רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,498 דיונים בפורום זה
-
ראוי לציין שאני עובד עם נתב LINKSYS WRT54G (כן אני יודע...) בכל אופן האם הIP STATIC בסדר? XP וספק BEZEQINTN ומודם SAMSUNG E-300 תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום בימים האחרונים אני שם לב לאיטיות מטורפת בגלישה ובהורדת קבצים מחו"ל בבדיקת מהירות בארץ 12 מגה כמו שעון אבל שמורידים קבצים מחו"ל הורדה לא עוברת 200KB ובנוסף אתרים עולים קצת יותר לאט למרות שפינג לאתר תקין שוקל לעבור ספק מישהו התנסה עם FAST ..?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שבוע טוב אנשים...... אני חדש כאן ויש לי כמה בעיות...... יש שתי מחשבים מחוברים אם נתב Level One WBR3406TX האינטרנט של נטוויזין 2M...... כתובת פיזית: 00-05-1C-15-0D-37 כתובת IP?: 192.168.123.117 מסיכת רשת משנה: 255.255.255.0 שער המהווה ברירת מחדל: 192.168.123.254 שרת DHCP?: 192.168.123.254 רשיון חכירה הושג: 10/03/2007 11:30:12 תוקף רשיון החכירה פג: 21/04/2007 03:30:12 שרתי DNS?: 212.143.212.143, 192.168.123.254 שרת WINS?: עכשיו יש שתי בעיות.... 1.. אני לא מצליח לשתף קבצים..... 2.. האימול יש לי תמיד LOW ID.... תעזרו לי בבקשה.....
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי לאחרונה יש לי מלא התנתקויות מהאינטרנט סתם שאני גולש.איפסתי את הראוטר וזה עדיין ממשיך מה יכול לגרום לניתוקים האלה?
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אני לא ידעתי איפה לפתוח תנושא הזה ..עם זה לא מתאים לפה אז תעבירו איך בודים אייפי ,עם הוא ישראלי או בחול.. אלה האייפים 118.126.10.194 115.211.174.103 220.169.235.69 211.142.170.170 222.79.73.235 95.35.195.83 221.1.81.220 203.81.29.205 187.79.234.199 110.176.77.95 זה ממש דחוף לי תודה
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אני מעוניין להוסיף למקום עבודתי ראוטר אלחוטי. היות שהמקום הינו מעין קמפוס בעל מספר בניינים אני מעוניין בראוטר שיספק לי עוצמת שידור גבוהה ככל האפשר. אני אשתמש בו למספר נייידים ולPDAים המשתמשים בתקן B\G. אשמח להמלצות. תקציב פתוח כרגע היות שזה על חשבון העבודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה קורה רציתי לדעת אם אני משחק למשל קול אוף דיוטי ברשת ומשדר לעצמי אינטרנט מהפלאפון מה היחס בין כמה זמן שאני משחק לכמה נפח גלישה שזה לוקח.. תודה:]
