עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לי נייד ואני מעוניין (אם זה בכלל אפשרי) להגדיל את הטווח קליטה שלו. האם יש איזשהו כרטיס רשת שאני יכול לקנות לו (USB או PCIMCIA) שיהיה בעל קליטה טובה יותר ? תודה.

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  2. Started by shlomibandit,

יש לי אינטרנט 2 מגה .. בגלל שבזק לא מסוגלים לספק לי את המהירות 5 מגה (כניראה רחוק מהתשתית). לכן אני רוצה לעבור לכבלים במהירות 5 מגה.. הספק שלי הוא בזק בינלאומי.. הבעיה שיש לי רשת אלחוטית, ולפי מה שהבנתי מבזק הנתב שלי (eci 352+) הוא מתאים אך ורק לתשתית של בזק.. לכן אני צריך לרכוש נתב נוסף.. איזה נתב הכי מומלץ בטווח המחירים 200-300 +-? זה מספיק? הוא יהיה טוב בשבילי לרשת אלחוטית?או שצריך משהו בתקציב יותר יקר? לא מבין פשוט בנתבים.. ועוד שאלה .. יש לי מחשב אחד שהוא יהיה מחובר פיזית מהנתב.. עוד אחד נייד שיש לו כרטיס רשת אלחוטית אז זה לא יהיה בעיה.. ועוד מחשב שאני מחבר אותו דרך מתאם אלחוטי.. המתאם האלחוטי שיש לי שמחובר אלוטית לנתב שיש לי של בזק יתאים לנתב החדש? או שאני צריך לקנ…

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  3. Started by Guy950,

אני צריך המלצה לכרטיס רשת אל חוטי חזק בתקציב עד 150 שקל.

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  4. Started by שמעון 17,

אחים שלי יש לי ראוטר TRENDNET TEW-432 אל חוטי . אני מחובר לאינטרנט דרך הכבלים והספק שלי הוא 012 איך מגדירים את הראוטר הזה כדי שהיה אינטרנט בשני המחשבים.? תודה לעוזרים ( דחוף למה אין לי אינטרנט )

• 16 תגובות
    • 3.3k צפיות
  5. Started by בני סלע,

ערב טוב. החלטתי לבדוק את מהירות האינטרנט שלי בעזרת אתר SpeedTest,אחרי כ-דקה קיבלתי את התוצאה... http://www.speedtest.net/result/198330351.png אני מחובר ל-012 חבילה של מגה וחצי דרך כבלים. איך הDownload ? איך הUpload ? איך הפינג? הכל בסדר? או שאני צריך להרים טלפון ל012? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  6. Started by plavez,

לאבא שלי הייתה רשת אל-חוטית במחשב הישן עם WindowsXP והאינטרנט והכל פעם יפה... עכשיו הוא קנה מחשב חדש ומשום מה הוא לא מצליח לעשות שהכל יהיה תקין. משום מה בקטע של ה- IP זה לא מוצא את ה- IP ואם הוא כותב את ה- IP שהיה לו במחשב הישן אז אחרי 5 שניות זה מאפס ולא פועל... אבל במחשב הישן הכל פועל יפה... מה זה יכול להיות? תודה

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  7. Started by toniviner,

קודם היה לי מחשב שמחובר לאינטרנט מהיר ADSL. עכשיו קניתי מחשב נייד שיש לו WIFI ורציתי לשתף בין המחשבים את חיבור האינטרנט, הקבצים והמדפסת בצורה אלחוטית אז קניתי נתב של 3COM דגם WL-537. בהתחלה בגלל שלמחשב הרגיל יש שני כרטיסי רשת מובנים ואחד מהם בשימוש על ידי המודם רציתי לחבר את הנתב לשני ואת המחשב הנייד בצורה אלחוטית לנתב. זה לא עבד. אמרו לי לחבר את המודם ישירות לנתב ומהנתב בכבל רשת למחשב הרגיל וב WIFI לנייד. עכשיו האינטרנט עובד בשניהם אבל מקרטע. האי מיול מקבל LOW ID והאינטרנט עצמו איטי. בנוסף אין לי מושג איך לשתף קצבים או מדפסת. אגב במחשב הרגיל יש ווינדוס XP ובנייד VISTA. בבקשה עזרו לי.

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  8. Started by ben060,

יש לי כרגע 1.5 מגה אם נניח אני רוצה להגדיל ל 2.5 או 3 או 5 מגה מה צריך לעשות? להתקשר לספק בזק/יס ולהגיד להם שאני רוצה להגדיל את הרוחב פס? ואיך זה הולך הם באים לבית ומסדרים משהו או שזה אוטומטי דרך הטלפון? אשמח להסבר בנושא.

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  9. Started by arkadur,

לפני כמה דקות התקנתי את הסוויטצ' החדש שלי שתומך במהירות של 1GB\S כאשר אני מנסה להעביר קבצים בין המחשבים, אחד הצדדים פשוט נתקע לחלוטין יש למישהו הסבר לתופעה?

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  10. Started by guysfa,

במחשב הראשי יש Vista בעיברית ובמחשב האורח (השני) יש XP בעיברית איך אני מגדיר ששני המחשבים יתחברו לאינטרנט (בו זמנית) תודה לעוזרים.

11. שלום לכם!!! ברשותי מחשב פנטיום 4 עם מערכת הפעלה win-xp בעברית. יש לי מודם של מתב (motorola). ספק האינטרנט שלי הוא netvision. לבעייה: 1.אז ככה מהמודם של מתב יוצא כבל של רשת אל המחשב שלי לכרטיס רשת שהוא מובנה בלוח. יש נורות דולקות גם במחשב וגם במודם. אבל הבעייה שאין אינטרנט הוא רושם לי קישוריות מוגבלת אוו חסרה. מה שעשיתי חיברתי את המודם עם חיבור usb והכל עבד מצויין. מה אתם חושבים הבעייה? האם התקנת win תסדר את הבעייה, כי היה לי מחשב גם עם בעייה כזאת והתקנתי את ה- windows מחדש ועבד לי מצויין. בתודה מראש בר לוי!!!

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  12. Started by udipo,

איך פותחים פורטים עבור אימיול בנתב ADSL CNET ?

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  13. Started by Tal14,

שלום יש לי 2 מחשבים שמחוברים עם ראוטר PowerNet Par720 לפני הראוטר שהיה לי מחשב אחד אז לא היו לאגים בCS 1.6 עכשיו יש לי לאגים(פינג קופץ מידי פעם..,לא לאגים קבועים)כשהמחשב השני פתוח יש לי 1.5MB ואני מחובר לנטוויז'ן (התשתית של בזק) הבעיה היא לא פורטים כי ניסיתי במצב MDZ וזה אותו דבר מה אפשר לעשות ? תודה

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  14. אומנם האימיול וטורנטים למיניהם צברו מעט מהירות, אך מה שבאמת חשוב לי - פינגים לאירופה, לא כ"כ השתפרו, אם בכלל. אין שום מצב שאני אקבל פינגים יותר טובים? אני רוצה גם לציין שהחיבור הניסיוני הוא חיבור רגיל 1.5 מגה של לקוח פרטי... האם יעזור לי לשדרג לחבילת גיימרים, או אולי לפתוח חשבון עסקי במקום פרטי?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by -Sky_Lord-,

לאחר תקרית עם אינטרנט זהב שלהם אני מנוי כבר בערך 10 שנים, החלטתי לעבור לספק אחר. אשמח לקבל המלצות לספקים אחרים. אני משתמש בADSL. אני גיימר אז חשוב לי פינגים נמוכים לאירופה. קצב העלאה סביר.

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  16. Started by eladsh,

שלום קניתי מחשב חדש לפני כשבוע שבועיים והכל ברוך השם בסדר רק ישנה בעיה אחת מתי שהמחשב פועל(אחרי שאני מכבה אותו) הוא ישר מעלה לי הודעה שהקישורית מוגבלת או חסרה אבל כאשר אני מנתק ומחבר אותה מחדש(בתוך המחשב) אז הוא מייבא כתובת רשת ופועל כמו גדול הנה המחשב למה שקורה: http://www.israfiles.com/show/56805/1.JPG http://www.israfiles.com/show/56804/2.JPG http://www.israfiles.com/show/56808/3.JPG http://www.israfiles.com/show/56807/4.JPG http://www.israfiles.com/show/56806/5.JPG ובמחשב הקודם זה היה ישר מייבא כתובת רשת ופועל ולא הייתי צריך לנתקו ולחברו מחדש יש אולי איזו פקודה או איזושהיא הגדרה בהגדרות שזה ישר ייבא את כתובת הרשת במקום לנתק ולחבר? תודה אגב אם זה עוזר בדרך כלשהיא עשית…

• 6 תגובות
    • 750 צפיות
  17. המצב : בית מגורים רגיל, אך בניה באיכות טובה, לא חסכו בברזל ביציקת הקומות והתקרות. מעל קומת הקרקע יש עוד 3 קומות, להלן קומות 1-3. בקומת הקרקע יש מודם כבלים, נתב קווי ומחשב אחד רגיל. כמו כן יש כבל העולה משם אל קומה 3 על קיר החיצון של הבנין ומחבר מחשב אחד. כעת יש צורך לחבר עוד מחשב אחד בקומה 1 ועוד מחשב אחד בקומה 2. המחשב בקומה 1 יהיה בחיבור אלחוטי בגלל אופי השימוש במחשב נייד. המחשב בקומה 2 יהיה אלחוטי בגלל בעיה בהוספת כבלים, למרות שזה מחשב נייח. ידועה בעיית העברת אות בקומות. הציעו לי נתב אלחוטי אדימקס 6204 בקומת הקרקע במקום הנתב הקוי הקיים, ועוד נקודת גישה אדימקס מתפקדת גם כיחידה מגבירת אות (REPEATER) בקומה 1 בתקווה שזה יספיק לאות חזק לקומה 2. אנא חוות דעתכם, המלצותיכם …

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  18. לקראת רכישת ציוד לרשת LAN קטנה עם כרטיסי רשת של 1G - איזה בכל רשת וסוויטש לקנות כדי לנצל את כל היכולת של מהירות הכרטיסים במחשבים. - כמה MBPS עוברים בכל סוג כבל ?

