רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
הי. יש למישהו מושג איפה ניתן לקנות את הברגים שמחברים את הסוויצ'ים למסגרת של ארון השרתים ? קיבלתי אנטיסאפם בתצורת U3 ללא ברגים ואני צריך 4 ברגים בכדי לחבר אותו לארון.
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש נתב וכרטיס רשת אלחוטי למחשב נייח. אם יש חוות דעת על הנתבים הבאים אשמח: NETGEAR WG614 3COM 3CRWER10075 D-LINK 524 TP-LINK WR541G מה הנתב הטוב מבניהם? ולגבי הכרטיס רשת: D-LINK dwl122g USB Edimax EW-7128 PCI TP-LINK WN321G USB 3COM 3CRUSB10075 usb מה לדעתכם הכרטיס הטוב ביותר מביניהם? תודה מראש לעוזרים, ניב
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
האינטרנט עובד בכל המחשבים (שלושה), אבל רק למחשב אחד ניתן להיכנס לתיקיות המשותפות (בכל המחשבים אפשרות "שיתוף קבצים פשוט" מבוטלת). את שני המחשבים האחרים רואים בENTIRE NETWORK וגם במחשבים בקבוצת העבודה (כולם קבוצת עבודה MSHOME), אבל כדי להיכנס לתיקיות המשותפות בשני המחשבים הללו מאחד המחשבים האחרים צריך להכניס שם משתמש וסיסמא ??? בעוד שלמחשב השלישי הכל עובד כמו שצריך ואפשר לשתף תיקיות ולהיכנס אליהם בלי לכתוב שם משתמש וסיסמא. תעזרו לי בבקשה ??? :
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום לכולם היתי רוצה עצות בקשר לתשתית לאינטרנט לאיזה חברה הכי כדאי להתחבר? בזק,הוט או יס? מה ההבדל בין תשתית של ADSL לבין כבלים? מה יותר טוב ואיפה הגלישה תצא יותר איכותית? איך מגדילים את ה-UPLOAD כשיש לי 2 וחצי מגה גלישה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מהו אורך כבל רשת מקסימלי ברשת קווית מבלי שיהיו עוצמות חלשות ובעיות. אני פשוט מעוניין לצרף מחשב נוסף לרשת הביתית ומחישוב שעשיתי אני אצטרך כבל רשת של 30 מטר בערך
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום החלפתי את הקונקטורים של בכבל רשת שלי שהתיישנו. מדובר בכבל בחיבור ישיר ל HUB עכשיו סידרתי את החוטים הכבל בשני הצדדים באותו סדר של צבעים. אבל משום מה המחשב שלי לא יכול להשיג כתובת אייפי מהרואטר. השאלה שלי האם יש לצבעים יש סדר מסויים מוגדר כלומר ירוק צריך להיות בפין 3 וכו ? או שזה לא משנה העיקר ששני הצדדים יהיו באותו סדר ?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים, אשמח לדעת מה השיטה הטובה והמדויקת ביותר לקביעת רייטינג אתרים בישראל אני רוצה להיכנס לשיתוף פעולה עם אתר גדול ולא רוצה ללכת בעקבות העדר אלא בעקבות הסטטיסטיקה. האם יש דרך לבצע בדיקה אמיתית מדויקת ואולי אפילו פשוטה ? אם כן כמובן שאשמח ללינקים
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום , קניתי נתב ואני מנסה להכנס תחת רשת מאובטחת WPA PRESHAREDKEY הגדרתי אותו בנתב אבל בזמן שאני מנסה להתחבר XP לא מנשה בכלל הוא אומר "יש להשתמש בסיסמת רשת של 40 סיביות או 104 סיביות בהתאם לצרכי הרשת .... " הסיסמא הוגדרה בנתב והוא קיבל אותה ? EDIMAX 6126MG
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בקליטה ברשת האלחוטית המרחק הוא בערך 20 מטר ויש שתי קומות הבעיה היא שהקליטה היא 20 אחוז אבל גיליתי שאם אני מוזיז את הראוטר 2 מטר ומוציא אותו מהחדר שהוא נמצא האחוזי קליטה קופצים ל70 בערך אז רציתי לדעת אם יש למישהו פיתרון להגביר את הקליטה או להאריך את האנטנה שבאה עם הראוטר אני צריך פתרון של 50 שקל בערך 50 60 שקל
