עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום, אני עובד במשרד קטן עם שלושה מחשבים, ושרת, וצריך כעת להתקין תוכנה למחשבים האלו ומדפסת משולבת. האם להזמין טכנאי בשביל כך, או שמישהו עם ידע בסיסי בהתקנות יוכל להסתדר עם זה? תודה.

• 5 תגובות
    • 936 צפיות
  2. Started by Anas-Nanas,

שלום לכולם... היום בצהריים ניסיתי להכנס לאיזה קישור באיזה אתר והאתר לא עלה..אמרתי אולי יש איתו בעיה.. לאחר מכן ניסיתי להכנס לעוד אחד...וגם הוא לא עלה! ואז התחלתי לחשוד! ניסיתי להכנס להמון קישורים ושום קישור לא עבד!!! באקספלורר זה מעביר אותי לדף המפורסם: The page cannot be displayed ובמוזילה זה מקפיץ לי הודעה כזאת: XXXXX לא נמצא. אנא בדוק את השם ונסה שוב אני חייב לציין שזאת הפעם הראשונה שזה קורה!! ושריסטרטים לא עוזרים! ניסיתי לעשות מיליון ריסטרטים אבל שום דבר לא עוזר! בבקשה תנסו לעזור לי כי זה ממש מטרד רציני! אי אפשר לגלוש ככה!!! בתודה Anas-Nanas

• 2 תגובות
    • 936 צפיות
  3. שלום לכולם אני מחוברת מאחורי ראוטר של אדימקס ניסיתי להוריד מהג'ימייל קבצי PPS שונים. ניסיתי בשני מחשבים שונים (באותה רשת ביתית) גם דרך האקספלורר וגם דרך הפירפוקס הקבצים מתחילים לרדת אבל לא מסיימים. ניסיתי להוריד קובץ דרך המסנג'ר הוא ירד ונפתח את הקובץ העברתי לגימייל. הוא עלה. כאשר ניסיתי להוריד את אותו קובץ, לא ירד במלואו (מתחיל ולא ממשיך) יכול להיות שצריך לשנות הגדרות בראוטר, ואם כן, מה בדיוק עלי לעשות? תודה

• 2 תגובות
    • 936 צפיות
  4. Started by IDOnoach,

שלום. כיום יש לי ראוטר שקיבלתי מ 012(מחובר במהירות 40 מגה) גם המיניקס וגם המחשב השולחני מחוברים אליו בחיבור קווי עם זאת, יש לי הרגשה שמדי פעם המהירות נופלת, ורק ניתוק וחיבור הראוטר מחזיר למהירות נורמלית. יש היגיון בדבר? ואם כן תוכלו להפנות אותי לרכישת ראוטר אמין ללא הנפילות?

• 3 תגובות
    • 936 צפיות
  5. Started by LQDForce,

שלום לכולם. כרגע יש לי ALCATEL SPEED TOUCH HOME ויש לי המון בעיות ניתוקים, לפעמים המהירות קישור שלו יורדת כמעט לאפס והאתרים נתקעים באמצע, או שהמודם נתקע במצב מסויים ולא מסתדר עד שמנתקים אותו מהחשמל. אני מחפש המלצות על מודם ADSL מבזק, אני לא רוצה מודם USB, מפני שאני מתכוון לחבר אותו ישירות לראוטר זול D-LINK DI-604 ולא רוצה כאבי ראש עם מחשב מארח. אז מה שאני בעצם שואל - איזה מודם הכי כדאי ל ADSL ?

• 1 תגובה
    • 936 צפיות
  6. Started by AMD Sempron +3100,

מאז שעברתי לאינטרנט בכבלים הגלישה איטית רצח ! המחשב חנוק לא זז המחשב איטי כמו פנטיום 1 החלפתי אפילו מחשב וגם במחשב השני הגלישה מחרידה יכול להיות שבגלל תשתית יש כזאת איטיות ? דרך אגב באו אלי 4 פעמים טכנאים של ערוצי זהב כלום לא עוזר !!!! על הפנים !!! אין כמו ADSL שלא נדבר על ניתוקים שיש לי כל הזמן ממש ביזיון !!!! ***המחשבים איטיים רק באינטרנט !

• 8 תגובות
    • 936 צפיות
  7. Started by xori,

שלום, יש לי בית בן 3 קומות, וכבר הרבה זמן אני מחפש פתרון לקליטה האלחוטית בבית.. המחשב הנייח נמצא בקומה האמצעית, מחובר למודם ראוטר של בזק NETGEAR DGN1000 הקליטה האלחוטית שלו לא מגיעה טוב לכל הקומות ואני רוצה לשפר אותה. ניסיתי לחבר AP של TP LINK וזה בהחלט השתפר הבעיה שיש לי כבל שעובר על חצי בית וזה מעצבן בעין. אז אני מעוניין להחליף/להוסיף ראוטר או משהו אחר שיאפשר לי כיסוי טוב יותר של הרשת האלחוטית.. אשמח לכל עזרה

