עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by אלחנן111,

כל פעם שאני נכנס לוואלה (ורק לוואלה) מופיעה לי ההודעה הנ"ל: ההודעה נעלמת כשאני מוחק קוקיז, אך מופיעה שוב בפעמים הבאות. כיצד ניתן לפתור? יש לי WIN7, וראוטר שלא שיחקו בהגדרות שלו. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 967 צפיות
  2. היי, אני צריך המלצה על נתב, אבל יש לי יותר מדי דרישות כאלה שאני בהחלט בספק אם יש נתב שעונה על כולן, אנסה לתמצת כמה שאפשר. מה כרגע יש לי ? מודם-נתב 2WIRE HOMEPORTAL 1000SW המחשבים המחוברים : אחד מחובר באיטרנט, השני בכרטיס PCI, השלישי ב USB (שעושה בעיות ניתוקים - תקלה ידועה בפורום הזה הרבה) הרביעי והחמישי מתחברים אלחוטית. על הראוטר שילמנו, כך שאני חושב שהוא שלנו (ולא בהשאלה). הנתב האידאלי בשבילי יכיל כמה שיותר מהאפשרויות הבאות : 1. תמיכה ב HPNA - (חובה) . שני מחשבים שלי בבית מחוברים לרשת הטלפון וכך אל הנתב ולכן זה חובה. הבנתי ש 2WIRE שולטת בשוק, אין מניעה לבחור בה אם היא מקיימת את שאר הדרישות. 2. תמיכה ב HPNA3 - (רשות) קצב של 10MBIT ב HPNA 2 (שיש לי עם הנתב כרגע) הוא איטי, …

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  3. היי חבר'ה, אז ככה: יש לי חיבור של 20 מגה דרך הוט ובזק בינ"ל. כמובן שדרך ה-HOTBOX. ראשית, כמודם הוא מתפקד מעולה, ללא ניתוקים וממצה את המהירות האפשרית. אבל, כראוטר, הוא ללא ספק בינוני-מינוס, אומנם אין ניתוקים אבל הוא לא יכול להחזיק יותר מ-3 חיבורים מקבילים (פורטים) לאותה הכתובת (שבמקרה של הורדות מבוססות Torrentים זה כלום). במקרה של הורדות ישירות זה בסדר, אבל זה לא מה שאני מחפש. זה ללא ספק בעקבות העובדה שיש לו מעבד חלש. (כמובן שברגע שמדברים עם הוט זה מקרה אבוד, כל מה שהם מבקשים ממך לעשות זה "בינג" ל"בורט"...אז להתחיל ולהסביר להם ממה נובעת הבעיה זה מעט בעייתי). אז קניתי ראוטר של linksys דגם WRT120n - אומנם הוא מעוצב יפה, ואפילו כתוב עליו Cisco אבל ללא ספק לא יודע לספק את העבו…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by MrMale,

שלום לכם :-) באתי בשביל אולי לנסות להשיג עזרה עם הבעיה המציקה הזאת... לפני כמה שבועות, התחלתי להבחין שיש לי בעיית איטיות רצינית (לעיתם אתרים מהירים יחסית כמו גוגל, יוטוב, אפילו YNET לא עלו או לקח להם כמה שניות-כמה דקות לעלות), אז חשבתי שהבעיה נבעה כנראה בעקבות כל הוירוסים והטרויאנים שהיו לי במהלך השימוש, ןלפני כמה ימים פירמטתי את המחשב בקווה שהמהירות תשתפר, אבל זה לא עזר. יש לי רשת אלחוטית בבית (ראוטר TP-LINK, מודם של טומסון), ולמחשב השני ברשת אין שום בעיית מהירות, אז חשבתי שאולי הכבלים (יש לי חיבור ADSL) פגומים, אז החלפתי ביניהם ויצא שהכבל שהיה מחובר מהמודם לראוטר היה מחובר מהראוטר למחשב שלי, גם זה לא עזר.. ניסיתי לחבר ישירות את המודם למחשב, וגם זה לא עזר, ואתמול ניס…

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  5. שלום. בביתי שני מפלסים, בקומת המרתף נמצא הקו טלפון \ שקע ADSL. אליו מחובר מודם ECI, ואליו מחובר ראוטר Linksys עם 4 שקעים. מה- 4 שקעים האלו יוצאים כבלים חוטיים המתחברים ל- 4 מחשבים בבית בחדרים שונים. בחרתי ברשת חוטית עקב הבדלי הגובה בין המפלסים, וההשפעה על האמינות הרשת כתוצאה מכך. לאחרונה התעורר הרצון לגלישה באזור הסלון. שני דברים עוצרים בעדי: 1) אמנם יש שקע אינטרנט בקיר בסלון, והתשתית הבסיסית ביותר כבר מוכנה, כל ארבעת השקעים בראוטר תפוסים, וכך אין לי איך לשלוח כבל לאותו שקע בסלון ולאפשר שם גישה לאינטרנט אני צריך מכשיר שתפקידו היחיד והבלעדי הוא "להרחיב" את השקעים של הראוטר, פשוט להיות שלוחה שלו, בלי לסעף ולסבך את הרשת, ובלי תכנות. איזה מכשיר אני צריך? 2) לאחר שתפתר (אנ…

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  6. בעת ההגדרה של רשת ביתית חשוב מאוד שהפיירוול יהיה על "לא פעיל". אחרי שהכל מוגדר כמו שצריך והרשת הביתית פועלת כראוי, האם ניתן להחזיר את הפיירוול למצב "פעיל"? אם לא - מה ההשלכות של המחשב בלי פיירוול פעיל?

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  7. שלום, אני מחובר דרך 014 עם NGN חיבור 8 מגה חבילת גיימר. לאחרונה התחלתי לשחק במשחק און ליין (LEAGUE OF LEGENDS) בשרת אירופאי. הפינגים טובים מאוד במהלך השעות הקטנות של הלילה 1-2 ואילך, סביבות ממוצע של פינג 50. אבל בשעות הערב 8-12 הפינגים עולים למספרים שבין 150-250 , ללא הסבר הגיוני, כלומר יכול להיות בשעה 9 פינג 180 ואחרי חצי שעה פתאום פינג 260. רק לקראת 12-1 בלילה זה מתחיל להתייצב על ממוצע 50. העניין הוא....שלתדהמתי, לאחר ששכנעתי חבר להצטרף למשחק, הוא מתחבר דרך ספק אחר, ללא חבילת גיימר, ומקבל פינג קבוע של 50-80 גם בשעות שאצלי הפינג עולה ל200 ומעלה כאשר אנחנו משחקים ביחד באותו משחק! בנוסף, מאז שעברתי ל NGN אני מרגיש שהגלישה באתרים איטית יותר מבעבר. אתרים עולים יחסית לאט, תמו…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. אני צריך עזרה עם הרשת שלי יש לי שתי מחשבים ברשת, XP בשתיהם, שיתוף אינטרנט עובד, מדפסת וקבצים לא. הכנסתי את שתיהם לworkgroup בשם ABC, אבל בView my network places הם לא רואים אחד את השני פינג תקין בין מחשב א' לב' אבל להפך (מהשני לראשון) יוצא Request time out בפאק הראשון והשאר תקינים. FW וכ'ו כבויים ניסתי name\\ לא עובד בשתיהם וגם לא 192.168.0.2\\ \ מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  9. האם אני צריך כרטיס רשת במחשב שלי בכדי לקלוט ממודם בתקן N , כי יש לי כרטיס רשת בלוח אם , ואיזה כרטיס רשת (לא אלחוטי מתאים) תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Cheif,