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
יש לי בעיה באינטרנט... התקנתי מודם חדש של בזק (הוט כבלים) ואני רואה ש ה'local area connection' לא מצליח לקבל כתובת איפי חדשה... זה רושם 'קישורית מוגבל או חסרה'... אם למישהו יש מושג מה אני עושה פה שיעזוורררר לי
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, שאלה שלא הצלחתי לענות כבר הרבה זמן. כידוע הראוטרים שנמכרים סובלים מבעית איטיות האינטרנט בזמן שתוכנות ה P2P פתוחות. לדוגמא ה Linksys WRT54GL שלמרות הגדלתי לו החיבורים (עם קושחה של TOMATO) עדיין הוא סובל מבעיות, לדוגמא כשאני נותן אפלוד מקסימלי שאר האינטרנט מנוטרל .(ללא התערבות QOS) כל הבעיות שיש בראוטרים האלה לא קיימות עם האלקטל 510 בתצורת נתב. אני נותן אפלוד מקסימלי ואני יכול לגלוש באינטרנט ואני לא מרגיש שום איטיות. רציתי לקבל הסבר למה האלקטל 510 יותר טוב ל P2P? תודה
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
האמת שכבר נשבר לי מהראוטר הזה... נראה לי אחד הגרועים. בכל מקרה - כמה פעמים לאחרונה, האדון החליט שלא צריך אינטרנט בבית, ופשוט לא נתן לצאת לאינטרנט. היתה רשת (DHCP) ורק לא היה ניתן לצאת לאינטרנט. מה שעזר היה רק RESET ל-DEFAULT SETTINGS, ואז אחרי הגדרת נתוני החיבור לאינטרנט בראוטר היה ניתן לצאת. למישהו יש רעיון מה קורה כאן ? (ה-FIRMWARE מעודכן לגירסה האחרונה שיש).
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
אני לא מצליח אני הולך ל Gaming & Applications אני רושם את הפורט ועושה לזה ENABLE עושה SAVE וזה לא מראה לי אחרי ה SAVE את מה שרשמתי וגם הפורטים עצמם לא נפתחים , מה לעשות? מדובר בפתיחת פורטים לאימיול TCP : 4404 UDP : 49695 ד"א יש איזה עידכון קושחה מומלץ לראוטר הנ"ל? , אני יודע שיש 2 סוגים השאלה מה יותר טוב ומה ההבדלים בינהם , אשמח גם לקישור להורדה תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
מבקש המלצה לראוטר תומך כבלים + חייגן l2tp + תמיכה בריבוי חיבורים של תוכנות p2p האם האדימקס 6204wg יתמוך במה שביקשתי תודה
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום הרשת שלי מורכבת מראוטר TrendNet TEW-431BRP ומודם ADSL של בזק (ECI אם אני לא טועה). הבעיה היא שהקשר לא מחזיק מעמד וכל כמה זמן (לפעמים דקות לפעמים יותר) מתנתק ומתחבר שוב. הראוטר נמצא על Connection Keep Alive מה יכולה להיות הסיבה? מה יכול לפתור את זה? תודה גלעד
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
ברשותי נתב COMPEX NP18A מס' שאלות: 1. בשימוש בUTORRENT בUPNP, הכל עובד כמו שצריך(כולל UPLOAD), אך מופיע אייקון שיש בעייה עם חיבורים נכנסים ובדיקת הפורט נכשלת. האם מדובר במצב תקין? 2. ברשותי KASPERSKY INTERNET SECURITY 7. כאשר אני מחובר לראוטר, אני מגדיר LOCAL NETWORK ולא INTERNET IN STEALTH MODE, על מנת שיתאפשר שיתוף קבצים ומדפסת ברשת. במידה ואני אעשה PORT FORWARD לפורט של הביטורנט, לא תיווצר בעיית אבטחה בשל פורט הפתוח תמיד? 3. כשפותחים פורט בראוטר יש אפשרות לקבוע LOCAL PORT, למה זה מיועד? אשמח לתשובות מפורטות. תודה.
-
- 2 תגובות
- 993 צפיות
-
-
לראוטר האלחוטי הזה כניסת USB למדפסת המדפסת הינה בראדר 440CN הכוללת סורק צילום ופאקס בנוסף להדפסה וכוללת חיבורים הן ל LAN והן ל USB אם אחבר ל LAN בראוטר - האם תתפקד כמדפסת משוטפת לכל המחשבים - האם גם הפונקציות האחרות יעבדו בשיתוף (פאקס וכד) האם יש הגיון לחבר גם ל LAN וגם ל USB בראוטר - או לחבר ל USB במחשב המחובר חוטית לראוטר האם יש לטעון את תוכנות המדפסת לכל המחשבים ברשת תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה הכרטיס רשת מחובר למחשב דרך חיבור PCI והמחשב הפסיק לזהות אותו היום עד עכשיו הכרטיס היה מזוהה באופן אוטומטי ללא כל צורך בדריברים ועכשיו הוא מבקש ממני לעשות חיפוש בשביל למצוא דרייבר לחומרה כדי שהוא יוכל לזהות את הכרטיס הכרטיס לא עשה שום בעיות עד היום והוא כרטיס רשת רגיל לא אלחוטי של חברת TP LINK איך אני מזהה אותו מחדש? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
האם ניתן לשתף קבצים בצורה ישירה כלומר כמו תיקייה משותפת לשתי המחשבים אבל שהמהירות שמעבירים קבצים בין המחשב תהיה מהירה כלומר לא יודע בדיוק איך זה עובד אבל למשל היה כתוב על הנתב שיש לו עד54mbps כלומר 54מגה תעבורה לשנייה אז האם אפשר באמת להגיע למהירות הזאת בתקייה שיתופית ואם כן איך? תודה
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום יש לחבר את הראוטר הזה ונראה לי שזו הסיבה שהוא מקבל חרא פינגים ב-Company of heroes תבינו שאפילו איתי הוא לא הצליח להתחבר(כלומר במשחק שפתחתי למשל הוא לא מצליח להתחבר עקב בעיות תקשורת) הוא אומר שהוא כיבה את הפיירוול של הראוטר ופתח פורטים למשחק עריכה: טוב הצלחתי לעזור לו לפתוח פורטים..לא נראה לי שזה הראוטר כנראה הספק: בזק"ב, מקווה שיפתרו את הבעיות בקרוב תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אני מחובר לבזק בין לאומי והוט ואני מחובר ישירות למודם ללא חיגן
-
- 2 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי מודם dlink d-614+ משום מה בזמן האחרון אני סובל מקשיים בפתיחת פורטים בחומת האש של הראוטר, כאשר אני פותח את הפורט הוא נשאר פתוח למספר דקות ואז פשוט נעלם ואיתו חוזר החסימה של הפורט. אני לא יודע מה הבעיה וזה מאוד מאוד מדכא מיותר לציין שאני משתמש בעדכון חומרה העדכני ביותר ושאני מחובר בחיבור ADSL, חשבתי אולי אני לא עושה משהו טובה והגדלתי להכנס לאתר שלהם ולנסות לעשות את השלבים שכתובים באתר (שלצערי היו בדיוק כמו שאני עשיתי) ושוב הפורט לא מתפקד. מיותר לציין שאם הייתי פותח מספר פעמים את אותו הפורט פתאום הוא מנקה את שאר הפורטים ומשאיר רק את הפורטים הספציפים פתוחים ונועל את כול השאר, מאפשר לי להשתמש בפורט הרצוי למספר דקות ואז גם הוא נעלם והראוטר פשוט נחסם. בתודה …
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום לכולם.. רציתי לדעת כיצד האינטרנט שלי יוכל להתחבר אוטומט בלי שאני ייכנס דרך החייגן ..תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
-
שלום אנשים ! אני די מיואש ואני חייב את עזרתכם בנושא... ניסיתי כבר את כל המדריכים ולא מצאתי פתרון לבעיה. חיברתי בין 2 מחשבים באמצעות כבל רשת מוצלב: המחשב הראשון- עם מערכת הפעלה win xp-64bit מחובר לאינטרנט באמצעות מודם ( tnn aztech dsl 600E אם זה חשוב...) המחשב השני - פועל עם win 98 כשהתקנתי בהתחלה האינטרנט עבד בסדר, אבל אחרי שעשיתי RESTART האינטרנט הפסיק להתחבר במחשב השני. המחשב הראשון הפסיק לזהות את הכבל רשת שמחובר אליו...יש סימון של x אדום וכתוב "a network cable is unplugged" תודה לכל המשיבים.
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-