רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,520 דיונים בפורום זה
-
הראוטר חובר למודם ALCATEL הישן 5 נורות - אפשר לגלוש באינטרנט, אבל: 1. מסנג'ר לא מתחבר. נותן קוד שגיאה 80072eff 2. חלש מהאתרים פשוט לא נפתחים, כאילו שאין חיבור לאינטרנט כלל על איזה הגדרה יכול להיות שדילגתי?
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
-
-
חברים יקרים אני יודע שזה נושא שנדון הרבה.. אולם חיפשתי בכל הפורום ולא מצאתי הסבר שיוכל לסייע לי רכשתי ראוטר מדגם BR-6104 של אדימקס כם סוייצ של 4 כניסות יש לי 4 מחשבים שמחוברים ברשת ביתיתהמחוברים ל HUB אני גולש דרך חברת הכבלים עם מודם של מוטורולה.. צריך סיוע של מי שיוכל.. על מנת להגדיר את הראוטר מאחר ואיני בקיא ברזי ההגדרות ... אשמח לסיוע מפורט תודה.. שישהיה לכם שנה טובה
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום יש לי בבית מחשב שברצוני להפוך ל"שרת" (לפרוייקטים שלי), המחשב מריץ ubuntu 12.04 (גרסת הדסקטופ) אני מודע לזה שבמצב אידיאלי הייתי פשוט מחבר אותו בכבל רשת לנתב, הבעיה שאין לי יותר מדי מקום לידו ובטח לא לדחוף לשם מחשב. בכל מקרה אני מנסה לעשות ping לאותו מחשב דרך המחשב הנייד שלי ולפעמים אני מצליח ולפעמים לא - destination unreachable חשוב לציין ששני המחשבים באותו חדר ואין לי בעיות קליטה (לפעמים הקליטה טיפה יורדת אבל עדיין קיימת) ניסיתי למצוא דרייברים ללינוקס באתר הבית של אדימקס אבל הסתבכתי עם ההתקנה שיש שם(המחשב זהה את ההתקן ואפשר לגלוש אבל יכול להיות שצריך להתקין בלי קשר את הדרייברים). מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 965 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם מודם כבלים של דייהו. עם חיבור USB הוא עובד מצויין אך כאשר אני מנסה לחבר לו כבל רשת RJ-45 אני לא מצליח לגלוש. האם צריך לשנות משהו פיזי במודם עצמו (למרות שאני לא רוה שום כפתור) או אולי משהו בהגדרות?
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים, אחד מחובר לאינטרנט בכבלים (המודם מחובר לכרטיס רשת ON BOARD) והשני כרגע ללא שום חיבור רשת (יש לו כרטיס רשת OB). המרחק בין המחשבים כ-15 מטר. מה אני צריך לקנות כדי שאוכל לחבר את שני ההמחשבים ברשת אלחוטית שכוללת שיתוף קבצים ושיתוף אינטרנט? (אני מעדיף חיבור USB חיצוני ולא PCI אם ניתן) המלצות למוצרים הנ"ל במחיר סביר (כמה אמור לעלות התענוג הזה....? ) תודה
-
- 6 תגובות
- 965 צפיות
-
-
היי, אני מחובר ב1.5M, כלבים+ברק, כרגע בשביל להתחבר לאינטרנט אני מפעיל את תוכנת החייגן של ברק כדי להתחבר לאינטרנט. 1. האם אני באמת צריך את החייגן הזה ? האם אפשר להתחבר לאינטרנט בלי להריץ אץ החייגן? אולי הגדרות שונות בWINDOWS ? 2. האם יש תוכנה אחרת לחיוג שתופסת פחות משאבים או סתם תוכנת חייגן אחרת להתנסות. תודה.