גם חברת HOT קופצת למי הים התיכון ומגישה בקשה למשרד התקשורת להניח כבל תת ימי. אם אכן תקבל HOT את הרישיון המבוקש ותניח את הכבל, היא תתחרה בכבל המונופוליסטי (http://www.netcheif.com/blog/?p=894) של Med Nautilus ובחברת בזק בין-לאומי ו-TAMERS שכבר הודיעו בעבר על כוונותיהן בנושא. (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=492358.msg4213870#msg4213870) . מתחיל להיות צפוף במים. ההודעה לבורסה של הוט -- http://www.magna.isa.gov.il/internet/Forms/2011-01-111759/File2011-01-111759.htm

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by BooMMachiN,

אהלן חבר'ס ותודה מראש על העזרה אני גר בדירת סטודנטים עם 3 מחשבים + 3 פלאפונים וחשבנו לעבור לאנלימיטד כי אף תשתית בבניין לא תומכת באינטרנט מעל 40 mbps (בדקתי, יש פריסה של סיבים אליי לבניין). הבעיה היא שהם לא מספקים נתב לזמן החיבור ומציעים לקנות נתב בשם DLINK DIR 825 עם 4 אנטנות ב299 ש"ח... עכשיו, אחרי שיחה עימם בטלפון, אמרו לי שאם אני רוצה לקנות נתב לבד אני חייב להתחשב בפרמטרים הבאים: - איי פי דינאמי - תמיכה בWAN -תמיכה במהירות שאליה אנו רוצים להתחבר (50 ובמידה וזה לא יספיק, לעבור ל200) עכשיו פה הבעיה. סחבאק לא מבין כלום בראוטרים.... אשמח להמלצות לדגמים, חנויות ושלל מידע רלוונטי (אציין שאני משתמש בינוני בטורנטים ובמשחקי רשת, אז זה גם שיק…

12. Started by Splashy,

אני מחוברת לבזב"ל 8 מגה ADSL. בסופ"ש האחרון ההורדה החלה להיות איטית (פחות מ-5 מגה-ביט לשניה, כ-300 KB לשנייה) וגם הגלישה. התופעה קורית גם בחיבור לראוטר (Linksys WRT54GL עם קושחת TOMATO) וגם בחיבור ישיר של המחשב למודם. טכנאי של בזק היה אצלי, בדק את התשתית והתחבר לאינטרנט עם הלפטופ שלו דרך המשתמש שלי בבזב"ל והמודם והכבל שלי ואצלו זה הוריד מעל 900 KB לשנייה, כמו שהיה אצלי בהתחלה. המחשב שלי חדש ויש בו שני כרטיסי רשת מובנים. ניסיתי את שני כרטיסי הרשת וניסיתי גם כבל אחר וזה לא עזר. אודה על עזרתכם בנושא.

• 3 תגובות
    • 896 צפיות
  13. Started by et_gershon,

טוב פתחתי את המחשב ווינדוס כתב לי הודעה לפני שהוא נפתח עכשיו יש לי אינטרנט שפועל לפי השיטה החדשה של אינטרנט שעובר דרך החשמל עכשיו פתחתי את המחשב שלי והוא כותב לי שהקישריות לא מלאה או חזרה ובשאר הבית עובד מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  14. שלום, שדרגתי זה עתה למהירות 100 מ"ב בבזק. אודה מאוד על הסבר ההבדלים בין נתב, מודם וראוטר. אני מעוניין בגלישה קווית בלבד (חיבור לכרטיס רשת במחשב נייח), ואודה גם על המלצה למכשיר טוב ולא יקר. - דומני שרכישת מכשיר בשוק הפרטי עדיפה על תשלום חודשי לבזק. אכן?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by yaloner,

מישהו יכול לתת חוות דעת על הנתב ? יש אולי משהו אחר שכדאי לקנות באותו סדר גודל של מחיר ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. קיים אצלי מודם ECI 312+ ברצוני לעשות שיתוף של האינטרנט בין שני מחשבים איך אפשר לעשות את זה ?! יש לי גם האב מסוג sh-e16 אין לי מושג איזו חברה או מה התכונות שלו בבקשה לעזור

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  17. אמ.. עשיתי אתמול בערב פירמוט למחשב ואחרי הפירמוט אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט.. המחשב בכלל לא מזהה את המודם ולפני הפירמוט הכל היה בסדר.. אפשר עזרה בבקשה מה לעשות? דרך אגב יש לי מודם מוטורולה sb4200 תשתית של הוט ותוכן-012

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by DXT,

אז ככה. כרגע אני באקוונט ( ) 1.5. ובגלל שהמהירויות שלי בחו"ל זו בדיחה גרועה ושמתי לב שמספיק חבילה של 0.5 בשביל פינגים מצויינים בארץ אז החלטתי לעבור לחברה נורמלית בחבילת 0.5Mbit ADSL. מה חשוב ל (לפי סדר עדיפות)י: 1. פינגים נמוכים במשחקים בארץ. 2. מהירויות הורדה גבוהות מחו"ל. 3. מהירויות הורדה מהארץ. 4. פינגים בחו"ל. ורצוי שיהיה שירות נורמלי ומקצועי.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. קניתי מחשב נייד ואני רוצה לחבר אותו אלחוטית לאינטרנט בבית. אין בבית מחשב נוסף. האם אני צריך בעצם להקים רשת של מחשב אחד? האם כל מה שאני צריך זה ראוטר + מודם אלחוטי? האם 3CRWDR101A75 של 3COM מתאים לי? אשמח לשמוע על מוצרים נוספים. חשוב שיהיו אמינים ופשוטים להתקנה. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by _xyz,

האם כריטיסי הרשת האלחוטית האלו הם איכותיים? האם יש כרטיסי רשת אלחוטיים איכותיים אחרים בחיבור USB?

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  21. Started by PhOBi,

שלום כרגע אני לא מצליח לקבל או לשלוח שום קובץ בשום תוכנה אשמח אם תעזרו לי להגדיר פורטים בכדי שאוכל לחזור ולהשתמש בתוכנות בצורה נוחה יותר

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  22. Started by CaRTeR,

שלום חיברתי את הרשת בביתי ומשחקי הרשת והשיתוף עובדים מצוין אבל כאשר אני רוצה להתחבר לאינטרנט הוא לא מתחבר וגם לא למחשב השני שנמצא ברשת אייך אני עושה ששני המחשבים יוכלו לגלוש ביחד באינטרנט המודם הוא : alcatel כבל רשת רגיל ואצלי יש 2 כרטיסים אחד לרשת ואחד לאינטרנט win xp מותקנים בשני המחשבים בתודה מראש .

• 3 תגובות
    • 902 צפיות
  23. אנשים! יש לי בעיה... יש לי מחשב נייד שחיברתי והגדרתי אותו עם המחשב השולחני שלי לשיתוף אינטרנט וקבצים. כאשר במחשב השולחני לא היה אנטי וירוס כלל (לא רלוונטי כרגע), השיתוף גם של הינטרנט וגם של הקבצים עבד פיקס. הבעיות התחילו כאשר התקנתי את נורטון 2005 על הושלחני וכעת יש לי נורטון 2005 גם על השולחני וגם על הנייד (עליו תמיד היה) והשיתוף לא עובד כלל ... מה עושים ??? תודה אנשים !

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  24. אם אני פותח את מנהל המשימות והולך ללשנית "רשת" אז יש שם מין גרף כזה של עד כמה אני מנצל את האינרנט שלי אז שמתי לב שזה אף פעם לא עובד את ה 25, אפילו אם אני מוריד קובץ + שולח קובץ ב-ICQ. למה זה ? ובלי קשר לזה פעם קראתי שמייקרוסוט מגבילה לנו את מהירות הגלישה ל 80% וקראתי פעם איזה מדריך איך לשנות את זה ל 100%, למשיהו יש את המדריך הזה ? או שהוא יכול להסביר לי...

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  25. Started by greenvector,

בבדיקת מהירות במחשב המחובר ישירות הבדיקה אכן מראה 8MB אבל במחשב שמחובר ברשת האלחוטית זה מראה 5MB. צריך להחליף נתב? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.