רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,498 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מעוניין לקנות ראוטר חדש. קודם כל, אפשר לקנות ראוטר בארה"ב? הוא יעבוד פה בארץ מבחינת חיבורים וכו'? איזה ראוטרים טובים ואמינים במחיר סביר? (עדיפות לראוטרים שיתאימו למשחקי אונליין כמו COD וBattlefield) אני בתשתית HOT ומודם Terayon. כרגע יש לי EDIMAX BR-6204Wg שכבר זקן... תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
כשגלשתי היום באינטרנט קפץ לי פתאום איזו הודעה על acticeX ואני ברוב טיפשותי לחצתי "אישור" פתאום נפתח לי אייקון חדש משמאל לשעון למטה שמהבהב לי כל שנייה קוראים לו security alarm (לא של הווינדוס) והוא כל 5 דקות מודיע לי שהמחשב שלי בסכנה ופותח לי את האקספלורר לכתובת של אתר שמשווק תוכנות של ספייוור וכו' נכנסתי לtools--->manage addons באקספלורר ועשיתי disable לכל מה שרשום לידו activeX אבל יש איזה addon שאני לא מצליח לעשות לו disable ולא למחוק אותו כי הוא רושם לי שיש איזו תוכנית שמשתמשת בו. התנתקתי מהאינטרנט וניסיתי למחוק ועדיין אותה בעיה.... בבקשה תעזרו לי...זה מחרפן אותי!!![br]פורסם בתאריך: 1.01.2007 בשעה 11:16:40 השם של ה addon הוא system alert
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אני יתחיל בכך ששיש לי שני מערכות הפעלה יושבות זו לצד זו המערכת ההפעלה הראשונה היא אקס פי והשניה היא opensuse 10.2 עכשיו כשאני מפעיל את חלונות, התקשורת לראוטר פועל מצויין וכשאני עובד ללינוקס התקשורת כלל לא עובדת . אבל העניין ניפתר רק כאשר שאני עושה hard reset (כלומר מנתק את המחשב לחלוטין מהחשמל) . אם אני מפעיל את לינוקס ישר אחרי שעשיתי hard reset ,התקשורת עובדת. אבל אם אני מפעיל את חלונות (שבה התקשורת עובדת) וחוזר ללינוקס אז התקשורת עוד פעם לא עובדת. ניסיתי להתקין כרטיס רשת אחר אבל הוא עושה אותו דבר. יש למישהו פיתרון?
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מתאם שיחות ראוטר - נטבוקס של נטויז'ן (עם סיסמת אדמין ), ותקופה ארוכה הוא ישב בשקט מאחורי מודם ראוטר רגיל (כי יש לי בבית גם מרכזיה קטנה עם קווים של 012, ולא רציתי שהם יריבו): דהיינו, מה LAN של הראוטר יצא כבל רשת ל WAN של הנטבוקס, עם טווחי רשת שונים לראוטר ולנטבוקס. כל המכשירים (למעט המרכזיה) היו מחוברים מאחורי הנטבוקס. עכשיו התחדש לי צורך להפוך אותו לנקודת גישה אלחוטית בחדר אחר, כשחלק מן המכשירים מתחברים לראוטר וחלקם לנטבוקס, וכולם באותה רשת. לשם כך על הרשת כולה להיות באותו טווח, והבעל הבית היחיד על כל הרשת צריך להיות הראוטר. העברתי את כבל הרשת לאחד ה LAN בנטבוקס, נתתי לנטבוקס כתובת IP בטווח של הראוטר, ביטלתי לו את ה HDCP, ואכן כל המכשירים שמתחברים אלחוטי…
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי חברים, אני מחפש ראוטר סלולרי שיעבוד עם SIM במקום חיבור לאינטרנט רגיל. ממה שראיתי ראוטרים של 5G מאוד יקרים, אז אני מתלבט איזה רוטר ל 4G לקחת. ראיתי כמה של TP LINK, יש דגם אחד שיש בו רק 2.4GHZ, ויש דגם נוסף שיש בו גם רשת 5GHZ. האם זה משמעותי בראוטר כזה בכלל שעובד על SIM? יש טעם להוסיף על ראוטר כזה? זה לדוגמה שכולל גם 5GHZ: https://ksp.co.il/web/item/32798 TP-Link Archer MR200 Dual Band 4G LTE 750Mbps או פשוט יותר שיש בו רק 2.4GHZ: https://ksp.co.il/web/item/126772 או שיש המלצה לראוטר אחר עדיף מאלה ? תודה !
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
לפי מה שהסבירו לי, כל ההבדל אמור להיות ב-Delay שיש מ-בזק/כבלים אל הספק. מהספק זה כבר אמור לעבור אותו דבר אל שאר העולם. עכשיו בתוך הארץ הפינגים של ה-ADSL גבוהים רק בקצת מהפינגים של הכבלים, אז למה פינגים לארה"ב למשל, גבוהים פי 2 ויותר ב-ADSL? אפילו לחלק סרברים באירופה זה ככה... למישהו יש הסבר?
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
הגיע עכשיו הטכנאי של הוט, הוא בא לסדר לי סופסוף את הבעיה באינטרנט שהייתה לי (בעיות של פלאפים משהו.. כל הזמן הוא החליף לי לIP 192 למרות שיש לי DHCP) קיצר הוא החליף לי את המוטורולה לterayon tj715 (ולקח לי את המסנן רעשים גרררר , עכשיו שנביא תLCD נצטרך לקרוא לו מחדש) איך המודם הבא? נראה לי ג'נרי משהו :\ אני מקווה שלא יעשה לי בעיות
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אני צריך לדעת מה הפינג הממוצע שלי (במאיות שנייה). איך אני יכול לבדוק את זה?
-
- 2 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שאני מנסה להתחבר לרשת (מהמחשב הספציפי הזה. בשאר הכל עובד) הראשונה אפילו זה לא מגיע לחלון שצריך להכניס ססמא. לרשת של השכנים כן( אולי זה קשור ל WPA הזה) מה הבעיה ואיך מסדרים? תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האחד מהמחשבים בעבודה שלי נהרס הכרטיס רשת האלחוטי מדובר במחשב High end שרק מבחינת כרטיס רשת הכל אצלו מושלם לכן אני מחפש כרטיס רשת מהיר במיוחד עדיפות לכרטיס רשת פנימי עם אנטנה חיצונית בקיצור לפני שאני קונה למישהו יש המלצות או הערות ? כמה דגמים שחשבתי שאולי יתאימו http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6719 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=15656 כל הארה/הערה תתקבל בברכה תודה
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
כל פעם שאני מפעיל משחקים או את ה winamp אחרי כמה דקות האינטרנט מתנתק מעצמו ניסיתי בהתחלה תוכנות מוזיקה אחרות אבל גם בהם ובכול המשחקים שלי האינטרנט מתנתק עזרו בבקשה!!!!
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני רוצה שתמיד יהיו לי ב Reserve 15 upload 150 download כך שאם המחשב השני מעמיס, עדיין אני אגלוש רגיל לגבי ה DL, הראוטר מחלק אותם יפה, אבל ה UL, ממש בעייתי הוא לא מבין את זה שמחשב אחד עושה UL על כל רוחב הפס זה מוריד מה DL, ככה יוצא שאני נתקע!!
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
מתוך סקרנות. עשיתי חיפוש בגוגל, אבל הגעתי לאתרים שמסבירים בצורה מסובכת על שכבות אינטרנט וכו', ואני סך הכל מעוניין בהסבר הקצר.
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
-
-
לפני כשנה יצרתי רשת אלחוטית בביתי המורכבת : מראוטר של TP-LINK TL-WR641G כרטיס רשת אלחוטי11 TP LINK מודם+ ECI 312 המחשה הראשון מחובר לרשת בצורה קווית דרך הראוטר והכל תקין, ורק המחשב השני משתמש ברשת האלחוטית עד לפני כמה ימים היו ניתוקים פה ושם ההיתי עושה RESET תוכנתי כך שאני נכנס לדף הראוטר ויוצא היו מס' מקרים כאלה. כרגע המצב שאני רואה שאייקון מראה שמצב הרשת מקושר אומנם עם אות נמוך ,אך אני כל פעם מקבל מסך של חיבור אינטרנט רגיל (חייגן) עם סיסמא ושם משתמש ואין לי חיבור אינטרנט הדפדפן לא עולה הכל מת, נראה לי שאולי עפו הגדרות מאפשריות אינטרנט אך לא עליתי על כך אנא עזרתכם האדיבה תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום לכולם! (זו פעם ראשונה שאני מציג פה שאלה) לאחרונה רכשתי מחשב חדש וכתוצאה מכך נוצר מצב שבו יש לנו 3 מחשבים בבית אבא שלי ביקש ממני לחבר את כולם לאינטרנט ואמרתי לו שצריך נתב אז הוא השיג אחד כזה http://www.megawavz.com/product.asp?id=988 עכשוי השאלה היא איך אני מתקין כזה דבר. חשבתי שזה יהיה פשוט אבל כנראה שטעיתי אשמח לקבל עזרה
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם הראטוטר הנ"ל. אני מתליח לגלוש בו בנייח. הבעיה מגיעה שאני צריך לגלוש עם המחשב הסמוך שמחובר באלחוטי. המתאם הוא גם של אדימקס EW 7718N אני מצליח לזהות את הראוטר אבל לא מצליח להתחבר אליו גם כשאין סיסמא. למישהו יש ניסיון עם בעיה כזאת? WPS - יכול לעזור פה?
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום יש לי TPLINK 54 MPBS בלי אנטנה אני משחק ברשת משחקים וזה כל הזמן מתנתק לי אני רוצה כרטיס טוב שלא יתנתק חשבתי על זה מה אתם אומרים http://www.speed4u.co.il/Product.asp?Pid=99360-822-00&Cat2Cat1ID=62&Cat2ID=169&aff=Kama〈=he תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עם XP, אם זה משנה, ומשום מה - האקספלורר שלי זוחל ברמה לא סבירה. בעיקר בפייסבוק. לעמוד לוקח המון זמן להיטען והוא גם מגמגם בטעינת ההמשך בגלילה למטה. הייתי ממשיך הכרום שיש לי, שיחסית הרבה יותר מהיר, אבל ישנם אתרים שעדיין לא מתפקדים אלא באקספלורר. לצורך העניין, כשאני פותח את מנהל המשימות (TASK MANAGER) מופיעה שורת IEXPLORER עם שימוש בזיכרון 300,000 ומעלה!!! שורה בודדת! יש לי זיכרון DDR2 667 - לא חדש או מהיר במיוחד, אבל עובדה שהכרום כן זז. אז מה לא בסדר אצלי ואיך אני מטפל בו?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה ספייסוויפר והוא גילה שיש לי במחשב משו בשם hijack IE ואני לא מצליח להכנס למחשב שלי ולעוד תיקיות, מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום רב, השתמשתי במדריך שלכם ליצירת שיתוף באינטרנט. (ICS). יש לי 2 מחשבים. שניהם בעלי WINXP. המחשב שלי מחובר למודם sb4200 כבלים דרך USB. המחשב השני מחובר לכרטיס רשת אצלי. הרשת עובדת מצויין. גם השיתוף באינטרנט הוא טוב. הבעייה היא כזאת: מאז שחיברתי את הרשת, האינטרנט אקספלורר עובד אצלי לאט (ממש זוחל). (במחשב שמחובר למודם) בעוד שבמחשב השני (זה שמחובר אלי) הכל עובד כרגיל. אם אני גולש בפיירפוקס, אז הכל בסדר. אבל, בכל זאת, אני צריך ומעוניין לגלוש באקספלורר. מחקתי את כל הקבצים, ה-cookies. בדקתי וירוסים, spy-ware. הכל תקין. מישהו יכול לעזור לי ??
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, קניתי ראוטר של Linksys מדגם WRT54GL , אני גולש דרך HOT + 012 ולא הצלחתי להגדיר רשת ביתית עם עוד מחשב שמחובר עם כרטיס רשת של DLINK. התקשרתי ל 012 והם אמרו שהם שבגלל השילוב של הראוטר הזה ו HOT הם צריכים לבקש מ HOT שיהיה לי IP קבוע(חייגן אוטומטי) ואז הכל יסתדר , ורציתי לדעת 1)האם זה נכון? 2)האם יש דרך שאני יוכל לגלוש בינתיים עם 2 המחשביםבעזרת הראוטר והכ.רשת? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אני צריך הסבר בעברית, או הסבר קצרים וכולאים באנגלית. המונחים הם: high level protocol representation encoding dialog control
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אהלן אני מקים רשת ביתית בבית ויש לי בעיה אני לא מצליח ליצור CONNECTION בין שני חדרים בבית המרחק לא גדול משתמש בכבל CAT5E ניסיתי לנעוץ שקעים של GEWISS לא עבד. חשבתי אולי אני לא נועץ טוב , אז עשיתי עבודה ערבית. הכבל מועבר כבר ופשוט חתכתי כבל רשת רגיל וחיברתי את החוטים בקצוות עדיין לא עבד. עכשיו את הכבל שבפנים לא אני הכנסתי , אלא החשמלאי. והכבל שאצלי הוא לא דומה לו, למרות שרשום גם על הכבל שבפנים CAT5E. הקטע הוא שהכבל רשת שלי הרגיל , יש בכל שזירה - לדוגמא צבע כתום - כמה חוטי נחושת בכל צבע. אבל בכבל שכבר בתוך הקיר זה פשוט חוט אחד קצת יותר עבה. האם בגלל זה , זה לא עובד? יש הבדל בין החוטים? ברור לי שאני יכול לבדוק את זה על ידי קנייה של גליל 50/100 מטר CAT5E אבל אני רוצה לוודא ש…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
יש לי רשת בין שני מחשבים כאשר המחשב שאני גולש איתו הוא ראשי כעקרון ועוד מחשב שמחובר אליו בכל פעם כשאני עושה ריסט למחשב השני הוא חוזר והכל עובד חלק אבל כשאני עושה ריסט למחשב הראשי, כשהוא חוזר הרשת לא עובדת יותר ואני לא מצליח להתחבר למחשב השני משום מה. מה יכולה להיות הבעיה ? תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-