עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Rennen,

שלום רב! יש לי בבית 2 מחשבים המחוברים על ידי נתב רגיל (של D-Link, עם 4 יציאות), שאינו אלחוטי. באופן הזה יש לי רשת ביתית, ולכל המחשבים יש אינטרנט. אני מעוניין לחבר לרשת הזו את המחשב הנייד שלי באופן שהוא יתחבר בצורה אלחוטית. אני לא מעוניין להעיף את הנתב הישן, כי החיבור הקווי נוח ועובד מצויין עם שני המחשבים הקיימים. אני צריך עזרה איך אני עושה את זה, והאם זה בכלל אפשרי? האם אני יכול פשוט יכול לחבר את הנתב האלחוטי באחת היציאות של הנתב הקיים? תודה!

• 2 תגובות
    • 994 צפיות
  2. Started by redead,

אני מחובר בחילה של 4 מגה ומשום מה המחשב מוריד על 140 קיי גג וכאשר חיברתי את המודם ללפטופ קיבלתי את המהירות המקסימלית של 400+.. עכישו השאלה אם זה יכול להיות בעיית חומרה משהו כמו הכרטיס רשת שלא תומך במהירות או לא יודע מה? או שזה בעייה של איזה תוכנה שמתנגשת הורסת את החיבור? וירוסים ותולעים אין.. השמח לקבל תשובות שיעזרו בבעיה המציקה הזאת..

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  3. Started by arik100,

עדכון: מתכנן לקנות את הפריטים הבאים להקמה של הרשת בבית: http://www.mediagalaxy.co.il/rec/2513-100-מטר-כבל-רשת-CAT6-קשיח-מסוכך-FTP- http://www.mediagalaxy.co.il/rec/2374-פנל-תקשורת-CAT6-12-Ports-להתקנה-על-גבי-הקיר http://www.mediagalaxy.co.il/rec/596-שקע-גוויס-עם-חיבור-RJ45-מסוכך-CAT6-לסידרת-System-של-Gew - לכל שקע וכמובן כבלים מגשרים מALIEXPRESS יש לי לוחץ קרונה בבית האם פספסתי משהו? האם הייתם ממליצים על משהו אחר? תודה שלום מעוניין לחדש את הרשת רציתי לשאול מה מומלץ CAT גמיש או קשיח צינורות בתוך הבית כמובן מה היתרונות והחס…

4. Started by Blackend,

ובבכן...יש לי ראוטר אדימקס לפני שבוע בערך העלתי אותו מהמדף למטה על השולחן עצמו....מאז שמתי לב שהוא עושה רעש שהולך ומתגבר בזמן מאמץ והעברת נתונים מהירה יותר. אני לא שמתי לב לשאע הזה קודם (זה נשמע כמו רעש רע והדרך הטובה ביותר לתאר אותו כמה שזה נשמע מטומטם זה רעש של זרם חשמלי כזה שלא עובר כמו שצריך) אם מישהו יכול להגיד מה יכול לגרום לרעש הזה או לדעת עם כדאי להחליך את הראוטר אני אשמח בתודה מראש דניאל!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by No_Man,

לאחר פירמוט המחשב שהיה לקוח ברשת ICS מה אני צריך להגדיר ? קראתי איפה שהוא . . . שאני צריך להביא IP פנימי, ידני (192.168.0.2 כי המחשב המארח הוגדרו לו IP פנימי של 192.168.0.1) ואז לרשום את המחשב המארח (ה"שרת") כ-Deafult G.W (שוב 192.168.0.1) וזהו . . . ? זה בטוח יעבוד ? לא צריך כלום ? ספק: בזק. תשתית: HOT. האם זה אומר שהחיבור יהיה אוטומטי ואני יצטרך רק לערוך או שני יצטרך "התקשרות חדשה". תודה.

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  6. Started by TheJocker,

מישהו אולי יכול לעזור לי ולהגיד לי מה קורה כשעושים "התחל"- "הפעלה" - cmd, : ipconfig /release ואז enter ipconfig /renew ואז enter ipconfig /flushdns ואז enter כאילו מה זה עושה למה זה תורם?

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  7. היי אני מנוי לאנטרנט כבר כמה שנים טובות עם חברת ברק&נטוויזיוון וכול השנים איתם היו לי ניתוקים באנטרנט נורת הADSL מהבהבת וכבר שלחו אינספור פעמים טכנאים שלא פתרו תבעיה מה נשאר עוד לעשות? בתודה מראש

8. הראוטר: http://www.bjorn3d.com/read.php?cID=713 התייאשתי כבר שנה אני מנסה למצוא את האייפי שלו... תודה!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אוקי נתחיל מכך שכבר החלפתי 3 פעמים את הראוטר בשנה אחת, פעם אחת כי לא משנה מה הוא לא רצה לעבור את המהירות 12MB פתאום בלי שינוי ובלי הגדרה מסויימת. אחרי זה קיבלתי ראוטר שהיציאה LAN 3 לא עבדה אז החלפתי גם אותו, ועכשיו פעם שלישית אני צריך להחליף עקב בעיה ראשונה שחזרה על עצמה הראוטר לא רוצה לעבור את ה 13-14MB ואני ב 16MB. מבדיקה ללא ראוטר מוריד תקין, מבדיקה שהראוטר מכוון על DYNAMIC IP ואני מתחבר דרך החייגן של הוינדוס זה תקין. כלומר משהו לא בסדר עם המעבד או החייגן הפנימי של הראוטר. לי כבר די נמאס וגם בכללי יש איטיות כללית תמיד עם הנתב הזה, אני מחפש חברה עמידה חזקה או ראוטר שיחזיק הכל בכל זמן. הדגמים ששמתי לב שקיימים כרגע הם Linksys E3000 Wireless-N Router - Simultaneous 2.4 GH…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by guy_yeffet,

שלום רב, יש ברשותי אקסס פוינט של חברת tp-link/ משום מה מכשירי האייפון והאייפד שברשותי לא מצליחים להתחבר לרשת למרות שהם מזהים אותה בעוצמה מלאה. מה יכולה להיות הבעיה? מיותר לציין שמחשבים ניידים שברשותי מצליחים להתחבר לרשת ללא כל בעיה. שיניתי צ'אנלים ואת שם הרשת וזה לא עזר. תודה מראש

11. שלום לכם יש לי תופעה מוזרה במהירות הגלישה המחשב נייד DELL הנתב 3COM מדובר באיטיות באלחוטי,אני יושב כל יום עם המחשב בחוץ ליד הכניסה הנתב בחדר קומה שנייה (לא ממ"ד ) הנתב באותו מיקום ואני כל יום יושב עם המחשב בדיוק באותו מיקום מה שקורה שהגלישה באינטרנט איטית מאוד בין אתרים ובדקתי גם הורדת קובץ להמחשת הגלישה מא.זהב אז יש 30 KB ושאר המחשבים כבויים עקבתי אחר העניין הרבה זמן וגיליתי שאם עכשיו אני עושה RESTART לנתב המהירות גלישה חוזרת להיות תקינה ומהירה 190 KB לפי מהירות שאני מנוי 1.5 MB אז ככה זה יעבוד כמה שעות ללא בעייה אבל אחרי שאני מכבה לילה טוב ובא למחרת שוב אותו בעייה עד שאני עושה RESTART איפה בעייה? מישהו יכול להגיד לי .........

