עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by xori,

שלום, יש לי בית בן 3 קומות, וכבר הרבה זמן אני מחפש פתרון לקליטה האלחוטית בבית.. המחשב הנייח נמצא בקומה האמצעית, מחובר למודם ראוטר של בזק NETGEAR DGN1000 הקליטה האלחוטית שלו לא מגיעה טוב לכל הקומות ואני רוצה לשפר אותה. ניסיתי לחבר AP של TP LINK וזה בהחלט השתפר הבעיה שיש לי כבל שעובר על חצי בית וזה מעצבן בעין. אז אני מעוניין להחליף/להוסיף ראוטר או משהו אחר שיאפשר לי כיסוי טוב יותר של הרשת האלחוטית.. אשמח לכל עזרה

• 0 תגובות
    • 953 צפיות
  2. Started by SharonSx,

שלום חברס' אז ככה הייתי רשום באתר Torrentleech וכמו כל הישראלים זייפתי את הרטיו שלי... :lol: עכשיו העיפו אותי מהאתר ואני לא יכול להיכנס יותר, חבר שלי אמר לי שזה לפי ה IP, זה נכון? האם אני לא יכול להיכנס לאתר בגלל שהם חסמו את ה IP שלי?? ואם כן, איך אני משנה את ה IP?? תודה,

• 1 תגובה
    • 953 צפיות
  3. Started by eranle,

שלום אני מחובר לאינטרנט כל הזמן , ללא חייגן עם הוט ובזק בינלאומי. יש לי נתב של לינקסיס דגם ה GL שמחובר למחשב נייח ולמודם של הכבלים. ה IP החיצוני , זה שהראוטר מקבל מהספק , לא משתנה אף פעם למרות שבכבלים אמרו לי שהIP שלי הוא דינמי (אולי התכוונו לפנימי...) בכל זאת כאשר אני מנתק את הראוטר ומחבר אותו שוב , הIP נשאר כפי שהיה מקודם. האם זה משתנה רק אם משאירים את הראוטר מנותק לזמן מה ואז מחברים בחזרה ? האם צריך לבצע הגדרות כלשהם בוינדוס או בתוכנה של הראוטר כדי שיהיה דינמי? בתוכנה של הראוטר מוגדר סוג חיבור אינטרנט כ DHCP ואופציה של DHCP Server היא ב enable. בקיצור אני מעוניין שה IP החיצוני יהיה דינמי. אני צריך להתקשר להוט שוב? תודה לעוזרים...

• 6 תגובות
    • 953 צפיות
  4. כרגע אני גולש עם מודם 56K והגיע הזמן להתקדם אני יודע שיש לי 2 אפשרויות: 1.אינטרנט בכבלים 2.ADSL אני כרגע מחובר לכבלים אבל עוד שבועיים אנחנו עוברים לYES למה אתם ממליצים לי להתחבר לאינטרנט בכבלים או ל ADSL ? יש עכשיו איזה מבצע התחברות שווה? איזה ספק לבחור?

• 4 תגובות
    • 953 צפיות
  5. שלום. יש לי ראוטר של D-LINK הדגם הוא DI-604 אני מחובר לאינטרנט דרך נטוויז'ן. יש לי 3 כתובות איי פי אפשריות להתחבר דרכם. 85.xx.xx.xx(מתחיל ב85 אבל הפורום עושה לי בעיות) 89.xx.xx.xx 217.xx.xx.xx רציתי לדעת במקום שאני אתחבר ואתנתק עד שאני אקבל את האייפי שארצה האם יש אפשרות דרך הראוטר "לכוון" אותו להתחבר דרך אחת הכתובות ספציפית? או שאני חייב לנסות עד שיצליח לי ? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 953 צפיות
  6. Started by The UnKnown,

אני יודע ש"מחיר סביר" לא אומר יותר מדי, אבל אני לא יודע מה בערך פרופורציית המחירים לכרטיסי רשת, אז אחרי שתמליצו לי אני יידע כמה בערך אני מוכן להקציב לצורך הענייין. אוקיי, לאחותי יש מחשב פנטיום 2 ואני רוצה לחבר אותה אליי למודם דרך היציאה של הרשת, ואני יחובר דרך הUSB, כלומר שתי מחשבים למודם אחד. בכל אופן, אני רוצה המלצה לכרטיס רשת טוב, שלא יהיה יקר מדי אבל עדיין של חברה נורמלית ואמינה. תודה רבה לכל העוזרים!

• 11 תגובות
    • 953 צפיות
  7. Started by jack548,

שלום לכולם ברשותי תשתית hot במהירות 30 מגה במודם hotbox . נתב tplink וספק של בזק בינלאומי 30 מגה עם חבילת גיימר. ברצוני להקים רשת ביתית גם קווית וגם אלחוטית, ל2 מחשבים 2 סטיירמרים 2 סמארטפונים 2 טאבלטים 1 smart tv ןps3. למטרת צפייה בסרטים ובהעברת נתונים בקצב הכי מהיר שיש. הסמארטפוניים הטאבלט ואחד המחשבים מחוברים באופן אלחוטי ,וכל השאר באופן קווי. מאוד חשוב לי שקצב העברת המידע יהיה מהיר, כי היום בניסיון לצפייה בתוכן mkv.1080 , יש הרבה תקיעות תמונה ולפעמים גם עצירות מוחלטות. מה עלי לרכוש לכך? מחיר הוא לא בעיה . וכמה חברים אמרו לי לרכוש סוויץ של 1ג'יגה וזה יפתור לי את הבעיה ,האים זה נכון? תודה רבה לכל מי שיענה על post זה.

• 6 תגובות
    • 953 צפיות
  8. Started by shimeoni,

שלום לכולם ! אני מחפש דרייבר לנתב מסוג : br -6204 w l g של edimax מישהוא יודע איפה אפשר להשיג ? תודה לעוזרים !

• 1 תגובה
    • 953 צפיות
  9. היי צריך אצל ההורים להחליף לנתב אלחוטי, לא מתבצעות הורדות טורנטים בבית. יש הפרש של קומה בין המחשבים, והשאלה אם מספיק לקחת אחד הפשוטים כמו ה-D-Link DIR-300 או Edimax BR-6204WG, או שיש להשקיע יותר, בנתב כמו ה-Linksys WRT54G2? תודה מראש..

• 5 תגובות
    • 953 צפיות
  10. Started by adlanm,

מחשב אחד לא יכול לקבל הודעות אבל יכול לשלוח בשני המחשבים האחרים אין כל בעיה לשלוח או לקבל מה יכולה להיות הבעיה?

• 13 תגובות
    • 953 צפיות
  11. שלום פורום רשתות ואינטרנט! יש לי בעית רשת קטנה. יש לי רשת ביתית ו-3 מחשבים ברשת המחוברים בעזרת HUB המחשב שלי הוא זה שמחובר למודם ADSL שמחובר למחשב ב-USB המודהם הוא מסוג ALE 130 יש לי כרטיס רשת OnBoard על לוח אם של ASUS יש לי Windows Xp SP2 הבעיה שלי היא שלמחשב שלי יש אינטרט אך אני לא מצליח לחבר את שני המחשבים האחרים. מבחינת ה-LAN הם לא רואים אותי ברשת אבל אחד את השני הם רואים והם יכולים להתעסק אחד לשני בקבצים. אך אותי הם בכלל לא רואים ולא מקבלים אינטרנט. הדבר המוזר הוא שעד עכשיו זה היה עובד היתי מגדיר רשת ביתית קטנה ב-WINDOWS וזה היה מסדר גם את האינטרנט וגם את הרשת ועכשיו זה לא עובד.... מהתייעצויות עם אנשים נאמר שזה הגדרות, או בעית חומרה. מקווה שתעזרו לי לפתור את הבעיה …

• 10 תגובות
    • 953 צפיות
  12. Started by Cheif,

במהלך תמוה, המזכיר את שיטת "האח הגדול", החלה חברת סיסקו לדחוף לבעלי נתבי Linksys שלה מדגמי E2700,‏‏ E3500 ו-E4500 קושחה חדשה, המפקיעה מהם את יכולת הניהול של הנתב. כל הפרטים כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=2366

