עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by א אוהל,

שלום רב לחברי HWZONE יש לי מספר שאלות 1.מופיע לי במנהלת התקנים marvell yukon 88e8056 , זה אומר שיש לי כרטיס רשת במחשב?, בנוסף גם המודם שלי מחובר בכרטיס רשת , זה אומר שיש לי כרטיס רשת במחשב ? (סליחה על הבורות בתחום). 2.אני מעוניין לקלץ מבזק ראוטר , רציתי המלצה איזה ראוטר לבקש או לפחות מאיזה ראוטר להתרחק , אני צריך שתהיה לו קליטה טובה לבית 2 קומות. תודה רבה ולילה טוב

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  2. Started by MODI,

קניתי ראוטר קווי של ינטטלינט ואני עושה בדיוק כמו במדריך ופשוט אין אינטרנט. מישהו יכול לעזור לי? בדקתי בנעוץ ואין כלום לגבי זה... תודה!

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  3. Started by zamir-h,

לאחרונה החלפתי מודם \ נתב ל - Rotal RTA 1025 ואחד הניידים האלחוטיים לא מראה את עצמו ברשת למרות שהוא רואה את האחרים (שני נייחים בחיבור חוטי ואחד נייד אלחוטי). הנ"ל הוא מסוג Dell 610D . הספריות הרלוונטיות שלו הוגדרו כ - Network Sharing , חומת האש של Windows מכובה, ו - Trust control של Norton 360-3 מוגדרת כ - Protected (כמו כל היתר) (גם לא עזרו הגדרות מקילות יותר ואפילו כבוי חומת האש של Norton). האשת האלחוטית מוגנת בפרוטוקול Wapa2-PSK/TKIP . יכול לבצע Ping אליו.

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  4. Started by rk666,

שמעתי פעם שאפשר לפרוץ את המודם הזה כדי שלא תהיה מגבלה במהירות הגלישה האם אפשרי עדיין לעשות דבר כזה? ואם כן איך? RK

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  5. שלום חברי הפורום, שמתי לב שהחל מהשעה 18:50 מאתמול והיום גם כן, הורדה של טורנט לא עובר את ה-100KB . (יש לי 12M , אני אמור לקבל 1.2MB ) לפני השעה שציינתי הטורנט טס לו והחל מהשעה 18:50 יש איטיות . שמתי להורדה טורנט עם מלא משתפים. האם אורנג' התחילו עם ההגבלות בשעות מסויימות? החל מהשעה 00:30 הטורנט טס לו. האם אתם מרגישים איטיות? אשמח לקבל תשובה מי שמנוי בחברת אורנג'. יש מה לעשות בנידון?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by D-Bang,

המחשב הראשי שלי מחובר לנתב כל פעם שאני מפעיל בו את הMule הוא מתחבר לי ב LOWID, זה קשור לראוטר איכשהו? איך אפשר לתקן את זה?

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  7. בפוסט קצר בבלוג שלהם מדווחים חברי ה-Piratebay שהשרתים שלהם מתארחים עכשיו בצפון קוריאה... כנראה שזו הדרך היחידה להתחמק מהגופים שרודפים אחרי האתר השנוי במחלוקת. מי שיריץ את הפקודה tracert piratebay.se ימצא שהכתובת של ה-HOP האחרון אכן נמצאת בידי צפון קוריאה. http://thepiratebay.se/blog/229

• 2 תגובות
    • 989 צפיות
  8. Started by dj shay 30010,

שלום לכולם אני מחפש Cable Modem של חברת: 3Com דגם: HomeConnect מי שיודע איפה ניתן לקנות אותו בארץ שיגיד לי ???

9. Started by infer73,

כרגע יש לי ראוטר אלחוטי Siemens SL2-141 ואני יכול לקבל מבזק ב"חינם" (מסלול זיכוי/חיוב) ראוטר אלחוטי כי התחברנו אליהם ב-2.5 מגה. אני מעוניין בראוטר נוסף שיתפקד טוב בתור Repeater בשילוב עם הראוטר הנ"ל יש המלצות? תודה

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by Asaf.Y,

בוקר טוב! יש לי מחשב פנטיום 4(win xp),ולאחי יש פנטיום2 (win98). מה אני אצטרך לעשות על מנת שבשני המחשבים יהיה אינטרנט<?? רשמו לי בבקשה את כל הדברים שאני אצטרך לקנות בשביל אינטרנט שיתופי,וגם הוראות (מה להגדיר,למה ועוד...). תודה רבה על שיתוף הפעולה והמשך יום נעים ... אסף.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by צפיד,

בית פרטי, ישנה אי יציבות ברשת האלחוטית,בעיקר ניתוקים מהרשת האלחוטית, כבילה בכל הבית CAT6A, תשתית וספק הוט 200 מגה (משער שבעתיד אעבור לסיבים) ארון תקשורת: סוויץ Linksys LGS318P 18 (POE NAS QNAP 431 (מחובר לסוויץ עם שני כבלי רשת) סלון: ראוטר linksys ea7500 היות ויש כמה צרכנים LAN בסלון מחובר למודם של הוטבוקס בברידג אני מעוניין בשיפור הרשת האלחוטית - לציין שאני צופה בתוכן 4K מNAS גם בLAN וגם WIFI. כרגע חשבתי לוותר על הלינקסיס ולרכוש AP של גוגל (לרכוש שתי יחידות): https://www.bhphotovideo.com/c/product/1289768-REG/google_ga3a00441_a14_z05_google_wi_fi_3_pack.html?c3api=2572%2C113042262787&amp;gclid…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by shaibend,

יש לי ראוטר 3com, ואני מחובר דרך הוט+בזק בינלאומי. קצב ההורדה ממש איטי והאינטרנט באופן כללי גרוע(אין מה לדבר על שיחות בסקייפ!) כשאני מתחבר רק דרך המודם הכל פיקס..מה לעשות? (כבר הודעה שנייה בנושא ולא הצליחו לעזור לי...) תודה. שי נ.ב. מה הכתובת IP של שרת PPTP של בזק בינלאומי?

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  13. Started by Klayhamn,

שלום. לא מזמן הרכבתי בביתי רשת ביתית בין המחשב האישי שלי: 1.33GHZ ATHLON, 512MB RAM, WINDOWS2000 לבין המחשב הבא: PENTIUM 166MHZ, 64MB RAM, WINDOWS98 שני המחשבים מחוברים ברשת בעזרת כבל מוצלב בצורה ישירה (בלי האב או סוויטץ'). (בשני המחשבים כרטיס רשת מאותו סוג ומודל) שני המחשבים מחוברים על גבי פרוטוקול אחד בלבד (TCP/IP) שיתוף קבצים ואפילו שיתוף אינטרנט עובדים -- הבעיה היחידה היא העברת קבצים גדולים. ברגע שאני מנסה להעביר קובץ שגודלו עולה על כ-5 מגה-בייט - השליחה נפסקת בערך בשליש-הדרך או אמצע הדרך. עם ההודעה: COULD NOT COPY FILE, NETWORK RESOURCE OR DEVICE UNAVAILABLE הבעיה מתרחשת רק כשאני מעביר מ- WINDOWS 2000 ל- WINDOWS98 ולא להפך! ללמישהו יש מושג מה יכול לגרום להעברת נתונים…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

היי אחרי חודש ומשהו שלא הייתי מחובר אני חוזר בנתיים אני גולש דרך בזקנט במהירות מדהימה של 19.2KBPS מהיר אהה חחח טוב אז ככה ביום שני אני אמור לקבל 2MB של בזק אני ינסה חודשיים כאילו ואז יוריד למגה וחצי מה דעתכם? כי חודשיים ראשונים זה חינם!! והמחיר של זה אחרי חודשיים זה 80 ש"ח ופלוס לספק הטוב שלי שאני מחובר דרכו כבר 5 שנים!! אולי יותר קווי זהב 012 !! מת אליהם והם נותנים לי את ה-2MB במחיר 49 ש"ח אולי אפילו נוציא מהם את זה ב-39 ש"ח קיצר מה דעתכם?? בבקשה לא להעביר אני גולש בבזקנט וזה איטי ואם אחד המנהלים מעביר בבקשה תשלח לי בפרטי הודעה שאני לא יחפש חצי שעה

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  15. שלום, יש לי מצלמת רשת איתה עבדתי בעבר ללא שום בעיות כשהספק שלי היה בזק בינלאומי. לאחר המעבר לאקספון אני לא מצליח לגשת אליה מחוץ ל-LAN הביתי. אני עובד עם מודם-ראוטר Kasda המשמש כ-Bridge בלבד, כלומר רק מודם, ובראוטר של Linksys. אני מקבל IP ציבורי מאקספון, כלומר הIP המופיע בראוטר זהה לזה שמוצג ב-whatismyip. בראוטר פתחתי את הפורט המשמש למצלמה ב-IP המוגדר לה. כאמור, בגישה מתוך ה-LAN המצלמה עובדת בלי בעיות. רק בניסיון לגישה מהטלפון ברשת הסלולרית מתקבלת שגיאת Timeout. מישהו נתקל במקרה דומה? יש רעיון איך לפתור? תודה מראש לעונים!

16. Started by rgt,

שלום חברים, יש לי בבית 3 מחשבים (2 נייחים 1 נייד) שמחוברים ברשת ולפני כמה ימים הדפדפנים (אקספלורר, פיירפוקס) באחד מהמחשבים הנייחים הפסיקו לעבוד ולא ניתן לגלוש במחשב הזה אבל כן ניתן למשל להתחבר למסנג'ר או סקייפ (יש לציין שבשני המחשבים האחרים הכל עובד כרגיל). כאשר ביטלתי את הרשת ויצרתי חייגן למחשב הזה הכל עבד כנדרש והיה ניתן לגלוש כרגיל. לאחר שהפכתי שוב את המודם לראוטר חזרה הבעיה בדפדפנים של המחשב הזה. יש למישהו מושג מה צריך לעשות? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  17. Started by miki_9,

יש לי נתב שך edimax דגם br-6524n ואני רוצה לעשות PORT FORWARDING מישהו יכול להגיד לי איך?

