רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
-
מה קורה חבר'ה? אני מתחיל ללמוד עם שותף בקרוב, ואנחנו מחפשים ראוטר אלחוטי שיהיה טוב גם למשחקים וגם לאינטרנט חברים שלי המליצו על 3COM - יש הצעות אחרות? או איזה דגמים לקחת? בעקרון הראוטר יהיה במטבח או בסלון, ואנחנו צריכים שהוא יגיע גם לחדרים באיכות טובה. יש הצעות?
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
כשקיבלתי את הראוטר ופתחתי לו פורטים הכל היה בסדר האימיול רץ על high id ויכלתי גם לארח בפיפא ופתאום יום אחד האימיול על low id וגם לא יכלתי לארח בפיפא וכשניכנסתי להגדרות של הראוטר ראיתי שהפורטים עדיין מוגדרים והכל אמור להיות בסדר... אז חשבתי אולי זה בעיה עם הפיירוול של ה SP2 אבל כשכיביתי אותו הבעיה עדיין נשארה ניסיתי גם לשנות את הפורטים של האימיול ולשים אותם גם בראוטר אבל גם לא עבד וגם ניסיתי לנתק את הראוטר מהחשמל בתקווה שיעזור ולא ממש עזר.... מקווה שיש למישהו פתרון ותודה רבה לעוזרים !!! (תמיד אני והבעיות המוזרות האלה חח)
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום, אתמול התקנתי נתב/מודם אלחוטי של בזק (סימנס SL2-141), ומאז אני חווה בעיות עם העכבר שלי - LOGITECH MX REVOLUTION. הייתכן קשר? הנה עוד פרטים: הנתב אמנם אלחוטי, אך אני מחובר רק באופן חוטי (שני מחשבים). הפעלתי את הרשת האלחוטית. מידי פעם אני מתחבר עם הפלאפון. מה שקורה כעת הוא שהעכבר לפעמים נתקע ומשתחרר ולפעמים נתקע ולא משתחרר. ודבר מוזר נוסף הוא ששלושה כפתורים בעכבר עובדים ושלושה לא עובדים, לא משנה למה אני מכנת אותם. לגבי הנתב, שם רשת מוסתר, הצפנת WEP פועלת, ו MAC גם כן. רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
טוב אחריי חצי שנה של ריסטארטים4 פעמים בשבוע בויסטה (TCPIP.SYS) הארור אין פיתרון אלה להחליף כרטיס אני משתמש בכרטיס המובנה של הלוח dq6 גיגבייט וכנראה הוא לא עומד בעומס הטורנט.. הבעיה היחידה בלוח הזה שאין לי מקומות פנויים בסלוטים חוץ מ pcie אז מה כדאי לקנות? זה? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_221_1801&products_id=18262 או זה http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=220_221_2096 תודה
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
יש לי מחשב אחד עם XP ואחד עם VISTA אני יכול לעשות בינהם שיתוף עם ICS? כמו במדריך שבדביק?
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שמונעת ממני לרשום את שם המשתמש והססמא של ספק האינטרנט שלי במאפיינים של הראוטר האלחוטי של 3com שרכשתי. שם המשתמש מכיל # והראוטר כנראה לא מבסוט מזה. שאלתי היא, האם אוכל לחבר את המודם ישירות למחשב ראשי, לחבר את שאר המחשבים שלי דרך הראוטר האלחוטי, ועדיין לחלוק אינטרנט עם שאר המחשבים, למרות שהמודם ADSL אינו מחובר ישירות לראוטר? אני בעצם שואל האם אפשר לבצע דבר הדומה למה שעושים כשמחברים שני מחשבים באמצעות כבל מוצלב, והמחשב המשני מקבל אינטרנט מהמחשב הראשי שמחובר ישירות למודם. תודה. עריכה: שאלה נוספת: האם יש ממש בשמועה שבכדי לחבר מודם של בזק לנתב אלחוטי, אני צריך להמיר את המודם לנתב? (הנחיות בדף היצרן של המודם?)
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-
-
איזה סוג כרטיס רשת אלחוטי אמין ויציב יותר, PCI או USB? ואיך הנתב הזה: Edimax BR6204WG הוא אמור לשמש לרשת ביתית בין שלושה חדשים באותה קומה, 15 מטר בערך, הוא מתאים?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, שמתי לב שבזמן האחרון המהירות הורדה במחשב הנייד דרך ראוטר Linksys WRT54GL נמוכה מהרגיל . באינטרנט 3 מגה - 250 קילו בייט לשנייה כששום תוכנה לא פועלת ברקע. שום מחשב אחר יותר לא מחובר לראוטר,רק המחשב הנייד בווירלס. כשחיברתי את המודם ישירות למחשב הנייד והגדרתי חייגן אז המהירות של ההורדה עלתה ל 390 . מכאן: הבעיה בראוטר. מה אפשר לעשות? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב הנייד שלי הוא יחסית ישן ולכן אין לו כרטיס רשת אלחוטי. אני מתלבט איזה סוג של כרטיס לקנות : PCMCIA - הנפוץ שבולט החוצה מהמחשב MINI PCI - פחות נפוץ אבל אינו בולט מהמחשב. אשמח לקבל המלצות והעדפות לכרטיסי רשת מהאתר TMS בו קיימים שני סוגי הכרטיסים.
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
ברצוני לקנות ראוטר חדש שיתאים לכבלים, משהו משתלם ולא יקר מדי. (סביבות 200-300 ש"ח) ורצוי שלא ישרף ושיעבוד נון סטופ כי נשרפו לי כבר 2 ראוטרים. :'( (נראה לי יותר ביש מזל)
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
יש לי 1.5M בכבלים ואני מוריד סבבה אך הUPLOAD נמוך. 13KBS במקום 16KBS. הנה תמונה של האותות שהמודם מקבל. איך זה אצלכם? אולי הסיגנל שלי נמוך מידי? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
יש לי שתי מחשבים בבית, שתיהם קולטים אחד את השני. במחשב שלי אני יכול לראות את הקבצים של המחשב השני שהוא משתף אבל הוא לא יכול לראות את הקבצים שאני משתף. הוא אומר שיש בעיה בהרשאות. שתי המחשבים על מצב אדמיניסטור וניסיתי מלא דברים ושום דבר לא מצליח. את המדפסת איכשהו הצלחתי להתקין עם הדיסק והצלחתי לשתף בין שתי המחשבים אבל הדרך היחידה שהצלחתי לקמבן להעברת קבצים זה להעביר להארד דיסק של המחשב השני, ואם אני רוצה להעביר קבצים גדולים זה יכול לקחת זמן.. מה עוד אני יכול לעשות כדי שאני יוכל לשתף קבצים דרך ה"שיתוף" במאפיינים של קבצים..?
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
מחובר בתשתית ADSL. האם מישהו יכול לרשום לי איך אני מגדיר את המודם שיתחבר לבד לאינטרנט עם עליית המחשב. יש לי שני מחשבים שמחוברים ב-switch ואני רוצה לגלוש בשניהם בו זמנית. תודה
-
- 2 תגובות
- 8.6k צפיות
-
-
אני עובד באזור תעשייה בקיסריה, בשמירה במקום העבודה אני קולט רק רשתות מאובטחות באזור תעשיה יש גם רשתות ציבוריות, אבל אני לא מצליח לקלוט אותם מהעבודה אני חייב אינטרנט גם בעבודה כמה עולה חיבור לאינטרנט אלחוטי? או שאולי יש אופציות אחרות? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 935 צפיות
-
-
האם תהיה קליטה בין שני מחשבים, שנמצאים בשני בתים שונים (קרקע), הבתים במרחק של כ-30 מטר? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה בנוגע לרשת אלחוטית, יש לי מחשב נישא לנובו3000 C100 עם כרטיס אלחוטי מובנה של אינטל, בזמן האחרון איני מצליח להתחבר לשום רשת אלחוטית שהתחברתי אליה בעבר. לא מצליח לקבל כתובת מה-DHCP וזה גם מה שמציג יומן האירועים, וגם לאחר שקבעתי כתובת סטטית אני מחובר אבל לשום מקום, לא מצליח להגיע לשום כונן רשת או אובייקטים אחרים ברשתות שונות, ניסיתי לבצע ping לכל מיני כתובות באותה רשת גם לאחר שקבעתי את הכתובת סטטית ונאדה. עשיתי פינג לוקלי 127.0.0.1 והכל נראה תקין בכרטיס האלחוטי לפחות. יכול להיות שמשהו עם הגדרות הפרוטוקולים בווינדוס התחבש לי לכן הסרתי והתקנתי מחדש אך ללא עזרה. please HELP תנקס.
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב נייד עם כרטיס רשת אלחוטי, מחובר לאינטרנט ע"י ראווטר אלחוטי שמחובר למחשב המרכזי. במידה ויש ניתוק פתאומי ברשת שלי, המחשב מתחבר אוטומטית לרשת אחרת של השכנים שאיננה מאובטחת. שאלתי היא איך גורמים למחשב להישאר ברשת שלי גם כשיש ניתוק/ תקלה? בזמן שיש תקלה ברשת שהמחשב הנייד לא יקבל אינטרנט כלל עד שהתקלה תתוקן ולא יעבור לרשת של השכנים. מערכת ההפעלה היא XP בעברית. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני דיי מסתבך עם זה.. זה הולך ככה, יש מחשב א' שהוא רץ עם ויסטה ואליו מחובר מודם USB עם חייגן, יש מחשב ב' שהוא רץ עם XP והוא צריך לקבל את החיבור של מחשב א' (ICS) שני המחשבים מחוברים עם כבל רשת דרך כרטיסי הרשת שלהם, ללא התערבות של צד ג', ראוטר.. עכשיו אני מנסה להגדיר ואני לא מצליח כאילו שאני נתקע באיזה קטע...! מדובר בחיבור VPN של כבלים ב 013 שמחובר למחשב עם הויסטה.. מישהו יודע איך אני גורם לזה לעבוד? תודה מראש,
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
קניתי מחשב לחדש לבית ואני מחבר אותו דרך ראוטר לרשת הביתית החיבור רשת הוא OB ואני מקצה לו IP לפי ה MAC איך אני יודע את ה MAC של חיבור OB? תודה.
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי תופעה מוזרה במהירות הגלישה המחשב נייד DELL הנתב 3COM מדובר באיטיות באלחוטי,אני יושב כל יום עם המחשב בחוץ ליד הכניסה הנתב בחדר קומה שנייה (לא ממ"ד ) הנתב באותו מיקום ואני כל יום יושב עם המחשב בדיוק באותו מיקום מה שקורה שהגלישה באינטרנט איטית מאוד בין אתרים ובדקתי גם הורדת קובץ להמחשת הגלישה מא.זהב אז יש 30 KB ושאר המחשבים כבויים עקבתי אחר העניין הרבה זמן וגיליתי שאם עכשיו אני עושה RESTART לנתב המהירות גלישה חוזרת להיות תקינה ומהירה 190 KB לפי מהירות שאני מנוי 1.5 MB אז ככה זה יעבוד כמה שעות ללא בעייה אבל אחרי שאני מכבה לילה טוב ובא למחרת שוב אותו בעייה עד שאני עושה RESTART איפה בעייה? מישהו יכול להגיד לי .........
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
עוד לא התקנתי אף פעם נתב מבקש עזרא איך מתחילים איך חוסמים ממחשבים אחרים גישה הגדרות ו........ תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום. יש לי בבית שני מחשבים: נייד ונייח. בנייח יש את החיבור לאינטרנט ואני מעונין לחלוק אותו עם הנייד. הבנתי שאני צריך לקנות כרטיס PCMCIA למחשב הנייד ולקנות נתב (ראוטר) עד פה נכון? זה חשוב לי מאוד לדעת לפני שאני יקנה את הכרטיס והנתב
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
יש לי כרטיס של ABIT (כן כן, זכיתי בהגרלה). איך אני עושה הארכה לאנטנה. הכבל המובנה רק 1מטר וזה כלום. תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מדפסת אשר מחוברת למחשב אחד בUSB במחשב השני אני רואה אותה אבל כשאני רוצה להתחבר הוא אומר לי שצריך דרייבר, הורדתי את הדרייבר ועדיין הוא אומר לי שהדרייבר לא מתאים למדפסת שיש, כמו כן חיברתי ישירות את המדפסת למחשב ואז הוא כן מזהה ואתה, אבל גם אח"כ הוא שוב אומר לי שאין לו את הדרייבר וגם כשאני מפנה אותו לדרייבר הוא אומר שזה לא הדרייבר הנכון אוןףףףףףףףףףףףףף מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-