רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
יש לי אידסאל 1.5 ונמשל במשחק cod (מי שלא יודע call of duty ) ועוד משחקי רשת שיש לי כמו סולצאר אוף פורצן הוא מוציא אותי מהסברבר ואומר לי server is for low ping only ועד שאני מוצא סרבר עם פינג נורמלי למה זה? בזק האיטרנאט עובד מהר . ויש שום תוכנת שיתוף ברגע או משהו כזה .
-
- 5 תגובות
- 823 צפיות
-
-
ניסיתי להכניס את כתובת הראוטר שלי בדפדפן, אבל הוא לא מגיב. מצורפת תמונה של IPCONFIG עם הנסיון. למה זה קורה?
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
אני עם wrt54gl הייתי בעבר עם קושחת טומטו וחזרתי למקורית, עכשיו שאני רוצה לחזור לטומטו הוא לא נותן לי. אני עושה את העדכון הכל טוב ויפה הוא מסיים אבל שום דבר זה נשאר על אותו גרסא. מישו יודע מה הבעיה? עשיתי הכל נכון ולקחתי גם את הקובץ המתאים.
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
כשאני נכנס לאתר המיסים https://www.shaam.gov.il/Shaam_internet יש שמה קישור "דיווח מפורט למע"מ", הקישור הזה לא עובד לי, אבל לאנשים אחרים זה כן עובד. מישהו יכול לבדוק לי את זה? אולי ה A RECORD שלו לא מעודכן? איך בודקים את זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 4.4k צפיות
-
-
יש לי פיירוואל אבל הוא לא חוסם לי וגם שהוא מכובה האתר פשוט לא עולה לי.
-
- 5 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
הבעיה מוזרה קצת. יש לי שני ראוטרים פה בחדר מחשב. אחד של בזק DLINK N600. אם אני מתחבר לרשת של הראוטר הזה עם המחשב הנייד שלי אני רואה שהאיי פי של המחשב האיי פי הפנימי הוא במקרה הזה היה 10.0.0.7 ואני נכנסתי להגדרות של הראוטר ה DLINK הכנסתי את ה MAC של המחשב הנייד ואת ה איי פי של המחשב הנייד 10.0.0.7 והכל עובד בסדר. עכשיו יש לי פה בחדר במקביל ראוטר של הוט. הוטבוקס. כשהתחברתי לרשת של ההוטבוקס של הוט האיי פי של המחשב הנייד הפך ל: 192.168.1.17 ואז התחברתי עם המחשב הניד לרשת הזו של הוטבוקס הוט ואני יכול לגלוש ויש לי אינטרנט הכל בסדר. ואז נכנסתי להגדרות של הראוטר של ההוטבוקס והלכתי ל ADVANCED ואז ל FORWARD אם אני לא טועה ושם הוספתי את האיי פי של המחשב הנייד הגדרתי פורטים 8098 זה ה…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למה אני לא מצליח להתחבר כאורח לחברות אחרות? לא כל מה שצריך לעשות זה להקיש בUSERNAME את היוזרניים אורח וזהו?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי את החבילה של ה 750 ובמחשב במרכזי איפה שהמודם של הכבלים מחובר הכל עובד טוב קיצר התקנתי בשני המחשבים כרטיסי רשת בשוטים 100\10 וחיברתי בינהם כבל רשת והכבל רשת בסדר גמור אני מקבל אור ירוק בשני הכרטיסי רשת אבל משום מה במחשב הלא מרכזי זה עדיין לא מצליח להתחבר הוא רושם STAY OFFLINE או CONNECTED ושניהם לא נותנים לי כלום עכשיו אני מניח שזה משהו בהגדרות אז רציתי לשאול אותכם מה אני יכון לשנות בהגדרות כדי שהכרטיס רשת למעטה ישנה את האי פי אדרס שלו ויתחבר לאינטרנט נורמלי שאני מנסה לעשות REPAIR הוא רושם שהוא לא מצליח לתקן וקיצר המחשב למעטה לא מצליח לקבל את המידע מהכרטיס רשת שלמעלה למישהו יש פיתרון????? נ.ב לשני המחשבים יש מערכת הפעלה של XP. <אין צורך להתחנן. זה לא עושה רוש…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפי המדריך הנל שאני מעלה כאן כקובץ הכל נראה תקין אבל משום מה משהו לא מסתדר לי האי מיול נשאר בID נמוך והיו-טורנט מצביע על חסימה למרות שהוא מאפשר הורדה בכל רוחב הפס שלי אבל יש לינקים שלא פועלים בכלל . מה שנראה לי עדיין שיש משהו שאני מפספס , אם למישהו יש ראוטר כזה והוא הצליח לפתוח בצורה חלקה לגמרי פורטים אני אשמח אם הוא יעלה מדריך ...או יתקן את המדריך שאני העלתי תודה [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי FireFox כבר כמעט חצי שנה ואני מאד מרוצה ממנו. יש לי בעיה שבשביל צ'אטים (תפוז, וואלה, נענע וכו') עדיין צריך להשתמש בIE מכיוון שלא רואים את חלון השיחה (את כל המסביב כן ראוים). ניסתי להתקין תוספים למינהם ולהוריד גרסה יותר חדשה וכל פעם ללא הצלחה. אני רוצה לעזוב סופית את ה-IE אבל זה מה שמפריע לי. תודה מראש לכל מי שיעזור, אביעד.
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אני עם תשתית בזק וספק בזק בינ"ל על חבילה של 40 מגה. לפעמים אני מקבל 40/3 קבוע ורוב הפעמים אני מקבל 38/38.5/39 מגה (אני שם לב שה-IP השתנה מהפעמים שקיבלתי 40). למה זה ככה? אם אני מקבל 40 מגה בחיבור IP מסויים זה אומר שטכנית אני יכול לקבל 40 קבוע כל הזמן. אז מה, בזק בינ"ל בכוונה נותנים לי IP שלא מגיע ל-40 מגה? איך זה עובד? נ.ב. אני יודע שזה נשמע קטנוני ולא באמת משהו רציני, אבל זה מציק לי ורציתי לשאול למה זה ככה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית בבית וכאשר אני מעביר קבצים בין מחשב למחשב אני מקבל מהירות של 2MB במקום( 6MB (54mb/8 ויש לי אות במצב מצוין מדוע זה קורה ?
-
- 5 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי רשת עם SWITCH ומחוברים שני מחשבים כשלשניהם IP קבוע קניתי ראוטר וחיברתי למתג וניסיתי לפנות אליו 192.168.1.1 ולא רואה אותו ברשת אפילו PING לא מזהה אותו ל מ ה ? ? ? תודה, יהודה
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אם יש לכם חיים תתרחקו מהמושב שלי, כבר התקשרתי 10 פעמים לבזק ו10 פעמים לערוצי זהב ולאף אחד אין תשתית פה, אני לא מבין את זה אני גר ממש ליד פתח תקווה. בבקשה תנו לי כמה דקות לקלל: %$&@%$##@$!@#!@%%$&&*&!#$!@#!@@!!!!!
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי ולחבר שלי אינטרנט במהירות 0.5 עכשיו כאשר אנו מעבירים אחד לשני קבצים זה נשאר בסביבות ה10K גם כשהוא מנסה להוריד ממני מ FTP זה במהירות הזאת [למה זה ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
מדובר על WINXP PRO SP1 עם פירוול פנימי מובנה וZONE ALARM PRO מעודכן. אם אני לא טועה אני צריך לפתוח פורטים, אז איך עושים את זה?
-
- 4 תגובות
- 864 צפיות
-
-
יש לי 3 חשבונות EMAIL ואני מקבל לכל אחד מהם SPAM בלי שאני מביא את הכתובת שלי לאף אחד אותו! איך זה יכול להיות??? ולמה בעיקר ההודעות באות לדפק של בזקנט?
