עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by elyaz,

שלום אני מברר בשביל חבר שרוצה לקלוט אינטרנט אלחוטי- האם יש הבדל מבחינת איכות הקליטה בין כרטיס שיושב על לוח האם לבין ה"אצבע" עם החוט שמתחבר ל usb. תודה

• 1 תגובה
    • 891 צפיות
  2. Started by oDot,

חבר מתחבר לאינטרנט של בזק, ואפשר או את ה2650 שהם נותנים, עם התחייבות לשלוש שנים ובסופו של דבר זה עולה 450 שקל, או שפשוט יקנה מפנדה את הD-Link DSL-2640U ב330 בלי התחייבות מעבר להתחייבות לשנה של החבילה... הוא אומר אבל שהוא דואג לגבי הבדלי הקליטה.. "השמועות" אומרות שטווח הקליטה של המודםראוטר שמציעה בזק מצויין, האם ה2640 טוב פחות או לא? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  3. Started by Big_White,

יש לי מחשב שמשמש אותי בתור שרת אכסון והורדות ביתי הייתי רוצה לדעת איך אפשר לגשת אליו ולשלוט בו דרך המחשב הראשי שלי? TEAM VIEWER משום מה מסרב להיתחבר ומוציא שגיעות בסגנון NOT CONNECTED TO THE ROUTER או UNKNOWN REASON. למרת שהכל מחובר וכדומה... יש תוכנות פשוטות( או תכונה עם מדריך מפורט בעברית להגדרות נכונות) ואמינות?

• 7 תגובות
    • 891 צפיות
  4. כלומר, אני רוצה שלכל המחשבים שמחוברים ברשת החוטית תיהיה גישה לשרת וכמובן אחד לשני. ולכל המחשבים שמחוברים ברשת האלחוטית תהיה גישה רק לאינטרנט ולא לרשת הפנימית. הרשת בנויה באמצעות נתב צ'קפוינט safe@office 500 (לא אלחוטי) ונקודת גישה אלחוטית של dlink. תודה

• 1 תגובה
    • 891 צפיות
  5. שלום, בעבר היה לי אתר רציני לעסק שלי שנוהל ותוחזק ע"י חברה פרטית. לאתר זה היה גם דומיין. לאחר קצת חושבין החלטתי כי איני מעוניין יותר בשירותיה היקרים של החברה והחלטתי להקים אתר קטן ופשוט בgoogle sites (שירות אחסון חינמי שגוגל מספקת לבעלי אתרים קטנים) העניין הוא כזה. אני עדיין מחזיק בדומיין המאוחסן בחברת הדומיינים DomainTheNet. דומיין זה כרגע אינו מקושר לאף אתר ואני מעוניין מאד לקשר אותו לאתר החדש שלי ב google sites. וכאן מתחילה הבעיה, הפרוצדורה היא מאד מסובכת. עבדתי לפי ההוראות של google sites. שם הם מסבירים שעלי לשנות את הגדרות הDNS בחברה המחזיקה בדומיין ואח"כ עליהם לוודא כי אני אכן בעל הדומיין. בקיצור, ברדק. (באמת יש תחושה שגוגל לא מעוניינת לעזור וכך גם חברת הדומיין). הא…

• 5 תגובות
    • 891 צפיות
  6. Started by gil2518,

שלום. לאחרונה חלה אצלי בעיה , שהיוטורנט מופעל ומתחיל להוריד כעבור כמה דקות ספורות האינטרנט מתנתק . תמיד הייתי משאיר את היוטורנט פתוח בלילה והכל היה תקין ! איך פותרים את זה?

