עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום פירמטתי את המחשב, וגיליתי שלמחשב אין LAN. ואין אינטרנט, חשבתי שאולי זה הדרייבר והורדתי את הדרייבר לכרטיס רשת מהאינטרנט Broadcom BCM5751 LAN Drivers אבל המחשב לא מזהה אותו ואני לא מצליחה להתקין אותו הגיעו שלושה קבצים בדרייבר הזה: b57xp32.cat b57xp32.inf b57xp32.sys לחיצה על כל אחד מהקבצים לא גורמת להפעלה של כלום. רק לחיצה על הקובץ השלישי גורמת למחשב לשאול עם איזו תוכנה עליו לפתוח את הקובץ מה עלי לעשות? אשמח לעזרה תודה

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  2. תשתית בזק + בב"ל 50 מגה כולל גיימר ב-014. יש סדרות שאני רואה באתר CBS. ניסיתי גם את StrongVPN וגם את Unblockus ואני לא מצליחה לראות ב-HD. האם זה קשור ל-014 כמו שאני חושבת? האם יש ספק אחר שיש לו ניתוב/רוחב פס טוב יותר לארה"ב? אשמח לשמוע מנסיונכם. תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  3. Started by SensatioN,

חיברתי כבל רשת למחשב השני ומה אני עושה עכשיו ?? עשיתי לפי המדריך וזה לא הביא לי הודעה כזאת מה עושים אני משתגע פה :bash: :bash: אני עם כבלים 012 עם חייגן מודם motorola sb4200 ומחובר למחשב שלי עם USB ========== זה מה שיש לי ואחרי שאני עושה OK בADVANCED זה מה שזה רושם לי שני מנסה להיתחבר

4. Started by יואבה,

שלום, ברשותי ראוטר TP-WR941ND. עד כה גלשתי ב12 מגה בלי בעיה. כעת שדרגתי ל-30 מגה, אך אני לרוב לא מקבל מהירות כזו. בבדיקות מול אתרי בדיקות מהירות אני אכן מקבל 20-30 מגה, אבל כשאני מוריד קבצים אני מקבל בסביבות 15. אותם קבצים, אם אני מתחבר ישירות למחשב בלי ראוטר, אני מקבל מהירויות גבוהות יותר האם ראוטר זה לא תומך ב-30 מגה? אם כן, איזה ראוטר כדאי לקנות (אלחוטי, שיהיה זול) תודה,

• 5 תגובות
    • 941 צפיות
  5. Started by Zeus710,

שלום רב לכולם. אני מחובר לאינטרנט בהוט 12 mb הספק שלי בזק בינלאומי. עברתי לבזק מ012 ובהתחלה הייתי ב5 mb ובבדיקות קיבלתי את 5. אבל עכשיו עם 12 יש לי בעיות. בבדיקות המהירות בהוט אני מוריד קובץ במהירות של 1.45 MB/s מקסימום שזה נותן לי 11.6 mb. בבדיקה באתר מיוחד של בזק בינלאומי (שזה סביבה אידאלית) אני מקבל 1.41 MB/s. בסיחה עם תמיכה התכנית של בזק ניתן לי לבדיקה יוזר של 16mb ועדיין הורדתי מהאתר שלהם במהירות של 1.41 MB/s. לכן נאמר לי שזה מוכיח שבעיה לא אצלם אלא בתשתית של הוט כי זה עובר בשרתים של בזק והוט וכנראה יש latency לכן אני מקבל פחות. מה לעשות, איך לדבר עם התמיכה. אני לא טכנאי ולא מבין מה שהוא אומר לי. רק קיוויתי לקבל לפחות מה ספק באתר הבדיקות שלו את מה שאני מקבל בתשתית. ת…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by BaR151,

שלום לכולם, יש לי בעיה ברשת בבית שאני אמור לקבל מהירות של 100 מגה בייט ולפי הבדיקה של התשתית ושל הספק לא אמורה להיות בעיה כי דרכם אני מחובר על 100 מגה וגם עשיתי בדיקה באינטרנט ורשום לי שיש לי 100 אבל שאני עושה בדיקה בSPEEDTEST זה מראה לי שיש לי 10 מגה בייט.. מישהו יכול להסביר לי איך זה? תודה.

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה מאוד, על פניו נראה שהאינטרנט פועל כרגיל הבעיה היא שאני לא מקבל התראות בפלאפון באפליקציות כמו וואטסאפ וסקייפ, בדקתי ב3 מכשירים (אחד חדש מהניילון) של שיאומי וסמסונג בכולם אותה הבעיה... ברשת הסלולרית או על ויי פיי אחר הכל פועל כרגיל רק בויי פיי שלי יש את הבעיה אני עם דקו X20, מחובר ישירות עם ממיר סיב, ניסיתי להחליף אותו עם ראוטר של VTECH שיש לי בבית ועדיין אותה בעייה דיברתי עם בזק ובזק בינלאומי ואף אחד לא יודע לתת מענה... הבעיה לא בהגדרות בפלאפון כי אם זה היה המצב לא היה פועל על שום רשת, חוץ מזה שזה קורה ב3 מכשירים שונים וגם לאחר פירמוט ואיפוס של הראוטר... מה יכולה להיות הבעיה אני כבר מאבד את השפיות

8. Started by bati6,

• 3 תגובות
    • 966 צפיות
  9. Started by rotemblu,

התקנתי שני שרתים windows server 2008 במכונה וירטואלית כאשר אחד מהם הוא dhcp ו dns כאשר בהגדרות ה dhcp אני רואה שהוא מקצה את הכתובות 192.168.0.200-192.168.0.210 כאשר אני נכנס להגדרות רשת של הלקוח אני רואה IP אחרת שני השרתים יכולים להתחבר לרשת אבל הם לא רואים אחד את השני(אי אפשר לעשות פינג באף אחת מכתובות הIP . תודה

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  10. Started by GolanBerlin,

בס"ד התשתית זה HOT, הספקית זה בזק בינלאומי. אצל שניהם יש לי 12 מגה מהירות. להגיד את האמת? אני בכלל לא מרוצה. סרטוני יוטיוב נטענים מאד לאט, וכשאני מעביר ל-720P זה בכלל לא נטען... חוץ מהשרת FileFlyer, כל השרתים שאני מנסה להוריד מהם - יורד לי נורא לאט ובכלל לא במהירות של 12 מגה. וגם כשאני מנסה לצפות בסטרימינג של שידור חי, תמיד זה עובד לאט, נתקע ולא זז. ובכלל, כשאני גולש באינטרנט - אני לא מרגיש זה חלק ומהיר. יש לי ראוטר של Level One. מה אפשר לעשות? להחליף ראוטר? להחליף ספקית? להחליף תשתית? מה??? תודה רבה

• 24 תגובות
    • 3.4k צפיות
  11. Started by arik100,

אהלן יש לי מודם שמשמש גם כראוטר - DLINK 6850 לאחרונה אני לא כל כך מרוצה מהטווח WIFI שלו אני לא יודע אם קרה משהו אבל הטווח לא מספק לי רציתי לשאול אם קיים ראוטר- מודם אחר בבזק שיותר כדאי ממנו?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום לכם פורום רשתות ואינטרנט. איני מרוצה מהפינגים של נאטויזן (פינג טוב באנגליה, רע בגרמניה, לא רע בצרפת ורע בכל שאר העולם..), אני רוצה לעבור ספקית. כרגע אני מחובר דרך בזק בADSL על קו הטלפון והספק שלי זה נאטויזן, יש לי 3 אופציות: 1. לעבור לספק אינטרנט אחר כמו 012, בזק (WOW), ושוט.. 2. לעשות את התהליך דרך יס, אני מחובר ליס אבל לא שמעתי איך הפינגים שלהם. 3. חבילת הגיימרים של בזק, אם זה משפר. בעיקרון אבא שלי אמר לי שהוא מוכן לשלם עוד קצת בשביל שאני אהיה מרוצה, אני משקיע שעות במשחקים וחשוב לי שבכל מדינות אירופה הפינג יהיה 90-110. בבקשה אם מישהו יודע, עזרה!

13. יש לי שני משחבים כאשר באחד 2 כרטיסבי רשת ובאחד כרטיס רשת אחד חיברתי בינהם בין כבל רשת מוצלב באחד יש אקס פי ובשני 98! עשיתי רשת לפי האשף wizard של האקס פי וארחי זה עשיתי דיסקט דרכו והתקנתי עם הידסקט ב98 את הרשת הכל טוב ויפה ויש שיתוף קבצים אבל האינטרנט לא עובד:-( בבקשה עזרו לי!

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  14. אני משחק במשחק GTA SAN קיבלתי באן ואני לא מצליח לשנות איפי אני צריך עזרה ניסיתי כבר לנתק את הראוטר וניסיתי גם עם IPCONFIG אני מריך עזרה דחוףףףףףףףףףףףףףףף בבקשההההההההההה :( :( :( :( :( :( :( :( :(

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  15. Started by FatherBoard,

אני עם אינטרנט כבלים 750 KB, והספקית היא בזקנט... אבל אני כבר שנתיים תקוע עם אותו IP! זה לא אמור להשתנות? ניסיתי לנתק מהחשמל, ניסיתי בדוס לעשות renew וכו', אבל זה לא עוזר! איך אני משנה כתובת\גורם לה להשתנות מעצמה כמו שהיא אמורה ?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by yuvalma,

ניסיתי לשנות את הסיסמא של השל הראוטר דרך הwifi ועכשיו הוא לא מתחבר לי הוא מגיע ל"מייבא כתובת רשת" איך מסדרים את זה??

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום לכולם בטיול בקרואטיה, לא הצלחתי להתחבר אלחוטית לאינטרנט של המלון (לרשת האורחים - לא מאובטח). בציור החיבורים לרשת היה כך: חיבור מחשב - ראוטר: תקין, חיבור ראוטר - אינטרנט: לא מחובר. בנסיון לאתר הבעייה, התקבל: dns server not responding. אציין שחיבור עם כבל כן עבד, אותה תופעה קרתה בשדה התעופה דוברובניק קרואטיה, כך שהבעייה לא בתשתית בית המלון. ברשותי מחשב נייד lenov0 s10. אודה על התייחסות.

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  18. Started by liel3,

קניתי נתב LinkSys WRT120N מאז שחיברתי אותו, לא מצליח להתחבר לאתר HWZONE (מן הסתם, את השאלה אני מעלה ממקום אחר) לא הגדרתי עדיין שום הגדרות מיוחדות בנתב, יש למישהו רעיון?

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  19. מאוד מוזר. כפי שנראה כרגע יש לי בעיה רק עם שני האתרים האלה. בלפטופ שמחובר אלחוטית אין בעיה ואני מצליח להיכנס. מהמחשב הראשי שמחובר חוטית לא נכנס ואני מקבל: This program cannot display the webpage מה זה יכול להיות?

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  20. Started by tzolerguy,

לא מתחבר לEA LINK מה אפשר לעשות?? יש לי ראוטר העברתי פורטים לפי האתר תמיכה של EA ביטלתי את האנטי וירוס ועדיין כלום מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  21. Started by RAZIEL98,

שלום משוח מה מאתמול הראוטר לא מזהה את הסיסמא ואני רוצה לציין שלפני שזה קרה הכל היה בסדר פשוט המחשב רושם שהסיסמא שגויה ואני רושם סיסמא נכונה והנורות בראוטר דולקות אבל לא מהבהבות מה יכולה להיות הבעיה ? תודה לעונים Sent from my iPhone using Tapatalk

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by rov,

כשאני מתחבר לאינטרנט, החיבור נעשה לרשת לא מזוהה ולא לרשת המקומית, אך הגלישה היא תקינה לחלוטין. זה התחיל מסיבה לא ידועה לפני כמה שבועות, עד אז החיבור היה לרשת המקומית (בפועל, לא הבחנתי בשום הבדל בגלישה). באייקון התקשורת (2 המחשבים ליד השעון) מופיע סימן קריאה צהוב, ובקליק ימני עליו מופיע: Access Limited Connectivity. תמיכה טכנית של בזק ובזק בינלאומי לא פתרה את הבעיה. קראתי באיזה שהוא מקום שהסיבה יכולה לנבוע גם מאי קבלת IP משרת DHCP (כי השרת אינו זמין או אין גישה אליו). רציתי לבדוק גם נקודה זו, אך לא מצאתי את הדרך להגיע ל- DHCP, אודה לכם אם תנחוני לכך. נ.ב. אני גולש ישירות (ללא נתב) עם כרטיס רשת מובנה בלוח האם, ועם ויסטה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by lidor14,

פעם שאני נכנס זה כותב לי גם בגוגל וגם ביוטיוב פייסבוק. ולפעמים הוא מביא לי אתר אחר ipbuying במקום גוגל או יוטיוב ואם נכנס דרך fire fox הוא כותב לי ואם אני לוחץ להמשיך לדף הוא אומר שהדף לא קיים מה לעשות תודה לעוזרים מראש

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by ASAF2022,

לא ניכנס לאתרים מסוימים טעינת אתר לוקחת הרבה זמן .לדוגמא אתר KAYAK.COM ולעוד כל מיני אתרים אחרים VITACOST.COM איפה הבעיה? המחשב רץ על WIN7

25. אתמול שמתי לב לבעיה מוזרה: לאחר כשעה-שעתיים איני יכול להיכנס לאתרים למרות שהחיבור עצמו עובד (תוכנות כמו utorrent וכד' ממשיכות לקבל ולשלוח נתונים) וניתן לשלוח פינג לכל אתר ולקבל תשובה. הדרך היחידה להמשיך לגלוש (ובלגלוש הכוונה להיכנס לאתרים) היא ניתוק המודם מהחשמל וחיבורו מחדש. עשיתי סריקות עם spybot ו-spyware doctor וניקיתי את כל מה שהן מצאו, אך למרות זאת הבעיה ממשיכה. זו פעם ראשונה שאני נתקל בתופעה המוזרה הזו, וכבר מתחילות לרוץ אצלי מחשבות על פירמוט. חשוב לציין שלא משנה באיזה דפדפן אני מנסה לגלוש, זה קורה גם ב-IE וגם ב-FF.

• 4 תגובות
    • 902 צפיות

דיונים חדשים בפורומים