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משהו יכול להסביר לי מה זה בדיוק הGuest Zone ? ואיך אני מגדיר אותו?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, שמי שחר ואני חייל המשרת בתור מנהל רשת. המפקד שלי ואני רוצים לסדר את כל עניין הרשתות אצלנו בבסיס מאחר ודבר כזה לא נעשה מאז ומעולם. התחלנו כבר בסינון המשתמשים שלא קיימים, וכעת הגענו לסידור שרת הקבצים. כרגע מותקן על השרת Windows 2000 server, ואנחנו בתהליכי עדכון ל2003 server. השרת מחולק לכוננים לכל גדוד\אגף ומפוצץ במידע מלפני שנים רבות שאף אחד כבר לא צריך וסתם תופס מקום. מה שאנחנו רצינו לעשות זה לפרמט את הכל, להתקין 2003 וכל מה שצריך, ולסדר מחדש את הכוננים. * עכשיו השאלה שלי היא קודם כל איך לפי דעתכם הכי כדאי לסדר שרת קבצים? האם כדאי לעשות כונן אישי\תיקיה לכל אגף ולתת לה הרשאות רק לאנשים מאותו אגף, ולעשות בנוסף כונן משותף שימחק אחת לחודש? או אם יש למישהו רעיונות נוספים…
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום לכולם מהפורום של מיקרוסופט הציעו לי לפרסם גם כאן, אולי מישהו יוכל לעזור לפני כשנה וחצי היתה לי תקלה בחיבור לאינטרנט- אם הייתי מנתק או מכבה את המחשב, החייגן של WINDOWS לא היה מגיב כשהייתי מנסה להתחבר מחדש. לאחר שלל עצות כאן בפורום, הומלץ לי להגדיר את החיוג דרך המודם0 אצטק 6010, מה שפתר את הבעיה. לפני כמה חודשים המודם החל להתנתק מעצמו, עד שלבסוף החלפתי אותו בבזק במודם ROTAL 1320A. בהתקנה ניסיתי להגדיר שוב חיוג דרך המודם, אבל למרות שבמסך ההגדרות של המודם הסטטוס היה מחובר, הWINDOWS לא זיהה את החיבור וכתב שאין גישה לאינטרנט. (יצויין שאת החיבור למודם עצמו המחשב זיהה מיד), מה שאומר ששוב אני צריך להגדיר חיבור לאינטרנט בכל פעם. האם יש למישהו רעיון איך לגרום לWINDOWS לזההות את…
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי ראוטר אלחוטי של 3COM דגם 3CRWER100-75, יש לי שני מחשבים נייחים שמחוברים אליו חוטית ונייד אחד של LG מסדרת E500 שמחובר אליו אלחוטית. הרשת בשני המחשבים הנייחים עובדת טוב ואילו בנייד הרשת האלחוטית מתנתקת כל כמה דקות וחוזרת. ממה שהבנתי בתמיכה של 3COM (בחור כנראה רוסי שמדבר אנגלית...) שאין שום בעיה בחומרה אלה זאת בעיה של קונפיגורציה. אי מחובר לאינטרנט דרך הכבלים וברק, חיבור ללא חייגן. בנייד מותקנת ויסטה ואילו בנייחים XP. אין בעיה של קליטה בנייד, מראה 4-5 קווים מתוך 5. בדקה שתיים שהאינטרנט עובד בנייד הוא עובד אחלה. עשיתי עדכון תוכנה לראוטר ולפי מה שראיתי אין צורך לעשות עדכון חומרה. (הגרסההכי עדכנית כרגע לפי היצרן). ניסיתי חיבור לא מאובטח וחיבור כן מאובטח, לא שי…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, היום קניתי מחשב ואני מעוניין לצרף אותו לרשת אלחוטית. הראוטר הוא LINKSYS WRT54GL. יש לי במחשב ישן כרטיס Edimax EW-7128G PCI שנראה לי מתפקד לא רע וניתן לקניה גם היום ב-85 ש"ח (מחיר פעוט יחסית). יש לי שתי שאלות: 1. האם גם היום כרטיסי usb לא מומלצים למי שמוכן לפתוח את המארז ולתקין היות והביצועים שלהם נחותים והם סובלים מניתוקים וזלילת חשמל? 2. האם שווה להשקיע השקעה עתידית בכרטיס תומך MIMO שעולה 200 ש"ח (לעומת 85), למרות שכרגע הראוטר לא תומך בו (בתדר החדש)?
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי רשת ביתית בת 3 מחשבים. אני מחפש תוכנה באמצעותה אוכל לשלוט על נפח התעבורה של האינטרנט בכל אחד מהמחשבים. אני ממש לא מומחה לכן אני מחפש תוכנה נוחה שתראה לי בתצוגה הברורה ביותר האפשרית את שלושת המחשבים ברשת ואפשרות להגביל כל אחד בפשטות, ממש רק עם האפשרויות הבסיסיות. אם הת'רד לא מתאים לפה, אשמח אם תפנו את תשומת ליבי. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
יש לי סטיק 4g והחיבור מאוד איטי הרבה פחות ממה ש4g אמור להציע השאלה שלי האם מעבר לרואטר עם חיבור סלולרי יגדיל משמעותית את המהירות (בגלל גודל האנטנות או משהו אחר) היה לי פעם ראוטר של פרטנר עם סים 4G והמהירות הייתה מצויינת (אבל זה היה גם במקום אחר) תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שבת שלום . אני מחפש ראוטר לבית ( גודל הבית 80 מ"ר ) עד 300 שח יש לי מחשב שנמצא בסלון HTPC וגם PS3 , בראוטר הקודם שהיה לי 541 אם אני לא טועה , הוא קירטע לי בצורה מטורפת כשהרצתי סרטונים במחשב מYOUTUBE גם בלי HD , בנוסף לזה שאני גולש במחשב השני ( בחדר ) או משחק .. אני מחפש משהו שיעשה את העבודה הכי טוב שאפשר בסכום הזה . דבר נוסף - לא הצלחתי להבדיל בין זה wr1043nd לבין אותו דבר רק עם סיומת MIMO .. מה ש KSP מוכרים ( צבע כחול בתצורה החדשה ) מה ההבדל בניהם ? לבין הרגיל ( בצבע לבן בתצורה הרגילה ) תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני יודע שCAT6E תומך ב1GBIT החנות שראיתי באינטרנט מוכרת מאוד זול כבל של 20 מטר CAT6E עם סיכוך FTP ב50 שקל, ו2מטר אותו כבל ב9 שקל. עכשיו לי יש נתב של 100MBIT ואני יודע שאני לא ינצל את ה1GBIT האם כבל שכזה דווקא יגרום להאטה? או שאין לי ממה לחשוש? למה דווקא CAT6E? כי ראיתי CAT5E שכבר עולים יקר יותר. דיברתי עם המוכר והוא נשמע רציני והסביר לי אם היה משהו שלא הבנתי והוא אמר שהכבלים עוברים בדיקות אחד אחד במעבדה ככה שהכבלים שמגיעים אינם קרועים או משהו והם מגיעים עם קונקטורים. זה המוצר: http://direct-pc.net/products/152329 מה אתם אומרים האם כדאי לבצע את העסקה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סוף סוף היתנתקתי מ aquanet והתחברתי לNetvision שהם לפי דעתי הרבה אבל הרבה יותר טובים מaquanet היתחברתי למבצע של 99 שקל בחודש לחצי מגה בלי התחיבות והשארתי אצלי את המודם של aquanet זה מודם pci תגידו כול מה שאמרתי כאן זה שווה היה לי לעשות
-
- 2 תגובות
- 939 צפיות
-
-
היי זה מספר חודשים אני נאבק בעניין טכני ואולי מכאן תבוא הישועה. יש לי מערכת שיושבת באתר מרןחק ומחוברת עם ראוטר סלקום עם כתובת קבועה. להלן הממצאים :- 1. כאשר אני שולח פינג (נאמר ל YNET) מהמחשב הרחוק שמחובר לראוטר סלקוםאני מקבל תוצאות סבירות של 50MS 2. כאשר אני שולח פינג מהמחשב בבית (דרך הוט) לYNET אני מקבל תוצאות של כ 7MS וגם זה טוב לי. 3. הבעיה מתחילה כשאני שולח פינג מהמחשב בבית למחשב הרחוק, כלומר לראוטר סלקוםת אני מקבל תוצאות של 300MS וזה ממש לא טוב עבור האפליקציה שאני מפעיל...! סלקום מגרדים את הראש ולא יודעים מה לעשות...!! יש למישהו רעיון?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם יש יתרון לאחד מבין השניים מבחינת חוזק השידור והקליטה בבית? (הגרסא של 1043 החדשה). מדובר על בית 100 מטר ללא ממד הראוטר בערך במרכז. תודה!
