עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. ניסיתי לשחק היום ב AVA וכל כמה דקות המשחק התנתק, לא נזרקתי מהשרת אבל גם לא יכולתי לזוז וברוב המקרים כשהמשחק חזר לעבוד הרגו אותי :-\ בעבר שיחקתי ולא היו לי בעיות, ראיתי בעיות דומות גם ב CABAL ONLINE, לא יצא לי לבדוק עוד משחקים. לעוד מישהו יש בעיות דומות?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by x-dude,

כבר הניתוק הרביעי היום וזה מעלה לי את הסעיף Cable modem

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  3. לפני שבועיים בערך היתה לי בעיה עם התשתית של ADSL שהיתה מאופינת בפינגים גבוהים לכל האתרים כולל בארץ (לרוב בסביבות ה400-600 מילי בתוך הארץ ) . http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=437310.0 אתמול היתה לי שוב אותה בעיה של פינג לא יציב שקפץ בין 900-240 לחול אז בדקתי מה הgateway שלי (הקפיצה הראשונה אחרי המודם ) ועשיתי לו פינג ברצף. ראיתי נתונים בין 14 מילי (בסדר) ל240 (ממש לא בסדר) . למי שלא מבין למה זאת בעית תשתית זה די פשוט. במקרה שלי בין המודם לספק שירות(בזק בינלאומי) יש את המרכזיה ואז את התשתית של בזק. כדי להגיע להופ הראשון אני צריך להגיע למרכזיה ושם נתוני ה signal to noise חשובים ואז אני צריך לעבור מהמרכזיה על התשתית של בזק עד לחיבור עם הספק שירות . בגלל שכבר הי…

• 1 תגובה
    • 972 צפיות
  4. שהאינטרנט סתם התנתק...וכבר מלפני איזה חודש,בכמעט כל אתר כשאני נכנס אליו הוא עושה ליproblem loading page ואני צריך לעשות רפרש כמה פעמים כדי שהוא יטען את האתר...אני מחובר דרך נטוויזיון והתשתית של הוט...אני גם ככה מת לעבור מהם הם איטיים רצחחח בכל סוג של הורדות שהם לא http :pissed: נט-ביזיון!!

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. דבר ראשון שלום לכם.. קניתי לפני איזה חודשיים נתב TP-LINK 108MB וכרטיס PCI מאייבורי. לאחרונה קניתי גם 2 כרטיסים של USB. הבעיה היא שזה פשוט לא עובד!!!!! לא שזה לא רק 108Mb - אמור להיות 13MB לשניה, זה אפילו לא חצי! לא רבע! שמינית! יש לי כרטיס טלוויזיה שאני משדר אותו עם ה-Windows Media Encoder בקצב של 4000kb, ובלפטופ שממנו אני מנסה לקלוט זה נתקע!!!! אז ניסיתי לראות סרט DVD על המחשב שלי כי אמרתי אולי התוכנה הזאת לא טובה, והוא ממש בקושי זז! זה לא היה אפשרי לראות את זה ככה! (הסרט זה 8000kb/s, בעצם מגה ביית אחד לשנייה). בתוכנה הזאת שלהם אני שם על 108MB, הוא מראה לי למשל עכשיו שאני על 36Mb, וזה מעביר לי על משהו כמו חצי מגה! זה ממש לא ייאמן! ובקשר לקליטה - אמרו שיש לראוטר הזה טכנול…

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by danielbr,

אז איך אני עושה את זה עם איזה תוכנה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by fhrcis,

שלום , יש לנו בבית 2 מחשבים, כל אחד בעל מודם נפרד,חבילה נפרדת. והגענו למסקנה שעדיף לעשות חבילת אינטרנט אחת (למחשב אחד) ולקנות ראוטר כדי שיהיה אינטרנט אלחוטי בבית , כך שגם המחשב השני יוכל לגלוש על אותה חבילה וגם מכשירי הפלאפון, פה אני צריך את עזרתכם כי אני לא ממש מבין בזה. אני כן יודע שאני צריך להתקשר לחברת האינטרנט והספקית כדי לבקש מהם לבטל את אחת החבילות כך שתיהיה לנו רק חבילה אחת, אבל מה בהמשך? מה לקנות? מה לבדוק? תודה.

• 1 תגובה
    • 968 צפיות
  8. Started by tulicooli,

יש לי בבסיס מחשב נייד עם נטסטיק של סלקום. אני רוצה לפתוח רשת דרך המחשב ניייד שהוא יהיה הנקודה חמה, לעוד מחשבים ולאייפון. עם איזו תוכנה אני עושה את זה? תודה , טל.

• 3 תגובות
    • 950 צפיות
  9. Started by A.Iniesta,

אפשרי לקחת מחשב שישמש כשרת ולהרכיב בו כמה כרטיסי רשת וככה לחבר אליו ולהגדיר שיתוף לכמה מחשבים שונים? אני יודע שאפשרי לעשות את זה למחשב אחד בלבד, אבל לכמה מחשבים זה אפשרי? או שעדיף כבר לקנות ראוטר? תודה רבה לכם.