-
- 6 תגובות
- 965 צפיות
-
-
פתאום ללא כל סיבה שאפשר להצביע עליה אני חווה בעיות קשות בגלישה ברשת. זה התחיל ממוצאי שבת, כל השבת המחשב היה דולק (קבוע 24/7) ניסיתי לגלוש וגיליתי בעיות קשות בגלישה בכל אתר שניסיתי, לדוגמא, YNET שעולה תוך לא יותר משניה לוקח שתיים שלוש דקות. עשיתי איתחול למחשב כולל המודם (חיבור ישיר + חייגן) ולא עזר. התקשרתי לתמיכה (בזק בינלאומי) והכל נראה בסדר מבחינתם, איכשהו הצלחתי (לבקשתם) להיכנס לאתר בדיקת המהירות שלהם ובדקתי הורדה של 50 מגה והכל היה בסדר עם ההורדה, ניצול מקסימאלי של פס הרוחב (5 מגה ביט). הבעיה נכונה לכל שלושת הדפדפנים שקיימים אצלי, פיירפוקס אקספלורר8 וכרום. אין לי מושג אלו פרטים עלי להוסיף כדי לקבל עזרה. תודה
-
- 4 תגובות
- 965 צפיות
-
-
המחשבים בבית נמצאים בחדר אחד, הראוטר בחדר אחר, עקב סיבות טכניות שאי אפשר לפתור כרגע. למחשב אחד יש לי חיבוד בUSB של DLINK, באמצעותו הוא קולט את הרשת. המחשבים מחוברים בחיבור LAN. הכל עבד חלק בשני המחשבים, עד שהתקנתי בשניהם win7. כשניסיתי להגדיר מחדש את הרשתות, המחשב עם חיבור הDLINK קולט את הרשת והאינטרנט. כשאני מחבר את המחשב השני בLAN, הוא מתחבר לרשת חוטית אחרת, ולא מתחבר לאינטרנט. כך שבמחשב הראשון יש 2 רשתות: אל חוטית - מהראוטר, ובה חיבור האינטרנט, וחוטית, עם המחשב השני בכבל LAN. ניסיתי לא מעט מדריכים ברשת, אבל לא הצלחתי לשתף את האינטרנט ביניהם. אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור.
-
- 5 תגובות
- 965 צפיות
-
-
אילו חברות מציעות את השירות הזה? מה טווח המחירים? איך זה בדיוק עובד? האם אפשר להכניס מודם סלולרי לכל מחשב נייד, או שצריך להיות חריץ בשביל זה?(איך הוא נקרא אם כן?) האם הגלישה חלקה וטובה?
-
- 4 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום. אני מחובר בעזרת מחשב נייח אחד לאינטרנט דרך HOT ו 012. מחובר דרך מודם terayon tj715x. אני מעוניין ליצור רשת משולבת אלחוטי וחוטית - כלומר שהמחשב הנייח יהיה מחובר אל הנתב חוטית, ושהמחשב הנייד שארכוש בקרוב יתחבר אלחוטית. הנקודה החשובה מבחינתי היא שהנתב ייצר מינימום קרינה, ואם יש בו אופציה של הדלקה וכיבוי של הרשת האלחוטית מבלי לפגוע בחוטית - מה טוב. אני מבין שזה עלול לעלות לי בכך שהנתב לא יוכל להחזיק יותר מידיי מחשבים, אבל בהתחשב בזה שזאת תהיה רשת ביתית, אז נתב שמסוגל להחזיק רק מחשב אחד (אולי 2) ברשת חוטית ועוד 2 אלחוטית יספק אותי. האם יש נתב כזה במחירים עממיים? תודה רבה על העזרה אריאל
-
- 5 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום יש לי ADSL עם מודם פנימי כאשר שאר המחשבים מקבלים דרך SWITCH את האינטרנט ויש שיתוף דיסקים אני עובר לכבלים ושמעתי כי המודם שלהם מתחבר ישירות ל- SWITCH 1) האם זה נכון ? 2) איך אני חוסם כניסות לרשת בייתית בחיבור כזה? 3) איך אני שולט על המודם של הכבלים? 4) מה עוד נחוץ לי לדעת? בתודה, יהודה
-
- 11 תגובות
- 965 צפיות
-
-
מי שמעוניין להפעיל את הנתב הזה בכבלים עם L2TP, מוזמן לשלוח ה"פ, ואני אעביר לו את הקושחה שעובדת אצלי.
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-
-
שלום אני זקוק לעזרה. קניתי כרטיס רשת של אדימקס [en-9260tx-e] אליו מתחבר כבל רשת באופן פיזי, והתקנתי אותו על יציאת PCI עם דרייברים מעודכנים, הוא עובד בצורה תקינה. הבעיה שלי אתו שהיא שכאשר יש ניתוקים ברשת, או כשאני מוציא את הכבל או ישנה הפסקה של האינטרנט מסיבה כלשהי, הוא לא יודע לחזור לעצמו. האייקון של המחשב המסמל את קליטת הרשת מראה משולש צהוב, ואני חייב להפעיל את המחשב מחדש על מנת להתחבר בשנית. יש לי חלונות 7 אולטימייט. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לפתור את הבעיה.
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-
-
יש לי ראוטר EDIMAX BR6524N וגם D-LINK DI-524 עכשיו ה D-LINK מחובר למודם ומחובר למחשב העובד קווית חוטית לאינטרנט . עכשיו הבעיה היא שהמחשב השני אני צריך את ה D-LINK שיתחבר קווית למחשב אחר ויתחבר לאינטרנט אלחוטית לראוטר EDIMAX BR6524 N איך לעזאזל אני עושה את זה ? הD-LINK D-524 כאקסס פוינט האם אפשר ? אין צורך ב WDS רק למחשב אחד . שיהיה מחובר חוטית לראוטר ה D-LINK
-
- 0 תגובות
- 965 צפיות
-
-
אז ככה..אני מתכנן רשת אלחוטית, ועומדות בפניי 3 החלטות. יש לי מודם ADSL בחיבור USB [לא כרטיס רשת]. ואני משתף 2 מחשבים שנמצאים אחד מעל לשני [מפלסים (קומות) שונים] 1.להחליף את המודם ADSL USB ב ADSL בחיבור כרטיס רשת ב130 ש''ח, ואז לקנות כרטיס רשת אלחוטי (120 ש''ח) , נתב רגיל (265 ש''ח) - EDIMAX . = 515 ש''ח, או פחות אם תמצאו לי משהו ביותר זול 2.לקנות נתב עם מודם ADSL מובנה (הכי זול בKSP זה EDIMAX שעולה 480 ש''ח) + כרטיס רשת אלחוטי (120) = 600 ש''ח, או פחות אם תמצאו לי משהו ביותר זול 3.לקנות את ה"רשת ביתית אלחוטית" של בזק. נתב עם מודם ADSL של חברת eci or rotal or aztec or level one ב (240 ש''ח) 3.א. ומתאם (כמו כרטיס רשת) ב 120 ש''ח 3.ב. כרטיס רשת אלחוטית ב120 ש''ח (אחד מהאופצי…
-
- 0 תגובות
- 964 צפיות
-
-
התקנתי היום מחדש את הווינדוס והתקנתי מחדש גם הפיירוול שהיה לי לפני ההתקנה - ZoneAlarm. עכשיו מדי כמה דקות הפיירוול מודיע לי שהוא חסם אלי גישה מ-IP מסוימים. האם אתם יכולים לפענח מה מהות ה-IP האלו?(תמונה מצורפת). לא נראה לי שזה נסיונות פריצה או משהו כי זה קרה מספר רב של פעמים בכמה דקות האחרונות וממש לא אמורה להיות סיבה למישהו לפרוץ למחשב שלי. כמו כ, לפני ההתקנה החדשה זה מעולם לא היה קורה. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שני מחשבים עם XP, כרטיס רשת בכל אחד מהם וכבל מוצלב (אין לי HUB). אחד המחשבים מחובר לאינטרנט עם מודם USB ADSL. הפעלתי את האשף בשני המחשבים, שיניתי את ההגדרות הדרושות (IP במחשב ה-HOST וה-CLIENT). הבעיה היא שהמחשבים אינם מתקשרים זה עם זה - ה-HOST מציג את שני המחשבים, אבל מסרב לתת גישה ל-CLIENT, וה-CLIENT מזהה רק את עצמו. על גלישה ברשת אין מה לדבר... הווינדווס XP מדווח שהקישור בסדר ושני הכרטיסי רשת מהבהבים, אז מה פה לא בסדר? ???
-
- 2 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם שינויים בהגדרות הראוטר שאני מבצע באמצעות חיבור אלחוטי תופסות כמו חיבור חוטי.. בתודה
-
- 1 תגובה
- 964 צפיות
-
-
בזמן האחרון האתר של תפוז מקרטע אצלי לגמרי, פעם זמין פעם לא זמין. חשבתי שזו בעיה אצלי, ולכן עשיתי כל מה שניתן כדי לפתור אותה, ללא הצלחה. בדקתי גם במחשבים אחרים (יוזרים שונים של בזב"ל) וגם שם יש את הבעיה הזו, מה שמשותף לכולם שהם מחוברים ע"י בזב"ל. האם הבעיה קיימת גם אצלכם עם תפוז ?
-
- 6 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום, ברשותי אייפון ובשביל להכנס לאינטרנט דרכו באיזור הבית אני צריך ראוטר אלחוטי, כמובן שאין לי עוד שימוש בשבילו כי ברשותי מחשב אחד, המחשב נמצא בחדר מוגן (ממ"ד) ושמעתי מהמוכרים (מה שנשמע קצת לא נכון) שבשביל שזה יקלו תחיבור טוב בחדר שכזה, אני צריך ראוטר חזק ב 380 שקלים בערך... כמו שאמרתי השימוש שלי בראוטר הוא רק לאייפון..זאתומרת שאני צריך משהו זול שיעבוד בחדר ממ"ד..ויתן ביצועים סבירים, מה אתם ממליצים? תודה.
-
- 6 תגובות
- 964 צפיות
-
-
במחשב הנייד שלי יש כרטיס רשת אלחוטי מדגם RTL8723AE של חברת Realtek בזמן האחרון הפינג שלי היה מאוד גבוה והורגשו לאגים במשחקים כגון CSGO, LOL, GTAV ובהתחלה חשבתי שהבעיה היא עם הספק אינטרנט שלי, אך התברר בהמשך שאם אני מחבר את הפלאפון שלי בחיבור USB ומפעיל את ה Tethering כשאני מחובר לרשת הביתית הפינג שלי צונח לנורמה והבעיה היא רק כשאני מחובר דרך המתאם שיש לי במחשב הנייד. לכן בשביל בדיקה פירקתי כרטיס רשת ממחשב נייד אחר, ואכן אין בעיית פינג! אז הגעתי למסקנה שמשהו תקול בו. ובנוסף חיברתי את המחשב ישירות לראוטר בעזרת כבל רשת RJ45 וקיבלתי תוצאות דומות. אני מחפש המלצה לחלופה איכותית שתשרת בצורה טובה עם זמני תגובה טובים מאחר והשימוש של המחשב הוא גיימינג במולטיפליי…
-
- 8 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אני יודע שאפשרי להתקין SERV - U וכל מיני תוכנות דומות אבל איך אני בכלזאת יכול לפתוח שרת רק אם יש לי WINXP PRO מותקן אני בטוח שיש אופציה כזאת של תוספת IIS או משהו מישהו יכול להדריך קצת? זה לרשת שלא מחוברת לאינטרנט ואסור להכניס אליה מידע חיצוני... תודה
-
- 3 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אני זקוק לספק אינטרנט חדש לי ולאימי. יצרתי קשר עם בזק בנלאומי וזו ההצעה שקיבלתי: 1. לאימי - תשתית בזק + ספק בזק בנלאומי 5 מגה - 75 ש"ח לחודש ועלות התקנה של 68 ש"ח. 2. לי - ספק בזק בנלאומי 30 מגה - 35 ש"ח (יש לי כבר תשתית של הוט ואני מרוצה ממנה). מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 964 צפיות
-
-
לאחר קריאת מספר מדריכים, מרוב מידע יצאתי מבולבל. אני רוצה לחבר כבל רשת מהראוטר לשקע בקיר (הכבלים נמצאים כבר בקירות) אני צריך חיבור של 1Gbps לא ברור לי אם אני צריך חיבור ישר או מוצלב? בנוסף יש הסבר מפורט לגבי סידור הגידים בקונקטור, מה אמור להיות סידור הגידים בשקע גוויס? תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 964 צפיות
-
-
כנראה שהפעם זה סופי. אחרי אין ספור שמועות ורמזים על כך שסיסקו מעונינת למכור את חטיבת הנתבים הבייתים שלה - LINKSYS - בלומברג מפרסם אתמול מידע קונטרקטי על הנושא. http://www.bloomberg.com/news/2012-12-16/cisco-said-to-hire-barclays-to-sell-linksys-division.html לפעמים גם מתיחות של ה-1/4 מתגשמות - http://www.netcheif.com/blog/?p=2103
-
- 0 תגובות
- 964 צפיות
-