עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום רב. 1. במידה ויש לכם נסיון עם כרטיס רשת אל-חוטי, שתומך ב- 802.11g והוא מבוסס PCI, אשמח לקבל חוות דעת על דגמים מדוייקים. 2. במידה וכרטיס הרשת מגיע עם כבל מאריך לאנטנה שלו, אשמח אם תציינו. 3. כמו כן אודה לכל מי שיכול לנדב יותר מידע מנסיונו על מרחקים/מיכשולים (קירות וכו'), שכרטיס הרשת שהוא ממליץ עליו מסוגל להתגבר עליהם בהצלחה. תודה רבה לעונים. שמוליק.

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  2. שלום לצוות, אני עובד כבר שנתיים עם ברק ובגדול די מרוצה לאחרונה התחלתי לסחור בחו"ל וזה מצריך חיבור למספר שרתים בחו"ל לצורך תוכנות מסחר וחדר מסחר. יש לי כל הזמן ניתוקים מהחדר מסחר. כאשר אני שואל את החברה בחו"ל הם אומרים לי שזה הספק שלך בארץ ובברק אין תשובה חד משמעית. האם אתם יכולים להמליץ על ספק שיכול להתאים את התשתיות שלו לשרתים בחו"ל? האם זו בעיה טכנית שאתם יכולים לכתוב לי מספר בדיקות שאני אעשה במחשב שלי? אשמח לתשובה בנושא.

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  3. Started by pergola,

במחשב הישן הכל עבד לי טוב.. ועכשיו החלפתי מחשב ורק בחיבור בלי הראוטר דרך חייגן עובד לי האינטרנט אבל כשנאי מנסה להפעיל את האינטרנט דרך הראוטר האינטרנט לא עולה לי.. הראוטר הוא מחברת level 1 דגם wbr 3406tx מה אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  4. שלום, יש לי שני מחשבים מחוברים באלחוט לראוטר + שני מחשבים בחוט. במחשב אחד המחובר באלחוט החיבור לא יציב - מתנתק ומתחבר כל הזמן ככה שממש אי אפשר לגלוש. יש לציין ששני המחשבים המחוברים באלחוט נמצאים בערך באותו מרחק מהראוטר ולשניהם אותו כרטיס רשת: 7628 של אדימקס (זה עם ה-3 אנטנות) הראוטר הוא COMPEX NP27G יש למישהו רעיונות למה? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  5. שלום! יש לי בעיה מוזרה, התחילה לפני זמן יחסית רב, כאשר אני משחק במשחקים מרובי משתתפים, אפילו מייפל סטורי (שהוא משחק דו מימדי וללא הרבה אפקטים), יש לי בעיות של פינגים בשחקים, מגיע לכמעט 10,000 בד"כ, אך לעומת זאת כאשר אני לא במשחק הגלישה, הורדה ופינג לשרת של המשחק שלפני שניה עשה לי לאגים מטורפים יוצאים בסדר גמור, מקסימום 200 שזה נורמלי לשרת שנמצא בצד השני של העולם +-. אני לא יודע מה קורה, החלפתי מחשב לאחד חדש יותר כי חשבתי אולי הכרטיס רשת לא בסדר או שזה בגלל הטמפ' הגבוהה במארז, ואיתו גם החלפתי את המודם שלי למודם שעבד טוב 5 דקות לפני לשכנים שלי עם כל הכבלים שלו(מודם מאותו סוג ויצרן, אני חייב לציין, נראה בול אותו דבר)...אני מחובר דרך 012 מהירות חיבור של מגה וחצי... ולכל החכמי…

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  6. בכל אופן קרה לי גם במחשב הקודם עם מערכת הפעלה xp ועכשיו היא עשתה קאמבק במחשב החדש עם הvista . בכל פעם שאני מפעיל את המחשב או מאתחל אותו לוקח כמה דקות עד שהחייגן (מחובר דרך בזק גם כספק ) עולה (וגם חלק מהתוכנות ) , אני יודע שזו בעיה מוכרת ומשום מה לא מצאתי לה פתרון . חשוב לציין שבדקתי וירוסים כך שזה יורד מהפרק ( הרצתי Ad-Aware ודומיהם ) . מישהו שמע , נתקל בבעיה ויש לו תשובה ? תודה לעונים .

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  7. Started by gbguy,

שלום לכל הקהילה, בשבוע הבא, בעזרת ה', אני הולך לקנות ראוטר ל-3 מחשבים: 2 מחשבים בעל מערכת הפעלה ויסטה (אחד אולטימט, והשני הום פיריום) וה-3 הוא בעל מערכת הפעלה אקס.פי. עכשיו התשתית עובדת כך: 2 מחשבים בקומה העליונה בחדר הילדים. מחשב אחד בקומה למעטה בממד! אז אני צריך ראוטר טוב, מצידי לשלם עליו איזה 600 ש"ח אבל שיעבוד חלק. עכשיו אני רוצה גם לקנות את דונגל, מה כדאי לקנות? או שאין לזה מבחר גדול..? תודה רבה..

