עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום אני מחפש ראוטר לבית אני לא מתמצא בזה כל כך אבל מחפש ראוטר טוב בתקציב של בערך 400 ש"ח+- קודם כל השאלה הראשונה: איזה ראוטר בכלל יותר טוב חוטי או אלחוטי? ואיזה חברה \ דגם יהיה הכי טוב בתקציב הזה? לראוטר יתחברו שני מחשבים בשלב זה ואולי עוד אחד יצטרף בעתיד.. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by Ac-Boy,

אוקי אז ככה, בקרוב תסתיים לי ההתחייבות לברק 013 ואתנתק מהם בגלל שאיני יכול לשחק במשחקי אונליין.. אז יש הצעות לספקית אחרת? תשתית הוט כבלים =]

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  3. Started by Imtheman,

איך אפשר להחזיר את השליטה ברשתות האלחוטיות לווינדווז ולהמנע מההודעה הנ"ל ? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  4. Started by Mczestaw,

יש לי ROUTER, הוא מוגדר ויש לי גישה אליו דרך האייפי בדפדפן, הוא פועל והכל... אבל אני רוצה לבטל אותו ולהפוך אותו למודם רגיל ואני לא מצליח, אני לוחץ על RESET ומנסה לאפס אותו, אבל הוא מתעקש לעבוד כROUTER מה אני יכול לעשות? תודה מראש...

• 12 תגובות
    • 882 צפיות
  5. Started by zoyaniv,

שלום אני רוצה להגדיר חייגן בויסטה לחיבור אינטרנט על תשתית הוט שהספק הוא הטכניון מי שיודע איך עושים אני אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  6. Started by aerosmith,

שלום, יש לי 2 מחשבים שפועל בהם אינטרנט. האם אפשרי לעשות כונן נגיד של 10 ג'יגה או משהו כזה שיהיה משוףת לשניהם ויהיה אפשר להעביר קבצים וכאלה? אם כן, איך? תודה רבה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. אלוהא, אחד משני המחשבים השולחניים בביתי הפך ללפטופ (לא הפך כמו רובוטריק - קנינו) - עכשיו, לאחר שנת עבודה ברשת חוטית מאחורי ראטור Aztec וסוויץ' של Edimax הגיע הזמן להביא אלחוטי לבית. המצב הרצוי: מחשב אחד (לפטופ) עובד על אלחוט (תקן 802.11g) והשני מחובר בכבל ארוך, שחור וחזק (היהי). השאלה: שמתי עין בחיפוש כאן וגם בהמלצות כל הנתב שבכותרת. זול, יש אותו ב-KSP מרחק מטר מהבית והוא נשמע כמו אחלה נתב בכלליות. הדבר היחיד שאני תוהה לגביו (ולגבי נתבים אלחוטיים בכלל) זה האם חומת האש שלו, כשתופעל, תשכנע אותי לזרוק את zone alarm לכל הרוחות ולהישאר רק עם אנטי-וירוס, או שבשביל דבר כזה צריך נתב יותר יקר? אם כן, איזה? האם זה בכלל שווה את הכסף? והשאלה היותר חשוב - אם אני אכן קונה את הנתב ה…

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  8. אני מנסה להיכנס לאתר torec.net ולא מצליח אם אני לוקח את המחשב לחבר ומנסה להיכנס אני כן מצליח כלומר הבעיה היא לא בהגדרות של המחשב כמו כן אין לי ראוטר אז לא יכול להיות שהוא מונע את הגישה מה כן יכול לגרום לזה? תודה

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  9. הבעיה היא טרטור חסר תקנה... מה אני יכול לעשות? יש משהו בחוק? חברת כרטיס אשראי אולי? לא מעוניין בשיח איתם יותר אחרי 4 שעות של טרטור והמתנה. טלפון עולה לי גם כסף... למישהו יש ניסיון בנושאים אלו? בתודה, קובי עריכה: אני כבר לא מחויב אליהם (015), נגמרה לי ההתחייבות לפי יותר משנה. סתם בשביל ידע כללי