• 4 תגובות
    • 891 צפיות
  7. זקוק להמלצה על סוויצ' שתומך 1000mbps. ישמש כמפצל לכבל רשת שמגיע מראוטר בחדר אחר. http://ksp.co.il/?select=.263..491..509.&list=1&sort=3&glist=1&uin=10294&txt_search=&buy=&minprice=&maxprice= http://ksp.co.il/?select=.263..491..509.&list=1&sort=3&glist=1&uin=9731&txt_search=&buy=&minprice=&maxprice= איך הסוויצ'ים של אדימקס? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  8. Started by Kzer-Za,

הי, לבן משפחה שלי יש מודמראוטר של בזק עם כיסוי אלחוטי די עלוב. (לא יודע את הדגם) אני אישית עובד עם תשתית הוט אז אין לי נסיון עם תשתיות בזק. האם כדאי לקנות מכשיר משולב מודם+ראוטר או שעדיף לקנות ראוטר נפרד ולבקש מבזק שיספקו מודם? (אם הם בכלל עושים את זה). במידה ומכשיר משולב הוא העדיף האם יש המלצות לאחד עם כיסוי אלחוטי טוב?

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  9. שמעתי שהתקן יותר טוב רק אם יש לך יותר מ5 מגה מהירות, אני כרגע לא מדבר על שאפשר לקלוט גם מיותר מרחק. האם זה נכון? אשמח לקבל לינק

• 1 תגובה
    • 891 צפיות
  10. שלום יש לי מחשב אחד עם WINXP ועוד מחשב עם WIN 98SE עכשיו לכל מחשב יש כרטיס רשת אחד האם זה אפשרי לחבר את אותם ברשת בלי מכשיר נוסף חוץ מהכבלים של הרשת ואני לא רוצה שיתוף אינטרנט ואם זה כן אז איך קוראים לכבל הזה וכמה הוא עולה עזרו לי בבקשה זה דחוף אני צריך פיתרון עד מחר עריכה: היה שינוי בשאלה עכשיו זה בעיה של שני מחשבים בבקשה עזרו לי

• 1 תגובה
    • 891 צפיות
  11. יש לי שני מחשבים ויש בניהם רשת. איך אני יכול להעביר קבצים בין המחשבים???

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  12. אוקי יש לי את הנתב שצויין למעלה... והבעיה שעקבתי אחרי המדריך בפיקוק כיצד לקנפג...אני עוקב אחרי הכל וברגע שאני צריך להכניס כל'מני סטאף לL2TP אני מגלה ש...אין לי ת'אופציית חיבור הזו גם עידכון פירםוואר לא עזר (למעשה הוא לא עשה שום דבר) מה יכולה להיות הבעיה?=\ אולי טעיתי בזיהוי הנתב?

• 10 תגובות
    • 891 צפיות
  13. Started by Gnome,

1.סליחה על הבורות אבל אם נגיד אין לי כרטיס רשת ויש לי מודם רגיל אז האם אני יכול להתחבר לאינטרנט? 2.מה בדיוק תפקיד כרטיס רשת? נ.ב אם זה הפורום הלא מתאים אז אני מתנצל ומבקש מהמנהלים שיעבירו את הת'רד.

• 5 תגובות
    • 891 צפיות
  14. Started by musari,

יש לי קצב העלאה של 96 משו אני לא יודע איך זה נקרא והציעו לי לשפר ל150 עכשיו כמה זה יוצא בקילובייט ?

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  15. Started by Load,

כלומר בכל זמן מסוים לבדוק את מהירות השליחה שלי בKB ולמדוד אותה. ולא דרך שליחה בFTP לחברים או בICQ תודה.

• 1 תגובה
    • 891 צפיות
  16. Started by dani,

קונים לאח שלי מחשב חדש וזה אומר שיהיו לי 3 מחשבים בבית וזה אומר שאני צריך Switch אני צריך המלצה לאיזה Switch לקנות עד איזה 200 שקל ככה 200 וקצת (כי אני רואה שהם לא עולים כל כך הרבה)

• 6 תגובות
    • 891 צפיות
  17. Started by AMD Sempron +3100,

מאז שעברתי לאינטרנט בכבלים הגלישה איטית רצח ! המחשב חנוק לא זז המחשב איטי כמו פנטיום 1 החלפתי אפילו מחשב וגם במחשב השני הגלישה מחרידה יכול להיות שבגלל תשתית יש כזאת איטיות ? דרך אגב באו אלי 4 פעמים טכנאים של ערוצי זהב כלום לא עוזר !!!! על הפנים !!! אין כמו ADSL שלא נדבר על ניתוקים שיש לי כל הזמן ממש ביזיון !!!! ***המחשבים איטיים רק באינטרנט !