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  18. Started by KrackeR,

יש לי 2 קומות בבית כאשר בקומה העליונה יש ראוטר שמחובר למחשבים למעלה ועד היום לא היה צורך באינטרנט למעטה אני רוצה לשים בממ"ד שנמצא בקומה למעטה מחשב עם גישה לאינטרנט בקשר לאינטרנט אלחוטי אני לא יודע אם זה יקלוט אלחוטי כי זה ממד והמרחק לא כזה קרוב (דרך קירות בערך 15מטר) אגב בקשר לממד החלון שם מהחלונות הגדולים האלה אלא זכוכית אטום שנפתח כלפי פנים והדלת של הממד הוצאנו ושמנו דלת עץ רגילה יש לכם פתרון? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. הי בהמשך לנושא קודם, אני מחבר ראוטר לינקסיס ישן לרשת קיימת (חיבור קוי משקע של מודם-ראוטר קיים). החיבור עובד וניתן להתחבר לאינטרנט מהלינקסיס (קוי ו wifi ). הבעיה היא שמדובר ברשת wifi לא מוגנת/ברירת מחדל. כשאני מנסה להתחבר לראוטר עם חיבור קוי לדף הsetup, אני מקבל הודעת שגיאה connection refused. בדקתי והכתובת 192.168.1.1 נכונה ) default gateway). ניסיתי ריסט לראוטר, ניתוק מחשמל, ניתוק הראוטר מהרשת. לא עזר שום דבר. למישהו יש רעיון איך לפתור את הבעיה? המון תודה

20. Started by doker,

אני מחובר ל012 ב10 מגה וכל הזמן יש לי נפילות מהירות ל10K ואני לא יכול לראות סרטונים ביוטיוב כי יש תקיעות בטעינת הסרטונים וטעינת אתרים לפעמים מאד איטית חשבתי על Priver NGN של בזק בין לאומי יש המלצה על ספק מסויים??

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  21. תודה מראש למספקים. זה פשוט משהו שאני צריך לעבודה. בנוסף אשמח לצילומי מסך של הצפנה

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  22. Started by shay2,

היי חשבתי לעבור לסיבים של בזק, אבל אני מעוניין להשאר עם הראוטר הפרטי שלי (Archer AX50), מה האפשרויות העומדות בפני? הבנתי שאני צריך מתאם מדיה ע"מ להפוך את הסיב ל-RJ45, מלבד זה, לא צריך את המודם/ראוטר שלהם?, עוד משהו? איך החיבור מתבצע בפועל? (טופולוגית, מה מתחבר לאן). הגדרת החיוג בראוטר נשארת PPOE? תודה.

23. שלום אני משתמש מייל וואלה וגם outlook 2019. בוואלה בהודעה למטה אני לא יכול להוסיף תמונה, אני רק מצרף קבצים תמונות. שאני רוצה בוואלה לישלוח למייל outlook 2019 בהודעה שיראו תמונות. אבל ב-outlook 2019 פותח מייל שלי וניפתח חלון יש רק מצורפים קבצים תמונות קטנות. ולא מקבל בהודעה מחתחת למטה אין תמונות. אני יכול ב-outlook רק ליפתוח קובץ מצורף תמונה זה ניפתח לי קובץ JPG תמונה גדולה ועכשיו ב- outlook 2019 אני פותח חלון קטן ליכתוב הודעה ופתחתי תוכנה "צייר" ופתחתי תמונה עושה "גזור" ועברתי לחלון outlook למטה בהודעה עושה "הדבק" בהודעה יש תמונה גדולה. אני שולח למייל וואלה. בוואלה קיבלתי מייל מ-outlook ולמטה בהודעה אני כן רואה הודעה תמונה גדולה. ואח"כ בוואלה אני לוחץ "שלח אל" אני רואה ל…

24. יש לי מודם eci bfocus 270 ראוטר edimax cr6104k חיברתי את המודם לראוטר את המחשב הראשון ל port הראשון בראוטר ואת המחשב השני לport השני בראוטר עכשיו עשיתי חיפוש ומצאתי מדריך שמסביר איך לעשות שיתוף קבצים עשיתי אותו והשיתוף פועל טוב מאוד אבל האינטרנט לא ניסיתי את המדריך במדור מדריכים ועשיתי חיפוש ניסיתי עשרות פעמים ולא הצלחתי כרגע כדי שאני יצליח להתחבר לאינטרנט הוצאתי את הכבל של המודם וחיברתי למחשב רגיל תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  25. Started by amirco81,

יש לי מחשב נייד שאני מעוניין להתחבר איתו למחשב נייח מרוחק, ולהשתמש בתוכנה המשתמשת ב-DB הממוקם על הנייח. האם זה אפשרי לביצוע בעזרת תוכנות או שירות VPN ? כמו כן אשמח אם תסבירו לי מה ההבדל בין שירות VPN, תוכנת VPN ומכשיר VPN דוגמת s box. תודה אמיר.

• 2 תגובות
    • 616 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.