רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
האימיול לא מוריד לי מאז שיש לי רשת ביתי... low id מה לעשות?? תודה לעוזרים..
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
יש לי ראוטר לינקסיס WRT54G אני רוצה לפתוח פורטם לאי מיול בשביל שלא יהייה lowID בהגדרות של הראוטר יש את הנתונים Internet IP Address: 10.200.1.1 Subnet Mask: 255.0.0.0 Gateway: 10.0.0.138 שאני נכנס להגדרות של הראוטר לפתוח את הפורטים לאימיול הוא כותב לי שהאינטרנט Gateway לא מקבל את השינויים ואם הבעייה ממשיכה לשנות את הגדרות האינטרנט Gateway ישירות. מה זה אומר? איך אני משנה את זה בשביל שאני אצליח לפתוח את הפורטים? איך אני פותר את הבעייה הזאת, אין לי מושג ברשתות בכלל ובכל זה תודה, טל
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום! כיום אני גולש באמצעות ADSL בחבילה הבאה: 2Mbps הורדה 96Kbps העלאה לאחרונה החלה HOT להעלות את קצב ההעלאה שלהם (לדעתי צעד מאד חשוב בתחרות מול בזק, ובכלל) והציעה מבצע אטרקטיבי למדי: 1.5Mbps הורדה ו-512Kbps העלאה עבור 115 ש"ח כולל תשתית כבלים וספק (בדקתי רק עם נטוויז'ן). כיום אני משלם 134 ש"ח ל-yes ולבזק. אני, כגיימר, ובתור מישהו שמשתף הרבה באמצעות eMule ותוכנות שיתוף אחרות, מעדיף upload על-פני download - אני מתכוון שיהיה יחס שפוי ולא שמהירות ההעאלה תהיה 1:20 ביחס למהירות ההורדה. זה לא שאלה של "אם אני אעבור" אלא מתי? ברצוני להתייעץ עמכם, חברי פורום יקרים, לגבי האם כדאי לעבור עכשיו? ההתחייבות היא לשנה (אני לא מחויב כבר ל-yes ולבזק), גם שמעתי שנטוויז'ן חברה מצוינת עם שירות…
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של אדימקס BR-6104K ומשום מה, לאחרונה האינטרנט לפעמים עובד ממש לאט כשאני מחובר לאינטרנט דרך הראוטר. כאשר באותו זמן אני עובר לחיבור רגיל, מהירות הגלישה נורמלית. הבעיה אינה נפתרת כאשר אני מנתק את הראוטר/מודם מהחשמל, והיא קורה רק בחלק מהזמן. למישהו יש פתרון לענין?
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום, האם תוכלו לתת לי כתובת פרוקסי שהוא אנונימי(או אליטה) בארה"ב? ניסיתי כמה סורקים, כולם אכזבו.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נתקלתי באתגר שלא נתקלתי מעולם. אני לא יכול לצפות באתרים כמו שצריך,לא להתקין אנטי וירוסים שונים,לא להאזין לאתרי רדיו שונים ועוד.... הכל על בסיס בעיית ה JAVASCRIPT. הבנתי שצריך להגדיר את הJAVASCRIPT כ ENABLED אך זה מוגדר שוב ושוב כ ברירת מחדל בהגדרות אינטרנט וגם TOOLBAR שונים מודיעים לי שאני צריך להגדיר בהגדרות אינטרנט את ה JAVASCRIPT כ ENABLED . הם מוגדרים שוב ושוב אך ללא הצלחה. הרצתי 3 תוכנות לגילוי תוכנות ריגול אך הן לא מצאו דבר. אני לא יכול לצפות בתוכן אתרים שונים ובהתחלה חשבתי שמדובר בתוכנת האנטי וירוס AVAST שהתקנתי לא מזמן אך כשהסרתי אותה נוכחתי לדעת שלא זו היא בעייתי. יש למישהו רעיון מה לעשות ? אובד עצות. תודה.
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
1)פיירול מותקן בראוטר זה מומלץ? 2)בפיירול,איזה פורט צריך לחסום גישה בין שני מחשבים? 3)אני רוצה הדרכה קלה לשימוש בפיירוול, איך יודעים שמישהו מנסה לפרוץ,איזה פורטים פתוחים ואיזה לא... תודה
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
חברה עזרה בבקשה מדריך מדוייק או הגדרות
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
יש מקור שמרכז נתוני מחירים ומבצעים שהוא מעודכן ואמין? אם לא, אז אשמח לעזרתכם האדיבה, דרך מי להתחבר? לא אכפת לי שיהיה חיבור של 750 כי אני ממילא לא יכול להוריד שום דבר, הצעות?
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום, שיתפתי אינטרנט : שתי מחשבי win xp prof ע"י שיתוף אינטרנט השיתוף במחשה client מוופיעה כ- internet gateway כאשר אני רוצה לגלוש ב - client רק אם אני מןריד את הדף ב- server הדפ יורד ב - client . מישהוא יודע מה הבעיה ? יש לי firewall zone alarm שאני מעונין להשאיר. האם במחשב client צריך להתקין firewall או שהוא מוגן דרך firewall של server ? השיתוף נעשה ע"י ה - wizard ב- control panel . תודה.
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
לאחר שיתוף אינטרנט הדבר היחיד שעובד , רק עם אני מוריד את הדף במחשב server היכן שמוגדר השיתוף רק אז אפשר לראות דף זה במחשב client נוצר ב client internet gateway במחשב client/ שני מחשבי XP דרך ה- wizard משתמש ב - zone alaram firewall הגדרת הלקוח והשרת דרך advanced לא עזרו ב- zonealarm . האם נתקלתה סתופעה כזו ? תודה ?
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אני וחבר שלי רוצים לשחק ברשת, הבעיה שהוא לא גר קרוב אליי. שמעתי שיש תוכנה שמשתפת את שני המחשבים ברשת אחת, משו דומה לאימיול. וככה נוכל לשחק, כמו רשת ביתית, רק שהוא לא מחובר אלינו עם ככבל.. יש דבר כזה? עם כן, אפשר הסבר איך ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
יש לי מודם של בזק eci b-focus router 312 לכנסתי למדריך כדי לפתוח אותו לראוטר אבל אני לא מצליך להכנס לממשק שלו זה עושה לי כאילו זה כתובת לא נכונה יש אולי עוד כתובת של הממשק?
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
יש לי שתי מחשבים ואני רוצה לעשות ICS ביניהם (לא אלחוטי). שניהם WIN XP PRO. אני מחובר דרך נטוויז'ן עם חייגן. ה-CLIENT הוא עם SP2. עשיתי הכול לפי המדריך שיש פה, הצלחתי להגדיר את הפיירוול (ZONE ALARM INTERNET SECURITY) של מחשב השרת והכול עבד מצויין לפני שבוע. לא נגעתי במחשב השני (CLIENT) שבוע שלם, היה בכלל כבוי. במחשב השרת לא עשיתי שום שינוי. עכשיו אני מנסה לגשת דרך ה-CLIENT לאינטרנט וזה לא עובד למרות שיש LAN ביניהם ואני רואה תיקיות משותפות. בדקתי שוב פעם את ההגדרות מול המדריך והכול בסדר לפי ההגדרות אבל אין אינטרנט במחשב השני. ניסתי כבר לנתק את ה-ZA אבל גם זה לא עוזר אז כנראה שהיא לא הבעיה. הפיירוול של חלונות לא פעיל בשני המחשבים. מה יכולה להיות הבעיה???? טוב....…
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אני משתמש בראוטר אלחוטי של לינקסיס WRT54G יש לי ניתוקים מהאינטרנט, הכל פשוט מתנתק ואז אני נכנס להגדרות של הראוטר ואז משם אני מתחבר שוב ברוב הפעמים זה פשוט ישר מתחבר שוב ולא עושה שום בעייה לפעמים לוקח לזה כמה דקות ורק אז זה מתחבר כרגיל ממה זה יכול להיגרם? תעזרו לי לסדר את זה בבקשה אני לא מבין בכל הקטע של תקשורת תודה טל
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
חברים שלום רב, רכשתי ביום שישי את הרואטר WRT54G Linksys ויש לי מודם TRAYON כחול כזה שהוא מחובר לכבלים, הספק אינטרנט שלי הוא ברק וכשאני ניסיתי להתחבר לאינטרנט לאחר שהגדרתי את הראוטר שיעבוד ב-L2TP לא הצלחתי להתחבר. אני מקבל הודעה ב-STATUS של הראוטר שהוא אומר "CAN NOT FIND PPTP SERVER" מישהו בבשה יכול לעזור לי?? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום עידכון: שמתי לב שהבעיה קורה רק כאשר אני מסמן בlogin שיזכור את השם משתמש וסיסמא. כשזה מבוטל אז אני יכול להתחבר. דרך אגב שחזרתי גם את כונן מערכת ההפעלה מלפני הפירמוט בעזרת נורטון גוסט ועכשיו גם שם הבעיה קורה למרות שעד היום לא הייתה לי שום בעיה. עידכון 2: פירמטתי את המחשב עוד פעמיים נוספות עם נסיונות קונפיגורציה שונות sp1,sp2 עם אנטיוירוס ובלי והבעיה לא נפתרה. קשה להסביר את המצב אבל מה שקורה זה שיש לי את המחשב הראשי שממנו אני לא יכול להתחבר כמו שצריך לאתרים מסוימים ולא משנה באיזו קונפיגורציה (עד לפני יום יומיים זה כן עבד) ויש לי מחשב נוסף שממנו זה כן מתחבר בכל פעם שאני מנסה. עידכון 3: הרגע התקנתי firefox ואיתו אני מתחבר בלי בעיות. העניין הוא שתמיד התחברתי עם internet ex…
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים שמחוברים לנתב הזה. אחד המחשבים הוחלף במחשב חדש ותקין. כאשר אני מפעיל מחדש/מכבה ומדליק את המחשב החדש אז התקשורת בין שני המחשבים נשמרת אבל הנתב מפסיק משום מה לתקשר עם המודם ורק לאחר שמנתקים אותו מהחשמל ומחברים מחדש (רק אותו, אין צורך לנתק ולחבר מחדש את המודם) אז האינטרנט חוזר לעבוד כשורה. כאשר אני מפעיל מחדש את המחשב החדש אז שני המחשבים שמחוברים לנתב לא מצליחים להתחבר לאינטרנט. יש רעיון לפתרון הבעיה? תודה!
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אני מחובר היום לבזק בינלאומי באינטרנט בכבלים וחושב על להתנתק מהם ע"ב להתחבר שחברה אחרת לחבילות עם הUPLOAD המוגדל (חבל שזה לא 1.99 ש"ח ) קיצר רציתי לדעת אם מישהו יודע מה גובה הקנס שמשלמים במקרה כזה?
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום. עשיתי כמה שינויים ברשת הביתית שלי לא מזמן. היה לי שני מחשבים: אחד השרת, שהיה מחובר אליו מודם והשני היה מחובר אליו והיה מקבל ממנו את האינטרנט. אבל המחשב שהיה מחובר לשרת היה צריך שהשרת יהיה דלוק בשביל לקבל את האינטרנט (אגב השרת מתחבר לאינטנט דרך חייגן). חוץ' מאינטרנט הייתה גם גישה לתיקיית שיטוף שיש בכל מחשב (ז"א הייתי יכול להעביר קבצים ממחשב אחד לשני). בעקבות כל זה קניתי סוויץ'. עכשיו המודם ושני המחשבים מחוברים לסוויץ', ואני יכול להתחבר דרך חייגן בכל מחשב, כלומר אני מחייג בו זמנית בשני המחשבים ואז יש לי גישה לאינטרנט. אבל עם כל זה אין לי גישה לתיקיית שיתוף, ז"א אני מקבל הודעת שגיעה שהוא לא מצא את תקיית השיתוף ברשת (גם ממחשב ראשון וגם ממחשב שני)(הדרך היחידה לראות את ת…
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
http://img120.imageshack.us/my.php?image=13bm.jpg מה כל חיבור משמש???
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
קנו לי כבל רשת, וניסיתי לחבר אותו בין שני המחשבים, עכשיו במחשב החדש זה התחבר בלי בעיות אבל במחשב השני זה לא התחבר, החור במארז קטן מידי ואין לי אינטרנט בשני המחשבים כבר כמה שבועות. אממ יכול להיות שזאת בעיה במארז? אולי הוא ישן מידי ואז היו חיבורים שונים? לפי מה שאני יודע יש לי כבל רשת מוצלב, אולי יש סוג אחר עם ראש יותק קטן שיתאים? תודה
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני ממש לא מבין בנושא, יש לי ראוטר "נט לינק" שקניתי מ"בזק בינלאומי" כשעשיתי רשת, הוא יכול לשמש כרשת אלחותית אבל אני משתמש בו ועושה רשת דרך קוי החשמל.... אני מעוניין לפתוח את הפורטים שלו בשביל לאפשר לאי מיול מזהה גבוה.... מה הסכנה? איך עושים את זה? האם זה בכלל נכון שהוא חוסם לי פורטים?......
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
יש לי כרגע בבית מחשב שמחובר דרך כרטיס רשת לADSL במחשב מותקן עוד כרטיס רשת אבל אין לו שום חיבור WIFI לא מזמן קניתי מחשב נייד עם WIFI במחשב הנייד יש יציאה של כרטיס רשת רגיל אני רוצה לחבר את המחשב הנייד לאינטרנט בבית. אני יוכל לחבר את הכרטיס רשת הנוסף במחשב בבית למחשב נייד כדי לחבר אותו לאינטרנט? או שעדיף לי לקנות ראוטר שיחבר את שני המחשבים? כמה תעלה לי כל אחת מן האופציות ומה עדיף מבחינת נוחות?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-