רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שידרגתי עכשיו למהירות 30M, מקריאה ברשת הבנתי שלא כדאי להתקרב לנתב מ- Netgear שבזק מספקים, והעדיפות היא לקחת את ה- Dlink 6740. דיברתי עם בזק כדאי לשריין לי את ה- Dlink, נאמר לי שיש עוד 2 דגמים חדשים 6640 ו- 6641, אך כרגע אין אף אחד מהם במלאי (למעט ה- Netgear). היות וה- 6740 גם אינו חף מבעיות, למישהו יש ניסיון עם הדגמים החדשים שבזק מספקת ? הנתב ישמש רק כמודם.
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
האתר שלי מאוחסן בשרת של חברה - http://www.serv-il.co.il/ אחסון של לינוקס, 300 מגה, ו35 גיגה תעבורה חודשית. בהתחלה הכל היה מצויין עבד מהר, חלק, קיבלתי גם 35 גיגה תעבודה (זה חשוב לי ולפעמים לא מספיק). ואז התחילו בעיות של אי זמינות למשך ימים שלמים. לפעמים יומיים רצוף. פעם אחת המנהל אומר לי- חיזבאללה תקפו, אח"כ האקרים הפילו את השרת ל3 ימים, אח"כ תיבות POP3 לא עובדות, שוב לבנון תקפו, אח"כ המערכת הפעלה קרסה-הוא הלך להדליק אותה מהחווה, ושוב ושוב, כל זה בהפרשים של שבוע בערך... בהתחלה התעצבנתי- ביקשתי פיצוי, הוא הוסיף לי עוד תעבורה וחודש ללא תשלום. כשראיתי שזה חוזר כל פעם- אמרתי לו שאם הוא לא מחזיר לי את כל הכסף ששילמתי אני מגיש תביעה. הוא הסכים.... אז ירדתי מזה כי חודש שלם זה עב…
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום ... יש לכם את הכרטיס רשת הזה ומשחקים ללא בעיה במשחקי רשת ? ובגלישה הוא בסדר<? וגם קליטה? תודה
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשלוח הודעת SMS לרשת סלקום ואורנג אבל הבעיה בICQ שבא לו בקריזות השליחה פעם הוא שולח ופעם לא אז רציתי לדעת אם למישהו יש תוכנה שאני יכול להיעזר בה! תודה ;D
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
או בעצם כל משכיר שניתן להכנס אליו אם בפורט 80 - 8080 וכמובן שליטה מרחוק דרך Telnet. כידוע מכשירים כאילו ניתנים לשליטה מרחוק. כל משתמש בעולם יכול לבצע סריקה של כתובות IP וכמובן פורטים בIP הנתון ולגלות כי הוא משתמש עם מיכשור שתומך בשליטה מרחוק.בקלות ניתן לקבל את הדגם והגירסא של ה-Firmware ולדעת את סיסמת ברירת המחדל של הציוד. כנסו לכאן שנו במהרה את הסיסמא של הנתב שלכם (כולל מודמי ADSL)
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-
-
תראו כמה שעות אני כבר מחובר ואני בנטוויז'ן! אני בחבילה 750K :AR15: פעם זה היה לי מחובר 10 שעות ומתנתק כנראה הם השתפרו במשך הזמן! הנה קבלו: ואלה שסתם אומרים שלא יגידו סתם!
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום , אני מתלבט האם להתקין את הגירסה החדשה שיצאה 1.33NA ,כרגע הROUTER עובד על גירסה 1.21. האם לאנשים כאן יש ניסיון עם הגירסה החדשה? אשמח לתגובות .
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אני שוקל מעבר ל100 מגה של הוט. כרגע אני בחיבור של בזק(5 מגה ללא NGN כי אין באיזור שלי), עם נטוויזן על חבילת גיימר. אני מניח שמבחינת מהירות אין מה לדבר - ה100 מגה יהיה עולם אחר, גם אם זה לא באמת מגיע ל100 מגה(או אפילו חצי מזה). העניין הוא שיותר חשוב לי מהמהירות זה חיבור איכותי ורצוף ללא תקלות, פאקט לוסט רציני או ניתוקים, בנוסף לפינגים טובים לחו"ל. כל זאת בשעות הערב(אלו שעות העומס אני חושב). האם בפרמטרים הנ"ל, יהיה שיפור במעבר להוט או שעדיף להישאר בבזק למרות שאין NGN באיזור שלי? אגב, קראתי שלא מומלץ להשתמש במודם של הוט כנתב. המודם של בזק כרגע מחובר לנתב פשוט(Level One FSW-0811) מכיוון שיש חיבור ל 7 מחשבים. האם הנתב הזה מספיק טוב או שעדיף לקנות נתב חדש ואיכותי יותר? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תראו אני לא מבין כל כך ברשתות אני רק יודע שברגע שקיבלתי את המודם הזה עם המתאם שיחות של 012 האי מיול שלי לא זז אמרו לי שאני צריך לפתוח פורטים אבל אין לי מושג ניסיתי להשיג איי פי סטטי דרך Port Forwarding אבל גם לא הבנתי מי שיש לו את המודם הז בבקשה שיעזור דרך אגב זה מחובר דרך כבל רשת
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
83.98.163.107 תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
למי שיש חיבור 30Mbps דרך הוט - עם איזה ראוטר אתם משתמשים? הראוטר שלי (Linksys E4200) הוא נהדר, אבל מסתבר שהחייגן שלו מצליח להגיע למהירות 22Mbps, ואם אני מתחבר ללא חייגן (חיבור עם IP קבוע), אני מקבל דרכו את המהירות המקסימלית. את המהירות המקסימלית אני מקבל אם אני גם מפעיל את החייגן דרך המחשב שלי. כמובן שאני מדבר על חיבור אלחוטי. למישהו יש רעיונות?
-
- 53 תגובות
- 11.8k צפיות
-
-
האם הכפתור של ה-ON/OFF עובד? אצלי זה הפסיק לעבוד מאתמול ואני לא יכול לשים אותו על Standby.
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות אותו עוד יומיים ואני לא סומך על חנויות המחשבים מכמה טעמים שלא לפורום הזה.. החשש שלי הוא שלא ידחפו לי את wrt54g במקום ה wrt54gl ורציתי לדעת האם הדגם של הנתב כתוב בברור על הנתב ? או איך להיות בטוח שאקבל אותו ?
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-
-
ראית את המדריך לשיפור המודם ECI חוץ מה זה שאני הופך אותו לנתב (שכבר יש לי) אין שם משהו שמשפר אותו נכון או שאני טועה?
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
טוב, אני רוצה לקנות Switch בקרוב ונתקלתי במשהו מעניין ולא מובן. עד היום ידעתי שיש כזה דבר Hub ו Switch שאת ההבדלים ביניהם אני יודע. אבל בחיפושי אחרי מוצר טוב נתקלתי בדבר שנקרא Hub Switch! מה זה? מה זה עושה? (המחיר שלו יותר גבוה מ-Hub אבל יותר נמוך מ-Switch משרדי כזה) ???
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי בבית 3 מחשבים מחוברים לרשת (טרופלוגיה BUS-כבל COAX) עכשיו יש לי שתי בעיות שמעצבנות אותי מאוד ואני מקווה שתוכלו לעזור לי כל המחשבים עובדים עם מערכת הפעלה WINDOWS XP הבעיות הם אך ורק במחשבים שאצלם לא מחובר ADSL הבעיות 1.בICQ אני מצליח לשלוח קבצים אבל לקבל קבצים אני לא מצליח (מגיעה לי הודעה INCOMING FILE TRANSFER אבל שאני לוחץ SAVE מופיע הודעה LISTING שזה יכול להיות ככה שעה) 2.בדואר האלקטרוני אני מצליח לקבל דואר אבל לא מצליח לשלוח דואר (גם שמה הוא מראה לי כאילו הוא שולח וגם זה יכול להיות ככה שעה) אין לי מושג מה לעשות אני מקווה שמישהו מפה יודע איך פותרים את זה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי בבית 3 מחשבים מחוברים לרשת (טרופלוגיה BUS-כבל COAX) עכשיו יש לי שתי בעיות שמעצבנות אותי מאוד ואני מקווה שתוכלו לעזור לי כל המחשבים עובדים עם מערכת הפעלה WINDOWS XP הבעיות הם אך ורק במחשבים שאצלם לא מחובר ADSL הבעיות 1.בICQ אני מצליח לשלוח קבצים אבל לקבל קבצים אני לא מצליח (מגיעה לי הודעה INCOMING FILE TRANSFER אבל שאני לוחץ SAVE מופיע הודעה LISTING שזה יכול להיות ככה שעה) 2.בדואר האלקטרוני אני מצליח לקבל דואר אבל לא מצליח לשלוח דואר (גם שמה הוא מראה לי כאילו הוא שולח וגם זה יכול להיות ככה שעה) אין לי מושג מה לעשות אני מקווה שמישהו מפה יודע איך פותרים את זה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מודע לכל הבלאגן שהיה איתם(הייתי מחובר עם מודם רגיל פעם ללא בעיות) ואני מבקש המלצות או אנטי המלצות לגביהם לגבי adsl אם אני לא טועה הם הזולים ביותר כרגע
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי היום באופיס דיפו מתג 8 פורטים 10/100/1000 של חב' TENDA ב100 ש"ח כנראה יש להם טעות עם המתג הרגיל של ה10/100 שעולה 400 ש"ח
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ראשית אני בבזק עכשיו.. ולמזלי הרב (!!!) נגמרת לי תקופת ההתחייבות ב12 לחודש אני חייב לציין שהם באמת היו בסדר ב5 שנים שאני אצלם.. וגם אח שלי אצלהם וגם אצלו הכל היה בסדר.. אבל כמו שקרה להרבה פה.. ככה גם לי... איטיות רבה למדי.. לכן החלטתי לתת צ'אנס לאקספון.. אבל לפני זה יש לי כמה שאלות , א. אם יש משהו שאני אהבתי בבזק זה את הפינגים לחו''ל במשחקי רשת.. איך הפינגים באקס פון? ב. איך ההורדה בכלליות באקס פון? לא מספיק שהם לא חוסמים.. ישנם עוד פרמטרים שמשפיעים על הורדה מחו''ל.. איך הם?
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אני חיפשתי ביוטיוב הסברים לזה בעברית וכנראה שאני לא יודע לחפש טוב, מישהו יודע אם יש הסברים טובים לנושאים האלה באינטרנט בצורת סרטון?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
google.com דרך פינג רגיל 209.85.148.106 173.194.35.148 173.194.35.180 ולשרת של WOW 195.12.242.247:3724 דרך tcping
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש איטיות מכל שרת שבדקתי לפעמים לא עבר את 7 לפעמים הגיע רק ל - 10, אני בחבילה של 16. האם יש איזשהי בעיה גלובלית ? כי מבדיקת מהירות בישראל הכל תקין, יש פה משהו חשוד שבדרך כלל זה נתן לי מהירות מלאה וזה נעשה עם 4 ספקים שונים, אקספון,אורנג',ברק,012.
-
- 0 תגובות
- 950 צפיות
-
-
-
בימים האחרונים אני מקבל lowid באימיול. לא הצלחתי לפתור את זה הקדמיליה לא מצליחה להתחבר היא מתחברת אבל מאחורי חומת אש. אני רוצה לציין שאף פעם לא הייתה לי את הבעיה הזאת.
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-