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  8. Started by Croopy,

יש לי2 מחשבים בבית וביניהם רשת המבוססת על שיתוף אינטרנט בלבד לפי המדריך בראש העמוד.. והאינטרנט עבד מצויין רציתי לברר איך אוכל לשתף את המדפסת שלי וכן קבצים שני המערכות מבוססות על Xp Pro בתודה מראש עריכה ניסיתי לשתף את המדפסת באזרת ההגדרות בווינדוס ללא האשף של הקמת רשת ביתית וכאשר חיפשתי את המדפסת במחשב הלקוח קפצה לי ההודעה הבאה

• 5 תגובות
    • 936 צפיות
  9. יש לי ראוטר שמחובר לסוויצ' וממנו למספר מחשבים. אחד המחשבים שמחוברים להאב הוא COMP1 לצורך העניין, ויש בו 2 כרטיסי רשת. הכרטיס הראשון מחובר לסוויצ' ודרכו ניגש לאינטרנט. הכרטיס השני מחובר למחשב כלשהו, לצורך העניין COMP2. בינהם תקשורת ישירה ואין ל-COMP2 תקשורת לשאר הרשת (ראוטר ושאר המחשבים שמחוברים לסוויצ'). השאלה האם אני יכול דרך הכרטיס השני לשתף את האינטרנט שמחובר מהכרטיס רשת הראשון, כך שגם COMP2 יוכל לגלוש דרך האינטרנט של הראוטר? תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 936 צפיות
  10. Started by Shlompy,

שלום, יש לי שאלה. אם אני רוצה לשתף קבצים בין שני מחשבים בעזרת שני מתאמי רשת אלחוטיים ב USB, זה אפשרי? או שאני חייב ראוטר? הדגש הוא על שיתוף קבצים בלבד, ולא אינטרנט. תודה.

• 4 תגובות
    • 936 צפיות
  11. Started by ETB,

האם ספקיות האינטרנט צריכות להתחיל לדאוג? יותר ויותר בתי-עסק, מקומות ציבוריים ובעיקר עיריות מצטרפים למהלך החדש של הענקת אינטרנט אלחוטי חינם או בתשלום נמוך. בשבוע הבא מצטרף לחגיגה, לראשונה, גם מרכז קניות גדול: דיזנגוף-סנטר בת"א. החל מסוף השבוע אפשר יהיה לגלוש באינטרנט אלחוטי בתחומי הקניון בעזרת מחשב נייד, מחשב כף יד או טלפון סלולרי. הגלישה תתאפשר כמעט מכל נקודה במתחם: בבתי-הקפה, במסעדות, ברחבות המרכזיות ואפילו על מדרגות הסנטר. המהלך התאפשר לאחר שהנהלת המקום חתמה על הסכם שיתוף פעולה עם חברת 012 וחנות "הנדי", המתמחה במחשבי כף יד וגאדג'טים. 012 הקימה לצורך העניין תשתית Wi-Fi אלחוטית, המאפשרת בשלב הראשון גלישה במהירות של 5.2 מגה בייט. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-…

• 1 תגובה
    • 936 צפיות
  12. Started by niv0us,

יש לי ארבעה מחשבים בבית ואני צעונין לחבר אותן ברשת, לא חוטית, ולא אלחוטית. לכן נשארו לי שתי אפשרוויות. האחת רשת דרך החשמל, אך מכיוון שיש לי 3 פאזות זאת בעיה כי ארבעת המחשבים אינם יושבים על אותה פאזה. האפשרות השנייה היא רשת דרך קוי הטלפון. על אפשרות זו אינני ממש יודע דבר. מהירות כלום. אני יודע ש-wow מציעים רשת זו והינה קישור: http://www.bezeq.co.il/Cultures/he-IL/WOW/wownet/generalinfo/diservice.htm?LinkType=posting http://www.bezeq.co.il/Cultures/he-IL/WOW/wownet/generalinfo/form.htm אם מישהו יודע כל דבר על הרשת או שיש לו רעיונת אחרים אשמח לקבל תגובה. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 936 צפיות
  13. Started by djguy,

שלום אחרי שקראתי את המדריך יש לי עדיין שאלה: אני רוצה לחבר שני מחשבים ברשת לצורך שיתוף אינטרנט מהיר, יש לי שני כרטיסי רשת וכבל 25 מטר. האורך הזה של הכבל מצריך HUB או שאני יכול לחבר את הרשת גם בלי? תודה מראש, DJ GuY

• 4 תגובות
    • 936 צפיות
  14. Started by pc student,

יש אתר אחד שבכל פעם שאני רוצה להיכנס אליו כתוב: the operation timed out when attempting to contact two4u.com מה אני אמור לעשות?!

• 5 תגובות
    • 936 צפיות
  15. Started by black T.I,

האם שווה לי לעשות אינטרנט ADSL EXTREME ואם כן כמה הוא עולה?

16. Started by עדי נסטסה,

היי, נכון להיות יש לי מודם USB ורשת ביתית (שני מחשבים מחוברים ע"י כבל רשת). ברצוני לשדרג למודם שמתחבר לכרטיס הרשת. כיצד אוכל לפצל את כרטיס הרשת ל-2 יציאות? אחת בעבור הרשת הביתית והשנייה בעבור המודם. לעזרתכם אודה.