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  19. Started by KoM,

שלום אני מחפש תוכנה שתנטר לי תעבורת מידע ברשת מסוימת (התקנה בשרת), כולל איזשהו גראף מינימאלי לכל יום כדי לראות שעות האטה וכדוטמה, אשמח להמלצה מהירה וכדאי על משהו חינמי. 8)

20. מי שזוכר לפני כחודשיים (בתחילת תקופת החגים) הייתה פה באתר הגרלה על כרטיס רשת אלחוטי בחיבור PCI-E X1 של חברת אביט. בקיצור זכיתי, אבל אין לי רשת בבית ובטח שלא אלחוטית אז אני רוצה למכור אותו. אני מנסה לברר כמה הוא שווה כי לא מוכרים אותו עדין בשום חנות וגם באתר של אביט אין מוצרי רשת וגם לא את הכרטיס הזה. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בזה... תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  21. Started by Watchdogger,

שלום לכולם! בכל שבוע מתפרסם בעיתון "ידיעות אחרונות" במוסף כלכלה מרכז שבועי והשבוע יש במרכז נתב אלחוטי של חברת SWEEX. http://www.sweex.co.il/data/Wireless/WirelessView.asp?mCatID=1429&mCatPID=1401&tpMID=706 http://www.sweex.co.il/data/categdoc1450/categdoc1450.asp?mCatID=1450 אני רוצה לקנות אותו רק קודם אני רוצה לקבל המלצות עליו אם שווה לקנות אותו??? אנשים תעזרו לי בבקשה.....

22. אני יתחיל בכך ששיש לי שני מערכות הפעלה יושבות זו לצד זו המערכת ההפעלה הראשונה היא אקס פי והשניה היא opensuse 10.2 עכשיו כשאני מפעיל את חלונות, התקשורת לראוטר פועל מצויין וכשאני עובד ללינוקס התקשורת כלל לא עובדת . אבל העניין ניפתר רק כאשר שאני עושה hard reset (כלומר מנתק את המחשב לחלוטין מהחשמל) . אם אני מפעיל את לינוקס ישר אחרי שעשיתי hard reset ,התקשורת עובדת. אבל אם אני מפעיל את חלונות (שבה התקשורת עובדת) וחוזר ללינוקס אז התקשורת עוד פעם לא עובדת. ניסיתי להתקין כרטיס רשת אחר אבל הוא עושה אותו דבר. יש למישהו פיתרון?

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  23. Started by mor873,

שלום היתה לי רשת ביתית לאחר פירמוט הכל נעלם , יש לי Norton Internet Security 2003 , בעבר הפשרתי משהו וזה עזר להקים את הרשת רק שאני לא זוכר איך מאשרים שיתן לי להקים רשת ביתית תודה

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  24. Started by gbguy,

שלום לכל הקהילה, בשבוע הבא, בעזרת ה', אני הולך לקנות ראוטר ל-3 מחשבים: 2 מחשבים בעל מערכת הפעלה ויסטה (אחד אולטימט, והשני הום פיריום) וה-3 הוא בעל מערכת הפעלה אקס.פי. עכשיו התשתית עובדת כך: 2 מחשבים בקומה העליונה בחדר הילדים. מחשב אחד בקומה למעטה בממד! אז אני צריך ראוטר טוב, מצידי לשלם עליו איזה 600 ש"ח אבל שיעבוד חלק. עכשיו אני רוצה גם לקנות את דונגל, מה כדאי לקנות? או שאין לזה מבחר גדול..? תודה רבה..

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  25. Started by Silver Dragon,

-אני מדבר על מהירות הגלישה- שלום.. יש לי ראוטר של LINKSYS 2.4Ghz, ואליו מחובר מחשב במרחק של 2 חדרים, דרך אנטנת USB (חיצונית)... המחשב שמחובר ישירות פועל טוב (מהר), והמהירות גלישה במחשב השני (שמחובר אלחוט) מאד איטית.. מייגעת. מה יכולה להיות הסיבה? הרי זה לא אמור להיות ככה, לא? ההבדל בין חיבור ישיר לאלחוטי כ"כ משמעותי? הראוטר דפוק? צריך להגדיר משהו? לעדכן / לשנות איכשהו? אם זה סיפור של להחליף ראוטר אני אשמח אם יהיו המלצות.. *כמעט שכחתי, לגבי החיבור: ספק: בזק בינלאומי תשתית: HOT מהירות הגלישה: 3M המודם של חברת Terayon TJ 715x תודה רבה לעוזרים.

דיונים חדשים בפורומים