רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
מה הם הקרטריונים לפיהם התוכנה מה הוא דואר רגיל ומה ספאם?
-
- 4 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום לכולם. אז ככה כרגע אני מחובר בחבילה די עלובה בשבילי 1.5/96K בקיצור אנחנו רוצים לשדרג את החבילה אבל לא בטוחים בקשר לכמה דברים.. בואו נגיד שהכסף לא משחק פה תפקיד (לפחות בינתיים) מה החבילה הכי טובה שאני יכול לקחת דרך הוט ו-012 (וזה חשוב שרק אלה כי לאבא שלי יש מבצע מהעבודה שזה יוצא נורא זול ביחד עם הטלוויזיה ועוד דברים אז לא נעזוב אותם אז חשוב חבילות רק דרכם) בקיצור מה החבילה הכי טובה שאני יכול לקחת וכמה זה אמור לעלות? ואם יש עוד פירוט על חבילות מומלצות אני אשמח לשמוע... אגב אפשרי להתחבר בארץ דרך חברה מחול זאת אומרת להביא איזה חבילה מחברה מאנגליה סתם לדוגמא ולהתחבר דרכה בארץ? ומה החבילה הכי טובה שיש בארץ בלי קשר להוט ו-012 יעני מכל חברה שיש? תודה רבה לעוזרים!!!
-
- 7 תגובות
- 894 צפיות
-
-
יש מצב שיתעורר פה צורך לשדרג למהירות גבוהה יותר (סביר ש5 מגה), אני רוצה לדעת מה העלויות שאפשר להשיג (כמובן אחרי התמקחויות וסחיטה) לחבילות שונות. אז מה החבילה שלכם, אצל מי, וכמה אתם משלמים עליה (בבקשה תרשמו בנפרד תשתית וספק) תודה
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
-
אני רוצה עזרה!! קניתי כרטיס רשת סוג: EW-7318USg Wireless 802.11b/g Turbo Mode USB2.0 High-Gain Adapter אתר יצרן (קישור לעמוד בו מופיע הכרטיס רשת): http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pl1_id=1&pl2_id=44&pl3_id=88&pd_id=8 אני קראתי אבל לא מצאתי ואני לא כל כך טוב באנגלית אני צריך טווח במטרים בבקשה !!
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אני לפני קניית מחשב, אין לי כיום כרטיס רשת (כי יש רק מחשב אחד) ואין לי מושג בכל מה שקשור לנושא. מחשב אחד יעמוד בקומה השלישית ואחד בראשונה, כלומר קומה רווח ביניהם. 1. האם יש פתרון לרשת ביניהם? 2. האם זה מצריך כרטיס לכל אחד מהם או שמספיק מקלט ומשדר אחד (או שאני מדבר שטויות ואומר דברים לא רלוונטים...)? 3. האם אני צריך להזמין את זה כחלק מהמחשב החדש או שזה ניתן להרכבה אח"כ? 4. מה המחיר של התענוג הזה? תודה מראש.
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפני 4-5 חודשים שידרגתי ל NGN מ-2 מגה ל-5 מגה. בחודשיים האחרונים אני חווה בעיות קשות של הורדה מכל מיני שרתים בחו"ל, שמתוכם חשבון פרימיום שיש לי בראפידשייר. כל הורדה מראפידשייר נראית אצלי כיום כך: מוסיף את ההורדה לפלאשגט, מחכה איזה 10 שניות עד שההורדה תתחיל, היא מתחילה וב-70 אחוז מהמקרים אני מוריד על 1-10 קילו בייט לשנייה. אשכרה פיתחתי שיטה איך להעיף את הבאג הזה, שבשביל זה אני צריך לעצור ולהתחיל את ההורדה כמה פעמים עד שזה מסתדר, וגם כשזה מסתדר - אני מקבל במקרה הטוב שליש עד חצי מהירות ממה שאני אמור לקבל (בין 150-300, כשהמהירות המקסימלית שלי היא כמעט 700.) קראתי בעבר שיש לנזק בינלאומי בעיות עם ראפידשייר.. מה הקטע? למה אני צריך להוריד עם מהירות של 2 מגה כאשר יש לי 5 מגה? למה …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה החבילה הכי משתלמת?? כל מי שמגיב אם הוא יודע אז בבקשה שירשום מה המהירות הורדה, מה ה upload ומה המחיר..
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מבחינת העלויות ההבדל בכבלי הרשת זניח . האם הדבר דומה כאשר משווים עלויות של ציוד נלווה (לוחצים,שקעים,ראשים,פאנל) ? חיפוש ברשת העלה כי בארה"ב ישנו יתרון לcat 6 . האם בארץ המצב דומה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אצלי כרגע יש 3 מחשבים עם מערכת ההפעלה XP PRO, מחוברים דרך HUB ויוצאים לאינטרנט דרך אחד המחשבים (שיתוף ADSL). השימוש מבחינת האינטרנט הוא בעיקר גלישה ומשחקי ON-LINE. יש לי אפשרות להוסיף ראוטר בהוצאה לא גדולה יחסית (120-140 ש"ח). השאלה כבר מוזכרת בכותרת הת'רד אבל לחידוד: האם ראוטר יוסיף או יגרע? האם כדאי להוסיפו או להימנע מכך? האם הוא יאפשר לי להמשיך לשחק/לארח משחקים, או יבלום וידרוש הגדרות מורכבות? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן ראיתי שהרבה אנשים שמקבלים נתב מהספקית שלהם מבקשים גם מודם. מה היתרון בעניין הזה - שאני לא יכול לקבל רק מחיבור דרך הנתב?
-
- 6 תגובות
- 830 צפיות
-
-
קראתי את המאמר על שיתוף אינטרנט ביתי (שרת עם כרטיס אחד ) וראיתי בעמוד האחרון שכתוב : "....ומעליו מודם אלקטל שאינו משודרג " איזה שדרוג קיים למודם הזה ??
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
ראיתי שמדברים על זה הרבה פה. עד היום לא ממש הייתי צריך אתר פרטי אבל בגלל הבעיות עם P2P שהתחילו עכשיו בברק אין לי ברירה אלה לנסות שרתים פרטיים ולקוות לטוב. ההעלה אצלי עדיין מתפקדת (ביינתיים) אבל ההורדה שלי תקועה על 20 (במקרה הטוב) ויש לי עוד 11 חודשים של התחייבות
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
פעם זה היה להתחבר ב1@1 ולהכנס ל 192.168.97.12 עכשיו זה לא עובד כבר.. ניראהלי שינו
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
לא בטוח אם אני צודק, אבל אני מרגיש שיש לי שיפור בBattlefield 3 כשאני מוריד את הבאפרים האלה למספר נמוך יותר . המהירות שלי (12M) נשארת תקינה גם לאחר ההורדה שלהם בהורדות באינטרנט. ניסיתי לחפש ולא כ"כ הבנתי מה זה והשפעה של זה במשחקי רשת. יש הסבר ?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני בעיקרון התקנתי כל מיני רשתות ביתיות בעבר, אבל ברשתות יותר גדולות (אני מכיר בעיקר מבתי הספר) בהפעלה של כל מחשב CLIENT יש בהתחלה מסך של יוזר סיסמא ודומיין (אלה אין צורך כמובן להסביר) ואח"כ מסך כמו של דוס שעושה מה שהוא עושה, בשם Windows NT logon script. מן הסתם הם משמשים בשביל להגדיר משהו בתהליך כניסת המשתמש, אבל מה ואיפה הם מוגדרים בדיוק?
-
- 6 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
מה הפורטים שאני צריך לפתוח לאמיול? יש לי נתב של trendnet tew421brp אני פותח דרך access control ואז פשוט מוסיף את הפורטים האלה לרשימה? תודה
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של חברת LinkSys רציתי לדעת אילו פורטים להגדיר על מנת לאפשר שיחת וידאו או שיחה קולית דרך ה Messenger ?
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
כרגע אני גולש בחבילה של 12 מגה. האם זה מציין מהירות או רוחב פס ומה ההבדל ביניהם? הרי בפועל אני לא מקבל מהירות הורדה של 12 מגה בייט לשניה... יש מצב שזה מגה ביט? אם כן, מה המהירות האידיאלית שאקבל? ובמה זה תלוי? עוד עניין: ברגע שכבר הבנתי מה מהירות ההורדה שאני צריך לקבל. האם זה אומר שמהירות ההורדה תתחלק שווה בשווה בין מספר קבצים שמורידים וסה"כ תסתכם במהירות המקסימלית או שפשוט כולם ירדו באותו קצב מקסימלי במקביל? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
באיזה מהירות מקסימלית ניתן להתחבר עם חייגן שכזה? ברשותי חיבור 16 מגה נתב לינקסיס 4200
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנוי ב 16 מגה ונאלץ להיות מחובר דרך ראווטר בשיטת ה PPTP
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
כרגע אני עם 5 מגה ורוצה להגדיל, מה המקסימום ?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברה, יש לי ראוטר מדגם edimax br6204wg. קצב העברה בין 2 מחשבים שמחוברים קווית לאותו ראוטר נע בן 1.5 ל 2 מ'. זה נשמע לי מאוד איטי להעברה קווית, כמה אמור להיות קצב העברה ממוצע? :s05:
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מהירות צריכה להיות לפחות 10 מגה לא?! אני שולח על 2 מגה עכשיו ולפני (שהמחשב היה מחובר ליואסבי אחר) הוא שלח רק על 600K . האם 2 מגה זה מהירות סבירה?! תודה לעוזרים נ.ב חיבור 2 מגה של ADSL לא יודע אם זה חשוב. ראוטר AIR LIVE כחול כזה... נא בקשו פרטים חשובים נוספים אם צריך כי אני לא חושב על עוד משהו...
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מובר לאינטרנט 5mb עם תשתית של בזק ומודם rta1320a אני רוצה להקים שרת NAS בבית ולחבר עוד מחשב (ליצור רשת ביתית עם שני מחשבים ושרת NAS, אחרי הביקורת פה באתר על My Book Live אז אולי אותו...). הגבול העליון של המהירות חיבור לאינטרנט של המודם הוא בין 10Mbits/s לבין 15Mbits/s - זה אומר שזאת המהירות המקסמילית שאני אוכל לקבל בהעברה קווית בין מחשבים ברשת הביתית? אם לא מה המהירות שאני אוכל לקבל?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-