• 7 תגובות
    • 813 צפיות
  10. Started by אלירז,

שלום רב! לאחרונה רכשתי מתאם מUSB לRJ45 וחיברתי אליו כונן נייד של 1TB. מה שעכשיו אני רוצה לעשות זה לקחת את הנפח אחסון הזה ולעשות שיתוף כללי באינטרנט כך שאני יוכל לגשת לכונן הזה מכל מקום שבו אהיה ולא רק מתוך הרשת הביתית שלי. לדוגמא: אני רוצה להשים על הכונן כל מיני תוכנות ולהוריד אותן מהבית של אחי. תודה רבה למי שיכול לעזור. נ.ב אם יש למישהו קישורים למאמרים או כתבות איך עושים את זה אז זה גם יכול לעזור.

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  11. שלום רב, לפני כחודשיים התקינו אצלנו בבית הוט בוקס, עם תשתית וספקית אינטרנט של הוט. על רשת זו יש עוד שלושה מחשבים (ישנים יותר ופחות) וכמה סמארטפונים. הלפטופ שלי (inspiron n5110) הוא החדש והחזק בבית. מרגע שהתחברנו לUFI אני גולשת בצורה איטית מאוד (הגעתי לפינגים עצומים, הורדות של 12 KBPS ובדיקות העלאה שלא התבצעו בגלל שגיאה), בזמן שכל מחשב או סמארטפון אחר גולש מהר מאוד. יש לציין כי המחשב השבוע חזר ממעבדה עם התלונה הזו והם החליפו כרטיס רשת. אכן, כעת יש לי פינגים הגיוניים אך עדיין מהירויות ההורדה וההעלאה בלתי נסבלות (או לא מתחברות). גיליתי שבפיירפוקס אני גולשת הכי סביר, אבל דווקא הדפדפן החביב עלי- כרום- מתנהג כאילו אנחנו עדיין בשנת 96 מבחינת המהירות. הגדרתי את כרטיס הרשת שיהיה י…

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  12. היי, יש לי בעיה עם לפטופ חדש, lenovo u310. הקליטה ברשת הביתית האלחוטית שלו גרועה. הוא תומך בתקן N אבל גם כשהוא יושב ליד הראוטר והחוזק אות excellent, המהירות עומדת על 39Mbps. הראוטר תומך N במהירות של עד 300Mbps ואכן הhtpc בסלון (חדר אחר) קולט את המקסימום של 300Mbps עם איכות אות good. אני מבין שכנראה הכרטיס בלפטופ לא אמור לתמוך ולהגיע למהירויות כאלה אבל עדיין המהירות נמוכה בצורה יוצאת דופן. הראוטר - tp-link wr841n הכרטיס רשת של הלפטופ - broadcom 802.11n network adapter (לא מצאתי מספר דגם, כנראה צ'יפ ג'נרי ללפטופים) תודה על העזרה!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. היי חבר'ה יש ברשותי לפטופ פנטיום 2 שבו אין כרטיס רשת מובנה אז קניתי ממישהו כרטיס רשת אלחוט של חברת EDIMAX הכרטיס מסוג PCMACIA דגם:7106PC יש לצין שכל מה שעשיתי לא הצלחתי ככ"כ להפעיל את הכרטיס.ז"א המחשב מזהה אוות והכל והתקנתי דרירברים אך אני לא מצליח להתחבר ממש לראוטר שלי (אין פירוול ואין הצפנה) עכשיו קראתי באתר היצרן ככה: Please note EW-7106PC is a card bus (32bit) adapter. Should your laptop does not have card bus controller and only has PCMCIA controller, the EW-7106PC will not work with your laptop. (You can check the PCMCIA Socket Services in the Device Manager.) מישהו מוכן להסביר לי מזה אומר?כאילו אם אין לי לא הבנתי כ"כ מה מזה BUS CONTROLLER? יש במחשב ש…

• 6 תגובות
    • 731 צפיות
  14. Started by MokoLoko,

שלום, יש לי בעיה בלפטופ.האינטרנט האלחוטי עובד מצויין אבל שאני מנסה לחבר את הכבל אינטרנט הרגיל, אין שום תגובה מצד המחשב. אני לא יכול להשתמש בכבל. ניסיתי לעשות פיתרון בעיות עם הוינדוס אבל הוא אפילו לא מזהה את החיבור הזה ולא נותן לי לבחור בו בפתרון בעיות (אני יכול רק לבחור בחיבור של הויפי ובחיבור בלוטוס) אני כבר מיואש, ניסתי לפתור את הבעיה,לעדכן דריברים,לראות אם צריך להתקין משהו..וכלום. במנהל ההתקנים אני רואה משום מה שבלוטוס וה Ethernet יש בעיה...אין להם דריברים(לא שצריך להתקין.הם פשוט לא קיימים) אני מנסה למצוא אוטומטית דריבר לאטרנט אבל הוינדוס לא מוצא באינטרנט דרייבר. אני מאמין שזאת הבעיה...אבל אין לי מושג איך לפתור אותה בבקשה תעזרו לי.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by domuzy,

יש לי אינטרנט של הוט עם ראוטר של TP LINK. לאחר שהייתה לי איזו בעיה עם המודם, טכנאי הוט הגיע ושינה לי את שם הרשת האלחוטית. מאז ששונה שם הרשת, הלפטופ (עם ווינדוס 7) לא מוצא לי את הרשת הספציפית הזאת. הוא מוצא המון רשתות אחרות ומתחבר אליהן בלי בעיה, אך לשלי אין כל קשר. אבהיר שכל לפטופ אחר או פלאפונים כן קולטים רשת זו וחוץ ממחשב ספציפי זה, אין כל בעיה. ולפני שמציעים- כן, הWIFI עובד ואפשר לגלוש, וכן, כבר ניתקתי את הראוטר וכיביתי את הWIFI במחשב והדלקתי מחדש, וכלום לא עוזר. ניסיתי גם לעשות DISABLE לWIFI מהווינדוס עצמו. מישהו יכול לפתור לי את הבעיה המעצבנת הזו בבקשה?

• 1 תגובה
    • 8.7k צפיות
  16. שלום לכולם, ברשותי סלולרי htc one x וכשאני מפעיל את ההוטספוט אני גולש בלי בעיה באייפד. יש לי לפטופ עם מערכת הפעלה xp. ברשימת הרשתות אני רואה את החיבור של הסלולרי עם בר ירוק מלא (קליטה מצויינת). כשאני לוחץ על החיבור הוא נותן לי הודעה שהוא לא מצליח להתחבר ושיכול להיות שהמכשיר כבר לא בטווח קליטה ושאעשה רענון לרשימה. כמובן שאחרי הריענון החיבור שוב מופיע כמו מקודם. יש למישהו מושג איך אני מצליח להתחבר? תודה

• 3 תגובות
    • 897 צפיות
  17. שלום לכולם יש לי מודם-ראוטר אלחוטי בן 8 שנים בערך, במושגים של טכנולוגיה הוא ישן, אבל הוא עובד טוב מאד מכל הבחינות, גם עם מחשבים שמחוברים אליו חוטית, וגם לדברים שמתחברים אליו אלחוטית, כגון סמארטפונים, טאבלטים, וכו'. בנוסף: יש לי לפטופ אחד שקניתי לפני שנה וחצי, וללפטופ הזה יש תופעה מעניינת מול הראוטר האלחוטי. כדי שהלפטופ יצליח להתחבר לרשת האלחוטית, אני צריך לקחת את הלפטופ ולעמוד קרוב מאד לראוטר, וכשהמרחק בין הלפטופ לראוטר הוא בערך מטר, אז הלפטופ יתחבר בהצלחה לרשת. (אחרי שהלפטופ מחובר לרשת, אין בעיה להתרחק מהראוטר.. זה ישמור על החיבור, וזה יעביר נתונים והכל בצורה תקינה..) אם לעומת זאת אני מנסה לשבת עם הלפטופ מרחק כמה מטרים מהראוטר, ואז מנסה להתחבר, ב-95% מהמקרים זה לא יתחבר.…

• 16 תגובות
    • 3.8k צפיות
  18. ??? ??? ???

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by b3ta0,

שלום לא מזמן העברתי את המחשב שלי לחדר אחר ושמתי לב שה IP של המחשב השתנה לפני ההעברה, ה IP היה קבוע למשך שבועות זה מביא אותי לשאלה, לפי מה ה IP נקבע?

• 8 תגובות
    • 3k צפיות
  20. מדובר בחלק מחומר לימודי שאני לומד , יש שם דוגמא לכתובת 192.255.255.0 שמקבל כתובת מסיכת תת רשת 255.255.255.192. אחר - כך עוד דוגמא כתובת 192.2.2.135 מקבלת 255.255.255.224. זה מה הסיפור כאן זה סתם עוד נתון שאני מקבל.? אני אמור לדעת לפי כתובת IP מה הכתובת MASK או שזה לא משהו שאני אמור לדעת איכשהו?

• 47 תגובות
    • 10.4k צפיות
  21. Started by ras81,

יש לי מודם של EDIMAX 6104K באתר של היבואן רשום בהוראות להתחבר עם L2TP ואילו באתר של נטויזיון בהוראות כתוב PPTP. מישהו מוכן להסביר לי במה לבחור ואיזה עדיף? אני לא יודע מה ההבדל בין השניים ומה עדיף תודה

• 6 תגובות
    • 3.6k צפיות
  22. Started by raiman1,

זה קשור למרחק?? בדקתי אתהפינג שלי בסוריה וזה היה 200 ומשהו ובארצות הברית זה היה יותר נמוך...

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  23. Started by Spirox,
    • 0 תגובות
    • 692 צפיות
  24. קניתי כרטיס רשת, יותר נכון, אבא קנה, בתור הכנה לחיבור לאינטרנט מהיר המייחל ובא לאזורינו שבשטחים. אם תוכלו להגיד לי דעות על הכרטיס: Dynamode - nc100tx-r עלה 90 שקל... בחוברת הסבר כתוב שצריך להיות לי wake-up cabel, ואין לי אותו. מה זה הכבל הזה? אני חייב אותו?

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים