רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
התקנתי.. הכל טוב ויפה. נכנסתי למקום שאני צריך לקנפג אותו ושאני עושה Execute זה עושה לי ככה: ניסיתי להכנס ל Administrator עדיין עשה לי וב Safe Mode אמרו לי גם לנסות אבל זה בכלל לא הצליח להריץ את זה.. מה עושים? =\
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
שלום, הסבר קצר על מה שיש לי היום: מודם הוט -> נתב אלחוטי 1043ND -> מתג 1 ג'יגה ברצוני לבודד את הרשת הלחוטית מהקווית, להגביל את המהירות שלה(QOS) ולמנוע מהתקנים אלחוטיים להיות במגע אחד עם השני(AP Isolate) ולאחר מכן להסיר את הסיסמא על הרשת האלחוטית חשבתי לעשות את הפעולות הבאות: להפוך את הHOTBOX לנתב ואז לחבר אותו: 1.מתג של הרשת הקווית 2.הנתב האחוטי TP-LINK השאלות שלי הם כאלה: א. האם אפשר לכבות את הWIFI בHOTBOX ולהפוך אותו לנתב קווי בלבד? ב. בשביל לבודד את הרשתות אחת מן השניה אני צריך להשאיר את הDHCP דלוק בנתב האלחוטי על תחום אחר של כתובות IP נכון? ג. האם להשאיר את הנתב האלחוטי מחובר דרך יציאת הWAN ואת ההגדרה של הDHCP ? פתרונות נוספים יתקבלו בברכה, תודה!
-
- 3 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום למבינים,אז אני עובר דירה בקרוב ותוהה איזה אינטרנט לעשות שם , מסתבר שאנלימטד לא נפרש שם ככה שזה יצא .מתלבט בין החבילה של סלקום או אורנג' כדי לכלול גם טלויזיה אבל זה כבר לדיון אחר.השאלה היא כזו , אני טס בקרוב לארהב ואני רוצה להחדש בראוטר/מודם/ראוטר+מודם , הקטע הוא שאני פחות בעסק הזה ואשמח לעזרה מהמבינים.אשמח לדעת מה מומלץ לקנות , האם מכשיר יעודי או משהו שמשלב ?אני מניח שניתן להשכיר מהחברות גם מודם רטואר שלהם ולהפוך אותו למשהו יעודי אחר בנוסף למה שאקנה , אבל אתן לכם להמליץ מה הכי כדאי לעשותרב תודות לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש ראוטר מודם לדירה שלי.. דירה גדולה עם 4 חדרי שינה ויש קצת מרחק בינהם וקירות.. 4 מחשבים, יש גם סמארטפונים. אחד המחשבים משמש לגיימינג ברשת מדי פעם יש לנו אינטרנט 100 מגה דרך פרטנר עם תשתית בזק מחפש המלצה לראוטר שיהיה מספיק עוצמתי ושיהיה אמין ויציב כמה שאפשר כרגע יש לנו ראוטר בהשכרה מפרטנר והוא לא משהו תודה מראש! עריכה: כמובן שכחתי לציין - התקציב הוא עד 400 ש"ח, אפשר להתגמש אם זה שווה את זה
-
- 0 תגובות
- 902 צפיות
-
-
יש לי את הכבל הזה בבית,ואני לא יודע למה הוא משמש נראה לי שהוא אמור להעביר נתונים בין מחשב אחד לשני,אבל שאני מחבר אותו שום דבר לא קורה... (כן,כן,זה שני USB זכר)
-
- 9 תגובות
- 902 צפיות
-
-
נגיד שרימת או משהו כזה אתה מקבל באן, לא לכתובת שלך ממש אלה לטווח כתובות לפי מה שהבנתי מחשבר שלי פעם זה לא פשוט לצאת מזה,אתם בטח מבינים יותר ברור שה IP שלי משתנה, אבל משום מה זה עובד לו פעם נחסמתי ולא הצלחתי לחזור.
