רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
המהירות חיבור שלי 2 מגה ואני עדין לא יודע אך אומרים לגלוש אבל לפעמים כמו עכשיו הכל עולה בפחות משניה ... זה מפחיד למה זה קורה? לפעמים
-
- 10 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום בדקתי אם הפורט של utorent פתוח ולהפתעתי הפורט חסום -אני מחובר ישירות למודם -הפיררואל מאשר את התוכנה (גם במצב "allow all" הפורט עדין חסום) :-\
-
- 3 תגובות
- 928 צפיות
-
-
יש לי חבילה של 12MB/1MB, ולאחרונה היא התחילה לעשות בעיות... לפעמים היא יכולה לעבוד כמו שצריך(בסביבות ה11.5mb בשעות העומס), ולפעמים היא רצה במהירות 0.5-2mb. יש לציין שהשינוי הוא פתאומי וחד, וקורה לא דווקא בשעות העומס, אלא גם מאוחר בלילה(1). הדבר הזה קורה במהלך החודש האחרון. יש לציין שאת הבדיקה הזאת עשיתי אחרי שפניתי לשני המוקדים של אורנג(הספקית) והוט(התשתית), ולאחר שיחה עם שני הנציגים(בו-זמנית) ובדיקת כל הרכיבים במחשב(הכוונה לראוטר ולמודם) הובהר לי שהבעיה היא בהוט. המחשב נקי מוירוסים ומתוחזק היטב, ומחשב אחד בלבד משתמש ברשת האינטרנט(המודם חובר ישירות למחשב במהלך הבדיקה) מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-
-
ניסיתי להתחבר לחשבון ה gmail שלי עם outlook 2010 ולא מצליח. הגדרתי הכל כמו שצריך כולל בתוך ג'מייל עצמו. לא מצליח ליצור קשר עם שרת imap.gmail.com פורט 993 . גם חיבור ישיר telnet imap.gmail.com 993 לא מצליח. לא מקבל ok מה עושים? אולי חסימה של בזק בינלאומי?
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-
-
יש לנו 3 מחשבים בבית (2 נייחים ו-1 נייד) ואינטרנט בכבלים. אני רוצה לחבר את הראוטר בחיבור קווי לאחד המחשבים הנייחים ואת 2 המחשבים האחרים בצורה אלחוטית. הדרישות שלי מהראוטר הן שתהיה קליטה טובה בכל הבית , אמינות החיבור ופס רחב. השימוש העיקרי בבית הוא אינטרנט לצורך גלישה וקצת שיתוף קבצים. אני רוצה שגם אם במחשב אחד ישתמשו באימיול אז במחשבים הנותרים ברשת לא תהיה לכך כמעט השפעה. כמו כן אני צריך המלצה לכרטיס רשת אלחוטי טוב. ראיתי שהמחירים נעים בין 70 ל200 ש"ח. האם אני יכול להסתפק גם בכרטיס זול שמתחבר ב-USB? צירפתי גם קובץ PAINT עם תיאור סכמטי של הבית. תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה אני מחפש המלצה על ראוטר ביתי וטוב, שלא מתנתק הרבה ומתאים לבית ממוצע עד עכשיו היו לי הרבה נסיונות רעים עם זה
-
- 0 תגובות
- 928 צפיות
-
-
יש אתר אחד שבכל פעם שאני רוצה להיכנס אליו כתוב: the operation timed out when attempting to contact two4u.com מה אני אמור לעשות?!
-
- 5 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אני מוריד הרבה מהאתר רפיד אבל יש מגבלה של כתובות IP האים אני יכול לשנות אותה בלי להפעיל מחדש את המודם המודם רחוק ממני בהרבה...
-
- 6 תגובות
- 928 צפיות
-
-
hi guys for some reason, since i installed windows 8 on the computer, i cant go into Facebook. things i already tried: 1. i tried 2 browsers, IE and chrome 2. tried disabling firewall and antivirus 3. tried pinging the site, didn't get response as of now i haven't had any problem with any other sites - only Facebook. any idea?
-
- 4 תגובות
- 928 צפיות
- 1 follower
-
-
שידרגתי את מהירות האינטרנט ל5 מגה והחלפתי את המודם הישן M-ADSL-USB-C50 למודם חדש AZTECH 600E המודם הישן הוא USB והחדש ETHERNET האם עדיף מודם USB או ETHERNET?
