עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by AmL1,

במחשב שהמדפסת מותקנת בו יש ויסטה באחרים יש XP העניין הוא שהXP רואה את המדפסת והכל אבל שאני שולח הדפסה לא קורה כלום... יש פתרון?

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  2. Started by zilkanir,

שלום, מותקן אצלי בבית ראוטר אלחוטי 3com שעושה עבודה טובה, היום קיבלתי ראוטר אלחוטי נוסף מתנה(מבזק-Siemens sl2-141) ושאלתי היא האם יש איזושהי דרך להפיק ממנו תועלת בנוסף אם זה בהארכת הטווח השידור- שימוש כממסר או בהגברת קליטת כרטיס רשת, או בתור מקלט בפני עצמו? אני לא הכי בקיא בתחום, סה"כ השאלה היא האם אפשר לשלב אותו ולהפיק ממנו תועלת? או שלהעניק אותו מתנה לחבר? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. דבר ראשון שלום לכם.. קניתי לפני איזה חודשיים נתב TP-LINK 108MB וכרטיס PCI מאייבורי. לאחרונה קניתי גם 2 כרטיסים של USB. הבעיה היא שזה פשוט לא עובד!!!!! לא שזה לא רק 108Mb - אמור להיות 13MB לשניה, זה אפילו לא חצי! לא רבע! שמינית! יש לי כרטיס טלוויזיה שאני משדר אותו עם ה-Windows Media Encoder בקצב של 4000kb, ובלפטופ שממנו אני מנסה לקלוט זה נתקע!!!! אז ניסיתי לראות סרט DVD על המחשב שלי כי אמרתי אולי התוכנה הזאת לא טובה, והוא ממש בקושי זז! זה לא היה אפשרי לראות את זה ככה! (הסרט זה 8000kb/s, בעצם מגה ביית אחד לשנייה). בתוכנה הזאת שלהם אני שם על 108MB, הוא מראה לי למשל עכשיו שאני על 36Mb, וזה מעביר לי על משהו כמו חצי מגה! זה ממש לא ייאמן! ובקשר לקליטה - אמרו שיש לראוטר הזה טכנול…

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. שלום לכולם.. כניראה שבקרוב אחליף את ה2Wire HW1800 המזדקן שלי בLinksys WRT350N. לפי מה שהבנתי הראוטר שלי הוא משולב מודם (הוא מתחבר ישירות לקו בזק) והראוטר החדש הוא לא. כלומר אני צריך לרכוש בנוסף עוד מודם. יש למישהו המלצה למודם? ואולי למישהו יש המלצה לראוטר אחר? חשוב שיהיה קווי+אלחוטי. וכאשר אחבר את הראוטר החדש, חוץ משם משתמש+סיסמא, אני אצטרך להגדיר עוד דברים? תודה מראש Install

• 26 תגובות
    • 2.8k צפיות
  5. Started by multicore,

אני יודע שיש פה כמה כותבים שהם גם עובדים בתמיכה של ספקים או עבדו פעם. יצא לי להיתקל בעבודה כתומך בתשתית בלקוחות שהמחשבים שלהם הפכו לזומבי והם נותקו מהספק עם הודעה על זה שהמחשב שלהם שולח ספאם לדעתי זה זאת יוזמה מצויינת עם כל כמות המחשבים הלא מאובטחים עם חיבור פס רחב ללא הפסקה כיום! השאלה שלי היא איך הספקים יודעים שאפשר לחבר את הלקוח חזרה?

• 4 תגובות
    • 992 צפיות
  6. יש לי שני מחשבים אחד בקומה ראשונה והשני בקומה שנייה. המחשב שנמצא בקומה השנייה נמצא בתוך ממ"ד שם נמצאים גם המודם והראוטר. האם יש טעם לרשת אלחוטית במקרה כזה של ממ"ד ומפלסים שונים? לא יהיו בעיות ש קליטה? איזה כרטיס רשת כדאי לרכוש ע"מ שיעמוד במשימה?