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
שלום, יש לי שתי מחשבים נייחים בבית, אחד שמחובר ישירות לראוטר ולמודם ומחשב נייח נוסף שיש בו כרטיס רשת אלחוטי ואני מתחבר דרכו לראוטר. במחשב שמחובר ישירות לראוטר אין בעיות של איטיות בכלל, ובמחשב השני שמחובר דרך הכרטיס רשת אלחוטי יש את הבעיית איטיות, ולפעמיים גם האינטרנט מתנתק בפתאומיות במחשב שמחובר דרך כרטיס רשת אלחוטי וישר לאחר מכן הוא חוזר אחרי חצי דקה בערך. המרחק בין שתי המחשבים הוא סך הכל חמש מטר ביניהם יש גם שתי קירות של החדרים. ניסיתי את השיטה עם חיזוק האות של הראוטר ע"י האנטנה המאולתרת שהסברתם איך להכין וזה גרם לאות להיות יותר נמוך וגם לאחר שהורדתי את האנטנה מהראוטר האות נשארה נמוכה, במחשב שמחובר בכרטיס רשת אלחוטי נקלט 1 mBps לעומת זאת לפני ששמתי את האנטנה המאולתרת על…
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
שלום רב, אני שואל את זה בפורום רשתות מכיוון שאני חושב שיש בעיה עם הספקית שלי. לאחרונה שמתי לב שיש אצלי בעיה עם הורדה ממשתמשים מחו"ל באימיול. ההורדה מתחילה לכאורה ו"שולחת" על0B/s לכמה דקות וההורדה מפסיקה ללא שליחה. ניסיתי הכל, בין היתר לנסות גרסת אימיול אחרת וכו', הבעיה נמשכת... במידה ואני מצליח להוריד זה ממש על מהירויות מצחיקות כגון: 50b/s וכו' ... האם יכול להיות שהבעיה היא מספקית האינטרנט שלי ? (NetVision) ומה יכול לגרום לבעיה הזאת? :-X תודה רבה על העזרה. :-\
-
- 5 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום שלום, אני מחכה לאינטרנט אלחוטי בטכנולוגיית WIMAX. קראתי כתבות שהחלו ניסויים לפני כשנתיים כבר (!!!). האם למישהו יש מושג מתי זה הופך למציאות, ויהיה אפשר להתחבר לאינטרנט ממחשב נייד מכל מקום בארץ? כתבות, מידע? תודה, ירון.
-
- 14 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום. התקנתי win xp sp3 על לפטופ ואני מנסה לגלוש לאתרים מסויימים כמו microsoft.com או להפעיל את שירות האקטיבציה דרך האינטרנט ואני לא מצליח. לאתים אחרים כמו גוגל YNET ONE ועוד הרבה אחרים אין בעיה לעלות. אני גולש דרך רשת ביתית ולשאר מחשבים ברשת אין בעיה להכנס ל microsoft.com ניסיתי לחבר את הלפטופ גם בצורה קווית ועדיין מופיעה אותה בעיה. זה ההחזר שאני מקבל מהפקודה ipconfig Microsoft Windows XP [Version 5.1.2600] (C) Copyright 1985-2001 Microsoft Corp. C:\Documents and Settings\dana>ipconfig Windows IP Configuration Ethernet adapter Wireless Network Connection: Connection-specific DNS Suffix . : IP Address. . . . . . . . . . . . : 192.168.1.108 …
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
הסיפור בקצרה, קניתי נייד + מודם סלולרי וחבילה גלישה "ללא הגבלה" מסלקום. מסתבר שבאזור שלי 41 ג'יגה בחודש הורדה (הרבה STREAM) נחשב מעל הממוצע ולכן המערכת שלהם באופן אוטומטי עשתה לי הצרה לחבילת הגלישה מ2.8 ל0.2 שזה מצחיק ומבדר לחלוטין. בכל מקרה בשביל להימנע מההצרה המעצבנת הזאת מצד אחד וכדי להשתמש בצורה חופשית בחיבור הסלולרי מצד שני, האם יש כלי כלשהו שבעזרתו אני אוכל: 1. לבדוק בכמה Upload\Download השתמשתי בזמן נתון? 2. הגבלה של שירותים מסויימים מגישה חופשית לרשת או חסימה של שירותים מסויימים, עדיפות אולי לפי פרופיל שככה אני יכול לבחור אם אני מחובר לפרופיל "סלולרי" או "קו ביתי" ככה שאני אדע מה הגבלתי ומה לא? תודה מראש לעוזרים. לירון
-
- 7 תגובות
- 902 צפיות
-
-
האם יש מישהו יכול לשפוך אור על נושא רשת ביתית על פני קווי החשמל?