• 8 תגובות
    • 891 צפיות
  18. Started by Obg1,

שלום לכולם, אני צריך המלצה לראוטר טוב, עם לפחות 6 כניסות או יותר... לכל מי שמכיר ויכול להמליץ וגם לתת לי קישור לאתר שממנו אפשר לקנות. תודה.

• 11 תגובות
    • 891 צפיות
  19. Started by cool_boy-PP,

מה ההבדל בין אם אני מחבר את המודם שלי לכרטיס הרשת המובנה בלוח לבין הUSB???????יענו יהיו הבדלים משמעותיים במהירות .....או הבדל כלשהו?

• 5 תגובות
    • 891 צפיות
  20. Started by ex_,

בעקבות כמה ת'רדים שעלו בפורומים בזמן האחרון עלה לי רעיון להתפנק בכמה מאות ג'גה לאיכסון בשרותי חינם שמסתובבים ברשת כלומר כונן או כוננים וירטואלים לשמירת קבצים-העלאה או הורדה ישירות מהמחשב בעזרת תוכנה יעודית או משהו כזה יש הרבה "מקום" שם אז למה לא להשתמש בו בחוכמה? מה אתם אומרים על סטיקי או מדריך- משהו מרוכז ופשוט לתפעול?

• 7 תגובות
    • 891 צפיות
  21. הם יכולים לעלות עלי? ינאו באתר topsite.co.il אז אני מצביע.. מתנתק מהאינטרנט.. מוחק קוקיז.. ואז מתחבר שוב.. ומצביע שוב.. הם יכולים לעלות עלי?

• 1 תגובה
    • 891 צפיות
  22. שלום, אני שואל בשם חבר שיש לו בעיה, (אותו אחד עם השגיאה בכונן A למי שעזר) האינרנט שלו כבר חודש מתנתק כל כמה שעות שהוא עוזב את המחשב כלומר נניח והוא משאיר את המחשב פתוח שעה שעתיים האינטרנט מתנתק, ואז כאשר הוא מנסה להתחבר מחדש דרך החייגן החייגן נתקע "במתחבר" ואז הוא חייב לעשות RESTART כל פעם (הוא כבר ניסה עם הספקית האינטרנט לפתור את זה במשך יותר משעה) יש לציין שכאשר המחשב פועל רצוץ האינטרנט לא מתנתק ! מישהו יודע איך פורתים את זה? תודה מראש, HAPPY Valentine's day

23. Started by xnimrod,

שלום אני צריך עזרה דחוףףף. קניתי עכשיו מצלמת ip ויש לי נתב אלחוטי בעסק ואני לא יודע כיצד לקשר בינהם שאני יוכל ראות מרחוק את מה שהמצלמה רואה??? יש לי כתובת ip קבועה וכל מה שצריך. האם תוכל להסביר לי איך אני מגדיר את הנתב שלי שיתקשר עם המצלמה??? יש לי router של Siemens SL2-141 חדש של חברת בזק. תודה רבה נמרוד.

• 4 תגובות
    • 891 צפיות
  24. שלום אני מחפש ראוטר וכרטיס רשת אלחוטי בתקן 802.11n מבקש המלצות בבקשה האם התקן 802.11n הוא תקן טוב ויציב?

• 7 תגובות
    • 890 צפיות
  25. אני לא מצליח להתחבר אבל אם אני מחבר את המודם ישירות למחשב אז יש אינטרנט בלי חייגן. הכנסתי הגדרות אבל הוא לא מתחבר יש למישהו מושג מה עושים מה לבדוק?

• 4 תגובות
    • 890 צפיות

דיונים חדשים בפורומים