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
שלום לכולם היום אני מחובר על 2.5 מגה בהוט ובבזק יום רביעי באים להתקין לי את ההוט בוקס ותהיה לי מהירות של 30 מגה. השאלה שלי היא האם אני גולש עכשיו על הכבל החדש של בזק? ואם יש דרך לבדיקה אולי דרך ip? כדי לדעת אם כדאי לי לשדרג את המהירות בבזק בינלאומי...
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה עם הלפטופ הנ"ל. ב WIFI של 10 או 15 מגה בייט, הוא בקושי עובד על מהירות של 1 מגה... זה בא לידי ביטוי בהורדות, בטעינת סרטונים ביוטיוב- בעצם בהכל... אני לא מבין למה זה ואין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה... בחיבור ישירות למודם הכל תקין, רק ב WIFI זה ככה... וכשאני מתחבר עם לפטופ אחר לרשתות שבהן יש לי את הבעיה המהירות תקינה.. כלומר הבעיה היא בלפטופ וב WIFI בלבד.. מה יכולה להיות הבעיה- אני ממש לא מצליח להבין לא משנה כמה גוגל עשיתי... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין בעזרה מקצועית ואשמח אם תוכלו לעזור לי. אני מעוניין לבדוק אפשרות הקמת רשת אלחוטית ופריסה שלה בשטח הקיבוץ שבו אני גר. בדקתי והמרחק של המקום הכי רחוק ביישוב מהמקום בו אני מתכוון להתקין את המכשור הוא 320 מטר. רציתי לשאול אם זה ישים ואיזה ציוד צריך בשביל ליישם את זה. אני מעוניין לחבר אותה לאינטרנט ובתחום זה יש לי גם כמה שאלות: א. האם יש דרך לחסום בצורה טובה ואמינה רשת אלחוטית כך שרק מי שיש לו הרשאה יוכל להשתמש? ב. האם יש דרך לשלוט בחלוקת הפס כך שאם נניח משתמשים 3 משתמשים בו זמנית הוא יתחלק ביניהם בשווה? בשביל לשלוט בכל הנ"ל - האם אני חייב מחשב שישלוט במכשור או שאפשר להגדיר למכשור פעם אחת והוא יתפקד עצמאית. תודה רבה מראש לכל העונים.
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
היי חברים, דבר ראשון, כל הכבוד על הפורום הנהדר הזה. דבר שני, יש לי בעיה שאני לא מצליח להסביר שדרגתי את גירסת הווינדוס שלי מ XP לווינדוס 7 ומאז אין לי אפשרות להתחבר לאינטרנט מהמחשב הנייח, אבל מלפטופים ואייפונים ניתן כי החיבור האלחוטי עובד. משתמע מכך - שיש אינטרנט במחשב הנייח שלי אני לא מצליח להתחבר, הכרטיס רשת מזוהה ע"י המחשב ולא מסתמנת בעיה איתו...אבל! כשניסיתי להתחבר דרך אינטרנט אקספלורר והוא סרק לי בעית חיבורים הוא כתב שכנראה החיבור לכרטיס רשת לא עובד או שהוא כנראה שבור. זה לא הגיוני כי כשעבדתי עם XP הכל עבד מצוין.. אז יתכן שצריך להגדיר משהו חדש עכשיו בווינדוס 7 על מנת שאוכל לגלוש? תודה על העזרה (: שגיא...
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני גולש באינטרנט בחיבור רגיל ישיר למחשב אבל רציתי לחבר כרטיס רשת ולהפוך אותו לaccess point ככה שאני יוכל להתחבר אל הרשת של האינטרנט שלי דרכו ולא דרך הנתב. יש לי נתב מצוין אבל העניין הוא שהחדר שלי הוא ממד ולכן במום 12M יש לי גג 2M. ניסיתי דרך הwindows 7 להפוך אותו ללא הצלחה לרשת אד הוק. תודה לכל מי שעוזר
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-