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  8. אני יתחיל בכך ששיש לי שני מערכות הפעלה יושבות זו לצד זו המערכת ההפעלה הראשונה היא אקס פי והשניה היא opensuse 10.2 עכשיו כשאני מפעיל את חלונות, התקשורת לראוטר פועל מצויין וכשאני עובד ללינוקס התקשורת כלל לא עובדת . אבל העניין ניפתר רק כאשר שאני עושה hard reset (כלומר מנתק את המחשב לחלוטין מהחשמל) . אם אני מפעיל את לינוקס ישר אחרי שעשיתי hard reset ,התקשורת עובדת. אבל אם אני מפעיל את חלונות (שבה התקשורת עובדת) וחוזר ללינוקס אז התקשורת עוד פעם לא עובדת. ניסיתי להתקין כרטיס רשת אחר אבל הוא עושה אותו דבר. יש למישהו פיתרון?

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  9. Started by KoM,

שלום אני מחפש תוכנה שתנטר לי תעבורת מידע ברשת מסוימת (התקנה בשרת), כולל איזשהו גראף מינימאלי לכל יום כדי לראות שעות האטה וכדוטמה, אשמח להמלצה מהירה וכדאי על משהו חינמי. 8)

10. לקראת רכישת ציוד לרשת LAN קטנה עם כרטיסי רשת של 1G - איזה בכל רשת וסוויטש לקנות כדי לנצל את כל היכולת של מהירות הכרטיסים במחשבים. - כמה MBPS עוברים בכל סוג כבל ?

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  11. Started by -Sky_Lord-,

לאחר תקרית עם אינטרנט זהב שלהם אני מנוי כבר בערך 10 שנים, החלטתי לעבור לספק אחר. אשמח לקבל המלצות לספקים אחרים. אני משתמש בADSL. אני גיימר אז חשוב לי פינגים נמוכים לאירופה. קצב העלאה סביר.

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  12. שלום לכם!!! ברשותי מחשב פנטיום 4 עם מערכת הפעלה win-xp בעברית. יש לי מודם של מתב (motorola). ספק האינטרנט שלי הוא netvision. לבעייה: 1.אז ככה מהמודם של מתב יוצא כבל של רשת אל המחשב שלי לכרטיס רשת שהוא מובנה בלוח. יש נורות דולקות גם במחשב וגם במודם. אבל הבעייה שאין אינטרנט הוא רושם לי קישוריות מוגבלת אוו חסרה. מה שעשיתי חיברתי את המודם עם חיבור usb והכל עבד מצויין. מה אתם חושבים הבעייה? האם התקנת win תסדר את הבעייה, כי היה לי מחשב גם עם בעייה כזאת והתקנתי את ה- windows מחדש ועבד לי מצויין. בתודה מראש בר לוי!!!

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  13. Started by shlomibandit,

יש לי אינטרנט 2 מגה .. בגלל שבזק לא מסוגלים לספק לי את המהירות 5 מגה (כניראה רחוק מהתשתית). לכן אני רוצה לעבור לכבלים במהירות 5 מגה.. הספק שלי הוא בזק בינלאומי.. הבעיה שיש לי רשת אלחוטית, ולפי מה שהבנתי מבזק הנתב שלי (eci 352+) הוא מתאים אך ורק לתשתית של בזק.. לכן אני צריך לרכוש נתב נוסף.. איזה נתב הכי מומלץ בטווח המחירים 200-300 +-? זה מספיק? הוא יהיה טוב בשבילי לרשת אלחוטית?או שצריך משהו בתקציב יותר יקר? לא מבין פשוט בנתבים.. ועוד שאלה .. יש לי מחשב אחד שהוא יהיה מחובר פיזית מהנתב.. עוד אחד נייד שיש לו כרטיס רשת אלחוטית אז זה לא יהיה בעיה.. ועוד מחשב שאני מחבר אותו דרך מתאם אלחוטי.. המתאם האלחוטי שיש לי שמחובר אלוטית לנתב שיש לי של בזק יתאים לנתב החדש? או שאני צריך לקנ…

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  14. Started by wooper,

הי אני מחובר ל012 בכבלים ללא חייגן בחיבור l2pt אני זוכר שבעבר התחברתי עם חייגן של החברה כאשר הכבל בין המחשב למודם היה מחובר(ללא הראוטר) משהו יכול להסיר לי איך אפשר להתחבר ככה ללא הראוטר אני רוצה לבדוק אם הראוטר דפוק

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  15. ^ אם אפשר לכוון אותי - זה יהיה נהדר . תודה .

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  16. Started by Dubek,

שלום. אני מנסה לחבר מחשב לרשת אלחוטית, והראוטר דורש ממני את ה- Mac Adress שלו. איך אני מוצא מהי ה"כתובת" הזו?

• 2 תגובות
    • 964 צפיות
  17. לא יודע אם זה המקום היו היום ניתוקים בגלישה... התקשרתי *6900 נותן מס' טלפון, הם לא מזהים נותן שם ושם משפחה, כנ"ל לא מזהים ת"ז, לא מזהים מספר הסידורי מהמודם, שוב לא מופיע אצלם לא הייתי שיכור או משהו כזה בינתיים האינטרנט חזר, והחלטתי לסיים את השיחה. יש למישהו מושג מה פשר העיניין?

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  18. שלום חברים, אני מעוניין לרכוש מספר דומיינים ואני מודה שאין לי ניסיון בזה ... האם תהליך ההרשמה האתר של איגוד האינטרנט הישראלי מצריך איזושהי הכנה מיוחדת מעבר לכרטיס אשראי ? האם אתר שעד לפני כמה חודשים היה בבעלות מישהו ולא חידשו את החוזה איתם מהווה אפשרות לקנות הדומיין ? (באתר של איגוד האינטרנט רשום שההסכם בוטל Domain not renewed. Being revoked) ויש איזה "דיל" למי שקונה כמה דומיינים ביחד ?? אפשר לקנות רק מהאתר של ארגון האינטרנט הישראלי ?? הפצצתי בשאלות מקווה שתפציצו בתגובות ... תודה חברים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Ethernet token ring isdn frame relay network satellite links leased lines אני צריך הגדרות קצרות וקולעות שאני גם יבין פחות או יותר כיצד היא פועלת תודה מראש

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  20. Started by vit123,

יש לי בעיה קניתי נתב אלחוטי וחיברתי אליו 2 מחשבים מחשב אחד דרך חיבור קווי ומחשב שני דרך כרטיס רשת אלחוטי יש לי אינטרנט דרך כבלים של ברק ואני רגיל להתחבר אליו דרך החייגן שלהם הבעיה שלי זה איך להגדיר את הנתב שיתחבר ללא החייגן הזה כלומר שהנתב יחייג ישירות לברק הנתב שלי זה TP-LINK WR542G אשמח מאוד אם תעזרו לי

• 2 תגובות
    • 3.3k צפיות
  21. כאשר אני מנסה בexplorer לפנות לאחד המחשבים שלי או כשאני סתם רוצה לדפדף ברשת הפנימית הכל כאילו נתקע. אני יודע בוודאות שרק מחשב אחד עושה את הבעיה, כי רק כשפונים אליו זה נתקע, ואם מדפדפים בכל הרשת אז נתקע רק כשהוא דלוק. יש למשיהו רעיון? ד"א מערכת ההפעלה היא XP Pro SP2

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  22. Started by DarkMoh,

אני מנוי ב-014 כספק ובזק כתשתית. החבילה שהזמנתי הייתה 5 מגה ביט, אחלה - לכמה חודשים זה עבד חלק ובלי נפילות. פתאום, לפני שבוע~ התחילו אצלי ניתוקים ונפילות בקו... הסבירו לי ש"התשתית שלנו רחוקה מדי מהמרכזיה, אבל נשלח טכנאי לראות מה אפשר לעשות". כשהטכנאי הגיע הוא הסביר "שאין סיכוי שמכרו לך 5 מגה, זה פשוט בלתי אפשרי פה.. 4 מגה זה גבולי". -"אז למה זה עבד כמה חודשים בלי ניתוקים?" "עבד .. ועכשיו לא עובד." העבירו אותי ל-4 מגה, גם זה נופל. ירדתי מ-5 מגה עד ל-2.5 מגה עכשיו, וזה עוד איכשהו יציב. שבוע הבא אני מתנתק ועובר להוט כתשתית, אמרו לי שאפשר להגיע אפילו ל-7 מגה אצלי. לעוד מישהו זה קרה עם בזק?

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  23. Started by pushel,

בבית שלי יש ראוטר עם רשת אלחוטית (2 מחשבים מחוברים אליה חוץ משלי) וקניתי מחשב חדש שאני צריך לקנות לו כרטיס רשת אלחוטי. הבנתי שעדיף לא USB אלא כזה שנכנס ללוח אם. השאלה שלי היא איזה כרטיס רשת לקנות ועל איזה פרמטרים להסתכל תודה

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  24. Started by iTK98,

ניתן למצוא את הכתבה פה. http://www.globes.co.il/serve/globes/docview.asp?did=1000272462&fid=598 בגדול אני לא יודע מה זה אומר לגבי משתמשים שכבר נרשמו לשירות. התביעה היא של בזק בין לאומי (לא של בזק) בכך שיש לנטויזן "מונופול" בהספקה של חיבור אינטרנט במהירות 7 מגה ביט, ואין אפשרות לספקיות אחרות לספק אינטרנט באותה מהירות דרך הוט. אז כנראה שהחיבור 7 מגה ביט עדיין לא יהיה זמין לנו - בקרוב.

25. היי יש לי ראוטר compex np27g ואני רוצה להגביל את המהירות אינטרנט של המחשב שמחובר קווית אפשר על ידי תוכנה או /שיש אפשרות בראוטר?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים