רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
מה הבדל בין HUB ל-SWITCH ומה יותר טוב בין שני אלה מבחינת מהירות וביצועים: 1.BenQ - SP0008 -10/100 - 8-port Fast Ethernet Switch 2.Genius GF4080 - 8 Port Fast 100 Mbps hub ???
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
מה הבדל בין USB ל INTERNET CABLE שמחובר ל MODEM? מה יותר טוב?
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה אני מחפש ב"נרות" לקנות ראוטר חדש לבית, כרגע קיים אצלי בבית ראוטר של בזק שכולל בתוכו מודם. הסתכלתי על כמה ראוטר שמגיעים ללא מודם, מה המשמעויות מבחינת ביצועים בין ראוטר שכולל מודם לאחד שלא?
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
כל השבוע-שבועיים אחרונים אני מקבל פינגים של מינ. 600 לחו"ל. וזה לסרברים שהיה לי פינגים של 180 אליהם!!! זה אומר שהם לא יכולים לעמוד בכמות הגולשים בפסח?? אני לא מבין את הבולשיט הזה! רק הפינגים בארץ נשארו כרגיל. אז מה אתם חושבים? שיש להם יותר מדי מחוברים בחופשים בסופי שבוע והם לא יכולים לעמוד בעומס?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאור העובדה שהHOTBOX הוא מוצר דיי בעייתי רציתי לשמוע מהאנשים מה ההגדרות שלכם אליו
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר שלי לא הצליח להגדיר אני בה אליו היום בבקשה תציעו מה ההגדרות שאני צריך לדעת לפני גישה לROUTER על מנת להגדירו.... תודה!
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
דיברתי עם תומך בכיר לפני כמה דקות והייתי בשוק מההגדרה של אינטרנט זהב מהו שרות אינטרנט תקין אמרתי לתומך " אם היו אמרים לי את זה לא הייתי קונה לעולם " אני לא כנס לפרטים אבל מסכרון אותי אם משהו נכנס לזה עם חברות אחרות ? ואם כן מה דעתו על הנוסא ? ואם יש עדיפות לחברה כל שהיא לפי ההגדרה שלה לשרות אינטרנט תקין ? מאוד יעזור לי לדעת את הפרטים האלה כי אני שוקל לעבור חברה
-
- 5 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום לכולם, כמה מקסימום אני יכול לשלוח או לקבל דרך האימייל הרגיל שלי (זה שמקבלים בחיבור לאינטרנט) תודה מראש.... ניר
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
-
2) ומה הדפדפן הטוב האחד הטוב ביותר שיש? 1) יש לי 012 ואימיול עכשיו איך אני מגדיר שהה הWEBCACHE היפעל ? יש לכם איזה מדריך?
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
היי, אשמח להתייעץ עם אנשים קצת יותר מנוסים ממני. מחוברים כרגע בתשתית בזק וספק דרך אקספון במהירות 100mb, הראוטר בבית מדגם D-Link DSL-225 . יש בבית 2 מחשבים ניידים שמחוברים אלחוטית כיוון שקיימת נק' אחת בבית והגלישה בבית לא מתבצעת במחשבים מאותו המקום תמיד. ביצעתי בדיקה דרך האתר speedtest.net כאשר בכל המקרים התוצאות היו בחיבור אלחוטי: כאשר מחובר מחשב אחד לאינטרנט המהירות המקסימלית מגיעה ל-30MB. לא פעם אחת הראה גם תוצאה שהגיעה לאזורה-15MB או פחות מ-10MB. כאשר מחוברים 2 מחשבים לאינטרנט המהירות המקסימלית מגיעה ל-15MB. מורגשת האטה משמעותית לסירוגין במהלך היום. דפי אינטרנט פשוטים נטענים מאוד לאט. סרטונים קצרים בפייסבוק או יוטיובים נתקעים ל…
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מדבר על שתי מחשבים שה SERVER הוא windows xp pro ויש לו שתי כרטיסי רשת כי אחד מחובר ל ADSL והשני לכרטיס רשת בשביל הרשת הביתית וה CLIENT הוא win98 se עם כרטיס רשת וכמובן כבל מוצלב זה ברור רציתי לשאול אתכם מה הדרך הכי מהירה מבחינת הגדרות כדאי פשוט לעשות דרך האקס פי את ה home small network disk וזהו או שיהיה התנגשויות בגלל שזה שני מערכות הפעלה שונות ? תודה מראש חברה... וכמובן בסופו של עניין אחרי כל ההגדרות מה הדרך הכי טובה לשתף את האינטרנט בהם ? שוב תודה
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
-
-
מה הדרך הכי קלה והכי פשוטה להעברת קבצים בין מחשב למחשב בעזרת יציאת ה COM למחשב אחד יש WIN 98 ולשני יש XP תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לשניהם יש אינטרנט מהיר!!
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו אולי יכול להסביר את ההבדלים...? בגדול אני עובד כרגע באופציה של הARCHIVE והוא שומר לי את כל המיילים בתקיית ALL MAIL. תודה מראש לכולם! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היה לי בעייה עם להגדיר של הלינקסיס WRT54G שלי ב PPOE אז בתומך בנטויז'ן עזר לי ולהגדיר אותו כ DHCP מה ההבדל בעצם? מה עדיף? טל
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי את הראוטר אתמול ניסיתי לעשות שדרוג קושחה ולא הצלחתי בגלל שהורדתי את העדכון לגרסה שהיא לא v2 . בסוף לאחר שהתחרפנתי מצאתי שיש עוד גרסא שונה של קושחה באתר של אדימקס שמתאימה לראוטר של br6424n v2 . רציתי לדעת מה ההבדל בין הראוטרים? והאם הוא ראוטר טוב? נציג של בזק המליץ לי לקנות אותו ובינתיים הוא פשוט מעולה. עוד משו, זה שניסיתי לשדרג את הקושחה ללא הצלחה עם גרסא של הראוטר הקודם לא פגעה בראוטר נכון? תודה רבה וסליחה על החפירה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בהוט, 2 התשתיות עולות אותו הדבר... הגיוני? כרגע יש לי 1.5 ואני רוצה לשדרג ליותר מהיר: תשתית הוט, ספק בזק אם אני רוצה לשדרג אני צריך לשלם יותר ל 2 החברות? או רק לאחת?
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
מה ההבדל בין 1000/100 אינטרנט של פרטנר מול סלקום ? בסוג האינטרנט ? איכות אינטרנט ?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש 2 אתרים ל- 014 בשניהם עשיתי בדיקת מהירות http://2.i014.net/Check1.html באתר הזה מהירות 014 כפולה http://82.80.231.232/ באתר הנ"ל אמרו לי שהמהירות גבוהה כי הוא בודק בלי שרתים בדרך ? לא הבנתי , משהו יכול להסביר לי ?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי נתב במודל השכרה ( 10 שח לחודש ) מבזק dlink 256 dg ופרטנר מציעים נתב D-link 256 AC במודל מכירה של 17.9 לחודש * 36 (בבזק החבילה עולה לי 130 ש"ח ל 40 לפמי המודם. בפרטנר החבילה עולה 79.9 - לפני התשלום על הנתב) 1. האם מדובר באותו נתב ? 2. חסומים ? 3. היכן אפשר לקנות את הנתב בחוץ (חנויות) בזק כרגע לא מוכנה למכור 4 מה ההבדל בין הנתה 225 ל 256 של דלינק 5. המלצה על מודם ראוטר אחר קןבי
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
WR1043ND או WR941ND הבדל במחיר כ100 שקל. הראוטר ישמש להורדות כבדות(לכן חשובה מאוד תמיכה בריבוי חיבורים, שלא יתנתק הרבה). כמו כן חובה שיכול להיות כחייגן להוט. תודה
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בראוטר שלי יש אפשרות להתחבר דרך תדר 5 ג'יגה הרץ (במקום הרגיל 2.4) עכשיו איך לי ממש אפשרות לבדוק אותו כי אני מחבר AP באלחוטי והוא דורש לעבור דרך ערוצים גבוהים וה-D-Link שלי עובד על תדר 2.4 בערוצים הנמוכים והם מחוברים אלחוטי ולא קווי... בהנחה ואני מחבר AP בחיבור קווי, ומגדיר את התדר של ה-5 לרשת אלחוטית במה זה מתבטא? יהיה קליטה טובה יותר או מה?
-
- 5 תגובות
- 936 צפיות
-
-
אני רוצה לעבור מרשת חוטית לרשת אלחוטית ושמתי לב שיש כמה תקנים של תקשרות 802.11x: 802.11g, 802.11b ועוד מה בעצם ההבדלים ביניהם? במה הם שונים? ואיזה מהירות של כרטיסי רשת ורשת אלחוטית מספיק מהירה לשיתוף אינטרנט וקבצים בין 3 מחשבים?? 54 מגה זה מספיק? תודה, טל
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
מתלבט האם לרכוש מערכת mesh של ax3000 או AX1800 ולא מבין האם ה3000 רלוונטי לארץ. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-