• 8 תגובות
    • 884 צפיות
  10. כרגע יש לי חבילה של 2500/256 ב-014, תשתית HOT. עד אוגוסט הייתי ב-012, ואיך שהם התחילו לחסום את כל מה שזז, עברתי ל-014. בהתחלה הכל היה טוב ויפה, אבל בזמן האחרון שמתי לב למשהו מוזר: הטורנטים אצלי יורדים לאט בשעות היום, ומאוד מהר בלילה. היום החלטתי לתעד את זה. לצורך הבדיקה הגבלתי את מהירות העלאה למינימום, שום דבר שצורך פס לא רץ ברקע, כל הפורטים פתוחים וכו'. בדיוק אותם המקורות היו איטיים יחסית עד ל-2 בלילה, והחל מ-2 פתאום התעוררו והמהירות קפצה למעלה (וכך זה קרה גם אתמול וגם שלשום וכו'). תשימו לב למהירות של כל משתף בנפרד - שם שם רואים טוב את ההבדלים. למטה בצד ימין ליד השעון הספרות מציינות את התאריך. כל הטורנטים הפעילים הם היורדים בלבד, כל השאר נעצרו. (בעיקרון אין לי בעיה למצוא…

• 17 תגובות
    • 3.9k צפיות
  11. אני חדש בכל מה שקשור לראוטרים...אני בנאדם שעובד עם הרבה פורטים פתוחים אז אני מעדיף כבר שלא יהיה פיירוול של הראוטר..אני רוצה לבטל את כולו אז אמרו לי לעשות DMZ ....שאני הולך ל DMZ בהגדרות של הראוטר הוא מבקש אייפי..איזה אייפי אני אמור לשים שם? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  12. Started by gjook,

שלום , יש ברשותי ראוטר של חברת בזק wownet. הדגם הוא: TNN network DSL 600EW האינטרנט במחשב שאליו מחובר המודם עובד כמו שצריך , הבעיה שהראוטר כנראה מאוד חלש , וכדי להתחבר בעזרת לפטופ , צריך ממש להיכנס לחדר של המחשב (לא מדוברר בממ"ד , או משהו כזה..) האם אני יכול להתקשר לבזק מחר ולבקש מהר ראוטר אחר?, ואם כן איזה ממולץ?...(או שאולי יחליפו לאותו הדגם , למרות שיכול להיות שהוא חלש מיסודו..) אשמח לתגובות.

13. שלום לכם! לאחר שהבנתי שהכרטיס רשת הקודם שלי לא תומך בוויסטה, אז עליי לקנות אחד חדש. אם אפשר המלצה לאחד אמין וזול שתומך בוויסטה! תודה מראש אריאל

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  14. Started by kipi25,

שלום, איזה תשתית כבלים יש בתל אביב? תבל / מת"ב / ערוצי זהב? אני יודע שעכשיו הכל הוט, אבל אני צריך לדעת כדי להגדיר נכון חייגן, ואני לא רוצה לבדוק את זה דרך השירות לקוחות שלהם. תודה מראש 8)

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  15. Started by 3d7,

שלום! אני מחפש תוכנה שמציגה כתובת MAC של כרטיס רשת של מחשב באינטרנט לפי הכתובת IP שלו. אני מתכוון שאני רוצה למצוא כתובת MAC של מחשב, לא לפי כתובת IP של רשת מקומית, אלא לפי כתובת IP אמיתית. המחשב לא נמצא ברשת מקומית ביחד עם המחשב שלי, אלא מדובר במחשב מרוחק עם חיבור אינטרנט מהיר (ADSL/כבלים). אני צריך את התוכנה לצורך הגנה על רשת מקומית, באמצעות חסימת מחשב ספיצפי. יש בכלל אפשרות כזאת?

• 11 תגובות
    • 12.9k צפיות
  16. זו אולי שאלה מוזרה אבל מאוד אשמח לקבל תשובה בוא נגיד שיש אתר מסוים שלא נותן לי להיכנס אליו כי ה IP שלי הוא דינאמי אז שאלתי היא איך האתר הזה יודע שה IP שלי דינאמי ואיך אני יכול לגרום לו "לחשוב" שהוא סטטי? בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 922 צפיות
  17. Started by alex15,

יש לי ראוטר D-LINK 524 ואני לא יודע איך נכנסים לממשק המנהל של הראוטר לפתוח פורטים וכאלה ..

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. במצב הרגיל הוא מתחבר למודם ישירות וממנו למחשב כך שהאינטרנט עובד ללא חייגן

19. Started by night-fire,

שלום, יש לי את המודם הזה כבר דיי הרבה זמן ואף פעם לא הצלחתי לפתוח לו פורטים!זה כאילו אשכרה מישהו בכוונה עושה כדי שלא נצליח לפתוח לו פורטים האם מישהו יודע לפתוח לו פורטים? או איזה מדריך ? (חיפשתי ולא מצאתי כלום ! ) או שבכלל כדאי לבקש מבזק שיחליפו לי את המודם הזה למשהו אחר? תודה רבה :]