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  12. Started by Phezex,

אני מנסה לפתוח את הפורט 6112 ואני לא מצליח ניסיתי בכל דרך אפשרית גם דרך האשף של הראוטר שעושה את זה לבד וגם ידנית.. גם אין לי שום פיירוול במחשב חוץ משל הוינדוס וכיביתי אותו גם. הינה תמונה: http://img139.imageshack.us/img139/1669/31560942tm9.jpg עשיתי מאפיינים על ה local area connection ורשום שם או 10.0.0.138 או 10.0.0.2 או 255.0.0.0 ניסיתי את שלושתם וגם לא עובד

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  13. Started by Mesatla,

בזק בינלאומי על תשתית בזק 5מגה ביט. (ניתוב חבילה רגילה וגיימר) בדקתי על שרתי משחק, הורדה, אתרים, שיתוף קבצים ועוד. ומה שניתן להסיק הוא שהם מנתבים את המשתמשים הרגילים בדרך הכי מזוויעה שיש והתוצאה היא פינגים גבוהים ומהירות הורדה נמוכה ביותר. חשוב לי לציין שעל פי בזק פינג תקין לאירופה הוא עד 340. (חהחה, זה מה שנאמר לי בשיחה עם התמיכה שלהם לפני שקניתי "גיימר") גועל נפש.

• 2 תגובות
    • 923 צפיות
  14. שלום לכולם אני בתהליך של בניית בית חדש ורשתתי את כל הבית בכבל קטגוריה 7 השאלה המתבקשת, איזה אביזרי קצה (קונקטורים ושקעים שבתוך הגיר שמותאמים לקופסאות גוויס ) מבחינת סוג ואיפה אני מוצא אותם אשמח לקישורים בתודה מראש

15. http://www.nfc.co.il/Archive/001-D-127130-00.html?tag=13-49-47 :-X

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  16. Started by NiL,

שלום, אני מחובר במהירות 1.5M אבל בשבועות האחרונים הגלישה ממש איטית, בדקתי בspeed test וגם באתר של בזק והמהירות היא בערך 0.5M והפינגים על הפנים בסביבות ה700 ויותר לחו"ל ומעל 250 בארץ. העניין הוא שזה קורה רק כשאני מחובר דרך הראוטר, אם אני מתחבר ישירות למודם אז המהירות בסדר גמור, הראוטר הוא TP-LINKwr641g. יש למישהו רעיון מה הבעיה? יכול להיות שהראוטר נדפק? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. ראוטר TP-Link WR841ND מודם תומפסון חיבור הוט/נטוזי'ן חיבור שעבד עד לא מזמן, בגלל תקלה אזורית, ביקשו לחבר את המודם ישירות למחשב, ברגע שעבד אמרו שהכל בסדר וזהו. כאשר ניסינו לחבר את הראוטר שוב הוא מוגדר על Dynamic IP ולא מצליח לקבל כתובת מהמודם. החיבור דרך המחשב עדיין עובד. עשינו איפוס למודם, הגדרות רשת אלחוטית מחדש וכלום לא עוזר. הנורות בשני המכשירים דולקות כמו שצריך. אני קורא משהו על Clear Hosts במודם, האם זה משהו הגיוני ורק התמיכה של הוט יכולה לבצע? אני מאוד אשמח לדעת אם זה משהו שאפשר לעשות בעצמי בשניה במקום לחכות להם עוד שעה על הקו.

• 2 תגובות
    • 4.8k צפיות
  18. טוב אז ככה אני כבר בערך 4 שנים עם הRTA770W שנקנה מבזק אז. כיום מחוברים אצלי מחשב נייח חוטית, 2 ניידים ופלייסטישן 3 אלחוטית. עכשיו הראוטר הזה כנראה ראוטר-מודם כי לא מחובר לי שום מודם חוץ ממנו. הראוטר יחסית דגם לא רע, לא עשה יותר מידי בעיות, אבל הוא איטי מדי ויש לו טווח קטן מידי. אני ראוטר עם טווח קליטה גדול-בית 2 קומות, שלא יהיה תקיעות או איטיות כאשר יש עומס של 3 מחשבים נגיד, ושיהיה לו כניסת USB על מנת שאני יוכל לחבר דיסק קשיח חיצוני בשביל רשת ביתית. יש לכם המלצות?

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  19. Started by dror_gh,

שלום לכם. רכשתי ראוטר חדש EA8500 של linksys ועכשיו אני רוצה להגדיר אותו כראוטר ואת הWD9970 של TP-Link כ- bridge אתמול הסתבכתי עם זה המון ואיכשהו (אני עד עכשיו לא מבין איך פתאום זה כן הצליח) בסוף הצלחתי. ואז כעבור כמה שעות שוב כלום לא עובד. לא אינטרנט, לא גישה לממשק, של אף אחד מהראוטרים שציינתי. פשוט כלום. אז הגיע הזמן שאבין איך באמת זה אמור לעבוד ואשמח לעזרתכם. חשוב לציין יש לי גם switch אז אשמח לדעת: 1. איך אני מחבר (פיזית) בין הראוטר למודם? איך ביניהם לסוויץ? 2. כדי ששוב תהיה לי גישה לממשקים אני די משוכנע שאצטרך לעשות להם reset ואז ילכו כל ההגדרות. האם יש צורך לדעת משהו לגבי כתובות שיהיו לכל אחד מהם? אם הראוטר יהיה לדוגמה 192.168.1.1 אז מה אמור להיו…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אדימקס - http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=469945 level one - http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=472975 עם אדימקס יש לי נסיון טוב עם נתב אלחוטי משולב עם מודם ADSL עכשיו אני מחובר לכבלים שני הנתבים באלה בטכנולוגיית MIMO (בין המחשבים תפריד קומה אחת), האדימקס עולה כ-100 שקל יותר איזה עדיף? למי יש נסיון טוב/רע עם אחת החברות הללו?

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  21. Started by Boo,

אני יודע שאקווהנט היא לא חברת האינטרנט הידועה והמועדפת בישראל, אבל הם מציעים ADSL של 1.5 מגה-ביט הורדה ו96 קילו-ביט העלאה רק ב17$ לחודש, ואני, שמשלם לנטוויז'ן 19$ על חיבור 56K לא יודע מה להחליט. כך או כך, אני לא תופס את הקאץ'. עזרה בבקשה.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by Cyber M@N,

יש לי אינטרנט מהיר{ADSL}אבל בכל הנוגע להורדות הוא מוריד לאט שמעתי שהוא אמור להוריד 60 קילובייט לשניה במקום זאת הוא מוריד לי 8 קילובייט ולפעמים 12..... חברים שלי אמרו שיכול להיות שהמכשיר דפוק אבל לא נראה לי בגלל שבהתחלה הוא הוריד מהר מה הסיבה לכך???

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. עריכה: הבעיה נפתרה, נא לראות למטה את הפתרון. כל מי שמכם משתמש ב-ZONEALARM או KASPERSKY ANTIVIRUS ובמקרה גם משתמש בתוסף DOWNLOADHELPER לפיירפוקס, כנראה יתקל בבעיה הזו ===================================== אתם רוצים להגיד לי שלבזק בינלאומי יש בעיה ספציפית עם הקשר לשרתים של יוטיוב????? אני לא יודע אם זה קשור - אבל במשך כבר יותר משנה לדעתי - לפעמים קורה שיוטיוב פשוט "נתקע" -- כלומר - יכול להיות שבמשך זמן רצוף וארוך הוא יעבוד חלק (יוריד סרטונים מהר, אפילו במקביל וכו'), וגם HD אני אראה בלי בעיה, אבל אז פתאום מגיע "קיפאון" -- ואפילו העמודים עצמם לא טוענים (בלי שום קשר לסרטון). דהיינו אני יכול לפתוח עוד ועוד טאבים שיטענו כתובת ביוטיוב - ואני לא אראה כלום על המסך, אין שום RESPONSE…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Kukishin,

תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. שכן שלי ביקש ממני שאאפשר לו לגלוש עם הסמארט שלו דרך הנתב שלי. אמרתי לו שאין בעיה אבל הוא לא מצליח. אני מניח שיש לי firewall עם הנתב. הנתב שלי הוא D Link 2650u. השאלה שלי איך ומה אני עושה. כדי שהוא יוכל לגלוש אשמח לתשובה כי הוא אחלה שכן, ואני גם חייב לו כסף (זה שווה כמה נקודות לא? אולי הוא יוותר לי על הכסף)

• 2 תגובות
    • 892 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.