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני מנסה להעביר מידע בין HDD על המחשב שלי (לוח Z77, כרטיס רשת 1Gbit) לבין דיסק רשת של IOMEGA שלפחות על הנייר תומך גם הוא ב-1Gbit. הראוטר שלי הוא TP-LINK 1043ND ושני כבלי הרשת הם CAT6 חדשים ולא ארוכים. משום מה אני לא מקבל יותר מ-12MB או ~100Mbit בהעתקה ישירה בין השניים. יש למישהו מושג איך לבדוק ולתקן את העניין? תודה
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, אני עברתי להוט (הצטרפתי לחבילה של ה-Fiberbox) ואני רוצה לדעת למה בבדיקת המהירות אני מקבל רק 70 מגה בפועל מתוך 100 מגה שאני אמור לקבל מהם. אני מחובר דרך ה-moca הזה. יכול להיות שזאת הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
רוצה להבין משהו לגבי תקשורת חוץ דרך אותו ספק אינטרנט - HOT. ספק אינטרנט ותשתית שלי זה HOT. לפעמים יש אתרים שלא נטענים ובדפדפן כרום אני רואה הגלגל טעינה מסתובב ללא סוף. לפעמים אתר מספיק לטעון ויש שגיעה בכרום שמציינת על זמן טעינה ארוך. נסיתי גם בסמארטפון ואותו סיפור. אבל כשאני מנסה להתחבר דרך HOT MOBILE הכל נטען יפה. מה יכול לגרום לזה שדרך HOT אתרים לפעמים לא נטענים? הרי אותו ספק, לא? תודה
-
- 5 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
לפי מה שהבנתי, אין באיטליה אינטרנט בכבלים! רק DSL ואולי עוד טכנולוגיות, אבל לא בכבלים! מדוע ככה? אין מצב שבמדינה שהיא אחת העשירות בעולם, משום מה לא יהיה אינטרנט בכבלים... :-X
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אהלן, אני גר בארה"ב ומדבר עם ההורים שלי בסקייפ (יש לנו מצלמות HD של LOGITECH) בערך כמה פעמים בשבוע. למה בזק לא מאפשרות קו העלאה יותר גבוה מ-1MB? למה אין קווים סימטרים בישראל בניגוד לחו"ל? לפי האתר של סקייפ, בשביל לקבל קו תקין של שידור HD, צריכים העלאה של לפחות 1.5Mbps: https://support.skype.com/en/faq/FA1417/how-much-bandwidth-does-skype-need זה דיי מוזר שחברה שמציעה 100MB, מהירות שאפילו בארה"ב כמעט ואינה זמינה (רק לפני כמה חודשים, Verizon השיקו משהו דומה (קפצו מ 50MB מקסימום לחבילות של 150 או 300MB), לא יכולה להתמודד עם דבר כל כך בסיסי כמו שיחות בסקייפ. נ.ב מישהו יודע עד איזו מהירות (תשתית + ספק) נתב Linksys 54GL יכול לסחוב? (יש עליו DD-WRT)
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו יודע מה הבאג שנמצא במודם הזה ? למישהו יש בכלל נסיון כלשהו איתו ? שתפו אותנו ... ???
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכנן לעבור בעוד כמה חודשים לדירה חדשה , ואני מעוניין באמת לתכנן את הדירה ככה שיהיו נקודות חיבור חוטיות השאלה שלי , למה בעצם אנשים בונים לדירות 5 חדרים סטנדטיות כל מיני ארונות תקשורת כאילו הם מיניום חברת בת של גוגל ? למה בעצם לא למשוך מ2-3 חדרים ששם יושבים המחשבים , CAT 6 אל נקודה מרכזית ושם ישירות לחבר לראוטר/סוויץ ולסגור עיניין ? למה צריך ארונות גדולים עם מספר פורטים פסיכים , קירורים למיניהם וכו' וכו'?
-
- 8 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
למה ה PING שלי קופץ כש המשחק עוד לא מתחיל ב BATTLE-FIELD2 וכש הוא מתחיל הפינג שלי בסדר 20 פינג בשרת ישראלי החדש השני למה זה אני מכבה את כל התוכנות הרצות ברקע
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-