רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,498 דיונים בפורום זה
-
שלום , ברשותי מודם/ ראוטר סיבים שסופק עי"י ספק האינטרנט , הקליטה של הוואייפאיי ברחבי הבית לא מספיק חזקה ולכן אני רוצה לחבר ראווטר חיצוני , יותר חזק שיתן כיסויי מלא לכל הבית . השאלה האם איך בדיוק עושים את זה , האם מספיק לחבר את אחת היציאות של המודם לכניסת WAN של הראוטר , לחבר את הרואטר למחשב ולהגדיר אותו או שיש צורך באיזשהי פעולה נוספת . הראוטר הוא tp link archer c80 ו המודם הוא של ספקית האינטרנט ( אני לא מתגורר בארץ ) תודה .
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
מפה סכמטית של הדירה למטה. יש ראוטר של בזק במיקום המסומן באדום. הראוטר מחובר בכבל לטלוויזיה, XBOX ולמתאם להעברת רשת על קוי חשמל. מתאם נוסף נמצא בממד ומחובר לראוטר נוסף שמספק רשת למחשבים בממד. הקליטה בחדרי השינה מאוד חלשה, chromecast audio שנמצא שם מצליח לשדר מוזיקה, אבל נסיון לעבוד עם לפטופ בחדרי שינה לא מספק קליטה מספיקה. אני מעוניין לשפר את הקליטה בחדרי שינה. אפשרות אחת - תוספת נקודה על גבי רשת חשמל - אבל אני עושה שימוש בשקעים שם ואין לי ממש שקע פנוי בלי מפצל עליו. בעיה עיקרית - דירה שכורה. יש כבלים של hot להעברת טלויזיה לחדרים, אבל השקע המתאים ליד הראוטר פגום. בעיה נוספת - כל נסיון למשוך את הכבלים שבקירות נתקע - הם לא זזים. …
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי מחשב עם לוח DFI X48. המחשב מחובר לראוטר והכל עובד טוב כבר שנים. היום פתאום האינטרנט התחיל לעשות לי בעיות,פתאום אני לא מחובר ולא יכול להיכנס לראוטר, התקשרתי לתמיכה וחיברנו ישירות למודם ופתאום זה עובד, חזרתי לראוטר שוב פתאום עובד ואז שוב לא עובד וגם בחייגן פתאום לא עובד, האייקון של הכרטיס רשת מראה איקס אדום כאילו שאין כבל ואחרי שאני יוצר חייגן ולוחץ עליו עלמנת לפתוח אותו הוא רושם לי UNEXPEXTED ERROR. חשדתי שיש לי בעיה עם הכרטיס רשת ועברתי למחשב השני שגם הוא מחובר לראוטר ושם הכל עובד טוב גם עם חייגן וגם עם הראוטר ואפילו עם אותו הכבל של המחשב הראשון הבעייתי. עכשיו הייתי בטוח שיש לי בעיה עם הכרטיס רשת של המחשב אז חיברתי לו כרטיס רשת ישן שהיה לי ב-PCI. המחשב מזהה את הכרטי…
-
- 2 תגובות
- 944 צפיות
-
-
אין לי ROUTER\FIREWALL פועלים. אני מחובר לכבלים\נטויזיון. יש ברשותי מודם AMBIT שחור ישן (רשום עליו מתב DIGITAL). אני חיברתי מחשב אחד בחיבור USB למודם ושני בחיבור ETHRNET (כבל רשת). אני מצליח להתבר לאינטרנט רק עם מחשב אחד בו זמנית (פעם מחשב עם חיבור הUSB ופעם עם חיבור הכבל רשת) לאינטרנט ואילו המחשב השני הוא רושם לי את הודעת השגיאה הבאה(לאחר ניסיון של verifying username and password)א: Error 691: The computer you are dialing in to cannot establish a Dial-Up Networking connection. Check your password, and then try again. אודה לכם מאוד אם תוכלו להמליץ על דרך פתרון. תודה.
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה קניתי לפטופ למטרות לימודים. הבעיה היא שבחדר שלי אין ראוטר- הדסקטופ מחובר לאינטרנט דרך מודם. אני מחפש ראוטר כדי לחבר ישירות למחשב (לא למודם) דרך כניסת USB ולא ETHERNET, וליצור LAN עם הלפטופ (המטרה העיקרית: שיתוף אינטרנט, אבל גם למטרות שיתוף קבצים). קיים דבר כזה? אני לא צריך ראוטר עם טווח גדול (כ-5 מטר יספיקו בהחלט), ועדיף עם אפשרות כיבוי\הפעלה מהירים (שיהיה מופעל רק כשהלפטופ בשימוש). אתם מכירים כזה דבר? התקציב הוא בסביבות ה100-200 ש"ח. ועוד שאלה: השידורים של ראוטר יכולים להיות מסוכנים\לא בריאים ושאר הפחדות? יש בכלל לטעם להקפיד על מינימום זמן שימוש, או שזה זניח? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 957 צפיות
-
-
לאחר שהתקנתי שתי תוכנות אילו האתרים אצלי הפסיקו לעלות חוץ מכמה אתרים שגם כן עולים ממש איטי. ניסיתי לשחק בהגדרות של תוכנות אילו אך גם זה לא עזר. מחקתי את התוכנות האילו אך גם זה לא עזר!! עדיין האתרים לא עולים! ומה שדי מפתיע גם שבמחשב אחר בבית שמותקנת בו רשת ועובד מאותו מודם שהמחשב שלי עובד גם האתרים מסרהים לעלות.. בבקשה עיזרו לי תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
כל פעם שאני רואה סרטונים באינטרנט על איכות של HD או אפילו 720P זה נתקע כל שנייה, מה אני יכול לעשות כדי לראות באיכות של HD בלי תקיעות ותקלות? זה תלוי במהירות של האינטרנט? תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי רשת ביתית עם ראוטר אלחוטי, במחשב האחר בביתי מותקן המודם הראשי, ובמחשב שלי מותקן הראוטר האלחוטי. קניתי מחשב חדש, ואת המחשב הישן הוצאתי מהרשת ביתית, חיברתי למחשב החדש את ה- USB של הראוטר האלחוטי, עשיתי כמה התקנים שצריך לעשות בווינדוס, ויש לי עכשיו אינטרנט במחשב החדש. הבעיה היא שהוא מתנתק כל כמה זמן. הקליטה טובה, היא על מצויין. משום מה לא יודע למה האינטרנט מתנתק אחרי כמה זמן. אני חושב שאני יודע מה הבעיה, כשאני שולח במסנג'ר ממחשב אחר בבית (שגם נמצא ברשת הביתית, במחשב הזה מותקן המודם הראשי) קבצים גדולים למחשב שלי, אז מתחילות כל הבעיות וזה מתנתק, למרות שבמחשב הישן שהיה מחובר לרשת הביתית זה בכלל לא היה קורה. זאת אופציה שלדעתי נראית הכי סבירה כרגע לבעיה, כי כשאנ…
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
-
ברשותי הראוטר הזה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=9398 הבית הוא 2 קומות, הראוטר עומד במין ארון תקשורת בקומה הראשונה, ובקומה השניה אני לא מקבל חיבור מהיר ויציב מספיק אם אני קונה עוד ראוטר בסגנון (רצוי שיתאים בחברה לא?) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=728766 אפשר פשוט לשים את החדש וזהו ולקוות שהוא מספיק חזק להגיע לקומה 2 בצורה יציבה, או שאפשר לשים את הראוטר הישן בקומה השניה בתור רפיטר (ואז צריך שכל הרשת תהיה G?), ולחבר בינהם קווית (יש הכנה בקירות)? האם זה אפשרי\מומלץ בשילוב הראוטר שקיים כבר אצלי?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. הבנתי שלראוטרים יש פיירוול מובנה. השאלה שלי היא איך אני יודע אם הפיירוול הזה פעיל, או לחילופין, האם הפיירוול תמיד פעיל ואי אפשר לכבות או להפעיל אותו? בנוסף, הפיירוול המובנה של ווינדווס (Windows XP Pro SP2) פועל אצלי כרגע. במידה והפיירוול של הראוטר כן פעיל, האם זה טוב ששני הפיירוולים פועלים במקביל? האם יש התנגשויות כלשהן בין הפיירוולים, או שבעצם הפיירוול של ווינדווס מתפקד כהגנה משנית וכדאי להשאיר אותו פעיל? תודה מראש =) נ.ב. אני משתמש ב-Edimax Broadband Router, אם זה עוזר.
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אז ככה, יש לנו 3 מחשבים של 012 באינטרנט אל חוטי, ואני לא רואה את המחשבים המחוברים ב"שכנים לרשת", רק את שלי. למה זה? כשאני מגיע אל המחשבים, דרך התחל חיפוש, כשאני נכנס למחשב של אחותי המחשב נתקע וקורס, אבל אצל המחשב של אמא שלי לא. יותר חשובה הבעיה השניה. איזה פרטים אני צריך להוסיף כדי שתוכלו לפתור לי את הבעיה, או איך פותרים את הבעיה? היו שלום, AND MAY THE FORCE BE WITH YOU! נ.ב. דבר בצורה פשוטה כמו למישהו שרק עכשיו הכיר את המחשב, כי אני [glow=red,2,300]ממש[/glow] לא מבין כלום!
-
- 2 תגובות
- 995 צפיות
-
-
אני מנסה להתחבר מנוטבוק(אסוס עם ווינ 7) לסימנס בזק המקומי שלי, ומקבל ב80% מהזמן "אין אפשרות להתחבר" הודעה. בדו'ח איבחון שגיאות מצויין שם שהרשת נסתרת ואין אפשרות להתחבר, מה שלא הגיוני כי שם הרשת מופיע במשבצת הWIFI, הראוטר מוגדר כפתוח לכל(WAP וWEP לא עובדים מה שלא ניסיתי) והרשת גלויה אני גולש מהאייפון בשניות ומזהה אותה, הווינ 7 מתעקש שהיא נסתרת ונותן תשובה סתומה ,"אין אפשרות להתחבר אל הרשת המוסתרת SIEMENS -XXX " יש לציין שלפעמים הוא כן מתחבר אוטו' בלי בעייה ואף משתף קבוצה ביתית כולל העברות קבצים ענקיים במהירות, הפיירוואל מוגדר כפתוח, המתאם רשת נותן חיווי תקין במנהל התקנים. בהגדרות צריכת החשמל הורדתי את האופציה לשינה למתאם האלחוטי. כבר שבוע שאני שובר את הראש עם זה..מה אני מפ…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, לא מזמן קניתי ראוטר של 3COM ולאחר שחיברתי אותו גילתי שאינטרנט איטי להחריד. יש לי חבילה של 2.5M ואני מוריד בקצב של 30K (מקסימום!). התופעה קיימת גם כאשר הראוטר מחובר באופן חוטי למחשב. כאשר אני מחבר את המודם באופן ישיר המהירות היא כנדרש (300K+). אני מחובר דרך הכבלים והספקית היא בזק בין לאומי. אין לי חייגן. ועשיתי עדכון קושחה לראוטר. הייתי שמח אם יש כאן משהו שמבין עניין יאמר לי מה לשנות בהגדרות. תודה ושנה טובה, אמיר
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתקין ADSL ביום ראשון ורציתי לנסות מספר ספקיות לפני שאני מתחייב לתקופת זמן כלשהיא. יש כזאת אפשרות בכלל??? משהו כמו בזק נט??? ואם כן, איך???
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכל הקהילה, בשבוע הבא, בעזרת ה', אני הולך לקנות ראוטר ל-3 מחשבים: 2 מחשבים בעל מערכת הפעלה ויסטה (אחד אולטימט, והשני הום פיריום) וה-3 הוא בעל מערכת הפעלה אקס.פי. עכשיו התשתית עובדת כך: 2 מחשבים בקומה העליונה בחדר הילדים. מחשב אחד בקומה למעטה בממד! אז אני צריך ראוטר טוב, מצידי לשלם עליו איזה 600 ש"ח אבל שיעבוד חלק. עכשיו אני רוצה גם לקנות את דונגל, מה כדאי לקנות? או שאין לזה מבחר גדול..? תודה רבה..