• 4 תגובות
    • 936 צפיות
  17. Started by arkadur,

אני מזדכה על המודם של בזק, ולכן אני צריך ציוד חדש, אם יש מוצר משולב, מה טוב אם לא אלך על תצורה של מודם ונתב לחוד חשוב לי תשתית של 1gb/s עבור הרשת הביתית תודה רבה Sent from my D5803 using Tapatalk עריכה האם יש משהו עדיף משמעותית מאשר ה9980?

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  18. Started by avi2014,

בשבוע האחרון האינטרנט שלי איטי בטירוף שום הורדה לא מסוגלת לעבור את ה55-70 ק"ב ...נסיתי להוריד מ10 שרתים שונים, מטורנטלייץ 3 קבצים שהכי גדול היה עם 1200 סידרים(אמור לרדת בקצב מטורף..) דיברתי עם התמיכה של נטוויזן 4 פעמים עם תומך פעמיים. הם טוענים שהם לא מורידים מהירויות, שיתכן ויש וירוס אחד בכלל ניסה להעלות לי אפלואד בטענה שזה ישפר את המהירות.. אני גולש ב2.5 מגה.. תודה.

• 7 תגובות
    • 936 צפיות
  19. Started by Cheif,

במהלך תמוה, המזכיר את שיטת "האח הגדול", החלה חברת סיסקו לדחוף לבעלי נתבי Linksys שלה מדגמי E2700,‏‏ E3500 ו-E4500 קושחה חדשה, המפקיעה מהם את יכולת הניהול של הנתב. כל הפרטים כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=2366

• 1 תגובה
    • 936 צפיות
  20. Started by zivarzi,

שלום לכולם, יש לי את הראוטר הנ"ל יש לי את המחשב שאליו מחובר הראוטר בחוט, ולפטופ שמחובר אליו באופן אלחוטי אני רוצה ליצור רשת שיתוף קבצים בין שני המחשבים, כך שמכל מחשב אני אוכל לראות את הדיסק הקשיח של המחשב השני, מישהו יכול לעזור לי לעשות את זה, או פה או דרך האייסיקיו האייסיקיו שלי : 99624623 תודה מראש, זיו ארזי

• 1 תגובה
    • 936 צפיות
  21. Started by Asto,

שלום . אני רוצה להחליף את הראוטר שיש לי Simens SL2-141 ישן מלפני איזה 3 שנים . מהירות האינטרנט היא 4-5 מגה בבזק בינ"ל . יש לי 2 מחשבים נייחים ולפטופ . המחשב הראשון שמחובר אליו הראוטר משמש למשחקים ברשת + הורדות , והמחשב הנייח השני [ הגלישה היא באמצעות אנטנת WIRELESS ] והלפטופ למטרות גלישה רגילה YOU TUBE , SKYPE וכו . הסיבה להחליף את הראוטר היא , כי כשאני משחק במשחקי רשת ותוך כדי אח שלי גולש ביוטיוב או בסקייפ אז זה מעיט לי את הגלישה בצורה משמעותית . אני מבקש עזרה בבחירת ראוטר ובכללי יעזרו לי טיפים נוספים , התקציב הוא עד 500 ש"ח בערך , צריך ראוטר שלא יפריע לי במשחקי רשת תוך כדי גלישה של המחשבים האחרים . תודה מראש על העזרה .

• 3 תגובות
    • 936 צפיות
  22. Started by zvkel,

כבר חודש שאני מנסה לקנות את ה dlink 614 דרך האינטרנט כל חנות דופקת לי את ההזמנה איך שהו פנדה הציעו להחליף לי אותו ל714 בלי כסף לפי אתר האינטרנט של dlink ה714 לא תומך ב l2tp שזה הפרוטוקול שהכבלים משתמשים בו יש סיכוי שהוא כן יוכל להתחבר לכבלים ??? אני כבר מיואש אני זקוק בדחיפות לראוטר אלחוטי שיאפשר חיבור דרך כבלים (ברק אם זה משנה למישהו)

• 1 תגובה
    • 936 צפיות
  23. איך אפשר לעבוד עם שתי רשתות אלחוטיות במקביל ? אני מוריד קבצים בFLESH GET ומחובר לשתי רשתות אלחוטיות - אפשרי שהוא יוריד משניהם במקביל ולא רק מחת מהן ?

• 4 תגובות
    • 935 צפיות
  24. יש לי מספר משתמשים של גוגל באתרים שונים ואני מעוניין שבכל אתר שלהם יהיה מחובר משתמש אחר, הבעיה היא שברגע שבאחד האתרים אני נכנס עם משתמש מסוים זה באופן אוטומטי מחבר אותי עם אותו משתמש אל שאר האתרים. בעבר זה לא היה ככה והייתי יכול להיות מחובר לgmail עם משתמש X ולYouTube עם משתמש Y אבל משום מה בזמן האחרון זה השתבש... למישהו יש מושג איך לסדר את זה?

• 1 תגובה
    • 935 צפיות

דיונים חדשים בפורומים