רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,498 דיונים בפורום זה
-
בנתיים לראוטר שלי יש הספק מרשים ביותר של בעיה ליום, אתמול גיליתי את הקטע של המסנג'ר, והיום גליתי שאני לא יכול לשתף קבצים בין שני המחשבים אז ככה, הגדרתי בשניהם רשת וכו' אבל אני פשוט לא יכול לראות את המחשב השני ברשת.. אז ניסיתי לעשות פינג מאחד לשני וגיליתי משהו מוזר, המחשב שלי מצליח לעשות פינג למחשב השני בלי בעיות, אבל המחשב השני לא מצליח לעשות פינג למחשב שלי (רק להבהיר משהו - שניהם מצליחים להתחבר לראוטר), מישהו מכיר את הבעיה? יודע איך לפתור אותה? תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום, יש בבית של אבא שלי ראוטר,בגלל שהוא מרבה בנסיעות ארוכות האינטרנט מנותק(מהספקית). רציתי לדעת אם זה אפשרי לעשות רשת כזאת שכמה מחשבים יוכלו להתחבר אליה או משהו(LAN).
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
רשום: copyright restrict us from playing this video outside the u.s רק אם האייפי של ישתנה לאאפי של USA אני יוכלל צפות בסרטונים שם? איזה תוכנה עושה את זה?
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אז יש לי מחשב חזק לכל הדעות: Core i7 920 @ 3.8GHZ HD5870 דיסק קשיח F3 של סמסונג זאת רק התמצית כדי לשלול בעיה חומרתית, המחשב מהיר, ואני מציין זאת כמו דביל רק בשביל להיות בטוח שלא תשליכו בעיה חומרתית. אז שלחו לי קישור למייל (אבא שלי) הקישור הוא כתבה בגלובס: http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000669333 נכנסתי עם גוגל כרום גרסא הכי מעודכנת, והדף תקוע נורא, יש סוג של קריסה כזאת ויש תקיעות מוזרות, אותו סיפור כמעט עם IE רק קצת פחות, דרך אגב הסתכלתי במנהל ההתקנים והטאב שבו נפתח הדף השתמש ב500MB זיכרון!!! (יש לי 6GB של G.SKILL) גם אצלכם יש בעיה דומה או שזה רק אני?
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום יש לי מודם כבלים ללא חייגן , לפני כמה זמן פירסמתי פה הודעה איך אני יכול לשנות ת ip שלי , הצלחתי לשנות בעזרת מדריכון שמישהו נתן לי פה אבל הבעיה שאני יכול רק להשתמש בשתי IP כלומר שאני עכשיו מחליף וזה חוזר לקודם ושאני מנסה לשנות זה חוזר למה שעכשיו למישהו יש פתרון?
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
האם אפשר לצאת מהתחייבות ללא תשלום קנס בטענה שבסופ"ש הפינג במשחקים הוא פי 4 ? וגם הגלישה באינטרנט זוחלת. הספק הוא בזק בינלאומי.. כל יום שבת אין לי אינטרנט.. עד שהגעתי לכתוב את ההודעה הזאת יצאה לי הנשמה.
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אני יודע ששאלו את זה כבר מלא אבל חיפוש יסודי בפורום החזיר רק מה לעשות כשאני כבר בתוך האקךמקא מישהו יכול להסביר את התהליך מההתחלה ועד הסוף כולל כניסה לקונפיגורציה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חוזר מהצבא ומגלה שאח שלי הזמין טכנאי שהתקין את הנתב הנ"ל... טוב נו... ננסה... כן, יש כמה יתרונות ויש כמה לפטופים בבית שקיבלו אינטרנט אלחוטית וקמו לתחייה, סבבה - זה כבר שווה משהו לא ? אבל לעזאזל עם הFIREWALL הזאתי... יש לי אחלה של קספרסקי, אני לא מעוניין בFIREWALL מובנה, אבל אין אפשרות לבטל אותו ! כרגיל, EMULE וFIREWALL לא אוהבים אחד את השני וכמו תמיד LOWID, אז חפשתי ודי מהר מצאתי פתיחת פורטים בהגדרות (הם אפילו עשו סעיף מיוחד לEMULE), אז לא - זה לא עוזר, ולא אני לא בשוק, הסתכלתי על הפורטים בתוכנה ועל הפורטים של שרתים אחרים והגדרתי פורטים נוספים שיהיו פתוחים ולא - עדיין לא עוזר. בדקתי גם IPCONFIG והגדרתי IP פנימי של 10.0.0.1 כמו שצריך. ולמי שתהה הקספרסקי מוגדר לפתוח את…
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים בבית ואני רוצה לשתף את האינטרנט ביניהם עכשיו הייתי היום באופיס דיפו והם אמרו לי שאני יכול לקנות רק switch לחבר אותו למודם וזהו ואני לא צריך לשדרג את המודם לראוטר עכשיו השאלה שלי האם זה אפשרי ועדיף על פני מודם עם ראוטר מובנה כבר כי האפשרות הזו חוסכת כסף והמודם שהספק שלי רוצה להביא לי הוא עם ראוטר כבר אבל עולה 800 שקל והswitch עולה רק 200 דרך אגב יש לי מודש ADSL b focus router 270
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
מתקפת הסייבר (OP Israel), שארעה בשבוע שעבר, גרמה לנזקים מועטים בלבד שרובם ככולם התבטאו בהשחתת אתרים ודפי אינטרנט (Defacing). לעומת זאת, חטיפת DNS (באנגלית DNS Hijacking) היא מתקפה משמעותית יותר, המשבשת את הגדרות ה-DNS בנתב, ושנזקיה לא תמיד נראים לעין. עד היום, האיתור של מתקפה מסוג זה ברמת הנתב הבייתי או המשתמש הבודד היתה בעייתית וקשה, אך מצב זה משתנה עם הצגתו של כלי אינטרנטי מבית F-Secure. על הכלי ואופן השימוש בו תוכלו לקרוא כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=5621
-
- 2 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה עברנו לטריפל סי (ספק + תשתית). מאז יום המעבר אני מרגיש כאילו יש לי הגבלה על מהירות ההורדה שמתבטאת במיוחד בשימוש ב-PT, זה נראה כאילו זה מוגבל ל-100 Kbps. בדקתי ע"י חיבור לאינטרנט של הטלפון ואכן ההורדה לאותו פרק הייתה מהירה בהרבה. האם מישהו נתקל בתופעה דומה ??
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי לינק או הסבר איך אני מגדיר את התוכנה סבבהדיסי במצב פעיל עם הראוטר הזה?
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך לחבר למחשב חיבור של 56K איך אני עושה את זה? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
דבר ראשון אני רוצה לומר שהבעיה לא פוגעת בגלישה באינטרנט ושהגלישה כן מתאפשרת......דבר שני כל מי שיש לו נתב של siemens מדגם sl2-141 (השחור) מוזמן לעשות את הבדיקה הזו דרך כרטיסיית Management ואז ללחוץ על Run Diagnostic Tests ולהמתין 10 שניות. אני רוצה לדעת אם רק אצלי מופיעות השגיאות כמו בתמונה (כי לפני שעברנו דירה והעברנו איתנו את קו הטלפון הייתי מבצע את אותה בדיקה ולא היו שגיאות) תודה לכל מי שעוזר........ http://www.siz.co.il/my.php?i=z1ttlq5mlymg.jpg
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
איפה אני יכול למצוא השוואה בין שיניהם? אני רוצה לראות ולהחליף ל DD-WRT אבל לא יודע מה ההבדלים ביניהן.
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
לפני חודש בערך התחילו לי ניתוקים ברשת, תשתית 15 מגה של בזק עם ספק בזק בינלאומי. יש לי מודם aztec dsl 600e (כחול קטן), ראוטר של TPLink. הניתוקים קורים במהלך כל שעות היום, אחת לכמה שעות, אבל בימים האחרונים בשעות הלילה (23:00 צפונה) ניתוקים כל 5 דקות. ברשותי עוד שני מודם-ראוטר אחרים, siemens sl2-141 דיי ישן אבל השתמשתי בו עד לפני שנתיים ללא תקלות. אורנג' או-בוקס שזה siemens gigaset 604 il. כל המודמים סובלים מאותה בעיה - נורית הDSL נכבית, אחרי כמה שניות מתחילה להבהב וכשהיא חוזרת חוזר גם האינטרנט (מן הסתם) הזמנתי טכנאי שטען שכל הציוד שברשותי לא טוב ושאני צריך להחליף למודם-ראוטר חדש של בזק (בהשכרה). הוא "הוכיח" לי את הטענה שהמודם של בזק ש…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב ברשותי מודם אינטרנט דגם B-FOCUS ROUTER 270PR . לאחרונה חיברתי אותו ל-SWITCH HUB . אבקש את עזרתכם בשידרוג המודם לנתב (ROUTER), בצעתי חיפוש באתר ומצאתי 2 מדריכים ,אשר לצערי לא הצלחתי ליישם ובהצלחה. באחד המדריכים מוסבר שצריך להשתמש בקובץ בשם bezequpgrade.exe , האם למשהו מחברי הפורום יש את הקובץ הנ"ל. מצ"ב המדריך שמצאתי באתר ,ובמדריך זה מבקשים להפעיל את הקובץ EXE הנ"ל. האם יש למישהו מדריך מעודכן, פשוט ומוסבר היטב שיכול לעזור לי. אודה לעזרתכם. israeln
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כאשר אני ניכנסלאתרים לרוב אתרי צפיית סרטים האתר עולה לי כך למה זה כך
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום, חברים ! יש ברשותי מדפסת HP PSC 2410 עם חיבור USB . האם אפשר לחבר לה מתאם USB ל - ERHERNET . הנה דוגמא למתאם כזה - USB 2.0 to LAN Adapter http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSP03 תודה, זיו !
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לצד המערכות עריכה שלי, אני מתקין עכשיו מערכת חדשה- שמיועדת לדגימה של וידאו מ VTR (חיבור FIREWIRE למחשב). אני עובד עם כמה DOCK חיצוניים שמכניסים בפנים הארד דיסק 3.5 רגיל בחיבור E_SATA. ה"שיטה" היא שלכל מחשב יש DOCK משלו, ככה שאני רוצה לדגום אני מחשב דיסק ריק, מסיים ומעביר את הדיסק לDOCK של מחשב אחר ועובד עליו. במערכת הראשית יש 8 הארדיסקים פנימיים, שלא ניתן להוציא שגם לשם אני צריך לדרום חומרים. חשבתי לחבר בין 2 המחשבים בכבל רשת-ככה שאני יוכל לדגום וידאו לכונן פנימי משותף. השאלה מה לגבי מהירות? המידע יוכל יעבור דרך חיבור כזה ללא בעיות? יש לי DOCK שהוא בחיבור USB2 ואיתו אין בעיה, השאלה אם כבל רשת מהיר כמוהו? (אין להם חיבור לאינטרנט בכלל,וגם לא יהיה). (לוח אם אחד חדיש,מלפני חו…
-
- 2 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום לכם. בביתי ראוטר של בזק. בשל המרחק, הגיע טכנאי טלפונים, והצליח להעביר (דרך הקיר - דרך החורים של הטלפון אני חושב) לקומת הבייסמנט חיבור ישיר. ראו תמונות. החיבור מחובר כיום לראוטר מאוד ישן. האות חלש. אני צריך המלצה לראוטר או נקודת גישה (לא מבין בזה האמת), שיכול לספק לי גם אות חזק יותר, וגם אבטחה גבוהה יותר (לצערי כרגע אני לא מצליח להתקין סיסמא ולגלוש בו זמנית. שוב, לא מבין בזה יותר מדי). 1. אות חזק 2. אבטחה טובה תודה רבה לעונים
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
- 1 follower
-
-
עד היום לא היה לי פינג גבוה (אני בנטויז'ן בחבילת 750) מאז שהחלפתי מחשב יש לי פינג גבוה במשחקים פעם זה היה 80-130 והיום מאז שהחלפתי מחשב למחשב חדש ויותר חזק יש לי בעיית פינג ( וזה לא רק במשחק אחד זה בכל המשחקים) איך אני יכול לפתור את זה? עשיתי סריקות ספייוור ווירוסים והורדתי לתוכניות שלא צריך בSTARTUP בעזרת MS CONFIG וזה לא עזר מה אני יכול לעשות כדי לפתור את זה? המודם אגב הוא ALE 130 שקיבלתי מבזק
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אהלן, בכמה ימים האחרונים אני שם לב לפינגים מאוד מאוד גבוהים (נע בין 500 ל4-5 אלף) במשחק שמשתמש בפורט 6112, באופן קבוע החל מהשעות 9 וחצי-עשר בערב. עשיתי ניסוי ודרך שורת פקודה הכרחתי את המשחק לעבור בפורט 80 והופה, פתאום הכל בסדר. כלומר לפי מה שאני מתרשם 014 התחילה להגביל רוחב פס בפורט הספציפי הזה בשעות העומס? צריך לציין שגלישה רגילה באינטרנט עובדת כרגיל, מדובר רק בפורט הספציפי הזה שבד"כ משומש למשחקים. עוד מישהו שם לב לזה? האם יש עוד הסבר כלשהוא לזה (משהו מהצד שלי ולא בהכרח איזה מזימה של בזק)? מה אפשר לעשות? אני יכול להמשיך להשתמש בפורט 80 אבל לא רוצה להיות תלוי בזה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה אני צריך על מנת לחבר מחשב נייח באופן אלחוטי לראוטר אלחוטי של בזק סימנס . אמרו לי שיש שתי שיטות אחת על ידי כרטיס אלחוטי מובנה והשניייה על ידי מתאם אלחוטי בחיבור USB . המרחק מהרוטר הוא כ כ 7 מטר . תודה .
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-