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
בימים האחרונים אני סובל מאיטיות מחרידה בצפייה בסטרימינג ב-Twitch.tv, נתקלתי בזה גם באתר סטרימינג אחר - 1080p נתקע כל כמה שניות. כשאני מנסה להוריד מה-VOD, רואים את זה בבירור: 60K לקובץ, לעומת 1MB לשנייה בלילה. בהורדה של טורנטים אני "נעצר" על 4 מגה לשנייה (נמוך יחסית לחיבור שלי, לא בדקתי בלילה), בהורדה מיוטיוב אני מגיע ל-11 מגה לשנייה (כלומר ביוטיוב הכל חלק). אני לא מאמין שההאטה היא מהאתר, אלה קצבים לא הגיוניים. המחשב שלי מחובר בחיבור קווי ואני מקבל 90MB נקי כל היום, הספקית שלי היא בזק בינלאומי. ההאטות ב-Twitch ובטורנטים גורמים לי לחשוב שאולי הספקית מאטה את הקצב. מישהו יכול לבדוק האם וידאו ב-Twitch.tv רץ חלק ב-1080p (מה שנקרא אצלם Source)? האם יש דרך לבדוק (מלבד התחברות לספ…
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, האם אתם מכירים אתר שבו עשו מבחנים לסוגים שונים של נתבים ויש שם השוואת ביצועים ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחובר היום בתשתית הוט + הוטנט ב-200Mbps. רוב המכשירים בבית מקושרים לאינטרנט באמצעות WiFi. אני מתלבט האם לעבור לתשתית Bfiber. האם ארגיש בשינוי במהירות בעקבות מעבר כזה? האם כדאי לעבור ל-1Gbps או ישר ל-2.5? האם יש ספק מומלץ להתקשרות (שואל גם בדגש על חסימת אתרים שלא במסגרת שירות סינון תכנים) תודה, רוני
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום ניסיתי לחבר מחשב נייד למודם ראוטר 1025W באמצעות ראוטר שאני משתמש בו כ AP הוא edimax BR 6204Wg כאשר אני ללא סיסמא הוא מתחבר אבל לאחר כיבוי המחשב הנייד הוא מאב את ההגדרות ושוב מחדש אני צריך להגדיר שני המחשבים הינם XP. כאשר אני משתמש בהצפנה אני בכלל לא מצליח להתחבר. סדר הפעולות שביצעתי היה 1.הפעלת ווירלס במדודם ראוטר 1025W (הכתובת שלו 10.0.0.138) 2. חיבור הedimax דרך LAN 1 למחשב נייד (IBM T42) 3. בשלב הראשון חיברתי אותו לחשמל ולמחשב, והגדרתי את כרטיס הרשת במחשב לעבוד תחתיו- נכנסתי להגדרות של כרטיס הרשת וזה מה שהגדרתי: 192.168.2.2 255.255.255.0 192.168.2.1 4. נכנסתי בשביל לבדוק לדפדפן האינטרנט והמקשתי את הכתובת: http://192.168.2.1 שזו בדיוק הכתובת של ה-AP. 5.לחצתי על …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית אלחוטית המדפסת מחוברת למחשב אחד שבו אני מתכנן להחליף את מ"ה ל win 7 64 bit, ובשאר המחשבים win xp האם צפוייה בעיה בהגדרת הרשת לשיתוף המדפסת?
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אז ככה אני גר בבניין בקומה ראשונה וחבר שלי גר בקומה שלישית הוא חיבר לעצמו עוד ראוטר אלחוטי שיוכל לגלוש בpsp אז הוא בא אלי לבדוק אם מקומה ראשונה אפשר לגלוש והצלחנו לגלוש בקליטה של 60 אחוז אז עלה בראשי רעיון לחבר שלי יש אינטרנט 10 מגה רציתי לקנות כרטיס רשת אלחוטי טיפה איכותי עם אנטנה בחיבור pci ושאני יוכל לקלוט אותו האם זה הגיוניי שזה יקלוט אותו? האם יש הבדל בין הקליטה של הרשת לקליטה של wifi ? ואם זה אפשרי בכלל איזה כרטיס רשת עדיף לקנות?
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
3 טלפונים (סיניים, מודלים שונים) שלי הכוללים את התקן הנ"ל לא קולטים את ה- 5GHZ של נתב Netgear שבזק סיפקה. כנראה ה- 802.11n שלהם זה עבודה בעיניים? מישהו מכיר מודל טלפון (עדיף סיני) שתומך ב- 802.11n מלא?
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום וברכה, יש לי רשת אלחוטית בבית וכשאני גולש או מוריד דברים מהירות ההורדה שלי עומדת על 20KB בממוצע כשיש לי חבילת גלישה של 5MB. איך אני יכול לשפר את המצב שאני אוכל להוריד במקסימום של המהירות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-