עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אני צריך עזרה עם הרשת שלי יש לי שתי מחשבים ברשת, XP בשתיהם, שיתוף אינטרנט עובד, מדפסת וקבצים לא. הכנסתי את שתיהם לworkgroup בשם ABC, אבל בView my network places הם לא רואים אחד את השני פינג תקין בין מחשב א' לב' אבל להפך (מהשני לראשון) יוצא Request time out בפאק הראשון והשאר תקינים. FW וכ'ו כבויים ניסתי name\\ לא עובד בשתיהם וגם לא 192.168.0.2\\ \ מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  2. Started by idang,

אני משתמש במדפסת רשת מסוג HP LaserJet 4250 וכשאר אני מנסה להדפיס אני מקבל הודעת שגיאה the handle is invalid ממה זה נובע ואיך מתקנים בעיה כזו ? ? ?

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  3. Started by Zadu,

טוב, אז קודם כל יש לי בזק בינלאומי 5 מגה ביט adsl ללא חייגן. היו לי בעיות בקו (קו לא תקין) והיום היה טכנאי שבדק את הכבילה ביני לבין המרכזייה של בזק. אני רוצה לדעת האם הנתונים בDSL Line Status לאחר הבדיקה של הטכנאי הם טובים. הנה הם: http://img524.imageshack.us/img524/9996/dsllinestatusvu3.jpg

• 3 תגובות
    • 924 צפיות
  4. לפני כמה ימים קיבלתי מבזק ראוטר אלחוטי Asus AM 604g. התקנתי את הראוטר והגדרתי את הרשת, הכל טוב ויפה חוץ מ... לרשת מחוברים כרגע שני מחשבים. אחד נייח המחובר עם חוט לראוטר. השני נייד ומתחבר בצורה אלחוטית. הבעיה היא כאשר אני מתרחק עם המחשב הנייד מהראוטר לדוגמא, אני חושב בסלון כשמה שמפריד בין הראוטר למחשב זו דלת ו 7-8 מטר, הקליטה של הרשת יורדת בצורה משמעותית (Low - Very Low) והגלישה באינטרנט הופכת להיות איטית נורא. רציתי לדעת איך אפשר לסדר את הבעיה הזו כי לא נראה לי הגיוני שמעבר לטווח של דלת וכמה מטרים בודדים הקליטה יורדת בצורה כל כך משמעותית. לבעיה הנוספת. במחשב הנייד יש ווינדוס ויסטה ושיתפתי בו את כונן C. כאשר אני מנסה להיכנס לכונן C ברשת דרך המחשב הנייח אני מקבל את ההודעה …

• 3 תגובות
    • 999 צפיות
  5. יש לי WRT54ע גירסא 5. לרשת מחובר מחשב שולחני בחיבור חוטי, לפטופ בחיבור אלחוטי, ו PS3 בחיבור אלחוטי שאני מפעיל את הרשת האלחוטית ב PS3 אז אין לי אינטרנט או שהוא עובד מאוד לאט במחשב השולחני. עידכנתי עכשיו את ה firmware של הראוטר ויש לי אינטרנט שהPS3 מחובר אבל עכשיו הבעייה היא שיש לי low id באימיול במחשב השולחני, לא שיניתי כלום בפורטים של הראוטר לגבי שום תוכנה מישהו יכול לעזור לי בזה? אם למישהו יש PS3 בחיבור אלחוטי ונתקל בבעיה דומה. לא הגדרתי IP סטטי ולא ביצעתי שום שינוי בשום מכשיר ברשת. אני עובד ב PPPOE תודה

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  6. Started by visual_boy,

שלום רציתי לדעת איך משנים את הip שלי אם היא לא משתנה כי יש לי נתב/ראווטר ?

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  7. ניסיתי את המדריך שלמעלה ולא עבד ניסיתי דרך האשף וגם לא עבד מה עוד ניתן לעשות?

• 3 תגובות
    • 989 צפיות
  8. שלום אני חדש כאן בפורום ...קניתי לפני חודש וחצי נתב edimax 6216 mimo לאחר שקראתי עליו רק דברים טובים. מאז שקניתי אותו יש לי בעיה מוזרה מאוד איתו. הרשת בבית כוללת שני מחשבים (אחד נייד אחד נייח ) עם מערכת הפעלה XP2 ונייד אחד עם ויסטה. הבעיה היא שלעיתים קרובות (כל הזמן) ישנו מצב שאני מנסה להתחבר עם אחד המחשבים לרשת והוא נותן לי שגיאה "linited or no conectivity" בעוד באחד המחשבים האחרים האינטרנט כן מתחבר. אחרי כמה שעות אני אנסה עוד ופעם והוא כן יתחבר ..ואז אחרי זה הוא שוב לא יתחבר וככה כל הזמן. באותו רגע ניתוק הראוטר מהחשמל והחזרתו פותרת את הבעיה. העניין הוא שהבעיה היא לא רק עם מחשב אחד, אלא עם שני המחשבים בהם מותקן הXP. ויש גם מצבים שבהם אחד מהמחשבים עם הXP מתחבר והשני לא. ע…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by ShaDj,

האם ניתן להפוך את הראוטר ל-AP במידה מסויימת אני קונה ראוטר אחר של LINKSYS WRT54G V7 אני רוצה להפוך את ה-D-LINK ל-AP (מגדיל טווח) האם ניתן לעשות את זה ואיך תודה על התשובה. ???

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  10. יש לי ולעוד חבר מחשבים ניידים עם WIFI ואנחנו רוצים להעביר קבצים ולשחק אחד עם השני בלי קשר לאינטרנט, לשעות למעשה לאן. האם זה אפשרי?

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. Started by Zorito,

שלום, יש לי מדפסת המחוברת ברשת. אני מצליח להדפיס מכל המחשבים המחוברים אבל וינדוס ויסטה לא ממליח לבדפיס למרות שהוא מזהה את המדפסת ברשת. כשאני כותב לו בתיבת ההדפסה FIND PRINTER הוא רושם לי THE ACTIVE DIRECTORY DOMAIN IS CURRENTLY UNAVILABLE מה הבעיה ואיך פותרים אותה? תודה

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  12. Started by SensatioN,

הגדרתי הכול טוב יש אינטרנט במחשב השני אבל אחרי שמכבים את המחשב הראשי אז הוא כבר לא מתחבר ככה כול שניה זה מתנתק ומתחבר בלי סוף.... מה אפשר לעשות ?

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  13. Started by D.r Bit,

שלום לכולם אני הולך לעשות רשת ביתית בכבילה ואני מתלבט לגבי איזה כבל להשחיל בקירות.. בשביל שלא יהיו הפרעות.. וניתוקים הבית הוא קוט'ג והכבל צריך לעבור קומות מה אתם מציעים לי אולי כדאי להשקיע וללכת על CAT7 ולחפש לו שקעים תואמים ומתאמים לRG45????

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  14. שלום לכולם אני מחפש נתב אלחוטי בטכנולוגית הMIMO (של 3 אנטנות) שיעמוד בדרישות הבאות: 1. שיגיע לפחות לקומה העליונה והמרתף (בהנחה שהוא בכניסה הראשית) 2. איכות קליטה טובה ופתיחת פורטים 3. תפריט לא מסובך 4. שיהיה בסביבות ה300-400 ש"ח בנוסף לכך ארצה כרטיס רשת אלחוטי בטכנולוגית הMIMO שיעמוד בדרישות הבאות: 1. לטווח קליטה ארוך 2. איכות קליטה טובה 3. בסביבות ה200 ש"ח אשמח להצעות והמלצות, אור כהן מה אתם אומרים על זה? הם תומכים בטכנולוגית ה802.11N: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=694190 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=591789 אני מתלבט בין ה2 וזה הכרטיס http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=694238

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  15. Started by m1ke,

אהלן, יש לי (או לאבא שלי יותר נכון) בעיה כזאת - הוא מחובר לרשת הביתית עם המחשב הנייד שלו (wireless לצורך העניין אבל זה לא עקרוני). והוא עובד מהמחשב שלו מרחוק בעבודה. על מנת להתחבר לעבודה הוא צריך להתחבר לVPN. החיבור לVPN יוצרת רשת פנימית חדשה והוא מקבל אי פי פנימי נוסף. הבעיה היא שברגע שהוא מתחבר לVPN, הוא לא יכול לגשת לרשת הביתית, כי כל הrouting table משתנה. אני די בטוח שאת הבעיה ניתן לפתור בעזרת משחק עם הטבלה, הבעיה שצריך לעשות את המשחק הזה בכל פעם שהמחשב יתחבר לVPN. האם יש איזושהי דרך לקבוע שלטווח מסויים של אי פי המחשב ישתמש ברשת א' ולכל השאר ברשת ב'? אולי יש פתרון יותר אלגנטי? מישהו שהתנסה בסוג כזה של בעיה? תודה.

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  16. Started by maorbe,

יש לי 3 מחשבים בבית שמחוברים ברשת קווית בעזרת ראוטר שהוא גם מודם. ברצוני לעבור לרשת אלחוטית. רציתי לדעת מה כדאי לקנות, האם יש ראוטר אלחוטי שהוא גם מודם והוא יציב וטוב או שאני צריך לקנות מודם וראוטר בנפרד? ועל איזה מוצרים אתם ממליצים בתקציב של עד 400-450? גם רציתי לדעת אם יש בעיה ברשת אלחוטית כשיש בבית טלפונים אלחוטיים בתדר של 2.4ghz תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  17. Started by מאור247,

רציתי לדעת איך נטויזן מבחינת ספק טינטרנט..... טובים/גרועים???

• 3 תגובות
    • 487 צפיות
  18. Started by EzE126,

קניתי 3com 3CRWER100-75. הבנתי שבשביל שהוא יתמוך בחיבור לכבלים כמו שצריך צריך לעדכן לו את הקושחה לגרסה החדשה 1.2. הורדתי את התוכנה החדשה. מה עכשיו? איך אני מתקין אותה בראוטר?

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  19. Started by gamoos,

קניתי נייד לאחרונה ורכשתי ראוטר מחברת בזק. התקנתי את הרשת לפי המדריך המצויין שבפורום הזה.הראוטר של eci מותקן בממ"ד ליד המחשב הנייח. האם יש דרך להגביר את הקליטה בקומה השניה של הבית ?הנייד עובר בין החדרים של הילדים שם עוצמת האות נמוכה והנייד מתנתק מידי פעם. יש מצב להגביר את האות? בתודה מראש הג'מוס

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  20. חוץ מהראוטר שצריך לקנות הספקית תחייב אותי בכסף על שאני עושה רשת ל-2 מחשבים? אני לא מומחה ברשתות מה לעשות תודה

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  21. Started by essam,

קניתי נתב BELKIN עם ה 3אנטנות PRE-N מדובר על טווח קליטה של 400 מטר. התקנתי אותו בבית מול מחשב נייד של DELL וכ.רשת אלחוטי פנימי לא הגיע יותק מ 50 מטר (בקושי) אות נמוך מאוד האם מישהו הצליח להגיע לטווח יותר גדול עם הנתב הזה? האם אני חייב לקנות כרטיס רשת גם של BELKIN PRE-N? תודה והמשך יום טוב

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  22. חיברתי ראוטר והמחשב מראה שהאינטרנט מחובר אבל רק האיסיקיו פועל ושום אותר לא פועל חוץ מנענע שהוא פועל לאט ולא מראה תמונות והכל ואני לא מבין מה הבעיה יש י ווינדוס אקס פי SP2 ראוטר netgear rt314 ניסיתי גם בפיירפוקס וגם באינטרנט אקספלורר

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  23. Started by hellyeahmofo,

יש פינג תקין. כל הנורות שצריכות לדלוק דולקות ויותר מזה, מודם usb ישן מצליח להתחבר לאינטרנט

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by barak157953,

שלום, אני עושה כרגע רשת קווית בבית השאלה שלי אם יש מישהוא שיוצע איך צריך להרכיב את החיבור שבתוך הקיר העברתי בתוך הקירות בבית חוטי רשת עכשיו אני רוצה שכל החותים ילכו לראוטר אחד החיבור של הראוטר הוא בעזרת חיבורים רגילים שמחברים לחוט והצד השני של אותו חוט שמגיע לראוטר הוא חיבור קיר כמו שרואים בחברות גדולות אני לא יודע באיזה סדר אני צריך לחבר את החיבורים שבצד אחד מגיעים מקצה של חוט רגיל (כלומר כזה שמחברים למחשב) וצד שני של החוט זה הצד שמחובר לחיבור של הקיר תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים