רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי בבית רשת אלחוטית- ראוטר של D-LINK Dl-524 . שלושה מחשבים. שניים מהם עם XP64 וכרטיסי רשת USB של EDIMAX, ואחד נייד של HP עם VISTA. כשאני מחבר את אחד המחשבים ישירות למודם של הכבלים TERAYON TJ715 המהירות עובדת אחלה (320 ק"ב בממוצע). מהרגע שהראוטר מתחבר קורים אחד משני דברים- או שהמהירות יורדת לממוצע של 25 ק"ב, או שהוא מתחיל להעלות דף אינטרנט ואז נתקע באמצע... אני לא ממש מבין בכל הנושא, אבל נראה לי שהגיוני שהבעיה היא בראוטר...אז..מה לעשות? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 932 צפיות
-
-
מישהו יוכל להגיד לי מה אני רושם ב-redius server ip?? תמונה: http://img140.imageshack.us/img140/4376/21982892fx6.jpg תודה רבה..
-
- 5 תגובות
- 781 צפיות
-
-
היי לכולם אני מחוברת דרך נטוויזין וראוטר של אדימקס לאינטרנט במהירות של 1.5 מגה כאשר שני מחשבים מחוברים לראוטר באופו קווי, אחד פועל ומוריד כל הזמן והשני רוב הזמן כבוי וכמעט לא מוריד דבר. מראש קצב ההורדה דרך היוטורנט לא היה טוב במיוחד כלומר לפעמים היו הורדות שעברו את ה- 30 ואפילו היו מקרים ספורים שעברו קצת את ה-100 אבל הדבר מאוד נדיר, וזה שיש הורדות שמגיעות ל- 20-40 נחשב מהיר, כאשר ההורדה הממוצעת לא עברה את ה- 6 בתקופה האחרונה חלה החמרה גדולה במצב ואמנם מידי פעם יש פיקים בהם היוטורנט (כולו) עומד על מהירות של מעל 100. אבל הם מאוד מאוד קצרים, ורוב הזמן הוא אינו עובר את ה- 30 (כולו) כאשר ההורדה הממוצעת לא עוברת את ה- 1 חשוב לציין שבו בעת גם קצב האינטרנט (מבחינה בזה בדפדפן…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה נותן עידכון FIRMWIRE לראוטר?.... והאם זה מאפס הגדרות של הראוטר?... אפשר קצת פרטים? תודה
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
יש לי מחשב אחד שמותקן עליו Windows XP Professional SP2 ומחשב נוסף שמותקנות עליו שתי מערכות הפעלה: 1. Windows XP Professional x64 SP2 2. Windows Vista Ultimate 64-bit שני המחשבים נמצאים על אותו Workgroup, ובשניהם עשיתי Share לחלק מהמחיצות. במחשב עם שתי מערכות הפעלה אני יכול לגשת לקבצים המשותפים במחשב הראשון בלי בעיות (גם מ-XP וגם מ-Vista). במחשב הראשון (עם XP x86) אני יכול לגשת לקבצים המשותפים ב-XP x64, אבל כשאני מנסה לגשת לקבצים המשותפים ב-Vista, מופיע לי חלון שמבקש שם משתמש וסיסמה. ניסיתי להכניס את השם משתמש וסיסמה שלי (זה אותו שם משתמש וסיסמה בשני המחשבים), אבל הוא לא קיבל אותו. מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
-
צהריים טובים, יש לי בעיה כזאת של פתיחת פורטים בראוטר , הראוטר הוא של treNdnet אני מצליח לפתוח פורטים רק אני לא יודע אילו בשביל שאימיול לא יתנתק לי מהאינטרנט!! תודה לעוזרים!!
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אהלן. אני צריך עזרה בהגדרת ראוטר עקשן ומפגר במיוחד בשם Level One WBR-3408. אני משתמש בראוטר בתצורה חוטית (אלחוט מבוטל) אשר מחוברים אליו שני מחשבים ומודם הכבלים ל-WAN. אני מנסה להשיג את התוצאה הבאה: כל עוד לא מתחברים עם חייגן לא יהיה אינטרנט (דהא) בשני המחשבים, וכל מחשב יקבל אייפי שונה כאשר שניהם מחוברים. רשת תעבוד כל הזמן. עד עכשיו הצלחתי לגרום לו לאפשר רק למחשב אחד ברגע נתון להתחבר direct עם אותו שם משתמש וסיסמה וכמו כן שהוא יהיה מחובר כל הזמן וכתובת האייפי בשני המחשבים זהה. עד כה בלי ראוטר התחברתי דרך PPTP (נטויז'ן-כבלים) ו-L2TP לא עבד. כאשר אני מתחבר direct זה עובר רק דרך PPTP כמו שמוגדר במחשב ואילו אם אני מתחבר באופן רציף, זה עובד גם ב-L2TP. עזרה... תודה מראש נ…
-
- 6 תגובות
- 994 צפיות
-
-
לפני שבועיים בערך עברתי ל014 בתשתית של בזק במהירות של 2 מגה, ובשבוע הראשון עשיתי פעם ביומיים בדיקת מהירות דרך האתר http://www.speedtest.net והכל היה תקין. אתמול החלטתי לעשות בדיקה כדי לראות שבאמת הכל בסדר ולהפתעתי גיליתי שפתאום ללא סיבה נראית לעין המהירות שלי ירדה בצורה משמעותית, עשיתי כמה בדיקות ויוצא שאני גולש בין 1 מגה ל1.8 מגה. עשיתי כרגע בדיקה והנה התוצאה האם לעוד מישהו יש כרגע בעיות עם הספקית 014 או שהבעיה היא ספציפית אצלי?
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום אני צריך לחווט כבל מחשב ( CAT7 לשם העיניין או כמו שאומרים כבל ג'יגה אדום ) החייוט נועד לחבר בין המשרד שלי למשרד נוסף הממוקם בבניין אחר. צד אחד חיבור סטנדרטי - פריסת גידים בפורמט הרגיל על ה PATCH PANEL צד שני על פסי קרונה ( לשם יגיע הקו ( ATM ) מבזק . הקו נועד לתיעול ולבסוף יתחבר לראוטר VPN של החברה. השאלה שלי על צד הקרונה, איך לחווט בידיוק... בפעם האחרונה שעשיתי את זה לפני שנתיים בערך אני זוכר שהיית קוטביות מסויימת. אני יודע שאני צריך סה"כ לפרוס 2 זוגות. איזה זוגות ? ואיפה הקוטביות באה לידי ביטוי ? בבקשה עזרה דחופה אני צריך את זה למחר אם אפשר. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום.. יש לי ראוטר Siemens sl-141. בבית יש לי 2 מחשבים מחוברים אליו. מחשב אחד מחובר לראוטר ע"י כבל רשת ומחשב שני מחובר אל הראוטר ע"י מתאם USB (wn4054u). בשני המחשבים מותקנת VISTA. כאשר אני מעביר קבצים בין 2 המחשבים, המהירות המקסימלית היא 1 מ"ב לשנייה, וגם זה במקרה הטוב. בנתונים הטכניים של מתאם ה-USB כתוב שהוא תומך במהירות של עד 54Mbps. מדוע העברת הקבצים ברשת כל כך איטית יחסית? האם זו המגבלה של מתאם ה-USB? בעיה בראוטר? אשמח לעזרה. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי שני מחשבים ואני מעוניין להקים בינהם רשת שיהיו מחוברים לאינטרנט וכמובן שיתוף קבצים ומדפסת . יש ברשותי מודם כבלים SB4200 SURFBOARD , מה צריך בישביל רשת שכזאת בין שני מחשבים והאם אפשר לותר על נתב ובמקום זאת להתקין שני כרטיסי רשת במחשב אחד , כמובן שמדובר על רשת חוטית, או שאולי יותר זול/פשוט להקים רשת אלחוטית, המרחק בין שני המחשבים הוא חדר אחד . מערכת הפעלה XP בשני המחשבים תודה
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט 1.5 מגה ואני רוצה לדעת עם אני מוריד במהירות הרצוייה.... יש דרך?
-
- 8 תגובות
- 700 צפיות
-
-
היי, יש ברשותי ראוטר TP-LINK, איתו אין לי ממש בעיה, הבעיה מתרחשת עם הכרטיס רשת שמחובר למחשב השני- כל כמה דקות הוא מתנתק - אני רואים את רמת הקליטה באפס, התוכנה מראה שהוא התנתק לגמרי ואחרי כמה שניות הוא מתחבר שוב... וחוסר חלילה.. מה אפשר לעשות כדאי לפתור את זה? הבעיה הזאת לא קרתה עד לפני שבוע-שבועיים, כשקנינו אותו , ביחד עם הראוטר, הכול פעל בסדר... יש לי שאלה נוספת: כשאני מגדיר אייפי סטטי דרך הראוטר, איזה כתובות DNS כאשר בבקרה של הראוטר כתובת ה DNS מראה X , אבל כשאני בודק בחלון הדוס (ipconfig /all) זה מראה לי כתובות אחרות לגמרי.. יכול להיות בגלל העובדה שהגדרתי כבר כמה פעמים ומחקתי זאת מסיבות שונות ואז שמתי כתובות אחרות? ואגב יש לי בעיות איטיות בזמן האחרון, יכול להיות בגל…
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אני צריך לחבר XBOX למחשב והמחשב הזה מחובר ברשת אלחוטית. הבנתי שאני צריך מוצלב...חיפשתי בזאפ וראיתי שיש כל מינ UTP STP משהו כזה... מה לקנות?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי ראוטר Edimax BR 6204WG. קנפגתי את הראוטר לפי המדריך ב-portforward.com, אבל מה שאני לא עושה, הפורטים לא נפתחים לי, לפחות לפי אתרים כמו זה: http://www.canyouseeme.org/. כרגע אני רוצה לפתוח פורט בשביל uTorrent. הוא כן מוריד אבל די לאט, ואין לי מושג למה. ספקית האינטרנט שלי היא ברק 013. אני מניח שהם חוסמים לי פורטים, אבל האם הם יכולים לעשות את זה גם אם אני משנה לפורט רנדומלי ומוסיף קידוד בתוכנה? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ושבוע טוב. ברשותי נתב אדימקס 6104K חוטי, המחבר שני מחשבים המצויים ברשת ביניהם ומחוברים לאינטרנט. בעקבות רכישת מחשב נייד, קניתי נתב חדש יותר של אדימקס 6204Wg וברצוני לדעת האם ניתן ניתן לטעון את קובץ ההגדרות bin של הנתב הישן בחדש? כלומר לחסוך לעצמי קצת זמן בהגדרות שכבר גם ככה קיימות ורק להותיר לעצמי הגדרת ההתחברות האל-חוטית. תודה!
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
יש לי רשת אל חוטית ואני מעוניין שתיהיה גישה ממחשב אחד לשני בקבצים... וגם כשאני מוסיף אתר ומועדפים האתר יכנס למועדפים גם במחשב השני... איך עושים את זה? תודה רבה מראש!!!!!!
-
- 6 תגובות
- 985 צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית בבית עם 2 מחשבים שמחוברים לראוטר (LINKSYS WRT54GL). 2 המחשבים שאחד מהם XP PRO ואחד ויסטה מחוברים בעזרת כבל כי הם נמצאים באותו החדר עם הראוטר. יש ברשותי גם מחשב נייד עם ויסטה. כל התיקיות המשותפות הם במחשב עם ה-XP כאשר המחשב עם הויסטה נכנס אליהם בלי בעיה אבל הנייד לא למרות שעד עכשיו הוא גם היה נכנס ופתאום הוא לא מצליח. כל המחשבים מוגדרים על אותו WORKGROUG (קראתי להם פשוט WORKGROUG).
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום , יש לי ראוטר של LINKSYS מדגם : WRT54GL שמחובר למודם של של כבלים והספק שלי הוא 012 (יש לי IP קבוע). יש לי בבית 3 מחשבים , אחד מחובר ישירות לראוטר ועוד 2 עם כ.רשת אלחוטיים שמתחברים לראוטר. קניתי את הראוטר לפני חודשיים ועד לפני מס' ימים הכל עבד חלק ופתאום בכמה ימים האחרונים 2 המחשבים עם הגישה האלחוטית כל הזמן מתנתקים ואני מקבל הודעה שהחיבור לראוטר התנתק ואי אפשר למצוא את הראוטר כשעושים רענון לרשתות האלחוטיות. לפעמים זה פשוט מסתדר לבד לאחר מס דק' ולפעמים צריך לנתק ולחבר את הראוטר. התקשרתי ל 012 + HOT ולאחר בדיקות שהם עשו הם אמרו שהבעיה זה עם הראוטר. בנסוף המחשב שמחובר ישירות לראוטר גולש בלי בעיה ובלי ניתוקים גם כש2 המחשבים האחרים לא יכולים. משהו יודע ממה זה נגרם ומה צרי…
-
- 9 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר שהאלקטל 570 החל לעשות בעיות, החלטנו לקחת את אחד הנתבים המוצעים בחינם בבזק (עם התחייבות לשנתיים). לקחתי מהם את האסוס AM-604G, שהתברר כקוץ בתחת... יש להם מתבים של סימנס שקראתי פה שהם בסדר ויש גם LEVEL1. השאלות שלי: 1. מה עדיף - הסימנס או LEVEL1? 2. אם בעתיד אביא עוד נתב שתומך בWDS (אם אני לא טועה, להרחבת טווח קליטה), מי מהם מתאים יותר? תודה לעוזרים, יוסי.
-
- 8 תגובות
- 910 צפיות
-
-
למחשב שלי הראוטר מחובר קווית, למחשב השני דרך הWLAN הורדתי BANDWIDTH CONTROLLER אבל איך אני יכול בדיוק להגביל את מה שאני שולח למחשב השני? אני בודק את ה SOURCE ו DESTINATIN אבל לא מוצא שום דבר שקשור לזה.
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים ברשת בשניהם יש XP שניהם NTFS בשני הHD עשיתי תקיות שיתוף ברשת אבל עדיין אני לא רואה אף תקייה שני המחשבים מתחברים לאינטרנט דרך "רואטר" של 2wire
-
- 7 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום רב יש לי מחשב נייד ומחשב אחד PC , אני רוצה לבנות רשת ולא הולך לי כול כך אולי מישהו יוכל להסביר לי כיצד לעשות זואת אז הנה קצת נתונים על המחשב שלי יש לי לוח אם GA-X38-DQ6 חשוב לציין שיש לו 2 יציאות רשת ולגבי המודם יש לי TERAYON TJ715 שחברת HOT מספקת אני רוצה שגם אני אוכל להעביר קבצים ממחשב למחשב וגם לגלוש באינטרנט החיבור לאינטרנט נמצא ב PC תודה מראשל לכול העוזרים שבת שלום יואב
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי בבקשה מדריך מפורט להתקנת חייגן (לאינטרנט) לויסטה?!?!?!?
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-