רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,498 דיונים בפורום זה
-
אני רושם את האיי פי בדפדפן והוא אומר לי תכתוב סיסמא.... אני רושם את הסיסמא הקבועה והוא לא נותן לי... יכול להיות שהסיסמא שונתה? איך משנים חזרה? איך בודקים מה היא? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה בנוגע לרשת אלחוטית, יש לי מחשב נישא לנובו3000 C100 עם כרטיס אלחוטי מובנה של אינטל, בזמן האחרון איני מצליח להתחבר לשום רשת אלחוטית שהתחברתי אליה בעבר. לא מצליח לקבל כתובת מה-DHCP וזה גם מה שמציג יומן האירועים, וגם לאחר שקבעתי כתובת סטטית אני מחובר אבל לשום מקום, לא מצליח להגיע לשום כונן רשת או אובייקטים אחרים ברשתות שונות, ניסיתי לבצע ping לכל מיני כתובות באותה רשת גם לאחר שקבעתי את הכתובת סטטית ונאדה. עשיתי פינג לוקלי 127.0.0.1 והכל נראה תקין בכרטיס האלחוטי לפחות. יכול להיות שמשהו עם הגדרות הפרוטוקולים בווינדוס התחבש לי לכן הסרתי והתקנתי מחדש אך ללא עזרה. please HELP תנקס.
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אז ככה הבעיה התחילה אחרי שהחלטתי לפרמט את המחשב. האינטרנט והמתאם עבדו בסדר גמור , אבל אחרי הפירמוט אני מתקין דרייברים והכל (Win 7 32bit) וזה פשוט לא מזהה את הכרטיס רשת אלחוטי לא משנה מה אני עושה ניסיתי להתקין עם הדרייבר של זה וזה לא מזהה אותו , ניסיתי לחבר ולתת לווינדוס להתקין דרייבר לבד כמו שהוא עושה לדיסק און קי / עכבר שמחברים ברגיל וזה נכשל. המחשב מזהה את זה כ-n11 Adapater כשאני בתפריט של "הוסף התקן" אבל כשאני מנסה להתקין זה פשוט לא נותן. plz help me#@!
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
במשרד של אבי מותקן מחשב שהמחובר לאינטרנט. בשבל חוסר תקציב, אנו מחפשים פתרון אלטרנטיבי לשדר באמצעות המיקרופון שמחובר למחשב אל המחשב הבייתי כדי לתעד כל שיחה שמתרחשת במשרד. רצוי שתהיה האפשרות במחשב הבייתי להקליט במידת הצורך. השאלות הם: 1. באמצעות אלו תוכנות אני עושה זאת? 2. אני חושב המחשב שבמשרד צריך מן כתובות DNS קבועה. טעו אותי אם אני טועה. Show me the way תודה אנשים
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
-
-
כל פעם אחרי שאני מפרמט את המחשב אני לא יודע איך מתחברים לאינטרנט אז אני מתקשר netvision והם אומרים לי איך עושים את זה היתי רוצה שתגידו ליח איך עושים את זה כי נימאס לי להתקשר אליהם כל פעם מחדש
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
יש לי בבית שתי מחשבים הראשון מחובר לראוטר ישירות והשני מחובר באלחוטי (האיכות קליטה 100%) אחרי שסיימתי להרכיב אז רציתי לבדוק אם יש רשת והכל עובד, עכשיו הבעיה: עשיתי פינג למחשב שמחובר באלחוטי מהמחשב שמחובר ישירות לראוטר וכל הפינגים עברו בהצלחה עכשיו באתי למחשב שמחובר אלחוטי ועשיתי ממנו פינג למחשב שמחובר ישירות לראוטר וזה לא עבד o.0 מה אני עושה (נסיתי לבטל Firewall ). **אני חייב לציין ששני המחשבים מצליחים לגלוש באינטרנט והכל טוב.
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שמתי לב שמהירות העלאה שלי פשוט זוועתית,2-3KB\S בטורנטים,אני בבזק ו012 ויש לי 15MB. אני לא רוצה לקבל באן בטראקרים שזה עתה נרשמתי עליהם,יש מה לעשות עם מהירות העלאה זו ? לתקן את זה איכשהוא? זאת לא נראית לי מהירות העלאה נורמלית כל כך...
-
- 2 תגובות
- 967 צפיות
-
-
התוצאה הסופית שהייתי רוצה להגיע אליה היא שאני אוכל לתת תמיכה מרחוק לאנשים. מה שיש לי זה שרת שמחובר לאינטרנט עם כתובת/דומיין קבועים ויש לי שליטה מלאה עליו. הייתי רוצה להשיג עם VNC תוצאה דומה למה שקורה למשל עם teamviewer, האם זה אפשרי? ההנחה היא שהלקוח תמיד מאחורי firewall/proxy להקים איזשהו מתווך שהלקוח ידע להתחבר אליו ב http רגיל לקבל איזשהו sessionID ואז אני אוכל להתחבר אליו וכל התעבורה תתבצע דרך המתווך? הייתי רוצה פתרון מבוסס open source אם יש.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני שילמתי כרגע לאתר שלי שיהיה ADWORDS. אבל אני רואה שיש עוד הרבה שגם משלמים לשירות הזה, מה קובע שאני יהיה והם לא או ההפך?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
בס"ד שלום רב יש לי מחשב פנטי'ום 3 שמוחבר לאינטרנט ואני רוצה להפוך אותו לשרת רדי'ו אני מעונין שאנשים אחרים י'וכלו לשדר (לא מהבית שלי) אני לא מבין בזה אני י'ודע שצריך ויאמנפ ועוד תוכנה אם מישהו יכול לעזור לי אני שאמח מאוד תודה רבה לכולם (גם לאלה שלא הגיבו)
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה שמודדת רוחב פס מהמחשב שלי לאתר שבוא אני מנסה לראות סרט או שידור חי זאת לאחר שאני מגלה שספק האינטרנט שלי במקום לתת לי 10240 KB רוחב פס למדינות שונות באירופה נותן לי 500 KB זאת גיליתי לאחר שאתר יורוספורט שטענתי שהוא לא משדר איכותי העלה תוכנה לנגן שמודדת קו נתונים על קו האינטרנט שלי ומגלה לי שספק האינטרנט שלי דופק אותי בגדול תמונה : http://img179.imageshack.us/img179/9683/53260245.jpg בתמונה אנו רואים : 1. שהתוכנה של סטטיסטיקה מודדת את איכות הקו שלי 2. כותבת שקצב הסיביות של השידור 448 KB 3. כותבת שרוחב פס זמין אצלי 484 KB ( וכאן אני יודע שמשהוא פגום כי אני משלם על חבילה של 10240 KB ) 4. כותב לי שרוחב הפס בשימוש 445 KB התוכנה מסבירה לי דרך סטט…
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
ברשותי ה Router מדגם Netgear Nighthawk RAX80 ויש לי דיסק קשיח חיצוני של WD המחובר אליו ב USB 3.0 אינני מצליח לגשת לדיסק הקשיח דרך ה Windows 10 שברשותי כאשר אני מנסה לפתוח את חלונית ה Run ולגשת ל: \\readyshare\USB_Storage .אני לא מצליח גרסת ה windows שברשותי Windows 10 Enterprise גרסה: 1909 Build Number: 18363.836 כמו כן ה SMB 1.0/CIFS File Sharing Support מותקן כנ"ל גם SMB Direct אודה לעזרה בנידון
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, היה לי חיבור עם חייגן כבלים וקיבלתי רק חצי מההעלאה בעת שימוש בWRT54GL קושחה רגילה ו TOMATO . ניסיתי ללא חייגן אותו דבר. חיברתי SWITCH רגיל פשוט וקיבלתי את הכל. למישהו יש מושג למה? עכשיו אם אני מעוניין לעבור לחיבור עם חייגן למישהו יש הצעות מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
לחבר שלי יש מצלמות אבטחה בחנות,הוא מצליח לראות אותן מכל מחשב חוץ משלו עצמו.למה? מה יכולה להיות הבעיה שלו המחשב פורמט אין לו אנטי וירוג הfirewall בוטל מה עוד יכול להיות
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
-
-
הייתי משתמש ב WIFI ביטלתי את כל ה WIFI בבית ועברתי לקווי פחות אסתטי אבל לא נורא , אני עושה פינג ( דרך סוויצ ) ויוצא לי רוב הזמן 1MS אבל הייתי קפיצה גם ל 16MS לפי דעתי זה עדיין יותר טוב מה WIFI זה בתחום הקו הירוק לפי התוכנה PingPlotter pro , השאלה אם זה תקין שיש סטיה מדי פעם מה 1MS ל 16 למשל הממוצע זה 1.2 MS .
-
- 2 תגובות
- 447 צפיות
- 2 followers
-
-
החלפתי היום לראוטר הזה, היה לי VVG2000 של NETGEAR והיוטורנט אומר לי שהפורט לא פתוח, מישהו יודע איך פותחים את הפורט?
-
- 2 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום. מבקש את עזרתכם. כרגע יש לי שני מחשבים שמחוברים לראוטר חוטי (לראוטר אין אופציית WIFI). אין לי כרטיסי רשת אלחוטיים כך שאני נשאר עם הראוטר הזה. אבל עכשיו אחותי קיבלה במתנה אייפד שיכול להתחבר רק אלחוטית ואני מנסה למצוא פתרון זול יחסית. האם אני צריך לקנות ראוטר נוסף, אלחוטי, ולחבר אותו באיזשהו אופן לראוטר החוטי? אם כן אז איך עושים את זה (אם זה אפשרי בכלל)? אולי יש איזה פתרון אחר קל יותר תודה מראש לביא.
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום, יש לי שקע של הרשת ומחשב במרחק של 11 מטר ממנו (פחות או יותר)... נסיתי להשיג כבל רשת של 11 מטר אבל אין יש רק 8 מטר. האם קיים כבל רשת ארוך מ-8 מטר (עם ראשים כמובן) ואיפה אפשר למצוא אותו (אזור חיפה)? לחלופין האם יש פיתרון אחר כמו למשל לחבר שני כבלי רשת (אם זה אפשרי)? או להצמיד ראשים לכבל בלי? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום מחפש מדריך לפריסת רשת טלפוניה בבית, (עתידה להתחבר לבזק / VOB). עם הסברים על חיבור לפסי קורונה, שקעים, ויציאה לשרותי בזק או VOB. תודה.
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום ברצוני לקנות ראוטר אלחוטי BR6216MGוEdimax מה אתם אומרים עליו?.. יש חסרונות בו? אף פעם לא היה לי אלחוטי יש לי עכשיו חוטי ... ואני רוצה לשמוע קצת חוות דעות איך זה ראוטר אלחוטי אני משחק הרבה משחקי רשת וצופה בסרטים באינטרנט זה לא יאט או משהו?.... תודהרבה ולמה כתוב בראוטר שהוא תומך עד 54MBPS מה זה?..
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
לפני זמן קצר התקנתי רשת אלחוטית בבית שלי, מחשב נייח מחובר בכבל לראוטר, הראוטר מחובר למודם כבלים והמחשב הנייד מחובר דרך כרטיס אלחוטי.. בכל מקרה.. אני מחובר לאינטרנט והכל.. והייתי רוצה לדעת איך אני יכול לשתף קבצים בין המחשבים כי יש לי הרבה חומר במחשב הנייח שאני רוצה להעביר לנייד.. תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש אפשרות להתקין איזה כרטיס במחשב נייח על מנת שהוא יוכל להתחבר לרשתות אלחוטיות? יתרונות\ חסרונות?
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
ברשותי מחשב עם חלונות 7 שמחובר היום לאינטרנט בעזרת מודם טומפסון שעליו מוגדר משתמש וסיסמה והוא מחובר כל הזמן לאינטרנט , המחשב יהיה מחובר בעזרת כרטיס אלחוטי כנראה TPLink TL-WN821N. בנוסף אני מחזיק בסטרימר מסוג פופקורן A110 שיתחבר בצורה חוטית וטלפון אלחוטי עם תמיכה ב WIFI מסוג nokia x6. אני מעוניין לקלוט בקומה אחת ללא מרחקים גדולים וללא ממ"ד האם יתאים לי הנתב (הזול) TP-Link TL-WR541G, האם יותר כדאי לקנות את הנתב LinkSys דגם WRT54GL ? והאם עדיפים נתבים אחרים ? דרך אגב , ניסיתי לעבוד עם נתב (ישן) של מיקרוסופט בשם mn-500 , אולם הוא כל פעם התנתק לי מהמודם. תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במדריך כתוב על אינטרנט רגיל איך משתפים אינטרנט בכבלים שהתקשרתי ליס אמרו לי שהם לא עושים את זה
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
צריך להתקין לחבר שקנה את הראוטר הזה הייתי אצלו עכשיו אבל לא הצלחתי לגרום לזה לעבוד גם לי יש אותו הרואטר של בזק אבל התקין לי את זה טכנאי האם אפשר מדריך שיוביל אותי להצלחה? בעקרון חיברנו את הרואטר לADSL ולמחשב לכניסה של הכרטיס רשת ומה הלאה? ברגע שאני מכבה ומדליק הוא מזהה את החיבור וכותב משהו בפינה הימנית למטה יש אנימצה אבל אינטרנט עצמו אין כנראה אני צריך להגדיר כמה דברים אני משער מה השלבים שאני צריך ללכת בהם תודה אגב מדובר בשני לאבטופים לאחד יהיה מחובר הסימנס והשני יקלוט אותו בשביל לאפשר גלישה WIN XP אנגלית חיפשתי עכשיו איזה 20 דקות מדריכים אבל לא מצאתי פתרון
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-