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר אלחוטי תוצרת 3COM מדגם office connect 11g אני מחובר דרך 012, ומשתמש במחשב שולחני עם כרטיס רשת אלחוטי נתקלתי בבעיה לראשונה כשניסיתי להשתמש באימיול. הזנתי מספרי פורטים נכונים (כאלה שהופיעו במספר אתרים בהם חיפשתי), אבל לא הצלחתי להתחבר. ניסתי לבדוק את הפורטים וההודעה שקיבלתי היתה כלהלן: TCP connection test failed. It was not possible, to establish a TCP connection to your eMule. Other users will only be able to connect to you with the help of a server, resulting in a low ID for you. While eMule still works, this will give you several disadvantages. Therfore it is highly recommended to solve this problem. How to resolve port problems... Something is interferi…
-
- 5 תגובות
- 928 צפיות
-
-
איזה שרת הכי טוב ובלי בעיות לאחסון קובץ בגודל של 16mb כי כמעט כולם בקושי מרשים בחינם מגה אחד לקובץ
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום, ברשותי טלויזיה חכמה של LG ( מערכת ההפעלה מבוססת לינוקס ולא אנדרואיד). ואני חושד שקליטת ה wifi שלה לא טובה. יש לנו אינטרנט חזק שעובד טוב בכל שאר במכשירים בבית ( פייבר של סלקום ), אך משום מה עובד חלש בטלויזיה. אין לי דרך לבדוק את זה כרגע אבל לדעתי בחיבור ישיר של LAN זה יעבוד טוב, כלומר הבעיה לדעתי היא התקשורת האלחוטית. כיוון שזה לא הגיוני פיזית לחבר כבל בין הראוטר לנתב, חשבתי לקנות מגדיל טווח פשוט בעל יציאת LAN שיתחבר לרשת הביתית וממנו כבל רשת לטלויזיה. חשבתי על המכשיר הזה: מגדיל טווח TP-Link TL-WA850RE nMax 802.11n Universal Wireless N 300Mbps האם זה נראה לכם פתרון שיכול לעבוד או שיש פתרון טוב יותר? תודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 927 צפיות
-
-
קניתי נתב edimax 6104bw (אני חושב שזה השם המדויק) ויש לי חיבור ADSL עם מודם אלקטל...הום טאץ'... איך לעזאזל אני אמור להגדיר? ניסיתי בערך כל דבר וזה לא הולך בבקשה אני ממש נואש ואני לא רוצה לדעת שהלכו לי 390 שקל לפח!
-
- 5 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת למה הJITTER בהורדה יותר גבוה מאשר שאני מחובר לVPN הJIITER יותר נמוך ? האם זה מראה בעיה באינטרנט של הסיבים של סלקום ? ניסיתי לפתוח בפייסבוק של סיבים אופטיים ודחו לי תאשכול ללא סיבה זה ללא VPN אם VPN
-
- 1 תגובה
- 927 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מנסה להתחבר למחשב דרך תוכנת REMOTE DESKTOP בטלפון סלולרי ונאמר לי שאני צריך לשם כך את הIP הראשי שלי, זה שאמור להיות תחת IP4V או משהו כזה בפקודת IPCONFIG, אבל יש לי שם את הIP הפנימי של הראוטר בלבד שהוא 10.0.0.2 וזה לא עוזר לי. אתרים כגון WHATSMYIP לא נותנים את הIP שאני מחפש, שאמור להיות תחת הIPV4 שדיברתי עליו ואני לא מוצא. אני זוכר שלפני כמה ימים היה שם IP נורמלי, ופתאום זה נעלם... מישהו יודע למה ? תודה רבה !
-
- 3 תגובות
- 927 צפיות
-
-
גם בכתבה בYNET וגם בכתבות קודמות בעיתונות הכתובה והאלקטרונית, נראה כי מתקרב זמן בו ספקי האינטרנט רוצים להעביר את הציבור המשלם (שזה אנחנו) למודל של תשלום על פי תוכן - משמע, ככל שאתה מוריד יותר אתה משלם יותר. אני רואה בזה אי צדק, ממספר סיבות: 1. התשלום שאנחנו משלמים היום גבוה משמעותית מזה שמשלמים בחו"ל (ארה"ב ואירופה), והתמורה נמוכה גם כן. 2. אנחנו לא מקבלים פיצוי על תקלות בתקשורת שקורות, ולא לעיתים רחוקות, אז אין שום סיבה שהם יקבלו פרס על אי קיום תקשורת תקינה בצורה של עליית רווחים בלתי מוצדקת. 3. אם להיות כנה, רוב תעבורת התקשורת ה"מהירה" בארץ היא של תוכנות לשיתוף קבצים, וזו גם הסיבה המרכזית אם לא היחידה לחיבור לאינטרנט מהיר.. כך שאם הם הופכים אותה ללא כדאית כלכלית, אין שום…
-
- 7 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום רב, אני שואל את זה בפורום רשתות מכיוון שאני חושב שיש בעיה עם הספקית שלי. לאחרונה שמתי לב שיש אצלי בעיה עם הורדה ממשתמשים מחו"ל באימיול. ההורדה מתחילה לכאורה ו"שולחת" על0B/s לכמה דקות וההורדה מפסיקה ללא שליחה. ניסיתי הכל, בין היתר לנסות גרסת אימיול אחרת וכו', הבעיה נמשכת... במידה ואני מצליח להוריד זה ממש על מהירויות מצחיקות כגון: 50b/s וכו' ... האם יכול להיות שהבעיה היא מספקית האינטרנט שלי ? (NetVision) ומה יכול לגרום לבעיה הזאת? :-X תודה רבה על העזרה. :-\
-
- 5 תגובות
- 927 צפיות
-
-
Hi I have currently this router: https://www.edimax.com/edimax/merchandise/merchandise_detail/data/edimax/in/wireless_routers_n600_dual_band/br-6435nd I got it from BEZEQ INT and I have to give it back because I left them so my question is if I can buy this one and be able to connect to the internet: https://www.tp-link.com/in/products/details/cat-9_Archer-C60.html Thanks
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
תערוכת CES 2018, שנסגרה בסוף השבוע שעבר, היתה אחת הדלות ביותר בתחום התקשורת הביתית. בפוסט המצ"ב תמצאו את דעתי על הסיבה לכך. http://www.netcheif.com/blog/?p=7036
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אמממ....לא התעמקתי בה יותר מדי אבל! נראה לי שם שיטות נורא מסובכות, לקנות כל מיני דברים להתחיל לעשות רשת דרך לינוקס צריך התמחות וידע רב במערכות ההפעלה 2000 ואקס פי? משום מה אצלי בבית יש לי רשת, כל החבר'ה מחוברים בהאב (6 מחשבים) כרטיס ADSL אחד על השרת. היה עליו עד לפני כמה זמן WINDOWS 98 והיה לי אינטרנט ברשת בקלות ובפשטות. עכשיו עם XP אפילו יותר קל. עם ההתקנה אמרו לנו להיכנס לאיזה אתר של החברה (נדמה לי WOW) שם יש הסבר פשוט מאוד איך לעשות שהאינטרנט יהיה נגיש דרך הרשת הקיימת. בXP זה אפילו לא היה צריך את זה, אם אני לא טועה הוא עשה את זה לבד...
-
- 6 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום לכולם ההורים שלי נוסעים ללוס אנגלס וזה הזדמנות מצוינת להחזיר אותם לפה עם ראוטר אלחוטי התקציב הוא סביבות ה 70$ כרגע זה מה שחשבתי לקנות: http://www.compusa.com/products/product_info.asp?product_code=299891&pfp=cat3 מה אתם אומרים? דבר שני אני ישמח שהראוטר ישדר טוב לשתי הקומות בבית לכן חשבתי שעדיף שאני יקנה גם booster מישהו מכיר מוצר טוב? שישפר לי את הטווח קליטה ראיתי שיש ראוטרים שמכילים בתוחם מגביר טווח אבל לפי מה שהבנתי צריך גם בשביל זה כרטיס אלחוטי חדש שתומך בטכנולוגיה ויש לי מובנה בלאפטופ ולא בא לי להסתובב עם עוד כרטיס שסתם יבלוט החוצה.
-
- 5 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שרת XP PRO קליינט WIN98 מהדורה 1, האם אפשר לצ'וטט בין המחשבים אם בכתיבה ואם בצורת שיחה קולית?
-
- 1 תגובה
- 927 צפיות
-
-
שלום אז ככה יש לי אינטרנט בכבלים מחובר ל 012 עם נתב חוטי sweex ro001 הגדרתי אותו ב חיבור l2tp (וגם pptp)נראה עובד אבל כל יומיים אני מקבל מעיין "ניתוק" כלומר הנתב מראה שיש חיבור אני יכול לשלוח פינג ל google אבל אי אפשר לכנס לאינטרנט כלום לא עובד עד שאני מנתק את הנתב מהחשמל / עושה לו reboot בלוג של הנתב מופיע לי השורות הבאות כאשר יש את הבעיה יום חמישי 25 ינואר 2007 17:08:41 DHCP:renew יום חמישי 25 ינואר 2007 17:08:46 DHCP:renew יום חמישי 25 ינואר 2007 17:08:55 DHCP:renew יום חמישי 25 ינואר 2007 17:09:11 DHCP:renew יום חמישי 25 ינואר 2007 17:09:11 (DHCP:ack(DOL=604800,T1=302400,T2=529200 *צירפתי נתונים על הנתב והמודם (pdf) **היה לי מודם teryaon tj715 והחלפתי אותו כי חשבתי שה…
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
בעקבות כמה ת'רדים שעלו בפורומים בזמן האחרון עלה לי רעיון להתפנק בכמה מאות ג'גה לאיכסון בשרותי חינם שמסתובבים ברשת כלומר כונן או כוננים וירטואלים לשמירת קבצים-העלאה או הורדה ישירות מהמחשב בעזרת תוכנה יעודית או משהו כזה יש הרבה "מקום" שם אז למה לא להשתמש בו בחוכמה? מה אתם אומרים על סטיקי או מדריך- משהו מרוכז ופשוט לתפעול?
-
- 7 תגובות
- 927 צפיות
-