רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,498 דיונים בפורום זה
-
שלום, מישהו שב-HOTnet חווה בזה לאחרונה או היום? אצלי בדפדפן יש עמודים שלא מצליחים לטעון כשאני מנסה לגשת לכמה אתרים בארה"ב. לפעמים כשאתרים עובדים, הפונקציות של אתרים לא. למשל לחיצה על כפתור אמורה להטעין פונקציה וזה לא קורה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מבקש המלצה לראוטר תומך כבלים + חייגן l2tp + תמיכה בריבוי חיבורים של תוכנות p2p האם האדימקס 6204wg יתמוך במה שביקשתי תודה
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
-
אני מנוי ב-014 כספק ובזק כתשתית. החבילה שהזמנתי הייתה 5 מגה ביט, אחלה - לכמה חודשים זה עבד חלק ובלי נפילות. פתאום, לפני שבוע~ התחילו אצלי ניתוקים ונפילות בקו... הסבירו לי ש"התשתית שלנו רחוקה מדי מהמרכזיה, אבל נשלח טכנאי לראות מה אפשר לעשות". כשהטכנאי הגיע הוא הסביר "שאין סיכוי שמכרו לך 5 מגה, זה פשוט בלתי אפשרי פה.. 4 מגה זה גבולי". -"אז למה זה עבד כמה חודשים בלי ניתוקים?" "עבד .. ועכשיו לא עובד." העבירו אותי ל-4 מגה, גם זה נופל. ירדתי מ-5 מגה עד ל-2.5 מגה עכשיו, וזה עוד איכשהו יציב. שבוע הבא אני מתנתק ועובר להוט כתשתית, אמרו לי שאפשר להגיע אפילו ל-7 מגה אצלי. לעוד מישהו זה קרה עם בזק?
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אני לא יודע מה צריך למלא בדיוק בראוטר בתפריט של הפורטים כדי לפתוח אותם. אני צריך לתפוח את הפורטים של האימיול 4662-4672 גם בUDP וגם בTCP. מצורפת תמונת מסך של התפריט [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
הי, התחברתי לסיבים של פרטנר 1 גיגה. לפני הראוטר יש לי 900 מגה, אחרי הראוטר 100 מגה. לא מצליח למצוא מה לא מוגדר נכון. עזרה, מישהו?
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אני מחפש היכן לאחסן את האתר שלי, ואשמח לקבל המלצות ממי שהתנסה בחב' שמחיריה זולים וגם נותנת שירות מעולה והשרתים שלה מגיבים במהירות וללא נפילות. אקווה שאין אלה דרישות מוגזמות מידי...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם , בבית הספר [החילוני] שלנו ,יש חסימה ע"י הדפדפן במקרה זה "מורשת" . האייסיקיו שם חסום למרות ההורדה וההתקנה ("מתחבר") והוא פשוט לא מתחבר. השאלה שלי האם ניתן להגדיר פרוקסי מבחוץ על האייסיקיו [בהגדרות התקשורת ] ולעקוף את החסימה . כי החסימה למיטב ידיעתי לא בפיירוול של הראוטר של בית הספר ,אלא במורשת . אשמח לתשובה ,
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אינטרנט וטלפון ב-110 שקל לחודש: כך תרכשו חבילת תקשורת מוזלת בעוד שבועיים אמורה לצאת לדרך רפורמה שתשנה את הדרך שבה אנחנו רוכשים חיבור לאינטרנט ■ כיצד היא תשפיע על חיינו? המחיר יהיה נמוך יותר, ההתחברות נוחה יותר וסלי השירותים רחבים יותר http://www.themarker.com/technation/1.2557685 ואיפה הרפורמה האמיתית של Unlimited?
-
- 2 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
היום עדכנתי קושחה בנתב שלי, Edimax BR-6114 Wg. לפני העדכון הנתב פעל כשורה בסה"כ (אל תשאלו אותי עכשיו למה עדכנתי, קיויתי שיהיה feature נוסף, ובכל מקרה זה לא משנה). הורדתי את העדכון היום משרתי Edimax - גרסה 2.12: http://www.edimax.com/images/Image/Firmware/Wireless/Router/BR-6114Wg/EdiEngBR6114WG_2.12.zip ביצעתי את העדכון לפי ההוראות, החשמל לא נפל וכו'. לאחר העדכון המתנתי מספר דקות וראיתי שאיני מצליח להתחבר לנתב באמצעות HTTP, והוא לא מגיב ל-ping. הנתב מבצע חלק מן הפעולות המיועדות: - switching במקטע הרשת המקומית, הווה אומר שני מחשבים המחוברים לנתב יכולים לתקשר ביניהם - שרת DHCP במקטע הרשת המקומית אך לא מצאתי שום IP בה הנתב מגיב לתקשורת כלשהיא. לאחר כחצי שעה ביצעתי גם reset ח…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני משתמש בראוטר אלחוטי של לינקסיס WRT54G יש לי ניתוקים מהאינטרנט, הכל פשוט מתנתק ואז אני נכנס להגדרות של הראוטר ואז משם אני מתחבר שוב ברוב הפעמים זה פשוט ישר מתחבר שוב ולא עושה שום בעייה לפעמים לוקח לזה כמה דקות ורק אז זה מתחבר כרגיל ממה זה יכול להיגרם? תעזרו לי לסדר את זה בבקשה אני לא מבין בכל הקטע של תקשורת תודה טל
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
התקנתי רשת בין שני המחשבים שלי, כבל ישיר מוצלב. בלי ראוטר. המחשב הראשון החדש יותר מזהה את המחשב את השני, ואני מצליח לגשת אליו גם ולהעתיק אליו דברים. אבל השני לא מזהה את הראשון, הוא בכלל לא רואה אותו... בנוסף לוקח למחשב הראשון איזה 5-6 שניות עד שהוא מוצא את המחשב השני ומצליח לגשת אליו, אחרי שעשיתי את זה פעם אחת, אז הוא כבר רץ אלא אם כן סגרתי את האקספלורר ונכנסתי מחדש ואז שוב אני מחכה 5-6 שניות. זה אמור להיות ככה כל פעם?
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום, יש לי accsess point של D-LINK DAP-1360 ולאחרונה הוא הפסיק לעבוד.. עשיתי לו ריסט, ואני מנסה לפעול לפי ההוראות אבל לא מצליח. בספר כתוב שיש לחבר את הכבל רשת למחשב/ראוטר (ניסיתי את זה עם 2 מחשבים וגם ראוטר שמחובר למחשב והוא עם אינטרנט עובד) ולאחר מכן להיכנס לכתובת 192.168.0.50 באינטרנט וכך בעצם להגדיר אותו. הבעיה היא שזה לא נכנס לאתר הזה (שאני עושה אבחון בעיות במחשב הוא כותב לי שההגדרות של הIP בLAC שגויות (זה מוגדר על IP אוטומטי). עריכה: בנוסף לכך, כשאני מחבר אותו למחשב ועושה IPCONFIG לא כתוב כלום בDefault getway. + הגרסאת קושחה היא החדשה ביותר. אשמח לעזרה. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כי של xp מסירחה ומגושמת!!! תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
טוב הרצתי חיפוש קטן ולא כל כך מצאתי היום קיבלתי אותו עד עכשיו עושה עבודה דיי טובה.. לקח לי בערך 5 דקות לסדר שיפעל ממש נוח לבינתיים רק פשוט לא מצאתי איפה אפשר לפתוח לו פורטים בשביל האימיול :\ מישהו יודע ?
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
יש לי ראוטר -MSI -RG54G3 וכרגע אני משתמש רק ביציאות הפזיות שלו ואני רוצה לבטל את השידור שלו ( מטעמי קרינה וכאלה.) מישהוא יודע איך אפשר ואם אפשר לבטל את השידור ? ?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחבר שני מחשבים בעזרת Ethernet Crossover Cables וכל מה שאני צריך זה להעביר קבצים ממחשב אחד לשני, האם עדיף להשתמש בפרוטוקול NetBEUI אן ב TCP/IP? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! ראיתי ביוטיוב מדרכים להכנת מקלט WIFI מצלחת לווין. מה שהכי הפתיע אותי, הוא הקלות שבה הוא עשה את זה במדריך! רציתי להתייעץ איתכם האם זה כדאי להשתמש בזה ולהחליף את האינטרנט "המסורתי" בבית. חבר הציע לי לקנות שלושה צלחות (של כ"א 60 ס"מ) ולחבר אותן בצורת משולש. וככה, הטווח יכול להגיע בין 20-60 ק"מ. אגב, צלחת עולה 70 ש"ח, LNB יש לי בשפע מקולקלות שאני יכול לתקן... למרות שהמדריך הבא באיכות גרועה, מאוד אהבתי את הפשטות שלו. (אגב, באיזה חיווט הוא משתמש? ואיך אני יכול לחבר אותו לראוטר?) תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מנסה להיכנס לאתר torec.net ולא מצליח אם אני לוקח את המחשב לחבר ומנסה להיכנס אני כן מצליח כלומר הבעיה היא לא בהגדרות של המחשב כמו כן אין לי ראוטר אז לא יכול להיות שהוא מונע את הגישה מה כן יכול לגרום לזה? תודה
-
- 2 תגובות
- 939 צפיות
-
-
חיברתי שני מחשבים אצלי בבית ברשת, יש לי מודם כבלים 750 שמשותף לשניהם במחשב שהוא ההוסט הכל בסדר והכל עובד סבבה אבל במחשב השני אני לא יכול להיכנס לקאזה ולאייסיקיו ולעוד כל מיני מקומות שאלתי כמה אנשים אמרו לי שזה משהו שקשור לפורט שבו עובד הקאזה והאייסיקיו וכל זה השאלה שלי היא מה לעשות כדי שהתוכנות יעבדו לי!!??
-
- 2 תגובות
- 979 צפיות
-
-
איך אני פותח פורטים במודם ראוטר של בזק b focus router 312+ לא מצליח להתחבר יותר לאמיול
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי Dlink 6740 בתצורת bridge הקושחה שלו 2.5.8 ולא נראה כמו מה שרואים פה בפורום הוא כנראה מגיע מרוסיה (קובץ מצורף) ואליו מחובר dlink dir655 החיבור נעשה והכל תקין אבל אני לא מצליח לפתוח פורטים. הבעיה נובעת מה 6740 bridge כי קודם לכן עם מודם של בזק הכל עבד. אשמח לקבל עיצות או הסבר למה זה לא עובד
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של TNN NETWORKS 600EW. אני מנסה להגדיר את הרשת האלחוטית שלו כדי לגלוש דרך הסמארטפון החדש שקניתי - HTC DESIRE HD נכנסתי להגדרות הנתב בדפדפן והגדתי סיסמת WEP עבור החיבור האלחוטי ואיפסתי לסיום באמצעות Restart Access Point הסמארטפון אכן מזהה את החיבור האלחוטי עם אות מלא כמוגן באמצעות WEP. כאשר אני מכניס את הסיסמא שהגדרתי בדפדפן, הוא מנסה להתחבר ואז מתנתק מיד. 1) כאשר אני מזין את הסיסמא בסמארטפון, אני מזין בHEX או בASCII? אם בHEX - עם רווחים בין כל 2 תווים או בלי? למשל: נניח והזנתי סיסמת HEX כזו בדפדפן: 72 6A 6A 62 37 בASCII היא מתורגמת למחרוזת הבאה: rjjb7 מה עליי להזין כאשר הסמארטפון מבקש ממני כסיסמא? הערה: ניסיתי גם את הHEX גם את הASCII ואת שניהם הסמארטפון לא קיב…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי! יש לי מספר מחשבים מחוברים ברשת הביתית (הכל XP) והכל עבד פיקס כולל הדפסות ברשת. התקנתי את הפיירוול של נורטון 2005, ומאז, למרות שהרשת הביתית עובדת בצורה טובה אני לא מצליח לגשת למדפסת דרך הרשת. למעשה אני אפילו לא "רואה" אותה בחיפוש אחר מדפסות רשת. מישהו יודע בבקשה איזה פורט אני צריך לפתוח בפיירוול במחשב אליו מחוברת המדפסת?
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום, בדירתי 2 קומות. בקומה התחתונה מודם סימנס SL2-141 מחובר לאינטרנט, והאות שמתקבל בקומה השנייה חלש מאוד. אני מעוניין לחבר באופן חוטי ראוטר נוסף בקומה העליונה, ע"מ שישמש כ AP בשימוש אלחוטי. האם יש המלצה לדגם ספציפי? האם ישנו AP שאינו ראוטר? זקוק לעזרה! תודה.
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
-