רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
הי, כשאני גולש ב-YNET, כמעט תמיד המחשב שלי נתקע. יש לי חיבור מהיר, זיכרון 1G, אבל בכל זאת לוקח לו הרבה זמן עד שאפשר למשל להשתמש בסרגל הגלילה. מה עושים? או שבעצם YNET הוא סוג של אתר "זולל זיכרון"?
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אני לא מצליח להתחבר לשום שרת או ל KAD. הורדתי גירסה אחרת של אימיול ועידכנתי את ה SERVER.MET - עדיין לא עזר ואני מקבל TIME OUT ולא מצליח להתחבר לשרתים.. ה NOD 32 כבוי, כנ"ל הפיירוול של XP. עריכה: שכחתי להוסיף שניסיתי להחליף IP ולא עזר. כמו כן המחשב לא מחובר ברשת לעוד מחשבים. מערכת ההפעלה שלי היא XP SP2 עם כל העידכונים האחרונים. עדכון: נכנסתי עכשיו להגדרות של האימיול ולחצתי על הכפתור TEST PORTS בדיקת ה TCP הראתה V אבל הUDP הראתה X אין לי פיירוול, אין ראוטר, אנטי וירוס כבוי ואין מה שיכול למנוע ממני מלהתחבר, חוץ מהעילגים ב-012. מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחובר לאינטרנט בזק בינלאומי (ADSL) ויש להם לאחרונה תקלות. אבל אני כבר לא יודע אם תמיד זה שייך אליהם, או שמשהו בראוטר שלי לא בסדר. כשהאינטרנט מתחיל להיות איטי (בקושי אפשר להכנס לאתרים), אני מנתק ומחבר את הראוטר, והוא חוזר להיות נורמלי לשעה - שעתיים, וחוזר חלילה.. איך אפשר לבדוק את זה? אולי צריך להפעיל מחדש את הראוטר? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
חברה יש לי בבית שלושה מחשבים על משהו כמו 1.5 (בדרך ל 2.5) מגה ויש לי את הראוטר של בזק של ECI B-FOCuS Wireless 352 והוא ממש מאט לי את האינטרנט ואנלא אוהב אותו במיוחד.... מה שחשבתי לעשות זה להביא מודם מבזק ולקנות ראוטר ושניים מהמחשבים יהיו מחוברים למודם דרך הראוטר והמחשב הראשי ישירות למודם עכשיו אני מעוניין (אם לאף אחד אין הצעה טובה יותר משלי) לקנות ראוטר ואנלא יודע איזה דגם הכי כדאי מבחינת נוחות וקלות בשימוש ובהתקנה... מקורות באינטרנט שיכולים לעזור ותמיכה טובה לראוטר תודה לעוזרים (אגם אני ב ADSL) ...
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
ככה - אני משתמש בפיירוול sygate כבר הרבה זמן ומרוצה מאוד ממנו. עד לאחרונה הייתי מחובר בכבלים עם מודם פשוט והכל היה בסדר. עברתי ל ADSL נתב siemens sl2-141 והכל עובד מצויין חוץ מהעלאה לHTTP, וגם אתרי בדיקת מהירות כגון speedtest.net מגיבים להורדה אבל כלום בהעלאה. בנתב כל הפורטים פתוחים. אין בעיה בהעלאה בתוכנות שיתוף. זה בטוח בעיה של SYGATE, מכיוון שכשאני מעביר לפיירוול של חלונות הבעיה אינה קיימת (אני מנחש מכיוון ששל חלונות חוסם רק IN ולא OUT?) כאשר אני מגדיר לSYGATE לאפשר תנועה חופשית ב 10.0.0.138 (ה GATWAY של הנתב) או 10.0.0.1 (הIP הפנימי) אז הבעיה נפתרת. השאלה - האם בכך אני מחטיא את המטרה של הפיירוול וחושף את המחשב לסכנות? *עריכה: המחשב מחובר ישירות לנתב בכבל רשת, בדקתי גם…
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
היה לי ראוטר אל חוטי שמחובר אצלי במחשב והכל פעל אצלי טוב.. ובמחשב של אחותי זה הפסיק לקלוט אותו.. ניסיתי כמה דברים לא פעל וקראנו לטכנאי. עכשיו קצת הקדמה על הטכנאי - הוא אידיוט. הוא אמר לנו שהבעיה היא הראוטר שכנראה משהו באנטנה נדפק וצריך להחליף אותו, החלפנו אותו לראוטר-מודם של בזק וזה באמת עבד - ליום בערך וזה הפסיק התקשרנו אליו עוד פעם והוא אמר שהמחשב היה אצלו (הוא תיקן עוד משהו אחר) אז הרשת פעלה. יש לי עוד ראוטר ברחוב שהמודם שלי קולט, וגם שהאנטנה אצל אחותי פעלה ראו אותו, עכשיו לא רואים שום רשת. הוא מתעקש שהבעיה היא לא בכרטיס ובאנטנה והציע לי את ההצעה הכי מפגרת ששמעתי עליה, ואני ישמח אם תגידו לי שטעיתי וזה הגיוני - הוא אמר לי להתקשר לחברת אינטרנט ולהחליף את השם משתמש והסיסמ…
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
הנתב הוא של edimax מדגם 6204Wg. כאשר אני מנסה לפתוח פורטים, אני מקבל את ההודעה הבאה: Invalid IP address! It should be set within the current subnet. ואני משתמש בכתובת הIP שלי, בדקתי בIPCONFIG ובwhatismyip.com הצלחתי לפתוח עם איזה IP אחר שמצאתי אי שם בנבכי הגדרות הראוטר וזה עבד, אבל הutorrent עדיין מראה שהפורטים סגורים. מישהו יכול לעזור לי בבקשה?
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה להפניית פורטים מקומית (כמו AutaPf) רק חינמית. למי שלא מכיר- התוכנה מנהלת את הפורטים המגיעים למחשב (כל מחשב לאו דווקא ראוטר) מבוסס חלונות, ומעבירה אותם לפורט\אייפי המבוקשים. לדוגמא: www-->192.168.1.1:80-->192.168.1.100:8000 מישהו פונה מהאינטרנט למחשב 192.168.1.1:80 והמחשב הזה מעביר את הפנייה למחשב בתוך הרשת הפנימית שלו: 192.168.1.100:8000 בפורט הרצוי. למי שיש תוכנה חינמית כזאת, רצוי כזאת שיכולה לרוץ בתור SERVICE או אם מישהו מכיר דרך לעשות את זה דרך ה WINDOWS (NETSH) אני אשמח לקבל תשובה. תודה
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
-
יש לי מחשב אחד שכדי להגביל אותו אני משתמש בNETLIMITER וזה עובד יופי. אבל יש לי גם PS3 שאין לי דרך להגביל אותו, לכן אני מעוניין להגביל את פס הרוחב שלו דרך הראוטר עצמו. איך עושים את זה? הראוטר שלי הוא EDIMAX BR-6204WG
-
- 7 תגובות
- 771 צפיות
-
-
מהן ההגדרות הרצוייות? אסביר מה עשיתי: ראשית לא נגעתי בהגדרות. שנית, במחשב השולט שמתי listen mode במחשב הנשלט יש ultra vnc Server ואז: עכבר ימני> אד ניו קליינט ואז ב host name משאיר ריק, ובקוד id אני שם את אי פי של המחשב השולט. זכור לי שבעבר זה כן עבד לי! חסרות לי הגדרות? יש לשני המחשבים XP וביטלתי פיירוול ולא עזר, ואין ראוטר
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש הבדל בין שתי הפרוטוקולים האלו?? ואיך זה משפיע על מהירות האינטרנט?
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום. אני עובד במשרד בו משתמשים בראוטר NETGEAR WGR614 v7. הראוטר סובל כל הזמן מניתוקים, מה שמפריע מאוד לעבודה. למישהו יש נסיון עם הראוטר הזה ויודע איך אפשר לתקן זאת?
-
- 5 תגובות
- 946 צפיות
-
-
אהלן חברה, רציתי לדעת איזה ספק אינטרנט הוא הכי מומלץ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
אני צריך להתחבר לאנטרנט דרך פרוקסי ואין לי בדיוק מושג איך אני עושה את זה- שלחו לי אתר בו יש כתובת לפרוקסי ישראלי אבל אין לי בדיוק מושג איך אני עושה את זה- אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי איך עושים את זה ומה זה אומר בדיוק- תודה רבה אלקנה
-
- 0 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לחבר 3 מחשבים לאינטרנט ברשת שמשולבת קווית ואלחוטית. לפטופ אחד עם WIRELESS ו 2 מחשבים שיהיו מחוברים קווית. ראיתי באתר זאפ את הנתב הזה: Edimax 6204wg כתוב שם שהוא גם קווי וגם אלחוטי אבל בכל האתרים שמוכרים אותו מציינים שהוא ראוטר אלחוטי ולא כתוב משהו על קווי. בקיצור.. אני יוכל לעשות את מה שאני רוצה עם הראוטר הזה? שאלה נוספת : מה ההבדל במהירות בין מחשב שגולשים איתו ב WIRELESS ומחשב שמחובר רגיל (עם כבל רשת)? (אם נגיד שהקליטה של האות WIRELESS הוא הכי טוב שיש) ושאלה אחרונה : מה האורך המקסימלי של הכבל רשת שמחבר בין הנתב למחשב השני יכול להיות ?
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אהלן חברה, אני כרגע נמצא באינטרנט 015 במהירות 1.5מגה... רציתי לשאול למה ביום כשאני נגיד מוריד מראפידשר שזה אמור להוריד על המהירות המלאה של האינטרנט זה מוריד לי ככה על 25-20.. ואין תוכנות שעלולות להאט את ההורדה.. ובלילה זה מוריד לי על 190 ככה.. למה..? תודה רבה לכל העוזרים..
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי רשת ics בין שני מחשבים. פירמטתי את המחשב הראשי לא מזמן, אבל החזרתי את ההגדרות כמו שהיו פעם, והרשת פשוט לא עובדת, יש זיהוי, הסמל הזה של המחשבים בטאסק באר מהבהב אז זה אומר שקיים חיבור, אבל הרשת לא עובדת. את המחשב המשני לא פירמטתי, אבל הכנסתי את ההגדרות שהיו בו מחדש. שני המחשבים עם ווינדוס xp. בבקשה תנסו לעזור.
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
ניסיתי לחבר רשת עם מחשב שרת ושני מחשבי לקוח שיחוברו אליו דרך נתב (של 3COM אם זה עוזר) השתמשתי במדריך שבאתר לICS התנתקתי מהאינטרנט, שיניתי את ההגדרות של החייגן שלי (אני מנוי ב012 בכבלים), וכשניסיתי להתחבר מחדש, החייגן של 012 יצר חיבור חדש, אחר, או שפשוט שינה את ההגדרות של החייגן להגדרת ברירת המחדל שלו מה אני אמור לעשות כדי לגרום לזה לעבוד?
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי 2 מחשבים המחוברים יחד בכבל רשת. מחשב האב שלי מזהה את הכבל, מחשב האב שולח למחשב המשנה "סיגנלים", אבל לא מקבל חזרה. במחשב המשני הנורה דולקת כאשר אני מחברת את כבל הרשת, אבל בכל הנוגע ל"מנהל ההתקנים" ב"המחשב שלי" אין שום איזכור ל"Network Adapters". אני חושבת שזה קשור לכאן, ולכן פניתי לפורום הזה. אם טעיתי, אודה אם תפנו אותי למקום הנכון.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני נמצא כרגע בחו"ל ומנוי על SKYPE PRO מה שאומר שאם הייתי כרגע בישראל התשלום שלי לשיחות בישראל היה מאוד מאוד נמוך. הבנתי שאם אני משנה את הIP שלי לישראלי המחשב חושב שאני נמצא בישראל, בעיה קטנה אין לי מושג איך עושים את זה והידע שלי במחשבים לא מספק כדי לעשות את הענין. אשמח מאוד אם מישהו ישלח לי בפירוט איך לעשות את זה. ממש ממש תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן שאני רוצה להפוך אותו לשרת שאני יוכל להיכנס אליו לא דרך הרשת אלא דרך האינטרנט יש דרך זאת?
-
- 6 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני שאני כותב את ההודעה, אני מבקש מכם לא לנעול, אני קראתי את חוקי האתר בריפרוף... טוב לעניין: אני רוצה לקנות לי לאחותי מחשבים חדשים, על המחשבים יעלו מערכת הפעלה החדשה של MICROSOFT, היא VISTA בקומה העליונה (קומה ב'). בנוסף לכך, יש לי מחשב בממ"ד, שהמחשב נמצא בקומה קרקע (קומה א'), במחשב הישן יש מערכת של MICROSOFT שהיא XP PRO. אם אתם לא מבינים: חדר א'+ב', נמצאים המחשבים החדשים וחדר ממ"ד זה המחשב הישן. בעקבות דיון עם חברי על הקניה החדשה, הם ספרו לי שיש ראוטר אלחוטי המיועד לממ"ד. האם זה נכון? אם כן, האם מוכרים אותו בארץ? כמה הוא עולה ואיפה אפשר לקנות אותו? אם אין כזה ראוטר אלחוטי לממ"ד איך אני עושה רשת? חוטי? אלחוטי? תודה לכל העוזר. gbguy
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
כמובן השירות בזמן האחרון ירד בצורה משמעותית, ואי אפשר לשתף קבצים כמו שצריך, לאן כדי לעבור? לחבילת 2MB או 3MB
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-