עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by אבי11,

היי אשמח אם תוכלו לעזור. יש לי רשת קווית פשוטה עם ראוטר אדימקס 6104. מה שקורה זה שהראוטר נהיה איטי להחריד. מהירות הורדה של קבצים היא מקסימום 25KB לשניה, בדרך כלל הרבה פחות. עשיתי אתמול בדיקה עם התמיכה של ספק השרות. הוא הנחה אותי לחבר את המודם ישירות למחשב (לא דרך הראוטר) ואכן המהירות עלתה פלאים ל194KB לשניה. אני מניח שהבעיה בראוטר. האם ישנה דרך (מלבד לעשות RESET שזה לא ממש עוזר) לאבחן במדויק או לתקן את הראוטר (אני לא מתכוון לתיקון פיזי, אלא על ידי תוכנה).

• 1 תגובה
    • 920 צפיות
  2. חיברתי למחשב שלי מודם רשת Aztech DSL600E והתקנתי והגדרתי חייגן והכל. הנורות דלקו כמו שצריך, אבל ברגע שחייגתי, ולאחר שלב אימות הססמא, כאשר נראה כאילו החיבור הצליח, המחשב פשוט איתחל את עצמו ממש באותה שנייה שהחיבור הצליח. התקשרתי לתמיכה של בזק בינלאומי (הספק שלי) ותארתי את הבעייה. בסופו של דבר הם אמרו לי שהם לא יודעים מה עושים ואולי מדובר בבעיית חומרה. כשניסיתי את המודם בשני מחשבים אחרים הבעייה הזו לא קרתה. מה שהיה עד עכשיו זה: היה לי מודם USB שהיה מחובר למחשב מסויים, ושאר המחשבים (כולל שלי) היו מחוברים לhub והכל היה בסדר. לכולנו היה אינטרנט וכו'... השאלה שלי היא אם הבעייה היא בכרטיס רשת, איך זה שכשהייתי מחוברת ברשת הכל היה בסדר? אגב, כשניסיתי לחבר את המודם USB למחשב שלי, הנ…

• 0 תגובות
    • 920 צפיות
  3. Started by AMD Sempron +3100,

מאז שעברתי לאינטרנט בכבלים הגלישה איטית רצח ! המחשב חנוק לא זז המחשב איטי כמו פנטיום 1 החלפתי אפילו מחשב וגם במחשב השני הגלישה מחרידה יכול להיות שבגלל תשתית יש כזאת איטיות ? דרך אגב באו אלי 4 פעמים טכנאים של ערוצי זהב כלום לא עוזר !!!! על הפנים !!! אין כמו ADSL שלא נדבר על ניתוקים שיש לי כל הזמן ממש ביזיון !!!! ***המחשבים איטיים רק באינטרנט !

• 8 תגובות
    • 920 צפיות
  4. יש לי חבילה של 12MB/1MB, ולאחרונה היא התחילה לעשות בעיות... לפעמים היא יכולה לעבוד כמו שצריך(בסביבות ה11.5mb בשעות העומס), ולפעמים היא רצה במהירות 0.5-2mb. יש לציין שהשינוי הוא פתאומי וחד, וקורה לא דווקא בשעות העומס, אלא גם מאוחר בלילה(1). הדבר הזה קורה במהלך החודש האחרון. יש לציין שאת הבדיקה הזאת עשיתי אחרי שפניתי לשני המוקדים של אורנג(הספקית) והוט(התשתית), ולאחר שיחה עם שני הנציגים(בו-זמנית) ובדיקת כל הרכיבים במחשב(הכוונה לראוטר ולמודם) הובהר לי שהבעיה היא בהוט. המחשב נקי מוירוסים ומתוחזק היטב, ומחשב אחד בלבד משתמש ברשת האינטרנט(המודם חובר ישירות למחשב במהלך הבדיקה) מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 920 צפיות
  5. חברה שלום יש לי מודם adsl רגיל (מודם רשת eci 270pr ). אני הפכתי אותו לנתב והכל עובד לי טוב חוץ מ kazaa ו emule . התוכנות עובדות אבל מהירות ההורדה שלהם הוא רע מאוד. אני מקבל ב Low ID ב emule מה אני צריך לעשות ? נכנסתי להגדרות של הנתב שלי אבל אין לי מוסג מה אני צריך לעשות כידי לקבל ID גבוה ב emule תעזרו בבקשה תודה

