רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
אחרי שהתיאשתי מניתוקים אין סופיים של שני ראוטירם חדשים של D-LINK 2760U אני צריך להחליט מה לקחת NETGEAR VVG2000 or DGN834 http://www.bezeq.co.il/support/Pages/Bnet.aspx מה דעתכם? מה לבקש?
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש סוויץ כדי לשטף כמה מחשבים ברשת שלי יש לי שאלה, אני צריך להגדיר את הסוויץ עם אני עובד עם שרת DHCP? כמה עולה בערך אחד פשוט?
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
איך הוא לADSL? מישהו השתמש בזה קצת? תוכלו לספר קצת חוויות? כדאי לשים בו dd-wrt? תודה
-
- 17 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
יש לי רשת פשוטה ADSL 4 מגה באנדל 013 נטויזן AZTECH600E שמוגדר כראוטר עם חייגן PPOE משתף עם סוויטש EDIMAX 8 פורטים מחשב ראשי VISTA פרימיום [צירפתי תמונה של ה IPCONFIG ALL שלו] מחשב שני XP פרו מתחבר כבל ישירות לסוויטש, [ Windows IP Configuration Host Name . . . . . . . . . . . . : winxpsp3 Primary Dns Suffix . . . . . . . : Node Type . . . . . . . . . . . . : Unknown IP Routing Enabled. . . . . . . . : No WINS Proxy Enabled. . . . . . . . : No Ethernet adapter Local Area Connection: Connection-specific DNS Suffix . : Description . . . . . . . . . . . : Intel® PRO/100 VE Network Connecti on Physical Address. . . . . . . . . : Dhcp Enabled.…
-
- 18 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
הראוטר הנוכחי שלי EDIMAX כנראה הפסיק לעבוד לגמרי אחרי 4 שנים, רב האתרים לא עובדים איתו והוא בקושי גולש.. ניסיתי לדבר עם הספקית והתשתית ולא הצליחו לסדר, אמרו שכנראה הראוטר הלך.. כדאי להזמין ראוטר חדש מהוט? איזה ראוטר הם יציעו לי? ואם לא, כדאי לי לקנות באופן פרטי? יש לי 12 מגה.
-
- 25 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרגע ראוטר של D-Link, דגם DSL-604+, ומשום שהוא עובד בטכנולוגית שידור ישנה (B ולא G) אז אני לא מצליח לעשות streaming ל-Playstation 3 בסלון. הסרט נתקע כל 2 שניות.... למרות שיש קליטה של בערך 50%, אני יותר חושב שמה שמשפיע זה מהירות הנתב (כי זה סרט באיכות Blu Ray, כ-5 ג'יגה). האם מישהו יכול להמליץ על נתב העובד בטכנולוגית G, הכולל מודם ADSL (ככה שלא צריך לקנות מודם ADSL חיצוני ולחבר את שניהם ביחד)? אין ממש הגבלת תקציב. תודה לעוזרים, גיא
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אני לוחץ connect זה מתחבר.אני לא עושה כלום אבל הsent גודל במהירות ל 22,000 ואז הוא גודל קצת וזה קורה מבלי שאני עושה משהוא שקשור להורדה או משהוא למה זה ככה? אחרי שזה מחובר 2 דקות זה עולה בקצב איטי +20 +20 +20...
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום.! האם הנתב האלחוטי של בזק 6740U H1 יכול לעבוד בתור נתב עם HOTBOX (לאחר הפיכתו למודם)...!? הרעיון המרכזי שההוטבוקס פשוט אחד הראוטרים הכי מזעזעים שנתקלתי בהם... יותר מידי תקלות ונפילות רשת WIRELESS שבאה והולכת... תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
על איזה ראוטר/נתב אתם ממליצים? יש לי תשתית של הוט וספק של 015 אינטרנט זהב אני בינתיים על 1.5 אבל אני יגביר לי 3 עוד איזה שבוע איזה נתב//ראוטר כדאי? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
אני מנסה לחבר מחשב נייד לראוטר (שמחובר למודם, שמחובר לקו טלפון), הראוטר הוא של 3COM, הבעיה היא שאני לא מצליח לחבר את בראוטר עצמו לאינטרנט (אני חושב). הצלחתי ליצור את החיבור בין המחשב לראוטר אבל לא הצלחתי להתחבר לאינטרנט דרכו. לראוטר מאחורה מחובר רק המודם (שכמו שאמרתי מחובר לקו טלפון) ובקשר אלחוטי אני מנסה לחבר אותו למחשב הנייד בלבד. מישהו יכול לשלוח אותי לאיזה מדריך או להגיב פה, אני אשמח. תודה מראש, דור לוי
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
יש ברשותי 2 נתבים:: 1. מודם נתב משולב של בזק 2. נתב פרטי שרכשתי (אינו מודם) כרגע המצב הוא כזה: נתב 1 מוגדר על Bridge נתב 1 משדר SSID אך לא מציג אותה נתב 1 לא מאפשר DHCP נתב 2 מוגדר על PPPoE נתב 2 משדר SSID ומציג אותה נתב 2 מאפשר DHCP התקשורת בין הנתבים באלחוטי (אין שום כבל שמחובר לנתב 1) כאשר מתחברים אלחוטי לנתב 2 - יש קישוריות לאינטרנט כך שנכון לעכשיו, ה-AP עובד. עכשיו העיניין הוא כזה, הנתבים נמצאים בקומות שונות, כאשר בקומה התחתונה נמצא נתב 1 ובקומה העליונה נמצא נתב 2. בקומה העליונה יש קליטה טובה ובקומה התחתונה הקליטה לא משהו. מה שעשיתי זה אפשרתי לנתב 1 להציג את ה-SSID שהוא משדר והחלה לה בעייה... מכיוון שנתב 1 אינו מאפשר DHCP אני מקבל APIPA, אך לא ויתרתי וניסיתי להתחכם ק…
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
יש לי את ה DLINK DI-604 ומאותו יום שקניתי אותו אני עובר רק סיוטים (ניתוקים,דפים שהוא לא מעלה וכו...) אני משתמש בכבלים ולאחר הקנייה רק התברר לי שיש לנתב הזה לא מעט בעיות עם הכבלים. היום אחרי כמה ימים שניסיתי קושחה חדשה (שהיא גרמה לי לזחול באינטרנט),עשיתי Downgrade לגירסת קושחה יותר ישנה (בפורום של DLINK אמרו שאפשרי לעשות Downgrade),חיכיתי וחיכיתי בקיצר העידכון נכשל ועכשיו אין לי גישה לקונפיגורציה של הנתב. ניסיתי לעשות לו ריסט (בעזרת סיכה מאחורה),להוציא מהשקע.....כלום! הוא לא מצליח לתת לי כתובת DHCP. אולי למישהו יש רעיון איך לסדר את זה? (בפורום התמיכה של DLINK הם שרוטים לא יודעים כלום נשבע לכם). אם אני לא יצליח לסדר את זה,מישהו יכול להמליץ לי על נתב טוב (טוב זה נתב שמיועד ל…
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי ראוטר\מודם (לא יודע בדיוק מה זה) מאנלימיטד של חברת ZTE דגם zxhn h198a-il ואני רוצה לעבור לאנטרנט של פרטנר שזה תשתית בזק עכשיו לראוטר יש חיבור כניסה של כבל רשת ורשום WAN הוא יתאים לתשתית בזק? יש לו גם מודם מובנה? אני צריך פשוט לקנות מתאם מכבל של טלפון (DSL) לכבל רשת וזה יעבוד? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 4k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס רשת אלחוטי בתקן n נייד, שהוא גם משדר וגם קולט במהירות של 300Mb, עד עכשיו קניתי שתי כרטיסים שהיו אמורים להיותשל 300Mb אבל בפועל הם שדרו על 150 וקלטו על 300, ובלחיצה על הכרטיס רשת(ב-win( כתוב לי שהחיבור הוא 150Mb אתם מכירים כרטיס(מנסיון) שהוא גם משדר וגם קולט על 300Mb, והעברת קבצים איתו הייתה מעל 15MB בתנאים אופטימלים??
-
- 14 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
הכיצד? מה ההיטרונות ומה החסרנות נגד הכבל רשת הרגיל? או שלא שווה להיתעסק בזה בכלל?
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום עד לא מזמן השתמשתי במודם של netgear (תקן N מסוג vdsl). בגלל בעיה החלפתי למודם הזה: http://www.bezeq.co.il/Lists/DocumentLibraryInDocumentGalleryList/115139_D-Link_N_6740_manual.pdf מאז ההחלפה ה-utorrent מקרטע ולא ממש מוריד. כנראה בעי של פורטים, דבר שאני רחוק מלהבין בו. למישהו יש מושג איך אפשר לסדר את התקלה? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום חברה, יש לי ראוטר מדגם edimax br6204wg. קצב העברה בין 2 מחשבים שמחוברים קווית לאותו ראוטר נע בן 1.5 ל 2 מ'. זה נשמע לי מאוד איטי להעברה קווית, כמה אמור להיות קצב העברה ממוצע? :s05:
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
- 14 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
פתחתי פורטים בביטורנט ורציתי לדעת: האם זוהי פירצת אבטחה גדולה? אם מישהו סורק פורטים פתוחים ומגלה את הפורט הזה אז הוא יכול לשלוח לי דברים זדוניים למחשב, או שלמחשב יש דרך לדעת שהפקטות שמגיעות מיועדות לביטורנט, ולהיפטר מאלו שלא? ואם אכן בקלות ניתן לשלוח דברים זדוניים, איך זה שלא שומעים על מלא פריצות כל הזמן למחשבים פרטיים? זה נשמע פגם אבטחה בסיסי...
-
- 4 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש את הראוטר TP-Link Archer C7 בגרסה 4 או 5. מישהו יודע האם ניתן לרכוש אותו בארץ? אם כן אז איפה? אם לא, האם ידוע מתי יהיה ניתן לרכוש אותו בארץ? תודה מראש לעונים!
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי בעיות קליטה בבית.(2 קומות) האקסס פוינט שברשותי חדל מלפעול. הבאתי ראוטר של נט גיר מדגם 2200 ונאמר לי כי ניתן להופכו לנקודת גישה. האם למישהו יש הסבר מפורט כיצד עושים זאת?(בבקשה אל תפנו אותי לאתר של netchief כי לצערי זה לא מובן) *הראוטר הראשי שלי הינו הוטבוקס של חברת הוט. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מה שלומכם? אוקי אז ככה זה הסיפור: קניתי לי מחשב חדש. את המחשב הישן שלי נתתי במתנה לקרוב משפחה ( אצלי הוא עבד ללא רשת עם חייגן). אצל דוד שלי היה מחשב נוסף שהוא עבד עליו רגיל עם חייגן וללא רשת. לאחר שהבאתי לו את המחשב הישן שלי הוא ביקש שאקים לו רשת פשוטה וחוטית ( לא אל חוטית). למרות שיש לי ידע בעולם המיחשוב, הידע שלי ברשתות הוא דיי מינמלי אבל ראיתי בזה הזדמנות ללמוד את הנושא. בקיצור קניתי עבורו ראוטר חוטי EDIMAX 6104K הרצתי חוטי רשת מכל מחשב לראוטר שאותו כמובן חיברתי למודם. בנוסף ביצעתי פירמוט למחשב שלו ובמחשב שאני הבאתי לו עשיתי רק הסרת חייגן ( כפי שהבנתי שצריך לעשות). ועכשיו לבעיה: המחשב שלו, לאחר שביצעתי לו פירמוט , התחבר לאינטרנט ללא חייגן ( ממה שהבנתי כך גם…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב , עברתי לגור בדירה שהמיקום של הראוטר בעייתי ולא מאפשר חיבור של כבל Ethernet מאף מכשיר לראוטר כך , אך יש לשים לב שהמרחק לא כזה רחוק בין השניים. ויש אולי קיר אחד המבדיל בינהם. מדובר על אינטרנט של בזק + הראוטר שלהם שהם כל כך מתגים בו "Be". בנוסף לזה יש לי מחשב שולחני בחדר עבודה וטלוויזיה 4k מחוברת ל סטרימר של Apple הדור החדר. כאשר אני מגדיר את הApple TV דרך אפליקציה של סרטים בשם Infuse לגשת לכונן שיתופי ברשת , אני יכול לטעון סרט למשל של 18 ג'יגה בלי בעיה. אבל סרט 4k אמיתי של 40-60 גיגה הוא נתקע לעיתים קרובות על "buffering". המחשב השולחני שלי הוא i7 , 16gb ram , 1070GTX ובנוסף יש לו כרטיס רשת אלחוטי asus pcie a…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין להעביר את כל הרשת שלי לאל חוטית. ישנם 3 מחשבים בבית ולפי הבנתי אני פשוט צריך לקנות נתב +3 כרטיסי רשת USB 2.0 אני לא ממש מתמצא בתחום, האם תוכלו להמליץ לי על נתב +3 כרטיסי רשת טובים ולא יקרים מידי סכום עד כ500שח הכל. אני מתגורר בדירה ואין צורך לגלוש במדד תודה מראש לעוזרים. האם כנתב:ראוטר אלחוטי TP-Link TL-WR641G וככרטיס: כרטיס רשת אלחוטי TP-Link דגם TL-WN620G האם זה כדאי?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מודם VDSL של בזק 699, ראה בקישור. http://www.bezeq.co.il/support/Pages/VDSL-TWDSL699U5.aspx המודם הוגדר בסיוע תמיכת בזק כברידג'. מחובר אליו ראוטר אלחוטי שלי WR1043ND שמחבר את כל העסק לרשת. כרגע אין לי גישה למודם 10.0.0.38. מישהו יכול לעזור עם זה. איך אני מתחבר למודם, בלי לנתק לאפס ולחבר ישירות למחשב. כמו שהוא דרך הראוטר זה אפשרי?
-
- 7 תגובות
- 5.7k צפיות
-