-
- 8 תגובות
- 902 צפיות
-
-
היי, מדובר בנתב Compex NP27G שחררתי את הפורטים שהגדרתי ל-BitComet לעבוד עמם (UDP\TCP 49152) אבל מהירות ההורדה עדיין מחרידה, משהו כמו 20kbps לשלושה קבצים יחד, שמהירות ההורדה שהתרגלתי אליה מהטראקר היא 50-60-70kbps פר קובץ. אני די בטוח שהבעיה טמונה בהגדרות הפורטים בנתב, לכן העלתי תמונות מה-Port Forwarding [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלו היום אני מחובר כבר ארבע חודשים לאינטרנט המהיר של נטוויזן בחבילה הבסיסית שלך הadsl ש לי מודם usb שישאר אצלי כל עוד אני משתמש בwow של בזק. היום אני משלם 200 שקל מאה לספק ומאה לבזק אבל עוד חודש המחיר אצל נטוויזן יעלה בעוד 60 שקל (ממש לא מתאים לי) אבל אז גם פגה ההיתחיבות שלי לחברת נטוויזן רציתי לשאול מה אתם אומרים האם אני יכול ללחוץ על נטוויזן שישאירו את המחיר בתמורה להיתחייבות לתקופה נוספת (או איום לעזוב אותם) או שעלי פשוט לעבור לחברה אחרת אם אתם אומרים שאני יעבור לחברה אחרת על איזה חברה תמליצו מבחינת המחיר (לחבילה הכי איטית) ושירות אין לי בעיה להיתחחיב לחצי שנה כל עוד המחיר הוא 99 שקל לחודש לספק. מה אתם אומרים. ועוד שאלה בנושא האם כל החברות יתמכו במודם שלי )usb(
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
אוקי יש לי את הנתב שצויין למעלה... והבעיה שעקבתי אחרי המדריך בפיקוק כיצד לקנפג...אני עוקב אחרי הכל וברגע שאני צריך להכניס כל'מני סטאף לL2TP אני מגלה ש...אין לי ת'אופציית חיבור הזו גם עידכון פירםוואר לא עזר (למעשה הוא לא עשה שום דבר) מה יכולה להיות הבעיה?=\ אולי טעיתי בזיהוי הנתב?
-
- 10 תגובות
- 902 צפיות
-
-
לצערי אין ברשותי ציוד מיוחד, מדובר במחבר RJ45 כמובן, מוצלב.
-
- 7 תגובות
- 902 צפיות
-
-
ה-TL-WR541G של TP-LINK הוא אמנם לא הנתב הכי חזק בשטח, אבל במחיר של 99 שקל הוא יכול לשמש SWITCH ו-AP ממש לא רע. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4495
-
- 0 תגובות
- 902 צפיות
-
-
לפני ששדרגתי את המודם הייתי מקבל ID גבוה ב- EDONKEY (מה שמאפשר הורדות מהירות), מאז ששדרגתי ל-PRO ה-ID שלי נמוך לאללה (תמיד בסביבות ה-30000 במקום 415000000 שהיה לי קודם). למישהו יש מושג למה זה ומה אפשר לעשות כדי לשפר את המצב (חוץ מהחזרת המודם למצב הקודם) ? קראתי ב-FAQ של ה-EDONKEY ש-FIREWALL יוריד מדירוג ID , יתכן שה-NAT במודם גורם לזה ? תודה The Doorman
-
- 0 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה נתקלתי בבעיה מעצבנת: כ70% מהפעמים שאני מפעיל את הדפדפן או לוחץ על לינק כלשהו, אני מיד מקבל דף Cannot find server. אם אני עושה ריפרש, אני מגיע לדף שרציתי. אבל לא רק זה. הנתב מוגדר עם פורטים פתוחים לאימיול, וכ. הרשת שלי מקבל IP סטטי מה DHCP (10.0.0.1). ועדיין, באופן שנראה (בינתיים) אקראי, אני מקבל LOWID באימיול עם שגיאת "Your 6662 port is not reachable". שוב, זה רק לפעמים. לפעמים אני מקבל HIGHID בלי שום בעיה. מישהו יכול אולי להציע פתרון? העניין עם הדפדפן פשוט משגע אותי. תודה.
-
- 8 תגובות
- 902 צפיות
-
-
היי אני מנסה להגדיל את טווח האלחוט בעזרת נתב ישן. בתפריט אפשרות הWDS מופיעה לי רק תחת 5Ghz. הנתב הישן לא תומך ב 5Ghz רק ב 2.4. יש למישהו מושג איך אני מפעיל WDS ב 2.4?? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה אני מחפש המלצה על ראוטר ביתי וטוב, שלא מתנתק הרבה ומתאים לבית ממוצע עד עכשיו היו לי הרבה נסיונות רעים עם זה
-
- 0 תגובות
- 902 צפיות
-
-
http://www.p an da s.co.il/product_info.php?cPath=220_225_622&products_id=2687 אוו זה http://www.p an da s.co.il/product_info.php?cPath=220_225_529&products_id=1610 או http://www.p an da s.co.il/product_info.php?cPath=220_225_890&products_id=4700 מיועד לחבר 8 מחשבים ביחד
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום לכל הפורום, אני די חדש בעסק המודמים ורציתי לעשות את המודם שלי ( ECI B-FOCuS Router 270PR ) לרווטר. השימוש מיועד לחיבור בין שני מחשבים המחוברים ל SWITCH וגם המודם אליו ( לאחר שנגדיר את המודם - פריצה לרווטר + פתיחת פורטים ) הוא יחובר ישירות ל SWITCH. כרגע יש לי שני כרטיסי רשת אחד בילד אין על הלוח אם ואחד נוסף שהוספתי. המודם מחובר ללוח אם וה SWITCH מחובר לכרטיס רשת השני. מה הבעיות? יש לי מספר בעיות, והן: 1. נכנסתי וחיפשתי במערכת הפורומים של HWZONE אחר פריצת המודם לרווטר, אך לא הבנתי מה שהתבקש שם לעשות... מה זה בכלל ה- Current ATM PVC List איפה הוא נימצא?! ואיפה הדברים האחרים כמו אלה נמצאים?! אם אפשר לעזור לי איך להגיע או שיש מדריך עם תמונות שיכול לעזור לי.. ד"א איפה רוש…
-
- 4 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני קונה מחשב חדש וזה המפרט: מעבד Pentium 4D 930 Dual Core - 3.0 Ghz with 2x2MB (4MB) Cache - 65nm - 800Mhz Bus speed - Intel® Virtualization Technology - Fan - Retail box קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro for LGA 775 (Pentium 4 and Pentium D) זיכרון 2*512MB Samsung DDR II - 667- Samsung Original לוח אם GIGABYTE GA-8I945P-G-RH (945P) - DDR2 – ATX כרטיס מסך LEADTEK - PX7600 GT TDH 256MB DDR2 - PCX - Retail דיסק קשיח WD 160GB-8MB JS - 7200RPM S-ATA II צורב NEC DVD-RW NEC ND 4550 x16 (BLACK) DUAL LAYER – BULK כונן דיסקטים SONY / MITSUMI 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 – BLACK מארז COMPUCASE CI-6a19 SUPER MIDI (black) TOWER CASE - no PSU ספק כוח HEC - HEC-420W…
-
- 7 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שמעתי שהתקן יותר טוב רק אם יש לך יותר מ5 מגה מהירות, אני כרגע לא מדבר על שאפשר לקלוט גם מיותר מרחק. האם זה נכון? אשמח לקבל לינק
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-