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  7. אני עם חיבור של 1.5 על 128 אם אני לא טועה. בכבלים עם בזק בינלאומי. ולאחרונה ההורדה ביוטורנט נהיה זוועתית, פעם הייתי מוריד במהירות מלאה של 180 ועכשיו אם אני עובר את ה 60 זה נכס ולרוב לא עובר את ה 30... בזמן השימוש במיוטורנט גם הגלישה נהיית זוועתית, ממש ממש איטי אפילו שההעלאה מוגבלת ל 6 וההורדה לא עוברת את ה 30. ניסיתי גם לא להגביל את ההעלאה וזה רק יותר גרוע (ההורדה והגלישה באתרים) זה אחיד לכל שעות היום ולא רק בערב בשעות ה"עומס". הבעיה בהגדרות של המיוטורנט? בספק? בכרטיס רשת? במודם? מה ניתן לעשות/לנסות לעשות? תודה רבה מראש רום

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  8. Started by The Ball,

שמתי לב שבתקופה האחרונה יש בעיות בגלישה ובמשחקים (עם packet loss). בדקתי את האייפי שלי ושמתי לב שאני מחובר לשרתים של 015. אני מנוי של 012, יכול להיות שאחרי האיחוד הם סגרו את כל השרתים שלהם ומנתבים את כל הלקוחות לשרתים של 015? מאז שעברתי לשרתים של 015 אני לא מרוצה בכללף פינגים גבוהים, PL, גלישה איטית.. האם זה דבר חדש? רק אצלי? האם אפשר להתחבר איך שהו ישירות לשרתים של 012?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. הי שלום לכולם אני עוד מעט עובר דירה ואני רוצה לחדש את הבית בחבילת תקשורת חדשה הנקודה היא שהציוד בבית משתנה ויש צורך ברכיבי תקשורת יותר רציניים ממה שיש עכשיו אז.. אני צריך מעט המלצות נתחיל : קודם כל אני צריך ראוטר הדרישות הם 1. תומך בחיבור מדפסת USB (משולבת) כדי שלא תהיה תלוית מחשב 2. תומך בחיבור HD ע"ג USB עם יכלת NFS (לחיבור של כונן 500GB) לא תלוי מחשב ברשת 2. יכלות NAT\DHCP גמישה שאני יכל להגדיר כתובות MAC מסיומות כסטאטיות וחלק אוטומטי וגם לקבוע את הטווחי כתובות 3. חשוב שיהיה גם יציאה קווית וגם אל חוטית (קווית תומכת 10\100 ואל חוטית G לפחות) 4. שיתמוך גם בכבלים וגם ADSL כי אני עדין לא בטוח איזה חיבוי יתאפשר לי שם הפריט השני שאני צריך זה SWITCH 1. שיתחבר ליציא…

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  10. Started by Anonymous1,

שלום, ניסיתי ללא הצלחה, להפעיל רשת על ידי כבל מוצלב, בין מחשב עם Windows Vista ומחשב עם Windows XP. גם כאשר הגדרתי זיהוי אוטומטי, וגם כשהגדרתי כתובות ידנית, במחשב עם Vista כתוב "unidentified network". מה אוכל לעשות?

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  11. טוב זה התחיל לא מזמן, פשוט מהירות העאלה של האתרים מאוד איטית, כל אתר לא משנה איזה נענע ואללה עולה ממש לאט :\ ועכשיו מה שמוזר פה, שהמהירות העאלה היא בסדר, וגם ההורדה, עשיתי בדיקה עם נציג שירות של הספקית וזה מוריד ומעלה כמו שצריך , רק האתרים עולים בצורה איטית מאוד :\ תודה מראש לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 930 צפיות
  12. היי, אני ממוקם במעונות של אוניברסיטת בן גוריון ומחובר דרך הרשת הפנימית לאינטרנט. כדי להתחבר מריצים telnet עם כתובת IP ופורט מתאים. הרשת הזו חוסמת כל תוכנת p2p שניסיתי דוגמת אימיול או utorrent. השאלה שלי, האם יש דרך לעקוף את הפיירוול? אני אשמח לתשובה לגבי אימיול. תודה, אופיר

• 6 תגובות
    • 910 צפיות
  13. Started by hag911,

איך אני מצפין את הראוטר שלי ושם לו קוד גישה? יש לי ראוטר TP-LINK תודה..

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by Zadu,

שלום, יש לי בעיה של חוסר סנכרון שקוראת פעם ביום לרוב. הנורה של הPPP נכבאת ואחרי הנורה של הDSL נכבאת ואז רק הנורה של הdsl נדלקת ללא הנורה של הPPP. כדי לעשות שהנורה של הPPP תדלק שוב אני צריך לכבות את הראוטר ולהדליק שוב עם הכפתור בגב של הראוטר. הראוטר שלי זה ROTAL RTA 1025W,תשתית בזק, ללא חייגן.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Shay17,

במאפיינים של TCP/IP ה-IP מוגדר אוטומטי לפני הפירמוט הוא היה עם כל המספרים (כתובת IP וכו') http://img127.imageshack.us/img127/6886/tcpippn3.jpg והפורטים פתוחים http://img210.imageshack.us/img210/2411/emulewr4.jpg http://img170.imageshack.us/img170/331/192168123254ou8.jpg

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by shl122,

היי חברה בשעה טובה אני קונה מחשב נייד.. עכשיו יש בעיה קטנה, ברצוני לחבר את המחשב בבית ואת הנייד לאינטרנט. אני כרגע מחובר ל-ADSL במהירות של 1.5 ויש לי את הנתב הקווי הרגיל מבזק סטור, הבנתי שאני זקוק לנתב(ראוטר) אלחוטי בכדי להקים את הרשת הביתית.. השאלה שלי היא מה אני צריך בדיוק? יש כל כך הרבה סוגים ואני לא בקיא כלל וכלל.. הייתי בבזק סטור וראיתי שלהם יש ראוטרים של ASUS ושל SIEMENS, הם תומכים רק ב-ADSL ובזק נותנים עליהם שנה אחריות. מצד שני ראיתי בזאפ, שיש ראוטרים שונים שמאפשרים חיבור ל-ADSL וגם לכבלים ועם שלוש שנות אחריות, ראיתי גם שיש כאלה משולבים ויש כאלה אלחוטיים.. התקנים שונים.. עוצמות.. וכו'. בגדול, איזה חברה נחשבת טובה בתחום ? מה הסכום הסביר להשקעה על נתב לרשת ביתית רגיל…

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  17. Started by x-factor,

שלום חברה. לחבר שלי יש ראוטר מיס שם הדגם הוא:DSL600EW. על הראוטר הוא שילם 200 ש"ח.הוא רוצה לעבר מיס לחברה אחרת אך בחברה האחרת אומרים לו שהוא צריך לקנות ראוטר חדש,כי הנוכחי שלו מתאים רק לYES,האם הם אומרים לו את האמת או שמחרטטים לו?ואם כם זאת מה לעשות עם הראוטר?או מה אפשר לעשות איתו שהוא לא יהיה חסר תועלת. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by eladbu,

NETBIOS והשייכות שלו ל FQDN

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by Mentesh,

שלום לכולם יש לי 2 מחשבים ניידים באחד מערכת הפעלה XP ובשני מערכת הפעלה VISTA התקנתי רשת אלחוטית המחשב עם ה XP עובד בצורה מושלמת אני מתחבר איתו בצורה אלחוטית והכל בסדר אבל המחשב עם ה VISTA מתחבר לי רק עם כבל רשת שמחובר לראוטר.. כשאני מנסה להתחבר איתו בצורה אלחוטית הוא נכשל בחיבור איך אני יכול לפתור את הבעייה הזאת כך ששני המחשבים יתחברו בצורה אלחוטית? תודה לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by avivlyaviv,

יש לי נתב אלחוטי, אליו מחוחבר שני מחשבים חוטי ואחד אלחוטי אני רוצה לאפשר להדפיס דרך כל המחשבים (או לפחות דרך המחשבים שמחוברים חוטי) איך אני עושה אתזה?

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  21. שלום מאתמול אני בא להכנס למשחק מסויים והוא לא מצליח להתחבר לי אני בדקתי באתר שבודק את הפורטים וראיתי שהם סגורים.. אין לי ראוטר ולא פיירוול המשחק עד עכשיו עבד לי.. יש לכם מושג מה יכול לחסום לי את הפורטים?

• 7 תגובות
    • 851 צפיות
  22. אהלן, יש לי רשת אלחוטית עם נתב של בזק TNN siemens SL-2-141 האינטרנט בשני המחשבים עובד מצוין (גם האלחוטי וגם זה שמחובר בכבל). הבעיה שאני לא מצליח לגשת למחשב אחד מהמחשב השני. אני בודק באתר את הכתובת IP של כל אחד מהמחשבים והוא מחזיר לי בשניהם את אותו מספר (כנראה המספר של הנתב עד כמה שאני מבין). קיצר, אני צריך הסבר קצר והדרכה קצרה. אני מבין קצת במחשבים אז לא צריך הסבר לפרטים, אבל עם הרשתות האלחוטיות אין לי עוד היכרות. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אם מישהו יודע כי כבר נמאס לי ממנו פשוט לא מגיב בכלל לפתיחת פרוטים וכו...

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  24. ^ המודם בתוך ממ"ד והכרטיס האלחוטי בחדר שליד. תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by za-david,

יש לי xp ואני רוצה שאני יוכל לשלוט במחשב גם שאני בעבוד איך אני עושה את זה בלי תוכנת השטלתות אלא דרך RDP של ה XP ?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים