רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
1. עדכון קושחה כרגע על קושחה מקורית v1.01.04 מישהו עדכן את הקושחה לראוטר הזה? הגרסה שהאחרונה שמצאתי היא v1.02.15 עבור DG834Nv1 והדגם של בזק הוא DG834NU, כך שלא בטוח אם הוא מתאים. http://support.netgear.com/app/products/model/a_id/2331 2. מהירות תקשורת איטית מאד ברשת הביתית -הראוטר מוגדר על מהירות 270Mb -מחשב אחד מחובר קווי, OS Win7, כרטיס רשת Giga -מחשב שני, נייד R52מע' הפ' Win7, כרטיס רשת Intel PRO/Wireless 2200BG מהירות העברת מידע בין המחשבים עומד על בערך 1.6MB/s נראה לי שהבעיה כנראה קשורה לדרייבר של הכרטיס האלחוטי (באתר של אינטל מצוין שהוא אינו תומך בווינ' 7) חשבתי על עדכון הקושחה , אם זה מגיע מכיוון הראטור. איפה הבעיה לדעתכם?
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
חיבור: בזק בינלאומי והוט, חייגן. ראוטר: TP-Link 1043ND המחשב הנייח מחובר ישירות לראוטר, ומשעות הצהריים לא הייתה גלישה. אחרי חיבור מודם ישירות לנייח ופקודת Netsh כלשהי עם התמיכה של הוט, יש גלישה בחיבור ישיר. אבל כשמחזירים את הראוטר, המצב כמו קודם, אין גלישה בנייח או בכלל ברשת האלחוטית. בנייח אגב מופיע סימן צהוב במקביל על אייקון כרטיס הרשת. איך בכלל פונים לבעיה הזו כשכנראה מדובר בראוטר? שהחנות תשבור את הראש במסגרת האחריות, או שיש פעולות שאני יכול לבצע קודם? תודה [=
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן. יש ברשותי נתב מסוג Edimax BR6504N שהייתי מאוד רוצה להפוך אותו לנקודת גישה. מזה זמן רב שלא עבדתי איתו והחלטתי לנסות אותו כרגע. הבעיה היא שגם אם אני מחבר את המודם אליו ואת המחשב ישירות בכבל - אין גישה לאינטרנט. לכן אני מנסה לגשת לאתר ההגדרות שלו ( 192.168.2.1 ) אבל הוא לא מצליח להכניס אותי. ניסיתי כבר לבצע ריסט מהכפתור האחורי ואפילו את הפתרון הבא - http://www.edimax.us/html/Faq/FAQ_router.htm#1 אבל עדיין אין לי גישה. קיים פתרון נוסף שאתם מכירים או שהראוטר שבק חיים? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי אינטרנט 10 מגה מחשב :מעבד i5 ,זיכרון 8 ג'יגה הורדתי קבצים ממגה אפלואוד שלושה היו אחלה במהירות 1גיגה ויותר יש לציין עבדתי ללא אנטי וירוס בקובץ הרביעי המחשב התחיל לעשות ריסטארטים ונתן לי הודעות על תקלה הווינדואוס 7 התקנתי את AVG שהריץ לי תיקון קבצים עכשיו הכל תקין אבל כבר אינני מוריד בקצב 1 מגה לשניה אלה במיקרה הטוב ביותר בקצב 200 קילו בייט לשניה האם משהוא הישתנה עקב התקנת ה-AVG אני מניח שכן פייר וול וכדומה... האם יש אפשרות לבדוק ולשנות הגדרות בכדי לנצל את הנתונים של המחשב ושל האינטרנט שיש לי?
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
חיברתי טלויזיה פיליפס אל נתב אלחוטי המחובר לנתב הראשי בWDS. אני מצליח להתחבר בטלויזיה לאתרי תוכן באינטרנט. הבעייה שמחשב שמחובר לנתב הראשי לא רואה את הTV תחת MEDIA DEVICES לעומת זאת מחשב נייד שמתחבר לREPEATER באופן אלחוטי כן רואה את הTV. מה הסיבה לבעייה הזאת?
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום, עד לפני כשבוע מהירות ההורדה שלי הייתה (נגיד מאתרי הורדות כמו RS MU וכו') 1 מגה - 1.2 מגה ולפעמים ברגעים של עומס היה בסביבות ה800 . בנוסף ביוטיוב ודומיו הטעינה הייתה מהירה ולא הייתי צריך לחכות פשוט שם פליי ולא היה נתקע. בשבוע האחרון אני צריך לחכות כרבע שעה לסרטון של 5-6 דקות ביוטיוב (על 720P) להטען, המהירות הורדה שלי היא בסביבות ה22 קילו בייט וככה זה בכל מהלך היום. מן הסתם ניסיתי לכבות ולהדליק את הראוטר והמודם כבר מספר פעמים ביום במהלך השבוע אבל זה לא עוזר. מה אני אמור לעשות ומה יכולה להיות הבעיה? אני לא חושב שיש לי וירוס או משהו כזה (כמעט בטוח לפחות) תודה מראש ושבוע טוב.
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום לכולם, החל מהבוקר יש לי בעיה עם האינטרנט בתשתית של בזק. המהירות הורדה שלי לא עוברת את ה-6 מגה למרות שאני מחובר למהירות של 10 מגה. בהתחלה הורדת המהירות הייתה הורדה יזומה של בזק אבל אחרי שפניתי לבזק שהמהירות איטית הם החזירו לי את המהירות ל-10 מגה, אחרי העלאה מחדש של המהירות עשיתי בדיקת מהירות באתר של בזק (לפי בקשת הנציגה) והמהירות הייתה 10 מגה לעומת בדיקה שעשיתי בספיד טסט שהראתה 7 מגה. עכשיו חצי שעה אחרי שדיברתי עם בזק יש לי עוד הפעם איטיות בגלישה והרבה ניתוקים אז ביצעתי בדיקת מהירות באתר של בזק שהראתה תוצאה של 10 מגה לעומת התוצאה של ספיד טסט שהראתה 6 מגה אני מרגיש איטיות רבה במהירות אבל זה לא מעניין אותם כי באתר לבדיקת מהירות שלהם התוצאה היא 10 מגה. מה לעשות? ואיך זה…
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
-
-
לדעתי מגיע פיצוי לכל מי שנמצא בחבילת גיימר.
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
לפני כשבוע הראוטר השתבש.. האינטרנט עובד רק דרך הwireless אבל בחיבור עם כבל אין אינטרנט.. המחשב כן מזהה את הרשת אבל יש אייקון אזהרה ורשום שאין גישה לאינטרנט.. הפכתי את ההגדרות של הראוטר, שום דבר לא עוזר.. ייתכן והפורטים של הראוטר נשרפו ? ואם כן איך אפשר לבדוק את זה ? הערה: זהו ראוטר WRT120N של LINKSYS
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שכן שלי ביקש ממני שאאפשר לו לגלוש עם הסמארט שלו דרך הנתב שלי. אמרתי לו שאין בעיה אבל הוא לא מצליח. אני מניח שיש לי firewall עם הנתב. הנתב שלי הוא D Link 2650u. השאלה שלי איך ומה אני עושה. כדי שהוא יוכל לגלוש אשמח לתשובה כי הוא אחלה שכן, ואני גם חייב לו כסף (זה שווה כמה נקודות לא? אולי הוא יוותר לי על הכסף)
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אשמח אם מישהו יכול להסביר לי.. מי אחראי למהירות האינטרנט שיש לי כרגע הספק אינטנט או התשתית?? אם אני ירצה להגדיל את המהירות אני יצטרך לשנות בשניהם או לשלם יותר בשניהם?? תודה
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שאלה, האם כאשר ההוטבוקס משמש כמודם בלבד הוא גם מחייג את ההתקשרות L2TP עם הספק או שהנתב שמחובר אליו צריך לבצע את החיוג הזה? האם משתלם להחליף את המודם מוטורולה אינטרנט והמודם מוטורולה טלפוניה שלי בהוט בוקס? אם ההוטבוקס מבצע את החיוג לשרת הL2TP בעצמו ואני יוכל להגדיר את הנתב 1043ND שלי לdynamic ip הרי זה יתן חיבור הרבה יותר יציב לא?
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי אני מחובר לאינטרנט בכבלים דרך הוט. ומעוניין להוסיף נתב אלחוטי. אשמח לקבל המלצות על הנתב או על נתב אחר טוב יותר אך באותה רמת מחיר (350 ש"ח)
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום , ראיתי כל מיני מוצרים של חיבור רשת בבית (בין 2 מחשבים או יותר) ע"י שקעי החשמל האם המוצר הזה עובד טוב?למישהו היה נסיון ויכול לתת ביקורת ? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב יש ברשותי את כרטיס הרשת האלחוטית ביואסבי : http://www.ebay.co.uk/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=260833410302&ssPageName=ADME:L:OC:GB:1123 עכשיו אני בונה איזה משהו להגדלת הטווח קליטה ואני רוצה לקנות לו מעריך....האם לפי החיבורים של האנטנה של הכרטיס יהיה מתאים לחיבורים האלה של הכבל: http://www.ebay.com/itm/3M-Antenna-RP-SMA-Extension-Cable-Wi-Fi-WiFi-Router-10-/230471601849?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item35a92d8eb9 האנטנה מתפרקת בסיבוב מהכרטיס רשת האלחוטית של היואסבי.... אני רוצה להזמין את הכבל ולהיות בטוח שזה יהיה מתאים. אני בעצם מפרק מהאנטנה את הפלסטיק ובונה לו טווח קליטה חזק יותר....טוב יותר... תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אהלן חברה, לאחרונה יצא עדכון גרסא לנתב נ"ל, שמתי לב שאחרי שדרוג הגרסא, בערך כל שבוע הנתב נופל, כמובן שלא ניתן להתחבר לאינטרנט ממחשב נייד וכמובן שלא ניתן להתחבר לנתב ישירות ע"מ לשנות לו קונפיגורציה. האפשרות היחידה היא לעשות לו RESTART עד לפעם הבאה שהוא נופל. מישהו נוסף נתקל בבעיה זו? אני אנסה בקרוב לשנמך גרסא (מקווה שזה אפשרי). זה הלינק לעמוד הנתב עם הגרסאות והגרסא ההחדשה היא הגרסא העליונה ביותר מתאריך 11.1.2012. תודה,
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עברתי מהוט לבזק קיבלתי ראוטר D-link 2760U E1 ועכשיו לא יכול להתחבר ל-VPN - אני מקבל "Failure to connect" לצערי. לא קיבלתי עזרה מבזק. בחורה ראשונה בכלל לא ידעה מה זה VPN, השניה אמרה שלא צריך לשנות שום דבר - sysadmin בחברה צריך לעשות משהו. שאלתי את sysadmin - הוא עצמו גולש דרך בזק ללא בעיה. זה לא נראה עניין של כתובות IP פנימיים -מ-192.168.0.1 ל-10.0.0.1 לא הצלחתי לראות שום בעיות בלוג של הראוטר - האם יש המלצות איך לראות משהוא? אשמח לקבל רעיונות נוספים תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעונין שאחד המחשבים בבית יוכל להתחבר לרשת האלחוטית אך לא להנות מהאינטרנט שהיא מציעה. יש דרך לעשות זאת בהגדרות, משהו עם הכתובת MAC? יש שם אופציה של delete וload
-
- 2 תגובות
- 933 צפיות
-
-
http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3562112,00.html
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של D-LINK DIR300 ועידכנתי לו קושחה של DDWRT מאז העידכון יש כל הזמן ניתוקים ורציתי להחזיר את הראוטר לקושחה המקורית של DLINK. כשניסיתי לעשות עידכון דרך הממשק בDDWRT אני מקבל הודעה שהעידכון נכשל, בדקתי באתר שלהם ויש שם אופציה לעידכון דרך emergency room interface - נסיתי לפי ההוראות אבל אני לא מצליח להכניס את הראוטר למצב הזה . האם יש אזשהי דרך אחרת או שמשיהו שמכיר יוכל לעזור לי תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
HOT העלתה לאוויר אתר אינטרנט מיוחד לשירותי האינטרנט החדשים שלה. כתובת האתר היא http://www.hotufi.net
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, התנתקתי מנטויזיון לאחר כמה שנים ועברתי לספק אחר ואני רואה שתיבת המייל שלי בווינדוס עצמו (WINDOWS MAIL) עדיין עובדת בשרת שלהם. האם הם משאירים את זה בדר"כ? להגיד להם שלא יחייבו בטעות?
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
[table][tr][td]אני עובר מיס להוט עקב כך שעד היום הייתי משלם על טלפון, אינטרנט (12MB), וטלוויזיה קרוב ל-800 ש"ח עם יס ואינטרנט של הוט ובז"ב. [table][tr][td]קיבלתי הצעה מהוט היום (הטריפל החדש + כמה תוספות) [table][tr][td]- טלוויזיה - כל הערוצים הרגילים + HD (חוץ מהפרימיום) ו 4 ממירים (מ'גיק מקליט HD, ממיר HD ו 2 ממירים רגילים) [table][tr][td]- טלפון - ללא הגבלה לנייד ונייח. [table][tr][td]- תשתית אינטרנט- 100MB. [table][tr][td]-------------- סה"כ עד כאן 329 ש"ח ------------- [table][tr][td]* ערוצי ספורט 5+/לייב וערוץ ספורט 1/2 - 100 ש"ח [table][tr][td]* ערוץ ההודי - 12.9 ש"ח [table][tr][td]-------------- סה"כ עד כאן 442 ש"ח ------------- [table][tr][td]ספק בזק בינלאומי 100M…
-
- 2 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום, האם קיים מוצר כמו בלינק שלא מצריך לשלם על מינוי שנתי עבור סינון וירוסים/ IPS? http://www.endian.com/us/products/utm-hardware/4i בינתיים לא מצאתי.
-
- 2 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום ותודה לכל משעוזר קודם אני עברתי היום לאנטרנט של ה100 מ"ג של hot עם ה hot box היה לי לפני זה אינטרנט של בזק 30 מ"ג עם הdlink 6740 u עכשיו יש לנו 8 מחשבים בבית אני רוצה לדעת אם אני יכול להשתמש בו כמפצל ל עוד 4 מחשבים . ואם ניתן להעביר דרך ה dilnk 100 מ"ג או שהוא תומך רק ב30 תודה שוב לכל מי שעונה לי על השאלה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-