי וברצוני לאפשר אינטרנט למחשב שבתוך החדר שלי... יש מחשב עם אינטרנט מחוץ לחדר שלי וברצוני לקנות ראוטר אלחוטי ובעזרת כרטיס רשת אלחוטי שיתחבר למחשב שאני אקנה לגלוש באינטרנט. הבעיה היא שהחדר שלי הוא ממד (מעין מקלט) ואני חוששת שאם אני ארכוש ראוטר אלחוטי וכרטיס אלחוטי התדרים לא יהיו מספיק חזקים בגלל שהקירות מבטון ואני לא אוכל לגלוש באינטרנט בכלל או שהאינטרנט יהיה איטי ממש. המרחק בין החדר שלי לבין המחשב עם עמדת האינטרנט הוא בערך 10 מטרים. אשמח לקבל חוות דעת מכם... תודה...
-
- 7 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אני פונה שוב לפה לעזרה אחרי שעה עם תכנאי לנובו בטלפון והבעיה לא ניפתרה הבעיה היא : הכרטיס עצמו הוא 100 לא 10 ...זה מחשב חדיש אבל ההעברת קבצים פשוט לא זזה !!!!!!! עם המחשבים האחרים ברשת הכל טס...5 מגה עוברים ב 2 שניות אבל עם הנייד לוקח 12 דקות !!! ניסינו התקנת דרייבר אחר.....ניסינו התקנת דרייבר אחרון ...ניסינו לשחק עם ההגדרות להעביר מ 100MB ל 10 ...או מ 100 FULL DUPLEX ל 100 HALF DUPPLEX .....כלום לא עזר ...עדיין ההעברת קבצים או בכלל רק לראות את המחשב השני ברשת לוקח שנה (לגלוש בספריות הכוונה...) כמובן שניסיתי להעביר פורטים בראוטר ובכלל ניסיתי לחבר את הנייד לכבל רשת אחר , זה לא הבעיה בכבל הנייד פועל על XP HOME בניגוד לשאר המחשבים ברשת שפועלים על XP PRO ...אבל נאמר לי שזה…
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
איך החברה? ואיך הסט הנ"ל שלהם: http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1824433 תודה רבה רבה רבה רבה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אני הולך לחבר את הנתב הנ"ל לנתב אחר עם כבל ורוצה שהוא יאריך לי את הקליטה של הרשת האלחוטית. תודה.
-
- 4 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום , אני מתלבט האם להתקין את הגירסה החדשה שיצאה 1.33NA ,כרגע הROUTER עובד על גירסה 1.21. האם לאנשים כאן יש ניסיון עם הגירסה החדשה? אשמח לתגובות .
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-
-
-
ערב טוב ושבת שלום , יש לי בעייה בכניסה למשחק WAR COMMANDER דרך הפייסבוק כל ערב מהשעה 23:30 עד בערך 01:30 , המשחק הוא של חברת KIXEYE ויש להם אתר שאפשר לשחק דרכו ולא חייבים דרך הפייסבוק , גם שם אני נתקל באותה בעייה באותה השעה . יש לציין שרק למשחק או האתר הזה יש לי בעייה , אני מנוי בחברת הוט וכשאני בודק את מהירות הגלישה היא תקינה ( 100מ"ב) מעבר לשעות האלה המשחק או האתר עולים בלי בעייה ובלי באגים ... מישהו יכול להבין מה יכולה להיות הבעייה ?
-
- 0 תגובות
- 899 צפיות
-
-
לאחרונה שדרגתי ל5מגה מ4מגה ללא התחייבות ובאותו מחיר ועדיין, המהירות הורדה שלי מרוב העולם לא עוברת את ה120kb/s ורק שאני מוריד מהתשתית הארצית ההמהירות היא כמו שמובטחת. השאלה שלי; האם משנה מהירות ההורדה אם רוב השרתים לא יכולים לספק אפילו חצי מגה של רוחב פס לישראל? בזמן שחברים שלי מהעולם מורידים מאותו השרת במהירויות מדהימות(2-3MB/S) אני צריך להסתפק במועט.
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-
-
כבר שני ראוטרים שלהם פשוט מתנתקים כל הזמן. יש לי ראוטר משלי בכל מקרה, אבל אני רוצה לדעת מה לדרוש מהם בפעם הבאה. האם יש דגם מומלץ יותר היום שם שיכול לשמש רק כמודם? תודה.
-
- 0 תגובות
- 899 צפיות
-
-
יש לי חבר שקיבל סיסמא ויוזר מחבר שלו. שניהם גולשים יחדיו על אותו ספק.. איך זה יתכן? כמה אפשר על אותו אחד? בכל ספק זה ככה? זה חוקי? תודה לעונים?
-
- 6 תגובות
- 899 צפיות
-
-
מחשב 1 עם W7 והוא בחיבור אינטרנט עם נטסטיק המחשב השני הוא עם XP הצלחתצי ליצור רשת ולהתחבר למחשב הראשון אבל עדיין אני לא מצליח לגלוש דרך המחשב השני איך אמורים לאפשר את השיתוף אינטרנט?
-
- 3 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אם הדבר אפשרי אנא ידעו אותי בבקשה ענו לי במהרה הדבר מאוד חשוב
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
שלום, יש לי אינטרנט בתשתית כבלים (אם זה קשור בכלל :s05:) ורציתי לדעת איזה ISP הכי מומלץ כיום למשהו שרוצה בעיקר לשחק משחקי רשת (השירות לקוחות לא חשוב לי העיקר שיעבוד טוב). ובנוסף, אם זה אפשרי, תוכלו להמליץ לי על מסלול מסוים של ה-ISP ולהגיד גם כמה הוא עולה? תודה מראש לעונים.
-
- 12 תגובות
- 899 צפיות
-
-
יש לי בבית מודם/נתב אלחוטי שמחובר למחשב הראשי שלי, יש לי מחשב נייד שמתחבר אלחוטית לנתב הזה ואני רוצה לקנות גם כרטיס רשת אלחוטי למחשב נוסף בבית שיתחבר לנתב האלחוטי בצורה אלחוטית אבל יש לי בעיה אחת...אבא שלי הוא היה בצבא במודיעין והוא אומר שכל המכשירים האלה שהם אלחוטיים שהוא היה עובד איתם יש בהם קרינה ושהוא לא מוכן שאני יקנה עוד כרטיס רשת אלחוטי כי לפי מה ש/הוא אומר יש בו קרינה... השאלה שלי היא אם הוא צודק ואם זה רלוונטי בכלל רק לציוד שהוא היה עובד איתו? כי אני רוצה שתהיה לי בשבילו תשובה שתסביר לו מה הסיכונים אם יש בכלל... תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 899 צפיות
-
-
יש לי מודם Alcatel. עשיתי רשת ביתית עם hab (שתי מחשבים) ה-ADSL 0.750 מחובר למחשב שלי, אבל שאח שלי גולש באקספלורר, לא מוריד משהו פשוט מדפדף, קופץ לי הפינג ל 1000-2000 ואני פשוט לא יכול לזוז ככה. שהיה לי רשת בלי האב אז זה לא קרה למישהו יש מושג כלשהו? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-
-
יש לי תוכנה שבעזרתה אני שולח פקטות לכרטיס שרת שלי במחשב (הפקטות נשלחות מקובץ שנוצר ע"י Wireshark), השאלה שלי היא אם אני למשל רוצה לשלוח את ה-Packets למחשב אחר שנמצא איתי ברשת איך אפשר לעשות את זה ?
-
- 0 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום, יש לי בסלון את הראוטר מהסוג הזה - Netgear VEGN2610. בנוסף לזה יש לי תשתית+ספק ברוחב של 100Mb. בזמן האחרון אני ממש מרגיש שהראוטר הזה לא מצליח לספק את ה-100Mb כמו שצריך ו"קורס" תחת העומס. הוא נמצא באמצע הסלון, ומחוברים אליו כ-6-8 מכשירים (2 מחשבים וכל השאר פלאפונים - לא כולם אקטיביים 24/7). אין ספק שכצרכן עבר של חיבור פיזי (עם כבל) העולם הוא אחר, אך לפי כל מיני פוסטים של Chief זה נראה שיש פיתרון - ראוטרים איכותיים יותר (בהכרח יקרים). בסופו של דבר השאלה שלי היא האם יש אפשרות לקבל ביצועים טובים יותר ? ניתן להחליף את הראוטר של בזק בראוטר אחר ויהיה סבבה ? חובה vdsl ? האם יש דרישות נוספות ?
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-
-
חבר שלי סיפר לי על כך, אך לא היה לו מקור ספציפי שעליו הוא התבסס ויכל להפנות אותי אליו.
-
- 5 תגובות
- 899 צפיות
-
-
כל אלה שרוצים לתבוע את משתמשי תוכנות השיתוף אז איך הם יעשו\עושים את זה? כאלו הדבר היחיד שמזהה את המשתמש הוא האי פי אז מאיפה הם יקבלו את האי פי של מיי שמשתמש בתוכנות שיתוף הקבצים? כאלו בתוכנות שיתוץ הקבצים מראים את האי פי של מי שאתה מוריד או מעלה ממנו?
-
- 7 תגובות
- 899 צפיות
-
-
-
האם מספיק כרטיס רשת אלחוטי (ניקח לדוגמא את TP-LINK 321G) כדי לאפשר גלישה אלחוטית בבית, או שדרוש נתב לעבודה הזו?
-
- 7 תגובות
- 899 צפיות
-
-
יש לי ראוטר edimax, ומחוברים אלב שלושה מחשבים , ויש לי אינטרנט adsl במהירות 1.5. אני רוצה לפצל את מהירות שווה בן כול המחשבים כידה שאם אני מפעיל אימול זה לא יפרה לשאר המחשבים. איך אני עושה זות? תעזרו לי בבקשה ומהר תודה
-
- 3 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אני כבר הרבה זמן לקוח של בזק בינלאומי, ומשנה שעברה גם בחבילת גיימר 3 מגה. אבל בזמן האחרון שמתי לב שפתאום הביטורנט שלי לא זז, ואתמול התחלתי לחקור קצת. קודם כל שהסתבר לי שבזק חונקת את המהירות של משתפי קבצים, אז הפעלתי הצפנה (העלה לי את המהירות מ15 במקסימום ל70), וגם גיליתי שהרבה התלוננו מאז אפריל על הקטע אצל בזק. בכתבה בYNET אמרו שבזק מעודדים אנשים לעבור לחבילת גיימר בשביל ניתוב יותר טוב בקטע הזה, אבל נשמע לי כמו בולשיט, כי המהירות שלי עדיין נדפקת ופעם בכמה זמן אני מתחבר מחדש ומשנה פורט אחרי שהמהירות שוב צונחת. אני הולך להתקשר ולשאול על הקטע הזה (מישהי אמרה שם שאחרי שהיא התקשרה היא שמה לב שהמהירות עלתה והניתוקים הפסיקו), אבל אני תוהה אם כדאי לעבור לספקית אחרת. אני לא חושב ש…
-
- 5 תגובות
- 899 צפיות
-
-
האם כרטיס DUAL PORT מספק לכל פורט 2000Mbps בFULL DUPLEX ולשניהם ביחד 4000Mbps ? או שזה סה"כ 2000Mbps בFULL DUPLEX שמחולק בין 2 הפורטים? אני מנייח שPCI מן הסתם לא יכול לספק דבר כזה בגלל הרוחב פס המוגבל שלו. ורק PCI -E X4 יוכל לספק את זה, האם זה אומר שכל כרטיס DUAL PORT עם PCI -E X4 יוכל לספק 4Gbps?
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-