• 1 תגובה
    • 953 צפיות
  13. שלום לכולם עדכנתי את הנתב לקשוחה http://www.dd-wrt.com/site/support/router-database עודכן בהצלחה ועבד פתאום הפסיק ולא ניתן להיכנס להגדרות אשמח לעזרה

• 2 תגובות
    • 953 צפיות
  14. Started by Asto,

שלום . אני רוצה להחליף את הראוטר שיש לי Simens SL2-141 ישן מלפני איזה 3 שנים . מהירות האינטרנט היא 4-5 מגה בבזק בינ"ל . יש לי 2 מחשבים נייחים ולפטופ . המחשב הראשון שמחובר אליו הראוטר משמש למשחקים ברשת + הורדות , והמחשב הנייח השני [ הגלישה היא באמצעות אנטנת WIRELESS ] והלפטופ למטרות גלישה רגילה YOU TUBE , SKYPE וכו . הסיבה להחליף את הראוטר היא , כי כשאני משחק במשחקי רשת ותוך כדי אח שלי גולש ביוטיוב או בסקייפ אז זה מעיט לי את הגלישה בצורה משמעותית . אני מבקש עזרה בבחירת ראוטר ובכללי יעזרו לי טיפים נוספים , התקציב הוא עד 500 ש"ח בערך , צריך ראוטר שלא יפריע לי במשחקי רשת תוך כדי גלישה של המחשבים האחרים . תודה מראש על העזרה .

• 3 תגובות
    • 953 צפיות
  15. Started by roisg,

שלום, רכשתי לאחרונה אייפון ולכן אני מעוניין להתקין נתב אלחוטי בבית (בית פרטי כ-70 מ"ר, הקירות בטון) שתהיה קליטה בבית ובחצר ליד. רוצה את התקן N (אייפון 4). אין כרגע שום מכשיר אלחוטי נוסף שאמור להתחבר, יש כמובן מחשב שולחני אחד. חשבתי על האדימקס 6424 אבל הביקורות בזאפ קצת מבהילות (למרות שמי שמדרג שם נותן או כוכב 1 או 5 כוכבים...). האם יש המלצות לנתב אמין ומתאים לצרכיי ובמחיר טוב? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 952 צפיות
  16. Started by eladh777,

יש לי את הנתב asus am 604g. האם זה בסדר לפתוח את כל הפורטים דרך DMZ? או שזה לא מאובטח ככה? עכשיו כל הפורטים שלי פתוחים על ידי ה DMZ. ועוד משהו, רצתי לדעת. למה בנתב יש פורטים?, הרי במדום רגיל ללא חיבור לנתב כלושהו יש לו גם חסימת פורטים? למה צריך את הפורטים האלה סגורים, אם ולמישהו אחר אין נתב ויש לו רק מודם.

• 4 תגובות
    • 952 צפיות
  17. Started by The Ball,

יש לי כבלים דרך ערוצי זהב והספק הוא 012 חבילה של 256 KB הוא גולש ותוך כמה זמן שאני לא נוגע במחשב אני חוזר והוא לא מעלה שום אתר ויותר גרוע כשאני משחק UNREAL TOURNAMENT בסרברים שאמורים להיות טובים הפינג שלי הוא בין 1000-2000 כל הזמן ולפעמים הוא עולה ויורד וחוזר לרמה הזאת.. מישהו יכול לעזור לי?

• 1 תגובה
    • 952 צפיות
  18. אני מבין שפעם זה שימש בתור מודם 56K, אבל יש גם פקס. אני כאילו יכול לשלוח פקס ע"י חיבור הכרטיס לשקע של הטלפון? מה אני צריך להגדיר? הכרטיס לא מזוהה (סימן שאלה צהוב במנהל התקנים) אז זה אומר שצריך דרייבר, לא? מאיפה אני משיג אחד כזה? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 952 צפיות
  19. במהלך CES 2011 הכריזה חברת Netgear על לא פחות מ-15 מוצרים שונים. בפוסט הבא תוכלו לקרוא על כולם. http://www.netcheif.com/blog/?p=1048

• 0 תגובות
    • 952 צפיות
  20. Started by Supra Man,

אמממ....לא התעמקתי בה יותר מדי אבל! נראה לי שם שיטות נורא מסובכות, לקנות כל מיני דברים להתחיל לעשות רשת דרך לינוקס צריך התמחות וידע רב במערכות ההפעלה 2000 ואקס פי? משום מה אצלי בבית יש לי רשת, כל החבר'ה מחוברים בהאב (6 מחשבים) כרטיס ADSL אחד על השרת. היה עליו עד לפני כמה זמן WINDOWS 98 והיה לי אינטרנט ברשת בקלות ובפשטות. עכשיו עם XP אפילו יותר קל. עם ההתקנה אמרו לנו להיכנס לאיזה אתר של החברה (נדמה לי WOW) שם יש הסבר פשוט מאוד איך לעשות שהאינטרנט יהיה נגיש דרך הרשת הקיימת. בXP זה אפילו לא היה צריך את זה, אם אני לא טועה הוא עשה את זה לבד...

• 6 תגובות
    • 952 צפיות
  21. אני גר בממד ובממד אין חיבור של טלפון אז הראוטר הייה בחדר אחר והכרטיס הרשת הייה עצלי בחדר התקציב שלי הוא 400 שקל רצוי שהמחיר יצא פחות אבל...

• 1 תגובה
    • 952 צפיות
  22. Started by liordafdi21,

שלום חברים, ברשותי ראוטר Linksys WRT1900ACS שהתקנתי עליו רום של DD-WRT. משום מה אני חווה איטיות בWIFI אפילו אחרי ששיניתי CHANNELS גם ב2.4 הרץ וגם ב5 הרץ. הרשתות של ה2.4 ו5 הרץ רצות באותו שם. האם יש למישהו המלצות? תודה רבה,

• 0 תגובות
    • 952 צפיות
  23. המהירות חיבור שלי 2 מגה ואני עדין לא יודע אך אומרים לגלוש אבל לפעמים כמו עכשיו הכל עולה בפחות משניה ... זה מפחיד למה זה קורה? לפעמים

• 10 תגובות
    • 952 צפיות
  24. יש לאבא שלי בעבודה 2 מחשבים האחד מקינטוש והשני PC רגיל. 2 המחשבים נמצאים ברשת וכאמצעי פלט יש 3 מכשירים- 2 מכונות צילום ועוד מדפסת אחת. כמו שאמרתי המחשבים מאורגנים ברשת כאשר יש שיתוף קבצים וגם שיתוף אינטרנט. במחשב הPC מערכת ההפעלה היא 98 (אם יותר נוח אני יכול להתקין XP) ובמקינטוש המערכת היא 9 הכל עכשיו מסודר ברשת ואין בעיה והמחשבים מחוברים למדפסת ולמכונת צילום באמצעות רשת ומחוברים לאינטרנט באמצעות ADSLעם מודם אלקטל HOME אני רוצה להחליף את הPC ולהביא במקומו ככה AMD 2500 שיהיה נוח לעבוד איתו. המחשב המוגדר כמחשב ראשי הוא הPC. מישהו יודע איך אני מגדיר רשת בין הPC והמקינטוש ומגדיר שיתוף אינטרנט ומדפסות רשת? בבקשה אני באמת חייב עזרה ואין לי מושג מה לעשות...

• 6 תגובות
    • 952 צפיות
  25. יש ברשותי ראוטר של EDIMAX קוי BR-6104K שמחובר ממני לעוד 2 מחשבים שאותם אני מגביל במהירות של 50K הורדה ו4קיי העלאה בכל מחשב ע"י התוכנה NETLIMITER . השאלה אם אני יכול לעשות את אותו הדבר דרך הראוטר הזה , ואם כן מה שם האפשרות הזו בהגדרות של הראוטר ואיך מכוונים אותה ? תודה .

• 7 תגובות
    • 952 צפיות

דיונים חדשים בפורומים