• 9 תגובות
    • 920 צפיות
  6. שלום, יש כאן קישור לתמונה שתצייר באופן כללי את הבית שלי : http://imageshack.us/photo/my-images/31/21961436.jpg/ בין הארון הראשי לכל חדר יש כבל שמשמש לטובת בזק , כבל של 4 זוגות כאשר לכל חדר השימוש הוא בזוג אחד בלבד מה שאומר שנשארו לי 3 זוגות פנויים לכל חדר. לפני הכל רציתי לשאול באופן עקרוני האם הדבר אפשרי? ברור לי שזה לא אידיאלי אבל האם זה יעבוד? השחלה של כבלים לא נראה לי שתיהיה אפשרית. תודה

• 4 תגובות
    • 920 צפיות
  7. כרגע אני גולש עם מודם 56K והגיע הזמן להתקדם אני יודע שיש לי 2 אפשרויות: 1.אינטרנט בכבלים 2.ADSL אני כרגע מחובר לכבלים אבל עוד שבועיים אנחנו עוברים לYES למה אתם ממליצים לי להתחבר לאינטרנט בכבלים או ל ADSL ? יש עכשיו איזה מבצע התחברות שווה? איזה ספק לבחור?

• 4 תגובות
    • 920 צפיות
  8. Started by t,

שלום איך אני יכול לבטל את השרת DHCP כלומר לבטל את הכתובת IP שנתנו לי ולעשות אחת שאני בוחר

• 5 תגובות
    • 920 צפיות
  9. הספק 012 2 וחצי מגה,עם קו טלפון של 012 שמחובר על ראווטר סימנס SL2 141 אלחוטי,התקשרתי אליהם אחרי שנודע לי שהם משנים את הIP של הראווטר אחרי שהם מתקינים לי את הקו טלפון. התקשרתי לתמיכה הטכנית שלהם לקבל את הIP והם אמרו לי שזה לא אפשרי,ואני יכול לתת להם מספרי פורטים ואז הם יפתחו לי,שאלתי למה ואז סיפרו לי סיפור שלא פותחים פורטים אצלי בראווטר אלא ב"קופסא" שלהם,כך נאמר לי. עכשיו הם לא מוכנים לתת לי את הIP,מה אני עושה כדי להיכנס לראווטר ולפתוח איזה פורט שבא לי ולא להתקשר אליהם כמו טמבל כל פעם שאני פותח פורט?

• 2 תגובות
    • 920 צפיות
  10. Started by amirn,

היי אני מחפש כבל רשת מוצלב 10מ' לחיבור שני מחשבים ברשת (ולשיתוף אינטרנט) ראיתי בהום סנטר ככל שכתוב עליו ISDN עשרה מטר מוצלב (היו לו חיבורי RJ45 רגילים) האם זה אותו הדבר בדיוק כמו כבל רשת מוצלב? תודה

• 2 תגובות
    • 920 צפיות
  11. שלום לכולם, לאחרונה התחדשתי בPS3, רכשתי עבורה ראוטר אלחוטי כדי שאוכל להתחבר בה לרשת, הראוטר הוא ראוטר של D-LINK, דגם DIR 300. התשתית שלי היא HOT והספקית היא נטויזן, הגדרתי בראוטר חייגן L2TP, הכל עובד ומתחבר, הPS3 מתחברת לרשת גם היא בלי בעיות, הבעיה היחידה היא שמאז השינוי אני פשוט לא מצליח לעבור את ה100KB במחשב משום מקור הורדה (יש לי חיבור 5BM), מה יכולה להיות הבעיה? :-\

12. שמעתי שהתקן יותר טוב רק אם יש לך יותר מ5 מגה מהירות, אני כרגע לא מדבר על שאפשר לקלוט גם מיותר מרחק. האם זה נכון? אשמח לקבל לינק

• 1 תגובה
    • 920 צפיות
  13. היי, אני מחובר ב1.5M, כלבים+ברק, כרגע בשביל להתחבר לאינטרנט אני מפעיל את תוכנת החייגן של ברק כדי להתחבר לאינטרנט. 1. האם אני באמת צריך את החייגן הזה ? האם אפשר להתחבר לאינטרנט בלי להריץ אץ החייגן? אולי הגדרות שונות בWINDOWS ? 2. האם יש תוכנה אחרת לחיוג שתופסת פחות משאבים או סתם תוכנת חייגן אחרת להתנסות. תודה.

• 6 תגובות
    • 920 צפיות
  14. אז ככה אני רוצה לדעת עם אני יחליף מודם יהיו לי פינגים יותר טובים במשחקים ... פעם אחד לחבר שלי החלפתי מודם והיה שיפור דיי רציני .. אבל אצלו זה היה כבלים ולי יש ADSL המודם שיש לי הוא של alcatel כן כן המודם שכולם מחפשים ומתלהבים ממנו , אני ממש לא מרוצה ממנו ולדעתי בגללו יש לי בעיות גלישה... עם זה יעזור לי עם אני יחליף מודם?

• 1 תגובה
    • 920 צפיות
  15. Started by smile,

ערב טוב, יש לי בעייה מוזרה שהתחילה היום (אחרי שניתקתי את כל המכשירים מהחשמל). בעיקרון הכרטיס רשת לא מקבל כתובת IP משרת הDHCP של הראוטר, גם הגדרה ידנית לא עוזרת. הוא מקבל IP מוזר משהו בסגנון 165.254.0.1 והויסטה (ultimate 32bit) מודיעה שהרשת בלתי מזוהה (unidentified network). הראוטר תקין לחלוטין (יש לי עוד מחשב בבית שמתחבר אליו בwireless והכל עובד מצויין, חשבתי שאולי הפורטים בראוטר נשרפו אבל בדקתי עם מחשב של חבר ובכל הפורטים הכל עובד תקין (הכרטיס רשת שלו מקבל כתובת IP מהרואטר). אז עד עכשיו זה נשמע שהכרטיס רשת שלי דפוק, אבל אם אני מחבר אותו ישירות למודם האינטרנט עובד והוא מקבל כתובת IP תקינה. כבר אין לי רעיונות איך לפתור את הבעייה הזאת, ניסיתי כל דבר כולל חיפוש בגוגל לגבי הב…

• 6 תגובות
    • 920 צפיות
  16. Started by tomchook,

שלום יש לי בעסק שני מחשבים שמיועדים ללקוחות בכדי שיעבירו את הזמן באינטרנט. כרגע אין שום מגבלות על המחשבים, אבל אני חושש שהלקוחות יתחילו להוריד קבצים/סרגלים/תוספים/וירוסים וכו'. האם יש תוכנה שאיתה אוכל לנעול למשל את כפתור הסטארט ורק לאפשר גלישה באינטרנט? כמובן שגם ארצה לחסום את הפורנו.. האם קיימת תוכנה חינמית שעושה את זה? תודה רבה! תום

• 1 תגובה
    • 920 צפיות
  17. Started by zvkel,

כבר חודש שאני מנסה לקנות את ה dlink 614 דרך האינטרנט כל חנות דופקת לי את ההזמנה איך שהו פנדה הציעו להחליף לי אותו ל714 בלי כסף לפי אתר האינטרנט של dlink ה714 לא תומך ב l2tp שזה הפרוטוקול שהכבלים משתמשים בו יש סיכוי שהוא כן יוכל להתחבר לכבלים ??? אני כבר מיואש אני זקוק בדחיפות לראוטר אלחוטי שיאפשר חיבור דרך כבלים (ברק אם זה משנה למישהו)

• 1 תגובה
    • 920 צפיות
  18. שלום, לאחר שהבנתי איך כל העיניין עם רשת הולך אז: קודם כל המצב כזה: שני חדרים, בכל אחד מחשב, ליד כל מחשב יש יצאית כבלים לאינטרנט אני רוצה רשת אח חוטית: במחשב אחד יהיה הראוטר -> שיתחבר למודם-> שיתחבר לכבלים של האינטרנט במחשב השני יהיה את הכרטיס רשת האל חוטי... עכשיו, חבר המליץ לי על חברת Edimax אמר שהחלקים שלהם עושים את העבודה כמו שצריך,עמידם ואיכותיים לא עושים בעיות (גם לא בהמשך) אז קודם כל מה אתם אומרים על החברה? ואיזה ראוטר ומודם כדאי לי? (מהחנות פנדה מחשבים) אני לא מבין גדול (בכלל) בתחום אז אני לא יודע מה טוב ואיכותי ומה חארטה דפוק אני מחפש את החלקים שיעו את העבודה בצורה טובה ובלי בעיות בכמה שפחות מחיר... אלה טובים: (?) כרטיס רשת Edimax 802.11g 54Mbps Wireless PC…

• 6 תגובות
    • 920 צפיות
  19. שלום חברים, אני גר בדירה ישנה בת 40 +/-, ואני רוצה להגביר את הקליטה האלחוטית באחד החדרים( למטרות עבודה, אני מתחבר ב-vpn לשרתים של העבודה). אני יודע שיש מספר אפשרויות: -repeater - העברה על גבי רשת חשמל. הבנתי שאם הבנייה ישנה, העברה של רשת האינטרנט על גבי רשת החשמל בעייתית. אפשר הסבר למה? ואולי פיתרון אחר? (כבל ישיר לא בא בחשבון עקב וטו של האישה :] ). וראיתי את המוצר הבא: tp-link TL-PA211, רציתי לדעת אם מישהו מכיר את המוצר ואיך הוא. תודה.

20. Started by regev_k,

שלום לכולם , יש ברשותי מודם ראוטר של בזק מאוד חלש(לא זוכר את הדגם) וגם ישן ונמאס לי להיות "כבול" . רציתי לדעת איך הראוטר הנ"ל https://ksp.co.il/index.php?uin=43614&select=&txt_search=%D7%A8%D7%90%D7%95%D7%98%D7%A8 האם הוא מתאים לתשתית של בזק ל 100MB ? או שיש משהו מומלץ אחר בטווח המחירים האלו ומטה. חייב לציין שחובה שיהיה DUAL BAND וקליטת WIFI טובה (ברור לי שיש הרבה משתנים לקליטה.

• 0 תגובות
    • 919 צפיות
  21. יש לי כרטיס רשת אלחוטית D-LINK DWA125 שאני מחבר אותו למחשב זה מזהה לי אותו עד פה הכל בסדר .. עכשיו שאני בא להתקין את הדרייבר זה אומר שאין שום התקן מחובר וניסיתי בכמה יציאות של USB לחבר אותו..... אין לי את הדיסק המקורי של זה אבל הורדתי מהאתר של היצרן את הדרייבר ניסיתי 2 דריברים שיש שם זה לא עבד... מה יכול להיות הבעיה של זה ?? תודה ..

• 5 תגובות
    • 919 צפיות
  22. Started by shlomz,

שלום לכולם, יש לי שני מחשבים עם XP, כרטיס רשת בכל אחד מהם וכבל מוצלב (אין לי HUB). אחד המחשבים מחובר לאינטרנט עם מודם USB ADSL. הפעלתי את האשף בשני המחשבים, שיניתי את ההגדרות הדרושות (IP במחשב ה-HOST וה-CLIENT). הבעיה היא שהמחשבים אינם מתקשרים זה עם זה - ה-HOST מציג את שני המחשבים, אבל מסרב לתת גישה ל-CLIENT, וה-CLIENT מזהה רק את עצמו. על גלישה ברשת אין מה לדבר... הווינדווס XP מדווח שהקישור בסדר ושני הכרטיסי רשת מהבהבים, אז מה פה לא בסדר? ???

• 2 תגובות
    • 919 צפיות
  23. Started by Barni,

שלום לכולם אני מחפש ראוטר מודם לדירה שלי.. דירה גדולה עם 4 חדרי שינה ויש קצת מרחק בינהם וקירות.. 4 מחשבים, יש גם סמארטפונים. אחד המחשבים משמש לגיימינג ברשת מדי פעם יש לנו אינטרנט 100 מגה דרך פרטנר עם תשתית בזק מחפש המלצה לראוטר שיהיה מספיק עוצמתי ושיהיה אמין ויציב כמה שאפשר כרגע יש לנו ראוטר בהשכרה מפרטנר והוא לא משהו תודה מראש! עריכה: כמובן שכחתי לציין - התקציב הוא עד 400 ש"ח, אפשר להתגמש אם זה שווה את זה

• 0 תגובות
    • 919 צפיות
  24. יש לי מספר משתמשים של גוגל באתרים שונים ואני מעוניין שבכל אתר שלהם יהיה מחובר משתמש אחר, הבעיה היא שברגע שבאחד האתרים אני נכנס עם משתמש מסוים זה באופן אוטומטי מחבר אותי עם אותו משתמש אל שאר האתרים. בעבר זה לא היה ככה והייתי יכול להיות מחובר לgmail עם משתמש X ולYouTube עם משתמש Y אבל משום מה בזמן האחרון זה השתבש... למישהו יש מושג איך לסדר את זה?

• 1 תגובה
    • 919 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.