עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by elad_jacoby,

שלום אני משתמש בראוטר הזה עם המודם aztec DSL-600E, ופתאום אני חוזר הביתה ואני שם לב שהאינטרנט איטי מאוד (HWZONE ואתרים כמו נענע לא עבדו אבל אתרים בודדים עבדו כמו ynet) בכל מקרה אני כרגע מחובר ישירות למודם והאינטרנט עובד טוב, ניסיתי לחבר שוב את הראוטר ולא עובד טוב (צריך לציין שאתמול והיום בבוקר עבד טוב). ניסיתי לעשות ריסט לראוטר וזה לא ממש שינה משהו. ועוד דבר, שאני מחובר דרך הנתב הוא עושה בעיות אפילו להתחבר לממשק שלו דרך הכתובת 192.168.1.1 לפעמים עובד ולפעמים לא. אניו מחובר דרך ADSL - בזק בינלאומי. תודה

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  2. Started by My_Name,

אני מחליף את ה-IP שלי לפחות 60 פעמים ביום (באמצעות Auto Reconnect). ואני גם הרבה פעמים מתנתק ידנית. בעקבות ההתנתקויות המרובות (או אולי לא) הרבה פעמים קשה לי להתחבר לאינטרנט ידנית, תמיד מופיע לי שגיא 619 או 769 או משהו כזה ורק אחרי ניסיון נוסף זה מסתדר. יש לי אינטרנט של 012 והספק שלי זה אות ויש לי חיגן רגיל (של Windows). האם הבעיה היא בגלל כל ההנתקוית ? למה ? יש ספק שאצלו זה לא יקרה ? האם התנתקות מרובה מהאינטרנט יכולה לפגוע במודם ? תודה.

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  3. Started by ex_,

AD-HOC רשת אלחוטית. הסבר קצר: תצורת רשת אלחוטית המתקיימת בין מחשב למחשב באופן ישיר (peer to preer) ללא צורך ב"בסיס" שידור קבוע(כמו נתב). הסבר מורחב: http://en.wikipedia.org/wiki/Wireless_ad-hoc_network יתרונות: הגדרה מהירה וקלה, מעבר מהיר בין סוגי הרשתות אלחוטיות וללא צורך להגדיר שוב, עלות נמוכה, פתרון נוח ומהיר למסיבות רשת ולמי שלא רוצה "להתעסק" עם נתב. חסרונות: מחשב השרת חייב להיות דלוק כדי שהרשת ואו שיתוף המשאבים יתקיימו. מושגים: שרת-המחשב הראשי אליו מחוברים המשאבים כגון: מודם והגדרות חיבור לאינטרנט, מדפסת סורק וכו' לקוח-כל מחשב שמתחבר לשרת ודרכו אל המשאבים השונים. הערות: המדריך רלוונטי ל windows xp. שלב 1: הכנה. התקנת כרטיס רשת אלחוטי בכל מחשב+דרייברים.(מומ…

• 2 תגובות
    • 6.3k צפיות
  4. היי אנשים אשמחלדעת האם קיימת דרך לחבר את המחשב שלי באמצעות התקן שלו ואם כן איזה לאוזנית הבלוטוס שלי, כך שאפשר יהיה לקיים שיחות דרך המחשב באמצעות אזניית בלוטוס במקום אזניות-רמקולים ומיקרופון חוטיים. אם הדבר אפשרי אשמח להמלצות באשר לחומרה המומלצת. תודה רבה על העזרה

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  5. Started by NIVs,

שמתי לב שהתקנתי ת STEAM אז ה KASPERSKY מצא לי ויורוס ואמרתי לו להתעלם. ומאז אני מוריד גם בסטים וגם ב- MIRC על 15KB\S קבוע!. מה אפשר לעשות? ???

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by dj shay 30010,

הייתי פעם עושה בדוס פקודה Trace מישהו זוכר איך עושים את זה ה Trace רווח הכתובת או שלא רשמיתי טוב Trace

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. איך לסגור ICMP (פינג) נכנס ברואטר Linksys WRT54GL עם DD-WRT ? או שזה כבר חסום ? אם כן איך אני יכול לבדוק אם זה חסום או לא....

• 2 תגובות
    • 885 צפיות
  8. מצאתי 2 אתרים שמציעים עזרה לאנשים להתנתק מהתחייבויות לספקי האינטרנט לאור המצב שקיים היום אני מקווה שזה באמת יעזור למישהו כי אנחנו צריכים את כל העזרה שאפשר לקבל בשביל להתמודד עם החברות האלה אתר ראשון: http://sekershuk.co.il/?N,W,211 אתר שני: http://tluna.nrg.co.il/companies/category.asp?catID=15

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  9. Started by STi,

אהלן חברה, יש לי את המודם הזה, הוא משומש כנתב אני יודע שדרכו אני יכול לאפס את הIP שהוא נותן עשיתי RESTART ופעם זה הולך ופעם לא הקטע הוא שאני מוריד מrapidshare ואז אחרי כל הורדה צריך לחכות שעה ומשהו אני משנה IP ואין בעיה, בגטע שזה לפעמים לא משתנה מה גורם לזה ואיך עושים את זה נכון תודה מראש!!!

• 2 תגובות
    • 924 צפיות
  10. היי הוספתי חייגן ואני מחובר דרכו ל-012 ה-OUTLOOK EXPRESS עדיין מחפש את החייגן למרות שאמרתי שיש לי רשת בייתית כל השאר עובד כשורה !! מה לעשות/לשנות תודה, יהודה :s05:

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  11. Started by rkat,

שלום, לא מזמן קניתי Nintendo DS Lite, וכשאני מנסה להתחיל התקשרות WI-FI זה דורש את מספר הWEP של הרוטר שלי... איך אני מוצא אותו? תודה.

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  12. בנוסף, הייתי רוצה לדעת איזה נתבים (חוץ ממה ששאלתי על בכותרת) כוללים אפשרות של מדפסת רשת? תודה מראש לכולם

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  13. הבעיה התחילה כרעם ביום בהיר -ככה פתאום: יש לי HIGH ID אבל עדיין כשאני מוריד משהו באימיול (גם כאלו עם 100 מקורות ומעלה) הצבע בקושי תכלת (ויש כאלו אדומים אפילו) ולא אחד כחול... מזה אני "גוזר" שאני לא מצליח להתחבר לאחרים (זה אפשרי בכלל להתחבר לשרת אבל לא לאחרים?) וקצב ההורדה שלי נמוך (אם בכלל יורד)... מישהו יוכל לעזור לי? ,WIN XP הגירסה האחרונה של אימייול (גם הקודמת פתאום עשתה לי בעיות), נטוויז'ן. מחובר ע"י ראוטר של לינקסיס (הפעלתי את ה"חומת אש" ופתחתי פורטים כמו שצריך)

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  14. שלום לכולם אני על סף סגירה של קו Voip מול 012 שוטטתי קצת בפורום ומצאתי כמה נושאים העוסקים בנושא ומעידים על קו בעייתי עם איכות שמע ירודה וניתוקים רבים במהלך הורדות ארוכות ושימוש באימיול רציתי לדעת האם יש שיפור באיכות הקו בעיקר בעבודה במקביל עם תוכנות הורדות מעין אלו , כל תובנה וחווד דעת יזכו להערכה רבה יום טוב לכלום

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by DragSter,

מישהו יודע אם הראטור הזה יכול לשמש גם מודם במקום המודם של האינטרנט?

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  16. Started by Slash87,

הקדמה... הרשת שלי בבית מורכבת מ 2 מחשבים ,שלי <עם המפרט שאפשר לראות כאן> ושל הורים שלי שהוא פנטיום 4 1.5 מחובר דרך נטוויזן כספק ובזק כתשתית הראוטר הוא wrt54gl של לינקסיס ובמחשבים יש כרטיסי רשת אלחוטיים של אדימקס שיטת שידור היא wpa אז ככה! אם במחשב שלי אני מוריד טורנטים... באיזהשהו שלב אין לי יותר יכולת לגלוש באף מחשב כאילו אין DNS והוא רק מחפש כל עמוד שאני מכניב בכתובת... אם אני מכבה את הטורנט יש עדיין השפעה של איזה חצי שעה עד שאני יכול לגלוש באינטרנט לא משנה מאיזה מחשב... הבעיה גם גורמת לכך שאני לא יכול להגיע אל הראוטר. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה??

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  17. Started by psyco,

אז קודם כל שלום לכולם. עברתי מתשתית בזק לHOT וקניתי ראוטר EDIMAX 6204, שכרגע מחובר ועובד מצויין. יש בבית 2 קומות, והשאלה היא, האם אפשר להפוך את ה570 למעין מגדיל טווח ולמקם אותו בקומה השנייה? או אפילו להשתמש בו שיתחבר דרך הרשת האלחוטית לאדימקס ואחבר אותו ישירות למחשב, ואחסוך לי קניית כ.רשת אלחוטי? כרגע יש מחשב מחובר ישירות לאדימקס+מחשב נייד שמשתמש באלחוטי, ובסוף השבוע אני מוסיף מחשב נייח. שיחקתי קצת בהגדרות שלו אבל לא מצאתי את האפשרות כמו באדימקס להפוך את הנתב לנקודה חמה... אשמח ואודה אם מישהו יכול לעזור. תודה, יוסי.

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  18. בפרוטוקול FTP ? אני יודע שיש ROUTER של ASUS שיש לו 60 גיגה פנימי וגם תוכנת BITTORRENT פנימית אבל אני מחפש FTP

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  19. חודשים שאני מנסה לפתו תקלות שיש לי והם מורחים אותי פתאום אני בא להתנתק כולם באים לעזור ורוצים להביא לי חבילת גיימר חינם והכל.... מה שהלקוח לא רוצה להתנתק אז אפשר למרוח אותו?! איזה עצבים המניאקים לא נותנים לך להתנתק משגעים תשכל

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  20. לפני כמה ימים אינטרנט זהב התקינו לי בבית רשת ביתית עם ראוטר של Ovislink. אני נורא רציתי לבנות את הרשת לבד עם ראוטר של EDIMAX אבל אמא שלי, זה אמא שלי... ביינתים הראוטר עובד בסדר. למרות שזה קצת מעצבן שצריך להתקשר אליהם כול פעם שצריך לפתוח פורט. אז עם למישהו יש דעות, או קצת עניין בנוגע לראוטר הנ"ל אני אשמח לשמוע. חשוב לציין שהראוטר עובד ברשת קווית.

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  21. אז ככה. רוכש מחשב חדש לעבודה. מעוניין שיהיה לו אינטרנט. כרגע יש לי מודם רגיל במחשב המשפחתי שלי. אני מעוניין שגם במחשב החדש יהיה אינטרנט. עכשיו ככה. שמעתי שאפשר לעשות רשת חוטית ואלחוטית. מכיוון והמחשבים לא באותו חדר. אני כנראה אעשה את זה אלחוטי. אין לי כח לקידוחים בקירות... בכל אופן, באתר של בזק כתוב שזה עולה 12 שקל לחודש למשך 12 חודשים, שזה נחמד. אבל ההתקנה עולה 200 שקל. אתם כבר יכולים להבין לבד מה אני חושב על זה חחח בכל אופן השאלה שלי היא אם אני בתור משתמש שמבין פה ושם דברים, אוכל להתקין לבד ראוטר, או שצריך מקצוענות בשביל זה? אשמח גם להמלצות בנושא, נתבים וכל מה שמסביב. תודה מראש =]

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  22. שלום אתמול התקינו אצלי נתב על חוטי של בזק מחשב אחד מחובר חוטית ואחד על חוטית מהירות השליחה למחשב המחובר חוטית היא 8.5-9.5 מגה, אבל לעל חוטית היא 1.2-1.8 מגה זה אמור להיות ככה?

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  23. אני מעוניין ללמוד טכנאות, יותר חשוב לי רוצה להשקיע יותר זמן: -התקנת חומרה -הכרת העבודה שהמחשב מבצע -פירמוטים -Bios ורשתות, כי זה נחוץ למטרות עבודה ברוב המקומות. שאלתי היא האם אני יכול ללמוד לבד. *אני חושב להרשם לקורס ללמוד שם, אתם מכירים מקום טוב בצפון, ובכלל האם אתם ממליצים ללמוד בקורס למטרות עבודה, נניח כרגע לתעודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Gosha,

אז ככה. אני חוזר פעם בשבוע/שבועיים מהצבא לסופ"ש בבית ושם להורדה לילית כמה דברים כדי שאתעורר לי בבוקר וההורדה כבר תסתיים. אך בזמן האחרון התעוררה בעיה מסויימת - האינטרנט פשוט מתנתק מעצמו באמצע הלילה! כלומר, אני מתעורר ופשוט רואה את מסנג'ר מנותק, כל ההורדות ב-uTorrent תקועות ואין את הסמל של החיבור לאינטרנט. מישהו אולי יכול להסביר ממה נובעת הבעיה ואיך אוכל לתקן אותה?

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  25. Started by Street-Fighter,

שלום חברה יש לי בעיה עם התוכנה הזו אבל אני ממש צריך להשתמש בה. הבעיה היא כזאת, אני מתחבר לאינטרנט עם חייגן, ויש לי רשת עם כאבל מוצלב בין 2 מחשבים. אני רוצה לשחק עם חבר בלאן במשחק מסוים(בשני בתים שונים, לצורך הבהרה, לא במחשב השני שמחובר אלי לרשת) הבעיה היא שכבר פעמיים שהתקנתי את התוכנה הזאת ופעם אחת היא ביטלה לי את הרשת הביתית ופעם אחת היא דפקה לי את כל החיבור לאינטרנט, אתם יודעים אולי איך אני יכול למנוע את זה? [br]פורסם בתאריך: 26.06.2007 בשעה 19:10:01 מישהו בבקשה?

• 2 תגובות
    • 736 צפיות

דיונים חדשים בפורומים