• 5 תגובות
    • 804 צפיות
  20. טוב יש לי ראוטר אלחוטי במחשב הנייח WRT54GL עכשיו יש לי מחשב נייח נוסף שמחובר אליו דרך כבל, ועוד מחשב נייד שאותו אני צריך לחבר ופה בעצם באה השאלה שלי. למחשב הנייד עצמו יש ראוטר או כרטיס רשת אלחוטי מה שזה לא יהיה של DLINK ID-524 ,עכשיו אני רוצה לחבר אותו לנתב האלחוטי שיש במחשב הנייח , אז איך אני עושה שרק המחשב הנייד יוכל להתחבר בצורה אלחוטית בלי שמחשבים אחרים של שכנים יתחברו אלי לנתב? ואל תגידו לי לך לשם ותעשה, אם אפשר הסבר מפורט שיעזור להבין. עכשיו בעיה נוספת היא בעצם הראוטר שיש בתוך במחשב הנייד מתחבר מעצמו כאילו יש לו רשת משלו, איך אני עושה אותו רק כמחשב שיתחבר לנתב אחר ולא שיתחברו אליו? תודה.

• 6 תגובות
    • 884 צפיות
  21. Started by kawaii,

היי חברה, יש דרך להגדיר בווינדוס XP שבמקרה וכרטיס רשת אחד מתנתק, השני יפעל? בלי שאני ארגיש את זה (=ללא ניתוק מהרשת)? באופן יותר ספציפי, אני רוצה שהכרטיס האלחוטי יתחיל לפעול ברגע שאני מנתק את המחשב הנייד שלי מהרשת החוטית. אני בטוח שזה קיים, וגוגל העלה כמה דברים, אבל הם ל WINDOWS SERVER ולא לXP. יש דרך? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  22. Started by Tchr0,

יש לי ראוטר Lynksis WRT 54G עם שני מחשבים ברשת ולפעמים הוא מחליט שהוא מתרסק ואי אפשר להתחבר אליו- זה קורה [עד כמה שאני יודע] באופן אקראי לחלוטין, פתאום אתרים לא עובדים מסנג'ר מתנתק וכו'.. בד"כ עוזר להוציא אותו מהחשמל אבל לפעמים גם צריך לעשות לו ריסט ולפעמים גם לעשות restore להגדרות אני אובד עצות מה אפשר לעשות שזה לא יתנתק?

23. ^^^^^^^^ נגיד אם אני מוריד\ מעלה דרך כמה תוכנות במקביל ומרגיש האטה מטורפת, אני יוכול לראות אם אני במקסימום של הפס שלי או שזה בעייה בספק\ תשתית וצריך להתקשר ולצעוק על מישהו... תודה

• 5 תגובות
    • 684 צפיות
  24. Started by Dubek,

שלום. אני רוצה לקנות נתב אלחוטי חדש, וראיתי הצעה במרדנית מחשבים לראוטר Level One WBR-3408 ב-188 ש"ח. הנסיון שלי עם Level One כולל רק את הראוטר הקווי שלהם, שעבד מצויין כמה שנים, עד שהוא התקלקל (זה הראוטר שאני מחליף). למישהו יש נסיון עם הראוטר הזה ויכול לומר לי אם שווה לקנות אותו? אם הראוטר הזה לא שווה, אז מה כדאי לבחור (ההתלבטות שלי היא בין הדגמים הבסיסיים של 3com ו-Edimax)?

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  25. שלום! לא מזמן הייתי בשיחה משותפת עם התמיכה של 012 ושל הוט, שבסופה הוחלט מהצד של הוט לשים את המודם שלי במעקב 24 שעות, כמה ימים אח"כ מתקשרת אלי איזו מישהי שאומרת לי שיש בעיה במודם שלי והם רוצים לקבוע טכנאי שיבוא לתקן, אחרי בדיקות מרובות הוא החליף לי מודם מ-TERAYON ל-THOMPSON. לפני השיחה כשהלכתי לשחק היה לי פינג של 10000 לכל שרת שהוא, אולי 5000 לישראלים אבל עדיין, אחרי השיחה ב012 החליטו להמיר את המשתמש שלי גם ל-015, אז עשיתי זאת ואחרי זה היה לי פינג של 300-500 לשרתים בחו"ל, אבל עכשיו אחרי החלפת המודם פתאום עוד פעם הפינגים קפצו, הפעם ל-800-2000. האם יכול להיות שההחלפה של המודם למודל חדש יותר יכולה לגרום לזה? אולי התשתית שלי פחות מסתדרת עם המודם מהסוג הזה? אולי הגדרות לא נכונו…

• 0 תגובות
    • 639 צפיות

דיונים חדשים בפורומים