רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,514 דיונים בפורום זה
-
-
מקור - http://news.cnet.com/8301-1035_3-10351215-94.html?part=rss&subj=news&tag=2547-1_3-0-20 עכשיו נמתין ונראה אם זה אפשרי רק לעדכן קשוחה (Firmware) לציוד התקשורת שבתקן N Draft לתקן N הסופי או שמדובר בשינוי פיזי של החומרה...
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
בוקר טוב, אני לפני קניה של ראוטר אלחוטי linksys wrt54gl הראוטר הולך לעבוד מול 2 מחשבים (אחד חוטי השני אלחוטי), עם הרבה תעבורת p2p (לא 24/7 מכיוון שאני משחק בשאר הזמן ;D), החיבור יהיה בhot (כלומר l2tp/pptp) עם מסלול gamer (לא נראה שזה משנה אבל שיהיה) איך הוא בp2p? שורד חזק? יש צורך באיתחול כול שבוע? יש משהו מומלץ יותר ממנו באותו טווח מחירים פחות או יותר? ובנוסף, האם יש פתרון בdd-wrt לבעית החיבור בארץ עם l2tp/pptp? אם לא האם יש למישהו ניסיון עם FW אחרים (tomato וכו'), איך הם? תודה על העזרה
-
- 6 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש בפורום ובכל העסק של האינטרנט (תדרים, ראוטר מתאים וכולי) אז אני מבקש להיות עדין איתי בכל מקרה, תמיד היה לי בבית איזור "מת" שהאינטרנט כל הזמן מתנתק בו, ובזמן האחרון התחלתי להתעמק בזה.. הבנתי שיש לי מודם\ראוטר מעפן (VVG2000 של נטגיר\בזק) עם קליטה חלשה, ושימוש בראוטר אחר יפתור את זה.. אז בדקתי קצת והבנתי שלפני שאני נכנס לעסק עם ראוטר שעולה 300 ש"ח, אתחיל עם הראוטר של Xiaomi- Mi WIFI mini, שעולה 120 ש"ח (בערך) למי שלא מכיר זה ראוטר של חברת xiaomi הסינית, שלפי ביקורות באינטרנט- עובד כמו שצריך, עם קליטה במקומות מרוחקים, ותומך ב5GHZ. אני יודע שזה ראוטר בסיסי (יחסית), אבל כנראה שבתור משתמש מתחיל הוא יספיק לי.. אז ככה, יש לי כמה שאלות בנוגע לשילוב של …
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש מודם סלולארי מאורנג' ויש שם שני מכשירים מה עדיף ? שניהם ניראים בעלי אותו מפרט http://www.orange.co.il/he-il/Catalog/Accessories/search/?group=%d7%9e%d7%95%d7%93%d7%9e%d7%99%d7%9d הנציג שירות אמר לי שמהירות הורדה שם זה 21 מגה בייט מטורף לא ? התרגלתי ל 7.2 שהם כבר דור 4 בניגוד לפלאפון ואחרים ... באתר של פלאפון ראיתי נטסטיק עם מהירות הורדה של 7.2M
-
- 10 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
שלום לכולם וסופשבוע נעים. אני עומד לפני קניית נתב אלחוטי חדש ביום יומיים הקרובים, ושמח אם תוכלו לייעץ לי בנושא. חבר המליץ לי על ה-LINKSYS WRT54GL בטענה שהוא נתב מצויין עם קושחה מבוססת לינוקס, הניתנת לשידרוג לקושחות לא רשמיות. מצאתי את הנתב המדובר באמצעות "זאפ" ב-609 שקלים - אבל באמת שאין לי מושג אם הוא שווה את ההשקעה הזאת... מישהו מוכן לעוץ עצה בעניין? האם לקנות את הנתב המדובר בסכום הזה (אם מישהו מכיר מקום זול יותר לעניין תודתי הענקית נתונה לו כבר מעכשיו), או שמא לרכוש נתב אחר, טוב יותר? כל עצה, טיעון, המלצה, והערה, יתקבלו בברכה. תודה רבה ושבוע נעים לכולנו.
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
טוב אז ככה: 1.אני צריך רק מודם,אני לא יודע מה זה ראוטר ולא ממש מבין בדברים האלה המליצו לי על 600 e (אני בבזק) וגם אמרו משו על ראטור,בכל מקרה שתדעו אני עכשיו מחובר עם USB ADSL MODEN ALE 150 שבא כזה עם דיסק שמתקינים את הדריבר ואז אפשר להתחבר עם סיסמא ושם משתמש,אז זה יהיה בסדר אם אני ישנה ל 600 E הזה? 2.למודמים אין דרישות מסוימות מהמחשב? כי המחשב שלי בן שנתיים וחצי או משו כזה ואני לא רוצה להביא משו שלא יתאים ואז לנסוע עוד פעם עד לראשון ועוד פעם עם הכאב ראש הזה. 3.שאני ילך לקחת את ה600 e הזה הוא אלחוטי? או לא? איך הוא בא? איך מתחברים עם מודם שכזה? צריך לעשות שינוי או משו (עם הקטע של הסיסמא והשם מתחבר ואז אתה לוחץ על התחבר וזה מתחבר... או שזה משו בכלל אחר) קיצר הבנתם את סוגי ה…
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
פעלתי על פי הנעוץ (המדריך שנמצא ב'מדריכים' לא רלבנטי לגבי מפני שאני עובד עם שני כרטיסי רשת במחשב הראשי) וכלום לא עזר!! אז ככה: במחשב הראשי יש XP PRO ובמחשב השני (לקוח) יש WIN2000PRO במחשב הראשי יש שני כרטיסי רשת ובמחשב הלקוח יש כרטיס רשת אחד. חיבור באמצעות מודם אלקטל ADSL, כבל רשת מחובר ישירות מהמחשב הראשי למודם. החיבור למחשב הלקוח לראשי בעזרת כבל מוצלב. לאחר שפעלתי בדיוק על פי הנעוץ לא יכולתי ליצור חיבור רגיל לאינטרנט מהמחשב הראשי, במהלך ההגדרות החיבור נותק ומאז לא התאפשר חיבור. ניסיתי אפילו את אשף ההתקנה הקיים ב-XP ולא עזר מפני שדווקא ב-WIN2000 זה לא תופס. מה קורה כאן? האם בגלל שמדובר ב-WIN2000PRO? אנא, אבקש הסברים מנחים ולא כלליים.
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
אז אני מתכנן להקים רשת אלחוטית עם המחשב הישן. 1. אז לפני הכל יש איזה שהם הפתעות?(הטורנט לא יעבוד,אינטרנט איטי,פורטים חסומים וכו') 1.1 כשעושים רשת , האם אפשר לשלוח להדפסה מהמחשב שהמדפסת לא מחוברת אליו? 2. אז מה אני מחפש, אני לא מחפש רולס רויס, אבל אבל אני מחפש מרצדס, אין לי שום ידע קודם ברשתות, איזה חברה נחשבת לטובה או לא. אני מאמין ש ב300 ש"ח ניתן למצוא ראוטר איכותי. כמו כן צריך גם כרטיס רשת איכותי מבית טוב שיתאים לראוטר. סה"כ להוציא מעל 400-450 ש"ח נראה לי מיותר. מה חשוב לי? קודם כל אבטחה, לא רוצה שכל שכן יגלוש על חשבוני! כמו כן חשובה לי המהירות. חשוב לא פחות זה ידידותיות למשתמש. המרחק בין המחשבים לא גדול, כ 5 מטרים עם קיר מפריד. תנו בהמלצות.... תדוה
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
האלן לפניי כמה ימים הפכתי את המודם ALCTEL שלי לPRO הכל היה טוב ויפה הגדרתי שהמודם יתחבר אוטומטי.. ובאמת כאשר עשיתי ריסטים המודם התחבר אוטומטי ולא היה צריך להתחבר באופן ידני.. אך לפניי יומיים שמתי לב שכשהמחשב עולה המודם כבר לא מתחבר אוטומטית וצריך להתחבר דרך החייגן! איני זוכר ששינתי משהו בהגדרות.. מה יכולה להיות הבעיה?? תודה.!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המהירות חיבור שלי 2 מגה ואני עדין לא יודע אך אומרים לגלוש אבל לפעמים כמו עכשיו הכל עולה בפחות משניה ... זה מפחיד למה זה קורה? לפעמים
-
- 10 תגובות
- 938 צפיות
-
-
היי, לפעמים האינטרנט שלי לפתע נורא נורא איטי או מתנתק. יש לי ראוטר אלחוטי SIEMENS SL2-141, המחשב שלי מחובר עם כבל והמחשב של אחי מחובר באופן אלחוטי. כשהבעיות הללו קורות לי לאחי הכל עדיין עובד חלק. אני עובד על אינטרנט של בזק (ספק+תשתית) ועל חבילה של 4 מגה. בדקתי, וזה קורה גם שכל ההורדות סגורות (כולל uTorrent) בשני המחשבים. התקשרתי לבזק ובדקתי אופציה שאולי יושבים לי על הקו, הנציג הציע לי לשלם 31 ש"ח תשלום חד פעמי כדי שהתמיכה טכנית תלמד אותי (בטלפון) איך אני מצפין את הרשת. בקיצור, זה ברור שהוא באופן אוטומאטי ימליץ על משהו שאני צריך לשלם עליו. האם יש צעדים אחרים שאני יכול לנסות ולבדוק לפני שאני מצפין את הרשת? האם יש דרך לבדוק אם הרשת שלי כבר ככה מוצפנת? אם אני מגלה שהרשת אכן …
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אמרו לי שיש חברות שעושות פיצול של קו, ששני משתמשי ADSL יוכלו לגלוש בו זמנית על אותו קו. מישהו מכיר ?
-
שלום יש לי אינטרנט של רימון שחוסם לי אתרים של מוזיקה כמו :http://brigeston.blogspot.com ואתרים של הורדות ישירות מישהו יודע איך לעקוף קת זה??
-
- 12 תגובות
- 9.1k צפיות
-
-
האם האופציה בכלל אפשרית ואם כן איך ? ? תודה בכל אופן !!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הוא לא רושם HIGH ID וגם לא LOW ID זה מה שרואים בתמונה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום, עד היום לא הייתה לי בעיה עם פתיחת פורטים אבל בימים האחרונים פתאום כל דבר שאני מנסה לעשות לא פותח אותם. יש לי ראוטר am604g ופתחתי בעזרתו פורטים בvirtual server, ובוינדוס עצמו יש לי רק את הfirewall שמגיע עם הXP ששם גם התוכנה נמצאת ברשימה. לא משנה איזה פורט אני מנסה לפתוח, או כמה פעמים אני עושה ריסט לראוטר, שום דבר לא עוזר. עד היום לא הייתה לי בעיה כזאת כלל, זה פתאום התחיל לקרות ולא זכור לי שהתקנתי משהו שיכול היה להשפיע על זה. הראוטר שלי הוא am604g של בזק, והספקים הם סמייל (זהב). כל עזרה תתקבל בברכה.
-
- 4 תגובות
- 883 צפיות
-
-
הדרישות שלי הם שיהיה לו הרבה אפשרויות ניהול שאני יוכל לבטל תפיירוואל שלו בלי בעיות (או לבטל למחשב אחד זה גם טוב) אפשרויות שליטה בפורטים אפשרות לביטול גישה לאינטרנט למחשב אחד (נגיד כמו להוציא תתקע למחשב) אה ושהוא לא יגנוב לי תמהירות או משהו אני יסביר תצמי נגיד שתי המחשבים דולקים אבל אחד לא נוגע באיטרנט -עושה עבודה בוורד לשם ההדגמה אז שכל המהירות תילך למחשב השני אם נגיד הוא מוריד משהו או משחק ברשת.. אני מקווה שהבנתם וזהו ואני צריך שתי סוגים של ראוטרים אחד שהוא רק ADSL ואחד שהוא ADSL וגם כבלים אני אישית מעדיף שהוא יהיה רק ADSL אבל בטח אמא תגיד לי אבל מה אם נעבור לכבלים אז שיש לי דגם טוב לכל מקרה... תודה
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
יש לי מטרה אחת פשוטה - לאפשר לבני משפחה מאותגרים טכנולוגית לצפות בערוציה הוט במחשב הנייד ו/או בטאבלט. למשל, כשיושבים בגינה... הפתרון הראשוני היה מקלט DVBT-USB לנייד אבל הקליטה לא משהו עם הדונגלים הקטנים והם נוטים להישבר בשימוש נייד ו"לקחת" איתם לאבדון את שקעי ה-USB של המחשב. הם מוגבלים רק לערוצים 1/10/22/23/99 אז ממילא זה היה פתרון זמני. אשמח לשמוע הצעות - תקציב גמיש בהחלט. תודה!
-
- 5 תגובות
- 9.8k צפיות
-
-
אני מקווה שהנושא מתאים לפורום הזה.. רציתי לדעת אם אפשר לצפות בשידורים של הטלוויזיה הישראלית (ערוץ 1,2 ו-10) במחשב מחו"ל? כי פעם קיבלתי קישורURL וצפיתי בערוץ NBC האמריקאי בווינאמפ. אז : 1) יש קישורים כאלה לטלוויזיה ישראלית? 2) צריך רכיב מיוחד למחשב כדי לצפות בהם? 3) האם יש אפשרות לצפות בכבלים (כמו ערוץ הספורט למשל), ואם כן צריך רכיב מיוחד בשביל זה למחשב? רק אני רוצה להבהיר שאת הצפייה אני עושה ממחשב נייד בחו"ל (איטליה), אני לא יודע אם זה משנה... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה ההבדל בין שוק סיטונאי לשוק רגיל ?לדוגמא פרטנר ספק +תשתית תודה,
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם האם נכון השמועה שכדי לקבל מיילים של יהאו לאאוטלוק, זתומרת להשתמש בPOP3 צריך לשלם ליהאו??? כי בGMAIL זה עובד לי מצויין למישהו יש מדריך על איך לקבל את היאהו לאאוטלוק?? תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הגדרתי את חשבון ההוטמייל שלי, כך שאוכל לשלוח ולקבל את ההודעות, מחשבון 013, אולם אני מצליח רק לשלוח מחשבון ההוטמייל (כמשתמש בחשבון של 013), ולא מצליח לקבל הודעות לחשבון ההוטמייל (הודעות שנשלחו לחשבון 013) מה הפתרון לכך?
-
- 2 תגובות
- 944 צפיות
-
-
לפי בדיקה באתר של power ngn אני מחובר דרך הכבל החדש. בהתחברות ביקשתי חיבור דינמי ללא חייגן. זה חיבור שבעיקרון תמיד היה יציב אצלי. המחירים ללקוח חדש שקיבלתי הם 69 ש"ח להוט ו 36.5 לבזק בינלאומי. מחירים סטנדרטיים לאחר מיקוח קצר. לא טובים מידי ולא גרועים. כלקוח חדש אני מרגיש שאין לי ממש כוח. בכל אופן, הסיבה העיקרית שעברתי מ 012 ששם הוצא לי מחיר של 98 שקלים בשימור הוא נושא הטורנטים. לא היו לי כל טענות כלפי התקשורת דרך פורט 80 ויוטיוב וכיוצא באלה של 012. הטורנטים היו מקרה כואב ועמדו על כרבע מהירות לכל היותר. התחברתי ל 014, המחיר עלה, אבל הטורנטים נותרו כשם שהיו חחח. גם למרות ה power ngn שאני לא בטוח למה הוא טורם לי בכלל. אולי למישהו כן. לי לא. התקשרתי לשאול כמה עולה חבילת גיימר…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-